Asus RT-AC56U router, der har det hele til en god pris

Hej venner, jeg er glad for at præsentere en af ​​de bedste trådløse routere i verden i øjeblikket, faktum er forkert at kalde det router fordi routeren funktion er marginal foruden masser af yderst hjælpsomme med dette bæst kommer.
Må ikke få mig forkert, er denne router ikke anbefale det, fordi det er billigt og godt, hvis du er på udkig efter en billig og god router, anbefaler jeg Netis WT2412 eller TP-LINK TL-WR740NJeg anbefaler trådløs router Jeg anbefaler Asus RT-AC56Ufordi det er en stor enhed og overkommelige nok til et kamera denne kaliber.
Lad os starte med trådløse standarder.
Vi har dual band samtidige, hvilket betyder 5 2.4 GHz GHz og samtidig, plus nogle gæst netværk (for gæster), Vi har total 8 trådløse netværk samtidigt på denne router, fire-GHz-netværk og 2,4 4 5 GHz-netværk.
Vi har alle de trådløse standarder under solen, fra B, G, N og den meget rostede AC. Bemærk, at routeren ikke fungerer et "fall over legacy" modul, dvs. at det ikke reducerer alle kunders hastighed til den svageste hastighed, AC56U sender alle så meget som muligt, og kunder (smartphone, laptop osv.) Bruger så meget som de kan deres tavler trådløst netværk.
Lad os nu tale om USB.
Vi har to døre porte, USB og USB 2.0 3.0, som kan bruges på så mange måder. Vi kan forbinde dem til printere, USB-nøgler, eksterne harddiske, modemer eller 3G 4G.
Vi VPN-server, Samba (netværkstjeneste fildeling), FTP-server, iTunes server, personlige cloud-applikationer til alle mobile platforme og videre. Hvis du ikke ved, hvad en VPN-server, jeg inviterer dig til at se tutorial orden frihed, Også hvis du ikke ved, hvad en FTP-server. du kan se tutorial FileZilla.
I form af hardware routeren kommer med en dual core ARM-processor A9, 256 128 MB MB RAM og flash firmware. Applikationer kan installeres på harddisken eller USB-stick. Um, jeg har sagt, dem fra Asus lader os installere programmer på denne router. Et eksempel er download manager (Download Master), som selv kan hente torrents direkte i harddisken tilsluttet routeren via USB.
Standardindstillingen er super let og super intelligent, let, fordi du kan gøre på en telefon og intelligens, der kan opdage konflikter og kan løse alene IP (skift klasse tildeling).
Rapporterne om denne router er meget godt klaret, du kan endda finde ugyldige logins og IP'er, der er blevet indledt.
Den firewall er et andet stærkt punkt, DDoS beskyttelse er fbine Vent, især da det gør hardware niveau. En funktion, der anbefaler denne router til små og mellemstore virksomheder.
Mere vil tale næste tutorial, der vil vise dig, hvordan du arbejder med routeren og ved, hvordan at gøre dig levende.
ASUS Wireless-AC1200 (RT-AC56U) Dual-Band Gigabit Router USB3.0
Indtil næste gang vil jeg anbefale dig se resten engagement de networking tutorialsDer er mange oplysninger, der kan hjælpe dig med at arrangere systemet til at fjerne den maksimale båndbredde på det.Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Hej, jeg vil gerne spørge, om det kan understøtte RDS hastighed 1000 mb .. Da der er mange, der kan prale af gigabit routere og kan ikke klare. Hvad du har downloadet den maksimale downloadhastighed og hvis du testede rds 1000 mb?

  • Octavian sagde han

   Adi denne sikre router kan understøtte 1000 Mb, fordi den har WAN-port = RJ-45-Ethernet-overførselshastighed (Mbps): 10/100/1000, hvis du bemærker, at den er blå ... og nødvendigvis LAN-porten på din bærbare computer enten gigabit skal den være blå, så hvis din bærbare computer ikke har en gigabit LAN-port, har du ikke hastigheder på op til 1000 mb ...

   • Jeg havde 2 spørge routere, der blev sagt at være gigabit acceleration og manglede NAT og jeg gik 300 Mb .. Kun få routere, til overkommelige priser, der understøtter reelle 1000 mb .. Så derfor bede om, at mere eller bedre på papiret, men i virkeligheden ..

    • Adrian Gudus sagde han

     Du må forstå, at WiFi ikke vil få nogen nohow til 1000 Mb router, selvom du har en rigtig GIGABYTE for hvad at se? Standarder antenner på de fleste bærbare computere (især hvis du er ældre generation) er B, G, N. Hastighedsgrænsen for N er kun 600 Mb, men du vil aldrig røre!
     Du vil sandsynligvis nå den trådløse router og laptop, og hvis de Gigabyte porte

     • Adrian Gudus sagde han

      Korte korrektion, er det ikke gigabit gigabyte. Autokorrektur tastatur smartphone er skyldig for fejl!

 2. Jeg vil give dig et eksempel: denne router: http://www.tp-link.com.br/products/details/?model=TL-WR1043ND Det er gigabit switch 300 men mb.

  • Jeg har netto fra RDS, men jeg garanterer, at det er en router top, hvis ikke den første, i hvert fald i top 10 routere lige nu.
   Hardwaren er usædvanlig.
   Jeg tror ikke, der er mange routere med hardware NAT-understøtning, jumborammer og dual wan.
   Hvis du har en af ​​jer routere fra Asus (AC66U, AC68U, AC56U), så fortæl os RDS Gigabit ydeevne.

 3. Mihai sagde han

  Hej, Cristi. Hvor du har købt denne router?
  Du så meget som din telefon batteri eller G3 Cristi LG Nexus?

  • Adrian Gudus sagde han

   Cristi men jeg kan ikke svare, fordi jeg kender svaret på begge spørgsmål
   Link til den butik, hvor du har købt routeren Cristi ovenstående tutorial, skrevet med rødt
   4 Nexus batteri til at holde afhængigt af hvordan og hvordan du bruger det. Af denne grund kan det holde mig mindre du mere eller omvendt.
   Fordi nylig havde jeg lange diskussioner med min kollega Cristi om batterier til smartphones holder fortæller mig, at 1 dag. Men jeg gentager, det ikke er relevant i betragtning, at du og Cristi samme måde behøver du ikke bruge!

   • Mihai sagde han

    Ja, Adrian, du har fuldstændig ret. Det kan prale stadig nogle til at sidde hele dagen på internettet og facebook og holde dem om 2 dage. Godt ord i munden er gratis, kan ligge. Siddende batteri forsamling ikke at gå er umuligt. Måske mAh batteri 4000 eller 5000 mAh ville være ideelt at spille sin knap og holde dig lang batterilevetid.

   • Mihai Ionescu sagde han

    Undskyld, af. Adrian, jeg kunne ikke finde nogen linK hvor dL.Cristi købte produktet fra. Jeg ville være interesseret i en bedre pris (billig), hos emag er det nu 589, ved cirka 300 vil jeg lægge ... tak på forhånd for forståelsen

 4. Greuceanu sagde han

  Ser frem detaljerede indstillinger af routeren, jeg AC68U topmodel, menuen er asemanator.Pe jeg gætte, jeg er interesseret i indstillingerne især, men ikke kun for VPN.
  I Fiberlink 500 fra RCS-RDS, men hastigheden lykkedes det var omkring 45MB / s kablede og trådløse ca 40MB (i standard AC), som stadig er temmelig langt op.
  Bortset fra den situation, når hastigheden test fra RCS jeg vise hastigheder under 300Mb / s situation, som tydeligvis ikke kan overstige hastigheder over jeg vil gerne forstå, hvorfor når testeren deres hastighed Sietse RCS det viser 460Mb / s reusescsa jeg stadig ikke overstiger 40MB / s (ca. 320 Mb / s) og den gennemsnitlige hastighed er et sted i 25-30MB / s (200-240Mb / s)?!

  • Greuceanu sagde han

   Testene vi har gjort download af store filer (minimum 3Gb) fra torrents (uTorrent) og 38-speed 40MB blev sjældent opnået på ingen måde constant.Setarile til uTorrent er dem, der foretages af ældre tutorial på dette websted !

  • Du vil aldrig få maksimal hastighed fra en grænseflade.
   Ud over at vi overførte filer og overhead, at nogle datapunkter, der hjælper til at kommunikere med hver overførsel.
   Hvis du ønsker at minimere overliggende kan aktivere Jumbo Fames, men føler det en fordel, hvis det andet punkt har Jumbo Frames.
   Vi taler mere detaljeret i næste tutorial om hastighed og hvad skal sagen i sidste ende.

 5. Venter tutorial brug!

 6. axelluny sagde han

  Til min viden videre til os gennem landets største økse bredde er 150MB / s at sejre resten UPC.În 100MB / r leaset fra Romtelecom.Aceste båndbredder falde i 8 og bredde, der vil være effektiv beneficiezi.Deci maksimal download-hastigheder, der vil være 18,75MB / s 12,5Mb / s. Personligt har jeg en linje af 100 men 11MB / s var den maksimale hastighed, hvormed vi descărcat.În indgåelse af 300Mb router / s er arhisuficient.Nu sige én vist er ikke godt, men jeg kan sige, at det er endnu grozav.Apropo, du gav Cristi D-Link 655? Personligt mener jeg, at wifi hastighed også er tabt, hvis vi bruger en forbindelse criptată.Eu ikke se pointen, så længe der ikke er nogen platforme i området, der ville vide, at bruge en Backtrack. Du kan bruge et skjult WiFi-netværk, hvis navn (SID) kan fungere effektivt som en adgangskode.

 7. Paul B sagde han

  Jeg har en router Asus RT-66R AC (U) meget godt, vi havde ingen problemer med det. Men for bedre ydelse, flere funktioner, ASUS firmware-version anbefale Merlin. Det er en opgraderet version af den oprindelige, den samme interface, men med flere muligheder som SSH, Telnet, etc. I stedet for integreret download manager, anbefaler jeg at installere firmwaren Transmission Merlin. Find video tutorials på YouTube. Jeg har et Seedbox flere måneder, arbejder non-stop uden problemer.
  http://www.lostrealm.ca/tower/node/79

 8. Greuceanu sagde han

  Måske kun hvis du har været ude af landet, ikke at vide, at RCS-RDS allerede lanceret flere måneder abonnementer Fiberlink 1000 (teoretisk hastighed på op til 1000Mb / s = 125MB / s) og Fiberlink 500 (maksimal 500Mb / s = 62,5MB / s) !

  • Costelina sagde han

   eger og kite

   • Calin sagde han

    Kan børn 2 år du Google-søgning og jeg er hastigheder og 500 ikke kun har RDS og UPC og Romtelecom men har 200 hastighed (byerne) fiber indtil nu. Dativ en opdatering til hjernen og oplysninger, før du sender noget

    • axelluny sagde han

     Jeg ser et billede med din download hastighed på torrent.Dacă Update og du er lidt kort, jeg præsentere dig skal du søge hastigheder, der pomeneşti.Rămân endnu tanken om, at reklame er sjælen i handel.http://www.netindex.com/download/2,9/Romania/ Sådan at sætte det jeg tror, ​​du er 2 års erfaring, og jeg kunne gøre (beton).

   • Greuceanu sagde han

    Ion blev skubbet i betragtning, og at han er menneske!

  • axelluny sagde han

   Jeg så mine kære statistik på verdensplan, hvor vores land er forkant. Analyse disse resultater, som de ansatte fra Ookla og udføre en test bestod af nogen overraskelse, at sandheden er anderledes og ikke det samme download hastighed reclamele.Cine har en torrent-klient til mere end 18000KB / s for at sætte en fangst skærm (uden at blive redigeret) .Jeg kan sætte 11 Mb / s og med min hastighed nu: http://imagizer.imageshack.us/v2/775x830q90/r/743/XezEma.png Nedenfor ... observeres den virkelige hastighed.

   • Greuceanu sagde han

    axelluny, jeg lige nævnt som download fra torrents konstant 25-30MB / s = 25 000-30 000 KB / s, abonnement Fiberlink 500 (500MB / s) .Asta betyder omkring 200-250 Mb / s, der det er langt under grænseværdien.
    Men at sige, at ingen overgår de hastigheder de når du (eller maksimal 18MB / s) er en vildfarelse hvor højt du! Jeg vil tilføje senere og nogle printscren steder at overbevise dig selv!

 9. Calin sagde han

  f interessant og værd at pengene router uden at love det jeg så, at det sværger ved 540 550 400 350 men lovende og jeg mener ikke tætnet lei. Jeg synes, at en god ef fremtid at købe en måneds værd at pengene og hvis du tænker over hvad der kan gøres prisen er ok. end at tage en dårlig router til 70 80 maj 1 lei bedre top og som har mange funktioner. men hvis vi har et spørgsmål fra Romtelecom router og kabel ikke regne med det ikke at indtaste wierles confllict eller noget?

 10. Rares sagde han

  Tip, rengøringsskærme af forskellige slags, herunder mat, vinduesopløsning, brandy, forrudeopløsning eller bremsevæske :)))) med servietter, tæpper ... :)))

 11. Anderson sagde han

  Hej Cristi,
  Du så, hvad de skrev på EMAG på hver router, som du præsenteres? Skuffelse! give ekstra penge og ikke fungerer korrekt, forventer flere detaljer tutorial fordi jeg er også på udkig efter en ny router. Jeg så, at andre routere har 5ghz Mbps 433 og 867 ASUS har Mbps, det er fordelen?
  Jeg leder efter en god router, der ikke "koger", fordi jeg holder den tilsluttet 24 timer i døgnet, og det er ikke dyrt. Jeg bruger en Dlink-DIR24, og jeg ser den i to uger. Jeg har kun 615 Mbps, men jeg har 100-60 Mbps, og jeg har 70-95 Mbps live på kablet, som dem fra RDS skiftet til IPv97 og der har IPv6. Hvorfor kan det halvere hastigheden?

  • Calin sagde han

   hej. Jeg så. men jeg tror nok ikke indstillet korrekt. tutorialu nu, og jeg forventer næste på denne router og at holde os informeret compoarta efter 1 2 måneder. Jeg ønsker at købe en som den i denne tutorial, selvom 550 520 lei da korrekt justeret ved, at selv noget så dyrt som andre modeller. og give en router inffluentat og provideru interent, at nogle udbydere UPC RDS osv nogle gange endda til hinder for anvendelse router, jeg mener ikke dc.

 12. Dyrt Domæne dyrt sagde han

  Er det også tilgængeligt for socialarbejdere? Er der nogen, der ved, hvornår "First Router" -programmet starter?

 13. Jeg har bedt internet rds.In November 2013 1000 Mbps internet, men alle tests viste 360 Mbps maksimal kontrakt, så vi genopbygget Mbps 500 at testene var ca Mbps.In December 260 2013 Jeg købte en TP-LINK router og bueskytte c7 via kabelforbundet router fik jeg alle test 480-496 Mbps, at indtil juni, hvor hastigheden meget gradvist begyndte at falde og er nu på omkring 290 Mbps (RSD jeg bemærket flere gange, men til ingen nytte, arbejdstid, anmodede lucreaza.Am oplysninger om router, der har meget højere hastigheder end med wire tilsluttes direkte til routeren pc og sagde, at de tage nogle arbejdsbyrder, der har gjort pc.Incarcarea processor Mbps 490 55-60% s og er derfor mere sted.
  Trådløs router bueskytte band AC c7 Jeg fik omkring 350 mb hastighed nær routeren, men falder hurtigt med afstanden fra bag en mur m 8 May 30 komme om mb.
  Den maksimale downloadhastighed på torrents og wired router var omkring 35 mb.
  For et år siden jeg ønskede at købe Asus RT-AC56U men det lader til, at der er problemer med temperaturstabilitet.
  Jeg er glad for tp-link c7 bueskytte.

 14. Seby sagde han

  Et spørgsmål. Jeg ved, du sandsynligvis har svaret 100 gange før ... Hvilket program bruger du til at filme selvstudierne? Fru forventede

 15. Adrian sagde han

  Hej Cristi.

  Hvad DGITA kompakt kamera sfatueist mig indtil jeg køber en 5 500 millioner RON ed optisk billedstabilisator og kan tage billeder på en meget god klarhed, herunder aften lys i huset, eller i svagt oplyste steder. Sikkert du ved, du er god og meget god.

  • Et kig ind i problemet, og vil komme med en guide hardware, fordi nærmer helligdage og tilbuddet er for generøse.
   De optrådte sidst kompakt værd vis opmærksomhed.
   Hos 500 lei det er svært, men vi vil forsøge at finde noget.

   • Adrian sagde han

    500 RON skal eksistere på et godt kamera, der tager gode billeder indendørs og om natten, men lys i mørket hus. Vi er i 2014, sensorer og mere avanceret produktionsteknologi har udviklet sig. Men du er virkelig god til videokameraer og hardware og alt. Vi kan ikke sammenligne med en sensor i en af ​​2008 2014, indfange meget mere lys.

 16. Hej Jeg har en misforståelse på afstand bankende jeg ikke bemærke alle ku maksimal download hastighed

  • Rækken af ​​et trådløst netværk afhænger af mange ting. Om dette emne vil jeg forsøge at gøre mere detaljeret tutorial.
   Vi vil forstå én gang for alle, hvordan trådløse netværk arbejde.
   For eksempel kan routeren dække mig 1000 kvadratmeter med meget godt signal og gode hastigheder og en anden undlader at dække godt et studie, ved hjælp af den samme router.

 17. Costi sagde han

  Hjælper VPN-serveren mig? i Italien Jeg bor på nettet "gratis" (Kalilinux) Jeg har en hastighed på ca. 25 Mp / s med testhastighed romania italien, hvis jeg tager en router fra dette, og jeg forbinder herfra i Italien med vpn, kan jeg øge hastigheden? mere end 25? i Rumænien er nettet fra rds 500 mb / s, og til sidst vil DNS være på ip fra rumænien, ikke?

 18. Hej cristi, jeg har ac68u-modellen, og jeg er meget tilfreds med den, jeg tog den fra Italien til 160 € ... Jeg ankom til internetlandet fra rds 500 MB / s, jeg tilsluttede den 2 telefoner en tablet på 5 GHz og på 2.4 GHz en printer 2 Tv, bærbar computer og et tronsmart mk908ii ... alt fungerer ekstremt godt ved maksimale hastigheder .. den eneste, der får mig til at regne og ikke fungerer så godt, er mk908ii, og jeg ved ikke hvorfor på grund af hastighed og oversvømmelse alene har jeg ingen idé, fordi i Italien på et internet på 7 mb / sek fungerede min streaming på youtube meget godt, i stedet fungerer det ikke så godt her, det går ned ... .ok jeg tilsluttede en docstation 3.0 og en 2.0 en af ​​3t samsung og en af ​​1tb pas ... ... Når det en gang krasjer på usb, og jeg giver det endnu en opdatering….

 19. Sergiu sagde han
 20. Marian sagde han

  Hvad synes du om denne router: Mykrotyk RB750GL?

 21. decebal12345 sagde han

  Jeg forstår, at du kan installere programmer på den. XBMC installeret hen?
  Tak.

 22. Mirel sagde han

  hej cristi! Jeg venter på, at du foretager den komplette gennemgang af denne router, og angiv venligst, om den kan bruges som en repeater ... adik til at gentage wifi-signalet, der kommer fra en anden lejlighed, men for at være i stand til at holde dhcp aktiv ... (ellers opretter smart tv ikke forbindelse til he) ... tak på forhånd!

 23. Jonny sagde han

  hej cristi, jeg vil gerne vide, om jeg via denne router kan fange wifi-signal fra "nabo fra 2" og har kablet internet på samme tid. for en højere internethastighed

  • Konfigurationer som denne ikke altid gå perfekt. Det betyder i høj grad signalere kvalitet og niveau af interferens mellem WiFi netværk point.
   Trådløse broer fungerer meget godt, når de to knuder ses direkte uden vægge eller forhindringer imellem dem.

 24. Godt. Kan du anbefale en router vchat? Hvis du vil dele en vognbane 50 5-6 Mb uploadet til computere?
  Eller bedre server?

 25. Radu Iulian sagde han

  Hej ..! Jeg fik en router fra Asus, men en anden model .. http://www.asus.com/Networks/WiFi_Networking/RTN53/ Videotutorial en router kan gøres ved det? Tak!

 26. Twister sagde han

  Hej, for nylig købt mig en RT AC56U fra resigilatele EMAG og jeg mener jeg sætte det lige der, hvor andre router (før jeg havde en TP-LINK TL-WR941ND), kun Semal wifi både på bånd 2.4 5 og TP-LINK er under (målt mens den samme afstand som uden forhindringer).
  Er det at være på grund af routeren? Tak på forhånd ptr.raspuns.

  • Vis indstillinger, du kan justere udgangseffekten.
   Roitorului positionering er ekstremt vigtigt, især fordi vi har indvendige antenner.
   Prøv at samle det op, da det ledes op og vender mod fjerneste bolig.
   Info.
   Routeren med ekstern antenne vil have bedre dækning end med interne antenner i 90% af tilfældene. Men det er ikke altid godt at have dækning så stor, fordi det trådløse signal ikke stopper ved grænsen af ​​ejendommen.
   G trådløse routere kan dække større afstande end N eller AC. Alligevel hastighed er meget bedre på N og AC, især 5Ghz dækker og mindre end 2.4Ghz.
   Som hastigheden øges, dækningen afstanden er mindre, fordi frekvensen skal være højere og en høj frekvens påvirkes af forhindringer.
   ....
   Måske jeg skulle gøre en tutorial om det.

 27. Marius sagde han

  Hej, jeg ved download manager, fik jeg max torrents downloade 9057.19 kbps, med RDS internettet fra Fiberlink 1000.

  Det er okay, eller jeg har ikke indstillet noget rigtigt ... eller jeg bliver nødt til at ringe til dem.

  tak

 28. Adrian sagde han

  Kan jeg bruge denne router i kombination med en harddisk til at gemme filer på det uluio personlige hjemmeside, så ikke at købe hosting? Eller enhver router har denne funktion?

 29. George sagde han

  Hej,
  Jeg gik fra Fiberlink Fiberlink 100 fra 300, som ikke kræver det nødvendige udstyr betingelser.
  Men hastigheden af ​​Net forblev som før, Fiberlink 100, 66 om Mbps, selvom ikon viser 1 Gbps.
  Jeg har brug for bare en PC desktop netto gammel:
  Intel Pentium 4, 3 Ghz CPU, 3 GB RAM, NVIDIA GeForce 256MB 6600,186 GB Western Digital HDD, DVD-rom, gigabit netværkskort, Win XP Pro SP3 (32bit).
  Så jeg har Windows 7 og 2 core processor (betingelser for at Fiberlink 500 og 1000).
  Jeg finder ud af, at du kan få hurtigt internet på en PC 9 år (med XP Home), udstyret med gigabit-kort og router RT-N16 GB.
  Fortæl mig, hvis en gigabit router tilsluttet direkte til PC'en vil øge netto i computerens hastighed (for Fiberlink 300 opgradere min HG8240 monteret en Huawei GPON).
  Først tænkte jeg at leje en router fra RDS og hvis de ser det øge hastigheden at købe en ydelse derefter.
  På forhånd tak for alle forslag.

Trackbacks

 1. […] Jeg ejer en Asus RT-AC56U-router, den bedste trådløse router, jeg nogensinde har haft, og denne AC66U er endnu mere [...]

 2. [...] Værdsatte softwarelag på hjemmereuter. AsusWRT giver brugeren en masse kraftfulde værktøjer, som giver en øget sikkerhed og [...]

Sig din mening

*