Opdage og fjerne software som spyware, spyware Romaneste - video tutorial

Hej venner, vi i dag taler om spyware (spyware software) og programmer til bekæmpelse af denne type malware, disse er en del af antispyware-software. Antispyware software er ikke en virus, og vice versa, af den type ofte antivirus løsninger er ikke udstyret med afsløring moduler spyware.

Spyware er mere farlig end en virus i min udtalelse, jeg sagde-i tutorial, jeg foretrækker at tage en virus, der gør min computer støv end leve med spyware plantet under min næse uden at føle det, eller at opdage det for sent efter et operativsystem kan få det igen efter få timer med al den software, men når dine personlige oplysninger indsamles uden din viden, det er alle dårlige, forestille dig foretage online betalingstransaktioner bank og få adgang til bankkonti direkte fra din computer, mens en nysgerrig øjne ser hvert skridt du, ikke føler også komfortable. For problemer af denne art, vi har brug for en løsning Antispyware ny tutorial i dag vil præsentere to løsninger, den ene inkluderet i Windows Vista og Windows 7, og den anden, en gratis løsning, effektiv og hurtig, først, at i Windows Vista og 7 er Windows Defender og den anden er Super Antispyware.

Windows Defender har alt kan have en god antispyware, vi har real-time beskyttelse, vi opdaterer automatisk, vi posibiltiatea planlægge scanninger, påvisning sats er overraskende godt for sikkerhedssoftware inkluderet i Windows, ikke sjældent løsninger fra Microsoft skuffet, er det ikke vores tilfælde, Defender gør sit job.

Super Antispyware kommer med et navn ganske pompøst, men det er ikke "bare mund det" software gør sit arbejde godt, desværre har vi ikke beskyttelse, realtid eller automatiske opdateringer i stedet være opdateringer før scanning indstillinger er klar interface er "nemteasca" uden unødvendige bling bling sites.

Vi vil fortsætte med at indføre andre løsninger, selv i fortiden talte vi om Antispyware software, mens siden vores kollega Boby gennemført en video tutorial Spybot - Search & DestroyVi vil fortsætte med præsentationen af ​​disse typer af software i fremtiden.

Lad os ikke længere perspektiv, lad os komme til at se tutorial video!

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
God fornøjelse!
af Cristian Cismaru


Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Mircea sagde han

  men denne ting går på Windows XP? hvis ikke for xp hvad de skal gøre?

  • Calin sagde han

   men denne ting går på Windows XP? hvis ikke for xp hvad de skal gøre?

   ja gå på XP og Vista og win7 men jeg har bemærket, at PC bremser Effektivitet Kan Bie varmt anbefale Malwarebytes 'Anti-Malware ingen PCU null og føles meget bedre. Jeg brugte år siden jeg gav superantispayer giver Malwarebytes 'Anti-Malware have ham for denne idé til side sinker PC ydeevne

 2. iris sagde han

  I Malwarebytes er nytteløst at have og antispware ??

 3. Calin sagde han

  I en tutorial som du sagde Cristi defenderu af Windows stinker og anbefale at deaktivere nu siger du er tilfreds med ham imponeret. til sidst anbefaler vi Sal stop eller forlade? lidt vildledende som neai

  • I en tutorial du sagde Cristi cadefenderu af Windows stinker og anbefale at deaktivere nu siger du er tilfreds med ham imponeret. urmace at anbefale Sal stop eller forlade? lidt vildledende som neai


   I mellemtiden blev forbedret, de fra Microsoft har betalt mere opmærksom på sikkerhed, forbedret firewall, antivirus sat ud en meget god (Microsoft Security Essentials) og har betalt mere Windows Defender vigtige.
   Før ikke afsløre meget, nu var jeg overrasket over at se, at tingene bevæger sig, de ikke sove enten, og de indså, at tabe terræn.

 4. iris sagde han

  halm i din kommentar ovenfor du forstår? ptr SUPERAntiSpyware du ideen til side. Malwarebytes det er bedst ikke hindre pc.asta gør det samme.? Jeg også nævne, at 5 av

  • Calin sagde han

   halm i din kommentar ovenfor du forstår? ptr SUPERAntiSpyware du ideen til side. Malwarebytes det er bedst ikke hindre pc.asta gør det samme.? Jeg også nævne, at 5 av

   dap, hvad jeg ville sige, og ikke er i strid med antivirus

 5. bugman sagde han

  Catalin muligt at henvise til systemet afmatning, når scanninger

  • Catalin muligt at henvise til systemet afmatning, når scanninger :)en anden gang, fordi jeg kan ikke se den simple grund, at der er to gratis software, og som sådan ikke har en aktiv scan engine (realtid), så det pote kun at skyldes en eventuel afmatning i systemet :) Begge er ok, du kan skifte interlaced scanninger til ti dage til at være alle "Oura" :)

   Windows Defender forbruge lille, hvis du har en bedre løsning er bedst at lade det, hvis du bruger en løsning Antispyware Commercial med real time beskyttelse, kan du stoppe det, at hvis du ikke kan lide, jeg bare præsentere valg du laver .

 6. MIHAI10 sagde han

  Jeg har Windows XP og SP3 AM ikke kontrol paner Windows Defender

  • Calin sagde han

   Jeg har Windows XP og SP3 AM ikke kontrol paner Windows Defender

   du kan installere, hvis du ikke har den officielle Microsoft websted eller skrive google søgning forsvarer giver dig lyst til at tage på Microsoft ikke at tage eller falsk cv cv virusser

 7. Julian sagde han

  Jeg hylder prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Tak

  • Calin sagde han

   Jeg hylder prieteni.eu Kaspersky Internet Security, har spyware? Tak

   selv om Kaspersky Internet Security e ff gode men jeg anbefale en antispayer og DC? for han er expeert at opdage spayeware hvad det kaldte det kun omhandler Jeg kombination Kaspersky Internet Security + Malwarebytes 'Anti-Malware og jeg har Spybot ja skal der være opmærksomme på Spybot du gøre, hvis du ved, hvad Spybot er bedre null spiser kyllinger

 8. LiviuFlorin sagde han

  Jeg bruger mest en version af Linux (Jolicloud) .Fra den mere sjældne brug Windows (kun når jeg ikke har noget valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?

  • Calin sagde han

   Jeg bruger mest en version af Linux (Jolicloud) .Fra den mere sjældne brug Windows (kun når jeg ikke har noget valg) og Linux .Oare ingen fare for spyware?

   på Linux er ikke alt for mange vira 500 600 om virus, hvis de ikke er i stor nedsives på linux Esit den mere beskyttet du er tilbøjelige til at få inficeret med virus er minimal linux

 9. Dans sagde han

  hvis bankforretninger (fra en anden computer-fremmed-end vores) Token og bruge det virtuelle tastatur længere er nødvendige eller antispyware program er sikkert?

 10. Calin sagde han

  undskylde fejltagelser udtryk ja jeg kiggede på flugt: d

 11. laurbær sagde han

  Windows Defender er stort set den samme med microsoft ??? Jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og væsentlig kontrol og spyware dk vide ...

  • Ratzoiu sagde han

   Windows Defender er stort set den samme med microsoft ??? Jeg defenderu aktiveres og deaktiveres og væsentlig kontrol og spyware dk vide ...

   Windows Defender var det første forsøg antivirus fra Microsoft ... kommer som grundlæggende beskyttelse af styresystemet ... er et ekstra element af sikkerhed for taunii der tror, ​​de ikke har brug for antivirus pc ...

 12. dan sagde han

  Drenge ikke længere undgået ved spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partition C Depe Mills og slut bilciul.Salvati Destop og hvis det er værd midlertidigt placere den i en del D.Asa slippe af spion Malva og andre Windows Defender er god ckickite.Iar hvis du ikke har antivirus på Windows, og hvis du har det licenserede downloda.Deci du ikke kan gøre hvad du vil, men jeg tutorial er super XP stadig på den gamle mand.

  • Ratzoiu sagde han

   Drenge ikke længere undgået ved spyare Malvar og andre sopirle.Puneti partition C Depe Mills og slut bilciul.Salvati Destop og hvis det er værd midlertidigt placere den i en del D.Asa slippe af spion Malva og andre ckickite.IarWindows Defender er godt, hvis du ikke har antivirus på Windows, og hvis du har det licenserede downloda.Deci du ikke kan gøre hvad du vil, men jeg tutorial er super XP stadig på den gamle mand.

   Deep Freeze er et levn af årene 2000 når IT-markedet var begyndt i rromania og netforbindelser kun se internet værelse. Hvem ved, hvordan man arbejder med det blokere deres computer. En sikkerhedskopi sparer dig fra mange problemer.
   Gratis sikkerhedsløsninger er meget effektive i anti-virus så ikke se pointen i et program, der bruges gennem haller af nettet, som forblev øde og hvor ef tilbøjelige til at inficere dig, hvis du sætter en pind.

 13. Cosmin sagde han

  hej jeg har et spørgsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre end securyty?

  • Calin sagde han

   hej jeg har et spørgsmål: Kaspersky PURE Kaspersky Internet er bedre end securyty?

   Det har den samme virus signatur database etc giver Malwa har nogle plusser i forhold til Kaspersky Internet securyty glemt nettet for detaljer

 14. Bulgac sagde han

  Jeg synes det er bedre end Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware.

  • Francisc sagde han

   Jeg synes det er bedre end Super Antispyware Malwarebytes Anti-Malware. Cite mig

   Malware og SUPERAntiSpyware Malwarebytes'Anti-supplerer hinanden. Selvom designet til høj dækning i detektering malware, den bedste på den anden retning til en anden retning. For eksempel: SUPERAntiSpyware er bedst til at opdage og fjerne infektioner fra spyware, rootkits, Hi-jackers, opkaldsprogrammer, malware og Malwarebytes'Anti-bedst mod adware, keyloggers og har en heuristisk Roque bedre end den anden .

 15. BGD sagde han

  Jeg ville synes, at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning, og ikke pc'en langsommere sted! Har jeg ret, så prøv, jeg bruger så meget ....

  • Francisc sagde han

   Jeg ville synes, at en god antivirus (Avira) + en friewall (comdo) + super antispyware = en god løsning, og ikke pc'en langsommere sted! Har jeg ret, så prøv, jeg bruger så meget .... Cite mig

   Ja, det er en af ​​de bedste gratis sikkerhedsløsninger.

 16. Francisc sagde han

  Godt, men jeg troede ikke, at jeg havde brug for nogen totorial betragtning af, at programmet ikke kræver særlige indstillinger for at få tingene gjort.

 17. Ady sagde han

  Jeg har et problem mare.Am spyware på din pc, og kan ikke undslippe denne tutorial jeg brugte el.Am og geninstallere Windows HDD formatering og alt og stadig ikke har undsluppet el.Ce kan slippe af med ham?

  • Francisc sagde han

   Jeg har et problem mare.Am spyware på din pc, og kan ikke undslippe denne tutorial jeg brugte el.Am og geninstallere Windows HDD formatering og alt og stadig ikke har undsluppet el.Ce kan slippe af med ham? Cite mig
   </ Blockquote
   1) Du scan "fuld" med SUPERAntiSpyware?
   2) Det ville være nyttigt, hvis du siger det navn (selv delvis af, at spyware).
   3) Download og køre Dr.Web CureIt! 6.00.2. Du tutorial der beskriver, hvordan man bruger det. Scanning sker netul antivirus skjold off og stoppet. PC genstarter efter endt scanning og fjerne infektioner fundet. (Gå til "C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc" og slette filen "hosts" - kun denne ene).
   4) Hvis alt andet fejler slippe af spyware og derefter downloade, installere "a-squared Free" og scanner "fuld" med ham.
   Retur det med resultater.

   • Ady sagde han

    Cite mig

    halm på 1 spørgsmål, jeg scannet fuld, men der var alle mulige resultater, og jeg vidste ikke, hvad de skal gøre departe.2) chiama.Am ikke, hvordan det fik en cd-key til et program, og jeg gik normalt åben og efter min cd-Key, programmet adskilt.

    • Francisc sagde han

     halm på 1 spørgsmål, jeg scannet fuld, men der var alle mulige resultater, og jeg vidste ikke, hvad de skal gøre departe.2) chiama.Am ikke, hvordan det fik en cd-key til et program, og jeg gik normalt åben og efter min cd-Key, programmet adskilt. Cite mig

     Gør hvad jeg sagde ovenfor. Scanner med forsyningsselskaber / hjælpeprogrammer ala / dem. Panda USB Vaccine derefter downloade. Kørselsvejledning:
     - Downloades desktop
     - Tryk efter at have kørt programmet: Vaccinerede Vaccinerede computer og derefter USB.
     - Hvis du har flere sticks / CD-DVD / kort / MP3 Spillere gøre kirurgi vaccination for hver.

    • Francisc sagde han

     halm på 1 spørgsmål, jeg scannet fuld, men der var alle mulige resultater, og jeg vidste ikke, hvad de skal gøre departe.2) chiama.Am ikke, hvordan det fik en cd-key til et program, og jeg gik normalt åben og efter min cd-Key, programmet adskilt. Cite mig

     Kan en gang gøre fuld scanning med SUPERAntiSpyware (gøre en opdatering før scanning). Ved afslutningen af ​​scanningen viser opdagelser, sørge for, at alle kontrolleres og ja "slette" eller "fjern" (kan ikke huske det vises der). Alt du sletter vil finde karantæne, og derfra kan du gendanne hvad du ikke ønsker at blive slettet.

 18. Ady sagde han

  Paiam med SUPERAntiSpyware men i sidste ende ikke vidste hvad fac..daca kan du give mig en kontakt id at tale i detaljer ... men se et billede http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg

  • Francisc sagde han

   Paiam med SUPERAntiSpyware men i sidste ende ikke vidste hvad fac..daca kan du give mig en kontakt id at tale i detaljer ... men se et billede http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=SAP.jpg Cite mig

   Hos SUPERAntiSpyware skal vælge alt det vindue over registrerings- og derefter "Næste" og derefter på "Fjern". Men lad det.
   Gør dette:
   1) fulde scanninger med Dr.Web CureIt! 6.00.2 som jeg sagde i tidligere indlæg.
   2) Hent og installer Malwarebytes-Anti'Malware og give en fuld scanning, og det (jeg så dig Trajan.Dropper). Er det:
   - Er gemt på skrivebordet og installere
   - Ved afslutningen af ​​installationen kryds ud for Opdater Malwarebytes 'Anti-Malware og Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Klik derefter på Finish
   - Efter lanceringen af ​​programmet, klikke dig på fanen Opdater og tryk på knappen Søg efter opdateringer for at kontrollere, om definitionerne er hentet sidste
   - Du klikker på fanen Scanner Vælg Udfør fuld scanning, og klik derefter på Scan
   - Scanningen er fuldført, skal du trykke på OK og derefter vise resultater
   - Alt skal kontrolleres i listen over fund og klik derefter på Remove Selected
   - Endelig vil åbne en fil i Notesblok til at se, hvad scanningen resultater Putot hvor gjorde dette værktøj
   - Slet alt vil blive fundet i karantæne
   3) Genstart PC og rengøring regisrtii med hvad du har installeret det.

 19. Ady sagde han

  Han havde ikke tot.Pana har fundet nimic.Si alle jeg indtaste conturi..nu ville være en anden løsning? For nu er det innebunitor.Cand vide, at jeg gjorde alt for at slippe af med el.Tot ..

  • Adrian sagde han

   Han havde ikke tot.Pana har fundet nimic.Si alle jeg indtaste conturi..nu ville være en anden løsning? For nu er det innebunitor.Cand vide, at jeg gjorde alt for at slippe af med el.Tot ..

   Du har intet undslap spyware, hvis du ikke har ændret adgangskoden til konti. Spørg og ændre din adgangskode og konto-e-mails. hvis du ved, hvordan du ændrer adgangskoden til at skrive en email-konto i søgefeltet på den højre kant af den sorte: "Sådan ændrer adgangskoden for Yahoo Messenger eller Yahoo mail" hit indtaste og du vil finde tutorial.

  • Francisc sagde han

   Han havde ikke tot.Pana har fundet nimic.Si alle jeg indtaste conturi..nu ville være en anden løsning? For nu er det innebunitor.Cand vide, at jeg gjorde alt for at slippe af med el.Tot .. Cite mig

   Undskyld jeg ikke har været på nettet.
   Gør hvad han sagde Adrian. Du sluppet af spyware, men han gjorde det job, der er at stjæle din adgangskode (r). Så se tutorial foreslået af Adrian og derefter ændre din adgangskode til e-mails og konti.
   Held og lykke!

 20. Ady sagde han

  Så i går aftes jeg ændrede mine adgangskoder til alle konti og da jeg kom i dag på et websted logat.Azi morgen, og jeg blev ikke ændre mine passwords og jeg vidste, at når jeg er afbrudt fra internettet, han intra.M jeg afbrudt internet-only 30 40 sekunder. efter når jeg tilsluttet var allerede gået 2 cont.Nu af de websteder, som jeg tror kan slippe af med det

  • Francisc sagde han

   Så i går aftes jeg ændrede mine adgangskoder til alle konti og da jeg kom i dag på et websted logat.Azi morgen, og jeg blev ikke ændre mine passwords og jeg vidste, at når jeg er afbrudt fra internettet, han intra.M jeg afbrudt internet-only 30 40 sekunder. efter når jeg tilsluttet var allerede gået 2 cont.Nu af de websteder, som jeg tror kan slippe af med det Cite mig

   1) Du gjorde, hvad jeg sagde i mit første indlæg? Nemlig, at:
   "Gå til" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- kun det, en, der kun har navnet" hosts ""?
   2) Download og køre dette hjælpeprogram: "Anti-Worm.Palevo 1.22"
   3) Derefter REFA fuld scanning med Malwarebytes'Anti-Malware.
   4) Genstart PC og rengøring regisrtii med hvad du har installeret det.
   Prøv det. Så igen ændre konti.
   Held og lykke!

   • Francisc sagde han

    1) Du gjorde, hvad jeg sagde i mit første indlæg? Nemlig, at "browsing" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- kun det, en, der kun har navnet" hosts ' "? 2) downloade og køre værktøjet, at" anti-Worm.Palevo 1.22 "3) Derefter REFA fuld scanning med Malwarebytes'Anti-Malware.4) Genstart PC og rengøring regisrtii med hvad du har installeret, så ceva.Incearca så. Conturile.Bafta derefter ændre igen! Cite mig

    Jeg glemte at nævne gøre alle de ovennævnte operationer fradrag af antivirus skjold afbrudt og frakobles.

    • Francisc sagde han

     Jeg glemte at nævne gøre alle de ovennævnte operationer fradrag af antivirus skjold afbrudt og frakobles. Cite mig

     Hvis det ikke løser problemet, så downloade, installere "a-squared Free 4.5" og scan "fuld" med ham.

 21. nicolas sagde han

  formatering hele harddisken, installere en ægte Windows eller hvad en kopi af de originale (versioner af Windows XP som sort xp, engel xp eller andre måder xp er for det meste fuld af spyware og andre "lus") . Som yo bruge antivirus beskyttelse Norton Antivirus og spyware SUPERAntiSpyware 2008 og ThreatFire. PS være forsigtig, når du henter programmer, spil, og du ikke deaktivere firewall'en.

 22. Ady sagde han

  Jeg får alt, hvad jeg gjorde alle trin i de stillinger anterioare.Mi I tet valutakonti og adgangskoder til at indtaste dem alle .. :(

  • Francisc sagde han

   Jeg får alt, hvad jeg gjorde alle trin i de stillinger anterioare.Mi I tet valutakonti og adgangskoder til at indtaste dem alle .. :( Cite mig

   Pai:
   - hvis du scanner "fuld" (med netul slukket i "fejlsikret tilstand" og "Systemgendannelse" fra) alle værktøjer, som jeg lige har angivet (Dr.Web CureIt 6.00.2, Malwarebytes'Anti-Malware! SUPERAntiSpyware, a-squared Free 4.5, 1.22 Anti-Worm.Palevo) og har givet "Fjern" i slutningen af ​​hver scanning,
   - Hvis du gjorde det "browsing" C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers \ etc "og slette filen" hosts "- kun det, en, der har kun navnet" hosts ' "
   - Hvis du rense registreringsdatabasen efter genstarte pc'en (påkrævet efter hver scanning / desinfektion)
   - Hvis du ændrer adgangskoder Yahoo Messenger og / eller Yahoo Mail,
   ... og stadig har du ikke undgået, så ... Jeg ved ikke, hvad jeg kunne fortælle dig. Personligt har jeg stødt noget så "stædig" eller ikke disse typer af infektioner.
   Hvad jeg siger? Kan nogen kommer med nogle andre løsning.
   Eller gøre, hvad Nicolas sagde "alle formatering din harddisk, du installerer en ægte Windows eller hvad en kopi af den originale ...", selv om jeg ikke kan se, hvordan du kan løse det ... Endelig! Jeg så vi kunne.
   Se dig, kan du slippe noget, måske du gjorde noget rigtigt ... omhyggeligt genlæse alle indlæg (inklusive denne) og se om du gjorde det sige præcist, hvordan.

 23. Ady sagde han

  Men det er sådan at rense registreringsdatabasen? Den del, jeg ikke forstår .. :)

  • Francisc sagde han

   Men det er sådan at rense registreringsdatabasen? Den del, jeg ikke forstår .. :) Cite mig

   Rens registreringsdatabasen med et værktøj dedikeret til det. Eksempel: Ccleaner, WinUtilities osv RegCleaner Gratis og gebyr TuneUp mv Se dig der videotutoriale som viser, hvordan du installerer og bruger Ccleaner og WinUtilities.

 24. Ady sagde han

  Jeg scannet igen med alle de programmer foreslået af dig og jeg fandt jeg brugte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt, som det var i tutorial.Dar vil vide, om denne liste over opstart er der noget, som du har mistanke om.

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg

  • Francisc sagde han

   Jeg scannet igen med alle de programmer foreslået af dig og jeg fandt jeg brugte Ccleaner nimic.Apoi og gjorde alt, som det var i tutorial.Dar vil vide, om denne liste over opstart er der noget, som du har mistanke om.http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-2.jpg Cite mig

   Jeg har ingen måde at vide, hvad du har installeret på pc'en der, og hvad blev installeret efter en infektion, kan jeg kun vise dig nogen mistanke:

   1) "Domino.exe" kan være:
   a) er en spyware / adware / virus (worst case) - slette den
   b) er fra et program installeret dig (kan være fra webcam) - ikke sætte ham i tankerne

   2) Hvad er "din aiuta.Ink Alice"? Har du installeret selv? Hvis du ikke slette den (afinstallere), om så forlade det. Er der en hjemmeside eller noget? Hvilken hjælp gør hvad?

   Anyway programmer / hjælpeprogrammer, givet af mig at scanne / en backup med dem, de havde til at fjerne infektionen, hvis du har brugt præcis som jeg angivet.

   Hold prøve noget! Nemlig: scanner online med en af:
   Online scanner, der registrerer og renser:
   - BitDefender Online Scanner - som jeg anbefaler det til dig, men du vælger
   - Windows Live OneCare
   - F-Secure Online Scanner
   - ESET Online Scanner
   - Trend Micro HouseCall
   - Panda ActiveScan
   For bedre online funktionalitet scanninger med IE browser (eller hvad du ser og skrive på disse websteder om hvilken browser de anbefaler det).
   Se så du ordne det. Held og lykke!

 25. Ady sagde han

  Jeg fandt intet ... og bestemt alle kommer selvom jeg ændre mine passwords

 26. Ady sagde han

  Jeg fandt nimic.Mi jeg skiftede passwords og sikkert ind ..

  • Francisc sagde han

   Jeg fandt nimic.Mi jeg skiftede passwords og sikkert ind .. Cite mig

   Tja, hvis ingen scanningen fandt intet online for at "BitDefender Online Scanner" så tror jeg ikke der er infektion til din PC.
   Stadig gør det:
   - Gem dine adresser på venner / bekendte med hvem du svarer på mail (budbringere);
   - Skift din konto (eller konti) Eminem, at du bruger; dvs. annullere dine eksisterende konti og gøre andre (r) med en ny ID og skal password;
   - Afinstaller Yahoo! Messenger, indskrive ren og geninstallere det (hvis du bruger dette messaging); derefter tilmelde dig med en anden konto (id og adgangskode).

 27. Ady sagde han

  Jeg gjorde tot.Dar problem er, at alle intra.Am lavet en anden konto på en sit.Credeam som ala intra.Si ikke tidligere, da jeg trådte ikke var jeg logat.A og ændret adgangskoden til en konto tilhørende e meu.Si jeg kan ikke gendanne: (... kan ikke undslippe dette ...

 28. Ady sagde han

  Aaa..am ceva.De glemte at nævne, hver gang du tænder din pc i stedet for Windows Welcome skriver mig kører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ...

  • Francisc sagde han

   Aaa..am ceva.De glemte at nævne, hver gang du tænder din pc i stedet for Windows Welcome skriver mig kører wlnotify.dll..ce er det? Jeg synes ikke før ... Cite mig

   Gør hvad du sagde Nicolas nemlig "all formatering din harddisk, installere originale Windows eller hvad en kopi af den oprindelige." Annuller din konto og foretag et andet rod. Jeg har ingen idé. Hvis du gjorde alt, hvad jeg sagde, jeg har ingen idé om, hvordan intet ændrer sig. Selv at indberette noget som helst af disse programmer. Selv om det kan fjerne selv vidste jeg, hvad det drejede sig om. En keylogger være smartere. Men så ... endelig!

 29. Ady sagde han

  Jeg har installeret Windows, og jeg formateret harddisken og nimic.Uitati et resultat af HijackThis kan hjælpe noget ..

  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg

  • Francisc sagde han

   Jeg har installeret Windows, og jeg formateret harddisken og nimic.Uitati et resultat af HijackThis kan hjælpe noget ..http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled2-1.jpg Cite mig

   Men snart du har installeret Windows! Cam ala kort rapport. Jeg kan ikke se noget mistænkeligt. Kaspersky Virus Removal Tool scanninger. Se om du gør noget.

   • Francisc sagde han

    Men snart du har installeret Windows! Cam ala kort rapport. Jeg kan ikke se noget mistænkeligt. Kaspersky Virus Removal Tool scanninger. Se om du gør noget. Cite mig

    Undskyld. Luk alle programmer, og give "Fix kontrolleres" til "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.
    Og så gør scanningen.

    • Francisc sagde han

     Undskyld. Luk alle programmer, og give "Fix kontrolleres" til "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter at gøre scanningen. Cite mig

     Og en anden ting! Hvordan fanden har du været Avast Server 2003 (Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790))? Endelig! Jeg gjorde, hvad jeg fortalte dig?

 30. Ady sagde han

  Jeg gjorde intet eller Kaspersky.Nu fundet noget og alt, hvad jeg får i conturi.Avastul jeg havde gået så vidt, finde virus, længere scanne med ham, men i dag mers.Nu aldrig vide hvorfor?

  • Francisc sagde han

   Luk alle programmer, og give "Fix kontrolleres" til "o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer.Si efter at gøre scanningen.

   Du gjorde, hvad jeg sagde ovenfor: "Luk alle programmer, og give" Fix kontrolleres "til" o17 HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ ... NameServer. Og så gør scanningen. "???

  • Francisc sagde han

   Jeg gjorde intet eller Kaspersky.Nu fundet noget og alt, hvad jeg får i conturi.Avastul jeg havde gået så vidt, finde virus, længere scanne med ham, men i dag mers.Nu aldrig vide hvorfor? Cite mig

   Det er en stinkende keylogger. Så jeg tror, ​​jeg kan ikke fortælle. Prøv "Fjern Ardamax Keylogger" (måske Ardamax Keylogger - dette er en keylogger kan installeres og remote). Du kan finde den her:
   "Http://www.2-spyware.com/remove-ardamax-keylogger.html"

  • Francisc sagde han

   Jeg gjorde intet eller Kaspersky.Nu fundet noget og alt, hvad jeg får i conturi.Avastul jeg havde gået så vidt, finde virus, længere scanne med ham, men i dag mers.Nu aldrig vide hvorfor? Cite mig

   Prøv dette: "ScareAware 0.0.30-0006". Du kan finde den her:
   "Http: // www. Softpedia. dk / get / Antivirus / ScareAware. shtml "

 31. Ady sagde han

  Fjern Ardamax Keylogger program jeg ikke gå, siger jeg, at jeg ikke har tilladelse til at pornesc.Si det scsanat med ScareAware og fundet alt jeg træder tegner nimic.Si

 32. Ady sagde han

  Også opført prostii.Mi Jeg sætter min Kaspersky Internet Security og alt sker prostii.Asta viser mig at nonsens enkelt downloads
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpg

  Jeg åbner den og ved ikke, hvad inseamna.Nu PC er et problem?
  http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg

  • Francisc sagde han

   Også opført prostii.Mi Jeg sætter min Kaspersky Internet Security og alt sker prostii.Asta viser mig at nonsens enkelt downloadshttp://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=2.jpgJeg åbner den og ved ikke, hvad inseamna.Nu PC er et problem?http://s868.photobucket.com/albums/ab248/AdyTza_cs16/?action=view&current=untitled-3.jpg Cite mig

   Først slippe af infektionen, og så se, hvad og hvordan det virker på din PC.

   Prøv med dette:
   - "Anti Keylogger 9.9.2" - få det her: "http: // nouwidget. blogspot. dk / 2010 / 03 / 992-anti-keylogger-fri-forhindre. html "

   - "Anti Keylogger Elite" - du finder her: "http: // www. byetsoft. Jeg / programmer gratis / 69 / downloade Anti-keylogger-elite. html "

   - "Zemana AntiLogger - Anti Keylogger - PC Protection" - finde her: "http: // www. dump. dk / filer / zemanaantilogger-zip / 188443 / tXLk5GwVoCxnIxuh "

   - "Spybot - Search & Destroy" - for det her på stedet af en tutorial. Instleaza det bare scanne (dvs. ingen "Tea Timer" på "). Du kan finde den her: "http: // www. sikrere - netværk. org / da / indeks. html "

   Hvis alt andet fejler slippe opkald nogen til at se den fysiske PC infektion, eller tage den til en specialist center. Jeg personligt lade tabere.
   Held og lykke!

 33. Francisc sagde han

  Ady
  Jeg håber, at når du har brugt alle militære programmer og værktøjer, som du gjorde præcis som jeg sagde (af faste og Hijack Denne position o17) og har gjort det (undtagen scanninger online):
  - Med netul off
  - Med real-time antivirus beskyttelse off
  - i "fejlsikret tilstand" (scanne i denne form)
  - med "Systemgendannelse" off
  - i alle tilfælde i slutningen af ​​fund kontrolleret scan og du slettede ( "Slet", "Fjern", "Flyt til karantæne" - i givet fald, den måde du bad om, at hjælpeprogram)
  - Og endelig du rense registreringsdatabasen.
  Hvis du ikke har fulgt disse trin, du har arbejdet for ingenting. Og alt forgæves om hjælp mig selv og andre.
  Jeg personligt gøre mere end det, under disse omstændigheder (remote) kan ikke længere hjælp.
  Succes igen!

 34. Ady sagde han

  Jeg sætter pris på, at du hjalp mig så, men jeg gjorde alt som ovenfor, 10 minutter siden færdig jeg, jeg fandt og jeg slettede tot.Am registry.Am rengøres og ændret passwords og da jeg kom indenfor og genstarte pc'en fyr.

 35. Cosmin sagde han

  tusind tusind fundet noget securyti center option, hvad er det, hvad? Og jeg har et spørgsmål, hvis du finder noget keyylogger og reparation? ikke at udspionere mig nogen?

 36. og fandt mig Mia ... option ,, sikkerhedscenter er nu i karantæne, ala betyder, og hvad dens gør
  ?

 37. andrei sagde han

  Jeg søgte og jeg kan ikke Apre keylogger
  selvom jeg har installeret
  Jeg undersøgt af vores panel vises
  hvad man skal gøre?

 38. Aurel sagde han

  Hej Jeg har et spørgsmål, kan bruge, mens AVG Free med Windows Defender ?! Tak.

  • Adrian admin sagde han

   AurelHej Jeg har et spørgsmål, kan bruge, mens AVG Free med Windows Defender ?! Tak.

   Det anbefales ikke, og heller ikke vil lade dig installere AVG, hvis du og Defender aktiveret. På en computer, du én antivirus

 39. Aurel sagde han

  Jeg troede, at Windows Defender er bare en Anti Spyware, tak respons.

 40. arivas sagde han

  Hils fyr "lidelse" ... Jeg gav dig nu, og jeg har læst så trække dine problemer (fordi pt.fiecare, når det går at 'noget', som vi kan lide, så det bliver et "problem" mikroliter tillykke dem, der gider at lære os og os nybegyndere og værdsætte dem og takke dem for bestræbelse af deres råd, og jeg lærte mig selv, hvor mange ceva.Am problem (store, pt. jeg, lille pt.cel du kender ). jeg har installeret 2007 fremefter vinde xp.pc2 derefter 3 derefter vinde 7.Dar som min pc er svagere, jeg vendte tilbage til xp2 at forbruge færre ressourcer, men den tid kom, da uforsigtigt fangede mig WGA notyfy og jeg blokerede min VLK-ul.Mi sværtede skærm og forsøgte at genstarte, geninstallere xp2 eller xp3 ikke lasa.In mig jeg endelig installeret w7 og gå men spiser flere ressourcer, mere end der kan føre PC ul.Imi ønsker at vende tilbage til XP, men lad ikke mig, selvom jeg formateret flere gange alle patitiile.Astept professionel rådgivning ... (ingen sejr med ham icenta ikke Mege) .Vi vente ...

  • Adrian admin sagde han

   arivas: Vi glæder os over kolleger "lider" ... Jeg gav dig nu, og jeg har læst så trække dine problemer (fordi pt.fiecare, når det går at 'noget', som vi kan lide, så det bliver et "problem" tillykke mikroliter dem, der gider at lære os og os nybegyndere og værdsætter dem og takke dem for denne bestræbelse gennem deres råd, jeg lærte også mange ceva.Am problem, og jeg (store, pt. i, glimmer, hvilket pt.cel kender). jeg har installeret 2007 fremefter, xp.pc2 vinde, så 3, så vinder 7.Dar som min pc er svagere, jeg vendte tilbage til xp2 at forbruge færre ressourcer, men tiden kom, da uforsigtigt fangede mig WGA notyfy og blokerede min VLK-ul.Mi sværtet skærm og jeg prøvede at genstarte, geninstallere xp2 eller xp3 ikke lasa.In mig jeg endelig installeret w7 og gå, men spise flere ressourcer, mere end kan føre pc -ul.Imi ønsker at vende tilbage til XP, men ikke engang lade mig flere gange, hvis jeg formateret alle patitiile.Astept professionel rådgivning ... (ingen win licens, ikke Mege) .Vi forventer ...

   Hvad virker ikke? Hvilket budskab får du? Kan brødre oplyse hvad fanden? Hvordan du forestille dig at nogen kan hjælpe uden at komme nærmere errorii beskeder, når du modtager etc?
   Du kan ikke installere Windows XP på grund af, at 100MB partitioner oprettet af Windows 7. Boot med en cd, der indeholder software partitionering som Acronis Disk Director, som vi tutorial (du finder den ved at skrive i søgefeltet øverst til højre i sort kant: Acronis Disk Director, du indtaster og du vil finde tutorialulacesta giver dig mulighed for, som bemærket i tutorial til at lave en bootbar cd, som du kan starte op, og du kan spille med skillevægge), eller du kan starte cd'en XP eller Windows 7 og du kommer til den partition du har lavet til 100MB derefter Slet. Så skal du installere Windows XP. det vigtigste er at fjerne ikke blot at formatere partitionen af ​​100MB. Skub ikke synd, der en eller anden måde du sletter eller format partition 100MB Windows (mens du er på det operativsystem) at højreklikke på Denne computer, og klik derefter på Administrer og derefter klikke på Diskhåndtering!

 41. arivas sagde han

  Kære Adrian, tak for. at du stoppede mig og mit problem, og du forbliver recunoscator.Am formateret og tørrede 5 eller alle partitioner (separat), og gjorde jeg en der skete i alt, jeg formaterede det, fjernede det, så jeg partitioneret, formateret og slettet (kun med Acronis), derefter given installation. Start CD, bliver sort screensavers, læs "seting inspicere din computer ..." 2 sekunder, forsvinder derefter og skærmen stadig er sort, indtil du genstarter. Cd'en vil slukkes efter et par minute.Fenomenul sker kun XP uri.Dupa min lille forståelse, mener jeg, at et eller andet sted bliver frelst "intedictia" for yderligere at installere XP uri.Cand blokeret min VLK til Ma advarede om, at kun må anvendes Vista og nyere versioner Win7.Stiu du havde noget andet mere vigtigt at gøre ... tak igen.

 42. Jeg har problemer med sporing sagde han

  Jeg har et problem med din computer for nogen tid efter overnatte lukket første start låse plus knappen på forsiden fungerer ikke, hvis jeg ønsker at lukke knappen foran kun vil er tilbage knap ingen funktion logge af jeg trykkede ctrl + Alt + Delete, og intet knap så foran virker kun end tilbage jeg stoppe og starte, efter et par gange for at starte denne måde er i bedring, men hårdt, og antivirus starter ikke korrekt forsøgte jeg at scanne malware bider anti comodo avast malware. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre, før vi ændret datoen og nulstille bios batteri og se fejlen CMOS cheksum 0251 gået dårligt, når jeg schmbat bios batteri. Men låser først starte efter hævede mødet natten og den forreste knap, hvis du ønsker at lukke det går derfra. I stedet vende tilbage efter du går i stå flere gange og er det fortsat. Hvad skal jeg gøre? ((((

  • Francisc sagde han

   Jeg har problemer med sporing: Jeg har et problem med din computer for nogen tid efter overnatte lukket første start låse plus knap på forsiden fungerer ikke, hvis jeg ønsker at lukke knappen foran kun vil er tilbage knap ingen funktion logge jeg trykkede ctrl + Alt + Delete, og intet knap så foran virker kun end tilbage jeg stoppe og starte, efter et par gange for at starte denne måde er i bedring, men hårdt, og antivirus starter ikke korrekt jeg forsøgte at scanne malware bid avast anti malware comodo. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre, før vi ændret datoen og nulstille bios batteri og se fejlen CMOS cheksum 0251 gået dårligt, når jeg schmbat bios batteri. Men låser først starte efter hævede mødet natten og den forreste knap, hvis du ønsker at lukke det går derfra. I stedet vende tilbage efter du går i stå flere gange og er det fortsat. Hvad skal jeg gøre? (((

   For at kontrollere, om dit problem er forårsaget af en infektion.
   * Download de seneste versioner af "Softpedia. com "sektionen Download - Antivirus følgende:
   - Malwarebytes'Anti-Malware
   - Dr.Web CureIt!
   Så skal du gøre følgende for udsatte her (ADVARSEL: begge scanninger er lavet med netto kabel afbrudt og "Systemgendannelse" slukket):
   a) Hvordan man bruger Dr.Web CureIt!:
   - Er gemt på dit skrivebord
   - Ikke installeret, men kører med et enkelt klik med ikonet (det er kun en eksekverbar)
   - Fjern Internet kabel
   - Real-time beskyttelse stopper (skjold) antivirus installeret på pc'en
   - Er fyldt med denne nytte scanninger
   - I første omgang rullende Dr.Web CureIt! starte en Scan Express. Tryk på knappen Stop på højre, når det er grønt. Så kryds Fuld scanning til venstre og højre, så grønne knappen Afspil.
   - Scanningen er fuldført, desinficere / slette alle filerne detekteret
   - Genstart PC, er beskyttelse antivirus aktiveret, tilsluttes kabel Internet.
   b) Sådan bruges Malwarebytes'Anti-Malware:
   - Er gemt på dit skrivebord
   - Installationer
   - Ved afslutningen af ​​installationen kryds ud for Opdater Malwarebytes 'Anti-Malware og Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Klik derefter på Finish
   - Efter lanceringen af ​​programmet, klikke dig på fanen Opdater og tryk på knappen Søg efter opdateringer for at kontrollere, om definitionerne er hentet sidste
   - Du klikker på fanen Scanner Vælg Udfør fuld scanning, og klik derefter på Scan
   - Scanningen er fuldført, skal du trykke på OK og derefter vise resultater
   - Alt skal kontrolleres i listen over fund og klik derefter på Remove Selected
   - Endelig vil åbne en fil i Notesblok med scanningsresultater, hvor du kan se, hvad der har gjort dette værktøj
   - Slet alt vil blive fundet i karantæne
   c) ren register med hvilket program du har installeret for at (CCleaner, ATF ren, WinUtilities, TuneUp ERC, så ja defragmentering med ethvert program (på Windows, Derfaggler, etc.)
   * Hvis du ikke arbejder (dvs. hvis disse programmer finde infektioner, men kan ikke fjerne) scanninger kan prøve og "fejlsikret tilstand".

 43. Ovidiu sagde han

  hej, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) i nogen tid åbent én, en dag en anden dag en anden, åbne forstyrrelser eller halvdelen forblive åben , trække sig tilbage (som om nogen ville blande sig med dem) kan hjælpe mig med nogle råd?
  Jeg forsøgte med Super Antispyware, jeg formateret alle hardu
  Jeg ved ikke, hvad hans tusinde forvirre mig KAN KAN høre indersiden af ​​kan smitte af

  • Francisc sagde han

   OvidiuHej, jeg har et stort problem, am2 cd-rom * s (en dvd / cd rw og en cd rw) i nogen tid åbent én, en dag en anden dag en anden, åbne forstyrrelser eller halvdelen forbliver åben, trække sig tilbage (som om nogen ville blande sig med dem) kan hjælpe mig med nogle råd?
   Jeg forsøgte med Super Antispyware, jeg formateret alle hardu
   Jeg ved ikke, hvad hans tusinde forvirre mig KAN KAN høre indersiden af ​​kan smitte af

   Problemet med "hårde". Check knappen åbn / luk: ikke låst, tryk osv, tjek kontakterne indeni.

 44. Ovidiu sagde han

  Jeg har ikke tjekket noget, men det er mærkeligt, at Amado er de samme, og nu en anden ting, kan højttaleren høre stemmer, sange, og de er ikke trådt i windows (jeg var i BIOS)

  • Adrian admin sagde han

   Ovidiu: Jeg har ikke tjekket noget, men det er mærkeligt, at Amado er de samme, og nu en anden ting, kan højttaleren høre stemmer, sange, og de er ikke trådt i windows (jeg var i BIOS)

   Jeg tror, ​​din computer er besat, gå med ham til en præst, han ville gøre en liturgi

 45. Jeg har problemer med sporing: sagde han

  Jeg scannet med Dr.Web CureIt med Malwarebites, at jeg allerede har installeret på computeren, og jeg fandt ikke nimic.Nici en virus !!!! Det problem, jeg synes naturen er ikke så svært for et par måneder siden jeg repareret et køleskab, som jeg ændrede kompressoren og derefter pæren i rummet på det tidspunkt, hvor køleskabet starter eller stopper, flimrende pære. Så det VB bølge plus min magt regningen kommer en masse penge. Tænker er ikke slut spænding! og i dette tilfælde ... .. Jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Du fortryder din computer og fjern minder ram derefter sætte dem tilbage, medmindre der ikke kender ...:. (((((Jeg gav og systemgendannelse tro det er der så hvis jeg giver genstart eller log off er blokke! det er problemet!

 46. Jeg har problemer med calc2 sagde han

  Det problem, jeg ser, er, at det låser give dig genstarte eller logge af, men det sker først efter mørke one night stand. Ligesom fryser, jeg åbner bagsiden som front går. Efter jeg åbne og lukke den igen et par gange, men vanskelige starter. Tænker ikke noget til Hard, for at et par måneder siden reparerede jeg et køleskab jeg ændrede kompressoren, og derefter spundet pære, der er en variation af spænding tror ikke bør være der, og jeg har brudt noget gennem hårdt. ???? Jeg kender ikke til at være ram?

 47. Jeg har problemer med sporing 3 sagde han

  Jeg har bemærket noget, cd rom de lyde, en for Cara ikke vidste, hvorfor han ikke starter? Hvad kunne det være?

 48. hej! Jeg har et spørgsmål bedes !, Windows Defender kan arbejde parallelt med andre antivirus? Eller slå deres hoveder? selutia der er optimal?

 49. Fortæl mig! Windows Defender kan fungere parallelt med anbtivirus eller slå deres hoveder? som er den optimale løsning?

  • Francisc sagde han

   Geon: Fortæl mig venligst! Windows Defender kan fungere parallelt med anbtivirus eller slå deres hoveder? som er den optimale løsning?

   Ja. Jeg kender mange kørsler temmelig godt med Avira antivirus undtagen (med denne lille konflikt). Men hvis du har antivirus med antispyware modul / antiadware inkluderet ikke brug for ham.

 50. Jeg har problemer med sporing 3 sagde han

  Jeg opdagede, hvor at tegne jeg gætte, fra Antivirus! Han er den, der går ned og vil ikke starte, så efter en nat af resten, når du åbner låse og antivirus alene er skyldig. Problemet er, at jeg for nylig geninstalleret ... .. keylogger virus, der kunne være?

 51. Loredana sagde han

  Jeg har et problem, jeg tænder sort skrift på ikonerne på skrivebordet, og når jeg forsøger at give refresh vises ikke, når de tænder sorte og starte kan ikke gøre noget, medmindre du giver mig sagde restart.Cineva jeg bundkort dø to dage før det brændte mit netværkskort og jeg ændrede det hidtil har brændt mig 2 netværkskort, dette er den tredje .Hvad vi gøre for at løse dette problem?

  • Francisc sagde han

   Loredana: Jeg har et problem, jeg tænder sort skrift på ikonerne på skrivebordet, og når jeg forsøger at give refresh vises ikke, når de tænder sorte og starte kan ikke gøre noget, medmindre du giver mig restart.Cineva sagde det bundkort døende to dage før det brændte mit netværkskort og jeg ændrede det hidtil har brændt mig 2 netværkskort, dette er den tredje .Hvad vi gøre for at løse dette problem?

   Det ville være bedre at gå til en pc-tjenester. Det er bedre end at komme her med alle mulige spektakulære løsninger. Det er bedre at se på det en specialist.
   Held og lykke!

 52. Jeg har problemer med sporing sagde han

  Jeg har installeret Win Utilities og jeg kiggede i systemet I / O-enheder, og der er nogle ok og andre nedbrudt status !!! Især antivirus moduler vises som forringet status. ???????????????? dvs. ?? Det er deaktiveret?

 53. Jeg har problemer med sporing sagde han

  Jeg indså, at computeren hænger, når du starter det efter brugt mere tid, eller endda genstarte. Ved opstart 2 antivirus-moduler ikke begynder, og vare meget længe, ​​før ikonet for forbindelsen vises ... .. for at komme tilbage for at lukke den forreste knap .. sjældent går i de glade tilfælde. En keylogger kan være ?????????? at mine antivirus blokerer opstart? eller virus ... at købe tid?

  • Adrian admin sagde han

   Jeg har problemer med sporingJeg har indset, at computeren hænger, når du starter det efter det brugt mere tid, eller endda genstarte. Ved opstart 2 antivirus-moduler ikke begynder, og vare meget længe, ​​før ikonet for forbindelsen vises ... .. for at komme tilbage for at lukke den forreste knap .. sjældent går i de glade tilfælde. En keylogger kan være ?????????? at mine antivirus blokerer opstart? eller virus ... at købe tid? Cite mig

   Du gjorde, hvad du sagde i tutorial ovenstående? Du gav play, du har set den tutorial? Jeg foreslår en Cure Det Dr.Web scanner, som vi tutorial, du finder i boksen øverst til højre.

 54. sporing problemer sagde han

  Jeg har ikke ligefrem give mig den dag jeg fandt intet scannet med dr web og da det hærder intet er fundet. Men mirakuløst se, at i nogen tid problemet forsvandt af sig selv ...... medmindre det var forårsaget af en person !!! fjernbetjening og distraheret som jeg nu repareret calc / ved ikke, hvad de skal tænke steg ... .. uden ham jeg gør noget

 55. sporing problemer sagde han

  Jeg installerede WinUtilities, og jeg kiggede i systemenheder, de fleste synes OK, men antivirus moduler såsom Aawmker4 vises nedbrudt status ????????????? betyder ??????????????????????????? / aswSP nedbrudt status !!!! Avast Network Shield Support nedbrudt status ?? !!!!!! ? Undersøg = Forringet status Firewall service?

 56. sporing problemer sagde han

  IPSEC driver nedbrudt status ????????????

 57. Sorin sagde han

  Indstillingen Windows Defender er til stede i Windows XP? Dette program kan afsløre ex. og spyware-software som "All In One Keylogger" ???

 58. Sorin sagde han

  ??????

 59. Sorin sagde han

  ??????
  besvare spørgsmålet

  • AdrianGudus sagde han

   Sorin: ??????
   besvare spørgsmålet

   Ja, kan Windows Defender installeres på Windows XP, men du bør have en licens Windows, fordi du nødt til at passere valideringen. På Vista og Windows 7, Windows Defender kommer forudinstalleret. Hvis du ønsker at downloade den til brug for XP HER (Klik på ordet her i rødt)

 60. Laurentiu Cristian sagde han

  hej! I win7, jeg har installeret alle i én keylogger og jeg opdaterede Windows Defender og jeg gav scanning. overraskelse: win def. Det gjorde ikke afsløre noget (keylogger software kørte på det tidspunkt). forventer svar!

 61. Pinkpanthera77 sagde han

  Nyttig! Jeg har installeret!

 62. catalin86 sagde han

  Hej! Jeg scannet med Spybot Search & Destroy pc.ul og fundet en keylogger kaldet "Local Keylogger Pro". Fortæl mig, hvis keylogger program, der blev installeret i pc'en kan installeres i en hvilken som helst anden måde end direkte adgang til min PC. Tak!

 63. og han fandt mig alligevel Local Keylogger Pro, hvis ikke kun fejl, hvis jeg kunne få nogen plantet online ... ??

 64. Vasile sagde han

  Jeg har installeret alt i en keylogger ISAF og ikke fundet nogen antispyware program, så ikke stole på disse programmer antispyware.Cu sted vi virkelig kan finde disse programmer? Chris kan hjælpe os?

 65. Razvan sagde han

  Jeg har et spørgsmål ... hvis stik installere flere apps ... herunder opera google chrome .. etc ... og ønsker at gøre tingene på hinanden .. og jeg indtaster en virus .. Det påvirker alt 'm pc u kun Stik ?? Jeg ved ikke, om jeg forklarede meget godt, hvad jeg mener, men alligevel ... Jeg tror, ​​jeg er tæt på !!!

  • Francisc sagde han

   Razvan:
   Jeg har et spørgsmål ... hvis stik installere flere apps ... herunder opera google chrome .. etc ... og ønsker at gøre tingene på hinanden .. og jeg indtaster en virus .. Det påvirker alt 'm pc u kun Stik ?? Jeg ved ikke, om jeg forklarede meget godt, hvad jeg mener, men alligevel ... Jeg tror, ​​jeg er tæt på !!!

   "... det påvirker alle pc ...?" - Ja, alle pc !!

 66. Stanley sagde han

  Hej, jeg har min lillebror ønskede at hente et hack metin 2, handicappede antivirus hentet og dobbeltklik cllick gav ham, ikke åbne noget, men kunne ikke slette sa.l derefter gav rr og udslettet men fandt intet i.au adgangskode til hans konto af metin ... .Nu jeg frygter mi.e ikke kender mine passwords på forskellige steder, som jeg har: jeg hentede Malwarebytes Anti-Malware 30 retshjælp ved en fejltagelse og fandt de fleste af dem, kaldes KEY .I slette kontrolleret og jeg gav, og jeg sætter SUPERAntiSpyware scan og delete.Acum ikke ved, hvad de skal gøre, jeg droppede det? sa.u aktiverer tilbage? Jeg ved ikke, hvad de skal gøre, hvis jeg ændrer Windows-u ikke! IMI bange for mig jeg ind på denne pc sites, hjælp mig!

 67. cristian sagde han

  Hej,
  Jeg forsøgte at aktivere win def windows..n jeg formåede (jeg win7 licens)
  Jeg ser denne meddelelse http://uploadimage.ro/images/53663248239783763156.png
  Hvordan slår jeg? Tak!

 68. cristian sagde han

  Jeg glemte at nævne, jeg klikkede at åbne den, og intet skete! bare viser mig, der tænker og giver mig denne fejl http://uploadimage.ro/images/95090830145540291261.png

 69. Radu nocanu sagde han

  Jeg forsøgte at installere Super Antispyware. Vi Clay software præcis, hvor du har angivet. Jeg fulgte trinene Videotutorial blev installeret, men der er ingen side basis, bliver ændret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gøre noget med det. Desuden adskiller hentet eksekverbare fra leret af den angivne adresse google.
  Hvad kan jeg gøre?

 70. Adrian Gudus sagde han

  Radu nocanu:
  Jeg forsøgte at installere Super Antispyware. Vi Clay software præcis, hvor du har angivet. Jeg fulgte trinene Videotutorial blev installeret, darnuapare side basis, bliver ændret beskytte pagefram Home. Jeg kan ikke gøre noget med det. Desuden adskiller hentet eksekverbare fra leret af den angivne adresse google.
  Hvad kan jeg gøre?

  Hvis du bruger lidt mere tid og omhyggeligt læse den tutorial vises under titlen og dato for udstationering tutorial. Fra da indtil nu softwaren er blevet bedre, de kommer ud nye versioner af programmet og dets brugerflade, så det er naturligt, at der ikke længere ligne tutorial video.
  Du er her: http://www.screenr.com/ph98 en videopræsentation med indstillinger, som du har anmodet om den nyeste version af programmet SUPERAntiSpyware

 71. Hej ... .Jeg prøvede med Windows Defender og fortalte mig, at Windows kører Den tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gerne vide, og hvilket program filmet .. Thanks :)

 72. Adrian Gudus sagde han

  Vlad:
  Hej ... .Jeg prøvede med Windows Defender og fortalte mig, at Windows kører Den tilsvarende [normal] ...
  Hvis jeg kan jeg vil gerne vide, og hvad program filmet ..Multumesc

  Catmasia, der er tutorial om det. Du kan finde den ved hjælp af søgefeltet øverst til højre sidebar. Camtasia eller CamStudio du skriver, skal du trykke på Enter-tasten og du vil finde tutorials (jeg gentager, vi bruger Camtasia)

 73. Andreea sagde han

  På en smartphone (Android), hvordan du kan opdage, hvis du har en spion app installeret?

 74. DANIELA sagde han

  tak !!!!!!!!

 75. sal
  ajutatima at desinstalez Malwareebytes Anti-malwware på hvordan vi kommer videre tablet

 76. Mange tak ... Jeg havde en trojan, der var hvirvler .. spamming ind i spillet og møde nogle vulgære ord ... først da indså jeg, at der er noget galt ...

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.