Samson C01U præsentation, mikrofon i studiekvalitet USB - video tutorial

Hej venner, i dag vil jeg præsentere en professionel mikrofon, Samson C01U det er en kvalitet kondensatormikrofon, der forbinder til pc'en via USB, vil det erstatte min nuværende mikrofon, der har mindre og giver hans ånd.
Da jeg åbnede kassen og tog frem mikrofonen, kunne jeg ikke tro, hvor hårdt det er, jeg havde læst om det, men jeg troede ikke, det var så hårdt, jeg tror, ​​det vejer næsten et kilogram. Det er lavet udelukkende af metal og ser ekstremt solid ud, selv bunden, hvor USB-kablet er tilsluttet, er også lavet af metal. I en verden overvældet af plast er det dejligt at se en genstand, der er lavet af metal, som om den har en retro luft, da de gamle siger "ting gøres ikke som før".
Lyden er simpelthen fantastisk, vil du se dette i tutorial. Taget mikrofon stemme er konverteret til et digitalt signal er bevaret, men også lyde som en naturlig varm og er tæt på dig, ligesom radioen. Ingen anden mikrofon, som jeg ikke kan spille, jeg hørte noget.
Denne mikrofon er perfekt for dem, der ønsker at optage indtalte, radio, voice-over, podcast og video tutorials selvfølgelig.
Samson C01U er en kondensator mikrofon, der er bygget op omkring den berømte C01 (kondensatormikrofon XLR), har en stor blænde på 19mm kvalitet og en ADC (analog til digital konverter). C01U polaritet er fast form Hyper CardioidDet gør det muligt for vokal til en høj kvalitet uden støj fra omgivelserne. Resoler-bit audio 16, 44.1 / 48kHz.
Mikrofonen er ikke anbefales til dem, der lejlighedsvis bruge en mikrofon, disse mikrofoner, fordi prisen kan synes høj nok til lejlighedsvis brug.
markedet periferiudstyr er desværre ret stor en kløft mellem lave ende mikrofoner og kvalitet, kan prisen springe fra 100 lei for billige mikrofoner direkte til 300 lei for den type kondensator.
Jeg anbefaler denne mikrofon til dem, der ønsker at skrive, tolke, at blande, til at udstede online radio mv Det er en meget god investering på en anstændig pris.

Advarsel

Lyden var ikke ændret på nogen måde, som regel for tutorials ren baggrundsstøj og justerer lydstyrken, men i denne tutorial jeg gik til ingenting, lyden er original, da han blev registreret, ligesom du til at høre præcis, hvad kan disse mikrofoner.
Den første del blev filmet med Nikon DSLR D5100 og lyd ved hjælp af en knaphulsmikrofon.
Den anden del er screenshots, Camtasia, er Camtasia lyd optaget mikrofon gamle A4Tech PKS-635K.
Den sidste del er skærmbillede med Camtasia, Camtasia lyd er intregistrat mikrofon igen, Samson C01U.
Begge mikrofoner var på samme afstand fra højttaleren og knaphulsmikrofon om DSLR var monteret på kraven, som mounts normalt.
Volumenet af begge mikrofoner capture desktop blev sat til 100, udover mikrofon A4Tech fik et løft 10%, fordi de ikke har høj nok følsomhed.

Venter på dine synspunkter i kommentarfeltet.

Stor membran kondensatormikrofon Samson C01U (Rabat kupon 88NX2AZW )

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 800 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian Cismaru


Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Tomi sagde han

  Hej,
  Ja, ja det lyder meget godt.
  Ms videotutorial.ro!
  Min kilde IT !!!

 2. Costelina sagde han

  det stemmer med denne mikrofon, det lyder mere behageligt (men også prisen ...)
  Cristi og adrian hvorfor ikke gøre tutorials på ubuntu?
  Jeg vil gerne vide, hvordan man bruger Ubuntu som Windows; hvis du kan og spil, der ville være problem
  at vi ikke har ubuntu især spil som Wolfenstein shooter det er derfor.
  Du har vist mange gange, hvordan du konfigurerer Windows til de mindste detaljer (systemvedligeholdelse, ydeevne) Jeg ønsker at lære, og jeg kan lide ubuntu på vinduer tak fyrene

 3. Raluca-Adreea sagde han

  Tillykke tutorial! Macheter et fantastisk stykke arbejde.

  Og jeg ville have et problem.
  Jeg vil gerne købe mig en bærbar computer, men jeg er ikke god.
  Jeg vil gerne sende dine 2-3 anbefalinger.
  Som budet være helst indtil 2.000 lei.
  Tak!

 4. ASUS sagde han

  Cristi kunne høres ganske godt og ved webcam, ligesom du give det til Camtasia 48000Hz og Daia Sasha Daia du siger det lyder ikke, hvad lyde dig der på Realtek audio board Støjdæmpning og Akustisk Echo og Daia ellers havde tjekket høre alle lyde end din stemme. Jeg anbefaler, at du gør, hvad jeg sagde, og give ham Camtasia erstatte 48000hz giver 44000Hz og lave en test noget 44000 med 320KBPS og skrive det i kommentarerne med screenr eller som de kalder det på stedet Ala desktop optagelse. Denne prøve at se og gøre, jeg er meget nysgerrig !!!

  • ASUS:
   Cristi kunne høres ganske godt og ved webcam, ligesom du give det til Camtasia 48000Hz og Daia Sasha Daia du siger det lyder ikke, hvad lyde dig der på Realtek audio board Støjdæmpning og Akustisk Echo og Daia ellers havde tjekket høre alle lyde end din stemme. Jeg anbefaler, at du gør, hvad jeg sagde, og give ham Camtasia erstatte 48000hz giver 44000Hz og lave en test noget 44000 med 320KBPS og skrive det i kommentarerne med screenr eller som de kalder det på stedet Ala desktop optagelse. Denne prøve at se og gøre, jeg er meget nysgerrig !!!

   I næsten 5 år Camtasia video og audio transcoding, hvor signal kvalitet, du kan ikke få dem gøre hvad du vil. Indtil videre kan jeg sige, at jeg gjorde det, men nu undrer mikrofon ikke fungerer.
   Den kvalitet, du kan få med kvalitetsværktøj.

 5. Raluca-Adreea:
  Tillykke tutorial! Macheter et fantastisk stykke arbejde.

  Og jeg ville have et problem.
  Jeg vil gerne købe mig en bærbar computer, men jeg er ikke god.
  Jeg vil gerne sende dine 2-3 anbefalinger.
  Som budet være helst indtil 2.000 lei.
  Tak!

  Vi har en guide til at købe en bærbar computer, selv at købe en netbook, og du ser efter på sitet.

 6. Raluca-Adreea sagde han

  Cristi-admin: Ui netbook, og du ser efter på sitet.

  Jeg iagttog tutorial. Desværre EMAG ikke længere på lager.

 7. ASUS sagde han

  Cristi-adminJeg har næsten 5 år Camtasia video og audio transcoding, hvor signal kvalitet, du kan ikke få dem gøre hvad du vil. Indtil videre kan jeg sige, at jeg gjorde det, men nu undrer mikrofon ikke fungerer.
  Den kvalitet, du kan få med kvalitetsværktøj.

  Ja, jeg har også et Logitech C270 webcam, og du kan høre barberblade på 44000Hz, ingen bas kan høres som du sagde ... Jeg ved det ikke, måske er kameraets mikrofon dårlig. Men jeg ved det ikke, jeg ville prøve denne version på 44000Hz, da jeg har to mikrofoner fra Logitech-webkameraet og en ældre mikrofon fra lydkassetterne med 5-bens rundt jackstik gennem en adapter tilsluttet pc'en på 3.5 mm jack og du kan heller ikke høre noget med det, jeg ved ikke, hvad det kan være. For at mestre det sundt ville jeg gå til Sennheiser Hi-FI kvalitetsværktøjet meget bedre end hvad du har

 8. Raluca-Adreea: Jeg så tutorial. Desværre EMAG ikke længere på lager.

  Hvis du har tålmodighed om 2 dage vil jeg skrive en guide med de mest omkostningseffektive bærbare computere.
  Men i5 processor XXXX udkig efter noget, vil jeg gå ud med dette:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Sort

 9. lucyana sagde han

  Smuk mikrofon er virkelig værd at investere .... At mestre det sundt.

 10. ASUS sagde han

  Cristi-admin: Hvis du har tålmodighed om 2 dage vil jeg skrive en guide med de mest omkostningseffektive bærbare computere.
  Men i5 processor XXXX udkig efter noget, vil jeg gå ud med dette:
  Acer Aspire 5750G-2434G64Mnkk med Intel® CoreTM i5-2430M 2.40GHz, 8GB, 640GB, nVidia GeForce GT520M 1GB, Linux, Sort

  Det, jeg har en ven, jeg kan sige, det er den mest omkostningseffektive laptop har HDD Hitachi 500GB har, men gik ikke længe med ham, for det at flygte efter at have spist og pa HDD havde gjort Badura, og tog en helt ny WD Caviar Black 500GB 16MB / Buffer. En meget god bærbar.

 11. Corleone sagde han

  Jeg vil vide, hvad størrelse og hvad har denne tutorial opløsning. Nå læssemaskiner belastning, belastning 4 sekunder til at være der hvert øjeblik og en halv til slut ikke længere interrupt. Jeg vil bare både størrelse og opløsning af denne video tutorial. Tak for svaret.

 12. florin sagde han

  Fremragende lyde modsætning integreret mikrofon brugt før!

 13. ASUS sagde han

  Corleone:
  Jeg vil vide, hvad størrelse og hvad har denne tutorial opløsning. Nå læssemaskiner belastning, belastning 4 sekunder til at være der hvert øjeblik og en halv til slut ikke længere interrupt. Jeg vil bare både størrelse og opløsning af denne video tutorial. Tak for svaret.

  Beslutning med 1280 720

 14. Corleone:
  Jeg vil vide, hvad størrelse og hvad har denne tutorial opløsning. Nå læssemaskiner belastning, belastning 4 sekunder til at være der hvert øjeblik og en halv til slut ikke længere interrupt. Jeg vil bare både størrelse og opløsning af denne video tutorial. Tak for svaret.

  Jeg forstår ikke, hvad du kunne hjælpe, men bede:
  Opløsning 1280 × 720
  størrelse 300MB
  Aaa, jeg glemte, den første video (lavet med dslr) blev filmet i 1080, og jeg nedskalerer i Camtasia. Nu har han også 1280 × 720, ligesom hans brødre 🙂
  Hvis du mener, hvordan kører tutorials, bør du vide, at vi bruger en speciel streaming-server, så læg så godt og kan finde sted i et splitsekund.
  Progressiv download kan ikke bevæge sig så godt, hvis vi sætter denne kvalitet på progressiv download havde kun klage. Faktisk havde set progressiv download og klagede hele dagen, plus falde websted flere gange om dagen. Nu oppetid vi top.
  Hvis du går hårdt, ikke fra os, det er fra din netul nye hul i vejen mål fodre 500 domæne, dual gigabit.
  Jeg viste en tutorial hvor lidt bandet forbruge en tutorial fra os, i modsætning til andre video-sites, der druknede hele bandet.
  Streaming er magi, trolddom er ren, det vodooooo.

 15. Jeg er glad for, at du kan lide den måde, det lyder på, nu er jeg mere "radio".

 16. Andrew sagde han

  Jeg hilser nyttige tutorial. At mikrofon har en meget god lydkvalitet. Jeg købte mig for to dage siden fra en stationær mikrofon A4 TECH, jeg gav ham 50 lei og lydkvaliteten er meget god. Jeg har ingen baggrundsstøj, hvilket betyder, at irriterende raslende lyd høres tydeligere end det, vi havde før jalopy mikrofon. TECH selv dem fra A4 gør kvalitet mikrofoner til en pris helt ok i forhold til kvalitet. Jeg er meget tilfreds med denne mikrofon er fantastisk til, hvad de gør med det, der taler på skype og google talk. Der er også mikrofoner passende priser, jeg ser i næsten et år og en mikrofon bedste kvalitet og pris.

 17. Andrey vlad sagde han

  Måske sagde jeg Treu at sige dette, men igen, du er den sejeste, den bedste site for tutorials i verden i min udtalelse !! Jeg vil gerne fortælle mig venligst, hvor kan jeg købe sådan en usb mikrofon er i Targu Mures, men jeg kan ikke huske at se på enhver butik hidtil. . . og om bærbare computere om muligt, ville jeg bede dig om at anbefale mig noget indtil 1500 tusinde lei fordi skrivebordet denne ikke håndtere mig og noget jeg har ikke råd til dyre 1500 nu. . . Tak!

 18. Stefan sagde han

  Hej Cristi vil gerne vide, hvis du har nogle problemer med c redigere eller bullish tutorials, fordi omkring en måned eller 2 næsten alle tutorials din du giver dem i fuld skærm jeg forsvare forskellige artefakter og striber (dette kun sker for dig på sitet) Jeg ønsker at vide, om det er mig eller VRO grafikkort problem, eller hvis internettet fra dig.
  Jeg håber, at jeg har ikke forstyrre nogen med spørgsmålet.
  Bundet tutorial er meget god erhvervelse og jeg tror, ​​jeg vil få en til mig selv, at jeg har brug for lydkvalitet registreret.

 19. Sorin Chiran sagde han

  En mikrofon, der er værd at alle pengene :) arbejdet gjort lyder godt;)

 20. Florin78 sagde han

  Jeg ville være nysgerrig, hvis højttalerne lyder så snart du taler, der ikke er mindre i et par brøkdele af et sekund, end din stemme. Hvis jeg vil mai vb folasesc gennem et headset mikrofon til blød, selvfølgelig er det slemt og høres vb siden end jeg som ekko sandsynligvis hvor min forbindelse er etableret gennem en software. Derfor vil jeg gerne vide, om denne mikrofon høres gennem højttalerne fra pc'en til din stemme, når du taler præcist? tak

 21. Stefan:
  Hej Cristi vil gerne vide, hvis du har nogle problemer med c redigere eller bullish tutorials, fordi omkring en måned eller 2 næsten alle tutorials din du giver dem i fuld skærm jeg forsvare forskellige artefakter og striber (dette kun sker for dig på sitet) Jeg ønsker at vide, om det er mig eller VRO grafikkort problem, eller hvis internettet fra dig.
  Jeg håber, at jeg har ikke forstyrre nogen med spørgsmålet.
  Bundet tutorial er meget god erhvervelse og jeg tror, ​​jeg vil få en til mig selv, at jeg har brug for lydkvalitet registreret.

  Du har sikkert problemer med afkodning indhold, vi jævnligt forsøge at øge kvaliteten af ​​din hardware og sandsynligvis ikke holde trit.
  Stadig forsøger at gøre en opdatering af flash eller bruge Internet Explorer og se, om du gør.
  Det ville være bedre til at fortælle os, og hvad hardware du har.

 22. Florin78:
  Jeg ville være nysgerrig, hvis højttalerne lyder så snart du taler, der ikke er mindre siden catevafractiuni det andet end din stemme. Hvis jeg vil mai vb folasesc mikrofon fra castiprintrun bløde kursus, der er dårlig og høres vb siden end jeg som ekko sandsynligvis hvor min forbindelse er etableret gennem en software. Derfor vil jeg gerne vide, om denne mikrofon høres gennem højttalerne fra pc'en til din stemme, når du taler præcist? tak

  Overvågning af softwaren er næsten umuligt, kan du kun bruge denne indstilling til at kontrollere lydstyrken, men kan ikke overvåge alle poster, især hvis du taler, jo værre den forsinkelse, forvirre dig.
  De er lidt dyrere mikrofoner, hovedtelefonudgang, der er realtid hardware overvågning uden forsinkelse.
  ⦆ Hovedtelefonudgang modeller.
  Samson G Track
  Blå Yeti

 23. Florin78 sagde han

  Tak ptr Cristi respons. Jeg var ved hjælp hovedtelefonerne lille program, der kan vb SAM Broadcaster og mens du spiller musik som DJ sådan og sige det lyder som et ekko forsinket mig. Nu har jeg ikke installeret det. Jeg ved ikke, hvordan du tilslutter direkte til hovedtelefonstikket lille lyserøde 3.5. Det er bedst at gøre som du sagde Cristi, at købe en lille direkte forbindelse, men jeg behøvede ikke for brug for nu. Endnu engang tak for dit svar

 24. Stefan sagde han

  Cristi-admin: Måske har du problemer med afkodning indhold, vi jævnligt forsøge at øge kvaliteten af ​​din hardware og sandsynligvis ikke holde trit.
  Stadig forsøger at gøre en opdatering af flash eller bruge Internet Explorer og se, om du gør.
  Det ville være bedre til at fortælle os, og hvad hardware du har.

  Intel Core i7 2600
  kingston ram hukommelse 8gb ddr3
  Seagate barracuda SATA-harddisk rpm 3 7200 2tb
  Asus GeForce grafikkort 210 64 bit 1gb (Jeg vil snart ændre sig med en GeForce GTX gigabte 670)

 25. Stefan sagde han

  Jeg kiggede bundkort
  Asus p8z68-v lx

 26. Stefan:
  Jeg kiggede bundkort
  Asus p8z68-v lx

  Prøv at deaktivere hardwareacceleration i Flash.
  Jeg tror, ​​du har problemer med drivere eller operativsystemet. Din hardware bør ordentligt afkode strømmen.
  Jeg har ikke hørt nogen der har sådanne problemer på stedet. Må ikke generelt gå, fordi ældre PC eller Net svage, ellers ikke har problemer.
  Stream er den samme for alle.

 27. KEOPSS sagde han

  Meget højt lyde fantastisk Cristi føles forskellen meget !! Stigning til så mange tutorials med denne mikrofon super !!!

 28. Asus sagde han

  Cristi Jeg glemte at spørge hvor du har købt denne mikrofon?

 29. Augustin sagde han

  Du lovede at lave en tutorial om hvor Romtelecom netværk blev tutorial lavet kun til rds.

 30. Augustin sagde han

  Du lovede at gøre en tutorial om hvordan man starter en computer fjernt via internettet med WOL eller Wake on LAN magiske pakker hvis Romtelecom netværk blev tutorial lavet kun til rds.

 31. Andrey vlad sagde han

  Cristi, fortælle mig, hvorfra shop kan jeg tage sådan usb mikrofon, eller bare på internettet kan jeg bestille?

 32. AdrianGudus sagde han

  Asus:
  Cristi Jeg glemte at spørge hvor du har købt denne mikrofon?

  Gør en indsats for at læse teksten ovenfor tutorial og finde ud af! Du har en gavekort

 33. Stefan sagde han

  Venligst kunne du lave en tutorial om kølevand, nemlig om Abalos klar løsninger på markedet, såsom Corsair h100 men også omkring den brugerdefinerede (Jeg er interesseret primært processor).

 34. Augustin:
  Du lovede at gøre en tutorial om hvordan man starter en computer fjernt via internettet med WOL eller Wake on LAN-netværk Romtelecom magi packetsin tilfælde blev tutorial lavet kun til rds.

  Desværre i mit område Romtelecom kabler blev stjålet, og ikke længere har nogen 6 måneder netto fra dem. Når de sætter kablerne på plads til at gøre flere tutorials om Romtelecom forbindelse.
  Det sker med os i Rumænien, stjæle kabler, kloakdæksel, metal hegn og andre mirakler. Ikke at tænke på de problemer, du kan støde andre, heldige, at jeg havde på det tidspunkt 2 + netto separat abonnement fra Orange mobil andre var i træet / træ i deres base. Selv efter 6 måneder har ikke sætte kablet på plads.

 35. Stefan:
  Venligst kunne du lave en tutorial om kølevand, nemlig om Abalos klar løsninger på markedet, såsom Corsair h100 men også omkring den brugerdefinerede (Jeg er interesseret primært processor).

  Da vi fik fat i et flydende kølesystem på hende til at lave en præsentation. Heldigvis i dag processorer ikke længere behøver køling så aggressiv, medmindre du er en die-hard overclock-er.
  Fremstillingsprocesser mindsket processor kredsløb og det ikke forbruge så meget, selv om de forbruger, bruger energi mere effektivt. Resterende energi (varme) er meget effektiv og kan spredes i tid med en god luft køler.

 36. cozmin sagde han

  hej.
  forsøger at hente en film på en hjemmeside ofte tvivlsom, forkert installeret i min computer en browser udvidelse kaldet "overhængende"; når jeg forsøger at åbne Google Chrome, i stedet for Google Chrome åbner, åbner "search.iminent". problemet nu er, at kan simpelthen ikke slette den fra computeren lort!
  løsninger?
  Tak.

 37. Costelina sagde han

  cozmin:
  hej.
  forsøger at hente en film på en hjemmeside ofte tvivlsom, forkert installeret i min computer en browser udvidelse kaldet "overhængende"; når jeg forsøger at åbne Google Chrome, i stedet for Google Chrome åbner, åbner "search.iminent". problemet nu er, at kan simpelthen ikke slette den fra computeren lort!
  løsninger?
  Tak.

  Mit råd til dig skrevet i løb msconfig og se, hvad starter opstart, deaktiverer der og se alt tvivlsomme bagefter

 38. Corleone sagde han

  cozmin:
  hej.
  forsøger at hente en film på en hjemmeside ofte tvivlsom, forkert installeret i min computer en browser udvidelse kaldet "overhængende"; når jeg forsøger at åbne Google Chrome, i stedet for Google Chrome åbner, åbner "search.iminent". problemet nu er, at kan simpelthen ikke slette den fra computeren lort!
  løsninger?
  Tak.

  Når du åbner Google Chrome, skal du trykke på tasten øverst til højre, gå til indstillinger, udvidelser og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet med aktiveret og lidt til højre har du mulighed for at fjerne det fra Google Chrome. Der ville være en anden mulighed, klik på Start, i Kontrolpanel, på Afinstaller programmet, og se derfra efter "Imminent Toolbar" eller kun "Imminent". Jeg håber, jeg hjalp dig.

 39. cozmin sagde han

  Jeg vil forsøge, mange tak.

 40. Cristi Hello! Meget god tutorial, hvordan kan du lide Samson Q1U? Jeg vil bruge det til en online radiostation og nogle poster. Tak!

 41. denix sagde han

  Jeg har et webkamera A4Tech PKS-635K identisk med den, der anvendes af dig indtil nu toturial, broadcast mikrofon. Jeg så den lærer og så, at stemmen bliver hørt meget åben, med flere høje frekvenser. Hvordan kan jeg justere mig selv på webcam mikrofon A4Tech PKS-635 at have mere høj?

 42. florin sagde han

  C01U mellem Samson og C1U Behringer, som er bedre?

 43. Hej, Please meget, hvis du kan hjælpe mig! Hvordan kan jeg få fat i mikrofonen? Jeg er fra Moldova, men vi har ikke mikrofonerne, så hvis du kan hjælpe mig Cristi! Tak!

 44. Ionut sagde han

  Salut.Am en mikrofon Behringer C-1U giver bine.Il ikke høre når den er tilsluttet til din pc, og forsøger at optage en hørbar brummer i baggrunden helt tare.Acelasi summende lyde fra mikrofonen og det ville være problemet web.Stii ? Kan du hjælpe mig?

  • Det kan være kilden, prøv det på en anden pc.

  • Costelina sagde han

   og mig (jeg leptop), når indsat jak websted fra højttalerne høre en summende arbejde ulidelig når harddisk
   og jeg hørte om dette problem, og de andre brugere her Videotutorial
   Realtek lydkort og jeg tror det er føreren, der er Windows Vista, skal du installere det på
   windows 8 —–har lyd, men den mixer har jeg ikke separat

 45. Calin sagde han

  Jeg har et problem med denne mikrofon, kan du høre baggrundsstøj noget som en raslen og forstår ikke, hvorfor, er det meget svært, men det er irriterende, især hvis du ikke taler noget, jeg kan se, at du ikke hører deleoc .Sunetul er Realtek ALC887.

 46. hvor du har købt?

 47. Viorel sagde han

  God ziua.Va fortælle mig, hvis du lægger en usb adapter stik til 3.5 dezavantaj.Cam jeg ville have nogen problemer med dit lydkort understøtter intern og ekstern usb ikke kun Jack og jeg vil gerne sal forbinde der.
  Venligst, hvis du kan en raspuns.Multumesc

 48. Bacila sagde han

  Salve! 2 dage nu, og jeg har fået mikrofonen Samson CO1U Pro. Ja det er lidt for følsom, for følsomt endda så til almindelig brug. Jeg forstår, at signalet er digitalt og USB-drevne mikrofon, tænker, at hvis jeg kunne gøre en stikadapter, dobbelt USB og jack? Ideen er at bruge 3.5 jack og jack!
  Hvis du har ideer, så fortæl mig. BAFTA tutorials Cristian, gør et enestående arbejde!

 49. Leo sagde han

  Jeg kan se på Android

 50. Andreialin sagde han

  Salut! Jeg har en mikrofon jack 6.3 og jeg tog adapter fra 6.3 3.5 laptop og simpelthen ikke har læst det, men jeg læste det som en højttalertelefon. Jeg forsøgte at oprette forbindelse til en station direkte af jack 6.3 men den bærbare computer ikke virker, og ingen pc. Hvorfor?

  • Adrian Gudus sagde han

   Det kan du ikke, fordi du højst sandsynligt har en enkeltstikkombination (TRRS) på din bærbare computer. I dette tilfælde skal du bruge et splitterstik. Skriv i søgefeltet øverst til højre "Sådan tilsluttes en ekstern mikrofon til din telefon eller tablet" tryk på enter-tasten, og du finder en tutorial, der forklarer, hvad jeg sagde ovenfor

 51. Alexandru sagde han

  Den lyd med pukkel, den skal være fra lyddriveren, jeg bemærkede fortsat, at lyddriverne har nogle dynamiske lydkompressorer ... (disse mikrofoner er forbundet via jackstik til lydkortet)

  Og fra equalizeren, hvis du giver basen større, er tendensen at skære dig fra det høje niveau for at få din bas til at skille sig ud. Ikke særlig behagelig ting / når du ikke har en bas, kan dine højder høres godt, når din bas kommer, er dine højder langsom. Den irriterende crap

Trackbacks

 1. […] C01U, en mikrofon, som jeg bruger hver gang jeg laver en screenshot-tutorial. Samson C01U præsentationsvejledning, en meget billigere mikrofon. Længe efter jeg lavede vejledningen, hvor jeg præsenterede Samson-mikrofonen, præsenterede jeg en [...]

 2. […] Hvis du har brug for en mikrofon til desktop, gaming, skype, messenger osv., Anbefaler jeg stærkt Samson C01U-mikrofonen. Fortæl mig det i kommentarfeltet, som du tror du kan høre mere [...]

 3. […] Præsentation af Samson C01U, USB-mikrofon i studiekvalitet […]

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.