Sådan bruger TWRP Recovery på Android

Acorda bedømmelse

Hej venner, i dag har vi en tutorial om opsving på Android, nemlig Team Win Recovery Project eller TWRP opsving.
En brugerdefineret nyttiggørelse (efter markedet) giver os mulighed for at gøre meget mere, i forhold til en bestand genopretning, selv inden de kommer ind styresystemet Android.
Uden en brugerdefineret opsving, kan vi ikke installere zip forskellige pakker (kerne, rom, radio, boot billede, etc.).
Et stykke tid siden viste jeg hvordan man bruger ClockWorkMod nyttiggørelse, eller CWM RecoveryDet var den første brugerdefinerede opsving på markedet.
Stock Recovery vs Brugerdefineret Recovery!
Et opsving i lager kan du installere en zip underskrevet og nulstille telefonen. Normalt ingen telefon producent ønsker at snooping af alle MATZEIT telefonens software.
I TWRP kan installere unsigned zip sites; Du kan selektivt slette (Dalvik cache, data, system); Du kan gøre fuld backup og gendannelse; du kan montere en usb-drev i bedring; Du kan administrere filer med en filhåndtering direkte. Plus jeg kan bruge flere operativsystemer android (detaljer i næste tutorial).
ATTENTION
På Tør, skal du ikke slette "Internt lager" fordi der er billeder, videoer, musik og dine downloads.


FacebooktwitterGOOGLE_PLUSreddit

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Mihai Hun sagde:

  Se, at denne version af Recovery ved at dirigere flashuieasca .img billeder, dvs. hente en kerne til din på nettet, og hvis det ikke er pakket i en flashable.zip kan kopiere direkte til din telefon flashuieasca boot.img og rod opsving. Når du installerer zip knap indstilling i nederste højre hjørne af denne ændring at vise dig, hvad, zipuri eller .img sites.

  Vis Kommentar
 2. Gigi Hun sagde:

  Vis den bootloader låse samt installere TWRP nyttiggørelse og kan?

  Vis Kommentar
 3. Calin Hun sagde:

  Det er meget interessant, men noget overfladisk, at du ikke har angivet som TWRP instalm unlock bootloaderu. og skulle fokusere på mobile're ikke den slags Allview top og andre. ikke alle har penge til at købe deres telefoner top eller dyrt at sige det. og du ikke sidste link til webstedet, du har angivet, at bygherren.

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Normalt telefoner, der er ikke toppen og ikke er knyttet til et kendt mærke, ikke agtet af tredjeparts udviklere! Det er ikke vores skyld! Der er mange mønstre, som du ikke finder noget på internettet relateret til CyanogenMod eller låse bootloader. Normalt enheder er sites med mere eksotiske hardware, svage eller syndige med lidt fleksibilitet for udviklere og dermed manglende interesse for dem. Hvis du stadig ikke har penge og du ikke har tilladt, men en enhed billigere så tror jeg eventuelle krav bør ikke have. Jeg tror ikke, at en person, der køber en Dacia ville have forventet at "spin" en BMW (når jeg siger "spinde" Jeg mener motoren)

   Vis Kommentar
   • Adrian Gudus Hun sagde:

    Hvis noget billigere ville gøre det samme ting som noget dyrere, ikke ville have dyre ting og få billige ting, ville der ikke være nogen konkurrence, forskelle. Alle ville være så forfærdeligt, og vi keder sig!

    Vis Kommentar
    • Calin Hun sagde:

     hvis du har penge til en top telefon er perfekt. ja ikke alle har penge. og generelt jeg sagde, jeg ikke sige, det var din skyld eller hans Cristi men jeg sagde, hvad den lærer at mangle hale hoved. Hvorfor jeg sagde, at det skal gøres tutorial for svagere telefoner var en sidebemærkning. og forventer ikke at spinde logisk jeg ved, at mange telefon kan ikke eksotiske maj ,, ,,

     Vis Kommentar
 4. Adrian Gudus Hun sagde:

  Også for Calin, for at komme til det sted, nævnt krystal tutorial, kan du besøge Google og søg boksen skrive "XDA Developers Forum", og tryk på Enter-tasten.

  Vis Kommentar
 5. George Hun sagde:

  en tutorial erhvervelse bærbar? actuala.ce er sløret tilbyde de bedste Intel eller AMD APU? 1500-1600 lei budget.

  Vis Kommentar
 6. Daniel Hun sagde:

  Hej, et spørgsmål, som er forskellen dintrun 5.0.2 og CyanogenMod Android?
  Jeg har Sony Xperia z2 med android 5.0.2 og er meget tilfreds med ham, og én ting jeg bemærkede i Sony som 3-4 uger modtager forbedringer til telefonen siger, at løst ikke hvad fejl han preseeding Jeg havde samsung nokia og Allview men ikke angivet så meget støtte som Sony, selvom først var jeg skeptisk over for Sony recunsc, have en god dag incontnuare. pa

  Vis Kommentar
  • Adrian Gudus Hun sagde:

   CyanogenMod er en brugerdefineret rom, eftermarkedet, tredje eller hvad du vil kalde det.
   Den leveres med Android ren grænseflade, den grænseflade, har Android software på enheder Nexus, uden grafisk interface tilsættes produkter som TouchWiz (Samsung), Optimus (LG), HTC Sense (HTC)
   Også i systemet opeare har mange funktioner og muligheder, Android ændrede producent (i dit tilfælde af Sony) ikke har, selv Android ren, det eksisterende sortiment Nexus har ikke de muligheder, du finder i CyanogenMod.
   Fordelene ved at bruge CyanogenMod er meget lille fodaftryk opbevaring (kun optager lidt plads på din telefon), hastighed brug på grund af manglende grænseflade, alle producenter en føje i OS til peersonaliza og (angiveligt) at forbedre (men værre de gør, det hæmmer og tilbud Intuit funktioner nogle gange behøver du ikke bruge nogensinde, jeg tænker selvfølgelig til Samsung)
   CyanogenMod kommer ikke med Google-programmer, Google Apps pakken flash-uiesti det separat, hvis du ønsker at Play Store.
   Hvis du ønsker at finde ud af, hvad de ekstra funktioner, du ikke finder i lager ROM, har vi allerede præsenteret CyanogenMod ROM, som du finder ved hjælp af søgefeltet øverst til højre. Vær opmærksom på, at siden da har tingene ændret sig, udviklet CyanogenMod (er ude nye versioner baseret på Android Lollipop) og nye funktionaliteter blev tilføjet.

   Vis Kommentar
   • En lille add stimulus

    Cyanogen kommer med grundlæggende tjenester og applikationer og certificeret google stabile version.
    På natlige virkelig ikke kommer med Google-applikationer og tjenester som natlige versioner ikke er certificeret af Google. Enhver rom Google har brug for certificering, før de leverede gapps. Se kinesisk, som leverer de fleste telefoner i forhold til Googles certificering, det er derfor ikke har Google Play Store, Gmail, Kalender, tilholdssted synkronisering tjenestekonti mv

    Vis Kommentar
    • Adrian Gudus Hun sagde:

     Det kan være en aftale mellem Google og holdet CyanogenMod ROM på OnePlus One kommer indeholde gapps og modtage certificering for dette. Jeg siger dette, fordi jeg har installeret CyanogenMod officielle version og stabil på andre modeller og havde ingen Google-programmer, du er færdig med at se den endelige version af flash. Flash-uiam gapps manuelt hver gang

     Vis Kommentar
 7. Dragos Hun sagde:

  Cristi Hej, kan du fortælle mig venligst, hvad OnePlus OS ved hjælp af en eller OS er bedst for denne telefon.Multumesc.

  Vis Kommentar
  • Franco CM12 bruger bestand kerne. Franco kernel patch har det sidste touch og har støtte Multirom (vil være i den næste øvelse) også.
   Batteri med denne konfiguration dig hele dagen, indtil den næste dag på 1: 00 når du laver incatcat. At en brugt aggressivt og 6-7 timer SOT.
   Hvis du bruger mindre, jeg tror, ​​du er løs batteri 2 dage.

   Vis Kommentar
   • Dragos Hun sagde:

    Tak Cristi, nu håber jeg ikke at være uhøflig, men du kan gøre en tutorial trin for trin, hvordan du ændrer Kernel_ul og ROM på OnePlus (tror ikke det er nogensinde en tutorial i rumænsk, ville være den første ikke, at jeg ikke kender engelsk, men du du har en bedre måde at gøre verden forstår) .Multumesc.

    Vis Kommentar
 8. marian Hun sagde:

  Android igen? (X (X (X tror de gør nerver :)))))))))))))))

  Vis Kommentar
 9. Costi Hun sagde:

  Hej Cristi.pana et år siden havde jeg en Xperia neo-v, jeg vendte tilbage på alle sider (root flashuit rom osv), så jeg købte min xperia z c6603.toate godt og smukt om 2 dage når jeg ønskede at låse bootloaderul.cand der ... gæt hvad :) bootloader unlock tilladt: no.de når leder efter en måde at låse XDA, ring sony rumænien fortæller mig, at du ikke kan, send mail til sony, intet svar, samdSi nu kommer spørgsmålet:? kan bare ikke låse bootloader på min z jeg rod, jeg sætter Xposed, moduler, men er langt fra, hvad jeg ønsker fra en telefon.

  Vis Kommentar
 10. sappy Hun sagde:

  Meget nyttigt, og jeg vil videregive TWRP, især der sluttede Philz udvikling til nyttiggørelse!

  Vis Kommentar
 11. Costi Hun sagde:

  Adrian, tak for hurtigt, men de links er at låse bootloader status tilladt: yes.pe når jeg ser på min bootloader unlock tilladt:. Nej, så jeg ikke gå til den officielle version låse bootloaderului.asa som jeg desværre ejer en telefon, der nu er begrænset til dem fra sony.este en metode til at blinke TWRP med låst bootloader, men det er fuld af bugs, så vent til de smarte fyre finde en måde at låse bootloader unlock og tilladt: no.totusi tak for tabte tid mine.multa agtelse.

  Vis Kommentar
 12. Costi Hun sagde:

  og en anden ting ... mutirom for mig er bare en drøm :))) kun, hvis du ikke har noget imod, og ændre min telu '

  Vis Kommentar
 13. Mihai Hun sagde:

  Samsung-enheder til markedet i Europa skal være låst op bootloader nonne. Installation af en brugerdefineret opsving er færdig med Odin! Jeg lavede et par tutorials på de fora for flere feature telefoner, Samsung og hvis Adrian enig Cristi, og jeg kan give dem for at skrive dem!

  Vis Kommentar
 14. Marius Hun sagde:

  Jeg tror Samsung telefoner allerede kommet med ulåst bootloader.

  Vis Kommentar
 15. Mihai Hun sagde:

  Ada er kommet med ulåst bootloader. Men hvis jeg ikke tager fejl låste bootloader versioner Amerika.

  Vis Kommentar
 16. Ionut Hun sagde:

  Hej Cristi, kan være uhøfligt at en ZTE Blade A470 TWRP gå på google fandt jeg nogen big deal, tak på forhånd.

  Vis Kommentar
 17. Gabriel Hun sagde:

  Hej. O anmodning. Hvordan installerer jeg køn vogn måde kg g4 c? Jeg allerede 6.0 i Android-telefon. Men jeg kan ikke aktivere ITU og lodret rulning skærm applikationer. På forhånd tak.

  Vis Kommentar
 18. Alina Hun sagde:

  Godt! Jeg har et problem, indtil jeg gik til se din site.ul tabletten i TWRP nyttiggørelse og jeg tror som tiden udslettet systemet uden jeg indser nu, når lyset tændes, og forbliver blokeret tablet med logoet. Fortæl mig hvorfor jeg kan hjælpe ..daca. tak

  Vis Kommentar
 19. Mikhail Hun sagde:

  Hej, jeg kan afinstallere TWRP? Med TWRP kan slette et program?

  Vis Kommentar
  • Mikhail Hun sagde:

   Et andet spørgsmål, hvordan kan starte op i TWRP at indtaste direkte, hvis det er muligt? HTC Desire jeg 610. Multumsc forventet.

   Vis Kommentar
   • Adrian Gudus Hun sagde:

    Du kan starte direkte i opsvinget følger:
    - Læg på
    - Hold trykke på volumen - og magt
    Recovery er ikke afinstalleret men udskiftes. Uieşti flash genopretning af bestanden (selvom jeg ikke ved, hvad du ønsker at gøre det) eller flash-uieşti anden som ClockworkMod recovery hvis de er tilgængelige for din enhed som en
    Du kan slette et program eller en mappe (enhver filtype) for TWRP Recovery

    Vis Kommentar
    • Mikhail Hun sagde:

     Recovery ved, hvordan jeg passer ind, men spørgsmålet var, om min telefon direkte kan indtaste TWRP. Når du indtaster Opstartsmuligheder vises hvid til den anden, og skal gå ned med lydstyrketasten i Recovere efter kommer ind TWRP.

     Vis Kommentar
 20. Robert Hun sagde:

  Hilsen

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*

banner