Express netværkskort fejl Offline-Ingen ledige tilslutninger (rødt X)

Express netværkskort fejl Offline-Ingen ledige tilslutninger (rødt X)
Netværkskort fejlopløsning Ikke tilsluttet Der er ingen tilgængelige forbindelser
"Offline - Ingen tilgængelige forbindelser"
For nogle dage siden fik jeg en opdatering til Windows 10, der brød mit netværkskort, hvilket betyder at der var en rød X på netværkskortikonet. Det er faktisk en rød cirkel med en hvid X inde. Ud over denne røde X vises meddelelsen "Offline - Ingen forbindelser tilgængelige", når du holder musen i nederste højre netværkskort.
Jeg sagde det var bare et bios initialiseringsproblem, fordi vi havde Hurtig Boot aktiveret på bundkortet i bios; Men jeg åbnede min bærbare computer Acer V15 Nitro og så videre.

Det er ikke den første overtrædelse af Windows 10 det.
Det samme problem jeg havde og en for et år siden... er der noget der vises en gang om året, når foråret kommer ???

Fejlopløsning "Offline - Ingen forbindelser tilgængelige".
Den løsning, jeg tilbyder, er faktisk en midlertidig løsning, der skal anvendes, hvis du tænder din pc, og problemet opstår. Ægte opløsning skal komme fra Microsoft som en opdatering, der løser problemet. Sikkert er der noget mindre, der vil blive løst.

At slippe af med den røde X og offline-beskeden - Er der ikke forbindelser til rådighed?

1. Højreklik på "Denne pc" eller "Denne pc" 2. Tryk på "Administrer" eller "Administrer" 3. Til venstre klikker du på "Enhedshåndtering" eller "Enhedshåndtering" 4. Til højre har du alle hardwareenheder, se efter netværkskortet 5. Højreklik på det "gule trekant" netværkskort og klik på "scan for hardwareændringer"

Det er alt, men glem ikke, denne operation løser ikke problemet. Der kan opstå problemer igen ved næste genstart, og du skal genoptage proceduren beskrevet ovenfor.

Vær venlig at løse Microsoft-problemet!
Lad os håbe, at Microsoft hurtigt vil løse dette problem, for ikke alle kender denne metode til midlertidig løsning; Og som du sikkert ved, har folk tendens til at gå over hele pc'en, idet de tror, ​​at de har gjort skaden, og i løbet af denne "reparationsproces" gør de mere skade gennem pc'en.
Det er frustrerende, fordi nogle har lavet kredit, som de skal betale mange rater, købe en computer eller en bærbar computer og hjem næste dag, bommen, den røde X. Dette er en rigtig sag med en ven, der efter at have lavet en kredit, købte en bærbar computer, da han kom hjem, fik han dødstimmen, at han ikke gik til sit netværkskort; Held og lykke kunne jeg hjælpe ham.

Vejledninger aseamanatoare

Løsning af problemer i spil, udskiftning video-drivere
Den hurtigste måde at hente drivere
PC opstart fejl, Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc
Fejl 0x80070422 Windows Update eller andre tjenester - TUTORIAL VIDEO
Overlejring fundet - fejl - Detekterede skærmoverlejring

Netværksfejl Fejlfinding af netværkskort Ikke tilsluttet - Der er ingen tilgængelige forbindelser - videovejledning

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Det er det, Microsoft har gjort i den dårlige bar på det seneste, de har taget på Apples, jeg tror, ​​det vil skade nogle ting.
  Skype med hver opdatering har flere og flere problemer, jeg vågner op, at jeg ikke kan oprette forbindelse fra Windows til min Skype ... .. Skype browser virker.
  Prøv at tvinge verden til vinduerne 10 og deres postadresser, og sparker ansigtet ud af manglen på lovgivning.
  Indtil de vågner som dem fra "Aplle" med nogle forsøg og de bliver stille.
  Løs på ovenstående:
  1-automatisk opdateringsvinduer af:
  2-windows backup før opdatering:
  3-afinstallation af problemdrivere og installation fra hardwarekomponentproducenten.
  Tak og meget sundhed.

 2. De siger: Linux at leve (det er godt, rent og billigt!)

 3. Ionica sagde han

  Jeg har w10 i lang tid. Nu et par måneder skiftede jeg til 1709-versionen, så genstarter pc'en igen. Nogle gange et par timer og nogle gange om dage eller uger. I sidste uge to gange.
  Event ID 41 Source Kernel-power ... ..
  Jeg har ikke formået at løse problemet. Mange har dette problem, og Microsoft gør ingenting.

  • Sergiu sagde han

   Hej jeg er den samme med den samme fejl (Hændelses ID 41 Source Kernel-power) genstarter kun i spil. Min løsning var geninstallation af Windows 10 ver.1709 har passeret nogle 3 måneder, og jeg havde intet problem at spille noget spil. Jeg har glemt at nævne dette problem, efter at jeg har lavet opgraderinger.

 4. VanGogh sagde han

  Hej Cristi, hvilke DNS'er bruger du? Hvilke offentlige DNS'er anbefaler du?

 5. marius sagde han

  Godt er ikke relateret til dette emne, men jeg vil gerne have dig til at hjælpe mig, hvis det er muligt
  Jeg forsøger at gøre opgraderinger til vinduer og til sidst fortæller mig dette budskab (softwaren kan ikke starte, fordi api-ms-win-core-libaryloader-l1-1-1.dll mangler fra din computer.Try reinstaling softwaren til at løse dette problem )
  Mange tak

 6. Catalin sagde han

  Hej, jeg har et problem, hvordan kan jeg fjerne alle mine adgangskoder, mapper og så videre fra Opera-browseren i Chrome? Jeg kender den vejledning om Mozilla og Chrome, men problemet er, at Chrome ikke viser mig Opera-browseren for at overføre den. Den eneste transper, jeg kan gøre, er i HTML, men det gemmer ikke mine adgangskoder!

 7. denyssa sagde han

  Hej. Kan du hjælpe mig med et diktatskrivningsprogram?

 8. Catalin sagde han
 9. Omkostninger sagde han

  Hej jeg har et problem med Windows 10 med internettet, nettet går, men browseren virker ikke
  hidtil har jeg kun formået at lave firefox, fordi jeg har ryddet proxyen.
  til andre browsere, når jeg forsøger at proxy-proxy ikke gemmes. tak

 10. Flory sagde han

  Jeg løste en fejl 404 / 403 VPN Proxy "http:? //xx.xx.xx/~iprevert/r.php nin_u = czovL3d3dy5nb29nbGUucm8vP2d3c19yZD1jcix" zc2wmZGNyPTAmZWk9d1FtWVdyS3lISkRNd1FLejQ2LWdEQQ% 3D% 3D & nin_b = 1 "(dvs. x ip) siden kan navigere sikkert på nettet på ethvert websted.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.