Musik via Bluetooth til eventuelle højttalere, hovedtelefoner og bil

I de seneste år, lytte til musik på din telefon eller tablet-pc, har de Bluetooth-højttalere blevet en normalitet. Selv bilproducenter i nye biler, stiller Bluetooth til at lytte til musik fra telefonen til bilradioen.
Måske har du nogle gamle højttalere, som stadig hører godt, eller måske du har et lydsystem af kvalitet hjemmebiograf, hvor du har investeret et betydeligt beløb; det er ikke en synd at erstatte dem med andre, hvis de er meget god.
Behandling for højttalere og bil audio-systemer ældre er en Bluetooth-modtager, som bringer dem tilbage til livet og var intelligente enheder.

Musik trådløst via Bluetooth til eventuelle højttalere, hovedtelefoner og bil

Jeg købte på Amazon Bluetooth audio receiver, ikke at vide, hvor godt det vil være. Helt ærligt, jeg troede jeg var dum nok til at høre musik talere, men jeg var imponeret af lyden, hvilket er bedre end den hovedtelefonudgang af telefonen. Nu måske vil du sige det er din skyld, der ikke lyder godt i hovedtelefoner; men jeg kan fortælle dig, at jeg prøvede med en iPad Mini 2, og endnu mindre kunne høre musik på hovedtelefoner end Bluetooth.
Enheden hedder Justop, hvilket formentlig er et navn, tilfældigt valgt af OEM i Kina. Det samme produkt, kan du finde det under andre mærker.

Justop gadget er ganske enkel, med kun en far jack (TRS), en fødevare slot og en multifunktions knap, som bruges til: on / off, parring, pause / play.
I kassen har vi en plug adapter fra mor jackstik (TRS), stereoanlæg RCA; Derudover har vi også en mor jack adapter (TRS) i begge ender, som bruges til tilslutning af hovedtelefoner.
Justop indersiden og har et batteri, som det selv nogen 12 260 timers afspilning og standby; Derfor kan denne Bluetooth audio receiver bruges med hovedtelefoner.
Bluetooth audio receiver Justop (Amazon.co.uk)

Videotutorial - Trådløs musik via Bluetooth på alle højttalere, hovedtelefoner og i bilen

Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Catalin sagde han

  Der er noget lignende i butikkerne fra os?

 2. Bogdan Constantin Dumitrescu sagde han

  og hvis jeg ønsker at bruge pc'en betyder, at jeg har brug for 2 identiske enheder? en til at oprette forbindelse til din pc og en på hovedtelefoner?

 3. Alex Radu sagde han

  Fortæl mig venligst hvor meget for mig, hvis jeg transportu ordre på amazon, og hvor gør produktet.

  • Ved linket forlod mig, levering er på din dør, transport afhængigt af adressen. Der kan jeg lokalisere transport omkostninger, da jeg tog de samme transport- flere produkter. For mig, de pakke pakke produkter koster £ 50 og transport for hele pakken af ​​fosr 5.5 pounds.
   Sæt det i kurven, fulde adresse og se prisen.

   • andrei sagde han

    Jeg kan købe på amazon kort, hvis vi ikke gjorde? af nogen art. Jeg betaler, når jeg giver direkte til kurer pakke

 4. Andrew sagde han

  Hej. Jeg tog min så http://www.logitech.com/en-us/product/bluetooth-audio-adapter og jeg vil gerne fortælle dig, at jeg er super tilfreds. Jeg har en pind og Bluetooth-adapter, der er forbundet til højttalere og går super godt. Jeg havde modet til at købe et andet produkt. Jeg troede, at Logitech er et godt brand kendt, og der er ingen måde ikke at gå, og virkelig var

 5. Razvan sagde han

  Hvilken model er hovedtelefoner?

  • JVC Extreme Explosives (tror jeg). Jeg ved det ikke nøjagtigt, for jeg har ikke kassen længere, og der står kun "XX" på dem.
   Men disse hovedtelefoner er fantastisk til deres pris. Bas meget godt for din hjerne ryster.
   God gennemsnit.
   Meget god høj.
   Man kan lytte til noget højt uden forvrængning, hvis kilden (telefon, afspiller) har en god DAC.

 6. Alin Lucian sagde han

  Hej Cristi,
  Jeg har et spørgsmål: Hvad er forskellen mellem SATA porte og M.2 ???
  Nu vil jeg gøre min pc som i tutorial, selv om jeg har en pc helt temmelig god i7 men har allerede 5 år 4GB Ram, SSD samsung 840 evo 256 GB + 2 harddiske 1 TB (intern og en ekstern), men jeg 3.0 USB.
  Nush hvad jeg kunne bede ham, og jeg vil gerne gøre min pc for nu og i fremtiden, at du kan opgradere det og over 3-4 år.
  Hvad synes du om dette bundkort:
  https://www.alternate.de/ASRock/Fatal1ty-Z170-Gaming-K4-D3-Mainboard/html/product/1217472?tk=7&lk=17954
  Bravo til tutorials, kan du donere på denne side?
  Alin Lucian venlig hilsen

  • Daniel sagde han

   Lucian @Alin videotutorial.ro ikke donere til kirken donerer Numa, jeg for en ikke give penge videotutorial.ro 2 fordi chører ikke Calum og video tutorials, der er er meget få

   • fokus sagde han

    Lad dig selv skrive "mestre", fordi det ikke er noget for dig. Prøv at lave nogle meditationer på rumænsk, og så venter vi på dig ,,, succes!

    • Daniell sagde han

     Jeg behøver ikke meditation lb. Rumænsk!
     Jeg foretrækker at bruge CD'er med musik, end at give penge til denne enhed justop men fint, så er nogle gerne komplicere end at gøre det lettere.
     Jeg klage til Google, fordi videotutorial.ro gav mig IP forbudt, selv om jeg ikke ved hvorfor, men det er deres badeværelser, der bruger proxy nu.

  • marius sagde han

   Haica jeg svare dig, jeg kan se, at ingen ønsker at sætte dig i tankerne. M.2 porte er lidt hurtigere end SATA, SSD, men det afhænger af dig, og du kan lige så SSD m.2 at være dyrere, plus du nødt til at være forsigtig, når du køber størrelse.
   Som bundkort, bundkortet er meget ok, da den pris, de rent faktisk ville gå på det en i7 k kø, som vil tillade dig at gøre overclock. Den er kompatibel med de fleste processorer Skylake, men ville ikke begrunde en dyr bundkort chipset z107 så, hvis du har det nødvendige budget, tage det.

 7. cipy sagde han
 8. iris sagde han

  et andet projekt .... at overveje ... Maru OS forvandler din Android-smartphone til en pc

 9. Jeg så amazon bluetooth sendere op til 50 m.Asta præsentationen til spørgsmålet afstand?

 10. Sultan sagde han

  @Alin Lucian ... Rumæntalende mor ,, EI ”... Jeg giver ikke noget for hvad du siger ... der heller

 11. emil sagde han

  velkommen

 12. SLUT sagde han

  Cristi du kan hjælpe mig, jeg har denne ASRock h81m-dg4 og jeg vil gerne hente de nyeste drivere, men desværre producentens websted er gamle exsist et alternativ til at hente dem andre steder eller vrun program fra dem .

  • marius sagde han

   Dit problem kan løses ganske elegant i ASROCK bundkort har BIOS programmet, at hvis du downloader drivere direkte tilslutning til nettet, bare vælge det operativsystem, du har, og lave en mappe med drivere er konkurrencedygtige på partitiade system. Alternativt downloade driveren pack løsning. BAFTA.

 13. Dumitru sagde han

  Hej Cristi.se kan installere Whatsapp på pc eller laptop? I bekræftende fald bedes lave en tutorial mere ..

 14. Xantes sagde han

  Her er noget identisk, kun det er lavet til at modtage og sende - via Bluetooth - til enheder, der ikke har Bluetooth: http://www.cel.ro/accesorii-diverse/adaptor-bluetooth-avantree-saturn-l/ Jeg har det og bruge det og er meget tilfreds med det!

 15. Ionut Manolache sagde han

  Hej Cristi. Hvilke knogler i OnePlus og hvad vil du anbefale? Jeg er nysgerrig, hvis du forsøgte Xposed Framework, eller Boeffla Kernel.

 16. Titi sagde han

  Salut!
  Jeg forsøgte at ændre navnet på min Android-telefon, der vises i routeren sådan: android-e73c0c9db4610265 ... men det lykkedes mig ikke !!! .. Jeg søgte på nettet, men jeg fandt ikke noget. Spørgsmål: Kan jeg ændre navnet på min Android-telefon til WI-FI? fordi jeg ikke fandt løsningen!

 17. Sal Cristi. Jeg vil gerne spørge, om det er muligt at bruge det til håndfri opkald?

 18. Cristian sagde han

  Hilsen Hvis du tilslutter et par trådløse hovedtelefoner og audio transmitter til pc'en får jeg at ødelægge noget? Systemet er kraftfuld! Castilla banke på 30 m.

 19. Alexandru sagde han

  hej Jeg leder efter en bil tur computer med Bluetooth

 20. Ionut sagde han

  Hvad med at gøre en Android-telefon, der smides rundt i huset, til et legetøj ud af det. Det er bare, at du ikke får succes via Bluetooth, men via trådløs. Fordelene, dit eget batteri, som du kan oplade til enhver tid, eller du kan endda holde telefonen tilsluttet (der er telefoner, der ikke har brug for et batteri, det fungerer kun tilsluttet med USB-kablet. Testet en orange roya), bedre lydkvalitet ) selv praktisk, kun du bliver nødt til at bruge en bedre telefon med en dedikeret lydchip. Jeg har en sådan telefon, og forskellen er synlig, når jeg forbinder den telefon, der har DAC. Men som jeg sagde generelt, bruges en telefon, der er glemt gennem huset, hvorfra vi ikke kan have høje pretentioner. Jeg brugte en Samsung Galaxy Ace 4 med en ødelagt skærm. Hvorfor samsung? Enkel orange Roya Jeg kunne ikke finde lpm-filen. Ja, du har også brug for lidt mere avanceret viden om at bruge Android. Først og fremmest rod .. F let i dag med kingo rod…. hvorefter modifikationen af ​​lpm-filen ... om hvilken du kan finde vejledninger .. Hvorfor ændrer vi .. så telefonen starter (starter) når den får strøm, dvs. når det er spænding på ledningen, spænding som vi tager direkte fra ledningerne fra kassetteafspilleren, helst ved kontakt eller kun når radioen er tændt med en simpel bil cigarettænder adapter adik tilføjede 2 ledninger bundet
  på + og - har adapteren jeg valgte en tråd på. +, og ved - "ørerne" har et hul og kan let forbinde ledninger til det, en myria-adapter, som jeg gav 7 lei. På denne adapter er et normalt micro usb-kabel tilsluttet telefonen. Ændring af lpm-filen gør det muligt at åbne telefonen automatisk, og applikationen google magtfrakoblet til at lukke den, når telefonen ikke længere er tændt.
  Det forbliver, hvordan du spiller musik fra en android til en anden, dvs. stream. Jeg fandt to måder. Den første og enkleste er med lydsåmaskine (google-applikation), men den gratis version lukkes efter 2 minutter (dvs. den kræver genforbindelse, den lukker ikke helt og fungerer ikke længere), premiumversionen er ca. 15 lei. Det kan lappes med Lucky patcher, men det varer cirka en halv dag (hvem ved hvordan man bruger programmet bedre og formår at knække det helt, er velkomne til at forklare det for mig). Sound såmaskinen har også den emitterende komponent, men også den modtagende, så på telefonmodtageren, der bruges som en "wirless adapter", indstiller du lydsåmaskinen i højttalertilstand, som også har mulighed for at starte ved opstart. Alt hvad du skal gøre er at oprette et hotspot på telefonen, hvorfra du spiller musik, på telefonens relikvie skal du åbne wirless og indstille den permanent aktiv. Den anden mulighed er med billig cast installeret på relikviet, det er helt gratis, kun du kan kun spille fra dig på den anden android, det ser simpelthen ud som det rektangulære ikon ... klik og voila .. Det har også cheapcast start ved opstart, så det er nyttigt . Med lucky patcher kan du få dig til at spille i baggrunden, det er en brugerdefineret patch til noget lignende, hvis du beholder båndet, og du har nok "megapixel", er det den nemmere mulighed. Naturligvis fungerer programmerne sammen, men i det andet er du afhængig af nettet.
  Forbindelsen er lavet med stikket ... På aux radio .. Jeg gjorde det ved en 2 oem koncert, hvor jeg brugte et aux 8 pin kabel (blå). Opmærksomhed på koncert 2 skal du bruge aux med integreret kredsløb, dvs. ikke simpelt kabel. Jeg brugte den fra 4car-medier, men hvis du finder den billigere, og du har tålmodighed i cirka 2 måneder til at komme fra Kina, tror jeg, de er endnu billigere. Den eneste ulempe ved "systemet" er, at det åbner om cirka 1 minut (når du slukker for radioen) .. Mere eller mindre her er, hvordan du forbinder ledningerne til cigarettænderadapteren (ved kontakt eller bare når radioen er åben) fordi applikationen, der lukker telefonen uden strøm, har en 20'ers timer, der giver dig mulighed for, selvom du fjerner skaldethed fra kontakten og genåbner radioen for at holde telefonen i gang. Jeg mener, hvis du har et job i 5, 10 minutter, og du tillader dig selv at lade din radio være åben, mens du forlader, behøver du ikke vente på det øjeblik, indtil den åbner. Spil stigning!

 21. Ionut sagde han

  Hvad med at gøre en Android-telefon, der smides rundt i huset, til et legetøj ud af det. Det er bare, at du ikke får succes via Bluetooth, men via trådløs. Fordelene, dit eget batteri, som du kan oplade til enhver tid, eller du kan endda holde telefonen tilsluttet (der er telefoner, der ikke har brug for et batteri, det fungerer kun tilsluttet med USB-kablet. Testet en orange roya), bedre lydkvalitet ) selv praktisk, kun du bliver nødt til at bruge en bedre telefon med en dedikeret lydchip. Jeg har en sådan telefon, og forskellen er synlig, når jeg forbinder den telefon, der har DAC. Men som jeg sagde generelt, bruges en telefon, der er glemt gennem huset, hvorfra vi ikke kan have høje pretentioner. Jeg brugte en Samsung Galaxy Ace 4 med en ødelagt skærm. Hvorfor samsung? Enkel orange Roya Jeg kunne ikke finde lpm-filen. Ja, du har også brug for lidt mere avanceret viden om at bruge Android. Først og fremmest rod .. F let i dag med kingo rod…. hvorefter modifikationen af ​​lpm-filen ... om hvilken du kan finde vejledninger .. Hvorfor ændrer vi .. så telefonen starter (starter) når den får strøm, dvs. når det er spænding på ledningen, spænding som vi tager direkte fra ledningerne fra kassetteafspilleren, helst ved kontakt eller kun når radioen er tændt med en simpel bil cigarettænder adapter adik tilføjede 2 ledninger bundet
  på + og - har adapteren jeg valgte en tråd på. +, og ved - "ørerne" har et hul og kan let forbinde ledninger til det, en myria-adapter, som jeg gav 7 lei. På denne adapter er et normalt micro usb-kabel tilsluttet telefonen. Ændring af lpm-filen gør det muligt at åbne telefonen automatisk, og applikationen google magtfrakoblet til at lukke den, når telefonen ikke længere er tændt.
  Det forbliver, hvordan du spiller musik fra en android til en anden, dvs. stream. Jeg fandt to måder. Den første og enkleste er med lydsåmaskine (google-applikation), men den gratis version lukkes efter 2 minutter (dvs. den kræver genforbindelse, den lukker ikke helt og fungerer ikke længere), premiumversionen er ca. 15 lei. Det kan lappes med Lucky patcher, men det varer cirka en halv dag (hvem ved hvordan man bruger programmet bedre og formår at knække det helt, er velkomne til at forklare det for mig). Sound såmaskinen har også den emitterende komponent, men også den modtagende, så på telefonmodtageren, der bruges som en "wirless adapter", indstiller du lydsåmaskinen i højttalertilstand, som også har mulighed for at starte ved opstart. Alt hvad du skal gøre er at oprette et hotspot på telefonen, hvorfra du spiller musik, på telefonens relikvie skal du åbne wirless og indstille den permanent aktiv. Den anden mulighed er med billig cast installeret på relikviet, det er helt gratis, kun du kan kun spille fra dig på den anden android, det ser simpelthen ud som det rektangulære ikon ... klik og voila .. Det har også cheapcast start ved opstart, så det er nyttigt . Med lucky patcher kan du få dig til at spille i baggrunden, det er en brugerdefineret patch til noget lignende, hvis du beholder båndet, og du har nok "megapixel", er det den nemmere mulighed. Naturligvis fungerer programmerne sammen, men i det andet er du afhængig af nettet.
  Forbindelsen er lavet med stikket ... På aux radio .. Jeg gjorde det ved en 2 oem koncert, hvor jeg brugte et aux 8 pin kabel (blå). Opmærksomhed på koncert 2 skal du bruge aux med integreret kredsløb, dvs. ikke simpelt kabel. Jeg brugte den fra 4car-medier, men hvis du finder den billigere, og du har tålmodighed i cirka 2 måneder til at komme fra Kina, tror jeg, de er endnu billigere. Den eneste ulempe ved "systemet" er, at det åbner om cirka 1 minut (når du slukker for radioen) .. Mere eller mindre her er, hvordan du forbinder ledningerne til cigarettænderadapteren (ved kontakt eller bare når radioen er åben) fordi applikationen, der lukker telefonen uden strøm, har en 20'ers timer, der giver dig mulighed for, selvom du fjerner skaldethed fra kontakten og genåbner radioen for at holde telefonen i gang. Jeg mener, hvis du har et job i 5, 10 minutter, og du tillader dig selv at lade din radio være åben, mens du forlader, behøver du ikke vente på det øjeblik, indtil den åbner. Spil stigning!

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.