Sådan spioneres eller styres en computer med en mobiltelefon - HD video tutorial

Hej, i videotutorialul næste vil vise, hvordan vi kan gøre en forbindelse som fjernbetjening eller fjernbetjening asistance mellem en telefon og en computer.

Som du ved, du kan styre en computer let fra en anden computer via programmer, der skal installeres på begge computere eller bare den ene, og den anden, der skal installeres java runing Enviroment forudsat internetforbindelsen at være aktiv på både PC planter, men nu går gennem en simpel mobiltelefon, der har Java.

Vi har brug for en Bluetooth-forbindelse eller Internet at kunne køre et program, som jeg præsenterer. Vi kan bruge denne form for fjernt fra enhver telefon forudsat telefonsupport Java MIDP2.0 i tutorial viser et eksempel for at verificere denne mulighed.

Denne tutorial kan hjælpe nogen, der har brug for at udspionere en computer for at finde ud af, hvilke programmer der kører på det eller blot for at hjælpe forældre, der ønsker at se deres børn foran computeren.

Lucian basilikum


Relaterede TutorialsKommentarer

 1. crystache sagde han

  Jeg håber at præsentere noget af denne software til telefoner uden simbian [Nokia 6288], der er meget interessant, hvis du er.

  • danyelutzu sagde han

   Jeg har et problem, fordi jeg gjorde det samme som i vejledningen, og når jeg forsøger at oprette forbindelse til wifi, fortæller det mig: "IOException: java.io.IoException: Fejl ved første åbning af forbindelse:

   LA buetooth Jeg zie: Ingen tjeneste korrekt fundet Sørg bluetooth fjernbetjening x (ved ikke, hvad der er Deki er Bluetooth og begyndte programu nimik

 2. PNP76 sagde han

  Meget interessant tutorial ... tillykke

 3. Andrew sagde han

  Jeg har et problem. Han fortæller mig "Telefon uden for rækkevidde!" Hvad kan være årsagen, og hvad er løsningen?

 4. LucianGL sagde han

  crystache - hvad vil du nøjagtigt have mig til at præsentere?

  Andrei - hvad siger du, fordi telefonen ikke er inden for dækningsområdet for Bluetooth- eller internetsignalet. Dette er hvad du sagde. Giv mig flere detaljer, fordi jeg ikke forstod, hvad og hvornår det sker

 5. Andrew sagde han

  Når jeg siger at give det til at tilslutte Venter på PC og telefon kalder mig efter et par sekunder ud af rækkevidde! Det er, når jeg forsøger at oprette forbindelse via Bluetooth. Hvis jeg ønsker at forbinde via internettet I æbler glat .. Jeg har en Nokia E50. Men dc ønsker og bluetooth?

 6. LucianGL sagde han

  Andrei - Jeg tror, ​​at i dit tilfælde er problemet at knytte telefonen til computeren. Prøv fra bluetooth-softwaren på computeren for at oprette forbindelse til telefonen for at se, om den opdager den. Mere præcist kan din telefon ikke se bluetooth-adapteren til computeren. med søgning og tilknytning + tilføjelse til listen som autoriseret til at stoppe med at bede om tilladelse hver gang

 7. Andrew sagde han

  Foreningen er fint. Jeg forstår dog ikke, at det fungerer via internettet, og det vil ikke arbejde via bluetooth. Pt k dog ... over nettoomkostningerne via bluetooth nej!

 8. LucianGL sagde han

  skal arbejde, med at prøve

 9. peterutz sagde han

  Varog sige goddag til andre telefoner (Samsung) eller andre ikke eller kun Nokia Skærme alle tak!

 10. LucianGL sagde han

  tutorial jeg sagde gå på enhver telefon og viste hvordan kan du og kontrollere dette

 11. joker sagde han

  og jeg ønsker at tilføje et kapitel indvendinger mod den måde du gør en tutorial. lalaiala irriterer mig med at præsentere en tutorial, en tutorial, der ville tage 10 minut du gør 30 min (bliver kedeligt og irriterende).

  De er meget gavnligt, men gøre dem korte og til det punkt

  venligst ikke blive ked, men accepterer kritik

  tak

 12. @joker:
  Ok, vi vil prøve at være mere fokuseret, men vi kommer altid.
  Nogle gange kan vi lykkes, andre gange ikke, I (Cristi), fordi jeg nogle gange ligge, fordi jeg har brug for, eller hvor mange kan huske en ting.
  Du har ret skal være hurtigere.
  Ærligt en prøve, men ved ikke altid, om vi vil lykkes.
  Tak for observation og dig selv venter på os.

 13. Catalin sagde han

  Faktisk nede i hatten, super tutorial, bravo fyre!

 14. LucianGL sagde han

  det vil sige at være i redigeringen tutorial ville tage for lang tid og ville sandsynligvis ikke kommer til at være

 15. Daniel sagde han

  Lucian mine lykønskninger, jeg kunne godt lide den lærer jeg ikke har spørgsmål til dig meget godt præsenteret program og alle.

 16. unbray sagde han

  velkommen
  Jeg har også et spørgsmål io
  som det kaldes ala det program, du bruger til at telefon til desktop menu

 17. unbray sagde han

  Jeg har et problem jeg ikke connecteaza telefonen til min pc sige nej korrekt tjeneste fundet! Nets sørge Bluetooth kapacitet, er fjernbetjening kører hvad de skal gøre ?? (Io ikke kender engelsk)

 18. Adrian sagde han

  @unbray: Du skal have startet alle processer af Bluetooth kapacitet, har du installeret, Bluetooth kapaciteter, fjernbetjening starter

 19. unbray sagde han
 20. LucianGL sagde han

  unbray - du skal tænde telefonens fjernbetjening på både pc'en og telefonen, åbne den i telefonen og søge via bluetooth, så på pc'en har du også en søgning, og du kan forbinde den derfra. lukker også pc-suiter og anden software, der kan besætte blutooth-porten, der bruges af telefonens fjernbetjening
  Med hensyn til "det" -programmet kan du bruge mobiola-fjernbetjening

 21. unbray sagde han

  io ikke bruger PC Suite og bruge BlueSoleil ala altid stå åbnet det vil jeg prøve i morgen: Jeg håber d gå sami

  muntumesc mere

 22. unbray sagde han

  takket være en masse

 23. Cosmin sagde han

  Jeg tror jeg ikke forstod ...
  min telefon er kompatibel med applikationen, men jeg ved ikke, hvordan jeg installerer den på min telefon, fordi jeg sendte den via bluetooth, og den læser for mig som en ukendt fil

 24. Cosmin sagde han

  Efter ved, jeg ikke har en fil jade

 25. Wolfyz sagde han

  Hvilken slags telefoner gå?

 26. kosmyn sagde han

  hilse mig og hjælpe mig med et problem for nogen tid siden nogen kom ind i min telefon og slettet nogle billeder mia, melodiii etc. hvordan kunne jeg gøre, og jeg får et program som, at dette
  tak

 27. @kosmyn: Hvis du tidligere har indtastet, måske ikke meget chance for at genvinde noget, skal opsving ske straks og bør undgås omskrivning dette sted.

 28. Liviu Voloaga sagde han

  Og yo Jeg ønsker at fange programmet telefonisk (virtuelle), hvor jeg kan downloade?

 29. Saki Dennis sagde han

  Virker på enhver telefon model?

 30. Saki Dennis sagde han

  II programu metalliske jeg så en ven !!!!!!!!!
  Ligeledes

 31. Ionut sagde han

  Andrei sal du lykkedes med:! Telefon uden for rækkevidde ???

 32. LucianGL sagde han

  Programmet gå på enhver telefon, jeg angivet på platformen er funktionel og du har brug for det, jeg personligt har brugt med succes N70 og N95 8GB, du siger telefon uden for rækkevidde betyder, at forbindelsen mellem telefonen og pc'en var afbrudt, skal du genoprette forbindelsen eller at se hvad du får denne afbryde, hvor Bluetooth check flere kørsler i PC, ligesom du ikke at blokere porte til tilslutning til ansøgningen eller de langsomme hastighed og i sidste ende føre til frakobling

 33. George sagde han

  Som jeg lytter til radio rumænsk online på min telefon Samsung Omnia?

 34. Adrian sagde han

  @George: Det er allerede en tutorial om noget klik og se denne tutorial: https://www.videotutorial.ro/?p=1173

 35. VICENTIU sagde han

  GOD. En Q Hvordan sletter eller afinstallere et program kan simpelthen ikke slette eller SAL SAL afinstalleret, der er et program ANUME.MERCI FAIN

 36. @VICENTIU:
  Du har givet mange detaljer om dit problem, men du kan prøve med Revo Uninstaler og vi har en tutorial på sitet om, hvordan du kan bruge det

  https://www.videotutorial.ro/?p=267

 37. bogdan554 sagde han

  sal ... min telefon fungerer ikke remonte kontrol, når jeg går ind i applikationen viser mig ubehandlet undtagelse ... ..hvem kan hjælpe mig?

 38. magnificentboy sagde han

  Hej, jeg har en nokia 6151, den er kompatibel med java 2.0, den har også bluetooth, jeg har bluetooth og jeg lægger de to filer på pc'en (prc.jar og prc.jad i telefonen). Jeg har også programmerne “Phone Remote Control” og Smart Remote installeret på computeren v1.0 ”Jeg åbnede prc.jar-applikationen på telefonen..Jeg søgte efter Bluetotth, jeg fandt det..og når jeg giver det, fortæller det mig applikationsfejlen..eller det fortæller mig mere for at sikre, at applikationen kører ... Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ... Jeg forstod ikke rigtig noget fra vejledningen..det er ikke så eksplicit ... hvordan man gør det? hjælp mig ... tak

 39. bogdan554 sagde han

  hej jeg har en nokia 3250 den er kompatibel med java 2.o men når jeg vil oprette forbindelse til telefon remonte internet kontrol ser det simbianos fejl 34 ud .... generel systemfejl

 40. Medea sagde han

  Hej, jeg har et spørgsmål voi..cum kan gøre for at se, om vi installeret i mobil software og hvordan kan du lytte til dem sterg..mentionez jeg har en sony ericsson og en LG
  tak på forhånd

 41. Geluct sagde han

  Kender du et program, der ligner "Bluetooth Remote Control", der også gør det muligt at lytte til lyden, der afspilles på computeren, på mobiltelefonen?
  På forhånd tak!

 42. Calin sagde han

  salut..eu have en w350i og undlader at installere i telefonen programul..ce at gøre?

 43. Ligesom Andrei giver han mig fejlen "Telefon uden for rækkevidde". Jeg forstår ikke, hvad der kunne blokere ham. Telefonen kører ikke andet, computeren gør det samme. Programmet viser mig, at det forbinder midlertidigt (pilene på bakkeikonet bliver gule), men så falder det af. I betragtning af at jeg er 15 cm fra min bærbare computer, hvad kan det være? Er der nogen der ved eller ej?

 44. Paulk sagde han

  Hej,

  Jeg testede det, og virker meget fint. Internet forbindelsesproblemer, som vi formået at give hoved
  1. Det fungerer ikke, hvis wap-protokollen bruges på telefonen (det ville være dejligt, hvis nogen kunne løse dette problem på en eller anden måde ...). Så tænk på wap ubegrænset (3,5 euro / måned)
  2. Det forbinder kun gennem Internet Protocol. Hvis du vil have ubegrænset internet version 3 gange dyrere end de førnævnte.
  3. Hvis du ønsker at se, hvordan real-time, hvordan det, der sker på computerskærmen anbefale dig at bruge din telefonforbindelse 3G / 3G +

  Spor at fortsætte arbejdet.
  PS - effekten det har på ofrenes computere er utænkelig 😉

 45. VALYYYY sagde han

  Virker ikke! Han finder min pc, og når jeg tilslutter, står der: "Ingen korrekt service fundet". Også når jeg prøver at forbinde den fra computeren, finder den min telefon, og når jeg tilslutter, står der "Forbindelse mislykkedes".
  Jeg prøvede også applikationer som Gnubox, og jeg kan ikke "parre" telefonen med pc'en. Aaa, kan du lave en tutorial om Gnubox? Lad det gå på s60v3!
  En anden ting, jeg købte bluetooth ikke gav mig ingen cd til at installere driverne automatisk. Jeg hørte der er andre bilister Bluesoleil separat køn eller Widcomm. Hvilket er bedre?
  Dette er min bluetooth: http://i1.lelong.com.my/UserImages/Items/0909/24/[e-mail beskyttet]

 46. Hej! Jeg har et problem med wi-fi-forbindelse via telefonen fjernbetjening.
  Jeg har installeret og indstillingerne er præcis som du er beskrevet i Videotutorial med
  en data-konto aktiveret på Vodafone mobile internet, når jeg ønsker at forbinde
  Wi-Fi forekommer mig: IlegallArgumentException: java.lang: Ugyldigt værtsnavn.
  Sony Ericsson-telefon er en W910i 3G +
  Venter på en raspuns.Multumesc!

 47. ionutz sagde han

  hej, jeg forstod perfekt tutorial, men jeg har et problem: Jeg har en lg ku 990, jeg gjorde alt, hvad du sagde i tutorial, jeg har installeret begge programmer:. 1 pc'en og den anden på telefonen, jeg trådte pc-programmet og der skrev bluetooth løsning: Bluesoleil, der betyder, at jeg fandt Bluetooth-enheden, og derefter vi gik ind i app på din telefon, der jeg trådte indstillingerne for at Bluesoleil bedt om at ændre metoden til direkte tilslutning i port.dupa jeg gjorde com Men jeg forlod indstillingerne og jeg gav bluetooth.mi søgning har fundet pc, jeg har valgt, og derefter skrev jeg, at det conecteaza.tocmai der er det problem, vi alle ventede omkring 10 min.si aldrig tilsluttet. der kender fortælle mig, hvad problemet er, og mie.trebuie at sige, at både PC og tel.sunt når der er synlige og overføre musik eller andre filer.

 48. vasy sagde han

  Jeg har også et problem med WI-FI-forbindelsen via fjernbetjening ...
  IOEexception: java.io.IOEexception:
  Symbian error = -33:
  Samlet: tidsforbrug overskredet

 49. Petryk sagde han

  via bluetooth, har jeg også brug for nokia pc suite-applikationen? Jeg får beskeden "telefon uden for rækkevidde!"

 50. Petryk sagde han

  Nu når jeg tænder bluetooth på min pc vises failed.ce tjeneste opdagelse kan jeg gøre?

 51. Andrew sagde han

  Salut!
  Jeg har et problem, og jeg sagde, du er min eneste chance Cristi.
  Jeg søgte, men fandt ikke nogen fra porblema løse dette.
  Kunne jeg men du tilføje til Andu.2010 \
  plz
  Jeg troede, du kunne hjælpe mig Plzz
  Glem ikke at ADD id Andu.2010
  ZIP
  ! TAK!

 52. nellu sagde han

  For remote desktop kan du også bruge et gratis program fra

 53. Robert sagde han

  Jeg pc Internet via router og routeren og telefonkort og ønsker at vide, hvis jeg ønsker at oprette forbindelse til internettet via routeren er både et problem og har brug for at komme på telefonen netul?

 54. Jeg vidste ip set med den forståelse, at dine fjernbetjeninger, hvordan computeren kan hente tutorials, der for mig går DownloadHelper

 55. Lucian sagde han

  Hej Luci Jeg har også et problem i telefonen, når jeg opretter forbindelse til Bluetooth, får jeg en fejl "Ingen korrekt service fundet! Sørg for, at Bluethooth-fjernbetjening kører!" applikationen startes. Tak

 56. LucianGL sagde han

  du skal have den korrekte driver installeret bluetooth normalt at være aktiv, hvis en eller anden måde ansøgning på telefonen siger han ikke opdager bluetooth PC så der er noget galt med adapter bluetooth eller software eller, hvis ansøgningen på telefonen siger, at han ikke finde PC remote service skal forbinde og give dig tilladelse til at gå til din pc, så tæt og genstarte pc'en

 57. Lucian sagde han

  Jeg løste problemet mange tak !!

 58. dragosq sagde han

  de sender dem til at oprette forbindelse via bluetooth jeg sige ,, ingen rigtige tjeneste fundet! Sørg Bluetooth Remote Control er running.Dar fandt jeg bluetooth til PC. Ajutati.ma.ms

 59. dragosq sagde han

  nu ser det ud af rækkevidde ... selvom jeg holder telefonen ganske tæt på bluetooth

 60. Lebocow sagde han

  sal, når jeg slutter med mausu mig ud og give mig en licens siger hvad FAK: ((

 61. Shelby. sagde han

  Jeg har et lille-stort problem ...
  Jeg installerer programmet på telefonen (5730) nimic og intet ... ønsker ikke at indtaste det ... nogen løsning?
  Det giver mig ingen fejl ... men når du geninstallerer det, fortæller det mig, at applikationen kører ...

 62. Marian sagde han

  Salve, du er rart at gøre en tutorial Unified Remote. Jeg ville være meget mere nyttigt end denne tutorial. På forhånd tak !!

 63. Caesar sagde han

  Jeg java 2.1, og jeg går ikke, du virkelig 2.0? Tak.

 64. Norby sagde han

  hej hvordan har du tilsluttet din telefon til din pc, som du vil vise knapper og du kan gå i meniuu

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.