Safari til Windows-platformen, en interessant browser - HD-videovejledning

I videoen tutorial har vi i dag mulighed for at prøve browser Safari der gjorde et skift til Windows-platformen på Mac OS kommer, hvor det er browser Standard (hoved).

Jeg var overrasket over at se, hvor godt det bevæger sig, og hvor smukke er de effekter, som vi har vænnet sig til den æble på deres bærbare pc'er, effekter, der blev gennemført i browseren.

Siden den første start slår du mangler på knappen Home, men det er noget, der er afhjulpet nemt ved blot et par klik, ville det have været bedre, hvis de havde sat dem på grænsefladen først denne knap med Windows-brugere er bruges fra Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

De resterende kontroller er temmelig få, men syntes ikke at være mere, hvis du går glip af noget, du kan løse ved at tilpasse værktøjslinjen.

På højre side kan du se en knap, der har en bille på, dette er for "bugrapport", der betyder at rapportere visse fejl, så Apple kan rette dem, i tilfælde af at du støder på nogle fejl, tøv ikke med at bruge det knapper.

Det undrer mig var det fedeste øjeblik Safari bestået prøven med 100% ACID3 mens Mozilla Firefox scorede kun 70% i denne test, jeg må sige, at 100% er det maksimalt mulige test ACID3.

Endelig anbefaler jeg denne browser for de øjeblikke, du ikke ønsker at bruge de centrale browser og selv når du har brug for bedre lastning hastighed.

Cristian CismaruRelaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. tataee sagde han

  marfaăăă.

 2. Adrian sagde han

  Tillykke Cristi Jeg skriver fra safari for at vide, at meget hurtigt broder, indlæs siden med lysets hastighed, hvis den havde "kraften" til at tilpasse Firefox, ville det være alt, hvad en bruger kunne ønske sig !!!

 3. @Adrian:
  Firefox på grund af denne gevinst er ekstremt fleksibelt, det er ligesom en slags modelino.
  Til sidst når kylling plugins cam bremser Firefox, hastighed er ikke alt alligevel.
  Det er vigtigt at have mange "værktøjer", fordi du gør det hver dag.
  Jeg vil gøre en tutorial om i det mindste nogle utrolige plugins kører på firefox.
  Til sidst mener jeg, at udveksling alternativ browser indtil nu arbejde jeg, men jeg tror, ​​jeg flytter på SAFARI værd.

 4. Adrian sagde han

  @Cristi-admin: Jeg havde sekundær IE8 (jeg ved ikke hvad jeg fik) grundlæggende Firefox og 3 Google Chrome ... Nu efter vejledningen Safari sekundær og grundlæggende Firefox og 3 forblev alle Google Chrome ... Jeg tog IE8 ud !!! Det er kraften i Firefox, du kan "indstille" den til den maksimale bror ... mens de andre er forgæves hurtige, fordi ... du ikke har meget, du har brug for !! For dem der bare gennemsøger og besøger websteder, og jeg anbefaler varmt safari og Google Chrome, som jeg vil lave en tutorial om i morgen, og hvis Cristi har tid, vil han uploade den i morgen! Jeg havde gjort det, men jeg glemte at nævne noget meget vigtigt, og jeg skal gøre det igen o

 5. Mihai sagde han

  Jeg satte CUN primære og sekundære browseru ???

 6. Alex sagde han

  Fra browseren gør s indstillinger (optioner) eller den beder dig ved opstart. Jeg gav en mig selv ikke at starte dem på micvrosoft så lidenskabeligt hader IE.

 7. rccatalin sagde han

  hvorfor nam minimere og maksimere safari vi kun x?

 8. Alex sagde han

  rccatalin

  Problemerne opstår fra valmuer ws.

 9. rccatalin sagde han

  Zimi mere detaljeret, og hvis du kan løse problemet?

 10. Adrian sagde han

  @rccatalin: Hvilke vinduer har du? Jeg har xp sp3, og jeg har ikke dette problem ... sandsynligvis på grund af dette ...

 11. @rccatalin: Stater ved ikke, hvad du fik der, men jeg og minimere og maksimere.
  Hvem ved, hvad du gjorde der.
  Hvis man ser nøje, jeg tutorial det.

 12. rccatalin sagde han

  Jeg sp3 xp lam mig og tørrede Revo

 13. rccatalin sagde han

  se en lille sort stribe op i den anden I ko skygge fra side

 14. Alex sagde han

  Se hvilken version, du får (system, CPU, betta), afinstallere det og tage den version på det officielle site ikke på andre servere.

 15. Alex sagde han

  Jeg indsendt omkring samme tid, og nu ser jeg din sidste besked.

  Det betyder, at der er givet ikke til den normale størrelse, så prøv at bruge dem sker for andre proframe forbliver blokeret, men efter at have klikket komme sig, hvis du ikke gør som jeg sagde i andre indlæg.
  Jeg vente med at se, hvordan det går.

 16. rccatalin sagde han

  nam problemer med windows kun på safari

 17. Alex sagde han

  Så prøv at lave en version til dit system virkelig fungerer ikke, hvis du stadig ikke ved, hvad man kunne asteadin vide, at der opstår problemer, fordi det er mac og ws

 18. RETEX sagde han

  Meget cool tutorial og jeg tror, ​​jeg vil prøve det selv på Safari. Jeg kan ikke undgå at bemærke Antec backround. Har du et link, hvor du kan få?

 19. @RETEX:
  Du kan finde tapet med Antec på deres hjemmeside officielt, jeg fandt jeg, mens jeg var på udkig efter en shell-server, Antec er de bedste kapslinger til desktop min mening, jeg er beklædning fra AMTEC og næsten jeg vidste ikke engang klar over, at gå pc selv om kun 3 boliger har hendes fans, en af ​​de 12 92 to.
  Antec har meget solid og meget stille boliger, men er tunge dårligt, hvis du ønsker at flytte pc'en fra et sted til et andet bryde din ryg.

 20. RETEX sagde han

  Tak Cristi. Allerede Jeg ønsker at rapportere et problem i din safari. Jeg kan ikke logge ind med brugernavn og adgangskode på nogle sites: trilulilu. youtube etc. Skriv og videregive giver bruger-login og indtaste eller ikke komme i betragtning. Hvide felter på plads, og det var det. Der er et problem i indstillinger?

 21. kata sagde han

  Hej meget interessant, selv om det ikke har brug for bruger ingen dato for arbejdet tillykke hilsen

 22. Andrew sagde han

  Cristi kinda ryddet safari! Det er godt, hvis du åbner en side i stedet 5 når du ønsker at åbne nogen faner nedbrud. På Firefox og Opera kan åbne faner og 10 har intet fungerer perfekt!

 23. @Andrew:
  Vel vidende, at afhænger af computeren, jeg brugte temmelig meget safari og jeg bemærket dette problem, ikke er i modstrid muligt at have nogle bugs ubehandlet men dybest set har god stamtavle.
  Jeg har tillid til denne browser, men jeg anbefaler det til brug som en browser baseret.
  Firefox er stadig konge, selvom det er en smule langsom med mange plugins.
  Prøv Chrome, der gjorde Adrian en meget god tutorial.

 24. danezu sagde han

  Det forekommer mig meget hurtigt Safari-browser, jeg kunne godt lide lam acuam benyttes indtil nu, men jeg fokuseret chrome.Frumso tutorial og baggrund meget nice: P.

 25. SpawN sagde han

  meget hurtig og denne browser, men jeg har et problem med den, når jeg åbner, jeg åbnede mere end 3-4 tags og klikker på en af ​​dem, den indlæser den fra top til bund, da den viser den fra top til bund på et billede ...

 26. Sanda sagde han

  hvordan du henter billeder ved telefonen på pc venligst fortælle Sami og mig

 27. @Sanda: Du skal have boksen telefon med en cd eller dvd software, der kræves til dataoverførsel, medmindre du har sådan et drev og har brug for at hente driverne fra din telefon producentens websted.

 28. Adrian sagde han

  @Cristi-admin: Udover den software, som du har sagt og Cristi brug for en særlig datakabel til din telefon model eller en Bluetooth-stick !!! (hvis din telefon har Bluetooth)

 29. Edy666 sagde han

  Jeg har installeret Safari før du læser denne artikel, men jeg kan sige, at jeg var en fan jeg gerne mozilla mult.inainte nu bruge Chrome og Safari, du føler forskellen og obisnuesti hurtigt.
  Det er en god tutorial

 30. pari sagde han

  tak for alle de tutorials jeg prøver safari og endda held og lykke.

 31. pari sagde han

  tak for denne tutorial og bruge safari OSA

 32. jak sagde han

  Jeg har installeret, geninstalleret et par gange med kits fra flere opsporing ud. SAFARI og problemet er ikke min knap vises Top Sites. Jeg bare VIS ALLE disse bogmærker Bogmærker og links ellers ingenting.

 33. CosminCJ sagde han

  Meget fede tutorials, fortsæt det gode arbejde. Jeg kan sige, at Opera har 10 100 3% test prøvestenen og er ganske tilpasses.

 34. radu32 sagde han

  Jeg finder Firefox mere sikker og mere fleksibel. Måske sekundært for at sige det, men jeg synes ikke Chrome er bedre. Hvad jeg kan lide ved Safari er 3D-effekterne ...

 35. Alex sagde han

  Efter en test chip, Safari var den hurtigste browser testet dem.

  Jeg kan ikke lide, hvordan det viser.

 36. zalmoxiss sagde han

  Hej stærke mennesker, vær venlig at oplyse mig, jeg forstår ikke, hvor det er, eller hvordan man tager skridt til at importere en liste med bogmærker fra en anden browser i Safari?! ... Jeg kan ikke se en importmulighed nogen steder !!!! tak skal du have

 37. Adrian sagde han

  @zalmoxiss: Du kan ikke importere bockmarks fra nogen browser i Safari !!! For eksempel understøtter Google Chrome ikke import af bogmærker fra Internet Explorer !! Der er dog en "konverter", der konverterer Firefox-bockmarks til Opera og så videre ... softwaren er gratis og kaldes Transmute

 38. zalmoxiss sagde han

  Fremragende Adriane, jeg vidste, at jeg kunne stole på dig, mange tak for svaret. Det, jeg nu bemærkede, er det faktum, at i Safari version 3.2.2, hvorfra jeg nu skriver fra en anden computer, har knapperne File, Edit ……… .etc, og importen af ​​bogmærker fra Firefox gik, mens det på den sidste Safari var for dem på siden som den, der er præsenteret i videoundervisningen, har de ikke sådan noget. Her er mysteriet, at det virker umuligt for mig, at en browser ikke har denne mulighed for at importere sit eget bogmærke, eller måske ved jeg ikke, hvor jeg skal se endnu :) ). Tak igen og hold kontakten.

 39. Wolfyz sagde han

  hvis du ved, hvad udvidet det bruger den browser, som du vil importere dine bockmarks med ... kan du eksportere fra den aktuelle browser, og du har ikke pb 😀

 40. Saki Dennis sagde han

  Ii køligt browser Firefox, som jeg kun troede give dem gode ses som mere og safari og opera

 41. Cristi mand merchandise ejti mest konkrete

 42. Sergiu sagde han

  stadig :)) ... Jeg bemærker ikke rigtig store forskelle .. de går alle ret godt ... men jeg er uafklaret ...

  alligevel ... Cristi, tillykke og held og lykke!

 43. EMIL sagde han

  Jeg har installeret, geninstalleret et par gange SAFARI og problemet er ikke min knap vises TOP SITES.Stiti en kur /

 44. Adrian sagde han

  @EMIL: Det er en fejl fra dem, årsagen er ukendt ... for nogle er det hele perfekt for nogle ikke ... når alt kommer til alt producerer apple software til mac ikke til windows ... det var at forvente! Måske vil de i fremtiden frigive en fungerende version ... hvis ovenstående kommentarer ikke hjalp dig, har du ingen anden løsning end at bruge en anden browser ... eller bruge den sådan uden topsider ...

 45. sailorriver sagde han

  Det er godt, det er hurtigt, men se hvor meget hukommelse det bruger ... knappen Top Sites vises ikke også på mig ... tak for vejledningen!

 46. sailorriver sagde han

  Selv spiser godt nok hukommelse til at åbne en fane sprang 100 Mb

 47. OM INSTALLATION, VEDLIGEHOLDELSE, BACKUP ... APPELSBETJENINGSSYSTEMER ER IKKE TUTORIELLE, ER DE NOE af de bedste produkter i sortimentet ??

 48. ALWIL sagde han

  Ja og temmelig interessante tutorial tutorials foretaget af them've så dig alt vil jeg give et simpelt råd jeg hentede alle slags browsere, og vi har testet. Hvorfor jeg siger dette, fordi jeg ser nogle stadig sige noget om hver browser er specifikt ønsker at få idéen om at sætte spørgsmål

  Hvilken browser er hurtigst?

  Vi følger nu for at gøre Firefox er en af ​​de mest kendte og brugte browsere i verden, og spekulerer på, hvorfor? Fordi det kan bruges til at multte Chichi forbundet med plaginuri og etc.
  Nu kan alle anvendelser som browsere
  Der vil teste alle browsere til at have en større tilslutning til nettet og derefter uploade sider vedezi som browsere forskel er meget lille og for dem, der har en svagere forbindelse til internettet, vil anbefale OPERA
  Og fortsætte Firefox browser nummer 1 verden som nævnt ovenfor, ikke kun er den bedste browser til ONLINE browser her går alle dumme spille spil browsere online på dette niveau antyder Firefox er den bedste

  Og hvile med Google Chrome og Safari er også temmelig godt, men min mening fortjener ikke og IE ikke at tilbyde maksimal sikkerhed vb ikke sige jeg det er halen

  Brug Firefox og Firefox, og kun hvis du ønsker en anden browser vil anbefale OPERA

  Men jeg gentager, vil ikke slå for hastighed Opera er virkelig nummer 1 hastighed, men Firefox er den bedste browser på enhver Internet

  Jeg for en bruger ikke CAT FIREFOX ærlig jeg ikke nogen af ​​2 browser århundrede siden forblive ærlig jeg ikke har brug for den holdning alle

  Firefox er min mening og bliver nummeret 1 verden

 49. Mihai sagde han

  lave en tutorial og Mac

 50. Catalin sagde han

  google chrome opera til mig og tog prøvestenen 3 100 \ 100

 51. Robert sagde han

  hej jeg har et spørgsmål, jeg ukontrolleret ikke at installere, at Bonkour men når jeg færdig jeg gik og senere opservat jeg æble, som jeg installerede opdateringer kan slette det eller nødvendigvis skal holdes?
  Tak meget jeg sætter pris på, hvad du gør med alle

 52. Bogdan856 sagde han

  Jeg kan gøre i Safari, oversætte med højre-museklik, som de gør i IE. Er det muligt?

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.