Sådan farvelægger du sort / hvide billeder - enkelt og hurtigt

Hvad handler det om i videoundervisningen Hvordan farve sort / hvide billeder?

Sådan farvelægger du sort / hvide billeder

I videoundervisningen Sådan farvelægger du sort / hvide billeder, vil jeg vise dig, hvordan du kan give nyt liv til sort / hvide fotos ved hjælp af kunstig intelligens. Resultaterne er over forventningerne.

Hvem ønsker ikke at give gamle billeder farve, især fordi der er øjeblikke fulde af minder.

Jeg har nogle sort / hvide fotos fra min barndom, og jeg besluttede at give dem et nyt liv.

Som enhver mand, der tog sort / hvide fotos, har jeg også nogle fotos, nogle bedre bevarede, andre værre, som jeg gerne vil digitalisere og give dem et nyt liv ved at farve dem ved hjælp af kunstig intelligens.

Oprindeligt havde jeg ikke store forhåbninger om at farve nogle sort / hvide billeder. Efter at have prøvet et par tjenester var jeg imidlertid imponeret over graden af ​​farve og farvenøjagtighed.

Digitalisering af gamle fotos er ret simpelt med PhotoScan

I Google Fotos kan du finde PhotoScan-applikationen, som du kan scanne gamle fotos med, som du senere kan dele på sociale netværk.

Vi har endda en PhotoScan vejledning.

Du kan finde PhotoScan-applikationen i Google Fotos / Fotobibliotek / Hjælpeprogrammer / Scan fotos med PhotoScan

Selvfølgelig er han ikke en præfekt, men jeg kan sige, at denne AI tilslører deres farver med omkring 80%.

Selvom farverne, som farvebillederne tager, ikke er 100% nøjagtige, kan jeg sige, at 80% af AI formår at se på dem.

Resultatet er meget behageligt, selv med 80% nøjagtighed.

Online fotofarvning og resultatsammenligningstjenester.

https://hotpot.ai/colorize-picture - farve fotos

https://www.diffchecker.com/image-diff/ - billedkomparator

Nyttige eller lignende tutorials:

PhotoScan digitalisere gamle fotos og dele på Facebook
PhotoScan digitalisere gamle fotos og dele på Facebook
Tutorial til fjernelse af baggrund fra billeder
Tutorial til fjernelse af baggrund fra billeder
Deepfake video tutorial og toning billeder
Deepfake video tutorial og toning billeder
Hvad og hvordan man laver HDR fotos HDR med Photomatix
Hvad og hvordan man laver HDR fotos HDR med Photomatix
Sådan fjernes uønskede objekter fra billeder
Sådan fjernes uønskede objekter fra billeder

Videoundervisning - Sådan farves sort / hvide billeder

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

  1. Vali sagde han

    Min opfattelse er, at det lige tilfældigvis kom ud af den farve på det røde slips efter genfarvning. Det kan meget vel ikke komme rødt ud, afhængigt af hvilket onlineprogram eller applikation du bruger. Normalt bruger sådanne applikationer almindelige farvemønstre, såsom vegetation skal være grøn, himmelblå, specifik hudfarve ... og så videre. Intet program, uanset hvor avanceret, kan trods alt "gendanne farver" nøjagtigt som de var (i det mindste ikke ved automatisk behandling). Men du behøver heller ikke gøre det, du skal komme op med en mere realistisk skygge, behagelig for øjet, selvom vi ved, at det ikke er farverne.
    For eksempel blegede jeg nogle billeder med Gimp og uploadede dem for at se, hvad der kom ud. Hudtonen er ok, vegetationen er ok, himlen og skyerne er ok, men skjortens farver på mig var tydeligvis ikke dem :)). Men det er forståeligt.

    Jeg har virkelig nogle gamle sort / hvide billeder, når jeg har tid, vil jeg forsøge at bringe dem tilbage til livet ved hjælp af dette websted eller andre for at se, hvilken der glæder mig mere. Tak for at åbne min inspiration 🙂

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.