Gratis apps, hvordan man installerer eller afinstallerer al software med et enkelt klik - video tutorial

Hej venner, den næste video tutorial vil jeg præsentere en meget stærk software, som du kan installere din foretrukne software på én gang, du hørte det rigtigt, kan du installere mere software samtidig.
Den software vidunderbarn hedder Free Apps og kan hjælpe os med at spare en masse tid, det kan installere selv de nyeste versioner af software, du allerede har installeret, kan vi hjælpe dig med at afinstallere flere software med blot et par klik og over Han fortæller os, at der lejlighedsvis Giveaway (kommerciel software tilbydes gratis) også optrådte.
Jeg er sikker på, at du straks vil lægge denne software, vil det være nyttigt, især efter en geninstallation af windows når vi alle ved, hvor længe skal jeg tabe at installere alle vores favorit software.
Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
God fornøjelse!
af Cristian CismaruRelaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. pc1990 sagde han

  Gode ​​heste normalt ikke gratis.Bravo drenge LAD men jeg tutorial, der overgår dem alle. Bravo videotutorial.ro

  • daniel sagde han

   sal, tillykke til alle tutorials gør dit arbejde et notat 10 +!
   Jeg vil gerne om muligt en Videotutorial om, hvordan du dizinstaleza / installere drivere video kort, hvis du har brug for noget software nemlig og også at ringe til mig, hvis du kan hente driveren opdateres på producentens hjemmeside (i mit tilfælde NVIDIA) og jeg kan installere Over driver du allerede have PC!?
   ser frem til en video / svar, et forslag!

   • daniel:
    sal, tillykke til alle tutorials gør dit arbejde et notat 10 +!
    Jeg vil gerne om muligt en Videotutorial om, hvordan du dizinstaleza / installere drivere video kort, hvis du har brug for noget software nemlig og også at ringe til mig, hvis du kan hente driveren opdateres på producentens hjemmeside (i mit tilfælde NVIDIA) og jeg kan installere Over driver du allerede have PC!?
    ser frem til en video / svar, et forslag!

    Før normal afinstallere den gamle driver, derefter installere den nye driver, hvis det kræves genstart bør give det væk.
    Ofte drivere kan installeres og over, men ikke anbefales.
    Det er sikrest at afinstallere den gamle driver før.

 2. Cata sagde han

  Meget udkig efter et sådant program.

 3. moshulescu sagde han

  hilsen
  Tillykke til denne tutorial - jeg finder meget nyttigt og nødvendigt.
  Spørgsmål: noget lignende, men som registrerer systemets komponenter - det bringer dem de mest egnede drivere fra nettet og installerer dem, finder vi dem ikke?

  respektfuldt
  moshulescu

  • Francisc sagde han

   moshulescu: Greetings
   Tillykke til denne tutorial - jeg finder meget nyttigt og nødvendigt.
   Spørgsmål: Men noget, der registrerer komponenter i systemet - bringer de mest relevante drivere og installere dem på nettet, finder vi Ærbødigst?
   moshulescu  

   - Du har brug for noget som: DriverEasy, Driver Genius, Driver Mgic eller Driver Scanner - al denne software er usædvanlig, men alle er licenserede.
   - Gratis ville være Device Doctor, en software, der scanner pc'en for at "se", hvilke komponenter der findes, hvorefter den giver mulighed for at downloade drivere til de komponenter, den har registreret. DriverMax ville også være gratis. Der vil være anden gratis software, men jeg kender dem ikke.
   Held og lykke!

 4. Hvor stor er denne tutorial ... Bravo, du gør et meget godt stykke arbejde, tillykke! Men jeg har også et problem, jeg har Mozila Firefox 4 Beta og IE 9, jeg installerede dem begge i endnu et sekund ... i de første dage gik de begge meget godt uden problemer, men efter ca. 2 eller 3 dage fungerer ingen af ​​dem og jeg foretog slet ingen indstillinger, kun download-stedet (desktop) og det er det, på Mozila fortæller det mig, at det er på grund af forbindelser eller en firewall (jeg aktiverede den i Windows 7) og ved IE 9 fortæller det mig ikke andet end start hjemmesiden, eller hvis jeg søger i adresselinjen det samme, den tomme side, hvid uden et ord! Nu bruger jeg Google Chrome, og det fungerer godt, og Mozila og IE fungerer ikke (alle tre er stadig installeret) ... .. Hjælp mig venligst !!

  • Francisc sagde han

   BGD: Hvor cool er det ... Bravo tutorial, gør et godt stykke arbejde, tillykke! Men jeg har et problem, jeg har Mozilla Firefox 4 Beta og IE 9, jeg har installeret dem begge en dua altu ... i de tidlige dage, de gik begge godt uden problemer, men efter VRO 2 eller 3 dag Snap ingen og jeg indstillingerne på alle, bare stedet at downloade (desktop) og så videre Mozilla fortæller mig det er fordi tilslutninger eller en firewall (du har aktiveret Windows 7) og IE 9 kan jeg ikke sige noget, bare ikke starter hjemmeside eller hvis jeg søger i adresselinjen den samme blank side, hvid uden ord! Nu bruger Google Chrome og gå over og Mozilla og IE ikke går (alle tre er installeret i dag) ... .. Ajutatima venligst !!  

   At være både betaversion tror ikke stadig meget stabil. På grund af dette problem vanskeligt at gætte. Prøv disse:
   - afinstaller de to urolige browsere;
   - renser registre (f.eks. med CCleaner);
   - geninstaller derefter browserne.
   Jeg tror ved at gøre dette du får de bedste resultater. Alt andet ville bare "lappe". Generelt, når du bruger betaversioner og hvis du støder på problemer, den bedste løsning er at geninstallere (ethvert program er gyldig).
   Held og lykke!

   • Francisc:
    At være både betaversion tror ikke stadig meget stabil. På grund af dette problem vanskeligt at gætte. Prøv disse:
    - afinstaller de to urolige browsere;
    - renser registre (f.eks. med CCleaner);
    - geninstaller derefter browserne.
    Jeg tror ved at gøre dette du får de bedste resultater. Alt andet ville bare "lappe". Generelt, når du bruger betaversioner og hvis du støder på problemer, den bedste løsning er at geninstallere (ethvert program er gyldig).
    Held og lykke!  

    Jeg prøvede revouninstal og stadig ikke virker ... Jeg ved ikke, hvad der gør dem ....

    • Francisc sagde han

     BGD:
     Jeg prøvede revouninstal og stadig ikke virker ... Jeg ved ikke, hvad der gør dem ....  

     - Det kan blokere et sikkerhedsprogram (firewall, HIPS). Har du en ThreatFire? Måske er det skylden. Jeg har ingen måde at vide det på. Kontroller også reglerne i Windows 7-firewall.

     - For at afinstallere Internet Explorer 9 skal du læse her:
     "Http://www.stealthsettings.com/internet-explorer-9-noutati-si-dezinstalare.html"

     - For at afinstallere Mozilla Firefox 4 Beta let fra Tilføj / fjern program. Prøv at finde alle sporene og slet dem manuelt fra:
     a) Registreringseditor (HKEY_CURRENT_USER, HKEY_LOCAL_MACHINE og HKEY_USERS).
     b) Anvendelse dato (nødt til at indstille til at se skjulte filer)
     Efter dette, så prøv igen.

     - Det kan være en adware / spyware - scan med:
     a) Dr.WEB CureIt! 6.00.4 - få det herfra "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Dr-WEB-CureIt.shtml"
     b) Malwarebytes 'Anti-Malware 1.46 - få det herfra "http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml"

 5. Francisc sagde han

  Ja. Interessant. Jeg foretrækker dog at installere de programmer, jeg har brug for uden en "mellemmand". Jeg kan godt lide at tage disse programmer fra "deres mor hjemmefra" (selvfølgelig hvor det er muligt). Derefter foretrækker jeg at installere sikkerhedsprogrammet (antivirus / firewall eller suite) uden at oprette forbindelse til nettet (først efter installationen er tilsluttet tilslutter jeg nettet til opdateringer - selvfølgelig er der undtagelser i den forstand, at der er nogle programmer, der kun kan installeres ved at oprette forbindelse til netværk).
  Men det er meget nyttigt for dem, der skynder.
  En advarsel om mulige værktøjslinjer, som du kan indeholde programmer, der foreslås til installation:
  - efter at have åbnet siden "http://www.freenew.net/#none" læses kommentarerne nederst i vinduet; er meget vigtige; for eksempel betyder "*" ved siden af ​​nogle programmer, at de indeholder værktøjslinjer osv.

 6. Gaby sagde han

  Meget god tutorial. Noget lignende er og Ninite.com

 7. Octav sagde han

  om muligt en video tutorial med HijackThis ???

  • Francisc sagde han

   Octav: Hvis du kan en video tutorial med HijackThis ???  

   Jeg ved ikke, hvad der kan hjælpe en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Er et diagnostisk program til PC og vigtig fortolkning af resultatet vises efter kører det (viser hvad og hvor, der løber gennem pc-spor tilbage efter afinstallation af programmer, etc.). Resultatet varierer fra sag til sag. Indledt en tilsyneladende uregelmæssigheder "log" af vises og kan løse dem. Der er noget normalt, kan ikke give en regel, at du kan løse ethvert problem.
   Endelig kan de gøre en tutorial, men indtil da skal du ikke bruge det uden hjælp fra en certificerede personer (medmindre du er du en eller anden måde en sådan person, og så alt hvad jeg sagde falder - men i dette tilfælde, hvad du har har brug for en tutorial) ..

   • Octav sagde han

    Francisc:
    Jeg ved ikke, hvad der kan hjælpe en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Er et diagnostisk program til PC og vigtig fortolkning af resultatet vises efter kører det (viser hvad og hvor, der løber gennem pc-spor tilbage efter afinstallation af programmer, etc.). Resultatet varierer fra sag til sag. Indledt en tilsyneladende uregelmæssigheder "log" af vises og kan løse dem. Der er noget normalt, kan ikke give en regel, at du kan løse ethvert problem.
    Endelig kan de gøre en tutorial, men indtil da skal du ikke bruge det uden hjælp fra en certificerede personer (medmindre du er du en eller anden måde en sådan person, og så alt hvad jeg sagde falder - men i dette tilfælde, hvad du har har brug for en tutorial) ..  

    Ma provokeret mindre interesse, fordi ellers og coplicat er noget at det ...

    Francisc:
    Jeg ved ikke, hvad der kan hjælpe en Videotutorial med Trend Micro HijackThis. Er et diagnostisk program til PC og vigtig fortolkning af resultatet vises efter kører det (viser hvad og hvor, der løber gennem pc-spor tilbage efter afinstallation af programmer, etc.). Resultatet varierer fra sag til sag. Indledt en tilsyneladende uregelmæssigheder "log" af vises og kan løse dem. Der er noget normalt, kan ikke give en regel, at du kan løse ethvert problem.
    Endelig kan de gøre en tutorial, men indtil da skal du ikke bruge det uden hjælp fra en certificerede personer (medmindre du er du en eller anden måde en sådan person, og så alt hvad jeg sagde falder - men i dette tilfælde, hvad du har har brug for en tutorial) ..  

    Det vakte intere s lidt mere speciel for ham ...

    • Francisc sagde han

     Octav:
     Ma provokeret mindre interesse, fordi ellers og coplicat er noget at det ...
     Det vakte intere s lidt mere speciel for ham ...  

     Snarere end dø af cuiozitate op vil være en tutorial, læse her:
     "Http://www.netsecinteractive.ro/blog/hijackthis-anti-spyware-inteligent.html"
     si
     "Http://blogger-warning.blogspot.com/2010/08/analiza-unui-log-hijack-this.html"
     si
     “http://devirusare.com/2010/04/23/hijackthis-2-0-4-final-devirusare-pc-gratuit/”
     si
     "Http://cornelcaruntu.blogspot.com/2010/05/ce-este-hijackthis-si-ce-putem-face-cu.html"
     Du får. Spor at læse.

 8. egasus08 sagde han

  du ved ikke, hvad de skal løse Velkommen til denne tutorial. Nu tænkte jeg at se Adonai det, som du har gjort tutorial til at gemme mine addons fra Mozilla og derefter sende mig geninstallere Windows og tænkte at bruge ninito at du har gjort en tutorial før, men gemmer fejlen og dig med dette super tutorial

 9. Surfer sagde han

  Godt program, men i modsætning til Ninite ser det ud til, at det også installerer de værktøjslinjer, der følger med visse programmer ...

  • Francisc sagde han

   Surfer: God lille program, men i modsætning til det ser ud som Ninite installerer og toolbarurile du kommer med visse programmer ...  

   Ja, det er sundere at bruge Ninite. Jeg udtrykte min mening ovenfor om et sådant program, men hvis jeg brugte noget lignende, ville jeg vælge Ninite netop fordi: Jeg citerer fra dette websted: ”Ingen værktøjslinjer eller skrammel. Intet klik på Næste. Bare de apps, du vil have, hurtigt. ”

  • sumomanu sagde han

   Surfer: God lille program, men i modsætning til det ser ud som Ninite installerer og toolbarurile du kommer med visse programmer ...  

   så det er

 10. Ionel sagde han

  BRAVO !!!!
  Meget god app !!!

 11. edy132 sagde han

  Jeg har et forslag til dig Cristi, Adrian, Bobi og alle andre, hvis du kan lave en videoundervisning om, hvordan vi kan ændre de muligheder, der vises, når vi klikker "højreklik" på dekstop eller en mappe, tak fordi jeg ikke ved, hvordan man ændrer eller hvis det i det mindste er muligt.

  • florin sagde han

   BGD: Hvor cool er det ... Bravo tutorial, gør et godt stykke arbejde, tillykke! Men jeg har et problem, jeg har Mozilla Firefox 4 Beta og IE 9, jeg har installeret dem begge en dua altu ... i de tidlige dage, de gik begge godt uden problemer, men efter VRO 2 eller 3 dag Snap ingen og jeg indstillingerne på alle, bare stedet at downloade (desktop) og så videre Mozilla fortæller mig det er fordi tilslutninger eller en firewall (du har aktiveret Windows 7) og IE 9 kan jeg ikke sige noget, bare ikke starter hjemmeside eller hvis jeg søger i adresselinjen den samme blank side, hvid uden ord! Nu bruger Google Chrome og gå over og Mozilla og IE ikke går (alle tre er installeret i dag) ... .. Ajutatima venligst !!  

   Har du prøvet at se dig selv ip-adresse? se om der matchede alle de numre, du vidste du [hvis du vidste tydeligt] Fortæl mig, hvis du er forbundet direkte eller via en router

 12. florin sagde han

  Cristi .Felicitari meget god tutorial og succes [s]!

 13. sumomanu sagde han

  Men god til mig og Ask Toolbar installeret, selv under installationen uncheck

 14. gyany sagde han

  bravo for tutorial.intradevar installerer og toolbaruri, spørg exemplu.felicitari.

 15. Han lå sagde han

  Det er den bedste tutorial jeg har set på videotutorial.ro
  Bemærk 10.

 16. Alexandru sagde han

  Jeg finder det meget nyttigt ret om ikke opholder 13 tusindvis af timer at installere cami ikke, hvor mange programmer, der fjerner anden for Trebe etc.
  Tak, fordi du siger det er meget nyttigt at en Windows-installation og tilføjelse hurtigt.

 17. Calin sagde han

  Ninite programelu bedste af dette? venter på svar fra Kristus eller forventede ekstra ms

  • Francisc sagde han

   Calin: Best of Ninite programelu dette? venter på svar fra Kristus eller forventede ekstra ms  

   Hvis du læser de tidligere kommentarer kan du finde svar på dit spørgsmål. Selv om jeg ikke bruger sådanne procedurer ville jeg personligt sætte pris på mere Ninite.
   Du skal bare vente på svaret "fra cristi eller adi", men ... du har allerede et svar

 18. OSIRIS sagde han

  SUPERB, Tak!

 19. tunadco sagde han

  Please, lamuritima og mig, hvor at åbne aplicatia.Si stadig har en forespørgsel: anden software udover de viste istala.Ma kan ikke glemme, at for eksempel BS spiller au.Va nej tak!

 20. Thunder sagde han

  AVG registrerer applikationen som en virus….

 21. Adrian sagde han

  Tillykke! Meget god tutorial! Afklar mig, hvis du vil, i dette nummer: Jeg har nogle programmer på min computer, der ikke findes på installationslisten til freeapps-applikationen. Jeg lavede en konto i denne applikation, men jeg ved ikke, hvordan jeg tilføjer, hvis det er muligt naturligvis mine programmer, som ikke findes i applikationens "beholdning", og som jeg virkelig vil installere !! Så hvordan tilføjer jeg mine programmer til Mylist ??? Hjælp mig! Mange tak, og endnu en gang tillykke!

 22. Adrian sagde han

  lave en tutorial på software-pakke AVS editor venligst. menneskemængde

 23. cryssty sagde han

  Salutare.Mi brød hdd.un sata.Am 250GB Maxtor tog en samsung, alle sata.Am udveksle apparat hdd. men det gjorde nogle indstillinger i bios.ms vede.trebuie

 24. Mihai sagde han

  super app bare på udkig efter noget!

 25. Bogdan sagde han

  Hej! Tak for tutorial.Ati kunne gøre en tutorial om BitDefender Internet Security 2011 især da de tilbyder gratis websted 6 måneder okazii.ro

 26. Adrian sagde han

  Om Ninite er et Videotutorial allerede gjort, for at finde du kun skal skrive i søgefeltet øverst til højre på den sorte kant: Ninite og tryk på Enter.

 27. Calin sagde han

  Jeg kender tutorial og giver vizioan ønskede at sige, hvad der er bedst for installation af software. udover det er mere som Ninite

 28. Daniel Maxim sagde han

  Her er den samme for Ubuntu

 29. Daniel Maxim sagde han

 30. Daniel Maxim sagde han

  Her er den samme for Ubuntu http://ubuntu.allmyapps.com/install-pc

 31. Marius sagde han

  I lang tid, jeg havde brug for et sådant program. Jeg håber at være som forventet.
  Tutorial Tillykke og fortsæt det gode arbejde!

 32. Mihai sagde han

  Jeg har en HP bærbar computer og så brød jeg DVD-RW stedet og kan ikke formateres efter en dvd, som vi gjorde før i tiden, jeg forsøgte at gøre brug af en stik og vi (jeg mistede menuen BIOS det er lidt mærkeligt hk fra resten) Stik jeg gjort bootbar bruge næsten alle mulige alternativer, men nimik alt jeg starter clipoceasca markøren ala starten og efter at jeg ikke siger nik og jeg starter normal WinXP (den eksisterende ), og det lykkedes mig at formatere, hvis du kan hjælpe mig på id contactatima [e-mail beskyttet] eller [e-mail beskyttet]

  Tak for tutorials lavet

 33. Razvan sagde han

  hej, jeg er interesseret i et program til at gøre det samme, men jeg har mine softwarepakker tilgængelige på en server. Jeg ønsker et program til at sige her er / er software / programmer, ikke at sidde, hver gang du har brug for at foretage opdateringer til disse programmer i hver hånd. tak

 34. Gabi sagde han

  Tak for den lærer.

 35. Iohann sagde han

  Du er et geni

 36. Cosmin sagde han

  Cristi hilsen tutorialu stor, men jeg har et spørgsmål, hvor jeg hente gratis apps?
  tak

 37. Jeg har mine programmer uden at tage hensyn til netværkskortet / grafikkortet / routerdriveren / bundkortværktøjerne / ikke alle bruger de samme applikationer - jeg kunne bruge Lupo Pen Suite eller Cody Safe eller Liber Key eller Portablle Apps eller osv. Jeg søgte på nettet i to måneder efter et program til at udføre mine installationer til de programmer, jeg introducerede i softwaren - nogle bærbare computere har en anden DVD med tilføjelsesprogrammer og hjælpeprogrammer - gigabyte bundkort har en cd med installation af alle ekspress - -Jeg tak for undervisningen —Jeg fangede meget fra videotutorial.ro, du skulle have mindst en time om ugen på et fjernsyn, fordi der er tusindvis af brugere, der har taget lektioner fra dig—– Jeg ved ikke, om nogen vil læse for to år eller måske har du "" tulito "", og jeg vil hilse på digeeeeeeee

 38. SCZ men undlader at finde dette program giver mig freeapps at downloade ikke ved, hvad dum ajutatima sal descarc.oky ms.

 39. COSTEL sagde han

  Cristi hvor gode gratis downloade apps, som du ikke finder alt andet jeg giver mail [e-mail beskyttet].

  • Alex sagde han

   se her et link. Og du behøver ikke forlade et tip e-mailadresse i kommentarfeltet, fordi du ikke gør noget andet, men give det villigt, AF spammer. Drengene har sagt mange gange, at de ikke vil kontakte nogen via e-mail, men vil reagere i kommentarfeltet.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.