Løsning af problemer i spil, udskiftning video-drivere

Løsning af problemer i spil, udskiftning video-drivere
4 (1) 80%

Løsning af problemer i spil, video-drivere udskiftning.

For et par måneder siden havde jeg nogle problemer med Nvidia GTX860 Acer V Nitro (VN7). Når vi spiller et spil på ethvert øjeblik 5 blok image og mus og talerne kunne høres summende irriterende. Efter at jeg fik det ved at fjerne alle mulige årsager, vi konkluderede, at video card driver var lidt tvivlsom. Men hvordan man kan være video driver, da var det sidste tilgængelige websted Nvidia? Bare sidste driver, er det også det bedste, ikke? Ikke altid! Nyeste drivere er optimeret til de nyeste ansigter og nogle gange kan gøre tal på ældre hardware. Kan gribe ind og alle former for software uforenelighed, som vil give dig fred over hovedet. Det kan i et spil til at udføre fejlfrit og i et andet kun at foretage tal.
Jeg endelig løst problemet ved at installere en ældre driver på producentens websted laptop. Jeg sætter dette problem på Windows-konto, som var en smule grusom på det tidspunkt.
For et par dage siden kontaktede jeg en fyr, der havde det samme problem på en pc ganske godt; og at et år efter lanceringen af ​​Windows 10; så indså jeg, det er ikke fra Windows, men driverne fra Nvidia, som snart vil vokse større end et operativsystem.
Løsning af problemer i spil, udskiftning video-drivere
Nvidia drivere kommer med alle mine undere, som ærligt, man ikke virkelig har brug for, men starter i hjemmet og forbruge ressourcer baggrund, og det er helt falske.
Symptomer, der indikerer problemer med skærmkortdrivere:
1. Lås skærmbillede
2. Blok mus i korte perioder
3. Pc-billedet fast og reagerer
4. Pludselig exit fra spillet (stop afspilning)
5. Blue screen fejlmeddelelse efterfulgt af genstart
6. Pludselig genstarte pc'en
7. Lås skærm efterfulgt af skingre sound-højttalere
8. Løb hårdt spil, der gik normal
9. Sort skærm comeback efter genstart
10. Spil, der arbejdede, ikke begynder på alle
Løsninger på de problemer video card driver:
Oftest, udskiftning grafikkort driver med en ældre mirakler. Men det kan ikke gøre det ... alligevel.
Selv hvis du afinstallerer og installere en anden driver i november, vil Windows automatisk gribe ind og sætte føreren tilbage; Så jeg gjorde intet.
Trin genbosættelse rigtige driver til dit grafikkort:
1. Vi skal sikre, at bandit ikke vil re-installere Windows. Til dette skal du gå til: Kontrolpanel / System / Avancerede systemindstillinger / Hardware / Device Installation Indstillinger og vælger ikke spare her.
2. Afinstallation sker Display Driver Uninstaller i fejlsikret tilstand (vigtigt)
3. Geninstallation driveren sker efter genstart. Det er at foretrække at hente en lille gammel driver og fjern markeringen alt det lort, du ikke har brug for.
Overførsler:
1. Display Driver Uninstaller
2. Ældre Nvidia drivere
Hvis du har problemer med drivere anbefaler:
Sådan installeres drivere til ukendte komponenter eller ukendt enhed
Hvordan kan jeg backup alle drivere med dobbelt driver
Sådan downloader drivere til Lenovo bærbar eller stationær
... ..altele Om chauffører
Video Tutorial - Løsning af problemer i spil, udskiftning video-drivere

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Calin Hun sagde:

  Jeg siger igen jeg glemte, hvordan det føles at give blå skærm fejl og uoverensstemmelser, vinder nonsens :)) for brug af Linux 2005 få sejren én gang i en blå måne. driveru problem, og hvis vi vælger linux ejer af det universelle. og fungerer perfekt. pt vinde, og ikke at gå ind i fejlsikret tilstand brug revounistaller

  Vis Kommentar
 2. fanica Hun sagde:

  Jeg troede, du sagde, at du ikke arbejde med spil, det er kommet for at begære forbi? Måske laptop, noget går ok.Ai eller anden måde kinezarie? .Hvis Så glem det det er grå !!!

  Vis Kommentar
  • Claudel Hun sagde:

   Sandsynligvis henvist til de spil bare for at gøre tutorial.
   Den bærbare computer er en af ​​kvalitet, Acer V Nitro park

   Vis Kommentar
  • pari Hun sagde:

   Nu ved du, hvordan det er ... alle er chinezarii. mindst merchandise ankommer i Rumænien. men bærbar computer, der er meget god. Maj 1 drivere giver producenterne posten. heller gider at rette dem ASAP. er så mange 3, 4 måneder.

   Vis Kommentar
 3. LucianGL Hun sagde:

  Cristii en eller anden måde har video driver og Intel? Hvis ja, hvad er et lille problem, og jeg hilser dig på en processor og en mere avanceret grafikkort til en rog.Anume i mit tilfælde asus asus tilbud på de officielle drivere alle, og Intels med nvidia beleaua.Pe du kan opdatere til den nyeste version, men intel-driveren går meget godt på asus embedsmand, men hvis du lægger den nyeste intel-driveren, så CPU køler lægge mere luft Intel har mere arbejde med køn-10 20% mere, og skifte fra Intel på Nvidias greoaie.Cu Men hvis du lader gamle driver kan ikke bruge wi-di i intel.Ar være noget at huske for ejerne bærbar computer med to grafikkort (intel + nvidia).

  Vis Kommentar
  • LucianGL Hun sagde:

   Fuldfører kommer med en relativ betydning:
   Jeg prøvede mange versioner (selvom jeg ikke kan sige, at der vil altid noget), da jeg sagde, at jeg har en ASUS ROG Gaming Laptop G750JY-T4036D (link detaljer: http://profitshare.ro/l/2978834 ); at jeg ønskede at give skærm spejling på en Chromecasts men jeg har bemærket, at der under ingen omstændigheder gå på vinduer 7 med nogen driver ændret eller embedsmand (enten trådløst eller Intel video) på Windows 10 løste jeg problemet med chauffør Intel men ikke ønskede trådløse ... men til sidst lykkedes det mig at gøre forbindelsen kun på Windows 8.1 officielle pro chauffører, herunder Intel trådløs. Problemet relateret til chauffører dette gælder ikke kun til føreren (ny eller gammel), men også de operativsystemer Windows windows.Este meget muligt, at en chauffør 7 10 eller vinduer for at skabe problemer i din Windows 8.1 gå perfekt som Hvis meu.Problema løsning, og nævne, hvad der diskuteres på de officielle fora venligst asus uden nogen løsning bringer concreta.As fuldender denne tutorial Cristi dette som meget important.Deci skaber problemer ikke kun bilister, men også Windows-operativsystemer .Precizez operativsystemer anvendte downloades fra den officielle Windows (Windows 8.1 officielle link: https://www.microsoft.com/en-gb/software-download/windows8 ) .Et Pleasant uge

   Vis Kommentar
 4. Petru Hun sagde:

  Hmm, jeg har nøjagtig det samme problem, og, tro, han er skærmkortet BIOS, jeg brændte pladen. AMD gælder for denne rettelse, ikke? Og hvis jeg har en CD med drivere til dit grafikkort, anbefales det at bruge det?

  Vis Kommentar
 5. Cata Hun sagde:

  Kan reddet af en geninstallation af Windows.nota 10.

  Vis Kommentar
 6. Sebastian Hun sagde:

  Salut!
  Hvad synes du om hostinger for et websted ??
  En lille websted

  Vis Kommentar
 7. Stefan Hun sagde:

  Hej Cristi, spille WoT?

  Vis Kommentar
 8. dan Hun sagde:

  hej. tutorials ældste mangler?
  https://videotutorial.ro/mesajele-facebook-cum-le-stergem-arhivam-si-gestionam-tutorial-video/

  ikke starte:
  Server ikke fundet: rtmpt: // 188.215.51.197: 80 / simplevideostreaming / mp4: /

  Vis Kommentar
 9. ViorelR Hun sagde:

  Tak nyttige tutorial.

  Vis Kommentar
 10. Tommy Hun sagde:

  WTF, 1 millioner besøg om måneden, tillykke! similarweb.com fortæller os, at 61% af visitoirs er fra Rumænien, 2,5% af england, italien% af 5, 6% af Brazos ect ... Nå mindst, at der i andre lande reklame betaler bedre. Kun en lille crontab: Fjern € 1000 med mange visite måned?

  Vis Kommentar
 11. gabriel87 Hun sagde:

  Cristi Hello! Jeg vil gerne hjælpe mig og mig i et emne ikke, om jeg kan sende dette problem. min men alligevel ... Jeg blev for nylig installeret på Windows-pc 8 på 64 bit og selvom jeg fik at vide, det er ikke kompatibel med spil fifa endnu lykkedes at installere nogle spil-serien fifa nemlig fifa 2006,2008,2009 og en periode gik, men i går, da jeg ønskede at komme i et af de spil jeg gav dobbeltklikke på ikonet for spillet og syntes mig en besked som "fifa 2006 Kræver hardware grafisk acceleration" og nustiu af hvad kan vi søgte løsninger på nettet, men jeg fandt jeg kunne løse dette problem, og jeg vil gerne fortælle mig, hvis du kan hvad de skal gøre, hvordan kan jeg løse? God dag og forventer et svar snart.

  Vis Kommentar
 12. Ionel Manea Hun sagde:

  Ønsker råd eller en udtalelse. Jeg købte to desktops med wni.7 Home Premium inkluderet, samme model, samme konfiguration, samme pris, osv Én fungerer perfekt, vil den anden høre en brummer i højttalerne til enhver bevægelse af musen, en rulle af eventuelle run-scrolling websider på ethvert websted.
  I Shimba Speaker, jeg Shimba lyddrivere, forsøgte jeg de fleste af de muligheder, der findes på nettet. E garanti, er forseglet (jeg kan ikke se inde), har intet installeret end operativsystemet, enhver uger siden jeg tog. Så jeg underviser tilbage, eller du går på arbejde ?.
  Tak på forhånd

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*