Avira antivirus gratis udgave installere en video -tutorial

I denne video tutorial vil vi installerer sammen en gratis antivirus.

Jeg valgte en gratis antivirus, at vi vil downloade, installere og indstille impreuna.In denne video tutorial jeg valgte at installere Avira antivirus er et meget nemt system, der betaler meget godt hvervet en antivirus.

I øjeblikket er dette antivirus øverst i brugernes præferencer og efterlader mange lignende applikationer som Avast, som har bevaret en gammel grænseflade og Avg gratis udgave, der har forbedret grænsefladen kraftigt, men unødigt kompliceret driften af ​​scanningsmotoren, hvilket gør det vanskeligt at til gengæld driften af ​​computeren.

Denne udtalelse er strengt personligt, og du er nødt til at prøve alle de produkter for at få en afgørelse i en informeret måde.

af Bogdan Pelu

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)

 


Relaterede TutorialsKommentarer

 1. adrian sagde han

  Jeg ved ikke noget om dette antivirusprogram, jeg har et norton-antivirusprogram, det er 2007, og jeg ved ikke, hvor godt det er, men du kan fortælle mig noget om det, jeg er ikke ked af det ………. Og hvis du vil, kan jeg lave en video med dens installation Jeg vil gerne vide og dak, du kan lære mig at installere en nod32 til en rietena af mig, der har en svag hest, og jeg ved ikke, hvordan man laver en installation ersi mange tak

 2. admin sagde han

  Om norton kan jeg sige med sikkerhed, at jeg spiser flere ressourcer, og jeg afinstalleret det i en halv time af installation og ærligt kan ikke anbefale det til nogen.
  Men måske trak mere effektive versioner, hvorfor taler nonsens?
  Som for node 32 ærligt ikke kan lide det har en million indstillinger og ikke kommunikere med brugerens PC, men jeg vil forsøge at tale med min ven boby ønsker at se, kan han gøre Nod 32 tutorial.
  Hvis du ikke kan lide mig, det betyder ikke, det er ikke godt, bare ikke min smag.

 3. admin sagde han

  Om Avira kan kun sige, at det er en antivirus: god, gratis og nem at bruge, men har ingen firewall og yderligere scanning motorer, men i form af antivirus er ganske god.

 4. Lacra sagde han

  ptr buna.multumesc denne tutorial, fordi jeg havde brug for en virus, men havde ingen penge til at købe det (jeg NOD32 og jeg var ikke tilfreds med ham) .Og det er interessant trick med revo, Jeg har installeret dette program, og jeg var overrasket hvor mange filer forbliver slettes, når du afinstallere programmet fra starten .Revo er stor, plus det gør andre ting mere gavnlig sistemului.Multumesc ptr alt, hvad du gør for begyndere mine.Sa blive elsket.

 5. adrian sagde han

  ok tak meget dak du formår at tale med boby for at lave en tutorial med nod32 ville være sejt …… ..meget helbred?

 6. Hvis vi taler om nod32 er temmelig godt, jeg bruger Eset Smart Security er bedre end 32 node, alle dem fra Eset produkt, foruden antivirus og antispyware har, firewall, antispam, ikke spiser disse mange resurse.Bineinteles fra Eset kunne komme med en mere moderne interface og foretage indstillinger mere tilgængelige og enklere, men ellers er det ok.

 7. Radu81 sagde han

  Symantec udgav for nylig Norton Antivirus 2009, der bruger meget få ressourcer og opdateringer hvert 15. minut (det kaldes hurtige pulsopdateringer) ... men avira er stadig den bedste til at opdage vira, mens Kaspersky har mest god desinfektion

 8. Jeg brugte Avira Premium og udløb tusinde 2 uger siden, og er nu ved hjælp Comodo tilfreds med ham

 9. OviDyus sagde han

  stærkt bror
  Jeg kan hvordan de studerer
  suntetzi den klogeste

 10. marius sagde han

  Tak for den lærer

 11. Olimpiu sagde han

  Jeg hylder Cristi og jeg holder spekulerer på, hvad synes du om Avira Premium fra hvad jeg ikke lært gå med Zone Alarm firewall?

 12. Adrian sagde han

  @Olimpiu: Det betyder ikke noget, hvilket antivirus du kombinerer firewallen med, så længe antivirusprogrammet ikke er en del af en suite og ikke inkluderer en firewall! Se k vi har vejledning om Zone Alarm eller COMODO, skriv søgningen op på den rigtige Zone Alarm eller COMODO og indtast ... du finder tutorials!

 13. cristian sagde han

  hej! dc kan ikke gøre opdateringen? jeg begynde at give opdateringer, men han søger at grænsefladen viser mig, at alt ikke er i facut.multumesc

 14. Adrian sagde han

  @cristian: Som du kan se, er denne avira gratis, og det er derfor, du ikke har mange muligheder, herunder den ene til at opgradere efter behov ... han vil opgradere sig selv, når han vil, fordi det er gratis, og det er målet ... Du har nogle begrænsninger for at få dig til at købe produktet ... lad det være alene, at det vil opgradere sig selv ... du vil se ... det virker ikke at opgradere det efter anmodning, når du vil!

 15. cristian sagde han

  Adrian ms

 16. cristian sagde han

  men selv efter 4 dag alene gør ikke data?

 17. Adrian sagde han

  @cristian: Hvis du konfigurerer det, er det normalt, at det ikke opgraderer !!! Måske indstiller du det til opdateringstilstand - minimeret! Eller måske har du en firewall, der blokerer den ... Gør firewallen til en regel for Avira om ikke at blokere den mere ... Eller måske har du firewallen i windows aktiv, deaktiver den, da den er god til ingenting! For at deaktivere det skal du gå til kontrolpanelet og derefter til Firewall og vælge at slå firewall fra.

  • Camellia sagde han

   Du er meget klog! Du spiller og nogle gange tænker og forklarer du for hurtigt. Hvor meget vil jeg gerne være "dig" i mindst 30 minutter for at løse det, jeg skal gøre, og derefter ... for at blive mig selv igen! Tak for tipene! Du er sej!

 18. danezu sagde han

  Dette antivirus god ærlige, vi har ikke hørt om det, men Avira og ZoneAlarm er et godt team i min udtalelse nam havde ingen problemer med virus eller andre spørgsmål.

 19. Ciurlycu sagde han

  Salut..nu ved, hvor dygtig du er adminule..stiu jeg et sted mellem nybegynder og forkert mediu..dar ved, at opdateringen fase (UpGrade..cum fortælle dig ..)

  forklaring:

  Jeg har brugt dette antivirusprogram i mere end halvandet år..og jeg bemærkede en ting..opdateringen er kun gyldig i en bestemt periode (jeg kender ikke den nøjagtige algoritme, fordi jeg ser, at den nu er gyldig indtil 07.2010) .. p-orma skal re-downloadet fra webstedet, geninstalleret ... og det fungerer som nyt..Opdatering SKAL arbejde når som helst du giver det manuelt.. mindst at sige, at der ikke er nogen nyere opdatering end hvad du har ..

  bevis:

  Hjælp -> Om Avira .. -> Licensoplysninger: Licens gyldig indtil 01.07.2010

  Jeg fandt dette alle forsøger at gøre opdateringen manuelt, fordi flere end 4 dag ikke singur..asta ske engang i efteråret Anlu 2008 (hvis jeg husker godt) blev angivet .. et eller andet sted overstayed jeg eller noget som denne ..

  Nu ved jeg ikke, om det er hans problem cristian..dar normalt DO Avira opdatering hver dag (selv gamle udgave deskidea et lille vindue på den nye arata..cea Kan deskide bare kedeligt vindue reklame)

  over & ud ..

 20. Ciurlycu sagde han

  Tilbage med en korrektion og undskyldning riguare..m kiggede Reports..se nu ud til, at i løbet af 25.03-30.03 ikke har gjort mine urile..scuzele opdateringer ..

  Dette betyder dog ikke, at "avira er gratis, og netop på grund af dette har du ikke mange muligheder, inklusive den til at opgradere efter behov" og især at det er "opgradering";))

  Du kan foretage manuelle opdateringer .. (og eneste opdatering vs. opgradering side er der en lille sandsynlighed insel..sau jeg kan ikke: P)

  over & ud ..

 21. @Ciurlycu:
  Denne antivirus er, hvordan det kan være gratis, i stedet du se et stort banner, som du er nødt til at lukke eller give ham ok, uanset hvad du vælger, er den samme.
  Jeg tror, ​​det er noget tålelig.
  På opdateringer Jeg ved ikke, hvad de skal fortælle dig, fordi jeg ikke fik at bruge det i lang tid.
  Ved karakteren af ​​vores aktivitet skal afinstallere softwaren og en hel del af dem undlader at opretholde en lang periode pc installeret, så vi kan udtale.

 22. Adrian sagde han

  @Ciurlycu: Lad mig fortælle dig, hvad er forskellen mellem opgraderinger og opdateringer, du ønsker? Opdatering = kun gør opdateringer til databasen og virus signaturer !! Opgrader = opgradere til selve softwaren, hvis adik kom ud i en ny version af Avira opgradering, du havde Avira Avira 8 9 men kom ud ikke meget lang! Jeg var nødt til at give ham Upgrade Manual, kun Opdateringen og det automatisk (underskrifter for virus), men opgraderingen jo gøre det manuelt!

 23. Bodybuilder sagde han

  Hvad med Avast?

 24. dstefoglo65 sagde han

  Hej alle sammen. Jeg har et problem med antivirusprogrammet (avira antivir classic). I et par dage kan jeg slet ikke opdatere det, det ser ud til, at det ikke kan oprette forbindelse til serveren. op til ca. 14%, så får jeg en besked som "ingen forbindelse til internettet ..." Jeg afinstallerede antivirusprogrammet, genstartede, så slettede jeg mappen fra C / PROGRAM FILES, jeg geninstallerede igen, men det giver mig nøjagtigt den samme fejl . Hvis nogen har nogen idé om, hvad det kan være, skal du give mig en besked, enten her eller på ID dstefoglo65 (på yahoo messenger). Tak skal du have.

 25. dstefoglo65 sagde han

  Mm've færdig! hader-aaa!

 26. Alexandra sagde han

  Godt!
  Jeg har også et problem, og jeg har brug for din hjælp: for omkring en uge siden havde jeg problemer med nogle spyware.En ven rådede mig til at installere SpyWare Doctor, og det hjalp mig. Efter at jeg blev af med spyware, bemærkede jeg, at mit antivirusprogram var forsvundet. (Jeg har brugt Avira Free i et par år) ... Jeg tænkte måske på at slette Spyware Doctor, så jeg geninstallerede det. Det er her mit problem begynder. Selvom jeg geninstallerede det, starter antivirusprogrammet ikke 🙁 Jeg forsøgte at geninstallere det mange gange eller hvis genvej vises på min skærm, men hvis jeg forsøger at give den Åben, har den ingen handling. For ikke at nævne den åbnes, når jeg tænder computeren ... Jeg forestiller mig, at dette sker fra vira, der er akkumuleret i de seneste dage ... Hvis du har nogen idé om hvad der sker, giv mig nogle råd. Mange tak!

 27. moonwolfesss sagde han

  i filmen præsentation tidligere version af avira.am forsøgt at følge dine råd der er anderledes end at installere den nye version.
  mit spørgsmål er: er den gode version, er det normalt at opføre sig anderledes? Jeg venter på et svar hurtigst muligt ... hvis det er muligt. Respekter de fyre, du er stærk.

 28. Adrian sagde han

  @moonwolfesss: tutorial er lidt gammel siden da har avira frigivet en ny version af antivirus, nemlig Avira gratis version 9, den ene i tutorial er version 8, generelt er indstillingerne forblevet omtrent de samme, kun ved 9 tilføjede de 2 flere funktioner eller 3 mere .... Ja, det er normalt, at de 9 opfører sig anderledes end den i vejledningen !! Vi kan ikke lave en tutorial hver gang et produkt frigiver en ny version, fordi der er software, der frigiver deres versioner meget ofte ... og det vil betyde, at webstedet kun udfyldes med tutorials til den software ... i princippet forbliver indstillingerne omtrent de samme, kun mere nye funktioner kommer, som du vil opdage, det er også godt at undersøge, at lære at prøve ikke at vente på alt på én gang !!! "Arbejd" og dig lidt og udforsk selv softwaren, der ikke bider !!!

 29. geo sagde han

  vil have os frace dig selv en demonstration at afinstallere antivirus med Revo Uninstaller, at narre din licensnøgle (måske jeg tager fejl, men jeg tror, ​​at antivirus-software kan ikke afinstalleres, som støtte dig Revo Uninstaller eller måske er jeg ikke god jeg temmelig godt.) Tak !!!

 30. Adrian sagde han

  @geo: Hvor bredt er dit browservindue? så smal, at du ikke læste, hvad jeg skrev nøjagtigt over dig, ikke sandt? Læs omhyggeligt, hvad jeg sagde nøjagtigt over dig, så tyk og måske lyser du… aaa hvad siger du?

 31. Adrian sagde han

  @geo: Hvis du havde læst kommentarerne fra vejledningen med Revo, ville du blive oplyst !!! Se, det er taget med kopipasta derfra, især til dig, så du ikke ødelægger musens roldans og ikke bliver træt, damer, hold din hånd i bevægelse

  Adrian
  May 23rd på 2009 18: 18 Svar på denne kommentar

  @morisman: Hvis du ser nedenunder for at skrive små tutorial titel, når han var sendt denne tutorial, hvad tid til hvad tid, fra da til i dag revo trak 5 versioner af softwaren !!! De ændrede driftsform som dem på GhetRight! Det blev opdaget af Boby ting, ikke en regel, er det foate end en, der bruger software! Selv i en tid kan revo.dezinstaland med ham og geninstallation af softwaren, har alle 30 dage retssag, var det nok bedst Revo derefter ... alligevel selv da det ikke var en regel eller en specifikation, såsom revo ville gøre dette eller ville bruge noget som dette, som jeg sagde disse blev opdaget af Boby ...

 32. Wolfyz sagde han

  Jeg prøvede at sætte på en Mojopac og gav mig fejlen:
  Runtime Error: C ++ Virtual Program Files: Avira / AntivirDesktop / avscan.exe

 33. gus sagde han

  Du glemte at fortælle os, hvorfor du har valgt brugerdefineret installation. Kan du forklare?

 34. @gus: Kendskab til og det er tilrådeligt at bruge dig, hvordan du installerer brugerdefinerede ikke at vågne op bagefter med alle former for nonsens installeret af computer (adware, spyware, værktøjslinjer)

 35. Adrian sagde han

  @gus: Generelt er det godt at vælge brugerdefineret, når du installerer software, fordi nogle programmer lægger alle mulige værktøjslinjer, addware, spyware (sjældent), og jeg tror ikke, du vil have dem ... nogle programmer tilbyder dig også en masse "nonsens" derudover til den respektive software, som du muligvis ikke vil have, fordi du aldrig vil bruge dem, hvis du ser på de ældre tutorials på vores side, vil du se, at det er blevet forklaret i flere timer, hvorfor brugerdefineret og ikke udtrykkeligt !!! Jeg installerer aldrig programmer i ekspressinstallationsfunktionen, men altid hvis jeg har muligheden, vælger jeg "brugerdefineret" bare for at fjerne og deaktivere de funktioner, genveje og tilføjelser, som softwaren giver mig, og som jeg ikke vil have, jeg ikke vil have ... I nogen tid har al softwaren en værktøjslinje, hvis du installerer alle de værktøjslinjer, som Daemon Tools, Yahoo Messenger, CCleaner og resten af ​​de programmer, du vil lægge, ved du, hvordan din browser vil se ud? (Firefox, internet explorer, osv.) som et juletræ og med "rammedelen", hvor billedet vises, siden på siden, meget lille !!!

 36. Ovidiu drone sagde han

  Jeg har en EEEPC 4g Surf med 900 MHz på processoren og 2 GB RAM (den er blevet opgraderet). Hvilket gratis antivirus anbefaler du? Jeg brugte hidtil avast, fordi jeg ikke vidste noget om avira, men det spiser mange af mine ressourcer. Jeg har også en Zone Alarm Firewall. Det er ok? Jeg ville gerne have AVG, men jeg synes, det ville være meget svært at flytte ...

  PS: Super tutorials.

 37. @Ovidiu drone: Når det kommer til ressourcer er mere gourmet AVG, Avira er perfekt til dig gratis udgave, men ved ikke, hvordan at flytte din EeePC, 900 Mhz er ikke bare en god hastighed for en processor.
  Asus EeePC tror ikke blev anset for at sende så store, prøv at forlade indstillingerne sikkerhedssoftware (antivirus + firewall) nedenfor, at ideen til side nogle funktioner til at undvige nogle ressourcer.
  En mere hensigtsmæssig løsning end Zone Alarm + Avira tror ikke, du havde!

 38. Cornel sagde han

  God aften, jeg er ked af at forstyrre dig, men hvad jeg vil gerne stille et spørgsmål.
  Jeg har installeret et antivirus retssag, det handler om Avira Premium Security Suite, jeg var nysgerrig efter at se, hvordan den opfører sig, fordi jeg ikke har prøvet hidtil, har givet hele computeren scanning og fandt mig
  2 virus (jeg ved ikke, hvordan du siger), som Kaspersky Internet Security fandt hende ikke indtil da.
  Indtil her alle gode, men en penetration test med et firewall-program til dig på videotutoriale kaldet leaktest overraskelse firewall trængt.
  Jeg gik ind i antivirusindstillinger i onlineprotection -> firewall -> sikkerhedsniveau og ændrede indstillingen fra
  høj til sædvane, jeg prøvet med alle leaktest og trænger firewall, vi steg til det højeste i hele blokken og selvfølgelig kunne jeg ikke komme på nogen netto adresse.
  Mit spørgsmål er, hvor kunne jeg have gjort noget forkert indstillinger have været, hvis den firewall, der er så tynd (er farligt at stoppe med at bruge så er ny ved hjælp af computer-gamle kun 2 år), at nævne, at firewal CPC er slukket i Windows og Kaspersky med de samme indstillinger til at teste din firewall leaktest ikke var trængt ind.
  Tak for tålmodighed til at læse alt, hvad jeg kan, end lang beskrivelse, men jeg ønskede at være så klar kan være.

 39. @Cornel: Hej, at vide, at opsætning af et sikkerhedsprogram ikke er så simpelt, selvom du har en "markør", som du kan hæve sikkerhedsniveauet med, er jeg sikker på, at der er andre indstillinger, som du kan forbedre firewallens adfærd med - fællesskab.
  Vi vil gøre en tutorial til denne sikkerhedsopdatering løsning, men indtil bestået, så skal du gøre grave rundt.
  Fra hvad du sagde i starten viser, at Avira er bedre end Kaspersky, tingene er ikke helt så enkelt, først og fremmest verden ikke gøre forskellen mellem en virus og en spyware, virus er for alle mennesker.
  Vi vil forsøge at tilbyde nogle forklaringer November når første tutorial om sikkerhedsspørgsmål.

 40. costyn sagde han

  Avira brug siden jeg descoperit.E meget god software, og jeg vil ikke nogensinde ændre det med andre områder alarm antivirus.Face godt hold, og jeg anbefaler det med glæde.

 41. Vlad sagde han

  Hej. Jeg havde også dette antivirus for en uge siden, jeg afinstallerede det, men jeg tror ikke, jeg har afinstalleret det korrekt, når jeg nu vil geninstallere det, fortæller det mig, at programmet allerede findes. Hvad skal jeg gøre ... Hjælp mig venligst!

 42. shark_of_tornado sagde han

  tin eksekverbare hvis der sker noget i en anden pc og jeg allerede antivirus.Executabilul holde det i tilfælde af det intamla noget med min nuværende antivirus. (Avast)

 43. shark_of_tornado sagde han

  fra hvad jeg læser yo bedste antivirus KASPERSKY. men det er bare forsøg 30 dage, hvis du ønsker gratis. Så der er bedre? AVIRA eller AVAST. yyyy. Jeg vil gerne sige, at jeg k yo licens til 4 år avast!

 44. shark_of_tornado sagde han

  bedes du besvare

 45. @shark_of_tornado:
  Det er svært at sige, og altid vil blive delt udtalelser
  Bedst at bruge det på det, som du forstå dig selv bedre, men hvis alt du licens til Avast hvorfor ikke bruge det
  Beslutningen er din

 46. shark_of_tornado sagde han

  God idé! 4 år siden, vi licenserer Cesa ikke profit? / -)

 47. Sherar sagde han

  @shark_of_tornado:
  en licens til avast nemt findes hvis du opholder dig til at se mindre og Avira øjeblikket er de bedste antivirus, især personligt brug afsløring virusi.eu Premium Security Suite forsøg:

  180 tast site for dagen (jeg er 30 Nush så hvis det virker):https://license.avira.com/en/promotion-8821dtghledngvzkrrqr (det er https-websted, så det er sikkert, og i + er det ikke piratkopiering ... 100% lovligt)

  Websted for at hente antivirus: http://www.avira.com/en/downloads/avira_premium_security_suite.html

  Jeg testede ikke linkene for at se, om de fungerer (sent) .... prøv at se, om du kan lide det mere end det enkle (der er otte mere end de andre)

 48. CRISTIAN TM sagde han

  -Please Meget hvis du kan gøre almindelig og mig HVAD ER malwares, COMODO OG HVIS DETTE ER FAKTISK underforstået, at denne HVIS DU PÅ COMPUTER Malvar, spise flere ressourcer, og bremser SYSTEM ER VIRKELIG ?? ?
  -Vær REAGERE-mig

  TAK

 49. Laurentiu sagde han

  Mange tak: *

 50. shark_of_tornado sagde han

  Jeg har et spørgsmål: Jeg sikkerhedsnet, IM, og registrerer virus godt? (Aceleşi har fordele som avast?)

 51. shark_of_tornado sagde han

  Jeg henviser naturligvis til Avira Free Edition

 52. Adrian sagde han

  @shark_of_tornado: Selvfølgelig er det en awesome antivirus, og efter min mening bedre end Avast, Avira, men scanner ikke IM trafik på !!! Men har den scanning i realtid, adik engang downloadet noget via Yahoo Messenger og fik ting til din PC Avira vil scanne gennem real-time beskyttelse i udførelsen af ​​filen eller flytte det, så alt hvad du kan ikke rigtig være inficeret og avast formentlig ville blive scannet, mens du henter, selv om han ikke er færdig med at downloade scanninger hver bit downloades til PC via chat-klient

 53. shark_of_tornado sagde han

  Jeg sætter Avira synes at fungerer fint! Vi vil se i fremtiden!

 54. Eugen sagde han

  Hej og multummesc af tutorial.e super.Eu hjemmebrug Avira gratis version 9 og Agnitum Outpost Firewall Free, både opfører perfect.Este en god antivirus, som jeg anbefaler til alle, og med en god firewall, har du optimal beskyttelse .

 55. Adrian Morosan sagde han

  Hej,

  Den tutorial er faktisk knyttet artikel for Acronis Disk Director.
  Jeg vil gerne se vejledningen til Avira ... hvis det er muligt. tak skal du have

 56. Cosmin sagde han

  Hvor cool er Acronis?

 57. Ionut sagde han

  Se som en fejl !!! Hvis jeg giver filmen at se Om Avira tutorial viser mig tutorial om Acronis !!!!

  • Jeg ved, det er ikke en fejl, vi tutorial bevidst trukket tilbage på grund af fejl at vise og kvalitetsproblemer.
   Kort sagt tutorial, der ikke stiger til det niveau af kvalitet, at det har videotutorial.ro.
   Ttutorialul løfte med Avira vil blive genoprettet på ingen tid.
   Vi takke dig selv venter, i mellemtiden Vazia, at vi har andre antivirus programmer såsom tutorials på.

 58. Cochin Ovidiu sagde han

  Hvorfor ikke arbejde vidotutorialul Avira? Vises Websiden af ​​kan ikke findes og er tom. Den Acronis ?????????????

  • Adrian sagde han

   Hans svar på dette spørgsmål, svaret er lige over din kommentar sir, er så svært at læse selv sidste 2 kommentarer, før du sender ??? Selv du elsker at fylde kommentarfeltet med de samme spørgsmål og svar, vil det tage så meget, og det er så svært at smide øje med din kommentar tekst lige over ???

 59. gepeto sagde han

  Jeg leder efter, hvordan du installerer Avira antivirus software fra Acronis tutorialu viser mig hvorfor ???

 60. Adrian sagde han

  gepeto: Jeg leder efter, hvordan du installerer Avira antivirus software fra Acronis tutorialu viser mig hvorfor ???

  Vejledningen blev taget ud for at blive ombygget, jeg synes ikke det er teknisk at installere Avira, især gratis udgave !!! Næste, Næste, Næste og Afslut ...

 61. Cochin Ovidiu sagde han

  28 dag i august og installere Avira, men jeg er ligeglad indstillinger, det er så svært at gentage det, jeg tror, ​​det var godt, og før jeg så bare gentage nogen 2 gange.

 62. dumitru32 sagde han

  Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg arbejder med IE, jeg Avira salt på en midlertidig IE, hvad ville det så være?
  PS IE Jeg bruger det ikke, jeg ville bare lægge nogle yndlingssider til min far ... 😀

 63. Colombo sagde han

  på avira, selvom den opdateres dagligt, vises den ved siden af ​​mig "sidste opdatering" i den røde firkant med et udråbstegn, som får mig til at tro, at der er noget galt. skal jeg gå til indstillingerne på en eller anden måde?

 64. Jeg har et alvorligt problem !!! Jeg hentede et spil og jeg vågner op med en virus TR / Spy.409088.1

 65. Francisc sagde han

  HajJeg har et alvorligt problem !!! Jeg hentede et spil og jeg vågner op med en virus TR / Spy.409088.1 jeg gav kommandoen til sletning Avira. Jeg lukkede min computer og jeg vågner op og avetisment: TR / Spy.409088.1 Og jeg gav, og jeg lukkede den samme advarsel: TR / Spy.409088.1 .Vi kan nogen hjælpe mig beder dig så hurtigt som muligt

  1) Download først Malwarebytes'Ant-Malware og / eller Superantispyware (de er gratis), og giv en "Fuld scanning". Hvis der vises noget, skal du slette det. Hvis der ikke vises noget, er det et Avira antivirus F / P.
  2) Avira - når det finder noget, er Avira godt at først (efter at vi har set, at det ikke er F / P) i karantæne og derefter derfra at slette.
  3) Spillet kan være ødelagt og / eller angrebet. I så fald afinstallerer du spillet, og rens derefter din pc med et "Cleaner" -program, du har.
  4) Hvis problemet fortsætter, skal du gå i "fejlsikret tilstand" (genstart computeren, og ved opstart skal du trykke på F8-tasten) og scanne igen med Malwarebytes'Ant-Malware og / eller Superantispyware og slette alt det "rod", der er resultatet af scanningen / scanningerne. Her kan du også scanne med Avira.
  5) Bemærk, at i alle tilfælde, du skal overveje, at hvis du har revner, keygen eller andre sådanne tricks du ikke slette dem.

 66. jeg løste

 67. 1960 sagde han

  Hvordan nulstiller jeg det interne ur af Avira at se en ny genbosættelse som der gøres i dags dato?
  Ethvert forsøg giver det samme resultat - det er installeret med samme foregående dato.
  Jeg ønsker ikke at gå uret ben, men hvordan man løser Avira, hvis du kan?
  Tak.

  • Francisc sagde han

   1960Hvordan nulstiller jeg det interne ur af Avira at se en ny genbosættelse som der gøres i dags dato Ethvert forsøg på at give det samme resultat -? Installerer den samme tid, jeg går anterioara.Nu timer knogle, men hvordan kan beslutsomhed Avira hvis det er muligt? Tak.  Cite mig

   Jeg forstår ikke rigtig dit spørgsmål. Men lad os se ...
   - Hvilken Avira bruger du: Gratis, Premium eller Internetsikkerhed?
   - Hvis det er den gratis, er der ingen mening i at gøre, hvad du siger. Du afinstallerer det, sletter registre med et hjælpeprogram og geninstallerer.
   - Hvis du bruger en af ​​de to andre, som er mod betaling, kan du ikke. Der er ikke sådan noget. Og det giver ikke mening alligevel, du kan ikke narre disse programmer. Det kan du ikke, fordi det ikke giver mening fra producentens synspunkt (hvis du har en licens, vil den være gyldig i den købte periode, og hvis du vil forlænge din periode ulovligt, så ... canci, slimhinder). Hvis du henviser til en "Nulstilling af prøve", for Avira findes den ikke rigtig.

   • 1960 sagde han

    Francisc: Jeg forstår ikke rigtig dit spørgsmål. Men lad os se ... - Hvilken Avira bruger du: Gratis, Premium eller Internetsikkerhed? - Hvis det er den gratis, giver det ikke mening at gøre, hvad du siger. Du afinstallerer det, sletter registre med et hjælpeprogram og geninstallerer.Cite mig

    Ja, undskyld, jeg ikke angive versionen.
    Freeware version.
    Jeg ville være taknemmelig, hvis jeg kunne forklare i detaljer, hvad der er slettet fra registreringsdatabasen, og det ville være, at nytte?
    Ikke alle er dygtige i disse ting, ikke alle ved, hvordan man bruger en komparator eller mikrometer.
    Men jeg er åben for alle læringer, men ikke meget længere i skolen.
    Så? Controls, software?
    Topdomæneadministratoren efter du kender dem til at være antivirussoftware, skal du ikke slette noget?
    THX ...

    • Francisc sagde han

     1960Ja, undskyld, jeg angav ikke versiunea.Varianta Freeware.As være taknemmelig, hvis jeg kunne forklare i detaljer, hvad der er slettet fra registreringsdatabasen, og det ville være, at nytte? Ikke alle er dygtige i disse ting, som ikke alle hvordan man bruger en komparator, eller micrometru.Insa er åbne nye lære, men ikke meget længere tid at scoala.Deci? Controls, software? Topdomæneadministratoren efter du kender dem til at være antivirussoftware, skal du ikke slette noget? Tak ...  Cite mig

     Ok. Lad os forstå. For den gratis version:
     1) installeret Avira, sætte den op og scanne og klar. Ingen grund til at afinstallere udvidelsen licens. Ved slutningen af ​​Licensing, fire uger før, licensen forlænges automatisk for en periode, der fastsættes af producenten. Under licens opdaterer både på base og selve programmet (esate hvis relevant);
     2) Hvis du afinstallerer Avira derefter:
     - gå ind i Kontrolpanel - Tilføj eller fjern programmer - og fjern Fjern fra Avira - genstart derefter;
     3) Efter afinstallation skal du bruge RegCleaner.exe, der kan downloades fra deres websted under navnet Avira AntiVir RegistryCleaner (downloadstien er: “Avira.com” - Downloads - Værktøjer - Avira AntiVir RegistryCleaner) til total registreringsdatabaserengøring.
     4) Slet derefter et værktøj til registreringsdatabasen (som du installerede på din pc - eksempel: WinUtilities, CClener, Regcleaner osv.);
     5) Hvis du geninstallerer Avira Free, viser det dig den samme installations- og udløbsdato som den forrige installation (indtast en kode i din registreringsdatabase, som du ikke kan slette, medmindre du er en IT-master eller geninstallerer windows - jeg tror dette er ikke tilfældet, og det betyder ikke noget alligevel, hvis det stadig er gratis);
     6) Hvis du installerer / afinstallerer det 100 gange, viser programmet det samme med hensyn til data, men påvirker ikke kørslen af ​​programmet eller opdateringerne, uanset slutdatoen skrevet i "Avira Personal Antivirus - Free Antivirus" (dvs. udløbsdato).

 68. 1960 sagde han

  Francis:
  Fyldestgørende.
  Avira Free version har et år testperiode.

  [IMG] http://i44.tinypic.com/34yd0zk.gif [/ IMG]

  Hvad sker der efter juli 1 2010 på denne avtivirus?

  Jeg er ligeglad, hvordan du fjerner ethvert barn, men 2 IQ, ved, hvordan man afinstallerer et program.
  Jeg er også interesseret i at fortælle mig i klar sunbt register over dem, der fortæller dig, at kun en specialist iistie.
  Lad os se det i øjnene, hvis du taske én måned hårdt i specialiseret software på reg. ii opdage.
  Men jeg ville så meget for at undgå unødvendigt arbejde, og håber, at nogen er så rart for mig videregive til mig og andre, denne lille hemmelighed.

  Så vidt jeg ved, efter juli 1 2010, jeg kan ikke fortsætte med at bruge dette av, selvom du afinstallere og derefter det reibstalez.
  Det er derfor, jeg har bedt om en blød (det samme, at vi alle i PC -en lille warez!) Viste sig, smarte, og nøgler, som skal fjernes direkte med deres calera.
  Ved du, hver gang jeg ringede til en "specialist" for at hjælpe mig med forklaringer, stødte jeg altid på en personlig "firewall" af ham selv.
  De er oprørske, ikke ønsker andre mennesker til at vide 0,1% af hvad de ved.
  Så jeg tog hende om mig, og jeg lærte af mine fejl, og hvad jeg lærte, og jeg ved, at jeg altid gav til andre, med detaljerede forklaringer, fordi jeg ved, hvor slemt ewste ikke blive hjulpet. Virkelig hjalp.

  Tak for hjælp.
  Jeg vil forsøge, hvad du siger i punkt to, men ikke så meget beslutsomhed.
  Please, kan måske tåle nogen til at sige noget.
  Cristi?

 69. 1960 sagde han

  Beklager, gjorde du siger i punkt to, men en del af det, du sagde tre:

  Efter afinstallation, for at rense det samlede registreringsdatabasen, ved hjælp RegCleaner.exe

  • Francisc sagde han

   1960: Beklager, sagde du i punkt to, men en del af det, du sagde tre:  Cite mig

   Du tager fejl!!! Avira Free er gratis hele tiden uden tidsbegrænsning !!! Det er også specificeret i vejledningen, og jeg har personligt brugt det i flere år. Enten passede du ikke på, hvad jeg skrev, eller så taler vi ikke om det samme. Jeg omskriver: Gratis version fra Avira: DET FORNYER AUTOMATISK FIRE UGER FØR UDLØBSVILKÅRET VIST I PROGRAMMET (i Avira-vinduet - fjerde linje (4) - Avira Personal Antivirus - Gratis antivirus 01.07.2010 - tydeligt skrevet på engelsk som: “Licens udvides automatisk og opdateres ca. 4 uger før udløb”). Hvad forstod du ikke?

 70. Francisc sagde han

  Vær venlig ikke at vise nogle vanvittige formodninger. Det er ikke dovenskab eller du kan læse, hvad der vises i det første vindue i Avira. Og jeg siger dig, hvis du ikke kan finde nogen poster, du ikke kan registreringsdatabasen. Vær sikker på. Intet behov for en specialist! Du skal være forsigtig med, hvad viser et program.

 71. Francisc sagde han

  Nogle gange har Adrian meget ret. Du er ikke engang i stand til at læse, hvad det program, du bruger, viser, endsige se en tutorial fra start til slut. Jeg har altid forstået det, og selvom moderatorerne nogle gange var ked af det, forklarede jeg "babeste" og henviste til andre websteder for yderligere information. Jeg gjorde alt, hvad der var menneskeligt muligt for at udfylde oplysningerne i vejledningerne, så det var forståeligt for alle.
  Efter flere år med IT selv 17 føler fornærmet mig nogen på et emne Contra indlysende og banale, med klar skærm selv under det pågældende program (Avira Free). Hvis det ikke ved bedre, så jeg forlade jobbet !!!

  • Adrian sagde han

   Francisc: Nogle gange Adrian er helt rigtigt. Nej du er ikke i stand til at læse, hvad programmet skærme bruger det, endsige se en tutorial fra hoved til hale. Jeg har altid været sympatisk og selvom de til tider ked moderatorer, forklarede "gamle koner" og henviste til andre websteder for yderligere oplysninger. Jeg gjorde alt menneskeligt muligt var at fuldføre tutorial oplysninger på en måde, der kan forstås af alle.
   Efter flere år med IT selv 17 føler fornærmet mig nogen på et emne Contra indlysende og banale, med klar skærm selv under det pågældende program (Avira Free). Hvis det ikke ved bedre, så jeg forlade jobbet !!!  

   Må ikke skræmme ... sove ... LaSalle .eu EDRC som engelsk er det sprog, international brug, og at alle bør vide, men det ser ud som det er sgu svært ... bare forstå, at EMO og rockere.

   • Francisc sagde han

    Adrian: Må ikke skræmme ... sove ... LaSalle .eu EDRC som engelsk er det sprog, international brug, og at alle bør vide, men det ser ud som det er sgu svært ... bare forstå, at EMO og rockere.  Cite mig

    At vide, at jeg forstår meget godt nu.

 72. 1960 sagde han

  adrian

  Må ikke skræmme ... sove ... LaSalle .eu EDRC som engelsk er det sprog, international brug, og at alle bør vide, men det ser ud som det er sgu svært ... bare forstå, at EMO og rockere.

  Bravo. LASAL. eller lade være? adrian
  Jeg kan lide dit sprog.
  Jeg tror som du taler med dine forældre?
  Få stor mand ...

  Francisc :
  Tro mig, jeg har absolut aldrig set paralleller hvad du giver mig det citat på engelsk, ellers nussede jeg rundt.
  Så jeg undskylder, at jeg bad om hjælp, jeg ved ikke hvor.
  Jeg har ikke fortalt dig, IT-ist band, ved du ikke, hvad du mener, jeg sagde, at jeg ikke kender.

  Vedrørende dem her:

  ...
  Nej du er ikke i stand til at læse, hvad programmet skærme bruger det, endsige se en tutorial fra hoved til hale. Jeg har altid været sympatisk og selvom de til tider ked moderatorer, forklarede "gamle koner" og henviste til andre websteder for yderligere oplysninger. Jeg gjorde alt menneskeligt muligt var at fuldføre tutorial oplysninger på en måde, der kan forstås af alle.

  Du sikker på, at i min side?
  Som nævnt så, skal du kende den person, du taler med.
  Jeg plejede at læse alt, som jeg gjorde her, læser alle kommentarer på denne side.
  Glemme, at jeg gik glip af en tur.
  Det sker og andre.
  Tro mig, det er ikke en cretinel af, hvad der menes navle af jorden, som jeg sagde, er der ting, du ikke kender, men du lærer.
  Hvis du ikke modtager hjælp, så de fejl de gør på dette område.
  Jeg har aldrig klikket på linjen 4, i hovedvinduet, opdateringen er automatisk og er indstillet til at gøre dagligt.
  Brug kun handlinger i positionerne to og tre.

  Hvor svært det var at sætte et billede, du løse min uvidenhed?
  Eller linke til billedet, jeg kan se, at billedet ikke vises, sætte mellem tags?

  http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gif

  Knyttet til en smart software i registreringsdatabasen, kan du give et eksempel på denne form:
  Din Unistaler!

  Men Francis, tak for tålmodigheden med en tone-døv i IT samfund.
  Du har fået modet til at spørge dig om noget her med den måde, at fyren (Adrian) svarede.
  Intet problem, er der andre steder, hvor en sådan skændsel heri ikke er tilladt, uanset hvor gammel den enkelte ville være på plads.
  Respekt er ikke påvirket af det samlede antal stillinger eller datoen for registreringen.
  Hav en god dag, det værd, selvfølgelig.
  Tillykke tutorials skabt her, og mere.

  • Adrian sagde han

   1960: adrian
   Bravo. LASAL. eller lade være? adrian
   Jeg kan lide dit sprog.
   Jeg tror som du taler med dine forældre?
   Få stor mand ...Francisc :
   Tro mig, jeg har absolut aldrig set paralleller hvad du giver mig det citat på engelsk, ellers nussede jeg rundt.
   Så jeg undskylder, at jeg bad om hjælp, jeg ved ikke hvor.
   Jeg har ikke fortalt dig, IT-ist band, ved du ikke, hvad du siger, jeg ikke kender eu.In sagde om dem her:
   Du sikker på, at i min side?
   Som nævnt så, skal du kende den person, du taler med.
   Jeg plejede at læse alt, som jeg gjorde her, læser alle kommentarer på denne side.
   Glemme, at jeg gik glip af en tur.
   Det sker og andre.
   Tro mig, det er ikke en cretinel af, hvad der menes navle af jorden, som jeg sagde, er der ting, du ikke kender, men du lærer.
   Hvis du ikke modtager hjælp, så de fejl de gør på dette område.
   Jeg har aldrig klikket på linjen 4, i hovedvinduet, opdateringen er automatisk og er indstillet til at gøre dagligt.
   Brug kun handlinger i positionerne to og tre.
   Hvor svært det var at sætte et billede, du løse min uvidenhed?
   Eller linke til billedet, jeg kan se, at billedet ikke vises, sætte mellem tags?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifKnyttet til en smart software i registreringsdatabasen, kan du give et eksempel på denne form:
   Din Unistaler!Men Francis, tak for tålmodigheden med en tone-døv i IT samfund.
   Du har fået modet til at spørge dig om noget her med den måde, at fyren (Adrian) svarede.
   Intet problem, er der andre steder, hvor en sådan skændsel heri ikke er tilladt, uanset hvor gammel den enkelte ville være på plads.
   Respekt er ikke påvirket af det samlede antal stillinger eller datoen for registreringen.
   Hav en god dag, det værd, selvfølgelig.
   Tillykke tutorials skabt her, og mere.  

   Lille mund- og ankelspil ... som du sagde ... det passer dig ikke at gå til et andet sted ... vores mål er ikke at uddanne dig eller sparke dig. Du kunne meget let, hvis du ikke forstår eller ikke ved, hvordan man siger det ... ikke at komme i munden med den, der kender og at modsige dig selv. Ellers bliver du forstået, hvis du siger "vent, jeg forstår ikke, jeg ved ikke, hvor jeg skal finde, hvad du siger" og ellers forstås du, når nogen som dig kommer som en orkan og siger "det er ikke sandt domle ... der er ikke sådan noget ... jeg så … Det er ikke sådan, det ser ikke ud) Lær at afsløre dit problem, så bliver du respekteret, og måske vil den, der hjælper dig, have mere tålmodighed, hvis du indrømmer at du er et træ i det, og du ikke begynder at modsige

  • Francisc sagde han

   1960: adrianBravo. LASAL. eller lade være? adrianJeg kan lide tau.Cred sprog som bare tale med dine forældre? Du får stor mand ...Francisc Tro mig, jeg har absolut aldrig set paralleller hvad du giver mig det citat på engelsk, ellers er jeg ikke fussed på aici.Deci, jeg er ked af, at jeg bad om hjælp .Ingen jeg ved ikke, hvor jeg fortalte dig, IT- bandet ist ikke, hvad du mener, jeg sagde, at jeg ved ikke, hvad de eu.In vilkår her: du sikker på det, i min del at hævde noget, skal du kende den person, der læser discuti.Obisnuiesc? stadig, som jeg gjorde her, læse alle kommentarerne i denne pagina.Uite at jeg savnede en rind.Se ske, og altii.Crede mig, dette er ikke en cretinel af, hvad der menes navle af jorden, så som sagt, der er ting, du ikke kender, men de invat.Daca ikke modtage hjælp, så de fejl de gør i denne domeniu.Nu jeg aldrig har klikket på linjen 4, i hovedvinduet, opdateringen er automatiske, er indstillet til at gøre bare zilnic.Folosesc handlinger i positionerne to og tre. Hvor svært det var at sætte et billede, du løse min uvidenhed? Eller link til billedet, jeg kan se, at billedet ikke vises, sætte mellem tags?http://www.freeimagehosting.net/image.php?487e851c85.gifKnyttet til en smart software i registreringsdatabasen, kan du give et eksempel på denne form:Din Unistaler!Men Francis, tak for tålmodigheden med en tone-døv i IT ului.Mi've fik modet til at spørge dig om noget her med den måde, at fyren (Adrian) til ripostat.No problem, der er andre steder, hvor sådan skændsel deri indeholdte er ikke tilladt, uanset hvor gammel den er helt individuelt på loc.Respectul og ikke påvirket af antallet af stillinger eller datoen inscrierii.Va en god dag, dem, der fortjener , desigur.Felicitari for tutorials skabt her, og mere.  Cite mig

   Hvorfor skal jeg sætte dit billede, når du har en videoundervisning, hvor du forklares meget tydeligt, hvad dette program "spises" med? Jeg havde aldrig forestillet mig, at du ikke engang så denne tutorial. Du støder forgæves. Brug et program (uanset hvad det er) og se ikke engang nysgerrig efter, hvad det indeholder (i det mindste i det første vindue)! Det virker absurd for mig. Og alligevel bruger du Avira eller ethvert andet program forgæves, hvis du ikke konfigurerer det korrekt.
   Og nu klar med dette emne. Du gør hvad du vil og hvad du ved.
   Held og lykke.

 73. 1960 sagde han

  For hvad du siger ovenfor ...
  Du bevise du har tegnet.
  Jeg tror, ​​du ikke har læst, hvad jeg skrev.
  Jeg sagde meget klart, at jeg ikke er god til det.
  Men jeg lærer hurtigt og desuden helhjertet hjælpe nogen uden at være et ryk med alt, hvad jeg kan, uden unødigt kramme mig.
  Ærligt jeg er ked af, jeg siger for anden gang, men det lader til, at du har nogle optagelser. Når nogen siger jeg ønsker intet mere end klar knytnæve i munden.
  Hvis nogen hverdagen Jeg henvender dig uforskammet skrevne ord

  Lille mund og ankler spil

  I det næste øjeblik alle har lille mund.
  Jeg troede, vi lukkede emnet, jeg havde ikke forventet et svar Ferentrari smag fra din side.
  I livet skal du lære tålmodighed, ikke at skolde når nogen støtter hans synspunkt, uanset hvor dumt det er.
  Hvis du er så mærkelig og nervøs i virkeligheden, kan nogen give dig et svar er ikke så behageligt.

  Så lad os konkludere endeligt, at historien ikke giver mening at tale videre. Den smarteste altid bukke under først.
  Skal jeg gentage igen, du og analfabeter kammerat:

  Undskyld jeg forstyrre min uvidenhed.

  Kun bedre.

 74. 1960 sagde han

  Tilbage med en rettelse:
  Jeg forvirret navn, jeg troede Frans er forfatter til dette indlæg, men det er helt forkert.
  Forfatteren er adrian.
  Så jeg undskylder for forvirringen.
  Men teksten forbliver den samme, som modtageren er adrian.
  En tusind undskyldninger, Francisc. Selv var jeg overrasket over, at det sprog, der kommer fra dig.

  BAFTA yderligere.

  • Adrian sagde han

   1960: Vender tilbage med en korrektion:
   Jeg forvirret navn, jeg troede Frans er forfatter til dette indlæg, men det er helt forkert.
   Forfatteren er adrian.
   Så jeg undskylder for forvirringen.
   Men teksten forbliver den samme, som modtageren er adrian.
   En tusind undskyldninger, Francisc. Selv var jeg overrasket over, at dette sprog kommer fra ta.Bafta yderligere.  

   Han griner over den ødelagte potts skår, du er sandsynligvis ude af hans sind ... hvor Romana i dit tilfælde blev efterladt og smittet meget dårligt. det skrives med “î” fra i når “î” er i begyndelsen af ​​ordet og med “î” fra a (dvs. “â”) når “î” er midt i ordet eller hvor som helst. Således vil vi have rumænsk ikke rumænsk, da du skrev mange ord her med "î" fra i.

  • Francisc sagde han

   1960: Vender tilbage med en korrektion: Jeg forvirret navn, jeg troede Frans er forfatter til dette indlæg, men det er gresit.Autorul total adrian.Deci, jeg undskylder for confuzie.Textul men forbliver den samme, som modtageren har adrian.Mii undskyldninger, Francisc. Selv var jeg overrasket over, at dette sprog kommer fra ta.Bafta yderligere.  Cite mig

   Intet problem. Fejlen er menneskeligt, de nerepararea er negativ. Men lad os droppe det. Du var ikke forsigtig, du har set den tutorial du Contrat ubrugelig. Efter jeg svarede i stand til at kontrollere mine påstande er sande, og hvis din spekulerer var noget uklar. Og jeg blev vred, fordi Negai uendeligt noget indlysende og banalt. Dette var ikke, hvor mange it-viden er den ene eller den anden, men for at få oplysninger i tutorial eller indlæg (mine eller andre). Det var omkring en Videotutorial klikke Avira programmet eller fra din pc og klar, du havde svaret. Men du ikke. Vid, at dette websted forklaringer udfylde og / eller debat om et Videotutorial; Læg ikke billeder, fordi billeder og ord læses.
   Og med hensyn til dine trusler, ved at det efterlader mig koldt. Først og fremmest er jeg ikke en skræmmende fyr, og for det andet har jeg "noget at slippe af med" dem, der truer mig på den ene eller anden måde (og det synes jeg også Adrian, hvis truslerne var rettet mod ham). Det passer dig ikke, farvel.

 75. adrian sagde han

  Kan jeg fortælle mig og mig, hvorfor nogen ikke åbne websider antivirus? Jeg trådte panda og AVG, Avira, osv alle jeg fortælle mig SERVER IKKE FUNDET i stedet brugt nogen hjemmeside åbner uden problemer, skal du, hvis du kan hjælpe mig og mig nogen ville være stor.

  • Francisc sagde han

   Kan jeg fortælle mig og mig, hvorfor nogen ikke åbne websider antivirus? Jeg trådte panda og AVG, Avira, osv alle jeg fortælle mig SERVER IKKE FUNDET i stedet brugt nogen hjemmeside åbner uden problemer, skal du, hvis du kan hjælpe mig og mig nogen ville være stor.  Cite mig

   Først virus kaldet Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido virus afhængigt af producenten og hovedsagen blokerer adgangen til antivirusleverandørs websted eller dem, der indeholder ordene virus, malware, rootkits etc.
   Det er også blokeret antivirus softwareopdateringer er installeret.

   Gør dette:

   Desinfektion du har brug for dette arkiv: http://rapidshare.com/files/183106347/win3... dup_removal.zip.
   Download det et eller andet sted på skrivebordet.
   Arkivet indeholder to mapper: Patches og fjernelse værktøjer.

   For desinfektion følge nedenstående trin:

   1. Åbn filen og navigere til mappen Patches. Afhængigt af dit operativsystem Åbn mappe Windows Vista eller Windows XP og pakke indholdet til dit skrivebord.
   2. Kører udpakkede filer: WindowsXP-KB958644-x86-DAN.exe Windows henholdsvis Windows6.0-KB958644-x86.msu til Windows Vista.
   Genstart derefter computeren.
   3. Deaktiver Systemgendannelse (højreklik på Denne computer, vælg Egenskaber. I det nye vindue, navigere til Systemgendannelse og tjek Deaktiver Systemgendannelse på alle drev. Bekræft med OK i vinduet Egenskaber.)
   4. Åbn tidligere downloadede arkiv og mappe browsing fjernelse værktøjer. Vælg en af ​​mulighederne kunne lide: BitDefender, F-Secure og Kaspersky.

   A. For BitDefender gøre følgende:

   Uddrag filen og derefter kører Anti-Downadup-graphics.exe BitDefender mappe.

   Klik på knappen Start, og venter på at afslutte desinfektion.

   Endelig på Luk.

   B. For F-Secure procedeza følger:

   Henter f-downadup.exe i C: \

   Tryk på Start-knappen (Windows), vælg Kør, og skriv kommandoen C: \ f-downadup.exe -disinfect i feltet, der vises, og tryk på Enter.

   C. Kaspersky gøre følgende:

   Uddrag og køre klwk.com fil i C: \. Forventer at afslutte scanningen.

   Klik på knappen Start (Windows), skal du markere afkrydsningsfeltet Kør og skriv C: \ klwk.com / s.

   Vent til scanning og fjerne infektioner afsluttet med succes.

   Hvis desinfektion med et af de ovennævnte produkter ikke virker prøve det på næste.
   Held og lykke!

   • adrian sagde han

    Først virus kaldet Win32.Worm.Downadup, Win32 \ Conficker eller Win32 \ Kido virus afhængigt af producenten og hovedsagen blokerer adgangen til antivirusleverandørs websted eller dem, der indeholder ordene virus, malware, rootkits etc.
    Det er også blokeret antivirus softwareopdateringer instalate.Fa dette: For desinfektion du har brug for dette arkiv: http://rapidshare.com/files/183106347/win3…dup_removal.zip.
    Download det et eller andet sted på skrivebordet.
    Arkivet indeholder to mapper: Patches og desinfektion Removal tools.Pentru følge nedenstående trin: 1. Åbn filen og navigere til mappen Patches. Afhængigt af dit operativsystem Åbn mappe Windows Vista eller Windows XP og pakke indholdet til dit skrivebord.
    2. Kører udpakkede filer: WindowsXP-KB958644-x86-DAN.exe Windows henholdsvis Windows6.0-KB958644-x86.msu til Windows Vista.
    Genstart derefter computeren.
    3. Deaktiver Systemgendannelse (højreklik på Denne computer, vælg Egenskaber. I det nye vindue, navigere til Systemgendannelse og tjek Deaktiver Systemgendannelse på alle drev. Bekræft med OK i vinduet Egenskaber.)
    4. Åbn tidligere downloadede arkiv og mappe browsing fjernelse værktøjer. Vælg en af ​​mulighederne kunne lide: BitDefender, F-Secure eller Kaspersky.a. BitDefender gøre følgende: Uddrag filen og derefter kører Anti-Downadup-graphics.exe mappe knap BitDefender.Apasa Start og venter på at afslutte den endelige dezinfectia.La Close.b presse. F-Secure procedeza følger: henter f-downadup.exe i C: \ Klik på knappen Start (Windows), skal du markere afkrydsningsfeltet Kør og skriv kommandoen C: \ f-downadup.exe og -disinfect Enter.c presse. Kaspersky gøre følgende: Uddrag og køre klwk.com fil i C: \. Scanare.Apasa forventer at afslutte på knappen Start (Windows), skal du markere afkrydsningsfeltet Kør og skriv C: \ klwk.com /s.Asteapta som scanning og fjernelse infektioner ender med succes.In Hvis desinfektion med et af de ovennævnte produkter ikke virker prøve det på næste.
    Held og lykke!  

    Takket være en masse, men jeg undlader at hente arkivet, som du Dato mig jeg er ikke godt, hvis du ønsker at fortælle mig, hvordan jeg forsøgte, men ... ..l synes, det er bedre at downloade mozilla spørgsmålstegn noget af kan give, men at åbne exe krak * ** denne ansøgning har undladt at starte Fordi xul.dll var ikke found.Re-Installation af maj Aplication løse dette problem, og du er nybegynder Intelegema ***

  • Francisc sagde han

   Kan jeg fortælle mig og mig, hvorfor nogen ikke åbne websider antivirus? Jeg trådte panda og AVG, Avira, osv alle jeg fortælle mig SERVER IKKE FUNDET i stedet brugt nogen hjemmeside åbner uden problemer, skal du, hvis du kan hjælpe mig og mig nogen ville være stor.  Cite mig

   Det tog op mit indlæg var moderat. Jeg håber du er nyttige værktøjer, at. Hvis du havde opdateret din windows mindre tilbøjelige til at blive smittet med denne virus, og du kunne forbande ham ud med banale MRT (Microsoft skadelig software Removal Tool) systemet 32. Det er meget stædig. Slip af med ham temmelig hårdt. Retur til detaljerne for at se, om du sluppet af infektion eller ikke denne fucking.
   Bafta.

 76. Mihai Dumitrescu sagde han

  Hej! Mit anivirus udløber om få dage (Avira Premium Security Suite, det var en gratis prøveperiode på 90 dage. Du kan også guide mig til at installere et nyt antivirusprogram (jeg er nybegynder).) For at kunne installere antiv-versionen Avira gratis i 6 måneder?
  Tak!

  • Francisc sagde han

   Se her:
   "Hxxps: //license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83"
   (skift hxxps med https, indtast derefter ved at kopiere / indsætte metoden i browservinduet og give "søg")
   Det er et tilbud til 92 dage. Hvis ikke vil give mig en e-mail-adresse til at sende dig en gyldig licens i 80 dage. Jeg tog det fra ovennævnte adresse, men jeg brugte det (bachelor begynder at være aktiv fra det øjeblik at opnå)

  • Francisc sagde han

   Jeg glemte at nævne, at tilbuddet er til "Avira AntiVir Premium" og ikke til Avira Premium Security Suite.

  • Francisc sagde han

   Kom nu !!! Som jeg dum. Undskyld. Licensen er for Avira Premium Security Suite. Du må ikke tage hensyn til anden bemærkning af mine (er forkert).

   • Mihai Dumitrescu sagde han

    ok! og hvad skal jeg gøre? Renwez give nuværende antivirus (udløber på juli 1) og installere nye antivirus?

    • Francisc sagde han

     Mihai Dumitrescu: Ok! og hvad skal jeg gøre? Renwez give nuværende antivirus (udløber på juli 1) og installere nye antivirus?

     Tja, hvorfor igen for at installere Avira Premium Security Suite? Tilmeld dig på sitet ala: sex (Hr), navn, gyldig e-mail-adresse, og klik på registrering land. I et par sekunder, bør du få en licens (nøgle) via e-mail. Klik på Avira hovedvinduet du indtaster Hjælp og derefter License Management og underskrive ny licens opnået.

    • Francisc sagde han

     Mihai Dumitrescu: Ok! og hvad skal jeg gøre? Renwez give nuværende antivirus (udløber på juli 1) og installere nye antivirus?

     I dag ikke passer på alle! Afslutning: hvorfor er du venter indtil juli 1? I mellemtiden kan tilbyde, er ikke længere gyldig. Baga ny licens nu.

 77. Carmen sagde han

  Hej venner! Jeg har et problem, jeg har installeret Avira Premium Antivibration 30 dage fri, og med 4 dage før udløbet af antivirus-software jeg købte online licens antivirus 2 ani.Problema er, at han viser mig udtrykket er udløbet, selv om han er activ.Nu modtog jeg e-mail fra dem, at jeg platit.Intrebarea mig er, når jeg lade off licens på 2 år? jeg læste over jeg måtte købe det med 4 uger efter! Nogen der kender mig og give mig en bank raspuns.De ark, de gav mig sådan, at jeg har modtaget pengene.

 78. Silviu sagde han

  sall .... min mening om avira antivirus er fremragende, fordi det er et fb antivirus, og det opfører sig som sådan;)

 79. costy sagde han

  Efter min mening den bedste gratis antivirus er Avira Free Edition

 80. sklipy sagde han

  Der er noget her Regua? eller ?? E Installation af en Avira antivirus gratis udgave -tutorial video og Cristi taler Acrosnis? Adrian glemt sm du ser dem her? Jeg bedre ikke ser ofte gange du tangle her?

  • AdrianGudus sagde han

   sklipy:
   Der er noget her Regua? eller ?? E Installation af en Avira antivirus gratis udgave -tutorial video og Cristi taler Acrosnis? Adrian glemt sm du ser dem her? Jeg bedre ikke ser ofte gange du tangle her?

   Skriv i søgefeltet: Avira AntiVir, download, installation og opsætning, indtast ja og du vil finde tutorial.

 81. sklipy sagde han

  Tak, jeg skrev ..l fundet i søgefeltet og fandt, at Avira er derfor jeg bad dig her? Ms svar alligevel

 82. ionut sagde han

  Hvad udviklet sig fra den første tutorial!

Trackbacks

 1. [...] Et højtydende system, men dem med mindre højtydende systemer bør henvende sig til avira-antivirusprogrammet, som min kollega boby lavede en [...]

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.