Nulstilling af netværksindstillinger på Android - slip af med netværksfejl

Nulstil netværksindstillinger på Android

Hvad er vejledningen om nulstilling af netværksindstillinger på Android?

I videoundervisningen Nulstilling af netværksindstillinger på Android vil jeg forklare, hvordan du nulstiller alle Wi-Fi-netværk, mobildata og Bluetooth-parametre, hvis du har problemer med Wi-Fi-forbindelser, mobildata eller tilknyttede Bluetooth-enheder eller i processen af foreningen.

Hvorfor er det nødvendigt at nulstille netværksindstillinger nogle gange?

Når du føler, at der er noget galt med din telefon, når du går online eller har en Bluetooth-enhed, skal du tænke seriøst over at nulstille netværksindstillingerne.

Denne nulstilling inkluderer alt, hvad der betyder netværk, Wi-Fi, VPN, Hotspot, mobildata, Bluetooth.

Netværksproblemer er oftest brugerne skyld, der foretager nogle indstillinger og derefter glemmer, hvad de gjorde.

Nogle gange er det muligt, at der efter en større opdatering vises nogle fejl i netværksindstillingerne, men det meste af tiden er brugerne årsagen.

Hvordan nulstiller jeg netværksindstillinger på Android?

Engang, hvis du havde netværksproblemer Android, du havde ikke andet valg end at give telefonen en fabriksstandard.

Nu behøver vi ikke foretage en generel nulstilling, fordi vi har mulighed for at nulstille netværksindstillingerne i telefonindstillingerne.

Hvor finder vi nulstilling af netværksindstillinger på forskellige Android-telefoner?

På hvilke telefoner kan netværksindstillinger nulstilles?
På enhver telefon fra Android 9.0 Pie up!

På vanille Android-telefoner

Indstillinger / System / Avanceret / Nulstil indstillinger / Wi-Fi-nulstilling, mobildata, Bluetooth

På Xiaomi-telefoner

Indstillinger / Forbindelser og deling / Nulstil Wi-Fi, mobildata, Bluetooth

På Samsung-telefoner

Indstillinger / Generel styring / Nulstil / Nulstil netværksindstillinger

*og på enheder fra andre producenter finder vi denne indstilling, men sandsynligvis andre steder

Hvad sker der efter nulstilling af netværksindstillingerne på Android?

ATTENTION, efter nulstilling af netværksindstillingerne, sker der visse ting. Foretag ikke denne nulstilling, medmindre det er absolut nødvendigt

Dette er de ændringer, der opstår efter nulstilling af netværksindstillingerne.

Wi-Fi og mobildata er aktiveret
Deaktiver VPN
Hotspot og dataroaming er slået fra
Bluetooth og flytilstand er slået fra
Ændring af netværksvalgstilstand til "Automatisk"
Nulstil netværksindstillinger for applikationer
FORSIGTIG - Sletning af gemte Wi-Fi-netværk
Mobildatagrænser fjernes
Baggrundssynkronisering er tilladt
FORSIGTIG - Fjern parrede Bluetooth-enheder

Andre tutorials om Android

Windows Share på Android
Windows Share på Android
Sådan ændrer du den grundlæggende applikation for at åbne filer på Android
Skift standardapplikationer på Android
Sådan stopper du med at modtage underretninger på Android
Sådan stopper du med at modtage underretninger på Android

Video tutorial - Nulstil netværksindstillinger på Android





Relaterede Tutorials



Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.