Lav karikaturer ud fra billeder

Lav karikaturer ud fra billeder

Hvad handler videovejledningen om at skabe karikaturer ud fra billeder?

I denne videovejledning Opret karikaturer fra billeder viser jeg dig et meget simpelt program, hvormed du kan forvrænge billeder, så de ligner karikaturer.

Karikaturmager - lav app

Det er et gratis program, der kan anvende forskellige stilarter og forskellige forvrængningseffekter over billedet.

Selvom en karikatur generelt laves fra 0, med blyant og inspiration fra tegneren og applikationen Karikaturmager interessante resultater kan opnås

…..se videovejledningen

Lignende tutorials

Overlay billeder med gennemsigtighed på Android
Overlay billeder med gennemsigtighed på Android
Animationsvejledning med Pivot Animator
Animationsvejledning med Pivot Animator
Opret animeret video fra et simpelt billede
Opret animeret video fra et simpelt billede

Videotutorial – Oprettelse af karikaturer ud fra billeder

Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

  1. Hej. Da jeg så at det er den sidste tutorial og den taler om billeder, var jeg på Cypern og jeg lavede vores første dykning med mit barn, jeg filmede også med en gopro 7 sort. Da jeg kom op af vandet filmede jeg igen, og kortet blev det pludselig fyldt op og beskadigede alt, hvad der var på kortet, videoer og billeder. På kortet ser jeg dem som værende der, samt størrelse, navn osv., men jeg kan ikke åbne dem og være i stand til at se dem under alle omstændigheder. Jeg prøvede med vlc og andre afspillere, jeg prøvede også cmd, online software men intet. Er der nogen der ved hvordan jeg kan få dem til at se dem, mange tak

Sig din mening

*