PC opstart fejl, Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc

PC opstart fejl, Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc
4 (2) 80%

PC opstart fejl, Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc

Her til morgen modtog jeg en fejl, når du starter pc'en, forblev i en boot loop, viser beskeder belastning: Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc eller Forsøger Reparationer.
Natten før strømmen stoppet i et par sekunder, og din pc pludselig lukket, og forbliver lukket efter magt opsving, da så jeg indstille bios, skal forblive stoppet, hvis en magt stopper uventet.
Da jeg startede jeg fandt problemet og ønskede at ordne det på en måde. Desværre alle forsøger, det var ikke noget. Jeg søgte på nettet og løse de fleste af de råd sendte mig til geninstallere operativsystemet; En operation ganske tidskrævende nerver. Jeg har flere programmer installeret, hver med sine indstillinger, ønskede jeg ikke at miste dem alle.
Utilfredse, begyndte jeg at prøve en eller anden måde nyttiggørelse, især da det forekom et problem nemt løses. Efter et par timer lykkedes det mig at gendanne slettede filer fra beskadigede støvle med en pind, som jeg sætter Windows 10.
Disse problemer kan opstå, når:
Hvornår genstarter pludseligt og uventet PC
Det holder op med fodring,
Når en opdatering afbrydes pludseligt,
Når du opretter forbindelse til en pc harddisk med et andet operativsystem,
Når vi indstillet forkert dual boot-konfigurationer,
Når vi Matrix RAID drev defekter.
Når forskellige hardware ændring
Når vi har en dum BIOS-indstillinger
I tutorial viste jeg alt fra hvordan de ser grimme beskeder, til at starte med succes. Derudover dækkede vi et par muligheder i menuen opsving, for at se, at problemet ikke kan løses med menuen opsving på disken er absolut nødvendigt at bruge en pind eller dvd med Windows 10 hvorfra det vil reparere problemet .
For dem der ikke ved at lave en disk eller stick med Windows 10:
Advarsel:
Du vil kun interesseret hvordan man kan gøre USB stick med Windows 10
Windows Installation Tutorial 10 fra A til Z
I nogle tilfælde er det sandsynligt, at være større problemer. Du kan have fysiske harddisk problemer eller problemer med SATA controller.
Steps:
1. Gør stick eller dvd med Windows 10
2. Boot fra pind eller dvd
3. Vælg: reparation (ingen installation).
4. Den blå vindue vælg "Fejlfinding / Avancerede indstillinger / Startreparation.
Video Tutorial - PC opstart fejl, Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Karolin Hun sagde:

  Jeg så dig på den ikoniske World of Tanks. Hvor mange kampe har, hvad kaldenavn dig, du er en del af en klan? Jeg spiller dette spil er intenst brænder for det, og jeg har investeret en masse penge i dette spil. Il Open Beta spil, når det var over 5 år at sige det, ikke den anden, men måske vi kunne gøre en deling. Tak og held og lykke til tutorials.

  Vis Kommentar
 2. Rares Hun sagde:

  Meget god tutorial. For nu har du emner for tutorials, hvor mange vinduer har dette problem, men det er en knogle utallige fantastisk, du har travlt og ønsker og ikke :)))))) Brug Windows 10 med tillid, sarkasme :)))) )

  Vis Kommentar
  • Marius Hun sagde:

   Win10 er et OS til power-brugere eller folk med evnen til at tilpasse sig, i hvert fald for amatører eller sarte sjæle.

   Vis Kommentar
   • MIKI Hun sagde:

    Seriøst! se næste, næste, så slut! Microcost er lavet ptr PENGE! Så og intet mere! Lev OPEN GRATIS!

    Vis Kommentar
   • Rares Hun sagde:

    Hvor har du opfylde denne "geni" :))))))))))))))))))? Resten vi gør, vi bruge Android? da du kun installere vinduer og den næste næste næste ... .No'm mod Android. Du foretrækker at se en film og derefter fastsætte Windows® Iara 3 dag så en film, læse noget :))))) Tror ikke du hader Windows® men at sige, at kun de lande bruger, når alle gør så bare, at ios hørt eller hvis de har råd, du forstår, hvad jeg mener

    Vis Kommentar
 3. iris Hun sagde:

  Må gå på en mini-pc med sejren 10., Eller en tablet.?

  Vis Kommentar
 4. Calin Hun sagde:

  Meru s vinduer problemer. Som jeg har sagt, og jeg gentager skifte til linux du allerede facuto ikke har. Og lad os vinde kun, når en dual boot Musa idé. linux intampani ikke så mange problemer, der vinder. Nogle vil sige ja nej mer gå godt eller ikke ved, hvilke spil programmer. anvendes kun vinde derefter. selvom dampen er over 300 spil til Linux. plus ikke at vb emulering osv

  Vis Kommentar
 5. Nicolae Hun sagde:

  Tak for. tutorial. Du mister ikke nogen data?

  Vis Kommentar
 6. Katalin Hun sagde:

  ? Brother, hvorfor du ikke får den idé for en måned siden ... du sparet mig en dags arbejde: installerede Windows + driver + software + spil (til download på oprindelsen game over 60 giga betyder timer, medmindre du abonnement gigabit) ... alligevel ptr sikkert en .multumesc ske for mig igen, og tak til dig ... jeg scos.o god aften.

  Vis Kommentar
 7. Marius Tut Hun sagde:

  Hej. Jeg vil prøve at gøre det kort, men jeg tror ikke at lykkes, fordi du er nødt til detaljer.
  Jeg dobbeltbooter på en SSD: Windows og Windows 8.1 10. Mergin denne version et par år, i begyndelsen af ​​august sidste år at gøre opdateringer fra Windows til Windows 7 10.
  I flere dage ikke længere starteaza normal ingen af ​​OS, gør præcis det tutorial: Forberedelse automatisk reparation, Diagnosticering din pc, så ikke begynde transporterer - måske - reboot, og efter at have valgt alle OS, der viser logoet med blå vindue og derefter ... .ecran sort.
  Hvis jeg har tålmodighed, efterlod ham, så det var muligt flere gange for at træde i stedet efter 5-1-15 minutter.
  Jeg nævne, at i løbet af dette system synes at arbejde i baggrunden som HDD blinker, eller hvis du indsætter en cd eller stok
  Det krydsede mit sind ikke at være bundet til skærmdriveren, så de to af byrder vellykkede, jeg har installeret en anden driver (sidste) på både OS, men fænomenet fortsætter.
  Løsning min (helt irriterende, og det vil ikke acceptere ubestemt tid) er - bare et øjeblik - File Restore Acronis reseved med en tidligere lavet backup med det.
  Mit spørgsmål, hvis du ved mere end fænomen, hvad der sker med denne fil Forbeholdt 100MB?! Alters, eller hvad?! Systemet, efter denne Reserveret File Restore belastning ... men kun indtil den første genstart. Ikke næppe starte fra den anden OS går, indtil samme Gendan.
  Hvad skal jeg gøre?! Jeg prøvede engang, omkring en måned siden (i samme sag) alt Gendan hver OS separat fra tidligere sikkerhedskopier, men ikke løst. På et tidspunkt kunne han gå normalt, men kun indtil et par dage siden. Så?!

  Vis Kommentar
  • Rares Hun sagde:

   Hvorfor dual boot Windows og Windows? "Så?!"

   Vis Kommentar
   • Marius Tut Hun sagde:

    Enkel.
    For at bruge PC-fecioru mig og mine 14 år.
    Jeg gør videobehandling og jeg vil beholde mit system så ren (især partition med OS Win 8.1), og han ønsker at klemme på 10 Win (100% spil).
    Logic?!

    Vis Kommentar
    • Rares Hun sagde:

     Ja, i dette tilfælde ja, jeg har ikke noget imod vanvittigt kompliceret, men hvis du bare har 2 vinduer på mange steder har problemer ... plus det er næsten en knogle boks eller en hård hinanden selvom denne omkostning

     Vis Kommentar
 8. Ionut Hun sagde:

  Jeg havde det samme problem for et par dage siden, vi løste ganske enkelt. Jeg slukkede PC 5 minutter efter jeg tændte det fungerede perfekt.

  Vis Kommentar
 9. daniel Hun sagde:

  velkommen
  Spørgsmål: Du gav en check disk?
  hvis du gav skriftligt tutorial ting jeg er ked af jeg savnede
  en god dag

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Du kan ikke undskylde for ting du gør med vilje. Dit problem er, at du har truffet, og som en logisk konsekvens, du taber, når du sagde præcis, hvad du spørger.
   Med den hensigt at gøre en handling, hvis konsekvens er udledt ved simpel logik og derefter undskylde, kaldes hykleri
   Jeg tager mindre tid til at følge tutorial hale hoved end at skrive en kommentar

   Vis Kommentar
 10. Calin Hun sagde:

  en tutorial behage oplyste tastaturer og det er om forskellen i mekanisk tastatur er en let og en nonmecanica

  Vis Kommentar
 11. Daniel Radu Hun sagde:

  Cristi, du spiller Minecraft? Hvis du spiller mange FPS du har?

  Vis Kommentar
 12. zame77 Hun sagde:

  Hej! Og god nyttige tutorial. Det kan gøre en tutorial om hvordan man skifte tilbage til Windows efter 7 30 dag?

  Vis Kommentar
 13. CRIS Hun sagde:

  Hej Cristi, jeg sendte en e-mail, venter dit svar.

  Vis Kommentar
 14. Leo Hun sagde:

  Meget util.Felicitari!

  Vis Kommentar
 15. CRIS Hun sagde:

  Jeg takker for svar Cristi men fra hvad jeg hørte efter i juni 29 ikke længere kan opgradere gratis vinduer 10.Este sandt eller jeg tager fejl?

  Vis Kommentar
 16. adrian Hun sagde:

  Hej Jeg leptop ACER (et år 2015) Jeg brød hdd, jeg gik til service og sagde, at hdd ikke kan repareres og købte en anden hdd (ikke ny, har 3 år, hdd er godt uden en fejl) .Jeg i mullion hdd og jeg gav leptop starte, skal du genstarte installere Windwos websted og hver gang jeg skrev <<< ingen startbar enhed vises HIT NOGEN KEY <<<. jeg har en leptop af 2012 ( har Windwos installeret på glat) og jeg skiftede hdd sites, så HHD ikke windows jeg installeret i leptop af 2012 og første gang jeg gav starten kunne jeg installere Windows uden problemer. (begge hdd virker på leptop af 2012) .Jeg installeret flere gange på både hdd leptop ACER din2015 og hver gang jeg skrev <<< ingen startbar enhed vises HIT NOGEN KEY <<<. du kunne gøre en tutorial om dette problem, give mig et svar

  Vis Kommentar
  • Rares Hun sagde:

   Der er "et problem", indtaste genkende eller se BIOSs indstillet til at genkende en genstart bios noget sandsynligvis ikke starte fra dvd / stok og harddisk er tom, og han støvler ... det er den første tutorial på sitet forklaringer bios

   Vis Kommentar
 17. Daniel Radu Hun sagde:

  "Fitze Windows 10"

  Vis Kommentar
 18. Julian Hun sagde:

  Hej. Jeg har en fejl, som forekommer mig, efter jeg geninstalleret Windows på en Toshiba bærbar.

  "Hardwaren configurationfieldis tom.
  Tjek venligst dato og skrive korrekt SMBIOS værdi "

  Min ven bærbar som hendes til increcat gav at formatere og nulstille vinduerne.
  Jeg har installeret win og jeg 10 over fejl opstår ... Hvis du trykker på en knap kommer ind i vinduerne, hvis ikke, er det stadig sort baggrund og massage ...

  Venligst da.mi råd til, hvordan at slippe af med det eller i det mindste guide mig til enhver hjemmeside, at software løse problemet ...
  Det er svært irriterende situation ... Tak på forhånd

  Vis Kommentar
 19. Mihaela Hun sagde:

  Hvor er de tutorial disk 10 vinduer?

  Vis Kommentar
 20. Radu Hun sagde:

  Cristi Hello!
  Et par dage siden havde jeg det samme problem på mit tilfælde virkede ikke laptop.In reparation metode med stick bootable (Windows 10 Pro), selv i DOS metode Bootrec.exe; kommando sfc / scannow gjort scanning, ptr finde beskadigede filer, men fortalte mig, han kunne ikke repare.DiskPart fortalte mig, at HDD er okay, jeg troede oprindeligt, det var et problem, jeg løste HDD.Cum: jeg brugte en USB-stick bootable USB Tehnicians med Makro Genspejle; den bærbare computer jeg har den samme software installeret på sporing og som havde gjort den sidste måned en komplet sikkerhedskopi af det drev, der er det system (herunder skillevægge lille skjulte) jeg opstartet fra pinden, valgte jeg gendanne fra billedet og færdig i 16 min.Dupa genstarte Windows er startet normalt og uden probleme.Ca fordi jeg tror det er tid til en opdatering installeret defekt eller ufuldstændig test opdatering af Microsoft, eller variant 2: jeg gætter vi brød enhver aktivitet dataindsamling af Microsoft spore min ptr problem forekom mig, efter jeg gav genstart tvunget ptr min HDD vises i task manager, der bruges 100%.
  Det er den metode, der arbejdede ptr mig perfect.Totul fungerer perfekt nu, vi har ikke tabt installerede programmer, indstillinger, osv

  Vis Kommentar
 21. iodorin Hun sagde:

  Hvordan kan jeg geninstallere microsoft kant tak for at geninstallere Windows uden

  Vis Kommentar
 22. Alexandra Hun sagde:

  Jeg har et problem med din computer, hvis nogen kan hjælpe. Når den stopper SMBIOS starte, og der vil ikke længere gratis.

  Vis Kommentar
 23. George Ionita Hun sagde:

  Mig alt det, jeg ikke går, gør præcis som du gør, men efter at give mig, der ikke kunne være reparat.Ce at gøre? Jeg har set videoer og jeg prøvet andre alternativer, men stadig ikke mers.Va venligst svare så hurtigt og evicient.Multumesc jeg forventede.

  Vis Kommentar
 24. Elios Hun sagde:

  Cristian hej, hvordan kan jeg løse dette problem https://postimg.org/image/qbq8lqzmv/

  Vis Kommentar
 25. alberto aby Hun sagde:

  Hej Kristus. Jeg har et problem jeg prøvede sami reset vinduer og 10 tusinde lys pc styrtede, og når du ikke arbejder lys og alt er blåt, og navnet er ikke noget, som jeg synes, før du ved profil og du kan hjælpe mig?

  Vis Kommentar
 26. Sorin Tănasă Hun sagde:

  Jeg er Sorin, hjælp mig venligst, om en telefon E-boda, skriver mig på telefonen: "Desværre systemet værktøj stoppet", er du nødt til at sige, at jeg i fortiden stadig installere det selv forskellige applikationer og en sagde han til min rod-ez telefon, ikke sige hvordan, lige fortalt mig, at rootarea tjener to programmer, som jeg nu har installeret på din telefon, så du ikke får at gøre rod. Jeg vidste ikke, at gøre, at jeg netop downloadede programmer, superbruger og ramme ... ikke ved hvordan. Okay. Hvis du kan hjælpe mig. Telefonen er en dual sim E-boda Eruption V200, quad core. Tak.

  Vis Kommentar
 27. George Hun sagde:

  W10.Am hader 7 videregivet og gå lige nu er der ingen joc.w10 tendens til at forvirre chauffører greu.Cred video, jeg vil gå tilbage 7.Am w8.1 forstå, at ville være det bedste operativsystem til licens i dag, men jeg havde ikke så ... Måske forklarer Cristi hvorfor w10 "forstyrrende" video-drivere som denne, og hvis Microsoft gøre noget ved det.

  Vis Kommentar
 28. ADRIAN Hun sagde:

  hvordan kan jeg slippe af med denne fejl Fejlkode 0xc0000225

  Vis Kommentar
 29. Albert Hun sagde:

  Ring til mig starter

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*

banner