OnePlus 3, præsentation, bæst med 6 GB RAM

OnePlus 3, præsentation, bæst med 6 GB RAM

Design!
OnePlus er 3 den fjerde OnePlus telefonen fra den kinesiske producent. I modsætning til OnePlus 1Og X 2, 3 OnePlus kommer kabinet lavet udelukkende af metal (aluminium space :) Knapper + SIM-support metal, keramik fingeraftryk sensor, i den rumænske "kan ikke finde plast eller hvis du leder efter.
Fordi metalkabinet, ikke går igennem radiosignaler, blev brugt antenner injiceret ind i rillerne af kappen; Således opnåede et lignende design (+ iphone + htc Huawei) og Bulbucata værelse ligner HTC One M9.
Selvom lånt fra alle OnePlus er 3 meget nacn og særdeles godt henrettet. Lidt ligesom en super model, som tager læber Angelina fødder fra ... .. osv, indtil noget kommer ud perfekt. Huset er lavet af aluminium blok, drejning, ikke pressen, at anden telefon på markedet, så det holder stivheden af ​​hele forsamlingen. Aluminiumslegering, hvorfra det er lavet OnePlus er 3 ganske stiv og kan modstå en bøjningstest.
Screen!
Skærmen er AMOLED type og kaldes "Optisk AMOLED" × 1920 1080 opløsning. AMOLED er dækket med Gorilla Glass 4, hvilket betyder, at telefonen vil være mere modstandsdygtige over for små ridser der irriterer os alle.
Til mine øjne, der virker meget godt, pixel er usynlige. Jeg ved ikke, hvad fanden jeg ser andre, men for mig 1080 nok.
Uafhængigt hvad andre journalister IT vandreture, 1080 ved hjælp af en skærm på telefonen er en langt bedre valg end en skærm 1440. Ideen er, at den grafiske chip har formået blot 2 millioner pixel, i stedet for 3.6 mio Det betyder mindre strømforbrug, mindre varme og spil kører mere jævnt. Så kun fordele; Eller måske du foretrækker VR ...
Fingeraftrykslæser!
Under skærmen har vi fingeraftrykslæseren, som er utroligt hurtigt; næsten "! så der" Først troede jeg, det var pis sensor til det, og det betyder ikke registrere fingeraftryk, fordi det er sgu hurtigt; Men det er reelle og fingeraftryk opdages med stor nøjagtighed og hastighed. Sandsynligvis hastighedssensoren skyldes det keramiske lag, som er snavset / ridset hårdere.
Kamera!
Det vil ikke holde krukken er super last; Og de billeder og videoer er super kvalitet. Kameraet er meget stærkere end OnePlus One Mere fuldt ud i prøvelse, hvis vi taler om rom og ROOT.
Batteriet!
I gennemgang, havde jeg ikke tid en dag.
Charger!
Ligesom sin bror fingeraftrykslæser; Dash kaldes teknologi og er den hurtigste boot på markedet. 5 amp oplader injiceret 4V den tid, det 20W. Peak topmøder er, at telefonen forbliver kold hele belastning, idet opgaven med at styre belastningen taget Charger, der varmer ham i stedet for batteri (en slags helt). Vi ved, at batteriet ikke kan lide varme eller kulde - forværres hurtigt i ekstreme temperaturer.
Opladning gange
64 30% i minutter
100 57% i minutter
Hurtigere end S7 eller G5 der 3.0 Quick Charge teknologi fra Quallcomm
Ydelse!
Bryde alt. Samsung Galaxy game sweep S7, G5 LG, HTC 10 eller noget andet, periode.
Denne telefon er utroligt. Hvad der mangler, er kun vandtæt, hvem ved, såret lyd højttaler og mikrofoner.
Pris!
Euro 399 på det officielle site
Specifikationer!
eller i Rumænien:
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - OnePlus 3, præsentation, bæst med 6 GB RAM

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. decebal12345 sagde han

  Hej.
  For et par dage siden var jeg tænker du spekulerer på, om du kommer til at slå dig købe denne telefon, givet anmeldelser af første OnePlus.
  Jeg vil gerne spørge dig:
  -root (men se, at du har bestået)
  -merge 4G begge sanser? Men 4G fra Digi?
  -Batteri (Se følgende); Jeg så PrintScreen med 9-11 timer, som jeg synes svært at tro
  -læs koste helt
  -carcasa du? Jeg læste et sted, at man ikke kan købe i Rumænien. Du kan vælge det med din telefon og til at betale dem fremstå som utilgængelig

  • Dvs. hvordan man købe det? - Jeg købte det allerede!
   Jeg købte "individet" Jeg har ikke modtaget en gave eller til gennemgang.
   Gennemgangen vil tale om alt.
   Boliger er på vej.
   Dual sim 4G (to slots)
   399 euro helt, bragt til døren.

   • decebal12345 sagde han

    Tak for svaret.
    Du misforstået ... siden om ugen Jeg vil gerne spørge dig, om du ønsker at købe (forhåbentlig til at gøre en gennemgang for mig også jeg er af et sind at tage ham, jeg har en S6 Edge +, der er utilfredse maj primært fordi batteriet), nu har jeg set, at du tog.
    -4G Fra Digi arbejde?

 2. Cristian sagde han

  Tillykke erhvervelse og forventer dine meninger efter en uge bruger.

 3. Cristian sagde han

  Hvordan fik du hastigheden på wifi? Gjorde du noget yderligere indstillinger? Jeg kan ikke kun få max. 100Mb / s, jeg 1000Mb fra Digi nettet. Note4 vi fik på samme vilkår max. 150Mb / s.

 4. Det er en dyr med en kort

  • Basic version har 64 GB. Det er tilstrækkeligt i hukommelsen plus det er super hurtig read-450MB / s og skrive-180MB / s. Find dig et kort med denne hastighed UHS-1; Du har brug for hurtig skrivehastighed, fordi du 4K skydning, store spil, skyndte processor. Den smarte micro SD UHS-1 har 95MB / s læse og 90MB / s write. Ikke mere skal I / O CPC svag med små filer. Apps på et SD-kort belastninger bliver vanskeligere end den interne hukommelse.
   SD-kortet er god, men 64GB intern hukommelse, ikke meningsløst.
   Vi Popcorn Time, cloud-tjenester, synkronisering metoder osv; Hvad har du brug SD-kort?
   Aaaaa, du forlader bjerget og har ingen net; Du kan spilde telefonens interne hukommelse eller på et lager Ekstern HDDVed OTG.

 5. Mircea Enescu sagde han

  Også følgende en Videotutorial gjorde dig OnePlus jeg tog en én og ikke fortryde et secunda.Acum mig syg grav.Trageam øje et stykke tid til at modellere det endnu selvom det er svært at adskille mig fra at i op1 2ani dag det virkede impecabil.Astept frem til de næste Videotutorial detaljer, hvis måske tehnice.Thx Cristi.

 6. Sorin sagde han

  Hej, kan du fortælle, hvad er de trin, du skal følge dem til at købe denne telefon? Jeg har aldrig købt noget på steder udenfor! Tak og tillykke til alle du gør

 7. Razvan sagde han

  Dejlig telefon, og jeg ønsker at tage det, men jeg har et spørgsmål: Hvis du bestiller fra deres hjemmeside ved DHL på samme måde, du gjorde, er du nødt til at betale skat / moms / told avnd overvejer det er gratis forsendelse?
  Tak, Fortsæt det gode arbejde.

  • OnePlus 3 kommando på det officielle site og få det hjem ved DHL, uden ekstra udgifter eller transport. Betaling kan gøre det direkte med kort eller via PayPal. Jeg betalte via Paypal.
   399 euro alle de penge, de betaler ham.

   • Cristi Jeg fik syge med 3 OnePlus
    2 muligheder er PayPal og Visa alene. Oprindeligt jeg prøvede VISA, men alt jeg sagde noget gik galt, og prøv igen i 10 minutter, forsøgte jeg om 5 gange ... samme fejl. Jeg kom ind på webstedet på VISA https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-ratesMen overrasket over, at der var RON, nedenfor er et link, der stadig giver mig transaktionen sats. Jeg ved ikke, hvorfor der ikke ville ske med VISA transaktion, men at være ængstelig ... jeg gik til PayPal.
    Faktisk om PayPal og deres provision og tale og ønskede at advare potentielle købere som muligt.
    Dato 21.09.2016, BNR - 1EUR = 4.4509RON PayPal - 1EUR = 4.6450RON og udover den store forskel naturligvis har jeg taget 57.57RON uden varsel og ikke engang vises overalt i lovforslaget eller på deres hjemmeside til at betale (jeg tror, ​​det er lidt skriftlige vilkår og betingelser). Anyway, det er for sent for mig, men jeg håber ikke at synes at andre, og jeg håber, at denne kommentar.
    Tak for din bedømmelse Cristi er overbeviste om, at de vil pengene værd selvom det er omkring 120RON mere, end hvis du har betalt med VISA :(.

 8. Dragos Touch sagde han

  Too, også muuuulti prise ham. Du subjektive 80%.
  Telefonen er ikke dårlig, især penge, men til 'den højeste Zeus' som du ser det meget længere.
  Du kan være mindre subjektive.

  • nick5roo sagde han

   Min ven, du ikke har en telefon i hånden OnePlus!
   Din telefon er hver en øre værd! Hvis du er en fanboy, orientere dig ved aifon eller Sammy.
   Vær ikke vred på mig, men jeg var objektivt erstatte Cristian! Ikke subjektive.

 9. Catalin sagde han

  Jeg havde OnePlus og jeg holdt 1 5 dage efter jeg vendte tilbage, fordi det blev blokeret flere gange. Nu har jeg en LG G4 af 8 måneder er ikke låst nogensinde, plus jeg tror, ​​at billedets kvalitet.

 10. gix sagde han

  Jeg gik fra den ene til 3
  Telefon fortjener hver en krone af euroen 399. Superlative kvalitet.
  Jeg har endnu ikke testet 4G. I WiFi i 2,4 mislykkedes jeg mere end 72mbs.
  Med moderat dataforbrug og WiFi tændt og batteriet går non-stop en halv dag.

  • Nu testede jeg hastigheden OnePlus 3 4G + netværket Orange. Jeg var i en butik, der var helt overfyldte, og ved ikke, hvordan netværket var gratis på 5 eftermiddag ...
   SPEED TEST IN NETWORK 3G OnePlus 4 + ORANGE

 11. florin73 sagde han

  Jeg bestilte mig et opkald, og vi valgte DHL og beklager, at jeg betalte første 19,99 $ for DHL på 6 dage PayPal bedt mig til længere løn stadig 35 $ for DHL til mig bringe ham hjem nødt til at betale 100,80 stadig lei plus told gebyrer (betalt af DHL), hvis du vælger DHL telefon senere nået med eventuelle 3 uger og betal kun aprox.340 lei.

  • Jeg har ikke valgt Express levering.
   Jeg bestilte juni 23 aften på 29 de havde sendt, telefonen kom i Rumænien juli 1, men jeg bragte ham i juli 4 måneder. Day USA
   For OnePlus 3 end den pris, jeg betalte ham, og så 399 euro. Jeg ønskede at tage og andet tilbehør, men ikke var på lager i øjeblikket.

 12. Calin sagde han

  er en meget flot telefon sandsynligvis nødt til at købe også. hvordan du har betalt transport til ham?

  • Jeg betale ikke transport. Pris 399 euro, herunder atomet er stadig med transportomkostninger op til dig ved døren.
   Hvis jeg var amerikansk, ville det have kostet os 399 dollars.

   • Calin sagde han

    perfekt, hvis du ikke behøver at betale. Jeg finder prisen er ok om 1800 lei beregnet i euro. og dollaren ville komme omkring 1600 og en smule. Jeg er ikke meget dyre overvejer udseende og ydeevne. og rewiu vente med at se detaljerne. Google Play butik osv, om hvordan man kan sætte dåsen og andre. Samsung Galaxy sammenligner med sidste Billigere noget eller Apple. give min mening og ikke pengene værd, du bør mindst 3 år 4 im ændring med en anden. rewiu være et mere fuldstændigt og detaljeret.

    • Calin sagde han

     butik har undskyldt leg.

     • Sure, OnePlus er 3 Play Store (play butik), fordi Oxygen ROM OS er certificeret af Google.

     • Calin sagde han

      ja Jeg specificeret efter. som glemt. skam, at ilt kan installere på enhver telefon eller tablet. hverken officielt eller uofficielt. især hvis du ALLVIEW eller noget mere lav pris. selv om jeg ved, hvad mål er chinezarii mv credca men ikke umuligt at lave universel ilt OS til enhver tlf. men hvem ved måske i fremtiden

 13. Karolin sagde han

  Hvad kan jeg sige holde S7 Edge Gold og Samsung telefoner OnePlus 3. S7 er OnePlus telefon servicepersonale og autoriserede fysiske lucrepers. Og helt ærligt fra alle synsvinkler Et virkelig koste mig plus 3 399 euro og S7 Gold 900 kant. En plus værd som ydelse og pris virkelig fænomenal, men i stedet som med opdateringer til dagen efter en lang telefon forbrug Et plus det bremser være restar mindst 1-2 gange om ugen for at gå flydende som S7 Edge er den bedste. Ikke en fan af alle mærker af det modsatte er her, og jeg kan sige, jeg kan lide Sony aste er et andet spørgsmål, og jeg ønsker jeg havde Z3 Z5 En plus give det væk. Som jeg sagde S7 Edge gør mere smukke billeder i svagt lys, de spil indlæses hurtigere, og alt indeholder> flash player eller store billeder. Hvad kan jeg sige, hvad der er mere avanceret kant s7 Et tillæg til virkelig aftryk læsestof og metalhus. Og selvfølgelig er prisen værd fuldstændigt. Edge S7 forhånd og bo i meget bedre kamera til billeder plus 3 En pige, især i svagt lys, højttaler stærkere og klarere, vandtæt, Kontrast. Og selv om de har de samme Chip Video animationer indlæses hurtigere på de fleste S7 og er glatte.
  Tip hvis du har penge værd S7 EDGE S7 ikke let, og hvis du ikke behøver at købe OnePlus Edge 3

  Hils og bonus tutorials Cristi

  • OnePlus 3 2 blev udgivet knap uger. Jeg ved ikke, hvornår du tog det, og når du har haft tid til at danne sig en mening så hurtigt.
   Jeg OnePlus En af 2 år og ikke genstarte overhovedet.
   I virkeligheden OnePlus telefoner og Nexus er mere stabile end nogen telefon på markedet, simpelthen fordi den kører lager Android.

   • Greuceanu sagde han

    Som en kollega sagde ovenfor, naturligvis overdrive ros til hans adresse OP3, jeg personligt fanboysm lyder billigt, men så vidt jeg ved, du ikke er den type person.
    OP3 har allerede vist en måned, sites Profil Foreign allerede anmeldelser detaljeret sin samlede smartphone er meget godt, men med minusser står topmodeller som HTC 10, S7, S7 Edge, Huawei P9 , især i værste kalibreret skærm, batterilevetid, kamera middelmådige eller lidt værre end de nævnte modeller.
    Intet har rå magt, det er hurtigere end nogen model af de nævnte opgaver zilnice.Adica er en telefon, der er pengene værd, men ingen steder ikke opfører sig som et dyr i forhold til nuværende flagshipurile fra Samsung, HTC, Huawei og LG .
    En uovertruffen fordel har rapporteret salgskursen.
    Og ja, jeg tror, ​​du er mere subjektive end objektive, og tro mig, at jeg ved, hvad jeg taler både bekymring dig, at følge dig i mange år, men også med hensyn til emnet for denne artikel.

 14. Marian sagde han

  Hej Cristi, tutorials sætter pris på alt, hvad du gør, og ser frem til den fulde version og tutorial om denne telefon.
  Siden åbningsdagen tiltrak min opmærksomhed, da den nuværende Nexus telefon 5 tjent mig med tillid batteri, men ikke længere opfylder de krav, som dagligt, og en alder af 2 år Hattrick.
  At være en ivrig fan af Android lager, vil jeg gerne bestille OP3, men en hindring ville være, at du ikke kan resultere i garantien, men skal sende det, hvis du har problemer med ham.
  Hvad synes du om dette aspekt af garantien, sammenlignet med et produkt købt fra Rumænien, som du nemt kan bære i garanti.
  Jeg bemærkede også, at han dukkede op i rumænsk markedspris på 2.199 2.299 lei lei henholdsvis men forstår ikke, hvorfor er så stor prisforskel i forhold til sælger af 399 E.
  Alle de bedste.

  • Prisforskellen mellem OnePlus websted og i vores butikker er omkring hundrede euro. Hvis du ikke har noget imod ....
   Men hvis telefonen bryder ned og gå med ham til garantien, vil butikken tage over og det vil sende alle de OnePlus.

   • Marian sagde han

    I betragtning af at det er en temmelig stor forskel procent euro, og i henhold til dine påstand om, at de sender alle de OnePlus telefonen kan konkludere, at det er bedre at bestille online,
    Jeg ser frem total gennemgang, som vil være afgørende for dit køb. Det lader til, at nogle brugere allerede har modtaget 3.2 Oxygen OS.
    Jeg håber, at i hans tutorial du fokuserer mindre på operativsystemet.
    Alle de bedste.

    • Jeg sætter mig ilt knogle 3.2.0, og jeg kan sige, at jeg kan lide den store mængde og lyd rene hovedtelefoner, profil sRGB farve og lyde bedre på video (støjreduktion software til lyd i videoerne var for aggressiv).

 15. adi sagde han

  Kamera i forhold til Nokia Nokia 808 1020 sua

 16. allex06 sagde han

  Ha ha. Det er en overdrivelse at maturatu ikke hjælpe nogen. Hver pakke kommer med sine egne fordele.
  Kvaliteten-pris forholdet her op3 virkelig er bedst.

 17. Sorin sagde han

  kommer med komplet gennemgang!

 18. Mihnea sagde han

  Hej,
  Cristi ked af at sige ja ikke på Digon om 5 "ikke alle har hånd end dig ... Jeg stadig mangler at xiomi mig ... en være gode totate visninger giver dig Tænk og andre ... god pris gode resultater 2016 ...

 19. Firefox sagde han

  Gå med gennemgangen helt roden fingre at spise mig!

 20. Ollie sagde han

  Jeg har et stort problem. Jeg ønsker at tage en Xiaomi MI5. Selv jeg var overbevist om at tage det fra Rumænien med udvidet garanti. Men se, hvor spændt er forfatterens gennemgang af One Plus 3 er mindre bedrøvet. Xiaomi syntes det bedste valg i denne prisklasse. Så giv mig nogle råd

  • Adrian Gudus sagde han

   Jeg vil gå på OnePlus 3 fordi:
   - Synes mere okay at have en metal-enhed end et glas / bag. Glas gør det mere sårbart
   - Den forreste værelse (selfie) OnePlus er 8 MP til MP 3 4 og kun Mi5
   - Hvis du er entusiastisk og kan lide dig alle spille med rom'er sædvane, alle former for tweaks software, OnePlus 3 er mere bredt understøttet og populære samfund udvikler af Android udvikling site er og vil være meget OnePlus diversificeret 3

 21. Bogdan sagde han

  Howdy!
  Da vi lærte af One Plus jeg var fascineret af denne brand.Raportul kvalitet + konfiguration / pris er meget bun.Toata Killer Flagship verden kalder det ... Jeg håber, det vil være eller ikke, men jeg synes det er "bedst" ​​.Jeg iagttog mange anmeldelser, artikler, indtryk, kommentarer mv og fik den idé, at uanset hvor meget du putter i konfiguration, f.eks oneplus3 selv med lager android stadig ikke optimeret bedre end IOS.
  Måske du er en fan siger, at Apple langt, jeg bruger en Galaxy S6 Jeg kan ikke lide overhovedet iphone.
  1 nu om dage var jeg også fristet til at købe en plus2 mig, men indtil jeg kommer til en formel kanal med garanti, med service autoriseret tror, ​​det vil achizitionez.Dar så tænkte jeg, hvis alle dette ville være muligt pris ville være helt forskellig fra den ene dag.

 22. Adrian Gudus sagde han

  Jeg vil gå på OnePlus 3 fordi:
  - Synes mere okay at have en metal-enhed end et glas / bag. Glas gør det mere sårbart
  - Den forreste værelse (selfie) OnePlus er 8 MP til MP 3 4 og kun Mi5
  - Hvis du er entusiastisk og kan lide dig alle spille med rom'er sædvane, alle former for tweaks software, OnePlus 3 er mere bredt understøttet og populære samfund udvikler af Android udvikling site er og vil være meget OnePlus diversificeret 3

  • Calin sagde han

   Adriane enig med dig. glasset som du engang undsluppet cement eller keramik gik i rumænsk. Jeg komme væk og jeg er telu enten uforvarende bagage. vasusem selv en, der bankede iphone s6 som det blev kørt over af toget var stadig støv. hvis du har metalhus og muligvis udover beskyttelse beskyttes meget bedre og endda skærm. captilul Laa billeder og glem ikke, at telefoner og tabletter er ikke usædvanlige billeder, uanset hvad mærke det er, eller hvor mange pixels du har billeder profesionaele osv .. IATI enhed. men det betyder ikke, gør dårlige billeder

  • Calin sagde han

   Adriane enig med dig. glasset som du engang undsluppet cement eller keramik gik i rumænsk. Jeg komme væk og jeg er telu enten uforvarende bagage. vasusem selv en, der bankede iphone s6 som det blev kørt over af toget var stadig støv. hvis du har metalhus og muligvis udover beskyttelse beskyttes meget bedre og endda skærm. captilul Laa billeder og glem ikke, at telefoner og tabletter er ikke usædvanlige billeder, uanset hvad mærke det er, eller hvor mange pixels du har billeder profesionaele osv .. IATI enhed. men det betyder ikke, gør dårlige billeder

 23. florin sagde han

  Hvad er displayet? 6 5,5 tomme eller

 24. florin sagde han

  Hvad er batteriets levetid ved normal brug?

 25. dan Marinoiu sagde han

  revisionen fremad, fremad ... .På hvornår? eventuelt en mini anmeldelse, efter et par dages brug

 26. Marian sagde han

  Så selv en lille visning, en intro.

 27. Andrew sagde han

  Salut! Han kontrolleres, om en person understøtter banke mellem de to sims? Jeg mener ikke dual standby ... Tak.

 28. tnnzy sagde han

  Der er rygter om, at telefonen er en stor svindelnummer af "markedsføring".
  Hvad der er behov 6 gigs ram når top telefoner, der har kun 3 og der ville have en stor nok problem i batteriforbrug.

 29. tnnzy sagde han
  • Ikke længere gyldigt job med RAM bliver behandlet i den sidste OTA 3.2.0.
   Jeg vil tale nærmere i hele anmeldelsen, hvor et individ til behandling i detaljer.
   Desuden forstår jeg ikke, hvad problemet; Det var bedre, hvis jeg 3-4 DK Ram?
   Med RAM der, kan du altid foretage forbedringer, i stedet, hvis du har det ... hvilke forbedringer fanden er du?
   Når andre producenter giver os ydeevne del, en teskefuld om året, OnePlus 3 2 teskefulde giver os på én gang; Og vi kan lide lort, vi drukner.
   Sikker på det handler om en ræv S7, G5 eller 10, der ikke når druerne.
   fremskridt:
   Tryk nu på knappen "" med 6GB. sørg for at have Note7 eller S8 en 6GB RAM. Sandsynligvis havde at skubbe Samsung eller LG eller HTC, men det var, de pressede "kinesisk", der er mellem os, du trykker knapperne stadig oftere.

 30. claudia sagde han

  Jeg læste nogle nyheder, der bør være gullige ecranu ville have en gul nuance er sandt? og at batteriet er svagt dig end hvad du kan fortælle os?

 31. claudia sagde han

  Varm eksempel hvis hårdt, når du ved, de siger gulfarvning i solen. er det sandt?

 32. claudia sagde han

  og ønsker en telefon, der tager og batteriet og magtfulde, men så hvad kan du anbefale 400 euro ??
  Du kan lave en præsentation på asus zenfone max?

 33. decebal12345 sagde han

  Mit kort er spillets ankler verserende gennemgang. Hvis der er, hvis jeg kan se, at pengene vil gå til brylluppet på søndag.

 34. Victor sagde han

  Hej,
  Jeg har en OnePlus One.
  Jeg bruger telefontjeneste, med omkring 1000 kontakt.
  Problemet er, at miste dine telefonkontakter. Især dem, der anvendes mindre hyppigt.
  Det er umuligt at arbejde på denne måde. Når din verden er dyrere, og du har brug for at ringe til en person, du ikke har talt meget, indrømme din tabte kontakt. Og kan ikke længere, hvor du får nummeret.

  Med venlig hilsen
  Victor

  • Telefonerne holde kontakter i tre steder: sim i intern hukommelse og sky. Hvis du har gemt kontakter i et af disse steder, og er ikke indstillet til visning, er kontakten ikke set.
   Hvis du har kontakter i skyen (på google-konto) og ikke af nettet, vil de ikke vise så synkronisering mellem telefon og cloud er ikke længere lavet.
   Jeg havde ingen problemer overhovedet med kontakter OnePlus One.

 35. Victor sagde han

  Det har problemer med at sende en SMS til en kontaktgruppe. En besked, der sendes og 10 være fattige mennesker går. Og jeg har brug for at sende dem de samme besked 100 mennesker.
  Den kan indstilles til at fungere med SMS sendt til 100 mennesker, problemet er funktionsfejl, meddelelser nåede kun nogle få mennesker.

  hilsen,
  victor.

 36. Cosmin sagde han

  Fortæl os selv når revisionen sker, vi ikke holde dig i spænding. :))

 37. Marian sagde han

  Jeg gav opdatere siden videotutorial.ro mere end en Facebook-side opdateringshastighed, indtil review site :))

 38. Mihai sagde han

  indehaver af en one.Sunt OnePlus er meget glade el.Ruleaza upåklageligt, uden forsinkelser eller andre blokering, jeg 6.0.1.Un Android-telefon ham ned palaria.Vin på en s5 og s6 Samsung og tro mig, jeg er så glad oneplus.Cred at du opgraderer til OP3

 39. Sorin sagde han

  Cristian fortælle mig OnePlus er 3 menu i rumænsk? Jeg havde x og havde ingen tak OnePlus

  • Og n ses tydeligt tutorial, OnePlus er 3 menu i rumænsk. Derudover har Google selvkorrigerende tastatur rumænsk sprog.
   Kort sagt, er vi dækket.
   Selv skrev jeg denne kommentar på OnePlus 3, Google selvkorrigerende tastatur.

 40. Sorin sagde han

  Tak godnat

 41. Lucian sagde han

  Sal fortjener at gå fra kant til OnePlus s7 3? tak

  • Jeg tror ikke. Performance er ens på begge enheder. S7 Edge har nogle ekstra ting, såsom bedre stabilitet, vandtæthed.
   Der er ingen begrundelse passage fra mit synspunkt, medmindre du ønsker at gøre forretninger, forbliver dine penge.

 42. Lucian sagde han

  Ok tak for de råd

 43. sava sagde han

  Cristi hej! Jeg vil købe mig, og jeg op3 kan hjælpe mig med nogle råd?

 44. glans sagde han

  Hej Cristi fortælle mig du har nogen af ​​disse problemer på OnePlus 3 http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-3-problems/
  Jeg ønsker at tage det og ikke ved, hvad de skal gøre tak

 45. glans sagde han

  Tak Cristi

 46. Tom sagde han

  Ff er en god telefon, der penge. Helt ærligt OnePlus Virksomheden voksede hurtigt ved blot at lytte til, hvad folk. Kan jeg ændre farverne på uret? Nu.mi gerne, at blå

 47. glans sagde han

  Cristi kan du fortælle mig venligst hvordan du google bandet forsvinder fra displayet til at takke op3

  • Ligesom dette:

 48. glans sagde han

  Og en ting jeg vil bede dig om at opdatere sin 322 og forstår ikke hvorfor give så hårdt ned wifi med 100 kb

 49. Silviu sagde han

  Hej, Jeg er interesseret, hvis telefonen er fuld dual standby eller aktiv?
  tak

 50. Cristi sagde han

  Sal. I dag fik jeg til mig, og jeg så, at telefonen er ligesom ilt 3.1.2. Fra hvad jeg har hørt forskellige fora ville have problemer fodaftryk og et par ting. Du kan fortælle mig venligst, hvordan kan opdatere til den nyeste version? tak

 51. Cristi sagde han

  Opdateringen Systemet forekommer mig "Dit system er opdateret". Ultimare verifikation: 06 / 08 / 2016. Hvis du giver til information Oxygen Phone-version 3.1.3 forekommer mig, så det er den gamle version. Fra hvad jeg læser på forskellige fora bør være ulåst bootloader og rodfæstet at give opdatering til ilt? Jeg vidste virkelig ikke at låse bootloeaderu heller til ruten.

 52. Adrian sagde han

  Kære Cristi,
  Telefon ankomst vente grund bedes anbefale en antivirus for det, og hvad programmet renere, optimere brug?
  Tak.

 53. Marancea Catalin sagde han

  Cristi Hello! Jeg har for nylig opdaget din hjemmeside, og jeg erklærer mig selv en stor fan.
  Jeg ønskede at købe denne telefon, men jeg læste et sted (kan ikke huske hvor) de gjorde en opdatering, og nu batteriet falder til omkring 1 4% minutter, og at fabrikanten ville have trukket støtte, acumsunt i Dubi. Kan du hjælpe mig med et svar og oplysende? På forhånd tak!

  • Jeg kunne ikke forstå, hvordan man reagerer på noget, du kan du ikke huske, hvor du læser. Hvis du vil prøve alligevel.
   Batteri problemer er ikke OnePlus 3. Da opdateringen til at opdatere, har jeg ikke bemærket nogen mærkelig adfærd med hensyn til energiforbrug fra batteriet. I stedet har vi alle former for hjelm (med OnePlus 3 eller uden), som rooteaza telefoner og installere alle mulige lidelser foruden Root tilbyder elendighed og højre. Bullshit foregår baggrund applikationer med forhøjede rettigheder, og forbruge ressourcer som helvede.
   Der er også den økonomiske og medier krig i midten, hvor de forsøger at miskreditere de nytilkomne, der gør gode ting. Lest bid af kagen designet "udelukkende" store mærker.

 54. George Grosu sagde han

  Godt. Jeg købte (brugt) ved 2 uger denne telefon er fremragende. I flere dage modtager opdateringsmeddelelser PTR ilt 3.2.4.Descarc opdatering stedet og beder mig om at installere opdateringen. Når du er færdig installation advarer mig, at telefonen vil genstarte når du åbner win tlf indtaste Team Project. med tilhørende bokse (installere, tørre, indstilling osv). Kan jeg holde ud eller skal en eller anden måde tage ham en tjeneste. Nævn, at din telefon model er den 3003, ilt 3.2.1.Poti hjælpe mig? Hilsen.

 55. Daniel sagde han

  Salut! Hvis du køber telefonen i USA (med specifikationer for Nordamerika båndbredde) kan anvendes uden problemer på din telefon netværk i Rumænien? eller europæiske version har jeg brug for?

 56. Hej Cristi, telefonen er faktisk meget attraktiv, og de fleste anmeldelser siger godt om det. Helt ærligt ville jeg være interesseret, og jeg men 3 punkter at gøre mig lidt tilbageholdende, og besvare dine krav vil jeg gerne, hvis du kan gøre nogle test Omfattende kamera (kamera), batteri og display, herunder lyssensor og nærhed. Nu har jeg en HTC M8 af dem er ganske tilfreds, og jeg ville være mere tilfredse, hvis de gør noget mere end dem fra HTC om fokus for kameraet. Et andet problem, som jeg mødte og HTC og Samsung skærm er næsten helt afvisende, når du tager øret er lidt svedig. Nogle gange har jeg fra min lomme og jeg ser en masse knapper er presset, men altid holde det låst med PIN-kode.

 57. I betragtning af at jeg kan lide telefoner med mindre visning af 5.5 "tror, ​​det ville være et godt valg Xiaomi Mi 5? eller gå på OnePlus 3?

 58. Marius sagde han

  Jeg har et problem med OP3: Jeg kan ikke oprette forbindelse til facebook messenger på mobildata, wifi kun. Kender du nogen løsning?

 59. Marius sagde han

  Det var løsningen, ms meget merspect for sit arbejde på flere tutorials !!!!

 60. ion sagde han

  Hej,
  Jeg gav ordren på September 18 September 29 og jeg har modtaget en e-mail, der var expediat.Azi er 2 oktober og fik ikke "trackingnummer" at spore livrarea.Cum finde "trackingnummer"?

 61. Julian sagde han

  Hej,
  Jeg har ikke endnu en Paypal konto. Please hjælp mig med nogle oplysninger. Jeg ønsker at tage en telefon selskab. VISA-kort selskab jeg gjorde mit navn. Kan jeg skifte min navn og virksomhedens data om regningen, selvom jeg laver en Premier-konto, ikke en juridisk person?. Juridisk person kan modtage faktura for dit køb?. Hvem udsteder regningen?. En plus Paypal eller?. Alle råd er velkommen. Tak!.

 62. Julian sagde han

  Ion
  Fra hvad jeg ved, er DHL forsendelse. Hvis du går på "www.dhl.com" på åbningen side af et vindue (til højre) kaldes: Indtast sporing nummer (r). Sæt dit nummer der, du indtaster, og du vil se status levering.

 63. Kære Cristi,
  Jeg ringer september årsag til returnering og behage du anbefale en antivirus for det, og hvad programmet renere, optimere brug?
  Tak.

 64. Kære Cristi,
  Retur med en anmodning om at anbefale en oneplus3 antivirus og hvad programmet renere, optimere brug?
  Tak.

 65. Liviu sagde han

  hej, det har en menu i rumænsk? tak

 66. Andrew Gabriel sagde han

  Hej, hvis jeg bestiller med VISA-kort, hvor kortbetalinger? Og hvis jeg kort i RON har noget? tak

 67. Andrew Gabriel sagde han

  Og hvis du kunne give mig en promo kode ville være super!

 68. Hej,
  Kontakt venligst Oneplus3 mig selv, og jeg obseved som producent af apati modelu OP3T side. Forskellen er kun pocesor? Værd at købe denne version?
  Tak!

  • Adrian Gudus sagde han

   Forskellen er processoren, farve, 16 MP kamera på forsiden (i forhold 8 har OP3 MP) og 3400 mAh batteri (sammenlignet med 3000 mAh i forhold til, hvordan det havde OP3)

 69. Brug af denne telefon? Il anbefale?

 70. David sagde han

  Jeg tog min telefon, hvad fanden gør jeg nu med S7? OnePlus er 3 fff virkelig god.

 71. Madalin sagde han

  Cristi Hello! Meget interessant telefon. Og du kan gøre en tutorial om levering af DHL og alt hvad det indebærer at bruge denne kurer! Jeg værdsætter enormt, og jeg er sikker på, at andre!

 72. Cornel Velea sagde han

  Jeg 2luni ikke finde en OnePlus 3T og kalder historie (jeg tror jeg ved et uheld slettet) .... husk hvis nogen kan hjælpe mig genvinde denne historiske (og give mig vises på displayet).

 73. gherghisan.nelu sagde han

  Hvad er din datter Cristi steget. Tillykke. At være sund og glad.

 74. Ovidiu sagde han

  Det er muligt at returnere til vers 7 android til OnePlus 3, hvis jeg opgraderer til oreo

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.