WhatsApp, hvordan læser vi dine slettede beskeder - dine og andre

WhatsApp, hvordan læser vi dine slettede beskeder - dine og andre
4 (28) 79.29%

WhatsApp, hvordan vi læser de slettede meddelelser
WhatsApp, hvordan vi læser de slettede meddelelser
Hej venner, i dagens vejledning kan vi se, hvordan vi kan gendanne slettede meddelelser fra WhatsApp eller hvordan vi læser slettede meddelelser fra WhatsApp.

Om at slette WhatsApp-meddelelser

Ikke mange mennesker ved, at WhatsApp giver dig mulighed for at slette en eller flere beskeder, der sendes til denne konvertering. Med andre ord, hvis du sender nogen en besked på nerver eller ved et uheld sende det din anden samtale, kan du ændre dit sind og slette den sendte meddelelse, før den læses af modtageren.
Når du sletter beskeden, som vist på video tutorial, kan du slette "Bare for dig" (i hvilket tilfælde meddelelsen forsvinder kun din samtale, men vil forblive i samtalen, som jeg skriver), eller du kan slette "For alle "(i hvilket tilfælde beskeden sendt forsvinder og din samtale og den samtale, som du skriver)
Også denne funktion til at slette meddelelser, vi har også den til grupper.

Hvordan ser jeg en WhatsApp-besked, jeg slettet, hvis jeg ikke kunne læse den, før afsenderen sletter meddelelsen?

Det er meget simpelt, installere Notification Historie vi finder Play Butik, tilbyder vi den nødvendige tilladelser Tilgængelighed og adgang til meddelelser og nu, selv om det omvendte på WhatsApp vil slette beskeder, før vi kommer ned til Vi læser, Meddelelseshistorik registrerer alle modtagne meddelelser og samtidig de meddelelser, der ledsager meddelelserne.

Kan jeg se eller gendanne slettede meddelelser, jeg modtog, før du installerede appen med varslingshistorik?

Det er klart, at svaret er nej. Meddelelsen Historik-applikation logger meddelelseshistorikken fra installationen og genopretter ikke meddelelserne før installationen.

Videovejledning - WhatsApp, hvordan vi læser slettede meddelelserRelaterede Tutorialsom Adrian

Flamske information og viden, jeg kan lide alt om kunst og dele min viden med stor fornøjelse. De, der giver sig til andre vil miste sig selv, men med fordel, efterlader noget nyttigt stipendiater. Jeg nyder denne rettighed, vil jeg aldrig sige "ved ikke", men "endnu ikke"!

Kommentarer

 1. Constantin buzatu sagde han

  Jeg har en god mening, men Iancu overgår mig

 2. Hej, hvilken indstilling bruger du til at få tallene oven på tastaturet, som du ser ud?

  • ViorelR sagde han

   Godt.
   Og jeg ville være interesseret, men det forekommer mig, at fra nogle versioner af Android deroppe er noget sådan. Måske har Adrian tid og fortæller os.

 3. George sagde han

  Hej. Utilfreds er, at offeret vises i statuslinjen som værende aktiv hvilket web. Er der en løsning?

 4. Emma sagde han

  HJÆLP.
  Jeg har slettet meddelelser fra whatsapp og nu ønsker jeg at gendanne dem. Det er en nødsituation. Vær venlig, Adrian. Eller nogen kan hjælpe mig.

 5. Kan du også se de slettede meddelelser, du sendte?

 6. Marius sagde han

  Det går ikke med de slettede billeder!

udsigtspunkt

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.