PC stemmegenkendelse accent med Dictanote

Stemmegenkendelse er nok den mest spændende tekstinputmetode i computeren. I de senere år har vi gjort store fremskridt på dette område. Algoritmer anvendt i stemmegenkendelse har forbedret til det niveau, hvor computeren har registreret den første uden at fejle (næsten) dikterer det rumænske sprog ved normal hastighed.
Borte er de dage, hvor diktatorer et ord ad gangen; I dag diktatorer computer, som hvis vi var i en samtale med ham.

PC stemmegenkendelse accent med Dictanote

Efter nogen tid præsenterede jeg andre løsninger som stemmegenkendelse Google Keep til Android eller diktat. Nu Dictanote vi der giver os mulighed for at redigere og diktat test.
En anden fordel ved de applikationer / tjenester til talegenkendelse er understøttelse af andre sprog. For eksempel vil vi skrive til nogen på engelsk og vi ikke gør godt med at skrive korrekt, men vi taler i dette sprog relativt godt; Brug stemmegenkendelse hastighed og præcision til at vinde indtastede ord. Samme for fransk, tysk, spansk, italiensk, osv
Ligegyldigt hvilken applikation eller brug service, anbefales det at bruge en kvalitet mikrofonOg plads til at være stille.
Diktat uredigerede prøve:
hej venner mit navn er Cristi nu bruge programmet dikterer noter by'll gå på ferie i Afrika for at lege med isbjørne og kænguruer bungee jumping er en sport meget interessant, selvom jeg aldrig praktiseret i det, ikke engang mig sorry
Webstedet service med stemmegenkendelse:
dictanote.coVideo-tutorial - Stemmegenkendelse med diakritik på pc med Dictanote


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Nancy L. sagde han

  tak meget, meget for dette "tip"; Jeg havde virkelig brug for en sådan ansøgning

 2. Calin sagde han

  undskyldning, før det er offtopic. men jeg vil gerne vide, er, hvad er forskellen i cleromizor og forstøver? Jeg fandt ikke nogen her i andre tutorials blevet gjort om elektroniske cigaretter og andre parter. og hvis du gør en tutorial forskelle. Cristi ms

  • Clearomizorul er en semi Servis tank-cartomizers gennemsigtig og normalt har en modstand, der kan udskiftes, når slidt.
   Cartomizorul er en forstøver med et absorberende materiale, der gemmer væsken. Efter tilstoppet udsmid helt. (Old school tech)
   Forstøveren er en generel definition, som normalt inkluderer alle typer fordampere. En slags "sneakers" i stedet for "sportssko".

   • Calin sagde han

    ms meget. Jeg har købt en elektronisk cigaret business tota kostede mig 160 lei med al væske fra vipers der var 30 29 ml lei. nemlig batteriet er ekstremt værdsat 1100 68 27 lei lei cleromizor af cartomizers og en bog cartomizers 9 lei. Jeg finder mest kostbare ok så ikke smide intretinrea men dybest set det er cartomizoru sværger ved 7 9 fra 1.8 OMI lei e cartomizers. resten kan du bruge det længe og hårdt. Jeg forstod, at batteriet er 1 2 dig i år afhænger af, hvordan det bruges og tarm cartomizoru her kan du stole på 10 en måned eller deromkring afhænger af, hvordan vapeaza hver. undskyld igen for offtopic. og ja jeg forstår fra hvad jeg har bedt om, at så godt som cleromizorul forstøver og cleromizorul noget nyere. ms igen for rådgivning

 3. Cosmin Petre sagde han

  Cristi Hej, jeg har en rugaminte, kan du fortælle mig, hvordan jeg får drivere til den samlede pc?

  • Adrian Gudus sagde han

   Find ud af, hvilket bundkort du har hvilket grafikkort, og gå til webstedet for producenten af ​​bundkortet, grafikkortet, og du finder driverne til download. Du kan finde ud af, hvilke komponenter du har på din pc ved at søge efter vores tutorial "Speccy, en software der fortæller os alt om vores computer", som du kan finde ved hjælp af søgefeltet øverst til højre

 4. Ionel sagde han

  Hej. Cosmin Petre, du finde drivere på cd CPC bundkort. Hvis du ikke har det, så skriv navnet på bundkortet på google og gå til producentens websted, og der vælge det operativsystem, du installerer og hente alle drivere LAN, Audio, Video etc. Hvis du har en separat grafikkort skærmkort og ikke bundkortet, en start igen og skriv dit navn og derefter søge grafikkortet. Hvis du ikke ved, hvordan man siger bundkort, grundlæggende eller video, er programmer som Everest eller SIW, som er alle. Rock på.

 5. Okas sagde han

  Filelist downloade DriverPack Solution hvis du starter det med daemon værktøjer og så automatisk installere drivere

 6. Hej Cristi. Du bedes svare mig, hvis jeg allerede har en lydoptagelse på optageren kan bruge ovenstående ansøgning, uden kombination Højttalertelefon?

 7. velkommen sagde han

  hej. du kunne gøre en Videotutorial om mad overvågningskameraer gennem den samme UTP kabel? Jeg sidde derhjemme og det er svært pull ledninger 2 + aktuelle data. og så videre 70 meters afstand jeg hørte spænding og strømstyrke er tabt og ikke ved, hvilken kilde du bruger. værd lagring på hukommelseskort?

 8. Tak for den lærer. Det er interessant. Jeg gjorde dictanote konto og micforon ok, men når det går det går. Dvs. kun 2 skrev ord og lyde jeg styre panelet viser lydstyrken til optagelse mikrofon, der fungerer.

 9. Haralambos vlad sagde han

  Cristi ser mere end 3 år købte jeg selv unPC efter din konfiguration 2 år siden
  Jeg 60 år og ikke kender engelsk, hvis du kan hjælpe (begrænset tid) bedes faoooooo vil ikke genere dig med et spørgsmål end en uge (eller mindre) har meget at afklare for mig på internettet og bør være i ro
  Tak Haralambos [e-mail beskyttet]

 10. Michael Ricman sagde han

  Alt respekt for dit arbejde og forfølge colaboratorilor.Vă tutorials fra starten, og jeg kan sige, at hvis du ved, hvad de kender til computere, at du er skyldige.
  Regards, Michael R. yours

 11. anti MICROCOST sagde han

  Jeg tænkte 're forskellige, men Mam snyd! Jeg kan se, at hver dag tutorials gøre næsten MICROCOST, pacat.Linux, Android er blevet glemt på bekostning af pinden så BILLIGE PROPAGANDA begge og intet mere !!!

 12. keop5 sagde han

  Du er min helt
  TAK
  VI ELSKER DIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sig din mening

*