Microsoft Security Essentials 2, et gratis antivirus, der er fremragende til ældre systemer og mere - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial jeg vil præsentere et gratis antivirus, det er overraskende effektiv, antivirus produceret af Microsoft og hedder Microsoft Security Essentials 2.
Jeg indså et stykke tid siden 1 tutorial version af Microsoft Security EssentialsFra da indtil nu produktet er vokset, modnet og fået flere funktioner ud over, det handler om integration med Internet Explorer, heuristisk analyse motor som er baseret på adfærdsmæssige scanning og scan mode netværk.
Nye kapaciteter er afgørende for et moderne antivirus, de kommer til at styrke systemets sikkerhedsmæssige apparater Microsoft Security Essentials.
En meget nyttig funktion for dem med ældre systemer er at allokere en procentdel af CPU-kraft, scan-funktion, så hvis du har et svagt system, vil ikke blive berørt timplu scanning.
Microsoft Security Essentials er ikke kun en svag antivirus-systemer, det kan bruges på ethvert system, meget god grad af afsløring og lave alarmer Falsk-positive er kvaliteter, der findes stadig mindre gratis produkter.
Jeg bruger dette produkt på en netbook og er meget glad for, disse elementer korrekt, har alle former for bling bling sites, der er strengt nødvendigt.
Et simpelt produkt, er jeg sikker på, at alle, uanset træningsniveau, vil forstå interface og kontrol på få minutter.
Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
God fornøjelse!
af Cristian CismaruRelaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Dumitrel sagde han

  Det ligner et meget let at bruge antivirus og bedstefar. I det næste format skifter jeg måske til hvem ved. Jeg glæder mig også til den endelige version af IE9 for at se, hvad det handler om, og jeg vil gerne lave hele mit system og programmer, som jeg vil bruge på denne helt på rumænsk for at se, hvordan det er - et sådant eksperiment. Jeg har mange alternativer på rumænsk til alle de programmer, jeg bruger nu, og jeg vil lave et eksperiment.

  Cristi meget god tutorial! Af den måde, er du kold? Jeg så dig trække din næse og spekulerer på, hvorfor. Og jeg er cool for omkring 3 dage, og så gøre

  • Dumitrel: Det lyder som en virus meget let at bruge og temmelig god. Følgende format kan bare videregive det hvem ved. Jeg ser frem til at se den endelige version og IE9 er til det, og jeg ønsker at gøre hele mit system, og de programmer, vi vil bruge det på rumænsk alt at se, hvordan det er - et eksperiment så. Jeg har mange alternativer i rumænsk i alle programmer, der bruger dem nu, og jeg ønsker at gøre en god tutorial experiment.Foarte Cristi! Af den måde, er du kold? Jeg så dig trække din næse og spekulerer på, hvorfor. Og jeg er cool for omkring 3 dage, og så gøre :D   

   Jeg er lidt forkølet, min næse er ikke ked af det, det er værre med min stemme, jeg har indtryk af, at den skærer (min stemme), det er som om nogen klipper den med en kniv (stemme), jeg tror ikke jeg vil dø ...

 2. Calin sagde han

  Jeg stoler ikke på denne virus for at jeg testet, og jeg er ikke tilfreds længere end arbejdende folk fra Microsft at være en god antivirus er ikke godt, men temmelig god + alligevel jeg har tillid til microsoft dog kun, hvis der ikke anvendes jeg Microsft alternativ til nogle softwareprogrammer

  • Dumitrel sagde han

   Calin: Jeg stoler ikke på denne virus for at jeg testet, og jeg er ikke tilfreds længere end arbejdende folk fra Microsft at være en god antivirus er ikke godt, men temmelig god + alligevel har jeg ikke tillid til Microsoft-produkter, selv folosescdoar hvis jeg Microsft alternativ til nogle softwareprogrammer  

   Calin i hvilken forstand har du ikke tilfreds? Hvilke antivirus bruger du?

  • Calin: Jeg stoler ikke på denne virus for at jeg testatsi'm ikke tilfreds længere end arbejdende folk fra Microsft at være en god antivirus er ikke godt, men temmelig god + alligevel jeg stoler ikke på Microsoft-produkter, selvom folosescdoar hvis vi Microsft software alternativer til nogle programmer  

   Jeg ved ikke, hvorfor du ikke kan stole på Microsoft, gjorde noget til nogen?
   Jeg tror det er mere af en slags venskab mellem en tyv og en politimand, kan tyven ikke stole betjente.
   Jeg tror Microsoft ønsker ikke at såre nogen, det er bare en virksomhed, der ønsker at tjene penge, er deres tab noget beregnet.
   Hvorfor tager du ikke holde øje alligevel de kender tydeligvis hvem er op, som er liccenta og som ikke tror vil starte en heksejagt, i hvert fald ikke i den nærmeste fremtid.
   Med windows tilbyder 7 at hente, Microsoft frigivet trykket akkumuleret gennem årene, var en meget klogt træk.
   Sæt dit sind til det, med lidt intelligens kan bruge en Windows lovlig uden liceenta i lange perioder, du bare nødt til at bruge din hjerne lidt.

   Gyldne regel MB = Ingen partition 100
   Opruste, det i høj grad udvider prøveperioden.
   Software backup før aktivering, gendanne inden udløbet af prøveperioden.
   De er bare et par eksempler for at undgå at bruge piratkopierede Windows sites.
   Men i dag de fleste computere har Windows forudinstalleret og liceenta standard.

   • stenet sagde han

    Cristi-admin: KIS2011

    Buna.Cum bør forstå denne gyldne regel "Uden MB partition 100"
    Jeg iagttog videotutorialul om, hvordan at vende 100 MB partition, men jeg forstod ikke før nu, hvad cuea præcist hvad rau.Ai forklarede, at sikkerheden er så god, og det er en god ting, og at systemet faktisk ikke æra mistet noget med denne partition tværtimod så godt, men det kan slippe af med denne partition, der er foruroligende at se damer, når de kan være der uden det, der gør ikke noget for clare.Eu nogle siger, det ville have været mere godt, hvis du sagde som brødre er ikke det godt at have noget partition som spion eller noget af den slags, og du gør alt, hvad du ved at slippe af med ea.Dar s tutorial som du forstår, at det er godt for hendes sikkerhed SO men der kan slippe af med det ved en metode, der forener dem, der ikke ved meget om edb-problemer kan gøre dem slippe af med denne partition som ikke er dårligt, men som jeg kan uden min spørge ea.Acum undskyldninger og siger, at de ikke er skadelige, men jeg tror, ​​det ville være bedre, hvis i fremtiden du tydeligt sige, at dette er godt, og det er ikke godt, og så vi ved, hvad de skal gøre.

    • Adrian admin sagde han

     stenet:
     Buna.Cum bør forstå denne gyldne regel "Uden MB partition 100"
     Jeg iagttog videotutorialul om, hvordan at vende 100 MB partition, men jeg forstod ikke før nu, hvad cuea præcist hvad rau.Ai forklarede, at sikkerheden er så, og det er en god ting, som godt og faktisk tabt æra sistemulnu noget med denne partition tværtimod så godt, men det kan slippe af med denne partition, der er foruroligende at se damer, når de kan være der uden det, der gør ikke noget for clare.Eu nogle siger, det ville have været meget bedre som brødre sige, hvis det er godt at have noget denne partition som spion eller noget af den slags, og du gør alt, hvad du ved at slippe af med ea.Dar s tutorial som du forstår, at det er godt for hendes sikkerhed sO men der kan slippe af med det ved en metode, der forener dem, der ikke ved meget om edb-problemer kan gøre dem slippe af med denne partition som ikke er dårligt, men som jeg kan uden ea.Acum at undskylde og siger, at de ikke er skadelige, men jeg tror, ​​det ville være bedre, hvis i fremtiden du tydeligt sige, at dette er godt, og det er ikke godt, og så vi ved, hvad de skal gøre.  

     Jeg anbefaler dig at læse ALLE kommentarer fra denne tutorial såvel som teksten over denne tutorial, hvis du vil forstå præcis, hvad der er med 100 MB partitionen. Cristi har intet at gøre med denne tutorial, det er kendt, at du kører tutorials for ikke at se på head-to-tail tutorials. Som bevis er det faktum, at du ikke ved, hvem der laver dem, selvom vi i begyndelsen af ​​hver tutorial siger "Hej venner, jeg er …… (alle siger deres navn), og i dag lærer vi om ..."

 3. Cristi Jeg har brug for meget store du hjælpe mig, og jeg gjorde ikke i wordpress header image der, hvordan har du, eller der er nogen plugin jeg har en hjemmeside på hi2 og jeg header og så, at nogen har overskriften og jeg gør alt hi2 jeg kiggede på den skøre, og jeg har ikke fundet en løsning plugins var ptr header image, hjælp mig venligst

 4. Der er rygter om, at ESM (kodenavnet Morro) er baseret på Microsoft købte rumænske antivirus-software for nogen tid siden (ca. 7 år). Dette program blev kaldt rumænske Antivirus (RAV).
  Jeg prøvede det, og helt ærligt, det syntes ok, men ikke imponerende.

  Mit gæt er, at på nuværende tidspunkt de bedste sikkerhedsløsninger er 2011 BitDefender Total Security og Kaspersky PURE med en lille hældning til BitDefender, som er en rumænsk.

  • Alex Baies sagde han

   Andu: Der er rygter om, at ESM (kodenavnet Morro) er baseret på Microsoft købte rumænske antivirus-software for nogen tid siden (ca. 7 år). Dette program blev kaldt rumænske Antivirus (RAV).
   Jeg prøvede det, og helt ærligt, det syntes ok, men ikke min impresionant.Părerea er, at i øjeblikket den bedste sikkerhedsløsninger er 2011 BitDefender Total Security og Kaspersky PURE med en lille hældning til BitDefender, som det er en rumænsk produkt.  

   Der er rygter. Det er ren virkelighed.
   Og jeg bruger og anbefaler Kaspersky PURE, Kaspersky faktisk et produkt.

 5. Alex Baies sagde han

  Det er en god antivirus, men være forsigtig, når du er en bruger avanti internettet.
  En bruger, der kommer ind i ikke alt for grab alt ville klare meget godt.

  Afslutningsvis: MSE er en god antivirus for dem, der har en mere avanceret viden om sikkerhed og dem, der overholder visse regler om fortrolighed.

  • Francisc sagde han

   Alex BaiesDet er en god antivirus, men være forsigtig, når du er en bruger avanti internettet.
   En bruger, der kommer ind i ikke alt for grab alt ville klare meget bine.In konklusion: MSE er en god antivirus for dem, der har en mere avanceret viden om sikkerhed og dem, der overholder visse regler om fortrolighed.  

   Hvorfor "... men være mere forsigtig, når du er en bruger på internettet avanti ..."? Skærme "surfe" på nettet har en meget rig database (Microsoft bare ikke?).

   • Alex Baies sagde han

    Francisc:
    Hvorfor "... men være mere forsigtig, når du er en bruger på internettet avanti ..."? Skærme "surfe" på nettet har en meget rig database (Microsoft bare ikke?).  

    Da det er stadig tidligt. Jeg er overbevist om, at efter 1-2 år vil være en antivirus, der vil konkurrere (det gør nu) med de store antivirus selskaber.

    • Francisc sagde han

     Alex Baies: Da det er stadig tidligt. Jeg er overbevist om, at efter 1-2 år vil være en antivirus, der vil konkurrere (det gør nu) med de store antivirus selskaber.  

     1) MSE er ikke startet på alle (kommer med en temmelig høje ende erfaring);
     2) har en enorm database baseret på alle de oplysninger, vi har Microsoft, at store, omkring 80% af OS-software (og pålægges modstridende processer med store producenter af sikkerhedssoftware);
     30 ikke sige, der er fremragende, men for en gratis antivirus (alle negative) er meget god.

 6. Laurn sagde han

  Det har altid underholdt mig, hvordan vi så let afskaffer et program eller et andet, der inkorporerer måske mange års meget smarte "computerforskere" med meget skolegang. Fra hvor mange antivirus, jeg har testet, finder jeg også, at dette er veludstyret og tilstrækkeligt til en gennemsnitlig og forsigtig bruger generelt. Den eneste ulempe for mange - antager jeg - som har vinduer på deres lort, er at de vil kode for at bruge det af frygt for forståelse.

 7. Bulgac sagde han

  Jeg tror, ​​det er en god antivirus, men ikke meget bun.Un ting jeg om ham som interface er meget let og meget let at forstå, selv for dem incepatori.Oricum en tutorial folositor.Bravo Cristian.

 8. Andrew sagde han

  Cristi jeg kan stole denne virus? Er det sikkert?

  • AndrewCristi jeg kan stole denne virus? Er det sikkert?  

   Jeg bruger en netbook Asus EeePC 1201n systemet bevæger sig meget godt, jeg ikke er inficeret, skal du bruge Microsoft Security Essentials så gammel, med korte perioder, hvor jeg afinstalleret det at teste andre sikkerhedsløsninger.
   Det er mit svar.

 9. sklipy sagde han

  de ved, hvem der har ret og hvem der ikke licens;)) relateret til emnet, stadig bruge Comodo sikkerhed! yo er tilfreds med ham.

 10. ... siges det milits... men venligst

 11. Jeg ønsker inderligt at være inficeret med alle, men godt at virus er i live med disse fyre top

 12. luciangl sagde han

  nu spiller jeg med kis2011, fordi mange mennesker bad mig om at installere det. Jeg er personligt nervøs for kis, fordi det er meget sværere end MSE, som jeg ikke har haft problemer med i mange måneder. du føler det kører og en anden at du gør dit job stille. alligevel er det bedste "antivirus" en sikkerhedskopi af C

 13. iulian62 sagde han

  Når jeg også brugte windows, kunne jeg virkelig godt lide dette antivirusprogram, kun det var ikke så "let" som de siger ... Det er godt, at jeg ikke har brug for noget på Linux på Linux 😀

 14. Francisc sagde han

  Et par bemærkninger om denne virus:
  - anmode om og verificere operativsystemlicensen selvom han ikke finder noget ved installationen, identificerer han senere de mulige "uregelmæssigheder" med hensyn til systemlicensen (nogle af dem kan genere ham igen);
  - på en pc med 512 MB RAM føles det, det er ikke så skånsomt med ressourcer; "PF-brug" er henholdsvis 320 og 420 med andre programmer åbne (nogle kan genere igen);
  - sender information til Microsoft fra pc'en (om den installerede software, men også om dens oprindelse); den sender også personlige oplysninger (selvfølgelig utilsigtet), men Microsoft "sværger", at de ikke vil bruge dem (nogle kan gider igen); dette kan deaktiveres fra: Hovedvindue - Indstillinger - Microsoft SpyNet - tjek indstillingen "Jeg vil ikke forbinde mig med SpyNet-netværket", men jeg lægger ikke min hånd i ilden, fordi den ikke sender disse oplysninger;
  - påvisning og desinfektion er meget god (så meget som det lykkedes mig at teste i henhold til mine muligheder og henholdsvis i henhold til resultaterne opnået ved forskellige professionelle tests);
  - reaktionen på infektionen er langsom (varer over tid), men grundig i den forstand, at når den opdager noget, fortsætter den med eliminering og desinficering (dette er meget godt).
  Denne antivirus imødegå de nuværende trusler. Værd at installere og bruge.

 15. Denne tutorial er meget nyttig…. Bravo ……

 16. TyiBy sagde han

  kan du fortælle mig med hvilket program du optager video tutorials? Jeg fandt mere, men på 1 minut udgør det omkring 300 mb ... ved 10 minutter 2 gb eller mere ...: |

  • TyiBy: Mig og fortælle mig, hvad program registreret hos videotutorialele? Jeg fandt flere, men det øjeblik 1 300 gøre nogen af ​​mb ... til 10 2 gb minutter eller mere ...: |  

   Camtasia Studio, er god mellem 13 15 minutters tutorial 100mb gøre noget og gøre 22min 355mb tutorial, og jeg bruger til at gøre mine tutorials dem på min blog postes

 17. Jeg opdagede tidligere på sikkerhedsløsning, selv jeg lavet en tutorial på min blog om el.sunt tilfreds med ham, jeg gav op KIS2011 for ham.

 18. Cristi, du kan se, at du har begået en fejl igen, "gratis amtivirus" tag korrigeres, og du kan se, at jeg også sagde noget ovenfor i en kommentar, hvis du vil hjælpe mig med en wordpress header, der ikke findes. En god dag ! 🙂

 19. TyiBy sagde han

  tak alex, jeg ved, jeg prøver! men jeg håber at gøre dem lige så klare ...

 20. ceapaev sagde han

  Jeg kunne godt lide både tutorial og antivirusul.Una Samlet, jeg finder grænsefladen eleganta.Eu bruge Avast bosiddende, men nu jeg spekulerer på, om jeg vil komme til MSE.Ce rådgivet?

  • Francisc sagde han

   ceapaev: Jeg kunne godt lide både tutorial og antivirusul.Una alt, jeg bruger Avast bosiddende eleganta.Eu Pareo interface, men nu jeg spekulerer på, om jeg vil komme til MSE.Ce rådgivet?  

   Jeg råde dig til at blive på Avast.

 21. Calin sagde han

  Jeg stoler ikke ikke til kampen mod piratierie etc. men jeg stoler ikke for ikke, det er en god sikkerhedspakke endnu. og jeg er ikke taknemmelig for at mislykkedes for nogle virus, da jeg testede. Jeg stoler ikke på, og i Microsft for næsten alle deres programmer monitoreaza at næsten alt, hvad du gør på PC og privatliv er ikke, hvad du gør personligt PC. + Nogle produkter til at tage alle forlegenhed

 22. Jeg har et spørgsmål hvorfor ikke gå trutorialele fra dig på min pc? De gik en uge før men ikke gå. Please hjælp mig! indlæse indlæse mig og derefter ser jeg en trekant med udråbstegn. Please hjælp mig!
  Send mig en mail på ovenstående adresse.

 23. florin sagde han

  Jeg havde problemer med denne MSE. I betragtning af at min KIS-licens lige udløber i disse dage, sagde jeg at prøve MSE, især da windows og alle installerede programmer er licenseret. Overraskelse! Efter installation, opdatering, fuld scanning uden problemer, blev min computer skør. Det genstarter regelmæssigt, uanset om vi arbejder på det eller ej. Som et resultat afinstallerede jeg hurtigt det og installerede en Comodo Internet Security, som fra den første scanning fandt en smuk trojan, løste det vidunderligt! Genstart er stoppet, og alt går gnidningsløst. Lad hver enkelt drage konklusioner, som han ved hvordan.

  • Adrian admin sagde han

   florin: Jeg havde problemer med MSE. I betragtning af at disse dage bare min licens udløber på KIS, jeg sagde at prøve ESM, især da Windows og alle programmer installeret har en licens. Surprise! Efter installation, opdatering, fuld scanning glat, min computer gik amok. Periodiske genstarter, om vi arbejder på det eller ej. HERAF repejor jeg afinstalleret det og installeret en Comodo Internet Security, der fra den første scanning fandt jeg en glimrende Trojan til at løse, og ... Magic! Nulstiller ophørte og alt går glat. Konklusioner flytte dem hver, som de.  

   Problemet er dig og ikke MSE. Hvis du vidste lidt engelsk ville du have set med jævne mellemrum, nederst til højre, ved siden af ​​uret, ser det ud ikon for automatiske opdateringer og fortæller dig, hvis du har klikket på det, at 10 minutter efter pc'en til at genstarte til installere opdateringer til antivirus, og i den pop-up-meddelelse dig så, ud over det faktum, at jeg foreslår du gemme dit arbejde og blive klar til genstart, bar nogle muligheder annullering opgaven med 10 minutter timer 1, 4 timer eller indtil genstart manualy. Du stinker ikke kender engelsk så vanvittigt starten at skyde skylden på softwaren i stedet for at give den hjælpeløshed og din inkompetence.

   • florin sagde han

    Adrian admin:
    Problemet er dig og ikke MSE. Hvis du vidste lidt engelsk ville du have set med jævne mellemrum, nederst til højre, ved siden af ​​uret, ser det ud ikon for automatiske opdateringer og fortæller dig, hvis du har klikket på det, at 10 minutter efter pc'en til at genstarte til installere opdateringer til antivirus, og i den pop-up-meddelelse dig så, ud over det faktum, at jeg foreslår du gemme dit arbejde og blive klar til genstart, bar nogle muligheder annullering opgaven med 10 minutter timer 1, 4 timer eller indtil genstart manualy. Du stinker ikke kender engelsk så vanvittigt starten at skyde skylden på softwaren i stedet for at give den hjælpeløshed og din inkompetence.  

    Vil du kun lave tutorials for dem, der kan engelsk? Du kan skrive dette på webstedet eller i vejledningen. Jeg har ikke så store problemer med engelsk, den indstilling, du siger, er blandt de første, jeg lavede, og det er ikke derfor, min computer genstarter. Du kommenterede ikke den trojan, jeg fandt efter det. Jeg foregiver ikke at være en god person, det er derfor, jeg følger dine tutorials, og jeg sætter stor pris på det arbejde, du laver. Hvis du læser min tidligere kommentar omhyggeligt, vil du se, at jeg ikke bebrejdede nogen eller noget, jeg trak ingen konklusioner, og jeg synes ikke det er okay at mærke mig som "hjælpeløs" eller "inkompetent"; derfor er vi her, lad os lære.
    Men ... de dårlige at vaske, en god tanke nu til ferien og meget succes i fremtiden.

 24. Ionut sagde han

  Hej, Jeg så arkiv af Android OS, og det var alle op til 400 mb. når vi udtrække det, software, billede software, har 2,7 gb. Du kan lave en tutorial om denne type arkivering. (I dette tilfælde i 2,7 312 GB mb)

  ked af, hvis jeg indsendt rigtige sted.

  tak

 25. Dinache sagde han

  Det ser ud til, der bruger mere end AviraAntivir gratis. Right?

 26. Mada sagde han

  hvor meget liv har denne virus?

 27. S.Radu sagde han

  god tutorial. du kunne gøre en tutorial om panda global beskyttelse og 2011? Jeg er også en antivirus, der er værd at prøve: D.

  Fortsat succes i, hvad du gør for at gøre et godt stykke arbejde.

 28. teo57 sagde han

  Surprise, påvisning sats er bedre end Kaspersky, ikke hindre PC og KIS 2011 der ejer beslutninger.

 29. Danutz sagde han

  Nea 'Adrian-Admin ... se hvad er problemet med MSE, hvis du har modtaget nogle penge fra dem, og du vil promovere det, er vi ikke ked af det, men stadig uden tvungen reklame..ok? Jeg er hverken som dig at prale eller som om du forstyrrer dig, men det er ikke godt for noget MSE, det er bedre avast (fri mening mokka) eller AVG (selvom AVG har en højere detektionsrate, men det er gør systemet svært). Og endelig et spørgsmål. på hvor mange computersystemer satte du MSE-virus, og han gjorde det rigtige (og med det rigtige mener jeg at devirusere og reparere mindst 15% af de inficerede filer)?

 30. adi sagde han

  Når jeg installerer min software vrutt jeg kunne ikke fordi jeg sagde, at installationsguiden Security Essential pakke Opdatering ikke finde en manager filtre kræves til komplet installation instalarea.Pentru fortsætte necesar.Bun skal jeg hente denne pakke! Dowload men hvis vi gjorde, at ægte software kan opdage mig til mig det går ned?

 31. MrHosth sagde han

  Cher er ikke særlig god, men vil få brug for

 32. Bogdan sagde han

  Hvilken version af operaen?
  PLZZZ svare hurtigt: D

 33. suffarstar7 sagde han

  Hej! Jeg kan hjælpe mig nogen? Tak, jeg har nogle pc-vira er Jobliste blokeret, bliver microsoft blokeret Kaspersky hjemmeside blocat.Cred sality.am noget jeg kan ikke opdatere installeret, fordi dvs.dar kan ikke oprette forbindelse til Microsoft (blokeres virus) ønsker ikke at vinde, som jeg NCTS for vigtige dokumenter.

 34. BMW sagde han

  Helvede let som XP, hvis jeg holder det, og vi 1gb ram dør straks fra harddisken samling, installere antivirus dør Dabei hvordan åbne Microsoft-programmer er nødt til at se, hvad jeg gør i PC. Jeg ved ikke, før de går SP3 og 512MB XP opdaterer nu, at du lægger dem i KB jab der dræber og 1GB ram. Jeg testede på flere pc'er og så de samme ting fra den maksimale og CPU-brug: kun opholde sig i 90-100% reduceres ikke mere efter 10-15 minutter det stopper ham, når de er færdige scannet for at se hende jeg gør. Daia er den bedste Linux kun er spioneret gå væk. Testet problem 2 PC: Dell og Fujitsu alle sidde i processoren som taske og antivirus opdateringer dør tænke 2 8 minut at åbne IE. Jeg ved ikke, hvad de gør.

 35. Evelina sagde han

  Hvordan deaktiverer jeg microsoft afgørende, jeg ønskede ikke noget

Trackbacks

 1. [...] Vil berolige vandet, og situationen vil blive afklaret) med Windows Defender, som har en identisk grænseflade med Microsoft Security Essetials, og som vi allerede har lavet en tutorial om. Det har en meget god detektion, og hvis du ikke stopper Windows automatiske opdateringer, vil du holde dig opdateret [...]

 2. [...] Er faktisk en mere forenklet version af Microsoft Security Essentials, som vi lavede en tutorial om. Grænsefladen er enkel, måske for enkel for nogle, men det er en god ting, vi behøver ikke at [...]

Sig din mening

*