Microsoft Security Essentials gratis antivirus hurtigt og effektivt - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial vil indføre en antivirus lys, enkel, effektiv og gratis produkt fra Microsoft, kaldes det Microsoft Security Essentials og det er et produkt, der er også Windows 7, lavet bølger i den internationale presse takket være hans kvaliteter.

Ofte dem fra Microsoft er blevet kritiseret for ikke at inkludere Windows-operativsystemet, antivirus, forsøgte at introducere et i Windows Vista, desværre, software kaldes Windows Defenter det var ikke alt for godt, og derfor verden næppe tog hensyn til mange stoppe ham først efter installere deres operativsystem.

Nu ser det ud til, at Microsoft reparere en moralsk fejl, der gjorde i lang tid, de endelig giver os en løsning værd at tage i betragtning, Microsoft Security Essentials antivirus er et meget godt første gang, da jeg installerede det, jeg troede ikke det så hurtigt opdage inficerede filer, hvis de vidste på forhånd, eller hvis jeg blæse nogen i skolen.

hans indstillinger Microsoft Security Essentials De er ganske intuitiv grænseflade består af fire faner: Home, Update, Historie og indstillinger, jeg vil vædde på du allerede ved, hvad hver for dem, der ikke indser, jeg forklaret i detaljer tutorial.

Microsoft Security Essentials Det har intet mere intet mindre, er en antivirus korrekt, er tilfreds med færre ressourcer og flytter meget godt for en privat bruger ikke har mere, hvis du ikke gør alder torrents du ikke brug for noget andet.

Den dårlige nyhed er, at Windows du installerer Microsoft Security Essentials skal passere WGA, dvs Windows Genuine Advantage, hvis du har en Windows piratkopieret du har ringe chance for at ridse ham, kan du installere, er vi sikre på, at mange mennesker allerede har Windows XP, Vista eller 7 med liceenta, fordi de ikke ville købe det, fordi de giver den bærbare for os romere operativsystem er stadig en luksus, løn vs. software pris, men vi lader os stor !!!

Det er interessant, hvordan folk hos Microsoft var i stand til at foretage et konkurrencedygtigt produkt, ved vi, at på markedet i øjeblikket er en masse gratis produkter godt: Avira Antivirus Free Edition, Avast, AVG osv, selvom Microsoft viser endnu en gang, at " har midlerne "eller" "har noget" "det er mere.

Vi forventer en forbedring eller en ændring i firewall i Windows, så lad Microsoft vide, at du kan!

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!

God fornøjelse!


Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. sailorriver sagde han

  Det kan være en opløsning, måske i fremtiden vil blive forbedret.

 2. Cristy sagde han

  Cristi, hvad antivirus du bruge?

  • CristyCristi, hvad antivirus du bruge?

   Brug altid noget, der hele tiden tester software til deres undersøgelse.
   Men jeg foretrækker Kaspersky og Zone Alarm firewall fri kombination med Avira antivirus gratis udgave jeg kan lide.
   Nu bærbare computer ved hjælp af Microsoft Security Essentials, imponeret mig fra den første brug.
   Der er mange gode software sikkerhed, desværre ikke har tid nok til at dedikere kun sikkerhed skal dele min tid mellem flere kategorier af software, jeg er heldig, fordi jeg elsker det, jeg gør, hvis jeg ikke kunne lide ikke tro modstå.
   Hvis du ikke er rådgive dig besluttede at gå i hænderne på Kaspersky Internet Security, men du bør ikke tage, hvad jeg siger efter, besøg og du prøver mere software, i sidste ende, du vil finde noget til din smag.

 3. Cristi sagde han

  Lyder interessant da sidde stille

 4. Petre sagde han

  Venligst Cristi hvorfor på et tidspunkt, da jeg kan se ikke mere end en fjerdedel af tutorial, der tager fra starten bedes du give mig et svar .Med respekt for, hvad du gør Petre

  • Adrian sagde han

   Petre: Venligst Cristi hvorfor på et tidspunkt, da jeg kan se ikke mere end en fjerdedel af tutorial, der tager fra starten bedes du give mig et svar .Med respekt for, hvad du gør Petre

   Svaret på alle de nyeste tutorials givet fremefter, der er problemer med RDS-netværk bliver overfyldt, selv om de ikke har kapacitet til at gå tilbage, så mange brugere stadig sælge og sælge og sælge abonnementer. Automatisk hastighed forbindelse begynder at falde, især mod Aften, når alle omu s hjem selv sidder på pc'en. Problemet er ikke på stedet, men fra internettet dig, RDS, og jeg har det samme problem som dig, og snart vil ændre min proviedrul hvis RDS website de bare holde ud ... det 1 uger starter ved 7 aften internet hastighed falder kraftigt.

 5. Godt! Veau at påpege, at jeg også har det samme problem som "PETRE« og UPC .Oare er alle leverer kabel-tjenester har sådanne problemer eller være en anden årsag ?? Med hensyn til, hvad du gør ... ..multumim.

 6. agentutu sagde han

  Jeg bruger denne virus, og jeg kan sige, jeg er meget tilfreds med el.nu jeg havde problemer med virus, når jeg instalat.salutari hold Videotutorial

 7. sommerfugl sagde han

  Cristi hej .. kan du give mig nogle råd tak, jeg bruger i øjeblikket en nod32 selvfølgelig ikke original, men med licenser taget fra nettet, og jeg vil gerne vide, hvis jeg går til denne Microsoft Security Essentials ville være et godt skridt.

  PS: Jeg vil gerne metinonez ikke have en high performance computing (1.81ghz, 150 gb ram).

  • blackarow sagde han

   sommerfugl: Cristi hej .. kan du give mig nogle råd tak, jeg bruger i øjeblikket en nod32 selvfølgelig ikke original, men med licenser taget fra nettet, og jeg vil gerne vide, hvis jeg går til denne Microsoft Security Essentials ville være et skridt bun.PS: jeg ønsker at metinonez ikke have en high performance computing (1.81ghz, 150 gb ram).

   Må ikke droppe Cristi men jeg tror, ​​at hvis du ikke har noget imod jeg besvaret dette spørgsmål bestemt ikke behøver at blive betragtet er bare min mening. Så jeg forsøgte Microsoft Security Essentials, men axperientele uheldigt, at vi har haft med knude 32 efter jeg så Cristi videotutorialul med Microsoft Security Essentials Jeg ville personligt vælge mellem de to produkter fra Microsoft. Min mening!

  • Adrian sagde han

   sommerfugl: Cristi hej .. kan du give mig nogle råd tak, jeg bruger i øjeblikket en nod32 selvfølgelig ikke original, men med licenser taget fra nettet, og jeg vil gerne vide, hvis jeg går til denne Microsoft Security Essentials ville være et skridt bun.PS: jeg ønsker at metinonez ikke have en high performance computing (1.81ghz, 150 gb ram).

   Windows Defender eller NOD32 er den samme suppe ... både sove på det, er det altid at være sikker, hvis du er nødt til at indgå kompromiser. Snarere end bo hos NOD bedre sidde uden antivirus samme ting. En sikker og god og også er Avira Free ZoneAlarm gratis udgave og begge har tutorial eller vælge Comodo der som vi tutorial. Du finder "søgning på videotutorial.ro ..." boksen øverst til højre skriver du Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du indtaster og du vil finde tutorial. Held og lykke !!

   • sommerfugl sagde han

    Adrian:
    Windows Defender eller e NOD32 samme suppe ... både sove på det, er det altid at være sikker, hvis du er nødt til at indgå kompromiser. Snarere end opholder sig med NOD bedre uden antivirus er alle de samme. En sikker løsning, og er også meget godt og Avira Free ZoneAlarm gratis udgave, og begge har tutorial eller vælge Comodo der som vi tutorial. Du finder "søgning på videotutorial.ro ..." boksen øverst til højre, er du skriver Avira, Comodo eller Zone Alarm eller du indtaster og du vil finde tutorial. Held og lykke !!

    Jeg forstod ms pæne nu stadig at følge tutorialu ms og installere det igennem igen, og hvis du spiser for mange ressourcer: -s

    • Francisc sagde han

     sommerfugl: Jeg forstod ms dejligt nu forbliver at følge tutorialu ms og installere det igennem igen, og hvis du spiser for mange ressourcer: -s (Cite mig)

     Jeg er enig med dig på Nod32 Adrian og Windows Defender. Ingen Microsoft Security Essentials ikke har for meget tillid, selv om forsøg kom ud med flyvende farver. Nod32 bruges i stor skala, fordi der er revner over hele nettet. Der er en svag virus, men ikke excel. Microsoft Security Essentials er begyndelsen, ikke risikere endnu til at bruge det.
     9 + Avira Free ZoneAlarm Free er en perfekt kombination for en "Home Bruger". Men prøv, afhængigt af din tinpul til rådighed, og hvis du føler kombinationen Outpost Firewall Free 2009 9 + Avira Free. Lavt ressourceforbrug, fremragende beskyttelse, hofter eksistens af tidligere foreslået firewall (ZoneAlarm Free har det fubctie inkluderet), gratis sikkerheds vis'a'vis kvalitet er elementer, der understøtter min mening og anbefaler denne kombination. En ulempe ville være, nemlig, afhængigt af indstillingerne PC og anvendte operativsystem kan nedsætte en lille hastighed download (jeg er ikke skete, men jeg fik at vide, at det kan).

 8. Alecs sagde han

  Cristi, hvad bærbar du?

  • AlecsCristi, hvad bærbar du?

   Jeg har en bærbar fijitsu Siemens ESPRIMO 6535, en hundesyge af Romtelecom (med abonnement 3 år), der går utroligt godt, fordi det har integreret grafik chipset G45 og X4500, Intel Celeron M processor i 575 2 Ghz.
   Han kom op med 1 Giga RAM, jeg har lagt mig 1 Giga og flytter super godt, kan du ikke spille nye spil på det overhovedet, men jeg har ikke rigtig tid til spil, batteriet vil ikke 2,5 timer, nok binisor.
   Det drejer sig ikke den smukkeste, for at være ærlig er grimt som helvede + fars helvede, der gjorde ham til at tro, at deltage i den "mest grimme notebook i verden"!
   Jeg håber, at jeg har været nyttige, kan jeg lade dig ned, kan du forvente at få nogen stor værktøj laptop, desværre fik jeg ikke op (bærbar ydeevne), men jeg havde ikke brug for, det gør jobbet super godt, og jeg at ikke engang nogen til at stjæle den fra hvor grim den er.

 9. Costica sagde han

  interessante, tak fjerne flere tutorials som denne

 10. Det synes en smuk antivirus interesser og synes at håndtere e bn bnisor ... hvis jeg sætter en firewall ??? ms

 11. papyy08 sagde han

  Meget god tutorial.
  Tak for alt hvad du gør
  Jeg ønsker også en anmeldelse på forkant

 12. papyy08 sagde han

  Jeg vil gerne om muligt flere tutorials på JOOMLA

 13. LiviuFlorin sagde han

  Og jeg er enig, at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en meget god løsning, men Zone Alarm virker på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
  Eller med andre ord, får dette par godt med Vista eller Win.7 .. ??
  Microsoft Security fungerer godt på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, kun originaler. (Testet)

  • Francisc sagde han

   LiviuFlorin: Og jeg er enig, at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en meget god løsning, men Zone Alarm virker på Windows Vista eller Windows 7 .. ??? Eller med andre ord, får dette par godt med Vista eller Win. 7 .. ?? Microsoft Security fungerer godt på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, kun originaler. (testet) (Cite mig)

   Ja, ZoneAlarm Free 9.1.007.002 downloades http://www.Softpedia.com - Sikkerhed - Firewall. Der kan du læse det virker på Windows 7. Også Avira Free 9 og han virker på Windows 7.

  • blackarow sagde han

   LiviuFlorin: Og jeg er enig, at Avira 9Free + Zone Alarm Free er en meget god løsning, men Zone Alarm virker på Windows Vista eller Windows 7 .. ???
   Eller med andre ord, får dette par godt med Vista eller Win.7 .. ??
   Microsoft Security fungerer godt på Vista og Win 7, men som sagt Cristi, kun originaler. (Testet)

   Jeg ved ikke, om Zone Alarm går Vista, men jeg ved, det går på windows7. For windows7 Jeg bruger PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på den samme antivirus + Zone Alarm. Avira brugt før, men sidst gav i et lille hegn med opdateringer fra hvad jeg forstår problemet blev endelig løst, men stadig forblive på Avast (ved ikke, hvor længe).

   • Adrian sagde han

    blackarow:
    Jeg ved ikke, om Zone Alarm går Vista, men jeg ved, det går på windows7. For windows7 Jeg bruger PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på den samme antivirus + Zone Alarm. Avira brugt før, men sidst gav i et lille hegn med opdateringer fra hvad jeg forstår problemet blev endelig løst, men stadig forblive på Avast (ved ikke, hvor længe).

    Zone Alarm går vista, men du skal SP2, sp2 site er gratis ... Jeg har lavet en video tutorial om hvordan du installerer Windows Vista SP2, du ved, hvad du finder. Held og lykke !!

    • blackarow sagde han

     Adrian:
     Zone Alarm går vista, men du skal SP2, sp2 site er gratis ... Jeg har lavet en video tutorial om hvordan du installerer Windows Vista SP2, du ved, hvad du finder. Held og lykke !!

     Jeg sagde, at jeg ved ikke, om det virker for. som jeg aldrig har brugt Vista ikke bruger, og har ikke til hensigt at bruge det igen. Men jeg iagttog og videotutorialul pågældende ligesom alle de tutorials, som du foretager i den måde, jeg så, at udstationerede en tut. Jeg har tænkt mig at se igen

   • Francisc sagde han

    blackarow: Jeg ved ikke, om Zone Alarm går Vista, men jeg ved, det går på windows7. For windows7 Jeg bruger PC Tools Firewall Plus, med Avast Home Edition og Windows XP på den samme antivirus + Zone Alarm. Avira brugt før, men sidst gav i et lille hegn med opdateringer fra hvad jeg forstår problemet blev endelig løst, men stadig forblive på Avast (ved ikke, hvor længe). (Cite mig)

    Jeg gentager, kan du ikke læse ovenfor:
    Ja, ZoneAlarm Free 9.1.007.002 downloades http://www.Softpedia.com - Sikkerhed - Firewall. Der kan du læse det virker på Windows 7. Også Avira Free 9 og han virker på Windows 7.

    • blackarow sagde han

     Francisc:
     Jeg gentager, kan du ikke læse ovenfor:
     Ja, ZoneAlarm Free 9.1.007.002 downloades http://www.Softpedia.com - Sikkerhed - Firewall. Der kan du læse det virker på Windows 7. Også Avira Free 9 og han virker på Windows 7.

     Jeg forsøgte at Zone Alarm gik på 7 ikke tror dog, at versionen ikke var ved at fortælle dig, men helt ærligt hverken jeg insisterede med en anden løsning ved hånden, som jeg vidste, at det virker mindst lige så godt. Da Avira ikke sagde ikke gå, men jeg tror ikke bruger i øjeblikket dette ellers meget god antivirus er bare alt for hysterisk.

 14. coss_35 sagde han

  Cristi Hej, velkommen til dine kolleger og til alle de loyale besøgende, så vil sige jeg bruge og er bunicel.Intrun nær fremtid (jeg bad men ...) en tutorial PINNACLE.Va hilse alle med respekt.

 15. dany09 sagde han

  hej Cristy, vil jeg bede cv håber du ikke har noget imod min, bedes jeg spille mod tutorials på caluclator med Windows XP for at der er få, der har Windows 7 uanset ... og behage andre tutorials vise dig, hvordan du gør installationen (ikke at jeg ikke ville vide, jeg tror alle ved installation), men det er bedre at gøre ... jeg håber, du har ikke noget imod min jeg lige har sagt goddag parerea..te

 16. IonutZ sagde han

  Flet på Windows XP? (No offense)

  • IonutZFlet på Windows XP? (No offense)


   Microsoft Security Essentials kan installeres på følgende operativsystemer:

   Windows XP Home 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows XP Professional 256 MB RAM minimum (Service Pack eller Service Pack 2 3)
   Windows Vista alle versioner 1 GB Ram (Service Pack eller Service Pack 1 2)
   Windows alle versioner 7 1 GB Ram

 17. bedste tutorial jeg brugte nod32 ikke mia ønsket derefter Avira enhver fyr jeg fik avast der kan sige, det er godt, vi har brugt i et stykke tid Kaspersky var god ja få flere ressourcer og gjorde nogle tests på avast og reagerede meget godt

 18. Cristi eller Adrian, jeg ville spørge, om du kan gøre en tutorial til BitDefender Total Security 2010. Venligst frumos.Consider nogle tutorial.Mulţumesc fortjener dette!

 19. Gepeto sagde han

  Betooni antivirus !!!
  men den dårlige nyhed er slags najpa :))
  Min Windows er piratkopieret

 20. Hej ... men hvis du har en ikke originale vinduer ... Jeg har ikke haft penge ... vi kan slet ikke at bruge Microsoft Security Essentials?

 21. Mircea sagde han

  ... Hørte du Cristi købt Windows 7? eller e beta?

  • Adrian sagde han

   MirceaHører du Cristi ... Har du købt Windows 7? eller e beta?

   Det har taget den fulde version på Microsofts hjemmeside, den 90 dage prøveversionen, betyder det, at det er fuldt funktionel i en periode på 90 dage, så er du nødt til at sætte sin licens, du kan bruge videre. Han gjorde tutorial om hvordan du henter Windows 7 skrive op i boksen "søg på videotutorial.ro ..." Right: Windows 7 oprindelige version til download prøveversion 90 dage, tryk enter og du vil finde tutorial

 22. Ikke dårligt fra tid til anden i maj og anden software sikkerhedstest, men jeg stadig Kaspersky.La gammel ven af ​​mine bare kalde Microsoft, når det kommer til operativsystemer Windows og resten er gratis M.Office

 23. Pfffff ... .. jeg sagde, da jeg tog dette så jeg gik hårdt god antivirus computer, for ikke at sige, at jeg var fire vira eller opdage dem. Hvordan kan jeg vide, at jeg var fire og registrerer ikke virus? Jeg afinstalleret det og installeret trivia Avira antivirus. Det fjernes straks og alt tilbage til normal. Fra hvad jeg læser på de fora, selv Comodo antivirus gratis version er bedre end dette. Men efter hver hvad han vil.

  • Dumitru sagde han

   CataJeg har afinstalleret det og installeret trivia Avira antivirus. Det fjernes straks og alt tilbage til normal.

   Jeg stadig bruge Avira og jeg salt stadig på en eksekverbar fil, snarere en revne. Så måske de var dine 4 virus af denne art ...?
   PS Men jeg tror ikke selv på at erstatte ham med MSE.

   • Dumitru:
    Jeg stadig bruge Avira og jeg salt stadig på en eksekverbar fil, snarere en revne. Så måske de var dine 4 virus af denne art ...?
    PS Men jeg tror ikke selv på at erstatte ham med MSE.

    2 af virus var revner, som jeg fik mig selv på nettet og grus er okay og andre var 2 ikke, hvad virus, men suge end crack sites.

 24. marian sagde han

  Fortæl mig, og hvis jeg kan gøre noget mere, fordi når jeg få adgang til min side vises følgende meddelelse: "Ikke tilgængelig i dit land eller område

  Du synes at være i det land eller område, hvor er Microsoft Security Essentials er ikke tilgængelig. Tak for din interesse i Microsoft Security Essentials. "Alligevel tak for dit arbejde!

 25. Jeg har installeret antivirus, der, før han stor ... godt stykke arbejde med denne video-t.
  respekt Cristy

 26. NO NAME sagde han

  Ja og nej, denne gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition, og listen er ikke udtømmende. Ingen af ​​disse to antivirus achzitionezi ikke beder dig noget før brug / installere nogen af ​​dem.
  Mens installation af Microsoft Essential tilstand, for ikke at nævne muligheden for at anvende for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) licens så til at betale. Dybest set, er Microsoft Essential inkluderet i prisen for hver licens (som det angiveligt betale!) At operativsystem. Ellers kan man ikke sætte spørgsmålstegn - jeg gentager - selv installationen.
  Eller som at betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og købe en ativirus (så du betaler), du befinder dig i samme situation: at betale, for at fjerne betydelige mængder af penge af lommen.
  Derfor er det ikke gratis.

  • Adrian sagde han

   NO NAMEJa og nej, denne gratis anitvirus: Microsoft Essential. (Integral) er Avira og Avast Free Home Edition, og listen er ikke udtømmende. Ingen af ​​disse to antivirus achzitionezi ikke beder dig noget før brug / installere nogen af ​​dem.
   Mens installation af Microsoft Essential tilstand, for ikke at nævne muligheden for at anvende for et operativsystem (Win XP, Vista eller Win 7) licens så til at betale. Dybest set, er Microsoft Essential inkluderet i prisen for hver licens (som det angiveligt betale!) At operativsystem. Ellers kan man ikke sætte spørgsmålstegn - jeg gentager - selv installationen.
   Eller som at betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og købe en ativirus (så du betaler), du befinder dig i samme situation: at betale, for at fjerne betydelige mængder af penge af lommen.
   Derfor er det ikke gratis.

   Brug Windows 7 Enterprise gratis at downloade fra Microsoft efter 90 dag du bestiller opruste som jeg gjorde sidste tutorial (du kan give 3 gange), og at virussen vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fik tilbuddet, da det var Windows 7 frigivet eller givet frie licenser af KIS 2010 1 om året), og så det kan være, og også gratis og lovligt! Du skal bare have det!

   • NO NAME sagde han

    Du forstod altid enten i eller lige hvad du ønskede! Jeg gjorde et sekund for at være ulovligt. Alt, hvad jeg sagde, er - og som du hævder andre til at være forsigtig med video tutorials spørgsmål - og du bliver nødt til at re-gå gennem hvad jeg har skrevet, og du har åbenbaringen først derefter, hvad jeg sagde præcist: Essential Microsoft er ikke gratis, og så! Sammenligningen, at jeg har gjort det med piratkopieret operativsystem var kun at afsløre omkostninger generelt i forhold til at betale en licens på en OS og få denne antivirus, Microsofts operativsystem depdendent! Næppe et incitament til at holde en piratkopieret operativsystem!

    Og for at give dig den nøjagtige betydning af ordet fri: fri og ubegrænset midler ZERO omkostninger, ikke som i de tilfælde, sætte dig på deadline eller skjulte omkostninger som med antivirus fra Microsoft. Deltfel er en oplagt modsætning mellem video tutorials lavet selv Avira og Avast, at du har anerkendt dig selv fri, og en fra Microsoft, som bare et spørgsmål om markedsføring Microsoft annoncerer som (falsk) helt gratis!

    Adrian:
    Brug Windows 7 Enterprise gratis at downloade fra Microsoft efter 90 dag du bestiller opruste som jeg gjorde sidste tutorial (du kan give 3 gange), og at virussen vi KIS 2010 gratis 1 år (jeg fik tilbuddet, da det var Windows 7 frigivet eller givet frie licenser af KIS 2010 1 om året), og så det kan være, og også gratis og lovligt! Du skal bare have det!

    (Cite mig)

    • Adrian sagde han

     NO NAME: Altid har forstået enten i eller lige hvad du ønskede! Jeg gjorde et sekund for at være ulovligt. Alt, hvad jeg sagde, er - og som du hævder andre til at være forsigtig med video tutorials spørgsmål - og du bliver nødt til at re-gå gennem hvad jeg har skrevet, og du har åbenbaringen først derefter, hvad jeg sagde præcist: Essential Microsoft er ikke gratis, og så! Sammenligningen, at jeg har gjort det med piratkopieret operativsystem var kun at afsløre omkostninger generelt i forhold til at betale en licens på en OS og få denne antivirus, Microsofts operativsystem depdendent! Næppe et incitament til at holde et operativsystem hacket Og for du giver den nøjagtige betydning af ordet fri:! Gratisinseamna ZERO omkostninger og ubegrænset, ikke som i de tilfælde, sætte dig på deadline eller skjulte omkostninger med antivirus Microsoft. Deltfel er en oplagt modsætning mellem video tutorials lavet selv Avira og Avast, at du har anerkendt dig selv fri, og en fra Microsoft, som bare et spørgsmål om markedsføring Microsoft annoncerer som (falsk) helt gratis!

     kommentar ønskede at påpege, at det, du sagde "Enten at betale et operativsystem, og du får en virus fri, eller at du får et operativsystem piratkopierede og købe en ativirus (så du betaler), du befinder dig i samme situation: at betale, for at fjerne betydelige mængder af penge ud af lommen.
     Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan have, og det hele er gratis, så antivirus og system!

     Du spuso som "Domle ligegyldigt hvad du gør, du fik til at betale, kan du ikke tage noget for fri" antydede, at din kommentar, og den ovenstående kommentar jeg ønskede at påpege, at det ikke er så!

     Anyway, der er delvis fri MSE nævnt i tutorial !!! Det er ikke vores skyld, ikke lavet af os, vi netop indført lam. scoatele øjne og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!

     Må ikke fortælle os noget nyt, gentage, hvad du sagde i den første kommentar fra der startede diskussionen fortalte tutorial, og opmærksomhed som MSE er "gratis", hvis du har en Windows-licens, selvfølgelig du kiggede ham hele vejen? Hvis vi går med, hvad du siger, er prisen på Windows-licens, så gør vi med Windows XP? MSE blev "opfundet" først nu, med udgivelsen af ​​Windows 7 !!! Jeg har ikke set at have øget priser og ingen licens fra XP til Vista, så det er gratis !!!

     • NO NAME sagde han

      ... En lille detalje ... han fortæller ham at blive set indtil udgangen?! Denne Videotutorial?! Sørg for, at det først og ses. IKKE kun kan spore op et sted i midten, efter at, tage capt ... ingen måde du kan du se noget af det! Og tro mig ... det er det eneste video tutorial problem, fordi jeg kontrolleret og, ved sammenligning, ingen andre stopper ikke, før de når enden. Adi, tror ikke engang at sige, at en eller anden måde computeren som du ser, ikke dig!

      Adrian:
      kommentar ønskede at påpege, at det, du sagde, "Enten at betale et operativsystem, og du får en antivirus gratis, eller at du får et operativsystem hacket og købe en ativirus (så du betaler), du finde dig selv i samme situation: at betale, for at fjerne betydelige mængder af penge i lommen.
      Derfor er det ikke gratis "er ikke relevant, og at du kan have, og det hele er gratis, så antivirus og system!
      Du spuso som "Domle uanset hvordan du gør det, du kom til at betale, kan du ikke tage noget for gratis," antydede han, at din kommentar, og ovenstående kommentar, jeg ønskede at påpege, at det ikke er så!Anyway, der er delvis fri MSE nævnt i tutorial !!! Det er ikke vores skyld, ikke lavet af os, vi netop indført lam. scoatele øjne og gå til Microsoft som markedsføring er ikke nye ting !!Må ikke fortælle os noget nyt, gentage, hvad du sagde i den første kommentar, hvorfra vi startede diskussionen fortalte tutorial, og henledte opmærksomheden på, hvordan MSE er "gratis", hvis du har en Windows-licens, for du kiggede ham til enden? Hvis vi går med, hvad du siger, er, at prisen på Windows-licens, hvad gør vi med Windows XP? MSE blev "opfundet" først nu, med udgivelsen af ​​Windows 7 !!! Det har ikke set at have øget priserne licens fra XP til Vista og endda så det er gratis !!!

      (Cite mig)

     • Adrian sagde han

      NO NAME... ... En lille detalje sagde det at blive set indtil udgangen?! Denne Videotutorial?! Sørg for, at det først og ses. IKKE kun kan spore op et sted i midten, efter at, tage capt ... ingen måde du kan du se noget af det! Og tro mig ... det er det eneste video tutorial problem, fordi jeg kontrolleret og, ved sammenligning, ingen andre stopper ikke, før de når enden. Adi, tror ikke engang at sige, at en eller anden måde computeren som du ser, ikke dig!

      Temmelig bedes kontrollere dit ordforråd og ikke at fornærme dette, hvis du stadig ønsker at være godt modtaget og lettere tilgængelig på dette site. Ville du ikke skamme? Ellers ikke har modet til at konfrontere situationen end at fornærme? Den tutorial er udstationeret, når du indtaster træk og bæk og se på ham, efter mandagens del 7 2. ting er ukontrollabel. CVA er over 200 og tutorials er umuligt at tjekke dem alle ser at bo indtil slutningen at se, om du går !!! Men jeg garanterer du gik mange dage siden, at du bare vågnede lidt sent du og se, at du vågnede op mod cersaf. Igen pas på ordforråd eller være i nærheden af ​​4000 brugere beder os om at være deres penge vogn !!

     • NO NAME... ... En lille detalje sagde det at blive set indtil udgangen?! Denne Videotutorial?! Sørg for, at det først og ses. IKKE kun kan spore op et sted i midten, efter at, tage capt ... ingen måde du kan du se noget af det! Og tro mig ... det er det eneste video tutorial problem, fordi jeg kontrolleret og, ved sammenligning, ingen andre stopper ikke, før de når enden. Adi, tror ikke engang at sige, at en eller anden måde computeren som du ser, ikke dig!

      Noname sir, hvis du ikke ønsker at sætte et navn, og der er din ikke vil efterlade nogen kommentar steder i November.
      Noname + nomail = ingen kommentar.
      Med tutorials, der afbryder arbejdet står på denne måde:
      RDS = sælge mere end har oversat RDS tælle sine kyllinger, før bjørnen er skudt.
      Vores server kan betjene dig Matale pa med fradrag af Matale men ikke ved at tage.
      Måske du tror, ​​og du sætte et navn der, endda så i den forstand.

     • Adrian sagde han

      NO NAME... ... En lille detalje sagde det at blive set indtil udgangen?! Denne Videotutorial?! Sørg for, at det først og ses. IKKE kun kan spore op et sted i midten, efter at, tage capt ... ingen måde du kan du se noget af det! Og tro mig ... det er det eneste video tutorial problem, fordi jeg kontrolleret og, ved sammenligning, ingen andre stopper ikke, før de når enden. Adi, tror ikke engang at sige, at en eller anden måde computeren som du ser, ikke dig!

      Jeg mente, da jeg sagde, fornærmende ordet "Adicatelea" har 2 måde ... faktisk til mig kun 1 ... det 2 århundrede ved jeg nu, at jeg ser dig ... uanset hvad det er ... så vidt jeg ved jeg er et ord der bruges af sigøjnere jargon. Hvis du skriver, skriver rumænsk, ikke volapyk, Gypsy eller "den kloge", eller du Creole? ikke at jeg har noget imod dette løb, men i det mindste forklare "sprog" i din ...

     • Adrian sagde han

      NO NAME... ... En lille detalje sagde det at blive set indtil udgangen?! Denne Videotutorial?! Sørg for, at det først og ses. IKKE kun kan spore op et sted i midten, efter at, tage capt ... ingen måde du kan du se noget af det! Og tro mig ... det er det eneste video tutorial problem, fordi jeg kontrolleret og, ved sammenligning, ingen andre stopper ikke, før de når enden. Adi, tror ikke engang at sige, at en eller anden måde computeren som du ser, ikke dig!

      PS Jeg har netop afsluttet sav tutorial jeg kan sige er, at vi går hele vejen, selvom alle RDS så ... hvis din pc er ikke skyld, vi på ingen måde !! Har du spurgt og du andre, hvis de går hele vejen? hvordan kan du forklare, at du singuru sige "Domle ikke gå hele vejen" ???

     • NO NAME sagde han

      Jeg har en stationær og en bærbar computer på RDS og Romtelecom og toppede det! I en hvilken som helst kombination af denne tutorial kan bare ikke ses hele vejen! Hvis du ønsker at tro mig, godt, hvis du ikke gør! Og til dig foretag et andet argument for at se, at det ikke er fra mig: Er der på én gang en tutorial (jeg ikke nu kan huske titlen), som, indtil dette tidspunkt, i en af ​​kommentarerne hævdes at lydstyrken er for lav, som, hvis jeg ikke tager fejl, dig og fortælle dig, det ville være at skyde skylden denne persons computer. Jeg kom og jeg med min kommentar, og jeg bekræftede, at denne person er rigtigt, når og for mig lød det meget langsomt, da, 98 & de andre video tutorials høre deres volumen reelle, kan jeg sige, at mængden endog meget høj! Så hvis andre er indhold simpelthen ikke at kommentere disse spørgsmål, som de finder uvæsentligt, betyder ikke, at der ikke foreligger krav, skader, og fraværet mangel, der betyder!

      Adrian:
      PS Jeg har netop afsluttet sav tutorial jeg kan sige er, at vi går hele vejen, selvom alle RDS så ... hvis det ikke er din skyld PC, vi på ingen måde !! Har du nogensinde spekuleret over, om du og andre, du gå hele vejen? hvordan kan du forklare, at du singuru sige "Domle ikke gå hele vejen" ???

      (Cite mig)

 27. NO NAME sagde han

  Et andet argument, at der er et problem kun med denne side (måske med nogle script af hende!) Er det faktum, at efter at have trykket på "Send kommentar" reload sidetal 2 og ikke antallet 3, at sidste side, som faktisk er virkelig kommentar, i modsætning til andre tutorials kommentar side, hvor du er "kastet" på sidste side eller hvad, hvorpå der er placeret som en kommentar! Tjek forsiden kode, der er noget galt, da de er i virkeligheden mindst to problemer med det.

  • Adrian sagde han

   NO NAME: Et andet argument, at der er et problem kun med denne side (! Måske med nogle script af hendes) Er det faktum, at når du trykker på "Send kommentar" reload sidetal 2 og ikke antallet 3, at sidste side, der er faktisk rigtig kommentere, i modsætning til andre tutorials kommentar side, hvor du er "kastet" på sidste side eller hvad, som er placeret som en kommentar! Tjek forsiden kode, der er noget galt, da du er faktisk mindst to problemer med det.

   At 2 gang jeg kiggede på alle tutorial og gå uden problemer hele vejen, prøve at bruge en anden browser. Hvis du bruger Internet Explorer, mit råd er at glemme det, støv både på gengivelse af websider og på den pålidelighed, der kan tilbyde dig i navigation, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådeligt Opera, der har en Cache bedre jeg iagttog ham med firefox og som sagt alt er OK Joe bare ... han går til ende.

   • NO NAME sagde han

    I Mozilla Firefox forsøgte jeg at visualisere det, og jeg bruger ikke IE ... på anden måde end i tilfælde af ekstrem nødsituation! Jeg har lige prøvet det i IE med det samme problem! Men kan du forklare noget andet ... hvorfor kan se andre video tutorials uden problemer (herunder downloade dem til), og denne ene endda se, snarere end 1 / 2 af det?!

    Adrian:
    At 2 gang jeg kiggede på alle tutorial og gå uden problemer hele vejen, prøve at bruge en anden browser. Hvis du bruger Internet Explorer, mit råd er at glemme det, støv både på gengivelse af websider og på den pålidelighed, der kan tilbyde dig i navigation, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådeligt Opera, der har en Cache bedre jeg iagttog ham med firefox og som sagt alt er OK Joe bare ... han går til ende.

    (Cite mig)

    Adrian:
    At 2 gang jeg kiggede på alle tutorial og gå uden problemer hele vejen, prøve at bruge en anden browser. Hvis du bruger Internet Explorer, mit råd er at glemme det, støv både på gengivelse af websider og på den pålidelighed, der kan tilbyde dig i navigation, Prøv Opera eller Google Chrome tilrådeligt Opera, der har en Cache bedre jeg iagttog ham med firefox og som sagt alt er OK Joe bare ... han går til ende.

    (Cite mig)

    • Ioneltaiefrunze sagde han

     NO NAME... .de Hvad andre kan se video tutorials uden problemer(Herunder hente dem til)Og endda se ham, snarere end 1 / 2 fra ham ?! ....

     Det er ikke rart, hvad du gør! :))

 28. Bogdan sagde han

  ingen gør giver en tutorial om Internet Security BitDefenter 2010? Nustiu hvis et antiviralt meget godt, men det ville være en god tutorial dokumenterer mig om det !!

 29. marius sagde han

  OMG WTF !! : O -> ............. cm er hendes budskab på Yahoo giver acceptere og POC VIRUS na cam placeret det som budskabet var fra en ven bedre komme på internettet og finde ud af, hvad fanden er det, når der Michael Jackson nu godt alt er godt, at takket være dig ami kan sætte enkelt system og tak for alle cem anvatat fra dig, men holde undrende er min pon det nye system vil blive slettet fra pc? jeg Avira, men ikke registreres måske du kan gøre en tutorial på jobbet hvordan kan vi sletter djævle di PC su vil data om denne virus, og ikke give efter for de nysgerrige acceptere følgende meddelelser OMG WTF? !! ............................... LOL WTF !! -> ........................ .T Way, virus forsøger at udveksle data med følgende adresse:
  ............................... tak

 30. marius sagde han

  hello ... fyre gør et stort stykke arbejde, lærte jeg en masse fra dig, men jeg havde et par forespørgsler ... .I tutorials, som du ikke kan se til enden, være et problem af nettet, ellers (Rds) .... bruge google chrome

  tak

 31. Venligst spunetimi til mig i nogle tutorials ... når du klikker på noget, f.eks computer "vises rotuna røde ting hvordan kan jeg gøre mig synes ..va bedes spunetimi

 32. Eugen s sagde han

  vlad ECAC du ser, er at sætte markøren i Camtasia Studio ** ** sandsynligvis gøre det tutorials program, der er ikke noget spektakulært, hvis du har dette program, og du kan finde den ting rød eller hvilken farve du ønsker at sætte markøren jeg håber, jeg forklarede korrekt

 33. Adi sagde han

  alle forsøger at komme på de officielle hjemmesider antivirus, og undlader :))

  PS.am avast nu sporing .stiti en eller anden måde ... hvad kan det være?

  • Adrian sagde han

   Adi: Alle forsøger at komme på de officielle hjemmesider antivirus, og undlader :)) PS.am avast nu sporing .stiti en eller anden måde ... hvad kan det være?

   Når du ikke slå denne er et klart tegn på, at du er virus. Omdirigering de officielle hjemmesider antivirus er et klart tegn på, at du virusser

 34. Francisc sagde han

  Du formåede at blive smittet med Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido, afhængigt af producenten navn dato antivirus og hovedsagen blokerer adgangen til antivirusleverandørs websted eller dem, der indeholder ordene virus, malware , rootkits, osv
  Du kan slippe af Conficker med følgende:
  - "www.disinfecttools.com/download/dcleaner.zip"
  - "www.download.eset.com/special/EConfickerRemover.exe"
  - "www.data2.kaspersky.com:8080/special/KK_v3.4.6.zip"
  - "www.ftp.f-secure.com/anti-virus/tools/beta/f-downadup.zip"
  - "www.symantec.com/content/en/us/glob..._writeups/D.exe"
  Du kan også prøve at Malwarebytes'Anti-Malware (hvis du har det installeret, hvis ikke, vil ikke lade dig downloade det).
  Eller hvis du har Windows Update nytte sistem32 så MRT (Microsoft Malicious Software Removal Tool), der lindrer i de fleste tilfælde.
  Hvis du handler med, hvad jeg gav dig, når du får adgang til Softpedia Antivirus & Sikkerhed - Virus Cleaners & Rapportering - Vejledning til desinfektion / forebyggelse - Win32.Downadup, Win32.Conficker, Win32.Kido - læs og gør præcis, hvad det siger, at der .
  Held og lykke!

 35. Adi sagde han

  Jeg kunne ikke komme på et af linkene, der er anført til dig.
  Med Malwarebytes Anti-Malware, men jeg scannet noget.

  Jeg scannet med avast knude 32 og avira.Nici et resultat ...

  PS.nu kan sige, at de ikke gav en Google-søgning til at søge efter, eller har ingen idé i computing, men det simpelthen ud over mig :)) i morgen vil jeg prøve at Microsoft Security Essentials, for i dag er for senere.

  Anyway, strålende tutorial, kan jeg spekulerer på, hvor meget tålmodighed du har ?: O

 36. ophøre sagde han

  hvis jeg allerede har et antivirusprogram computer, kan Smart sikkerhed ex.eset 4 retssag installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår, at det er gratis, og vi har licenseret Windows ... skal afinstallere den nuværende antivirus? .. Tak ...

  • Adrian sagde han

   ophøre: Hvis jeg allerede har et antivirusprogram computer, kan Smart sikkerhed ex.eset 4 retssag installere Microsoft Security Essentials? Jeg forstår, at det er gratis, og vi har licenseret Windows ... skal afinstallere den nuværende antivirus? .. Tak ...

   Nej, kan du ikke installere, hvis du allerede Eset bør ikke have mere end 1 antivirus PC. Jeg råde dig til at sætte Microsoft Security Essentials, hvis du siger, at du har licenseret Windows. Fra mit synspunkt eller ESET NOD (samme) er svagere.

 37. Alin Lucian sagde han

  Jeg har en misforståelse.
  Jeg modtog også en original CD med Win XP Professional er installeret på mere PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil have den licens ??
  Jeg har også et spørgsmål.
  Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen licens?

  • Adrian sagde han

   Alin Lucian: Jeg har en misforståelse.
   Jeg modtog også en original CD med Win XP Professional er installeret på mere PC`uri. Hvis du installerer det, og jeg vil have den licens ??
   Jeg har også et spørgsmål.
   Microsoft Security Essentials kan installeres hvis win`ul har ingen licens?

   Hvis du sætter din licens, giver at have en licens, vil det have licens, medmindre det på en måde er blevet brugt eller aktiveret på en anden pc, nu det afhænger af hvilken form for licens er, at vinduer er flere typer af licenser til OEM, Retail, osv osv Så du kan installere Microsoft Security Essentials skal have Windows licens ellers kan du ikke installere.

   Vi har en tutorial om Microsoft Security Essentials, siger top box "Søg videotutorial.ro ..." Right: Microsoft Security Essentials tryk enter og du vil finde tutorial

   • Alin Lucian sagde han

    Adrian:
    Hvis du sætter din licens, giver at have en licens, vil det have licens, medmindre det på en måde er blevet brugt eller aktiveret på en anden pc, nu det afhænger af hvilken form for licens er, at vinduer er flere typer af licenser til OEM, Retail, osv osv Så du kan installere Microsoft Security Essentials skal have Windows licens ellers kan du ikke installere.Vi har også en tutorial om Microsoft Security Essentials, skriver i boksen ovenfor "søg på videotutorial.ro ..." Right: Microsoft Security Essentials da ind og du vil finde tutorial

    Jeg skubbede i`am CD-Key`ul og l`am aktiveret på nettet. Jeg var i stand til at installere Microsoft Security Essentials. Så jeg har en god win ret?

 38. Alin Lucian sagde han

  Han blev aktiveret på anden PC`uri. Ligesom vi gjorde fra mig. Kan det være?

 39. Hej, jeg vil gerne sige, at alle de tutorials er godt lavet og nogle endda mig var meget hjælpsomme! BAFTA yderligere fyre !!!

 40. viorelpicu sagde han

  Hej Cristi,
  Men en misforståelse:
  Jeg en fuld scanning på instalare.In Videotutorial sige, at hver planlagt scanning data udgør først og derefter den planlagte scanning scanare.Daca PC er lukket for en længere periode, og gøre en manuel scanning, han (MSE), når de gør opdatering? det forbliver en forældet database? fra hvad jeg ser ikke kan planlægge mere som Avira daglig opdatering af exemplu.Ori jeg forstod ikke korrekt, eller er en ulempe ved denne virus.
  Med venlig hilsen.

  • Francisc sagde han

   viorelpicuHej Cristi dog en misforståelse: Jeg gjorde en fuld scanning på instalare.In Videotutorial sige, at hver planlagt scanning data udgør først og derefter den planlagte scanning scanare.Daca PC er lukket i en længere periode af tid og gøre en manuel scanning, han (MSE), når de gør opdaterer? er det stadig en forældet database? fra hvad jeg ser ikke kan planlægge mere som Avira daglig opdatering af exemplu.Ori jeg har ikke forstået godt eller det er en ulempe ved denne antivirus.Cu agtelse. Cite mig

   Anvender "MSE Update Utility 1.1". Med dette værktøj kan du indstille sådanne MSE opdateringer: dagligt, ugentligt, når du starter din pc. Du har brug for "3.0 .Net Framework at køre hjælpeprogrammet.

 41. Francisc sagde han

  Opmærksomhed dem, der bruger Microsoft Security Essentials:
  - Sørg for, at programmet blev opdateret til version 1.75.1117.0, hvis ikke, så gør det manuelt. Det er vigtigt, at programmet opdateres til den nyeste version (ikke kun databasen).
  Held og lykke.

 42. Francisc sagde han

  Back med nyheder:
  Opmærksomhed dem, der bruger Microsoft Security Essentials:
  - Sørg for, at programmet blev opdateret til version 1.0.1961.0, hvis ikke, så gør det manuelt. Det er vigtigt, at programmet opdateres til den nyeste version (ikke kun databasen).
  Held og lykke.

 43. Seaman sagde han

  Jeg hilser dig !!! Og hvordan det skal gøres opdatere programmet ?? Hav en god dag manuelt !!!

  • Francisc sagde han

   Seaman: Jeg glæder mig !!! Og hvordan det skal gøres manuelt opdatere programmet ?? Hav en god dag !!! Cite mig

   Jeg tror, ​​den opdaterer før scanning, men læs hvad jeg skrev februar 23 2010 fra 10: 02 og bruger dette værktøj.

 44. Francisc sagde han

  For dem, der bruger denne antivirus: Opdater din programversion dukkede 1.0.1961.0. Jeg ved ikke, hvis jeg sagde, hvorfor jeg undskylder, hvis jeg gentager mig selv.

 45. Dani sagde han

  Microsoft Security Essentials reagere hurtigt ffbun jeg anbefale

 46. Laurentius sagde han

  softwareopdatering sker ved "Yderligere indstillinger hjælpe" ved siden af ​​"Hjælp" knappen øverst til højre i grænsefladen programmet, og der vælge "opgradering Microsoft Security Essentials"

 47. hej. bror er super, jeg lærte en masse, men ved lidt, så jeg kommer altid her. beholde det gode arbejde, du udfører et job ffff. Godt.
  Jeg går meget godt mig alle de videoer, jeg bruger firefox og kører meget godt.

  Jeg har et spørgsmål: Flos som antivirus, avg med, indtil 2018. Jeg tror, ​​det piratat.dar der interesserer mig er, at antivirus er god?

  • Adrian admin sagde han

   i: Salut.frate er super, jeg lærte en masse, men ved lidt, så jeg kommer altid her. beholde det gode arbejde, du udfører et job ffff. Godt. Jeg går meget godt mig alle dine videoer, folosescfirefox og kører meget godt. Jeg har et spørgsmål: Flos som antivirus, avg med, indtil 2018. Jeg tror, ​​det piratat.dar der interesserer mig er, at antivirus er god?

   AVG ikke rigtig. Jeg anbefaler Avast eller Avira, om begge tutorial her på stedet, hvis du ikke ved, hvordan man bruger dem. Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte kant: Avast eller AVG, du indtaster og du vil finde tutorial. Af den måde, vi har om AVG tutorial, som du finder i søgefeltet ovenfor skriftligt: ​​AVG og give indtaste

 48. mulex sagde han

  Hvis du piratkopierede Windows at bestå WGA test deaktivere internetforbindelse og gå;)
  Det er meget nyttigt dette site.tineti det gode arbejde !: D

 49. Mihai sagde han

  buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

  • Mihai sagde han

   Mihai: buna.sant.un.acepator.am.profesionala.de.electronica.dar.nu.prea.ma.pricep.cu.calculatoarele.la.antivirus.altele.acuma.am.sa.anvat.ati.multumesc

   super

 50. malware sagde han

  Jeg laver en lille tutorial for dem med problemer i forbindelse med aktivering og dem, der pokkers vises Windows ikke er ægte.

  Den første er ikke at gå i panik, det kan regulere styrker let og kræver ikke geninstallation af Windows på nogen måde.
  Andet tjekke din BIOS er allerede modding fordi ellers dette virker ikke, medmindre på Ativ øjeblik.

  Ideen er at få BIOS SLIC 2.1 .Du kan kontrollere dette med en version af SlicDump som du kan finde på nettet, nødvendigvis nødt til at køre i option køre som administrator

  Hvis du ikke behøver at kigge SLIC 2.1 en BIOS til bundkortet ... .af igen giver en google søgning, du skriver

  I den lykkelige begivenhed, som du allerede modding (de fleste BIOS-version nyere plade, jeg mener det år, hvor efter 2009 2.1 har SLIC Embed seneste BIOS version ... ..) bypass aktiveret nu, giver aktiveret senere ... ..practic behov for at nulstille uret tilbage aktivering 30 dage.

  Hvordan kan du gå ind i denne ... .simplu starte søgningen bar og søg kommandoprompt at du åbner alle de attributter administrator (højreklik / køre som administrator)
  Når du har åbnet DOS kommandoprompten vindue blot skrive følgende kommando: slmgr-rejse

  Opmærksomhed mellem slmgr og - giver et mellemrum efter SIAR - ellers vil det ikke genkende kommandoen.

  efter 2-3 sekunder bør du se en meddelelse succesfuldt!

  giver genstarte pc / laptop

  Det obeserva vises ikke nimik og han vil ikke bede nimik aktivering. Dybest set du gendanne systemet tilbage til 30 dage.

  Nu da Windows ikke nogensinde kan stille mig det spørgsmål vil ikke ægte validering udføres direkte på Microsofts websted.

  Indtast her: http://www.microsoft.com/genuine/validate/

  hvis du ikke allerede har installeret den opdatering, validering kit K ... .033 følge installationsvejledning download og giver Adika Venter, indtil du ser knappen Luk (du kan kun bruge denne funktion, når du installerer Windows ... Det virker perfekt)

  Efter validering dit system OS Windows Vista 7 eller allerede set som original Ægte Adika. Dette kan ses på hjemmesiden over microsoft efter følgende meddelelse:
  "Fordi kopi af Windows installeret på din computer er original, nyde og til sikkerhed, pålidelighed og beskyttelse? Hvilket jeg tilbyder dem"

  Eventuelt kan du hente og installere Microsoft Essential ... ..e moka og bliver en antivirus / antispyware i stigende grad ok ærligt anbefale det.

  Efter validering, kan du begynde nu at gøre Aktivering ... .På Selvfølgelig kan du gøre denne profil aktivator blot vælge efter mærke (ACER / DELL / ASUS ... .etc) er en flok CE og give OEM Install ... ..

  Aktivering sker i baggrunden, så gå ikke i panik, hvis aktivator forsvinder ....

  Efter en genstart vil være påkrævet ... PC.

  ... .og Voila ... .Du undslap geunine meddelelser, og du har ægte Windows Active og virkelig ... Kan .fara at geninstallere systemet.

  For yderligere oplysninger ... .Hvis endnu mere passende ... .pm

 51. ALEX sagde han

  Jeg har et problem med Microsoft Security Essentials .... Jeg installerede det på din bærbare computer og slå sig selv forsvinder fra den nederste bar og når jeg giver ham starten lukker igen ... hvorfor? nogen ved, hvad skal jeg gøre?

 52. yonut sagde han

  Alex Jeg tror du har en virus ved pc af dig :))!

 53. John Nicoara sagde han

  en fremragende antivirus, selv uventet gode, anbefale til alle at prøve det

 54. Viorel sagde han

  Denne virus har jeg det, og jeg næsten to år er meget tilfreds med ham Mia behageligt og selvstudie var godt detaljeret, Mia gjort mig engang, at gemte den nederste bar, der sker, når du installere nogle programmer, og der var næppe foreneligt med dem revouninstaler afinstalleret men Leam var ikke så vigtigt som jeg afinstalleret og geninstalleret antivirus og lam igen, og det virkede.

 55. marian sagde han

  Jeg har det samme problem med en af ​​Alex.Mi lukker, jeg forsvinde? Hvad skal jeg gøre? HJÆLP

 56. Marian sagde han

  Jeg har et problem for mig har optrådt en virus, der rent faktisk er orm, og jeg gør forskellige kommandoer på din computer, viste det sig for mig to gange denne virus lam udslettet, og igen viste sig for mig, og jeg gav mulighed : helt fjerne virus, jeg vil gerne vide, om det er godt, at jeg gjorde, og hvis jeg forsvare denne virus sami

 57. Ionut Georg sagde han

  Jeg selv 7 Windows Home Premium (licens) Microsoft Security Essentials anti-virus opfører sig meget godt, men jeg vil gerne spørge dig, hvis opdatering til Windows KAN GØRE HVIS DU HAR EN TUTORIAL 7 SI for det. Af den måde gøre et godt stykke arbejde, og jeg lærte mange Tutorials og prøve lært.

 58. Alexandru sagde han

  Hej, jeg har et spørgsmål, hvis jeg loat Microsoft Security Essentials i PC, kan jeg få en virus, som jeg mener at bruge to antivirusuri, Microsoft Security Essentials beskytter hele systemet browser med alt på det?

 59. Alexandra sagde han

  Hej, Jeg bruger Microsoft Security Essentials, og da jeg blev opgraderet på den sidste gang, hvis jeg slutte telefonen via USB til pc, ikke det se ... Først troede jeg, han var på telefonen, jeg kiggede i indstillingerne for telefonen og Jeg ledte efter, men uden noget resultat. På et tidspunkt måtte jeg installere Adobe, og jeg lykkedes ikke, fordi det fortæller mig, at det ikke tillader antivirusprogrammet at installere sig selv.
  1) Det faktum, at min pc jeg ikke kan se telefonen kan relateres til antivirus (lad mig ikke se din telefon af sikkerhedsmæssige årsager ..)?
  2) Hvordan kan jeg løse problemet med Adobe? Fordi vi ikke fandt noget i hans indstillinger, men jeg ved ikke præcis, hvor jeg skal kigge efter ...
  Hvis du kunne svare på disse spørgsmål, ville jeg være meget taknemmelig, tak på forhånd.

 60. Alexandru sagde han

  hej, og jeg spørge dig om noget, hvis du kan holde Microsoft Security Essentials antivirus forbi ham?

 61. Costelina sagde han

  suger installation "og andre antivirus", hvis du allerede har Microsoft Security Essentials
  eller den ene eller den anden i den rækkefølge, du installerer den seneste til at deaktivere den første
  hvis du har antivirus licens og du beslutter at installere det på ala stedet for Microsoft giver go
  men at sætte en retssag, så du kommer på tværs af hænderne på Microsoft og som ikke har alle moduler
  i drift i det er, hvad virksomhed, du gjorde forsøget

Trackbacks

 1. [...] Microsoft Security Essentials antivirus hurtigt og effektivt ... Besøgte gange 1 I denne tutorial video vil du se en gratis antivirus fra Microsoft, det er Microsoft Security Essentials, gratis antivirus enkle lys dette hurtigt. ... At 2 gang jeg kiggede på alle tutorial og gå uden problemer hele vejen, prøve at bruge en anden browser. Hvis du bruger Internet Explorer, mit råd er at glemme alt om ham, både på støv og rendering websider, hvorfra det giver dig sikkerhed i navigation, Prøv Opera ... [...] [...]

 2. [...] Med Microsoft og hedder Microsoft Security Essentials 2. For nogen tid siden lavede jeg en tutorial 1 version af Microsoft Security Essentials, da hidtil produktet er vokset, modnet og fået flere funktioner ud, [...]

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.