OnePlus anmeldelse 3, for hurtigt og billigt

OnePlus anmeldelse 3, for hurtigt og billigt

Fra starten Jeg er klar over, at alle fans Samsung, LG, HTC, Sony, Apple, osv, vil være vred på mig og vil bebrejde mig, da jeg betalte kinesere fra OnePlus, at gøre en revision positivt. For at give alt tilbage, jeg må indrømme, at OnePlus ikke aldrig kontaktet mig, og selv om det skete, var det stadig en afbalanceret gennemgang
Nogle gange kan det virke temmelig ophidset, fordi det er mig, det er min natur; Men det betyder ikke, jeg ikke er rigtigt.
Begyndte regler:
Programmet indeholder billeder med en stærk følelsesmæssige konsekvenser for dem indskrive alle mærker.
Program genre: Drama til nogle anmeldelser til andre.
Venligst ikke tage personligt!
OnePlus Hvad er med det?
3 OnePlus OnePlus er produceret af den kinesiske virksomhed, et datterselskab af en større virksomhed, kaldet OPPO. Under samme konglomerat (OPPO) og finde OPPO og Vivo mærker af telefoner, der er lige så god som OnePlus 3. I denne konglomerat af mærker, er brand OnePlus rettet mod ydeevne; Kinda gerne Alienware-pc'er.
Hvor god er OnePlus 3?
At være kort, da forestillingen er den bedste på markedet. Selvfølgelig, i forbrugerens sind ydeevne mix design, kamera med unødvendige funktioner. Når jeg siger, at OnePlus er 3 mest magtfulde, mener jeg hastigheden af ​​uploads og bevæger sig gennem grænsefladen, applikationer, menuer osv Hvis vi tager hensyn til hele pakken, kan det være bedst, hvis de fra OnePlus bringe nogle forbedringer i de næste opdateringer.
Forbedringer af sidste OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB-skærm Optic AMOLED. Det var det problem, når internet mini Anandtech har udgivet en revision, som nævnt, at mangler en standard sRGB farvetilstand, og at standardfarverne er temmelig lyse. I to uger OnePlus udviklere anlagt af en sRGB-tilstand OTA opdatering, og nu folk fra AnandTech De siger nu OnePlus skærm 3 i sRGB er en af ​​de bedste skærme, de nogensinde har afprøvet: "Skærmen er gået fra at være det mest unøjagtige display, som jeg har set i år, til at være blandt de mest nøjagtige skærme, som vi har registreret" Anandtech.com.
hukommelsesstyring udløste en bunke af kontrovers, ved, at nogle programmer ikke blev holdt aktive i RAM, GB 6 bil til vores rådighed. Problemet blev løst sidste opdatering og anvendes nu næsten alt RAM. Selvfølgelig skal vi være realistiske, kan du ikke bruge al den RAM bare for apps og spil til systemet er i permanent behov for en refill. I videoen viste vi multitasking flere programmer åbne RAM; 16 7 applikationer, herunder spil.
Lyd blokeret (løst). En anden forbedring til OTA 3.2.1 er nem justering af lydbehandling aggressivitet i video filme. Før støjreduktion var for aggressiv i skyderiet, er det nu mere afslappet. I detaljer en snak i et par dage, særlig artikel dedikeret rum.
Quick Spec:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Opbevaring: UFS GB 64 2.0
Skærm: Optisk AMOLED 1080 × 1920
Gorilla Glass beskyttelse 4
Bagkamera: 1 / 2.8 ″ sensor, f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofocus, OIS, 4k
Forkamera: 1 / 3.2 ″ sensor, f2.0 Sony 8 MP, EIS, 1080P
Fingerprint sensor: keramik, 0.2 ms
Nano Dual sim: dobbelt standby, dual 4G
Cellular: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, Hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Ja
OTG: Ja
3.5mm stik: ja
Beliggenhed: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Batteri: 3000 mAh
Opladning: hurtig opladning Dash
USB: v2.0, type C reversible
Hvorfor valgte jeg OnePlus 3?
Over tid havde jeg en bunke af smartphones, fra HTC HD2 (vintage)Hvilket var den første telefon med 1 Ghz processor (Windows Mobile Android suppe) til OnePlus One. Imens havde jeg S2 og Samsung Galaxy Galaxy Note1Derefter gik jeg til Nexus 4 (Vintage), hvor jeg fandt enkelhed. Samsung TouchWiz-grænseflade i forhold til det var super langsom, klassisk Android grænseflade hvis det ikke var. Så jeg kom til at sætte pris på enkelhed og ikke at støtte komplekse interface: TouchWiz Samsung, LG eller HTC Sense UI.
Udover interface til en smartphone, er det vigtigt support. Så snart der opstår et problem, kan det løses. Hvis giganter Samsung, LG, HTC, osv, meget vanskeligt at løse fejl i den første fase, de ignoreret eller afvist af producenterne.
OnePlus er en lille virksomhed og bevæge sig hurtigt. I et par uger off enhver 3 opdateringer, der løses de fleste klager kom fra fællesskabet.
Installer rom'er og rod uden garanti.
OnePlus telefoner er den mest fleksible, når det kommer til udvikling. På få sekunder kan du låse bootloader og flashe en ROM eller gøre uiesti rod uden at miste garantien. Det er din telefon, gøre hvad du vil med det.
Vi har ingen bloatware på OnePlus 3, 2, Én eller X.
OnePlus telefon 3 har ingen bloatware, betyder det ikke har de unødvendige programmer. Kun kommer med grundlæggende applikationer plus nogle Google-programmer, der kan afinstalleres eller deaktiveres når som helst.
Jeg kunne gå op i morgen med OnePlus 3, men bedre vil lade dig se anmeldelsen.
Advarsel:
Hvis du ser denne anmeldelse OnePlus 3 stationære eller bærbare, kan du bruge listen til at navigere hurtigt beskrivelse af denne anmeldelse på Youtube.
Hvor kan det købes og hvor meget OnePlus 3?
Costa 1800 Lei og kan købes fra den officielle hjemmeside. Så jeg tog mig selv.
Hvis du skynder dig, kan du købe telefonen fra Amazon
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video-tutorial - OnePlus 3 Review, for hurtig og for billig

Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Et par elementer, der vil hjælpe dig med at træffe en mere komplet mening om OnePlus 3.
  OnePlus 3 Bend, scrach, Burn, test etc.

  OnePlus 3 demontering (fjernelse) (indvolde)

  OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

  OnePlus 3 vs LG G5

  Axon vs ZTE OnePlus 3 7

  OnePlus 3 vs Huawei P9

 2. Sergiu sagde han

  Nat-tilstand er specifik 3 plus en? Cun og jeg kan få samsung?

  • Jeg tror ikke, det er bare på Oneplus 3. Flere telefoner har det. Jeg har indtryk af, at Nuga vil blive introduceret i Android. Måske kan du finde noget gennem Play Butik ...

 3. Laviniu sagde han

  Hvis du er root på OnePlus 3, kan gøre OTA opdatere?

 4. Laurentiu Sirbu sagde han

  Hej. Jeg ønsker at købe en plus en telefon, men jeg vil gerne have, at du kan gennemse meddelelsesapplikationen. Jeg vil have dette, fordi jeg har irriterende problemer med min nuværende telefon, sony z3. Hvad der sker? Personligt er jeg på grund af mit job nødt til at sende flere beskeder på én gang, når jeg vil give en meddelelse. Jeg oprettede mine grupper, og når jeg sender over 3 tekstbeskeder, får jeg en meget irriterende besked: "applikationen sender et stort antal beskeder, er du enig?" Og i det øjeblik er jeg nødt til at sige ok, ok, ok hver gang og derefter kontrollere, om meddelelserne er sendt, eller at jeg er nødt til at sende dem igen. Jeg har prøvet andre messaging-apps i Play Butik, men de fleste har problemer. Jeg forsøgte også kun at sende 30 beskeder ad gangen i stedet for 10-20, men uden ændringer. Jeg kontrollerede alle mulige indstillinger, men intet i denne henseende. Fortæl mig ikke om watsap, viber osv. Som en gentleman fra et velkendt telefonselskab spurgte mig ... der er mennesker, der ikke bruger disse applikationer, og nogle er ikke altid forbundet til nettet. Med sms er det lettere, fordi klienten modtager beskeden til tiden uanset hvilken telefon der ejes. Jeg håber jeg gjorde mig klar. Jeg vil have dig til at oprette en gruppe på 30 personer i kontakter og derefter sende en SMS til denne gruppe for at se om du støder på problemer. Det er interessant, at på den gamle samsung s20 sendte jeg 4 sms ad gangen uden at støde på "vanskeligheder" ... Messaging-tjenesten er den eneste, hvor jeg har sikkerhed for, at modtageren modtager min besked rettidigt. Tak, og jeg venter på et svar på denne måde.

 5. decebal12345 sagde han

  Systemless rod og hvordan det virker? Jeg forveksler noget til enhver brugerdefineret rom? Hvis den har ulemper, hvorfor der var en anden form for rod? Omkring det tidspunkt, denne tutorial?

  A, og kameraet.

  • I stedet ændre systemet, ændre boot-billedet.
   Jeg ønsker at kan gøre det hele på én dag. Desværre har jeg andre tutorials i køen. Jeg lover, at jeg snart vil gøre en systemless Root for OnePlus 3. Metoden kan anvendes på enhver telefon, med de rigtige værktøjer til hver telefon.

   • decebal12345 sagde han

    Tak. Jeg bestilte telefonen og jeg agter at gøre dem rod snart han får, fordi jeg læste et sted, at du helt at fjerne al roden af ​​din telefon.

 6. Petre Lascu sagde han

  Lyder som en super telefon, at mestre sundt! Jeg bestilte mig en Super UMI efter mere dokumentation på nettet, har alle specifikationer, der svarer mindre batteri i stedet for mA 4000 kun 1000.Nu holder mig kun et par timer om dagen!

 7. Joseph sagde han

  God aften! Du kan pege på et link, hvor vi kan bestille direkte fra producenten OnePlus3? På stedet fandt jeg dem. Jeg fandt i vores land, men 2300 lei. Tak!

 8. florin sagde han

  Jeg fik en UMI og så er batteriet lige er 2500. Dræne batteriet med det samme.

 9. Calin sagde han

  super telefon og jeg vil købe. og jeg for én vil gerne gøre en tutoril kameras etc. Virkelig værd øre og synes billige sammenlignet chu samsung s 6 7. og credca er billigere, der ikke gør sådan reklame på TV etc. og taler om, hvad du sagde sir nogle sige for meget forgrening 6 GB hukommelse. der er altid gnaven, og hvis det ikke var 4 dc gb mere og mere. og selv om det er samsung og OnePlus er alvorlige mennesker, så længe det er perfekt. og ved, at kineserne gør det bedste udstyr den nyeste credca ingen lig ham. ja vi, rumænere kender dem på den billige kinesiske etc. og det er derfor, jeg gør godt, men kan gøre meget kvalitativ og Luger. og glem ikke, at kineserne arbejder på store virksomheder mest. men prisen falder over nogle gang i maj. og jeg elsker sin sag. Jeg kan ikke lide det glas, der giver det gik væk enten med beskyttelse dækning. der ønsker at tage taget med tillid som sagt og krystaller. og Cristi hvad han mente tlf bundet der bedst som han henviste til selve teknologien er ikke så svært credca rejst i herlighed

 10. Vio sagde han

  BRAVO Cristi, smuk og detaljeret tutorial.
  Jeg købte mig denne telefon, jeg var overrasket over den hurtige levering (11 erhvervet på juli estimat levering på 19, 15 juli min hånd, men det kunne lige så ordineret i Italien).
  Om telefonen og kontroverser gjorde du det godt at angive "Begyndelsesreglerne" Jeg kunne virkelig godt lide 🙂, de fleste af dem synes jeg bare misundelig;
  Bravo igen
  Hej og flere selvstudier

 11. Alberto sagde han

  TUORIAL KVALITET, bravo Cristi, forventer den ene om kameraet!

 12. Alex sagde han

  Hej, kan være en sammenhæng med dækslet?

 13. flo13 sagde han

  Dejlig tutorial, men jeg kan godt lide beskrivelsen. Noget som "på randen af ​​det umulige" super højt. Jeg havde lyset slukket, jeg tog min popcorn og pressede play. :)) Held og lykke

 14. Razvan sagde han

  Jeg købte også telefonen for et par dage siden ... Jeg tror stadig, at OxygenOS-softwaren stadig skal forbedres ... For eksempel er der ingen mulighed for at formindske skærmen og arbejde med den ene hånd ... Hvis to applikationer kunne køre samtidigt på skærmen, ville det være en plus ... Jeg købte den med en iPhone. Det, der stadig mishager mig, er manglen på Facetime eller imessanger eller rettere interconnectivity med iPhone-enheder ... Alligevel testede jeg nok alternativ software til Facetime (IOS), og jeg så ikke nogen der matchede den. I det mindste ville Google have lavet et INTEGRERET system som Facetime og / eller messenger som IOS og lagt det i Apple Play Store…. så var de virkelig stærke….
  Ellers kommer det fra en iPhone, det er en stor fordel at have adgang til telefonens interne hukommelse og installere det, du kan lide.
  Efter min mening, subjektive faktum, at bortset fra den usædvanligt hårdt, kan Android forbedres.

  Den tutorial er meget vellykket. Tillykke.

  • Adrian Gudus sagde han

   Et alternativ til FaceTime er Hangouts (du kan finde i App Store) kan gøre med det videoopkald / voice mobildata eller WiFi. På Android, kommer forudinstalleret Hangouts

 15. Dorin sagde han

  Vi har en plus to siden vist sig, at nu er et år, og jeg sværger er den hurtigste telefon l.am nogensinde har haft, og jeg kan sige jeg havde f modeller især guld versionen samsung.Astept kunder ved at de vil 3 plus en kommer snart og helt sikkert i det næste øjeblik ville jeg købe Tak for tutorials!

 16. Razvan sagde han

  Klarede nogen at forbinde Oneplus 3 til en harddisk? Jeg så en tutorial, der er mulig med Oneplus 2, og jeg købte også en adapter (ikke en, men tre typer), og jeg kan ikke ... Både med harddisk og en USB-stick ... Jeg vil bare nævne, at alle adaptere, jeg købte, har USB 3 hun … Tak skal du have

 17. digitalmind sagde han

  Jeg gider dig med spørgsmål om at købe en 2 3 OnePlus på den officielle hjemmeside:
  1. Du kan betale med kort eller e Musa instruere en PayPal-konto? Hvis det er tilfældet, skal kortet være i euro eller beløbet kan være lei (RON)?
  2. Hvad gør man med sikkerhed, hvis der sker noget med produktet, der håndterer det, osv?

  • Calin sagde han

   hvis du har prøvet at finde ud af svaret. det kan betales med kreditkort og PayPal. og hvis du tager hensyn til mængden af ​​399 lei automatisk dollars som den dag er på Eura. og med garanti. er ringe kureren vidt jeg ved, og hæver det kommer hjem.

 18. Marian sagde han

  Cristi, kan du lave en henstilling om og en beskyttende sag / hærdet glas? Hvad synes du om at sælge deres hjem sites fra OP3, især sandsten færdig?
  For at beskytte din telefon, du bruger hærdet glas / beskyttende sag?

 19. Greuceanu sagde han

  Jeg har også nogle bekymringer:
  Telefon levering bestilt i Rumænien er lavet udelukkende af DHL?
  Hvis pakken ankommer via DHL, og jeg er ude af landet og komme tilbage efter 2-3 dage, hvad der sker med det (pakke)?
  Tak!

 20. Lucian sagde han

  Cristi,
  1. I betragtning af alle tests på denne telefon er, at du har brug for at sætte dem dække og hærdet glas skærm for større sikkerhed? Du ty til disse to beskyttelser? Jeg var imponeret af pose fra Ringke Fusion og jeg ville være nysgerrig, hvis der er en farbar vej for denne telefon.
  2. Da telefonen kan nemt oprette forbindelse til en pind eller HDD, bruger nogen antivirus på din telefon? Eller tror du, vi har brug for et antivirus på en smartphone?
  3. Kan du give os flere detaljer om batteriet og det er, hvad er varigheden mellem opladningerne afhængigt af de programmer, der bruges. Tak!
  PS: Meget god tutorial. Fra hvad jeg har set hidtil, synes det at være en imponerende telefon fra alle synsvinkler. Jeg forventer, at renten på disse serier OnePlus 3.

 21. Caesar sagde han

  Salut! Cristi, jeg har et spørgsmål. For at betale via PayPal, der konverterer fra lei i euro? Paypal eller bank? Fordi fra hvad jeg hørte på nettet valuta fra PayPal ikke ville være for godt.

 22. Sonnik sagde han

  Situation: Her -brugte kortet, mens du lytter til musik fra en spiller (nogle) telefon lige ved indgangen ekstra maskine. Hvordan får jeg, når jeg har musik ved maksimal lydstyrke til at skære min musik helt eller reducere intensitet som under Kørselsvejledning for at høre på en anden (lavere). Jeg mener, hvordan indstiller jeg antal ansøgninger ATIO to forskellige medier.

  • Sonnik sagde han

   Hej Cristi, udstationering ovenfor var et udkast, og ved en fejltagelse jeg klikkede ind uden den korrekt, uden at sige du hjælpe mig, osv Håber, at det er for sent nu korrekte udeladelser.
   Så en OP3 med rod, Xposed og en vis viden genert om Android (kommer fra WP 10) forsøger at give ham hoved og den første idé, som jeg kan sætte en eller anden måde indicatiilevocale på kortet for at være afhængig af en anden vej Sound ( køn alarm eller ring), og ikke medierne. Poweramp gøre noget kun delvist. Tak.

 23. Marian sagde han

  For dem, der stadig ønsker at købe OP3 fordi de ikke havde på lager Dash bil oplader er på lager nu, jeg taget springet og bestilt telefonen og tilbehør (DCC huse Sandsten).

 24. Gabriel sagde han

  Kan jeg købe fakturaen på hjemmesiden OnePlus Europa.

 25. Steli sagde han

  Sal kommer med hærdet glas fastgjort til det?

 26. Pamfi sagde han

  Hej, Er der nogen vide, om det andet kort kan kun bruges 4 eller 3 2g eller (som i de fleste telefoner)? Tak.

 27. rummy sagde han

  Salut! Cristi, jeg har et spørgsmål, jeg bestilte i dag, og jeg OnePlus 3 Soft Gold, Jeg er interesseret i hvor lang tid det tog for at komme til dit hjem. Tak.

 28. Pamfi sagde han

  Hej, igen. Læs flere udtalelser / anmeldelser, opstår et problem. Batteriet! Kan du fortælle mig noget om dette, overvejer i nogen tid at bruge telefonen? Tak.

 29. Joseph sagde han

  Jeg læste en kommentar, at telefonen har forbindelse til modtageren inden for en uge af den dato, hvor det blev bestilt. I dag er jeg ønskede at sende en ordre på min hjemmeside, og det hedder, at OnePlus Forventet leveringsdato bliver August 31. Så meget sidste bringes (i Polen, jeg gætte)?

 30. Andrew sagde han

  TenMinus9 kan være så længe disse fyrværkeri på Android telefoner har indbygget batteri, er det ikke værd en damn. Hvem har råd til at give 12 6 millioner hver måned bare for at købe en anden telefon som det aktuelle behov for at smide det, fordi du ikke kan skifte batteri? Naturligvis ville en normal person ikke give i Rumænien 12 millioner hver 6 måneder. En dum, ja.

  Som du har set i dit liv bevæger et udskifteligt batteri, der har 950 Lumia og Windows Mobile 10?
  Bestemt en til at sige det, men vi ved Bestemt ikke, og vil ikke sige ja bare for at virke latterligt. 6 GB Ram. Hvorfor bede? Spil? Marketing strategi. Petarda Android OS fra RAM suge værre end en sulten baby.

 31. Cristian Mospanciuc sagde han

  Jeg elsker denne telefon OnePlus 3 ønsker at købe det, men alle lande kun situ dual SIM telefon findes på dette websted med blot ét kort.
  Hvis aevti mulighed indsende min adresse, link, hvor du kan bestille med et enkelt kort.
  TAK

 32. Cristian sagde han

  Jeg har en OnePlus tel 3, jeg sæt frigøre mærket, men hvis debliochez trykke på afbryderknappen låseskærmen vises, og kun kan fjernes gennem gestus med fingeren fra bunden op.
  Hvad forkert indstilling ved at blokere tel ampreta?

 33. Cristian sagde han

  Jeg har en OnePlus tel 3, jeg sæt frigøre mærket, men hvis debliochez trykke på afbryderknappen låseskærmen vises, og kun kan fjernes gennem gestus med fingeren fra bunden op.
  Hvad forkert indstilling ved at blokere tel fodaftryk?

 34. Cristian sagde han

  Jeg takker løst, var aktiv og smart lås!
  Når du gør en tutorial om installation deres chauffører, og installation frigøre super su, nyttiggørelse, for ONE PLUS 3?
  Dine tutorials er super gode, gøre en vidunderlig ting, tillykke!
  Tak!

 35. Sorin sagde han

  Hej. Jeg har købt denne telefon, kun ved ikke, om mit ur er kompatibel med (Samsung Gear S2). Kan nogen hjælpe mig?!

 36. Bogdan sagde han

  Når et kamera til at gøre en anmeldelse

 37. Marius sagde han

  Jeg har et problem med OP3: Jeg kan ikke oprette forbindelse til facebook messenger på mobildata, wifi kun. Kender du nogen løsning?

 38. Madalin sagde han

  Brilliant, jeg bestiller to, vente og Soft Gold (ptr kone), men allerede under fødslen nåede 5 uger: ((, vises OP4 indtil den tid kommer, især fordi jeg ønsker at bestille, når du genindtaste guld websted på lager.

 39. Hej, jeg har bestilt de OP3 sidste 5 uger fra modtagelsen, jeg kunne godt lide turorialul og telefonnummer, så jeg afslutte min lenovo Pro Vibe Z2, uanset store virksomheder ikke får en opdatering fix bugs året

 40. Ovidiu sagde han

  Kapitel levering, forlod Polen onsdag på 16 via DHL (vi blev anmeldt af SMS) og mandag morgen (jeg fik en anden SMS) på 10 jeg modtaget. Hvad tog længere var at sende (ca. 2 uger).

 41. Så jeg havde mange mobile mærker og tale om disse omkostninger som en lille bil, men noget mener ikke, at vi kan bruge og forblive så overrasket, som om det var min første smartphone én, en telefon ekstraordinære på enhver måde visning.

 42. OP3 er polsk?
  Jeg har for nylig set et mærke af SSD derfra, kan du stole på?

 43. Ivanescu sagde han

  Hvad er forskellen mellem plus en og en put 3M 3? DHL ikke provision? Jeg ser på det officielle site som prisen er steget! Tillykke tutorial!

  • Adrian Gudus sagde han

   Der kan OnePlus 3M du mener 3T
   3T har en ny processor, 16 MP kamera på forsiden og lidt større batteri. Ellers design, størrelse, ligesom OnePlus er 3.
   Så forskellen i prisen for processoren versionen nyere 16 MP kamera på forsiden og større batterikapacitet
   Desværre kan OnePlus 3 ikke længere købe hos dem, der ikke længere producere. Kun hvis du finder andre butikker lager.

 44. Mihai sagde han

  Hej. Hvor kan jeg købe en skærm til OnePlus 3?

 45. Florentina sagde han

  Hej! Tillykke med vejledningen! Hvordan kan jeg forbedre batteriet til et plus et? Kan lide at ændre ... bare helt! Det varer kun 1 dag, og hvis jeg snakker meget, kun en halv dag. Tak på forhånd.

Sig din mening

*