OnePlus anmeldelse 3, for hurtigt og billigt

OnePlus anmeldelse 3, for hurtigt og billigt
3.67 (3) 73.33%

OnePlus anmeldelse 3, for hurtigt og billigt

Fra starten Jeg er klar over, at alle fans Samsung, LG, HTC, Sony, Apple, osv, vil være vred på mig og vil bebrejde mig, da jeg betalte kinesere fra OnePlus, at gøre en revision positivt. For at give alt tilbage, jeg må indrømme, at OnePlus ikke aldrig kontaktet mig, og selv om det skete, var det stadig en afbalanceret gennemgang
Nogle gange kan det virke temmelig ophidset, fordi det er mig, det er min natur; Men det betyder ikke, jeg ikke er rigtigt.
Begyndte regler:
Programmet indeholder billeder med en stærk følelsesmæssige konsekvenser for dem indskrive alle mærker.
Program genre: Drama til nogle anmeldelser til andre.
Venligst ikke tage personligt!
OnePlus Hvad er med det?
3 OnePlus OnePlus er produceret af den kinesiske virksomhed, et datterselskab af en større virksomhed, kaldet OPPO. Under samme konglomerat (OPPO) og finde OPPO og Vivo mærker af telefoner, der er lige så god som OnePlus 3. I denne konglomerat af mærker, er brand OnePlus rettet mod ydeevne; Kinda gerne Alienware-pc'er.
Hvor god er OnePlus 3?
At være kort, da forestillingen er den bedste på markedet. Selvfølgelig, i forbrugerens sind ydeevne mix design, kamera med unødvendige funktioner. Når jeg siger, at OnePlus er 3 mest magtfulde, mener jeg hastigheden af ​​uploads og bevæger sig gennem grænsefladen, applikationer, menuer osv Hvis vi tager hensyn til hele pakken, kan det være bedst, hvis de fra OnePlus bringe nogle forbedringer i de næste opdateringer.
Forbedringer af sidste OTA OXYGEN 3.2.1.
SRGB-skærm Optic AMOLED. Det var det problem, når internet mini Anandtech har udgivet en revision, som nævnt, at mangler en standard sRGB farvetilstand, og at standardfarverne er temmelig lyse. I to uger OnePlus udviklere anlagt af en sRGB-tilstand OTA opdatering, og nu folk fra AnandTech De siger nu OnePlus skærm 3 i sRGB er en af ​​de bedste skærme, de nogensinde har afprøvet: "Skærmen er gået fra at være den mest Upræcis skærm, jeg har set i år, at være blandt de mest præcise skærme At vi har på rekord" Anandtech.com.
hukommelsesstyring udløste en bunke af kontrovers, ved, at nogle programmer ikke blev holdt aktive i RAM, GB 6 bil til vores rådighed. Problemet blev løst sidste opdatering og anvendes nu næsten alt RAM. Selvfølgelig skal vi være realistiske, kan du ikke bruge al den RAM bare for apps og spil til systemet er i permanent behov for en refill. I videoen viste vi multitasking flere programmer åbne RAM; 16 7 applikationer, herunder spil.
Lyd blokeret (løst). En anden forbedring til OTA 3.2.1 er nem justering af lydbehandling aggressivitet i video filme. Før støjreduktion var for aggressiv i skyderiet, er det nu mere afslappet. I detaljer en snak i et par dage, særlig artikel dedikeret rum.
Quick Spec:
CPU: Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
Ram: 6 GB LPDDR4
Opbevaring: UFS GB 64 2.0
Skærm: AMOLED Optic × 1080 1920
Gorilla Glass beskyttelse 4
Tilbage Kamera: Føler 1 / 2.8 "f2.0, Sony 16MP, PhaseDetection autofokus, OIS, 4k
Kamera foran: sensor 1 / 3.2 "f2.0 Sony 8 MP, EIS, 1080P
Fingerprint sensor: keramik, 0.2 ms
Nano Dual sim: dobbelt standby, dual 4G
Cellular: 2G, 3G, 4G, 4G + (450 / 150)
WiFi: 802.11 Wi-Fi a / b / g / n / ac, Wi-Fi Direct, Hotspot
Bluetooth: v4.2, LE
NFC: Ja
OTG: Ja
3.5mm stik: ja
Beliggenhed: GPS, A-GPS, GLONASS, Beidou
Batteri: 3000 mAh
Opladning: hurtig opladning Dash
USB: v2.0, type C reversible
Hvorfor valgte jeg OnePlus 3?
Over tid havde jeg en bunke af smartphones, fra HTC HD2 (vintage)Hvilket var den første telefon med 1 Ghz processor (Windows Mobile Android suppe) til OnePlus One. Imens havde jeg S2 og Samsung Galaxy Galaxy Note1Derefter gik jeg til Nexus 4 (Vintage), hvor jeg fandt enkelhed. Samsung TouchWiz-grænseflade i forhold til det var super langsom, klassisk Android grænseflade hvis det ikke var. Så jeg kom til at sætte pris på enkelhed og ikke at støtte komplekse interface: TouchWiz Samsung, LG eller HTC Sense UI.
Udover interface til en smartphone, er det vigtigt support. Så snart der opstår et problem, kan det løses. Hvis giganter Samsung, LG, HTC, osv, meget vanskeligt at løse fejl i den første fase, de ignoreret eller afvist af producenterne.
OnePlus er en lille virksomhed og bevæge sig hurtigt. I et par uger off enhver 3 opdateringer, der løses de fleste klager kom fra fællesskabet.
Installer rom'er og rod uden garanti.
OnePlus telefoner er den mest fleksible, når det kommer til udvikling. På få sekunder kan du låse bootloader og flashe en ROM eller gøre uiesti rod uden at miste garantien. Det er din telefon, gøre hvad du vil med det.
Vi har ingen bloatware på OnePlus 3, 2, Én eller X.
OnePlus telefon 3 har ingen bloatware, betyder det ikke har de unødvendige programmer. Kun kommer med grundlæggende applikationer plus nogle Google-programmer, der kan afinstalleres eller deaktiveres når som helst.
Jeg kunne gå op i morgen med OnePlus 3, men bedre vil lade dig se anmeldelsen.
Advarsel:
Hvis du ser denne anmeldelse OnePlus 3 stationære eller bærbare, kan du bruge listen til at navigere hurtigt beskrivelse af denne anmeldelse på Youtube.
Hvor kan det købes og hvor meget OnePlus 3?
Costa 1800 Lei og kan købes fra den officielle hjemmeside. Så jeg tog mig selv.
Hvis du skynder dig, kan du købe telefonen fra Amazon
OnePlus 3 mobiltelefon, Dual SIM, 4G, Snapdragon 820, 6GB RAM, 64GB, 16MP, Android 6.0.1, Graphite
Video Tutorial - Anmeldelse OnePlus 3, for hurtigt og billigt
FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Et par elementer, der vil hjælpe dig med at træffe en mere komplet mening om OnePlus 3.
  OnePlus 3 Bend, scrach, Burn, test etc.

  OnePlus 3 demontering (fjernelse) (indvolde)

  OnePlus 3 vs Samsung Galaxy S7

  OnePlus 3 vs LG G5

  Axon vs ZTE OnePlus 3 7

  OnePlus 3 vs Huawei P9

  Vis Kommentar
 2. Sergiu Hun sagde:

  Nat-tilstand er specifik 3 plus en? Cun og jeg kan få samsung?

  Vis Kommentar
 3. Laviniu Hun sagde:

  Hvis du er root på OnePlus 3, kan gøre OTA opdatere?

  Vis Kommentar
 4. Laurentiu Sirbu Hun sagde:

  Hej. Jeg ønsker at købe en telefon plus en 3 men jeg vil gerne, hvis du kan lave en rewiew messaging-programmet. Jeg vil forekomme dette så irriterende problemer i min nuværende telefon, sony z3. Hvad sker der? Job fordi jeg personligt nødt til at sende flere meddelelser på én gang, jeg vil gerne komme med en meddelelse. Jeg har oprettet grupper, og når du sender mere end 30 indkommende sms meget irriterende "programmet skibe et nej af beskeder, du enig?" Og på det tidspunkt vil give ok, ok, ok hver gang og derefter kontrollere, om de meddelelser blev sendt eller er nødt til at sende dem sammen. Jeg forsøgte med andre messaging applikationer på Play Butik, men de fleste indeholder problemer. Jeg har også forsøgt at sende beskeder kun én gang i hver 10 20-30 sted, men uden ændringer. Jeg tjekkede alle indstillinger, men intet i denne henseende. Må ikke fortælle mig det watsap, Viber osv som jeg spurgte en herre fra et telefonselskab kendt ... de er mennesker, der ikke bruger Spor ansøgningerne og nogle er ikke altid forbundet til internettet. SMS eate lettere for kunden modtager meddelelsen til tiden, uanset hvilken telefon. Jeg håber, at jeg gjorde mig forståelig. Jeg ønsker at oprette en gruppe af 20 mennesker i kontakt, og derefter sende en besked til denne gruppe for at se, hvis du har problemer. Interessant, den gamle Samsung s4 vi sender hver 20 sms en gang uden at støde "vanskeligheder" ... Messaging Service er det eneste, som jeg er sikker på, at modtageren får min besked i tide. Tak og forventer et svar på denne måde.

  Vis Kommentar
 5. decebal12345 Hun sagde:

  Systemless rod og hvordan det virker? Jeg forveksler noget til enhver brugerdefineret rom? Hvis den har ulemper, hvorfor der var en anden form for rod? Omkring det tidspunkt, denne tutorial?

  A, og kameraet.

  Vis Kommentar
 6. Petre Lascu Hun sagde:

  Lyder som en super telefon, at mestre sundt! Jeg bestilte mig en Super UMI efter mere dokumentation på nettet, har alle specifikationer, der svarer mindre batteri i stedet for mA 4000 kun 1000.Nu holder mig kun et par timer om dagen!

  Vis Kommentar
 7. Joseph Hun sagde:

  God aften! Du kan pege på et link, hvor vi kan bestille direkte fra producenten OnePlus3? På stedet fandt jeg dem. Jeg fandt i vores land, men 2300 lei. Tak!

  Vis Kommentar
 8. florin Hun sagde:

  Jeg fik en UMI og så er batteriet lige er 2500. Dræne batteriet med det samme.

  Vis Kommentar
 9. Calin Hun sagde:

  super telefon og jeg vil købe. og jeg for én vil gerne gøre en tutoril kameras etc. Virkelig værd øre og synes billige sammenlignet chu samsung s 6 7. og credca er billigere, der ikke gør sådan reklame på TV etc. og taler om, hvad du sagde sir nogle sige for meget forgrening 6 GB hukommelse. der er altid gnaven, og hvis det ikke var 4 dc gb mere og mere. og selv om det er samsung og OnePlus er alvorlige mennesker, så længe det er perfekt. og ved, at kineserne gør det bedste udstyr den nyeste credca ingen lig ham. ja vi, rumænere kender dem på den billige kinesiske etc. og det er derfor, jeg gør godt, men kan gøre meget kvalitativ og Luger. og glem ikke, at kineserne arbejder på store virksomheder mest. men prisen falder over nogle gang i maj. og jeg elsker sin sag. Jeg kan ikke lide det glas, der giver det gik væk enten med beskyttelse dækning. der ønsker at tage taget med tillid som sagt og krystaller. og Cristi hvad han mente tlf bundet der bedst som han henviste til selve teknologien er ikke så svært credca rejst i herlighed

  Vis Kommentar
 10. Vio Hun sagde:

  BRAVO Cristi, smuk og detaljeret tutorial.
  Jeg købte mig denne telefon, jeg var overrasket over den hurtige levering (11 erhvervet på juli estimat levering på 19, 15 juli min hånd, men det kunne lige så ordineret i Italien).
  Om telefonen og den kontroversielle, du gjorde det godt til bestemte "regler begyndte" Jeg kunne godt lide hårdt
  Bravo igen
  Hej og flere selvstudier

  Vis Kommentar
 11. Alberto Hun sagde:

  TUORIAL KVALITET, bravo Cristi, forventer den ene om kameraet!

  Vis Kommentar
 12. Alex Hun sagde:

  Hej, kan være en sammenhæng med dækslet?

  Vis Kommentar
 13. flo13 Hun sagde:

  Tutuorial rart, men for det meste jeg kan lide beskrivelsen. Noget som "næsten umuligt" super hårdt. Jeg havde lidt slukke lyset, jeg tager popcorn og tryk på play. :)) yderligere held

  Vis Kommentar
 14. Razvan Hun sagde:

  Jeg købte og jeg telefon nu Catez dage ... Jeg selv at software OXYGEN har forbedret ... For eksempel mangler evnen til at skrumpe skærmen og arbejde med den ene hånd ... Hvis du kunne køre to programmer samtidigt på exran vil igen være en jeg også ... jeg har købt med en iPhone. Hvad mishager mig mere er manglen Facetime eller imessanger eller bedre sammenkobling med iPhones ... Anyway testede vi nok alternativ til FaceTime Software (IOS) og ikke ses at være nogen til lige det. Selv Google har gjort et integreret system som Facetime og / eller messenger som IOS og sætte det i Play Butik ... Apple. derefter var endda lande ....
  Ellers ... der kommer fra en iPhone er en stor fordel at have adgang til telefonens interne hukommelse og installere hvad du kan lide.
  Efter min mening, subjektive faktum, at bortset fra den usædvanligt hårdt, kan Android forbedres.

  Den tutorial er meget vellykket. Tillykke.

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Et alternativ til FaceTime er Hangouts (du kan finde i App Store) kan gøre med det videoopkald / voice mobildata eller WiFi. På Android, kommer forudinstalleret Hangouts

   Vis Kommentar
 15. Dorin Hun sagde:

  Vi har en plus to siden vist sig, at nu er et år, og jeg sværger er den hurtigste telefon l.am nogensinde har haft, og jeg kan sige jeg havde f modeller især guld versionen samsung.Astept kunder ved at de vil 3 plus en kommer snart og helt sikkert i det næste øjeblik ville jeg købe Tak for tutorials!

  Vis Kommentar
 16. Razvan Hun sagde:

  Han formåede at forbinde med en person OnePlus 3 HDD? Jeg så en tutorial som kan være med OnePlus 2 og jeg købte mig ADPT (ikke én, men tre) og fejle ... Både harddisk og et USB-stick ... jeg vil sige kun adaptere købt alle har USB 3 kvindelige ... Tak

  Vis Kommentar
 17. digitalmind Hun sagde:

  Jeg gider dig med spørgsmål om at købe en 2 3 OnePlus på den officielle hjemmeside:
  1. Du kan betale med kort eller e Musa instruere en PayPal-konto? Hvis det er tilfældet, skal kortet være i euro eller beløbet kan være lei (RON)?
  2. Hvad gør man med sikkerhed, hvis der sker noget med produktet, der håndterer det, osv?

  Vis Kommentar
  • Calin Hun sagde:

   hvis du har prøvet at finde ud af svaret. det kan betales med kreditkort og PayPal. og hvis du tager hensyn til mængden af ​​399 lei automatisk dollars som den dag er på Eura. og med garanti. er ringe kureren vidt jeg ved, og hæver det kommer hjem.

   Vis Kommentar
 18. Marian Hun sagde:

  Cristi, kan du lave en henstilling om og en beskyttende sag / hærdet glas? Hvad synes du om at sælge deres hjem sites fra OP3, især sandsten færdig?
  For at beskytte din telefon, du bruger hærdet glas / beskyttende sag?

  Vis Kommentar
 19. Greuceanu Hun sagde:

  Jeg har også nogle bekymringer:
  Telefon levering bestilt i Rumænien er lavet udelukkende af DHL?
  Hvis pakken ankommer via DHL, og jeg er ude af landet og komme tilbage efter 2-3 dage, hvad der sker med det (pakke)?
  Tak!

  Vis Kommentar
 20. Lucian Hun sagde:

  Cristi,
  1. I betragtning af alle tests på denne telefon er, at du har brug for at sætte dem dække og hærdet glas skærm for større sikkerhed? Du ty til disse to beskyttelser? Jeg var imponeret af pose fra Ringke Fusion og jeg ville være nysgerrig, hvis der er en farbar vej for denne telefon.
  2. Da telefonen kan nemt oprette forbindelse til en pind eller HDD, bruger nogen antivirus på din telefon? Eller tror du, vi har brug for et antivirus på en smartphone?
  3. Kan du give os flere detaljer om batteriet og det er, hvad er varigheden mellem opladningerne afhængigt af de programmer, der bruges. Tak!
  PS: Meget god tutorial. Fra hvad jeg har set hidtil, synes det at være en imponerende telefon fra alle synsvinkler. Jeg forventer, at renten på disse serier OnePlus 3.

  Vis Kommentar
 21. Caesar Hun sagde:

  Salut! Cristi, jeg har et spørgsmål. For at betale via PayPal, der konverterer fra lei i euro? Paypal eller bank? Fordi fra hvad jeg hørte på nettet valuta fra PayPal ikke ville være for godt.

  Vis Kommentar
 22. Sonnik Hun sagde:

  Situation: Her -brugte kortet, mens du lytter til musik fra en spiller (nogle) telefon lige ved indgangen ekstra maskine. Hvordan får jeg, når jeg har musik ved maksimal lydstyrke til at skære min musik helt eller reducere intensitet som under Kørselsvejledning for at høre på en anden (lavere). Jeg mener, hvordan indstiller jeg antal ansøgninger ATIO to forskellige medier.

  Vis Kommentar
  • Sonnik Hun sagde:

   Hej Cristi, udstationering ovenfor var et udkast, og ved en fejltagelse jeg klikkede ind uden den korrekt, uden at sige du hjælpe mig, osv Håber, at det er for sent nu korrekte udeladelser.
   Så en OP3 med rod, Xposed og en vis viden genert om Android (kommer fra WP 10) forsøger at give ham hoved og den første idé, som jeg kan sætte en eller anden måde indicatiilevocale på kortet for at være afhængig af en anden vej Sound ( køn alarm eller ring), og ikke medierne. Poweramp gøre noget kun delvist. Tak.

   Vis Kommentar
 23. Marian Hun sagde:

  For dem, der stadig ønsker at købe OP3 fordi de ikke havde på lager Dash bil oplader er på lager nu, jeg taget springet og bestilt telefonen og tilbehør (DCC huse Sandsten).

  Vis Kommentar
 24. Gabriel Hun sagde:

  Kan jeg købe fakturaen på hjemmesiden OnePlus Europa.

  Vis Kommentar
 25. Steli Hun sagde:

  Sal kommer med hærdet glas fastgjort til det?

  Vis Kommentar
 26. Pamfi Hun sagde:

  Hej, Er der nogen vide, om det andet kort kan kun bruges 4 eller 3 2g eller (som i de fleste telefoner)? Tak.

  Vis Kommentar
 27. Rami Hun sagde:

  Salut! Cristi, jeg har et spørgsmål, jeg bestilte i dag, og jeg OnePlus 3 Soft Gold, Jeg er interesseret i hvor lang tid det tog for at komme til dit hjem. Tak.

  Vis Kommentar
 28. Pamfi Hun sagde:

  Hej, igen. Læs flere udtalelser / anmeldelser, opstår et problem. Batteriet! Kan du fortælle mig noget om dette, overvejer i nogen tid at bruge telefonen? Tak.

  Vis Kommentar
 29. Joseph Hun sagde:

  Jeg læste en kommentar, at telefonen har forbindelse til modtageren inden for en uge af den dato, hvor det blev bestilt. I dag er jeg ønskede at sende en ordre på min hjemmeside, og det hedder, at OnePlus Forventet leveringsdato bliver August 31. Så meget sidste bringes (i Polen, jeg gætte)?

  Vis Kommentar
 30. Andrew Hun sagde:

  TenMinus9 kan være så længe disse fyrværkeri på Android telefoner har indbygget batteri, er det ikke værd en damn. Hvem har råd til at give 12 6 millioner hver måned bare for at købe en anden telefon som det aktuelle behov for at smide det, fordi du ikke kan skifte batteri? Naturligvis ville en normal person ikke give i Rumænien 12 millioner hver 6 måneder. En dum, ja.

  Som du har set i dit liv bevæger et udskifteligt batteri, der har 950 Lumia og Windows Mobile 10?
  Bestemt en til at sige det, men vi ved Bestemt ikke, og vil ikke sige ja bare for at virke latterligt. 6 GB Ram. Hvorfor bede? Spil? Marketing strategi. Petarda Android OS fra RAM suge værre end en sulten baby.

  Vis Kommentar
 31. Cristian Mospanciuc Hun sagde:

  Jeg elsker denne telefon OnePlus 3 ønsker at købe det, men alle lande kun situ dual SIM telefon findes på dette websted med blot ét kort.
  Hvis aevti mulighed indsende min adresse, link, hvor du kan bestille med et enkelt kort.
  TAK

  Vis Kommentar
 32. Cristian Hun sagde:

  Jeg har en OnePlus tel 3, jeg sæt frigøre mærket, men hvis debliochez trykke på afbryderknappen låseskærmen vises, og kun kan fjernes gennem gestus med fingeren fra bunden op.
  Hvad forkert indstilling ved at blokere tel ampreta?

  Vis Kommentar
 33. Cristian Hun sagde:

  Jeg har en OnePlus tel 3, jeg sæt frigøre mærket, men hvis debliochez trykke på afbryderknappen låseskærmen vises, og kun kan fjernes gennem gestus med fingeren fra bunden op.
  Hvad forkert indstilling ved at blokere tel fodaftryk?

  Vis Kommentar
 34. Cristian Hun sagde:

  Jeg takker løst, var aktiv og smart lås!
  Når du gør en tutorial om installation deres chauffører, og installation frigøre super su, nyttiggørelse, for ONE PLUS 3?
  Dine tutorials er super gode, gøre en vidunderlig ting, tillykke!
  Tak!

  Vis Kommentar
 35. Sorin Hun sagde:

  Hej. Jeg har købt denne telefon, kun ved ikke, om mit ur er kompatibel med (Samsung Gear S2). Kan nogen hjælpe mig?!

  Vis Kommentar
 36. Bogdan Hun sagde:

  Når et kamera til at gøre en anmeldelse

  Vis Kommentar
 37. Marius Hun sagde:

  Jeg har et problem med OP3: Jeg kan ikke oprette forbindelse til facebook messenger på mobildata, wifi kun. Kender du nogen løsning?

  Vis Kommentar
 38. Madalin Hun sagde:

  Brilliant, jeg bestiller to, vente og Soft Gold (ptr kone), men allerede under fødslen nåede 5 uger: ((, vises OP4 indtil den tid kommer, især fordi jeg ønsker at bestille, når du genindtaste guld websted på lager.

  Vis Kommentar
 39. Ionut Hun sagde:

  Hej, jeg har bestilt de OP3 sidste 5 uger fra modtagelsen, jeg kunne godt lide turorialul og telefonnummer, så jeg afslutte min lenovo Pro Vibe Z2, uanset store virksomheder ikke får en opdatering fix bugs året

  Vis Kommentar
 40. Ovidiu Hun sagde:

  Kapitel levering, forlod Polen onsdag på 16 via DHL (vi blev anmeldt af SMS) og mandag morgen (jeg fik en anden SMS) på 10 jeg modtaget. Hvad tog længere var at sende (ca. 2 uger).

  Vis Kommentar
 41. Så jeg havde mange mobile mærker og tale om disse omkostninger som en lille bil, men noget mener ikke, at vi kan bruge og forblive så overrasket, som om det var min første smartphone én, en telefon ekstraordinære på enhver måde visning.

  Vis Kommentar
 42. OP3 er polsk?
  Jeg har for nylig set et mærke af SSD derfra, kan du stole på?

  Vis Kommentar
 43. Ivanescu Hun sagde:

  Hvad er forskellen mellem plus en og en put 3M 3? DHL ikke provision? Jeg ser på det officielle site som prisen er steget! Tillykke tutorial!

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Der kan OnePlus 3M du mener 3T
   3T har en ny processor, 16 MP kamera på forsiden og lidt større batteri. Ellers design, størrelse, ligesom OnePlus er 3.
   Så forskellen i prisen for processoren versionen nyere 16 MP kamera på forsiden og større batterikapacitet
   Desværre kan OnePlus 3 ikke længere købe hos dem, der ikke længere producere. Kun hvis du finder andre butikker lager.

   Vis Kommentar
 44. Mihai Hun sagde:

  Hej. Hvor kan jeg købe en skærm til OnePlus 3?

  Vis Kommentar
 45. Florentina Hun sagde:

  Godt! Tillykke til tutorial! Hvordan kan jeg forbedre batteriet til en plus en? Som ændret ... bare alt! Ikke mig, du end 1 dag, og hvis du taler meget, bare en halv dag. På forhånd tak.

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*

banner