HD desktop capture til video tutorial + upload på youtube HD på bare 5 minutter med CamStudio - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial vil du se, hvordan man laver en capture kvalitet eller en video tutorial, og hvordan man klatre på youtube HD-opløsning, sikkert mange gange har du stillede spørgsmålet: Hvordan laver HD-video på YouTube?
For at gøre en capture kvalitet eller en video tutorial, vi har brug for en blød fangst, CamStudio er perfekt til denne opgave, med ham vi vil bruge video-codec lossless alt fra CamStudio, vil det hjælpe os at få skud kvalitet uden tab.
For at have HD-film (high definition) på YouTube skal vi først uploade en videofil i HD-opløsning, mange mennesker har indtryk af, at YouTube kan gøre HVGA-opløsning (240 × 320) til en Full HD-film, noget i den retning det er ikke muligt.
Mange gange har vi bedt til at lære at lave skud kvalitet tutorial Næste jeg gjorde det lige foran dine øjne, fra at fastsætte CamStudio at uploade på youtube blev gjort direkte indrømme jeg stjal lidt off jeg havde allerede gjort YouTube-konto CamStudio tabsfri codec plus var klar installeret, men de indstillinger, vi gjort foran dig.
Du vil se, hvor nemt det er, bør du ikke bruge Gud ved, hvad værktøjer kompliceret, alt er gratis, CamStudio codec og tabsfri er open source endnu, YouTube er en gratis service, vil ikke stoppe nogen og noget at gøre skærmbilleder og tutorials videokvalitet.
I den første kommentar vil jeg sende den YouTube-video, jeg lavede, mens jeg lavede denne video-tutorial om optagelse med CamStudio og udstationering på YouTube i en meget god kvalitet og HD-opløsning. Du vil se, hvordan den kom ud, husk at det blev gjort med en fart, kritiser mig ikke ...
ATTENTION
Læg ikke på YouTube materiale kan krænke ophavsretten, så prøv at sætte klip, film, catch-overtrukket gjort, originalt indhold, da det ellers vil bringe integriteten af ​​din YouTube sidst har lukket mange konti på YouTube og Blogger konti krænke ophavsretten, være original, Google og YouTube, som du er interesseret, med rette eller du ikke kan lide du giver en søgning på Google, og den første side kan du finde de samme fag på forskellige steder.
Tænk, at vi ikke får, vi er mennesker, og vi skal have stolthed og personlighed, så prøv at være original 100%.
Gå til arbejde, bryde messen munden, held og lykke!
Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
God fornøjelse!
af Cristian Cismaru



Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Prøven opnås selv under tutorial.
  Jeg vælger HD, er han på grundlag af lav kvalitet.

  [Youtube VrQ6MktEu-I http://www.youtube.com/watch?v=VrQ6MktEu-I youtube]

  • Bulgac sagde han

   Meget interessant, jeg elskede mia.
   Men hvordan skal du vælge kvalitet videoclipuli jo sværere incarca.De hvad?

 2. chip sagde han

  Cristi Hello! Jeg plejede at gøre alle CamStudio tutorials?

  • Nogle gange bruger vi CamStudio, sommetider ved hjælp af Camtasia.
   Uanset hvad du bruger, resultatet tæller!

   • dragos_florin sagde han

    Cristi-admin: Nogle gange folosimCamStudio nogle gange bruge Camtasia.
    Uanset hvad du bruger, resultatet tæller!

    Jeg hentede Cristi lille studie og hentede codecs for det, jeg vil gerne spørge dig korrekt installeret, skal du installere dem, før du installerer om studio.Si installere dem ville være et problem, som nogle codecs, jeg gav dem til bs.player downloadet? Jeg spørger, fordi hvis jeg husker godt som en tutorial for nøjagtigheden afinstallere dine codecs vi har på pc og derefter at installere codecs pakke præsenteret for dig i tutorial (jeg håber jeg ikke tager fejl) Vent til raspuns.Toate god.

 3. Alyn sagde han

  Cool tutorial men ikke 7 om Camtasia Studio: D?

 4. andreidcn sagde han

  Eller om JING

 5. RaduNebunu sagde han

  Meget god tutorial som altid! Tillykke!
  Kan du anbefale mig et program til at konvertere AVI til FLV for?

 6. Andrew sagde han

  meget vellykket løsning og claritatea.Pana langt så godt, men du kunne indføre noget, der reducerer videoer?

 7. Indtast tekst lige her! [Youtube dLGaKLX9MbU http://www.youtube.com/watch?v=dLGaKLX9MbU youtube] En lille test 🙂 og fra mig ...

 8. Cornel sagde han

  Skidt med, at video har 10 fps, så længe hd. Fase hårdt xD

  • Luk besked Kommentar udstationeret. Del på Facebook eller Luk besked Jeg talte ikke om actionfilm med Bruce Lee eller specielle effekter, det var en desktop-capture, hvis du vil gøre det ved 80561774 FPS, skal du bare.
   Film eller videoer taget med kameraet, er tingene helt anderledes, der anbefales en FPS frame rate på over 30
   Ikke værd at forbruge ressourcer andre steder, ikke føler sig.
   Tro mig, at jeg ved også noget om mig fange desktop!

  • Jeg har ikke talt om actionfilm med Bruce Lee eller specielle effekter, det var en fange desktop, hvis du ønsker at gøre for at du kun 60 FPS.
   Film eller videoer taget med kameraet, er tingene helt anderledes, der anbefales en FPS frame rate på over 30
   Ikke værd at forbruge ressourcer andre steder, ikke føler sig.
   Tro mig, at jeg ved også noget om mig fange desktop!

 9. Marius sagde han

  Hør mig, jeg anbefale et program til at fange spil? Bortset fra Fraps ikke filme Hd! PLZ

  • Jeg fangede med en opløsning på 1680 × 1050 med FRAPS, naturligvis på kompetent hardware.
   Exetrem meget uanset hvilken hardware du har, FX 5200 for eksempel, vil du ikke gøre meget.
   Tænk jer, mens du kører et spil, mest efterspurgte processor og grafikkort og et capture program, skal du have en ekstremt kraftfuld computer til at gøre et job.

   • Anca sagde han

    Men på min pc .... hvad er mine chancer?

    Processor: Intel (R) Core (TM) CPU 2Duo E7300 @ 2.66GHz 2.67

    Hukommelse (RAM): 3.00 DK

    Skærmkort:
    ATI Readon Graphics Processor (0x9598)
    ASUS EAH3650 SERIES
    Bus Type PCI Express 2.0
    512 MB Memory Size
    DAC seværdighed: Intern DAC (400MHz)
    Hukommelse Type DDR3
    MHz Core Clock i 725 MHz
    Memory Clock i 700 MHZ MHZ
    .................................................................................... .. ???

 10. Daniel sagde han

  Den tutorial styres, men i et stykke tid, du lavede tutorials parallelt med alternativ software på Linux.
  Har du forladt Linux-tutorials? Jeg bruger stadig XP i VirtualBox, og som et operativsystem bruger jeg LinuxMint baseret på Ubuntu, og jeg vil gerne se en tutorial om Linux fra tid til anden ...

 11. Flo 13 sagde han

  hej. Calum er meget tutorial. Jeg har et spørgsmål. Jeg valgte der fra hvad jeg Realtek lyd, men efter at have set film optagelse, når der ingen lyd Piteti hjælpe mig / Thanks a lot og held og lykke

 12. Flo 13 sagde han

  Jeg rezolvato klar undskyld-jeg skyndte lidt lyd

  • Har du set de stater, du havde lidt, og vi under pladevat
   En anden stop-kapløb tid, kan mange ting være anderledes end det, du ser i computeren tutorial skaberen, se nøje tutorial, selvom du ikke er ude noget, ikke give op.
   Bravo, nu fat i dig selv tutorials!

 13. Joker sagde han

  En note 10 + tutorial, tak. Du kan gøre en tutorial om Camtasia, Camtasia og den eneste forskel mellem Camstudio: at Camtasia har lidt flere muligheder. Tak igen og held og lykke i alt, hvad du gør.

  • Vi vil snart lave en tutorial med Camtasia Studio, alligevel har en version med et par bugs, forventer en stabil version, og vi vil gøre tutorial.
   Det er meningsløst at gøre en ældre version!
   Indtil en anden, hvorfor ikke bruge CamStudio, se resultaterne….
   Hvorfor betale en masse penge på software, de har en meget god gratis alternativ?

   • For sådan er det Romanu ... coca ... vi installerer Photoshop bare for at få røde øjne ... er det ikke vidunderligt? Installation af Ner 9 professional suite bare for at lave bootbare cd'er med windows ... er det ikke vidunderligt igen?

 14. Xantes sagde han

  Apropos denne vidunderlige app!
  Er der en mulighed - i Windows XP og ikke i Vista eller Win 7 - at når du optager billedoptagelsen, kan du bruge lyden både fra mikrofonen og fra "Stereo Mix (aka What -U Hear)?
  Jeg er sikker på, at du ved, hvordan du gør dette - hvad er disse sæt - fordi du lavede utallige video-tutorials, der både hørte lyden opsamlet af mikrofonen og andre lyde, der afspilles, og som passerer gennem lydkortet og spilles af højttalere .

  Hvis CamStudio ikke kan gøre dette, så er der et andet gratis program, der kan fange screenshots, video Koblet Sound of Stereo Mix og mikrofon begge på samme tid? :)

 15. Xantes sagde han

  Apropos denne vidunderlige app!
  Er der en mulighed - i Windows XP og ikke i Vista eller Win 7 - at når du optager billedoptagelsen, kan du bruge lyden både fra mikrofonen og fra "Stereo Mix (aka What -U Hear)?
  Jeg er sikker på, at du ved, hvordan du gør dette - hvad er disse sæt - fordi du lavede utallige video-tutorials, der både hørte lyden opsamlet af mikrofonen og andre lyde, der afspilles, og som passerer gennem lydkortet og spilles af højttalere .

  Hvis CamStudio ikke kan gøre dette, så er der et andet gratis program, der kan fange screenshots, video Koblet Sound of Stereo Mix og mikrofon begge på samme tid?

 16. Om Auto ville være super til at gøre en tutorial: D: D

 17. florin sagde han

  kan ikke gemme filmen jeg give redningen ikke ønsker blot at redde ham

  • Flo 13 sagde han

   Jeg led det samme, men hvis du ændrer navnet, gem "* avi" for at se, at det fungerer .scz, som jeg svarede, men jeg led det samme og endnu en gang tillykke med jobbet med alt hvad du laver

 18. Alex sagde han

  Lad os Camtasia eller CamStudio bedste AutoScreenRecorder 3.1

 19. Mircea sagde han

  HD som hd, men 40 sek. Optagelse har allerede 100 MB højst 3 minutter eller 5 .... Hvorfor?

 20. Han lå sagde han

  Cristi.In meget godt sidst du sætte motorer på maxim.Multumim tusind gange.

 21. Mihai sagde han

  Hej ... Jeg foreslår en tutorial med oprettelse og aktivering af en Google Apps-konto ... tak

 22. vali sagde han

  Jeg fulgte trinene i vejledningen. Jeg har video, jeg har lyd ... men en underlig ting vises ... Det skaber et kløft mellem lyd og billede, der overstiger 30 sekunder. Er det nogensinde sket nogen? har nogen en idé, et forslag?
  Det ser ud til, at billedet forbliver fra.

 23. vali sagde han

  Jeg fulgte vejledningen i tutorial. Jeg forestiller jeg lyder, men der er en mærkelig ting. Dette skaber en kløft mellem lyd og billede, der overstiger 30 sekunder?
  Er der nogen der har en idé eller forslag?
  Billedet forbliver fra.

 24. vali sagde han

  Det ser ud til, at hvis jeg går til lydindstillinger - lydindstillinger for mikrofon og markerer "Brug MCI-optagelse", forsvinder problemet.

  • Er der indstillinger synkronisering Desai lyd og billeder, her afhænger af den hardware, som du bruger, vil den ideelle være ikke at bruge andre programmer i baggrunden, spare på ressourcerne, således CamStudio hende at have hvor du kan få ressourcer, du har brug.
   Tror ikke, at en desktop capture er et simpelt spørgsmål til hardware, er computer stærkt efterspurgte i hele fangst, så prøv at huske på, at med nogle BGB ikke kommer til at gøre en anstændig fangst.
   Hvor mange computere, så meget besvær.

   • vali sagde han

    Det er rigtigt, jeg ved ikke rigtig hvilken computer ... i sidste ende krydsede denne mulighed, det fungerede.
    Tak for dette program. Fra hvad jeg ser, er det lettere end Snagit 7.

    • Ja det er let at bruge, og der er også gratis, bling-bling har ikke mange sådanne steder kan have andre programmer, men har væsentlige, de fleste ikke har.
     Snagit er en god fangst stadig alt for blød, har en meget god redaktør, har mere chicha som jeg finder nyttige.
     Modul videooptagelse Snagit er mere end påfyldning er for magtfuld, ville ikke have været normal, så længe det samme selskab sælger og Camtasia Studio, det var en kannibalisme software i sin egen ret, hvis Snagit modtager fungerer bedre video .

    • Ja det er let at bruge, og der er også gratis, bling-bling har ikke mange sådanne steder kan have andre programmer, men har væsentlige, de fleste ikke har.
     Snagit er en meget god software til statiske skud, har en meget god redaktør, har mere chicha som jeg finder nyttige.
     Modul videooptagelse Snagit er mere end påfyldning er for magtfuld, ville det ikke være normal, så længe den samme virksomhed sælger og Camtasia Studio, det var en kannibalisme software i sin egen ret, hvis Snagit modtager fungerer bedre video ydeevne.

 25. Flavius sagde han

  hej kan du anbefale mig et program, som en sang blev lavet mindre størrelse (at blive sat på telefonen), der er den 5 3 at gøre det mb mb: D.Multumesc mere!

 26. cristian vandmelon sagde han

  Jeg vil gerne have et tutorial på den programmerede Logo Maker v.2.0

 27. Cosmin sagde han

  hilser jeg sætte en tom cd i dvd-rom millioner ikke se, og når en cd taske præget millioner vede.Ce således at være i stand til at se og det utrykte millioner for at kunne lave cd'er med nero?

 28. Marius sagde han

  Godt! Jeg har et problem! Cristi du hjælpe mig! Jeg vil installere Windows XP på Stick! Bag stick, nå partitionering og der genkender jeg partition C. Jeg holde sig så SATA drivere i Windows på pinden! Brand er AMIBIOS BIOS, hvis jeg ikke tager fejl! Please hjælp mig! Tak!

 29. syserr sagde han

  du kan gøre en tutorial om FL STUDIO 9, ville jeg være meget nyttig.

 30. Eller at præsentere temaer til Windows XP

 31. DanielM sagde han

  Kære Cristi Jeg har en anmodning, nemlig hvis du kan gøre nogle flere tutorials på Windows 7 og sige, hvorfor 7 bruge Windows XP i stedet for at se verden, at han er meget god denne nye operativsystem. Jeg brugte xp og vista boot og nu har jeg mange intere dem og få dem kun på Windows 7 endnu bedre end de to andre. XP gav fejl uden at fortælle dig, hvad han led (80% af tilfældene) og Vista kompatibilitet var et problem, især med de spil, men at overse spil, Defragmenter i Vista er under kritik, som jeg Puran Defrag blev tvunget til at bruge et hjælpeprogram meget godt i min udtalelse og gratis på samme tid (kan gøre en tutorial om det), så jeg kan defragmentere din computer. Og i Windows 7 mindst en time, hvis du bruger Vista du nogen idé om alle og for dem, der ikke er sikker 7 Jeg anbefaler at skifte til en dual boot XP og 7 og langsomt en afgår fra XP.
  Efter en sp forekommer i Windows 1 7 min mening vil det være en meget god OS. Buba eneste 7 fra professionelle til ultimative version er, at kan ikke installeres på en computer med mindre end 1gb ram og processor 1ghz inrest men kun bedre! (Versioner mindre forret hjem ikke, om du kan eller ikke, jeg har ikke prøvet).
  Kig på tutorials med Windows 7, og du vil se, at alt er løst i dette vindue.
  Tak og godt stykke arbejde gør det her. Fortsæt det gode arbejde!

 32. CJC sagde han

  Hvordan kan jeg downloade en Videotutorial på dit websted?

 33. Mircea sagde han

  Jeg hilser dig venligst fortælle mig og mig rådgivning om et problem: når du åbner Windows (Windows 7) gør jeg ikke direkte åben første efter indlæsning af Windows, før han indgår det mig sætte jeg klikker på det jeg forestiller at jeg placeret det navngivne derefter indtaste windows.As jeg ønsker at gøre noget for at lade mig gå lige ind windows.Dupa jeg kan lide jeg gav genstarte logge da først efter du logger sætter dig til at klikke på, og efter at få dig ind i vinduer

  • DanielM sagde han

   Indtast søgefeltet på webstedet "windows 7" og se efter den tutorial, hvor han forklarer om dvaletilstand og de indstillinger, der er udført der, siger om denne ting, men dette kan kun indtastes direkte, hvis du kun har en konto, hvis du har mindst to fungerer ikke .

 34. ionsiatat sagde han

  Hej Cristi-admin unpic hjælp jeg har brug for fra dig er præcis vb HD-film, hvis exicsta websteder, der tilbyder film i dette format triler hele, som vi allerede har set i dine tutorials.
  Tak for ajutoru givet

 35. conan77 sagde han

  hej cristi! vær venlig at hjælpe mig, hvis det er muligt, hvordan jeg kan slippe af med den baggrundsstøj, når jeg tager et billede med webcam 'Logitech-Eyeballed-formet STX-webcam'. tak skal du have.

 36. Xantes sagde han

  Et spørgsmål - jeg siger svært at besvare - ingen andre steder på Internettet!

  Hvordan kan man tage billedet med Cam Studio (og anden software) - typer anfald, at du som videotutorial.ro, de gør meget ofte - så for at optage både lyd fra mikrofonen, og passerer gennem lydkortet (dvs. ellers kendt som Stereo Mix eller hvad-U-Hør)?!

  Mere specifikt jeg tænker på dem, video fanger lyde og fortælling, men også en sang, der afspilles på et tidspunkt i de tutorials, der ønsker at demonstrere muligheden for at spille en blød spiller, for eksempel?!

 37. Bogdan sagde han

  Med dette program kan du optage i HD-spil? Hvis ikke, hvad programmet kommer til at skyde HD gaming?

 38. Alex sagde han

  Du kan gøre en tutorial om Camtasia Studio 7 og hvordan man klatre YouTube en film lavet med Camtasia Studio 7?

 39. Xantes sagde han

  Cristi-admin

  Er det så svært at svare på det problem, som du allerede har løse, i betragtning af at du har gjort den slags videotutoriale?!
  Det er dybest set en situation allerede kendt ikke kun dig, men også strengt emne videotutorialului og som jeg er sikker på der er andre, der gerne vil vide, men stadig ikke klar nødvendighed af situationen rejst af mig.

  Hvordan kan man tage billedet med Cam Studio (og anden software) - typer anfald, at du som videotutorial.ro, de gør meget ofte - så for at optage både lyd fra mikrofonen, og passerer gennem lydkortet (dvs. ellers kendt som Stereo Mix eller hvad-U-Hør)?!

  Venligst, bedes svare til den ovennævnte situation, så meget mere som det ikke findes i nogen Videotutorial udtrykkeligt din.

  • Xantes:

   Cristi-admin

   Er det så svært at svare på det problem, som du allerede har løse, i betragtning af at du har gjort den slags videotutoriale?!
   Det er dybest set en situation allerede kendt ikke kun dig, men også strengt emne videotutorialului og som jeg er sikker på der er andre, der gerne vil vide, men stadig ikke klar nødvendighed af situationen rejst af mig.

   Hvordan kan man tage billedet med Cam Studio (og anden software) - typer anfald, at du som videotutorial.ro, de gør meget ofte - så for at optage både lyd fra mikrofonen, og passerer gennem lydkortet (dvs. ellers kendt som Stereo Mix eller hvad-U-Hør)?!

   Venligst, bedes svare til den ovennævnte situation, så meget mere som det ikke findes i nogen Videotutorial udtrykkeligt din.


   Det er simpelt, du normalt fange og lade højttalerne tændt, lyden af ​​TV-højttalere og mikrofon fange siden register igennem.

   • Xantes sagde han

    Jeg havde ikke forventet sådan et svar fra en som dig!
    Silly forsøger at hvem du vil, med sådanne svar !!!
    Har du gør, og du c **** si vej!

  • Adrian sagde han

   Når jeg har besvaret alle uafgjort, hvis jeg ikke tager fejl, og hvis du ikke gentage dig selv. Den metode, vi bruger, er strengt professionel !! Det er vores hemmelighed. ingen håndværker af denne verden vil ikke sælge dig binde alle hans hemmeligheder. Vi har ingen forpligtelse til nogen skriftlig eller undertegnet i en notar som enhver, der vil besvare alle de spørgsmål Videotutorial uanset dets oprindelse! Er vi forpligtet til at svare dig? Der er ting, der kan siges og ting, der kan siges. Vi har ingen forpligtelse til nogen, og vi ikke bede dig om at tage dig ethvert ansvar for os!

   • Xantes besøgende blev nægtet retten til at besøge vores hjemmeside, ingen har ret til at fornærme denne hjemmeside, det fungerer her, som ikke finde stedet nyttig videotutorial.ro er ikke forpligtet til at besøge.
    Xantes besøgende kom til os over tid med forskellige brugernavne:
    Xantes
    NO NAME
    OBLIGATORISK
    IKKE nødvendig
    xavier

    Aldrig indtastet denne besøgende havde fornuft til at videregive kommentarer formularen og mail virkelige, ikke som jeg ville have bedt os, ligesom i god mening.
    Hver gang denne besøgende irriterede medlemmerne af videotutorial.ro-teamet, ved jeg ikke, hvad nogen kan få ud af disse "barndomme".
    Adgang til webstedet var begrænset besøgende.

    • Cristian N. ANTONESCU sagde han

     Men han havde ret. For eksempel er dette mit spørgsmål: kan jeg optage en film, der kører, uden at bruge mikrofonen (fordi den optager omgivende omgivelser - enhver dørslam, en telefon, der ringer, en nys)?
     Og hvis ja, hvordan.
     tak

     • Adrian Gudus sagde han

      Skriv i søgefeltet øverst til højre "Optag lyd fra enhver kilde uden tab med stereomix" tryk på Enter-tasten, og du finder vejledningen

 40. dragos_florin sagde han

  Cristi temmelig Fortæl mig hvorfor du ikke hører godt fange lidt studie (skal giver tæt på den maksimale højttaler at høre, hvad vi indspillede) .Jeg søgte lydindstillinger ved at sætte cam studie og jeg var ikke klar af årsagen.

  • Adrian sagde han

   Giv mig en e-mail med dit rod-id på prom3t3u5 (@) gmail.com, så hjælper jeg dig eksternt, hvis du vil ... Se, når du giver mig en e-mail, sæt ikke parenteserne foran og efter @ -tegnet.

   • Adrian sagde han

    Korrekt, e-mail-adressen er prom3t3u51985 (@) gmail.com Jeg undskylder for din uopmærksomhed ...

 41. Alex sagde han

  Jeg har et spørgsmål…
  Som det bevæger sig efter fangsten mus
  Jeg så en film på youtube?
  http://www.youtube.com/watch?v=NYsP5qZiVxw

  • Adrian sagde han

   Klik på Option, og marker derefter Aktiver Autopan, og du har også Autopan-hastighed herfra, du indstiller den hastighed, hvormed musen skal følges ... Den dreng viste også i sin video på YouTube, hvordan man gør det !!! Denne funktion er nyttig, når du har et svagt grafikkort. Hvis grafikkortet er svagt, er det en pine for at kunne optage i fuld skærm, det bliver sværere, det spiser flere ressourcer, fordi opløsningen er høj, men hvis du vælger en mindre del af skrivebordet og giver Enable Autopan, bliver optagelsen lav på en mindre del og automatisk vil grafikkortet lide mindre, men opløsningens opløsning er lille.

 42. conan77 sagde han

  hvorfor besvares kun dem, der var forbande dem, der irriterer? Jeg sætter mig selv et spørgsmål om baggrundsstøj ved optagelse med webcam billede og lyd, kan jeg ikke få et svar.

  • Adrian sagde han

   Det lyder dårligt af den enkle grund, at din mikrofon er af dårlig kvalitet, eller det er sandsynligvis en på USB ... eller hvis du har noget på USB tilsluttet pc'en under optagelse ... årsager kan være mange .... Gammel driver, forkerte indstillinger på lydkortet ...

   • conan77 sagde han

    Tak, du har betalt opmærksomhed, jeg synes, du er et geni, hjalp end tot.Da! Jeg webcam med USB-indgang, minde om, at optage billeder og du er webcam logitech i 2005, lydkort ombord, drivere! Jeg befandt mig på nettet om fortiden, + til web, jeg fjernede alt fra USB, printer, jeg trak stikket lyd, fordi jeg afslutte en stigning, og så er indstillingerne for baggrundsstøj i CamStudio vi gjorde det godt som ikke er alt for mange. Så? er et problem, der ikke kun gør dette tal ami mig, venter på nogen til at svare på dette problem .. tak

 43. Jeg så, at du filmede med trøjen, ligesom jeg filmede med ham, men da jeg ønskede at tage en optagelse, da jeg så online tv-stationer, optog han mig fra mikrofonen, og da jeg kom ind i indstillingerne, valgte han ikke at optage fra "speacker". . Skal jeg have et lydkort til at optage fra "højttaleren"? eller fungerer det om bord? vent på svar

 44. say3er sagde han

  Jeg tror, ​​den bedste Camtasia Studio 7.

  Husk, hvordan det kom ud denne video: http://www.youtube.com/

  Det ser ligesom en her http://www.youtube.com/

  fedeste

 45. dan Scarlat sagde han

  velkommen
  Du kan lave en tutorial hvordan man kan sætte på en fangst
  Det billede som skriver til dig

  • Vanessa sagde han

   dan Scarlat: salut
   Du kan lave en tutorial hvordan man kan sætte på en fangst
   Det billede som skriver til dig  

   Her er hvordan du kan anvende skriftligt med CamStudio fangster ..
   ...klik her... ..

 46. dan Scarlat sagde han

  Vanessa:
  Her er hvordan du kan anvende skriftligt med CamStudio fangster ..
  ...klik her... ..  

  tak for hjælp

 47. Ghidi44 sagde han

  hej, kan du fortælle mig hvordan man laver en vdeo hd et spil, ms

 48. Bogdan sagde han

  Med hvilket program skal konvertere avi-fil og i hvilket format til at være mindre?

  • Adrian sagde han

   Bogdan: Med hvilket program skal konvertere avi-fil og i hvilket format til at være mindre?  

   Du kan bruge mange software. Vi har flere tutorials på video konvertering. Jeg vil opfordre dig til at bruge søgefeltet øverst til højre på den sorte kant. Du skriver: video konvertering, du indtaster og du vil finde tutorials

 49. Bogdan sagde han

  ok software, men jeg ved, hvad format vil du anbefale at konvertere til lavere min ordre, at en fange 3 22 400 har Mb sek.
  Jeg har brug for at være mindre og være stadig billedkvalitet.

 50. TMC sagde han

  MS end endelig en tutorial, der forklarer alt om at skyde k-verden skrivebordet, ms igen.

 51. zocoza sagde han

  Jeg kan slet ikke fange lyden, jeg spillede en sekvens fra en film med både KM- og BS-afspiller, selvom jeg prøvede alle mulighederne i lydindstillingerne, og jeg prøvede også med SNAGIT efter at have set denne tutorial. Jeg sagde, det er fra de vinduer, jeg havde (professionel XP), REALTEK lydDRIVER, med opdateret opdatering og intet !!! Derefter installerede jeg Windows 7, 90 dage version, med driverne stadig opdaterede, og det fungerer stadig ikke !!! (Jeg har en Intel pentium DUAL CPU E2180 2.00 GHz processor, 2 GB RAM på 32-bit og GeForce 9600 GT grafikkort - Jeg gav disse oplysninger, måske nogen ved, hvor problemet ville være?) Tak på forhånd !!!

  • Adrian sagde han

   zocoza: Ikke styre længere at fange lyden, jeg løb en sekvens af u film og KM og BS player, selvom jeg prøvede alle muligheder for lydindstillinger, og jeg prøvede at hage efter jeg så, og at tutorial. Jeg sagde, at det fra vinduerne, som jeg havde (XP Professional), DRIVER Realtek Sound, med daglige opdateringer og alt !!! Efter at jeg har installeret Windows 7 versionen 90 dage, med drivere hele dagen, og stadig ikke virker !!! (Jeg har en Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00 GHz, RAM 2GBpe 32 9600 -bitsi GeForce GT - jeg gav disse oplysninger, kan nogen ved hvor ville være problemet?) på forhånd tak !!!  

   Hvorfor gider ubrugelig? Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte kant: Sådan udtrække lyden eller scene eller et klip fra en film, indtaste ja og du vil finde tutorial.

   • zocoza sagde han

    Adrian:
    Hvorfor gider ubrugelig? Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte kant: Sådan udtrække lyden eller scene eller et klip fra en film, indtaste ja og du vil finde tutorial.  

    ja, ok og tak for rådet, men jeg specificerede ikke "fra, fra" hvad jeg ønskede at fange videoen, jeg ville optage en episode af en serie, set live på en tv-station !!!

 52. Alexandru sagde han

  velkommen
  Jeg har et problem, når jeg gør med mine microfonu høre en brummer og forstår ikke, hvorfor, hvis det var den musik, jeg sætter stero og æble OKY.
  Og når du hører brummen taske mikrofon og tale.
  Kan du hjælpe mig, hvordan man gør det til at lyde OKY og uden wheezes.

 53. Peter Robert sagde han

  Godt arbejde! Jeg lærte noget lige da jeg fik klar til at gøre et par screenshots !!!

 54. costy sagde han

  Hjælp mig venligst, jeg kan ikke vælge sami-optagelse fra højttalerne. Jeg får "waveo get select control 0 falise" Hvad skal jeg gøre? der kan hjælpe mig med at kontakte mig på e-mail-adressen [e-mail beskyttet] kan du hjælpe mig mere

 55. overlevende sagde han

  Som enhver, der tyder på en tutorial om camtazia Studi

 56. Tibyarad sagde han

  Det er fremragende program kun har et minus mere, måske ikke kender ham godt, men jeg for eksempel ønsker at fange en sekvenser under et show på tv taske online TV vælge det område og mikrofonen han tager webcam og ikke på Windows spændende comp, jeg vil høre noget, der ikke bare taler hvad der er i den kasse aude.M jeg interesseret i at se andre softulete og fundet noget interessant det er Frapes http://www.fraps.com/ problemet er, at jeg indspillede jerky, skriver på hjemmesiden, det er til spil og video kan være, og grafikkort, der er på bord.ajuta mig glæde mig slå min søster og optage sekvenser i løbet af en respekt for telenovela.Numai Sait!

  • Adrian sagde han

   TibyaradDet er fremragende program kun har et minus mere, måske ikke kender ham godt, men jeg for eksempel ønsker at fange en sekvenser under et show på tv taske online TV vælge det område og mikrofonen han tager webcam og ikke på Windows kommer ud comp, jeg vil høre noget, der ikke bare taler hvad der er i den kasse aude.M jeg interesseret i at se andre softulete og fundet noget interessant det er Frapes http://www.fraps.com/ problemet er, at jeg indspillede jerky, skriver på hjemmesiden, det er til spil og video kan være, og grafikkort, der er på bord.ajuta mig glæde mig slå min søster og optage sekvenser i løbet af en respekt for telenovela.Numai Sait!  

   Generelt fange software, uanset hvad de måtte være enten gratis eller kommerciel forbruge flere ressourcer og kræver et skærmkort noget godt, indtil for nylig, at nogle programmer fange ikke starte, hvis du havde en onboard grafikkort. Disse programmer har brug for flere ressourcer til at fange, eller hvis du har en chip integreret grafik, der gør de fattige, hvordan at opdele ressourcerne og videoafspilning og software til at fange realtid koder hvad du sætte dig at cptureze? En gratis video capture rammer du får med et dedikeret grafikkort i stand til mange opgaver tilbage (spiller en film.emisiune og samtidigt koder på flue heraf) Eller du kan have indstillet i software fanger framerate også ptine rammer. For en flydende og flyder videooptagelse framerate indstillet til 30 derover, men jeg er bange for, der ikke vil få dit ansigt så mange Intergrated grafik FPS

 57. Hvilken størrelse gør vo fange dig så godt?

  • Adrian sagde han

   Bobo: Hvilken størrelse bruger vo fange dig så godt?  

   Det er hemmeligheden bag vores professionelle og du vil aldrig vide, at. i hvert fald ikke fra os. Hver håndværker har sin defekt som hans hemmelige, og at han ikke vil afsløre for nogen.

   • Adrian:
    Det er hemmeligheden bag vores professionelle og du vil aldrig vide, at. i hvert fald ikke fra os. Hver håndværker har sin defekt som hans hemmelige, og at han ikke vil afsløre for nogen.  

    🙂 🙂 🙂

 58. Tony sagde han

  Howdy hvilken software du bruger til at optage video skærm?

 59. Jozepe sagde han

  undlader at lave en videooptagelse perfekt lyd .. dvs gå videre og blive tilbage observeres billedet mere mod slutningen af ​​filmen, hvad skal jeg sat til at have lyd og video kvalitet?

 60. Kits sagde han

  Kan nogen fortælle mig, hvad jeg har brug for (software og hardware) for at gøre fangsten om et program tv.Merci

  • Adrian admin sagde han

   KitsKan nogen fortælle mig, hvad jeg har brug for (software og hardware) for at gøre fangsten om et program tv.Merci  

   Du har brug for en tv-tuner eller en tv-tuner med hardware capture-kort. Jeg foreslår at se på den lærer, som vi allerede har om dette emne. Skriv op i søgefeltet lige på kanten sort: Installation indstilling tv-tuner capture hardware fra Leadtek, du indtaster og du vil finde tutorial. Der er blevet sagt, du skal gøre fangst Kanaler

   • Adrian admin:
    Du har brug for en tv-tuner eller en tv-tuner med hardware capture-kort. Jeg foreslår at se på den lærer, som vi allerede har om dette emne. Skriv op i søgefeltet lige på kanten sort: Installation indstilling tv-tuner capture hardware fra Leadtek, du indtaster og du vil finde tutorial. Der er blevet sagt, du skal gøre fangst Kanaler  

    Du behøver ikke nødvendigvis at bruge og Tuner.Poti Tv-PBX, en software, der gør din computer et tv, og du gør og rumænske tv-programmer.

 61. Silviu sagde han

  Hej! Jeg vil optage en video på et websted! og jeg lavede indstillingerne så i video-tutorialen, og det viser mit billede sådan med "lopper" 🙁 og det går af og på, hvad skal jeg gøre ??

 62. Silviu sagde han

  Venligst ajutatu mig. Jeg ønsker at gøre nogle fanger videoer på nogle steder

 63. Costi sagde han

  Jeg gav dig til taske 1280 opløsningen kun 1024, og æble pleje, hvad jeg gør på et videokamera sony hi8 capture HD I tv-tuner, men har en maksimal opløsning capture 768 med 576 kan gøre en eller anden måde erobre 1280 med 720?

 64. Costi sagde han

  den CamStudio jeg mente, at jeg ikke lader gå, hvis fangsten taske med 1280 720
  Jeg spørger min eneste 1024 1024 og derefter gå alligevel, hvis du lægger camtasia bedst.

 65. pop Ilie sagde han

  Jeg har et spørgsmål. hvis jeg ønsker at lave en videooptagelse fra en film på en hjemmeside, kan det gøre mig lydoptagelser og filme det ??

 66. Burnescu sagde han

  gå gøre, når jeg spiller fangsten?

 67. Don sagde han

  Mr. Cristi er en dreng på note 10. Me var meget nyttigt og så jeg takker ham.

 68. dani siger sagde han

  Fortæl mig venligst hvad kan jeg gøre for at Traba normal video upload på youtube for alle de videoer jeg forlader en sort bord til venstre og højre
  ligesom hvordan jeg fandt denne fyr:
  http://www.youtube.com/watch?v=XY_9DV-DqNo

 69. Bogdan sagde han

  Jeg har et lille problem med programmet. Jeg filmede i fuldskærms-spil, og efter komprimering, når jeg åbner videoen, ser den lille ud, jeg indstiller også den faste områdes opløsning på 1920 × 1080 og forgæves. Hvordan skal jeg indstille den, så jeg kan se videoen i fuld skærm?

 70. sorynel sagde han

  Hej ,, Jeg har også et spørgsmål ... hvis jeg skyder uden lyd, og jeg vil sætte en sang til det klip ,,,, hvordan kunne jeg gøre det ???? Hjælp mig venligst

 71. Mihai IL Fenomeno sagde han

  Det kan du hjælpe mig og mig til at fortælle dig, hvad problemer, vi har:
  Jeg hentede og CamStudio20.exe og codecu CamStudioCodec14.exe, kan jeg ikke give codecu jeg gav posen muligheder, video muligheder, og når jeg ønsker at give de pile, der codecu taske med en drøm og ja jeg synes ikke Cristi vises ikke nedenfor i stedet ser det ud for mig end så
  Cinepak Codec af Radius
  Intel Indeo® Video 4.5
  Intel codec IYUV
  Microsoft Video 1
  TechSmith Screen Capture Codec

  CamStudio giver Lossless codec v1.4 ikke, når vi ikke fange lyd og ser sort

  • AdrianGudus sagde han

   Mihai IL FenomenoVil venlig at hjælpe mig og mig til at fortælle dig, hvad problemer, vi har:
   Jeg hentede og CamStudio20.exe og codecu CamStudioCodec14.exe, kan jeg ikke give codecu jeg gav posen muligheder, video muligheder, og når jeg ønsker at give de pile, der codecu taske med en drøm og ja jeg synes ikke Cristi vises ikke nedenfor i stedet ser det ud for mig end så
   Cinepak Codec af Radius
   Intel Indeo® Video 4.5
   Intel codec IYUV
   Microsoft Video 1
   TechSmith Screen Capture Lossless codec Codecda Camstudio v1.4 ikke, når vi ikke fange lyd og ser sort  

   Du måtte lukke under installationen CamStudio codec! Hvis du genstartet CamStudio og stadig ikke kan se denne mulighed, skal du bruge TechSmith Screen Capture Codec

 72. Kosler sagde han

  Jeg vil gerne vide, hvordan jeg kan placere et billede, som du har, billedet nederst til højre med "VIDEOTUTORIAL". Du har det med en lavere OPACITY og i hele videoens varighed. Jeg vil gerne vide (hvis det er muligt), hvilken videoredigerer du bruger, og hvordan du placerer den der

 73. florin sagde han

  Jeg har et problem med denne CamStudio: Jeg kan ikke indhente end i 15 minutter, resten er meget tilfredse med denne software. Jeg troede, det var på grund af plads, fordi jeg kun 6 GB ledig plads på C-drevet, jeg slettede noget jeg gjorde 10 GB ledig plads, og det samme prablema: Hvis du ankommer til 15 minutter, når optrsc fange mit vindue ser ud til at redde hende, og jeg giver OK for at gemme fortæller mig, at fange video kan ikke findes, hvor det burde være gemt midlertidigt. Jeg gik på at indstillingerne men har ikke fundet noget at forlænge varigheden. Er der nogen løsning? Tak!

 74. tibyarad sagde han

  Tak for den lærer er meget god tutorial.
  Jeg har et spørgsmål? Hvordan kan jeg fx video eller noter skrevet på skrift ceva.Cand gøre Videotutorial om videoredigering?

  Jeg ser frem svare!
  tak

  Tiby agtelse Arad

 75. Mirco sagde han

  sal og jeg vil gerne gøre en fangst i et spil og ikke ved hvordan man gør, og hvad jeg har brug for at

 76. Dragos sagde han

  Tak Cristi tutorial selv søger det.

 77. is sagde han

  Jeg skyde og derefter se videoen, når den ser på hovedet hvorfor?

 78. Valy sagde han

  God tutorial men jeg har en misforståelse, jeg ønsker at gøre en fullscreen fange et program og vil vide, om en knap for at starte eller stoppe fange ikke ønsker at boring sidde youtuberii jeg klikker forsamling.

  • AdrianGudus sagde han

   Valy:
   God tutorial men jeg har en misforståelse, jeg ønsker at gøre en fullscreen fange et program og vil vide, om en knap for at starte eller stoppe fange ikke ønsker at boring sidde youtuberii jeg klikker forsamling.

   Du skal bare ikke se, at knap sort CamStudio pause? Stop rulle tutorials, hvis du ønsker at lære noget. Ikke mere udstationering kommentarer, hvis du ikke står til at se på alle de tutorial. Ikke flere kommentarfeltet fyld med ubrugelige kommentarer.

 79. Vlad sagde han

  Jeg så dig fakut god, men jeg finder det codec ikke kun exe lynlås, arrogant, DAK Sami kan give et link eller noget, hvor jeg kan tage min ACEM codec, tak på forhånd

 80. Liviu sagde han

  Samme problem som Vlad gik ikke at hente codec. Eller er vi uvidende, give os en hjælpende hånd

 81. stefan sagde han

  Har nogen haft problemer med at installere codec på en win7 64bit? Det installeres ikke på mig ... Siger det, at det ikke kan finde dll ... selvom jeg viser det vejen?

 82. toma sagde han

  sall ... i min hånd når jeg optager andre trusser ser ud til mig (blå bliver orange) og jeg har et andet problem, hvordan får jeg min lyd til at blive hørt, jeg lægger en sang og den optager ikke. hvad jeg gør?

 83. LAS EU ikke finde vieoclipul og ikke ved, hvor sal holde udkig, at pc ikke bedømme mig, og jeg har ingen plads pc
  og jeg ønsker sal slette meget, hvis du kan hjælpe mig [e-mail beskyttet] eller 0761502181 tak

 84. anonym sagde han

  Jeg har et problem jeg installerede CamStudio 1 dage nu og da jeg geninstalleret gik windows'ul nu når jeg forsøger at åbne det giver mig fejl: Programmet kunne ikke starte Fordi STI side om side konfiguration er incorect.Please eller se programmets hændelseslog bruge kommando-linje værktøj til mere detail.Precizez Sxstrace.exe jeg geninstalleret og alle lafel jeg installeret i c og d kan ikke forstå hvad der er galt. Hvem ved hvad de skal sige og kæle mig!

 85. AdrianGudus sagde han

  anonym:
  Jeg har et problem jeg installerede CamStudio 1 dage nu og da jeg geninstalleret gik windows'ul nu når jeg forsøger at åbne det giver mig fejl: Programmet kunne ikke starte Fordi STI side om side konfiguration er incorect.Please eller se programmets hændelseslog bruge kommando-linje værktøj til mere detail.Precizez Sxstrace.exe jeg geninstalleret og alle lafel jeg installeret i c og d kan ikke forstå hvad der er galt. Hvem ved hvad de skal sige og kæle mig!

  Jeg mangler nogle C ++ biblioteker. Du bliver nødt til at installere Microsoft Visual C ++ Redistributable Package 2010 her: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84
  Hvis du har Windows licens, behøver alle opdateringer via Automatiske Opdateringer, og alt vil være fint.

 86. marius sagde han

  hej r, prøv venligst at lave en mik-tutorial om 'youtube' Jeg så, at der i nogen tid nu begynder mange youtubes at ryste .. og det samme for mig 😛 .motiv: P andre videokort andre flasplayeru ms .ms for hjælp. .du er den bedste… .;)

 87. Pavel sagde han

  CamStudio mig går meget godt, men størrelsen af ​​tutorial er meget høj.
  Tre minutter af fangst når 500 mg.
  en ti minutters tutorial nå 1,6 GB.
  Jeg spekulerer på, hvor længe ventetiden?
  Er yutube som acceptabel?

 88. Sal
  Jeg undlader at sætte min lyd. Indstillinger sætte hvad du hører noget meget svag og afbrudt. Nogen forslag?

Trackbacks

Sig din mening

*