Sådan ændrer ikoner i Windows 7, Vista og XP - video tutorial

Hej venner, dagens tutorial vil vi se, hvordan vi kan ændre programikoner, ikoner til computer, Papirkurv og ikoner partitioner. Metoden er meget enkel og kræver ikke noget software. For at ændre ikoner i Windows kan bruges på mange forskellige måder ved hjælp af ekstra software, men jeg valgte ikke at komplicere dag. Brug af software til at ændre ikoner, har den ulempe, at softwaren bliver nødt til at gå på opstart (med Windows) plus ikoner i Windows-software, og vil forblive kun ændres, så længe softwaren er installeret. Hvis vi afinstallerer software, vil Windows ikoner vende tilbage til normal eller værre vil blive vist som en fil ukendt. Alt du skal gøre, er at ændre ikonerne til at være meget forsigtige på video tutorial og har nogle praktiske ikoner i ICO format, som du finder tusindvis på Google. Os i fortiden, jeg har gjort tutorials om tilpasning specifikt om hvordan kan vi ændre på knappen Orb og Windows Vista 7. Jeg er sikker på denne tutorial vil være meget nyttigt for dem, der elsker tilpasning, så jeg kan kun opfordre dig til at se videoen tutorial. Nedenfor er nogle noter, hvis du ønsker at ændre ikoner partitioner. Se venligst tutorial omhyggeligt som dem, der er anført nedenfor for at give mening!

Tekst der skal skrives til filen "Autorun.inf" for at ændre de partition ikoner er:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

Når placeret på ikonet med filen "Autorun.inf" partition, du nødt til at give genstarte den for at vise i Denne computer. Lige som det blev gjort for at ændre ikonerne til partitioner, kan du fortsætte og til at ændre ikon for en USB-stick eller et hukommelseskort, så når de kommer ind i stick eller kortets hukommelse i en anden pc, ikonerne på du har indstillet, vises.

DOWNLOAD Pakke med ikoner til Windows

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 500 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.
God fornøjelse!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Claudiu sagde han

  F. Cristi god tutorial!

  Jeg ved ikke, hvor du har lært, men gør de bedste tutorials!

  • AdrianGudus sagde han

   Claudiu:
   F. Cristi god tutorial!

   Jeg ved ikke, hvor du har lært, men gør de bedste tutorials!

   Den tutorial er lavet af Adrian. Hvordan kan du lade sådanne bemærkninger, når hver af os, før du begynder denne tutorial fortæller hans navn og svar: "Hej venner Jeg er Adrian i dag vil lære ..." Hvor har du hørt det sagt i denne tutorial "Hej venner, jeg er Kristus .... "???

  • BGD sagde han

   Claudiu:
   F. Cristi god tutorial!

   Jeg ved ikke, hvor du har lært, men gør de bedste tutorials!

   Adrina Cristi er ikke ... Bare fortæl hans navn i begyndelsen af ​​tutorial. Du ser, at se på mad!
   God tutorial, fortsæt det gode Adrian!

  • Cristi sagde han

   ClaudiuF. Cristi god tutorial! Jeg ved ikke, hvor du har lært, men gør de bedste tutorials!

   Adrian tutorial er færdig. du er meget "forsigtig", når du ser

 2. madutz sagde han

  adrian meget flot tutorial. en eller anden måde har ideer, hvordan du ændrer en fil ikon på Windows 7, for eksempel en fane ikon for Winamp.

 3. florin sagde han

  Howdy! Jeg gør pt. Mapper en lignende fremgangsmåde. Jeg har tænkt mig at geninstallere Windows mappeikoner i sistem32 og jeg ændre automatisk alle de mapper, som jeg tidligere havde [sejren. gamle] schimbata.Evident ikon, ikonet stadig udveksling apparat på denne måde, at Adrian præsenteret, men som altid ikke at gentage operationen at geninstallere win. gå smuk mappe i Windows => sistem32 og vi pastezi.Repet kun pt. foldere.Salutare og succeser!

 4. Radu sagde han

  Da jeg hentede ikoner ikoner Iphone Jeg går ikke (ikke set), hvorfor?

 5. costel08_78 sagde han

  Meget interessant tutorial.
  Vi håber, at når den nye version af Ubuntu fremragende 11.04 du laver en tutorial.E stadig muligt at lave en tutorial? Selv sant f nysgerrig efter at se, hvad du synes.

  • AdrianGudus sagde han

   costel08_78:
   Meget interessant tutorial.
   Vi håber, at når den nye version af Ubuntu fremragende 11.04 du laver en tutorial.E stadig muligt at lave en tutorial? Selv sant f nysgerrig efter at se, hvad du synes.

   Unity-interface kører ikke (ikke vist korrekt) i VirtualBox så i konklusion, kan vi ikke præsentere Ubuntu 11.04. Og for at installere det ægte og gøre præsentation om det er vanskelig, fordi capture software til Linux ikke er op til de standarder, som vi fanger til Windows

   • Laurentiu sagde han

    AdrianGudus: Unity-interface kører ikke (ikke vist korrekt) i VirtualBox så i konklusion, kan vi ikke præsentere Ubuntu 11.04. Og for at installere det ægte og gøre præsentation om det er vanskelig, fordi capture software til Linux ikke er op til de standarder, som vi fanger til Windows

    Du kan gå i VMware Player

   • sorin 00098 sagde han

    AdrianGudus: Unity-interface kører ikke (ikke vist korrekt) i VirtualBox så i konklusion, kan vi ikke præsentere Ubuntu 11.04. Og for at installere det ægte og gøre præsentation om det er vanskelig, fordi capture software til Linux ikke er op til de standarder, som vi fanger til Windows

    Jeg har installeret Ubuntu 11.04.Din desværre en stor dezamagire.In af enhed kom ikke ud med noget igen.Hvis til andre versioner, når en forbipasserende til en nyere version, du bare holde tilføje opdateringer vigtigste filer at slette hele systemet 11.04 drift og miste alle de data, de har salvat.Si grænseflade virker mere behageligt at min .Parerea 10.10 ikke vare for fortjener at 11.04 .Vi troede folk på Canonical vil tage Microsot foran, men jeg jeg inselat.Asta det !!

   • costel08_78 sagde han

    AdrianGudus: Unity-interface kører ikke (ikke vist korrekt) i VirtualBox så i konklusion, kan vi ikke præsentere Ubuntu 11.04. Og for at installere det ægte og gøre præsentation om det er vanskelig, fordi capture software til Linux ikke er op til de standarder, som vi fanger til Windows

    Tak for svar

    AdrianGudus: Unity-interface kører ikke (ikke vist korrekt) i VirtualBox så i konklusion, kan vi ikke præsentere Ubuntu 11.04. Og for at installere det ægte og gøre præsentation om det er vanskelig, fordi capture software til Linux ikke er op til de standarder, som vi fanger til Windows

    Tak for svar

 6. myname sagde han

  Meget hårdt, ms. Med Drive ikon registreringsdatabasen er en metode, som jeg brugte det, men jeres ii enklere. tak

 7. fodboldspiller sagde han

  adrian hilsen meget flot tutorial Jeg vil gerne vide, hvordan du ændrer ikonerne for messenger jeg så det! ms Ceao mere!

 8. SideBySide sagde han

  Efter min mening, er det lettere at Icon Packager. Download en pakke satte ham i programmet, programikoner ændre sig efter du ikke længere arbejde sammen med ham. Det er ikke hvordan du siger det forbliver i bakken, og spiser ressourcer.

 9. sailorriver sagde han

  Tak for tutorial og ikoner.

 10. je_bogdan sagde han

  Min tutorial meget nyttigt for at hjælpe mig gøre mine vinduer til ikoner, ul.Treaba vidste, vidste ikke, hvordan at ændre det ikon i stedet for skillevægge og drev.
  For at gøre så mange tutoriale.Bafta !!!

 11. Denis sagde han

  på Windows XP jeg ikke gå Jeg forsøgte at gøre autorun vi fulgte alle de råd, men stadig ikke virker .... Jeg skal have en software, der kan åbne filen 'ICO? som om jeg dobbeltklikke på ikonet ikke åbne

 12. Matthew sagde han

  hey flot tutorial baietzy ikke haft én for nylig, og jeg var bekymret :)) Jeg kan ikke høre mig gå gøre min autorun gør det alle txt. og efter ham skriver tekst derinde og min hjælpe mig please?

  • je_bogdan sagde han

   Matthew:
   hey flot tutorial baietzy ikke haft én for nylig, og jeg var bekymret) Jeg kan ikke høre mig gå gøre min autorun gør det alle txt. og efter ham skriver tekst derinde og min hjælpe mig please?

   Gør al teksten, når du gemmer, fordi du ikke sætte udvidelsen ".inf" og navnet "Autorun", så hans titel er "Autorun.inf", og vi er nødt til at se du genstarter din pc til at ændre ikon skillevægge.

 13. Wilder sagde han

  Cool tutorial. Tror du, du kunne gøre en om Unity Web Player?

 14. Razvan sagde han

  Hej dejlig tutorial.
  Hvis jeg har nogen affilierede forespørgsler, hvor en ældre tutorial til at Tutorial indlæg i maj, at besvare der eller give mig en e-mailadresse til at sende en e-mail.

  • AdrianGudus sagde han

   Razvan:
   Hej dejlig tutorial.
   Hvis jeg har nogen affilierede forespørgsler, hvor en ældre tutorial til at Tutorial indlæg i maj, at besvare der eller give mig en e-mailadresse til at sende en e-mail.

   Tilføjet tutorial henholdsvis. Vi vil se dine kommentarer på hvad tutorial du sender. Det er derfor, vi er forvaltere, ikke?

 15. mircea85 sagde han

  Hej, jeg ønskede at jeg havde vidst, hvordan du ændrer ikoner i Windows XP-partition .I downloadede ikoner, som jeg ønsker at sætte det autorun ligesom vi gjorde i tutorial, så jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Skrivebordet (Yahoo! Messenger, min computer, papirkurven, etc ...), men du kan ændre partitioner i .Multumesc ikke, hvor smuk du er stor.

  • AdrianGudus sagde han

   Ovidiu:
   Jeg gjorde det samme som i tutorial, men jeg går ikke. :(

   mircea85:
   Hej, jeg havde vidst, hvad jeg ønskede at ændre partitioner i Windows XP iconitelede downloadet .Jeg ønsker at sætte dem iconitelecare jeg gjorde præcis det autorun tutorial cain, så bare hvad jeg skal gøre. Skrivebordet (Yahoo! Messenger, min computer, papirkurven, etc ...), men du kan ændre partitioner i .Multumesc ikke, hvor smuk du er stor.

   Læs teksten over video tutorial. Thi der er skrevet og placeret der for at blive læst!

 16. Ovidiu sagde han

  Jeg gjorde det samme som i tutorial, men jeg går ikke. :(

 17. krystaller sagde han

  Godmorgen, jeg har et spørgsmål, hvordan kan jeg sætte mit hårdt på en win7 være forudinstalleret?

 18. Gherghisan Nelu sagde han

  Tak for den lærer.
  Jeg er også interesseret i en erstatning metode til billedmapper.
  ... Den anden metode end med IconPackager.

 19. TEODOROVICI sagde han

  Super tutorialul.Le ser med stor interes.Eram alle meget nysgerrig efter at se, hvordan de kan ændre ikonet til cdrom eller kan flopy.Se? Eller hvordan kan jeg ændre ikoner med temaet i 7 windows2.Astept tutorial ændring i windows7.Oricum temaer er meget nyttige, og jeg er taknemmelig for din personlige tutorial du tror.

 20. valentin sagde han

  Jeg hilser dig og alt det bedste. Jeg har et lille problem, nemlig: når der gives dobbeltklikke på partition c eller d af maicomputer skifte til søgningen er noget foruroligende. Hvis du klikker med højre vises i søgningen rækkefølge, åbning explorare.Cred det et sted kan du ændre denne indstilling Odin og løse problemet. Hvis du kan hjælpe mig med nogle råd eller idé. Mange tak og lige så mange videotutoriale.Numai godt.

  • AdrianGudus sagde han

   valentin:
   Jeg hilser dig og alt det bedste. Jeg har et lille problem, nemlig: når der gives dobbeltklikke på partition c eller d af maicomputer skifte til søgningen er noget foruroligende. Hvis du klikker med højre vises i søgningen rækkefølge, åbning explorare.Cred det et sted kan du ændre denne indstilling Odin og løse problemet. Hvis du kan hjælpe mig med nogle råd eller idé. Mange tak og lige så mange videotutoriale.Numai godt.

   Fortsæt som DENNE video (klik på dette ord i rødt)

 21. valentin sagde han

  Tak Mr. AdrianGudus. Når du får på Buzau gøre den ære. Det fungerede perfekt. Et godt helbred og alt det bedste

 22. Laurn sagde han

  Jeg har ikke kommenteret meget, men jeg er glad for, at nu kan jeg have ikoner på drev, herunder eksterne, fordi et billede er værd tusind ord, og jeg klikker glide lettere. Men et lille problem opstod fra en pc, som jeg har adgang (konto aministrator) sikret ved Avira, salt simpelthen autorun.inf fil og blokere det. Jeg havde og undtagelser og så videre. Andre antivirus har behandlet ham og efterlod ham alene.

 23. Adrian sagde han

  um kan ikke ændre mappeikonet .. for eksempel hvis jeg ønsker at lave en ny mappe med et ikon, der opstår for mig ..

 24. andrei Razvan sagde han

  Gode ​​ziua.Invatati mig hvilket program og hvor kan man få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

  • AdrianGudus sagde han

   andrei Razvan:
   Gode ​​ziua.Invatati mig hvilket program og hvor kan man få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

   Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte kant: microsoft word kontor eller kontor 2007 eller 2010, tryk enter og du vil finde tutorial. Vi tutorial på begge versioner af Office og Office 2007 2010

  • andrei Razvan:
   Gode ​​ziua.Invatati mig hvilket program og hvor kan man få det, et program skrevet tekster, for microsoft 2007 windows7.

   Skrivning af tekst du ikke virkelig har brug for Office, kan du bruge Wordpad meget flot som allerede er installeret på Windows 7, Vista, XP.
   Det er slags kontor i lys maj.
   Jeg er sikker på du kan lide mere end kontoret, fordi det er enklere og bevæger sig hurtigere.
   C: \ Program Files \ Windows NT \ Tilbehør \ Wordpad.exe
   Kopiér og sæt linket ind i adresselinjen i Windows Stifinder (My Computer) og derefter tryk enter eller bedre i søgning pasteaza den under startmenuen og tryk enter.

 25. andrei Razvan sagde han

  Tak suflet.Totdeauna ajutati.Sanatate mig!

 26. Radu sagde han

  På Windows XP hvorfor ikke gå?

 27. robert sagde han

  SOPER tillykke og tutorials kan du fortælle mig hvordan man gør det hdd k ledig plads til at blive vist mig som jeg k til 7 min id e xp [Email protected] bedes ajutatima

 28. Nicu banditu sagde han

  denne metode er meget enkel, men hvis du kan lide Avira antivirus konflikt med autorun.inf fil, så jeg har gjort, og jeg faldt det lettere metode er registreringsdatabasen, i det mindste for mig, som jeg har lært tutorial og o.bun ser så lære nye ting.

 29. Jeg gjorde præcis det i 7 Enterprise Windows tutorial si..nu merge..am x86, jeg satte på ikonet, jeg gjorde autorun fil, genstart og jeg gjorde intet ... hverken viser da de optrådte før ... ikke noget problem, slette autorun fil, genstarte figur og antager, at nogen, der kender revine..dar være på grund af forkerte ?: s

 30. Cryss sagde han

  Mange tak, jeg havde brug at

 31. Maryan sagde han

  Sall
  Jeg har XP partition og jeg ønsker at vise, at der er nogen bløde cv 7 vinduer for at gøre det ligner vinduer 7 ... Jeg søgte på nettet, men vi fandt nimik .. Jeg mener ikke bare ikonerne i Windows 7
  Jeg ønsker at vise disse led i at vise, hvor meget hukommelse har gratis ...

  • AdrianGudus sagde han

   Maryan:
   Sall
   Jeg har XP partition og jeg ønsker at vise, at der er nogen bløde cv 7 vinduer for at gøre det ligner vinduer 7 ... Jeg søgte på nettet fandt jeg darnu nimik .. Jeg mener ikke bare ikonerne i Windows 7
   Jeg ønsker at vise disse led i at vise, hvor meget hukommelse har gratis ...

   Hold øje med blog.videotutorial.ro vil sende en artikel der om sådan software!

 32. Maryan sagde han

  ..pe det jeg ... jeg ville have ham til at vide der er vinduer dak 7 men Kredi ...
  oriqm ms Mere ..

 33. florin sagde han

  Så hvordan kan du forklare mig op !! hovedpine, hvis titlen siger "hvordan du ændrer ikoner i Windows" Jeg forstår ikke, hvordan du skal kigge skjule en mappe og hvor vi sætter show / hide..ar være god til at gå lige til det punkt uden at skulle forlænge, ​​så det bliver irriterende, jeg tror, ​​at alle ved, hvordan man kan skjule en mappe !!!!

  • AdrianGudus sagde han

   florin:
   Så hvordan kan du forklare mig hovedpine !! tager titlen, hvis du skriver "hvordan du ændrer ikoner på vinduer" forstår ikke, hvordan du skal vise og skjule en mappe, hvor vi sætter showet / hide..ar være godt at gå lige til det punkt uden at skulle forlænge det bliver så irriterende, jeg tror, ​​at alle ved, hvordan man kan skjule en mappe !!!!

   Ikke alle gjorde så holde fakultetets computere.
   Faktisk var det de mapper, der automatisk skjuler dem i systemet, jeg holdt mig selv noget. Vi har vist, hvor vi gerne se mapper, operativsystem med vilje skjuler at undgå at beskadige operativsystemet og ikke krævede slette vigtige system mapper.
   Hvis jeg ikke havde vist, at, som en, der kom for at fortælle mig / det er bebrejde synes ikke at mappe og ikke vide hvad de skal gøre
   Så jeg prøvede at oplyse alle
   du er så ekspert og så dygtig, at du ved, hvordan synlige mapper ved ikke, hvordan at give byttepenge et tema, som du havde brug for denne tutorial.
   I dit sted ville jeg ikke have haft modet til at kommentere ... i hvert fald ikke på den måde, du kommenterede men lidt "bøjet" ringeste ... expertule.

 34. florin sagde han

  godt! tillykke !! ... gør tutorials meget utile.bravo

  Jeg undlader at ændre ikoner fra enhver mappe på en ekstern harddisk. Anvend give og gør intet ... nogen ideer?
  Tak.

 35. MEFISTOFELES sagde han

  Meget nyttig video tutorial og mange tak for dit input, men ikoner fra "Enheder til flytbare medier" og ikoner fra "Dokumenter" hvordan man kan gøre for at ændre dem?

 36. MEFISTOFELES sagde han

  Icon`urile at Ændre Dokumenter og flytbare medier, hvordan man gør?

  Tutorial nyttigt, tak!

 37. bebeto sagde han

  Hej, jeg forsøgte preview vinduer 8 relationer, og jeg kan ikke gå. Enhver, der forsøgte at win8?

 38. adi sagde han

  Efter et stykke tid nogle ikoner ikke længere ændre sig og ser meget grimt, jeg synes, det skete, da vi forsøger at valuta ikon usb-kort?

  http://photobase.ro/di-BU0V.png

  Det kan vende tilbage til normal uden at geninstallere w7? I går gav jeg backup Paragon 30 minutter, men i dag ser vi, at opdateringen er afinstalleret opdateringer alene optrådte instaling opdatering 1-93 varede en time ...

 39. camicarmella sagde han

  Nyttig tutorial, men jeg har et problem. Jeg geninstalleret mine Win7 og PDF-filer vises med det klassiske ikon. Før min første Padina vises i dokumentet. så hvordan kan jeg ændre ikonet? tak

 40. alle sagde han

  Hvis det kunne være en guide til hvordan du ændre ikonet fra Windows-installation kit på.
  Tillykke til tutorials

 41. Adrian sagde han

  Jeg forstår ikke, hvor download, men er knyttet ovenfor giver mig noget ilivid, PLS HJÆLP

 42. FlorinX sagde han

  hej, det virker på Windows XP? Hvorfor det, end jeg er, fordi jeg ikke kan se dette trick virker.

  • Mie Jeg arbejder godt på XP. Jeg testede ikke kun ikoner og anvendelsen af ​​systemet (computer, papirkurven, etc.) eller skillevægge, men går godt. Hvad det ikke virker? De billeder du har i ICO format? Kan du se nogen fejl? Hvis ja, hvad? Giv flere detaljer.

 43. leontina sagde han

  God ziua.Va temmelig venligst hvis du kan hjælpe mig og mig selv, jeg vil gerne se beskederne på et ID, det sidste år, men blev ikke salvate.Ce bør tages skridt?

 44. Epicu sagde han

  Hvad skal jeg gøre for at ændre ikoner i alle mapper på samme tid?
  Tak!

 45. Alexandru sagde han

  velkommen
  I stedet ikon mapper som jeg slå sig ned permanent til hver, som du opretter?

 46. Liviu sagde han

  Hilsner! Tak for at du var der og for at lave så mange nyttige tutorials til os, dem uden eller med minimal viden inden for it-området. Jeg har lært mange nyttige ting, herunder hvordan man opretter en startbar pind med windows uden software installeret, med kun et par kommandoer i cmd ...
  Nu ved jeg, at det kan være rod, men jeg bliver træt af, at papirkurvikonet, der blev ændret efter metoden præsenteret ovenfor, ikke opdateres fuldt / tomt før efter manuel opdatering sammenlignet med Windows-opdateringen, der er opdateret automatisk, når du sletter noget eller giver ”tom papirkurv”…. hvordan kunne jeg løse dette?
  tusind tak !!

Trackbacks

 1. [...] Any2Ico og vi kan hjælpe i forskellige situationer. For eksempel: når vi ønsker at ændre ikonet partitioner eller tildele en anden ikon genveje, desktop applikationer verserende. Jeg personligt [...]

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.