Sådan registreres og fjernes alle tomme mapper med Fast Empty Folder Finder - video tutorial

Hej venner, dagens tutorial vi vil tale om et meget interessant program, der scanner din computer for at finde os tomme mapper og slippe af med denne, softwaren kaldes Tøm Mappe Finder Fast. Det sker ofte at installere og afinstallere alle former for applikationer, godt, efter at have afinstalleret software stadig spor af dem ved partition operativsystem, konfigurationsfiler eller mapper er tomme. Hvis du vil have nogen til at finde dem automatisk, uden at skulle manuelt søge for os at sidde og kigge på hver mappe for at kontrollere, om den er tom eller ej, kan vi bruge et program, hvis navn du vil finde tutorial video. Ansøgningen er bærbare, kræver ingen installation, kan tomme mapper søge efter ethvert sted, USB stick, ekstern harddisk. Det virker på alle Windows-operativsystemet. Jeg fandt dette nyttigt program, da jeg ønskede at rense pc'en og 500 G, sidde manuelt at søge tomme mapper, ikke bare en fornøjelse, så jeg kom i nyttige denne ansøgning, fordi de har vundet nogen tid, og jeg færdig hurtigt rengøring. Når det er sagt, jeg inviterer dig til at se video tutorial!

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 500 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.
God fornøjelse!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. AdrianGudus sagde han

  Jeg ved, jeg ved, du kan ikke se musemarkøren 🙂 Det er det ... softwaren er ekstremt enkel at bruge

  • BGD sagde han

   AdrianGudus:
   Jeg ved, jeg kender, kan ikke se markøren Dette er ... software er ekstremt nemt at bruge

   Det er dette, der ved, hvad det vil sige at være busket ansøgning virkelig brug markøren, men du kan se de andre tutorials ikke længere intanple så måske næste tutorial er cv tættere og skal følge markøren.
   Alligevel meget nyttig app! Held og lykke i fremtiden!

 2. Wilder sagde han

  Salut! Du kan lave nogle tutorials om brug programmer Cheat Engine og Sol Editor tak? Tak.

 3. tibyarad sagde han

  Meget nyttig programiorul. Takket tutorial.Chiar jeg havde brug for ham.

  Med venlig hilsen Tibyarad

  • Luke sagde han

   AdrianGudus:
   Jeg ved, jeg kender, kan ikke se markøren Dette er ... software er ekstremt nemt at bruge

   tibyarad:
   Meget nyttig programiorul. Takket tutorial.Chiar jeg havde brug for ham.

   Med venlig hilsen Tibyarad

 4. Dragos sagde han

  Meget nyttigt program.

 5. costy sagde han

  Vær Adrian lavet en tutorial om chat tutorial engine.Frumos

 6. Calin sagde han

  et spørgsmål, jeg kan ikke se, hvordan i firefox tutorials? Det bare ser sort flash player for firefox. IE og Safari kun går til mig

  • Caesar sagde han

   Calin:
   et spørgsmål, jeg kan ikke se, hvordan i firefox tutorials? Det bare ser sort flash player for firefox. IE og Safari kun går til mig

   Du skal afinstallere det og installere det igen, så jeg gjorde, og jeg gik.

 7. dragonuroshu sagde han

  For mig betyder det ikke indlæse på krom tutorials 10.0.648.151

 8. Sorin sagde han

  Adrian,

  På krom videotutorialele kan ikke længere følge.

  I går

  • Caesar sagde han

   Sorin:
   Adrian,

   På krom videotutorialele kan ikke længere følge.

   I går

   Afinstaller og installer Google Chrome og jeg, så jeg gjorde, og han gik.

 9. AdrianGudus sagde han

  For dem, der ikke kan se tutorials, tømme din cache og browser coockie sites. Forsigtig, når du ikke har videotutorial.ro i enhver åben fane. Hvis du ikke ved, hvordan man tømme cachen og fortsætte som coockie sites HER

  • dragonuroshu sagde han

   AdrianGudus:
   For dem, der ikke kan se tutorials, tømme din cache og browser coockie sites. Forsigtig, når du ikke har videotutorial.ro i enhver åben fane. Hvis du ikke ved, hvordan man tømme cachen og fortsætte som coockie sites HER

   Ms.A arbejde.

 10. Calin sagde han

  Mozilla går nu nogle gange giver mærkeligt

 11. nybegynder sagde han

  Hej folkens! Hvis du ikke har noget imod kan du fortælle mig, om jeg partitioneret korrekt og Hardu, se her 2 img: http://img855.imageshack.us/g/hddc.png/
  Tak og god dag

 12. Cristiii sagde han

  Godt. Vi har et meget alvorligt problem, jeg ved et uheld trykket på en knap for at overvåg- Jeg har en Philips LCD-skærm, jeg trykkede et uheld på knappen Smartlmage og nu har jeg en linje, der bevæger sig fra højre mod venstre, på den ene side SmertImage On
  på den anden side SmartImage Fra, jeg ved, hvordan og hvor jeg skal deaktivere SmartImage, men jeg kan ikke trykke på nogen knap på skærmen, ikke engang knappen "Monitor fra" så hurtigt som muligt

 13. Augustin sagde han

  Jeg har et problem med dine tutorials Når jeg ønsker at se dem nødt til at regne Tæt på Play og efter at have givet Tæt på Play ikke starter opladningen tutorial er alt jeg har tilbage 10 minutter og en løsning er degeaba.Daca bedes svare mig .Multumesc!

  • AdrianGudus sagde han

   Augustin:
   Jeg har et problem med dine tutorials Når jeg ønsker at se dem nødt til at regne Tæt på Play og efter at have givet Tæt på Play ikke starter opladningen tutorial er alt jeg har tilbage 10 minutter og en løsning er degeaba.Daca bedes svare mig .Multumesc!

   Læs min kommentar ovenfor

   • Cristiii sagde han

    AdrianGudus: Læs min kommentar ovenfor

    Jeg prøvede hver bowser, Mozilla Firefox ikke gå, bare for at afinstallere det og derefter se det og installere det igen

 14. Daniel sagde han

  Hej, venligst dak, kan du hjælpe mig med noget ... Jeg har et problem med comp, det giver mig altid æra, når jeg vil åbne det, og når det falder åbent, genstarter det sig selv, hvorefter du fortæller mig, at jeg ikke har et operativsystem på det .. Ved du hvad problemet ville være? være på grund af hdd? dak kan du hjælpe mig ... mss meget

 15. FLORIN jr. sagde han

  Hej gutter, Er der et program, hvor AT LYTTE en sang, men meget langsom til at lære NOTER, PLEASE jeg VIL ANVAT ORGA ACASA.VA AJUTATIMA SFATUITIMA ELLER HVORFOR THANK FAC.VA.

 16. Acer Aspire 5100 sagde han

  Meget flot tutorial

 17. cuibaru sagde han

  et spørgsmål:? et skærmkort er PCI-E × 2.1 16 passer på et bundkort, der er PCI-E × 2.0 16 Jeg i3 proc-540 og pl. h55-gigabyte basis ud2h og jeg ønsker at få mit skærmkort, http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-ati-radeon-hd-5670-1024mb-gddr5-128-bit-hdmi-pci-e–pR567OC-1GI

  • AdrianGudus sagde han

   cuibaru:
   et spørgsmål:? et skærmkort er PCI-E × 2.1 16 passer på et bundkort, der er PCI-E × 2.0 16 Jeg i3 proc-540 og pl. h55-gigabyte basis ud2h og jeg ønsker at få mit skærmkort,

   Du kan købe bundkortet stille.

 18. cuibaru sagde han

  Jeg glemte at sige, at jeg har en corsair kilde 430 w.suporta Er mit system?

 19. sumomanu sagde han

  tak

 20. Flik sagde han

  at slette tomme filer jeg bruger Glary utilities.ami ligesom mere og også for filer stadig duplicate.bafta

 21. Costydark sagde han

  så vidt jeg ved (at jeg har en) spiser ATi-kort dig fra kildressourcerne .... i HD 5450 har du brug for 400W-specifikation ... måske kun med Overclock .... til Cristis vejledning om kilder, og du vil indse -> søgning Hvordan vælger vi vores kilde (eller noget lignende) Jeg håber jeg hjalp dig og andre 😀

 22. Costydark sagde han

  Jeg håber at kunne gøre en tutorial på ejendomme ATI eller nVidia

 23. Mihai sagde han

  Ja, en cheat engine tutorial eller et lignende program ville være interessant.

 24. bebe sagde han

  Du fyre værges en ... det er meget nyttigt snyde motorprogram og jeg vil gerne vide mere om det! ... .Selv ..imi Er meget gode ... gerne, hvordan axplicati! ASTP tutorealu om snyde motor!

  • Cristiii sagde han

   bebe:
   Du fyre værges en ... det er meget nyttigt snyde motorprogram og jeg vil gerne vide mere om det! ... .Selv ..imi Er meget gode ... gerne, hvordan axplicati! ASTP tutorealu om snyde motor!

   Bebe, du kender snyde motorprogram er et program for Hack, hacks os ikke lov til at gøre, fordi det kan ske store problemer !!

Trackbacks

 1. […] Jeg anbefaler den samme kategori: Sådan finder du og fjerner alle tomme mapper med Fast Empty Folder Finder Duplicate Cleaner, gratis software til søgning og sletning af filer [...]

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.