Hvordan får du din telefon til at læse din tekst med Vælg og Lyt

Hvordan får du din telefon til at læse din tekst med Vælg og Lyt
Hvordan får du din telefon til at læse din tekst med Vælg og Lyt
Meget god tilgængelighed funktion på Android - Selvom den funktion, jeg vil præsentere i dag, er gjort mere for synshandicappede, kan vi også bruge den til at læse teksten på skærmen, når vi ikke kan eller ikke ønsker at læse teksten i et dokument eller i -en webside på en Android-telefon.

Hvad er funktionen "Vælg og lyt" til? - Oprindeligt blev denne indstilling designet specielt til svagtseende, så den kan orienteres på telefonskærmen, som ikke har nogen taktil feedback.
Selvom det er “Vælg og lyt er en indstilling for mennesker med problemer, kan vi også bruge den til at læse teksten på skærmen.

Hvor finder jeg Select and Listen? - I telefonindstillingerne i "Tilgængelighed" finder du denne indstilling, som du kun skal aktivere.

Tilgængelige indstillinger for Vælg og Hør:

1. Læs hele skærmen ved at trykke på afspilningsknappen
2. Læs elementer ved at berøre skærmen
3. Læs en del af skærmen ved at vælge den

Hvor godt fungerer funktionen "Vælg og lyt"? - lyden er meget god, en god udtale på rumænsk. Det eneste lille problem, jeg følte ved tegnsætningstegnene, ellers er det overraskende godt.

Tekst, læs, PDF, OCR, osv. Tutorials:

Sådan får du din telefon til at læse din tekst med Vælg og lyt - videovejledning

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Seby sagde han

  Versionen af ​​6 android er ikke noget på HUAWEI

 2. Andrew sagde han

  Fra 2 ubrugelig børn video.

 3. adi sagde han

  Fremragende forklaring, jeg er overbevist om, at mange vil have denne mulighed, især i trafikken, når de vil "læse".

 4. Liviu sagde han

  DU ER IKKE LYD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. fortæl mig venligst hvordan jeg får dig til at se på rumænsk, jeg har oneplus3 vers 8.0 .... Tak. Jeg ville være behjælpelig, jeg har prblm i syne!

  • Adrian Guduş sagde han

   Denne tutorial brugte også en OnePlus 3. Sørg for, at du har opdateret alle dine Google-apps (især Google TalkBack og Google Voice Synthesized). I Play Butik skal du gå til Mine apps og spil og under fanen Opdateringer, opdatere de ovennævnte apps eller installere dem, hvis du ikke har installeret dem. Operativsystemets sprog skal også være rumænsk (Indstillinger> Sprog og tekstinput> Sprog> Rumænsk (Rumænien)

   • Tak så meget ... folk som at prblm min overset .Jeg tror, ​​du er recunoscatoti lavet disse opdateringer, og nu er på rumænsk, men hjemmesider os og sige ,, ingen tekst findes i denne placering, når jeg vælger teksten større ... .v vil gerne bede dig kunne rådgive mig ... MS

   • Iulian Sorin sagde han

    Hej, jeg har opdateret appen til dato, sæt det engelske sprog, kun det taler ikke på rumænsk, kun engelsk på huawei p9 lite. Hvad skal man gøre?

  • Nicu Bordânc sagde han

   Hej, du kan bruge TalkBack, når du kan bruge det som en skærmlæser.
   Du kan normalt finde programmet i menuen Indstillinger -> Tilgængelighed -> TalkBack.

   • ms meget til rådgivning ... men det er et problem TalkBack forbliver permanent aktiv og bliver endda et problem, når det er ok ... det er en skam, at jeg ikke kan bruge den ønskede tekst på websiderne ... !! hvis nogen har meget mere råd

 6. hvis du kan si. og du har tid venter jeg via e-mail ...

 7. Mange tak for rådet, men jeg prøvede med TalkBack, men disse er perm, en aktiv aktiv cecea, der skaber et ubehag,. og i det andet tilfælde kunne jeg kun bruge det, når jeg har brug for det, men jeg gentager, jeg ved ikke, om det ikke genkender teksten på websiderne ... tak til alle, der kan hjælpe mig .... en indstilling ... eller noget?!?!

 8. David sagde han

  Til Ios?

 9. vali sagde han

  super tutorials på begyndere,

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.