Camtasia Studio 8, det bedste desktop video capture program - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial jeg vil præsentere 8 Camtasia Studio, en desktop videooptagelse program yderst kompetente og værdsat i hele verden.
I dag vil jeg vise dig hvordan man laver en videooptagelse, hvordan man forbereder programmet, hvordan du redigerer, hvordan man kan skære og mange andre ting, som du har brug for vedrørende Camtasia Studio 8 og videre.
Det er ingen hemmelighed, at vi på videotutorial.ro bruge Camtasia Studio er et program, uden hvilken jeg ikke tror, ​​vi kunne tilbyde video-og lydkvalitet, som du er vant til.
TechSmith har Camtasia Studio softwareproducenter investeret betydelige ressourcer i at udvikle 8 version, og tro mig det føles. De væsentligste ændringer blev foretaget på tidslinjen område, hvor det var hårdt brug for seriøse muligheder redigering. Tech Smith foretaget disse ændringer for at holde deres kunder tæt, blev ofte mennesker, der bruger Camtasia Studio tvunget til at eksportere projektet til en anden editor til at foretage nogle enkle ændringer, vi nu har adgang til elasticiteten, som vi havde brug for, og arbejde flow er bedre.
Tidslinje kan arbejde med flere lydspor og selv videobilleder, kan dette ske før, men ikke så let.
Det vigtigste element indført er lærred, hvorpå vi kan komme flere video vinduer, der kører samtidigt videoer, kan de skaleres eller drejes endda.
På lydsiden er tingene forblev det samme, der er behov for en ændring og her, måske i version 9 kommer denne ændring, hvem ved
Bravo TechSmith, Camtasia Studio-version Rate 9.5 8, 10 var, hvis lille gåtur og lyd.
hvis du bruger Camtasia Studio 7, har vi en tutorial med detEller måske bare et simpelt program, der Dorota Snagit, der også har en tutorial.

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 800 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian Cismaru


 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Destroyer sagde han

  du tutorial crossover eller noget interessant du har gjort seriøs camtasia tutorial med ham

 2. ASUS sagde han

  Cristi, du har ret det er meget nemt, bare ikke brug for at haste. Men softwaren er ikke gratis, hvis det var, det var bedre, men gå med penge ikke problemer 30 dage. Jeg vil forsøge at lege med denne maskine, og jeg var at se, og hvad jeg kan gøre

 3. mat sagde han

  Ja, meget god softu indfangning og let Foose. Du kan gøre en tutorial hvordan du synkroniserer lyd med video fra forskellige kilder. f.eks. lavet med en DSLR video og lyd telefonu etc.

 4. Corleone sagde han

  Cristi, du sagde, at du lavede en tutorial om de mest rentable bærbare computere, da du svarede en bruger i kommentarfeltet for at vente yderligere to dage, ja, mere end 2 dage er gået siden da. Alligevel meget god tutorial, selvom jeg ikke kunne se det, fordi jeg skrev denne kommentar til Nokia C2-3, men jeg er klar over, at når du laver en tutorial, ser du HD-video, HD-lyd for nylig, hvad mere De bedste drenge i Rumænien. Forresten, hvad skete der med Adrian, som jeg aldrig har hørt på dette websted. Jeg tror ikke, at nogen i dette land vil leve op til vores forventninger, da DU ER, jeg taler ikke engang om fortiden. Og når jeg vågner om morgenen, er jeg på leen. Hvis denne telefon og video og lyd ville fungere, ville den overgå enhver sang af Guta, min favorit, indtil jeg opdagede dig. Under alle omstændigheder, siden jeg opdagede DIG, lytter jeg ikke engang til dig mere, bare for at høre dig, og det er som om du salvede min sjæl som 00 sange af Guta. Ceausescu. Og at vågne op er næsten 1000:6.

 5. Hatman Alexander-Stefan sagde han

  Giv os vise!

 6. Corleone sagde han

  Venligst, hvis du kan introducere ni nye WINDOWS os 8 RTM.

 7. Claudiu sagde han

  Når du gør en tutorial om hvordan vi sætter undertekster eller overskrives video?

 8. Gabriel sagde han

  Hatman Alexandru-stefan alvorligt nu ingen forbrydelse srialul give os, giver os serien!
  Så er du for det, du netto !? Holde leder og du bror på nettet er de ikke tvunget hende til at give dig alt rigtigt!
  Det er fuld fradrag af tv-shows og alle mulige håndtere det!
  Held og lykke til dig og dem længere fra videotutorial.ro!

 9. Gabriel sagde han

  NPC! Bafta

 10. Andu sagde han

  Det er ikke den bedste bløde fangst, det er den mest komplekse.
  Den bedste capture-software kaldes “FastStone Screen Capture” -> den har den bedste kvalitet, og programsættet tager cirka 7 MB.
  Efterfølgende redigeringer kan du gøre med anden software.

 11. ASUS sagde han

  Cristi, hvor baggrundsmusik og jeg kommer til at sætte mig i Camtasia, så jeg nogle klip, der er, men jeg spekulerer på, hvor folk tager disse fyre? For eksempel YouTube-kanal PC Garage TV, hvis du kender og har negative websites, og jeg vil gerne vide, hvor man kan tage disse negative sider? at sætte i videoer? Eller hvor der er negative sider at stille mig selv?

 12. adrian sagde han

  Adrian Gudus del af Videotutorial hold?

 13. adrian:
  Adrian Gudus del af Videotutorial hold?

  Hvilken slags spørgsmål er, at?

 14. ASUS sagde han

  Cristi, bedes du fortælle mig og tage mig, hvor negative og jeg at sætte mig i mine videoer? Hvor får jeg? Hvor finder jeg?

 15. ASUS sagde han

  Cristi, jeg fik mig en fiberoptisk kabel lyd lyd, og ikke går jeg tilslutte computerskærm jeg plug optik, der lyser rødt. Og jeg prøvede ikke høre på alle måder functioeaza slet ikke. Hvad skal jeg gøre? Hjælp mig med dette kabel? Hvordan til at blive hørt? Hvad skal jeg gøre? Samt 50lei gav ham kun, hvis det ikke virker, og er ikke hørt. Hvor skal jeg hen? Jeg vil lytte i 2.0 overvåge optisk stik, men hvorfor vi ikke hører, ligesom når du lægger kun ét virkede ikke. Hvad skal der gøres for at optisk lyd?

 16. Andrew sagde han

  meget god tutorial ... .. Jeg kunne virkelig godt lide det…. men hvad hedder den begyndende sang ??

 17. Nicoleta sagde han

  Jeg vil have en tutorial til at vide, hvordan man gør en coloj videoen. Jeg har brug for akut hjælp !!!

 18. Adrian Gudus sagde han

  Nicoleta:
  Jeg vil have en tutorial til at vide, hvordan man gør en coloj videoen. Jeg har brug for akut hjælp !!!

  Findes allerede, brug SEARCH-feltet i øverste højre sidebjælke. Skriv der: "windows movie maker" tryk på enter, så finder du vejledningerne. Windows Movie Maker kommer allerede installeret på Windows XP, og hvis du bruger Vista eller 7, kan du downloade Windows Live, som også indeholder Windows Live Movie Maker. Du har en tutorial om begge her på siden.

 19. adriana sagde han

  Goddag.
  Videotutorial fremragende, og jeg brugte Camtasia, jeg holder meget af.

  Men jeg har et problem: når din video, jeg fordoblet sidste lyde (for eksempel, hvis vi skære filmen efter jeg talte Camtasia, han fordobler det sidste bogstav du siger og ud: CAMTASIASIA). Hvorfor gøre det?

  Tak,
  Adriana

 20. Silviu sagde han

  Venligst, hvis du kan hjælpe mig med navnet på en software, der kan markere filmen med en cirkel én person eller flere, og mens de bevæger cirkel forbliver på den person markeret som gør dem, der udgiver film data på TV.
  Jeg har prøvet Google, men tilsyneladende endnu ikke hvad jeg skal spørge, fordi jeg ikke kunne finde noget.

 21. soryn sagde han

  Cristi, salut.vad der er her ikke kun Catas spørgsmål og jeg vil gerne sætte mig una.deci, jeg gjorde nogle forsøg med ekstraordinær Camtasia og går, men jeg har et stort problem på fangsten: det udsøgte lyd store indtil screenshot gå joc.in et spil fange det øjeblik du siger gå til en fange opløsning meget mindre end det, fordi jeg gør spil åbner i et separat vindue mindre ville ligesom 800 den endelige 600.in jeg forsøgte at sætte mit spil til resolutionen 800 600 tro, at sådan en ful at gøre min skærmbillede degeaba.poate men jeg kan lamurii

 22. soryn sagde han

  I mellemtiden løst jeg problemet med fuld skærm, men nu har jeg en anden problema.la Camtasia 5 indfanger lydkort og mikrofon samtidig Camtasia 8 siger jeg kan ikke være perfekt, og selvom anfald med 8 at opfylde 50fps jeg clpeste mous eller skriftligt.

 23. Pavel sagde han

  Et spørgsmål jeg behage mig selv, kan jeg gøre en tutorial i HD, og ​​sætte det på yutube hele i HD?
  mange tak.

  • Adrian Gudus sagde han

   Hvis du har indfanger HD-opløsning, ja normalt, at du kan klatre på YouTube med samme opløsning. Blive tilgivet mig, men da du ikke har udledt noget så simpelt og indlysende, hvilken slags tutorials på YouTube vil du gøre ved det?

 24. Paul Ionita sagde han

  Hej! Selvstudiet er meget godt, men med hensyn til skærmbilleder taget af Camtasia Studio 8 har jeg et problem. I det øjeblik jeg optager en video, som jeg ikke kan downloade, sænker Camtasia videoen, hvilket får den til at få nogle afbrydelser. Nogle gange bliver kvaliteten så dårlig, at billedet og lyden er helt ude af synkronisering, og lyden stemmer ikke overens med billedet, før den før billedet. Jeg indstiller det til 30 billeder i sekundet nogle gange og til flere, og til færre billeder ...! Hvad kan jeg gøre?

 25. Alex sagde han

  Prøv at sænke videokvaliteten på youtube. Jeg gætter forsøger at fange en video på denne platform. Jeg lavede en test. Camtasia forbruger omkring 35% af processoren. Det er normalt for en video at gå dårligt, når capture softwaren startes. Tja, det gik godt på 480p på youtube med en PC med GB RAM og 1 1,9 Ghz processor.

 26. Daria sagde han

  Gode ​​te`as sa`mi spørge, om du kan give mig et link, hvor du kan downloade: /

  • Alex sagde han

   Skriv på google ”camtasia studio 8 ″. Få adgang til det første resultat. Øverst til højre på siden har du knappen "Gratis prøveversion". Indtast din e-mail i feltet på den side, der åbnes, og klik derefter på "download prøve"

Trackbacks

 1. […] Camtasia Studio 8, det bedste program til videooptagelse til desktop [...]

Sig din mening

*