Sådan installeres en firmware på en Samsung-mobiltelefon med Odin-applikationen - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial vi vil stoppe installationen af ​​en ny firmware på en Samsung mobiltelefon med Android OS, til dette bruger vi Odin programmet.
Frem for alt skal vi sikre, at vi uSB-drivere installeret, også nødt til at have installeret Kies sagen.
I denne tutorial 4.0.3 jeg officielle ICS firmware installeret (OTA UK) over en Gingerbread 2.3.6, også officielt (OTA Rumænien). Hvis du installerer officielle firmware ikke burde have rodfæstet telefon, eller jeg ham, at jeg havde rod i tutorial. Telefonen er en Samsung Galaxy Note tutorial N7000 men metoden kunne anvendes til andre enheder med Samsungs Android styresystem, selvfølgelig skal du have en egnet firmware til din telefon og læse, før fora, der understøtter xda-developers.com .
ADVARSEL!
Først og fremmest skal du finde ud af, hvad er proceduren for din enhed gør, hvilket er grunden til jeg ikke viste hvor jeg fik firmwaren, ikke at gøre noget dumt i en fart.
Firmwares findes på xda-developers.com embedsmand, forum dedikeret til din model.
Under processen med uire flash (installation) ikke haste, slukke baggrund applikationer og antivirus. Telefonen skal oplades nok (over 50%), ikke at have problemer.
Sørg for, at usb-driverne er installeret korrekt, og at Odin-applikationen ser telefonen (com… i gult)

Disclaimer!
Videotutorial.ro påtager sig intet ansvar for eventuelle problemer, der kan opstå efter en operation ved flash uire mislykkedes, alle gør det på hans ansvar.
Flashindsatser ville være godt at tage et "omhyggeligt" blik over denne artikel si dette indlæg Google Plus.

Pas!

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 800 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian CismaruRelaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. daniel sagde han

  god tutorial, jeg sætter bada firmware 2 med multiloader v5.65

 2. TurocK sagde han
  • Og n er den tekst, jeg sendt to links, den anden link trusser problem noget. Dybest set officielt specificeret, at Samsung arbejder på en patch, der vil blive skubbet OTA firmware versioner på disse telefoner.

 3. marinescu77 sagde han

  Cristi sal denne tutorial jeg ønsker at se og ikke se noget, hvor du nødt til at være tutorial du ikke kan se?

 4. marius sagde han

  Hej, Jeg tænkte på om du kan sætte en tutorial flashuire af Smartphone iglo uniq a103.

 5. Laura sagde han

  Cristi telefon virker fint, efter at du har opdateret?
  Også på Galaxy Note gjorde jeg opdateringen til ICS 4.0.3 med Kies de .. siden da løber mit batteri ud om et par timer. Jeg opkrævede telefonen om aftenen, og den næste morgen havde den 60% opladning. (uden at blive brugt). Berøringsskærmen fungerer heller ikke ordentligt, den reagerer hårdere og fryser, og "tw launcher has stoppet" vises
  Er der nogen andre har problemer efter opdateringen?
  Udtalelser, tip, hjælp …… ..

 6. Bogdan sagde han

  Hvis jeg forstår denne fejl kan ikke installere ICS med jeg S2 Galaxy Odin? Og jeg synes ikke nogen OTA opdatering kan gøre gennem Kies, som vi ikke gjorde opdatering.

 7. Catalin.81-Rm.S sagde han

  Jeg er i et dilemma….
  DC en Samsung Gio med Android 2.3.6 købt ny, så med original firmware, har der ikke i menuen "lagerindstillinger" og undermenuen "kun masselager"?
  Han mødte nogen lader det ske? Tak!

 8. LucianGL sagde han

  Og jeg er nu ejer af en Galaxy Note, så det vil være sorg denne telefon operativsystem og fremover
  Kom med en advarsel, nemlig forsigtig med root-område denne telefon version af ICS N7000 4.0.3 for at jeg personligt gjorde dette gennem både SU og SuperSU og jeg havde det samme problem, nemlig DØDE KOMPLET forbindelse Wi FI, der ser wi-fi-netværk, men kan ikke oprette forbindelse.
  Jeg forsøgte at tørre genopretning og kodeksen, men roden problemet forbliver, og også

  Jeg anbefaler denne model telefon for netop dette link:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  officielle firmwares er klar flashuit med Odin

  Jeg er nysgerrig som forankret til en N7000 med ICS 4.0.3, hvilken metode var i stand til at gøre det, og hvis du ikke har noget problem efter rod

 9. LucianGL sagde han

  LucianGL:
  Og jeg er nu ejer af en Galaxy Note, så det vil være sorg denne telefon operativsystem og fremover
  Kom med en advarsel, nemlig forsigtig med root-område denne telefon version af ICS N7000 4.0.3 for at jeg personligt gjorde dette gennem både SU og SuperSU og jeg havde det samme problem, nemlig DØDE KOMPLET forbindelse Wi FI, der ser wi-fi-netværk, men kan ikke oprette forbindelse.
  Jeg forsøgte at tørre genopretning og kodeksen, men roden problemet forbliver, og også

  Jeg anbefaler denne model telefon for netop dette link:

  http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

  officielle firmwares er klar flashuit med Odin

  Jeg er nysgerrig som forankret til en N7000 med ICS 4.0.3, hvilken metode var i stand til at gøre det, og hvis du ikke har noget problem efter rod

  firmwares er 2 de rumænske ICS (Vodafone og Cosmote) går direkte forankret i øjeblikket kun plads fra Vodafone, den Cosmote er lidt sværere rødder

  nysgerrig, hvordan rummet tidligere kunne spille 2 NOVA HD, og ​​nu er den nye plads ikke arbejder, og heller ikke chainfire 3d
  enhver løsning fra nogen til at gå nova NOTER N2 7000hd på ICS?

 10. neomorphy sagde han

  Kan jeg installere CWM med Odin? Jeg starter ikke længere tlf og bringe det i download-tilstand med en USB JIG ... jeg nævne, at jeg var i rom manager og gav CMW flash mi`am men fandt telefonen i denne liste, og efter jeg var færdig s`a gav Genstart Recovery ... og aldrig startes atunci..o fra CWM? eller indstillingerne i setcpu..nu har styrken til at starte ... Tak

 11. neomorphy sagde han

  neomorphy:
  Kan jeg installere CWM med Odin? Jeg starter ikke længere tlf og bringe det i download-tilstand med en USB JIG ... jeg nævne, at jeg var i rom manager og gav CMW flash mi`am men fandt telefonen i denne liste, og efter jeg var færdig s`a gav Genstart Recovery ... og aldrig startes atunci..o fra CWM? eller indstillingerne i setcpu..nu har styrken til at starte ... Tak

  Telefonen blev sendt i tjeneste, og jeg modtog funktionel. Har garanti og rod. (Telefonen er fra FAME)

  • neomorphyTelefonen blev sendt i tjeneste, og jeg modtog funktionel. Har garanti og rod. (Telefonen er fra FAME)

   Godt at vide, men tror ikke det overalt, så du kan komme på tværs af en dreng i tjeneste mere forstyrret og så jeg ved ikke, om mere går til roden.
   Anyway, det er godt at vide.

 12. Please hjælp mig !!!
  Når jeg vælger PDA, ser det ikke ud til mig ... selvom jeg er nødt til at downloade flere firmware: (((.... Jeg kan ikke se den fil som i vejledningen: ( virker ikke?
  kan du hjælpe mig !!

 13. andrei sagde han

  Salute Hvordan opgraderer jeg til Samsung Galaxy Note, jeg er din BETJENING AF NOTER 2, MERSI

 14. Andrew sagde han

  Hej!
  Jeg har en Samsung Galaxy S Plus (i9001) i cirka 8 måneder, og jeg vil gerne installere en firmware fra CyanogenMod, som du gjorde i videoundervisningen, men jeg ville have et problem ...
  Jeg søgte http://www.cyanogenmod.org versionen til min enhed findes ikke, for den "yngre bror" Samsung Galaxy S (i9000) fandt jeg firmware, idet jeg er to lignende telefoner. Er det muligt, at cyanogenmod-versionerne falder sammen på de to enheder?

 15. Alecs sagde han

  Hjælp! Jeg gjorde en stor, dum ting. Jeg forsøgte at installere firmware 4.0, jeg har 2.3.4 og Samsung Galaxy S. Jeg gjorde roden med Zadig, så har jeg cm-10-XXXXXXXXX-NIGHTLY-galaxysmtd.zip og gapps-ics-20120317-signed.zip. Min fejl at tutorial var 9 cm ikke 10 cm, men da jeg så 10, installerede jeg den. Selvfølgelig gav det mig en fejl, det virkede ikke ... da jeg åbnede min telefon det gav gapps-fejl. Derefter vidste jeg ikke desperat, hvad jeg skulle gøre med det, og jeg gav det et par gange. Slet data / fabriksindstilling. Til sidst, nush hvordan og på hvilken måde, at min telefon nu ikke åbner Det lyser op, viser Samsung-logoet og forbliver sådan. Jeg forstår, at Odin og en officiel firmware på samfirmware.com løser problemet.Men for mig læser Odin ikke min telefon. Jeg har prøvet snesevis af gange. og Kies installerede ... at jeg forstod, at jeg havde brug for ... intet. Læser slet ikke. Hvad skal jeg gøre? Jeg tager det i mit hoved, når jeg ser, at det fungerer. Hjælp mig ... fra hjertet af mit hjerte.

 16. Sorin sagde han

  hej! Jeg har et problem .. Jeg har en samsung gt-i5500 og jeg kan ikke komme ind i download-tilstand, hvis du holder trykke disse knapper.

 17. Min Telefon.ul sad fast, jeg har en Samsung Galaxy Mini (A fast på først) Jeg læser ikke odin.ul telefonu, siger online telefonu usb .. løsning: -?

 18. pari sagde han

  Hej, jeg har et problem ganske alvorligt i min udtalelse bemærker min gt-n7000 efter den sidste opdatering kom fra deres mor, at jeg forlod at gøre hoved adik at installere, det også arbejdet tlf en dag efter han døde for alle, jeg trykkede på afbryderknappen, tændt, men ved logoet for Samsung galaxy note GT-n7000 og så, udover at enhver COMP ikke længere indregnes fuldt ud, installere kun 2 drivere udover ét kaldet MTP driver! Jeg tog mange fora for at læse og opdagede k ikke den eneste med dette problem og fundet en masse gode fyre, der gav forskellige løsninger på dette problem, adik omskrive software eller nulstille fabrikken startede i sikker eller download-tilstand så mange endda Hvor mange! Jeg vil gerne sige, at jeg har prøvet alt og intet, intet godt resultat ek ba værre selv nu i fase logo starter ikke, så døde ud! de kan gøre noget nu?

 19. George sagde han

  Hej! Kan du hjælpe mig og mig temmelig venligst ikke finde den originale firmware til min telefon, jeg har en samsung SII I9100.Multumesc!

 20. pari sagde han

  OK, installere driverne, men driveren er ikke installeret MTP uanset hvor jeg prøver, jeg plukket separat og alle for ingenting, betyder det, k kan ikke gøre noget, eller?

 21. Hej! Jeg opdaterede med Samsung Kies, det styrtede ned med 1%, og jeg slukkede for telefonen, og den tændes ikke! Jeg har en Samsung - GT-I5800 Galaxy 3! ... Hvad kan jeg gøre ?: O3 ... Læs ikke min telefon med Odin

  • pari sagde han

   Hvad svar har du modtaget dem, der ikke lyser telefonen og ingen Odin eller Kies er ikke anerkendt?

 22. Gelu sagde han

  havde kontrolleret usb debugging?

 23. adrian sagde han

  Hej. Jeg har en Samsung N7000, og den har 4.0.3 på den nu. problemet er, at jeg går på den for eksempel for at skrive en tekstbesked, og min stemmestyring vises, stemmen lukkes, stemmen lukker (den gør det i ca. 5 sekunder) undertiden går den ind i lydprofilerne i rattilstand la, når jeg satte den i går, da den blev indlæst, den viser mig når det oplades, og efter 1 minut viser det mig et afladet batteri, og det bipper efter mig, at det er et afladet batteri. Jeg returnerede det til fabriksindstillingerne, og jeg slettede alle applikationerne, og det gør det stadig. hvad siger du om det ??

 24. Anderson sagde han

  Cristi, bedes du fortælle mig, og jeg ønsker at gøre nedgradering tusinde fra 4.1.2 4.0.3 på en Galaxy S2 og jeg så der, og du gjorde noget lignende, hvad jeg ønsker at gøre. Jeg er på telefonen og fundet den officielle 4.1.2 SamMobile 4.0.3 officielle rom så videre md5 tjære og er kun PDA, som og du spørgsmålstegn ved det kommer til at gøre det nedgradere måde du gjorde med Odin eller ødelægge din telefon? Jeg 4.1.2 og 4.0.3 hvis jeg kan gøre, hvad du gjorde med Odin der?

 25. alex sagde han

  Hej alle, jeg har en tablet, der forvandler s702tab skrive på displayet forbliver serioux og så kender nogen, der kan?

Trackbacks

 1. [...] Vi bruger Mobile Odin Pro-applikationen. For et stykke tid siden lavede jeg en tutorial med installation af et officielt Samsung-rom ved hjælp af Odin, desværre skal vi bruge en Windows-computer til at bruge Odin. I dag vil vi gøre [...]

Sig din mening

*