Wireshark, stjæle adgangskoder på gratis wi-fi-netværk

I dag vil vi gøre noget særligt, vil vi forsøge at opsnappe dit login browser ved hjælp af en software kaldet Wireshark ekstraordinært.
Jeg vil vise dig hvor let du kan tabe dit brugernavn og adgangskode, hvis du bruger dem, når du opretter forbindelse til offentlige Wi-Fi-netværk.
Disse netværk er det foretrukne mål for angribere, de fange al trafik på dette net efter du afkode og ekstrakt datalogning ind på Facebook, Twitter, data fra bankkort og andre.
Denne tutorial er beregnet til at gøre dig opmærksom på potentielle farer, der kan opstå, når du bruger en usikrede Wi-Fi-netværk.
I en simpel gåtur gennem det gamle centrum i Bukarest, finde masser af hotspots i alle cafeer og restauranter stiller gratis wi-fi. Desværre disse netværk ikke er konfigureret korrekt, og gøre mere skade end gode kunder.
Gratis wi-fi-netværk:
1. Gør ikke online betalinger.
2. Ikke logge på facebook, twitter, gmail, yahoo, osv
3. Ingen private diskussioner Putra messenger eller skype
4. Gå ikke på kompromis med søgninger (du ved)
5. Må ikke Numic af, hvad du kunne gøre værre, hvis det når det offentlige.
Du skal vide, at antivirus-software ikke vil gøre noget i denne situation.


 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Costelina sagde han

  Cristi velkommen
  kan overvåge netværkstrafikken eller hvad og fra en anden pc?
  fordi du viste på ikke-pc, der havde installeret softu ikke?

 2. FaqTak sagde han

  Du kan gå videre med vejledningen, vise os andre tricks ...
  Tro mig, det er ikke en tutorial for nogen kede !!

 3. Costelina sagde han

  vide venligst, at jeg kun SRI (nyeste til studentereksamen) eller statslige organer
  og de gør ikke en eller anden måde?
  Er provaiderii nettet og de gør det?
  og hvis de ikke videregive personlige data ikke?
  Det er et interessant emne, men også meget komplekst.

 4. Adrian Gudus sagde han

  CostelinaHej Cristi kan overvåge netværkstrafikken eller hvad og fra en anden pc? fordi du viste på ikke-pc, der havde installeret softu ikke?

  Det lader til, at du ikke forstår noget tutorial.
  For at gøre det lettere: Gå til en McDonald's, tag en bærbar computer med Wireshark installeret og start med at scanne trafikken hos dem omkring dig. Så det betyder, at du kan scanne andres trafik ved hjælp af McDonalds WiFi.

  • Lee Ho Shit sagde han

   Adi, denne tutorial er interessant, men…. uden at kategorisk modsige dig, vær ikke ked af det ...
   Jeg ville aldrig bruge denne software. Argument: Det er alt for simpelt. Noget får mig til at tro, at hvis jeg svævede noget som dette (med grimme intentioner eller simpelthen af ​​nysgerrighed), ville jeg kun lykkes med at miste nogle meget vigtige data selv. Hvad fanden ... Så enhver, der ser denne tutorial og bruger denne software, vågnede natten over ... hacker? Er du seriøs?
   Hvis du vil bruge en software af nysgerrighed, men du ikke har nogen idé om, hvad der kan ske med dig, og hvis du insisterer, vil du på et eller andet tidspunkt undre dig over, hvordan du mistede din bank eller bankkonto, da du var " muther fucker af hacking ”. Hum ....

 5. FaqTak: Du kan gå videre med tutorial, for os Areti og andre tricks ... Tro mig, det er ikke en tutorial for nogen kede !!

  Vi ønsker ikke at indtaste oplysninger, dette var blot en demo for dem, der bruger offentlige netværk.
  Verden må vide, hvad der kan ske.

 6. stefan sagde han

  Hvis du allerede er logget ind yahoo, facebook osv, kan du se dine adgangskoder. dvs jeg ikke skrive dem på telefonen, fordi de allerede er gemt i telefonens browser

 7. stefan: Hvis du allerede er logget ind yahoo, facebook osv, du kan se dine adgangskoder. dvs jeg ikke skrive dem på telefonen, fordi de allerede er gemt i telefonens browser

  Han typer i browseren for dig, det er alt.

 8. Adrian Gudus sagde han

  Hold øje med videotutorial.ro. I morgen sender jeg en tutorial, der beskytter os i sådanne situationer, nogle metoder ...

 9. Costelina sagde han

  Jeg vil gerne i fremtiden, hvis du kan få tid til mini operativsystem (BIOS at) hvis wifi
  du siger
  tak

 10. Gabriel sagde han

  Hej, jeg har et spørgsmål, hvis du kan.
  Wireshark kan sætte på en ipod 4g? og se trafik på det? dvs. ikke nødvendigvis har en bærbar computer med dig.

 11. mørk sagde han

  Cristi, du sagde tidligere, at du fortsætter vejledningen "hvordan man køber på ebay" ... om, hvordan man byder ... men jeg kan se, at du ikke har gjort det før. Er der chancer for at se det igen eller ej?

 12. SLUT sagde han

  Cristi trådløst net, hvis jeg kan bruge min Addicted nogen eller ip.
  Jeg mener hacker vrun

 13. Tibi sagde han

  Adrian Gudus: Hold øjne på videotutorial.ro. I morgen vil jeg skrive en tutorial, der vil beskytte os i sådanne situationer, flere metoder ...

  Gode ​​nyheder

 14. Sorin Chiran sagde han

  SLUTCristi netto Firpo en person, hvis jeg bruger min Addicted eller ip. Jeg mener hacker vrun

  Ja der er mange metoder såsom:
  -infectarea PC og tilføje den til et botnet eller zombie netværkstype.
  -Åbning En bagdør til din pc.
  Armitage EXPLOITAT -Brug hvis du er hacker-netværk.
  Og der er andre, men hvis du er forsigtig, hvad du klikker på og har en noget sikker pc, du har intet at bekymre dig.

 15. Radu12 sagde han

  Cristi tutorial Tillykke! Meget meget nyttig.
  Adrian Gudus, vent tutorial nedenfor i dag.

 16. HRVM sagde han

  Fantastisk vejledning ... og jeg tror, ​​at du på offentlige netværk kan gøre mere vrøvl, at du til en vis grad er anonym.
  Er der en mulighed, hvor alle data, der kommer ud af pc'en på nettet, skal krypteres? Jeg er interesseret i dette, fordi jeg bruger internettet på en campus ... og jeg er sikker på, at der er ondsindede mennesker på netværket. Tak skal du have!

 17. Iulian sagde han

  Meget nyttig tutorial. Mss.
  Cristi, jeg vil meget gerne bede dig om at lave en tutorial baseret på Blue Screen i windows 8 og hvordan vi kan slippe af med det…. Jeg har et ret gammelt grafikkort, og når jeg installerer driveren efter genstart, får jeg en blå skærm: |. På Windows 7 giver det mig ingen problemer.

 18. bogdan sagde han

  Hvis jeg bruger en VPN-forbindelse problemer.

 19. Romika sagde han

  Jeg prøvede på mit netværk og en trådløs sikkert WPA 2 viser ingen adgangskode eller bruger, selvom du kender netværket synes ikke se nimik

 20. adi sagde han

  Sorin ChiranJa der er mange metoder såsom -infectarea PC og tilføje den til et botnet eller zombie netværkstype. -Åbning En bagdør til din pc. Armitage EXPLOITAT -Brug hvis du er hacker-netværk. Og der er andre, men hvis du er forsigtig, hvad du klikker på og har en noget sikker pc, du har intet at bekymre dig.

  "Åbning af en bagdør på din pc" - det er lidt svært. de fleste antivira lugter bagdør, og du er ligeglad med IP-tyveri
  "Brug af armitage-udnyttelse" - armitage er ikke en udnyttelse. er en gui-grænseflade til metasploit. ved hjælp af armitage undgår du at skrive i metasploit-terminalen af ​​kommandoer.

 21. zame77 sagde han

  Super nyttige tutorial og modforanstaltninger nu, hvis du kan!

 22. ph YzZo sagde han

  Tillykke tutorial! For at se passwords opført på de programmer, der er installeret på din computer (ligesom messenger, skype, etc.), som skal filtrere? http gå hele?

 23. Uizz sagde han

  Hvis protokollen er HTTP ikke HTTPS og kan du ikke stjæle så let. Facebook har allerede ved med sikkerhed, at de HTTPS, jeg kontrolleret Yahoo.
  Men under alle omstændigheder må 95% af websites ikke bruge HTTPS og passwords kan stjæle 2 vandhaner og nogle brugere uvidende om, at bonus til menuen ved McDonalds. Fordi ja, kan det gøre packet sniffing og Android for eksempel. Du skal bare have en rodfæstet telefon med nogle ekstra værktøjer godt forberedt. Og det kan gøre æsler og større end en pakke sniffing. Javascript injektioner, trafik omdirigering, indhold osv udskiftning.
  Wi-Fi-netværk uden password er farligere end endda vise denne video, så længe det er en, der ved, hvad der gør området.

 24. Krot sagde han

  Ingen tutorial nyttige og sjove sites

 25. Sorin Chiran sagde han

  adi"Åbning en bagdør til din PC" - det er svært dette. næsten alle lugt antivirusurile bagdør og ikke af tyveri ip ... "Armitage EXPLOITAT bruge" - Armitage er ikke en udnytte. er en GUI interface til Metasploit samfund. Armitage hjælp Metasploit terminal slippe for at skrive i kommandoer.

  Sandt hvad du siger og ikke siger det ikke er tilfældet, men jeg ved ikke, hvilket niveau af viden i IT har ham og forsøgte at forklare ham, da hans sprog (hvordan man kan forstå nogen), hvordan en ondsindet (mange er forbundet med hackere ) et par måder, du kan bruge pc'er.

 26. Iron Maiden sagde han

  Ja, facebook, yahoo og andre bruger https, så kun for http.

 27. Endre sagde han

  det er ikke rigtig det ... Jeg prøvede og i det mindste giver det dig ikke adgangskoden i munden, den kodede dem

  Cristian CismaruLe skrive browser for dig, det er alt.

 28. wayne sagde han

  lad mig vide ... om hvor stor en procentdel er den fare, der holder mig, hvis jeg går ind på facebook fra terrassen i hjørnet af blokken? er det fuld af hackere overalt ?? :))

 29. Matthew sagde han

  wayne: Hai ... lad mig lige hvordan procent er fare for, at hvis jeg får på facebook pasta fra terrassen af ​​hjørnet blokken? den er fuld af hackere overalt ?? )

  være sikker på at ingen spilder tid på at finde adgangskoder til folk. og hvis han fandt ud af mit kodeord, hvad? Jeg har ikke flere hemmeligheder ... den, der har hemmeligheder, ved hvad han skal gøre. vejledningen er kun et lille eksempel på, hvad der kan ske. ingen forbliver forgæves ved pandaen for at finde adgangskoder til fremmede.

 30. Calin sagde han

  hvis du logge ind med https kan opfanges? og hvis du logger ind i app messenger Jeg ved, at ikke kan opfanget for at forbindelsen er sikker og krypteret direkte udgang til servaru yahoo (at bruge en sikker forbindelse, hvorvidt ansøgningen faldt yahoo). Ret mig hvis jeg er forkert Adrian Cristea eller ikke ønsker at vildlede folk.

 31. alex sagde han

  du kunne gøre en tutorial om, hvordan vi kan fange alle pakker the der er det lokale netværk, der er online?

 32. alex sagde han

  ved den måde indlæg er variabel, der normalt tager formulardataene i PHP, fordi dette indlæg blev skrevet der er ingen indlæg findca

 33. adrianz sagde han

  Tak PTR Cristi tips! Du laver stort stykke arbejde!

 34. ph YzZo sagde han

  Iron Maiden: siden ttps

  ok ms, jeg prøvede at se, om der dukkede noget op på mit rod, men intet ... 😀

 35. Calin sagde han

  off: Jeg har et spørgsmål, hvordan fanden jeg forbinde en telefon til pc'en Allview p5 mini?

 36. vici sagde han

  Salut.Am et spørgsmål, em og jeg installeret programmet og se, at pakkerne vokser op uden mig til at lede efter noget, bare stå og wireshark.Sa uitanduma at forstå, at nogen-noget, jeg tager fra net.Daca give så gøre, eller hvad program kan eller jeg kan se den trafik, der går fra mig til routeren ved altii.Merci

 37. Cristi Pipera sagde han

  kan du hjælpe mig, og jeg starte den bærbare computer 10 tusind -12 secunte, bedes

 38. Petre sagde han

  Jeg har et problem. på mit trådløse netværk ubudne gæster, og som jeg har, og du lærer at tænke jeg vil gerne vide nogle passwords messenger, facebook, etc. og derefter fortælle dem, der fandt på nettet, som ikke bør gå tabt, og at tallet. Problemet er, at hvis jeg begynder at ryge ami tegn vises, og dette budskab Tilfangetagelsen session Kunne ikke påbegyndes (hardware undladt at sætte filter på promiskuøs tilstand).
  Kontroller, at “\ Device \ NPF_ {CBA0FD46-EBDA-4FB1-AD5F-1406293A01D2}” er den rigtige grænseflade.
  Hjælp KAN findes på:
  http://wiki.wireshark.org/WinPcap
  http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup
  venligst ajutatima

 39. George Chicu sagde han

  Hej Cristi Jeg har et lille problem rindende vand opsamling og give mig logge på en konto på mobilen, men ikke registrere adgangskode Mobile på WiFi kun computer! det ville være problemet kunne liste alle netværk EEU eneste der jeg skal stadig have og noget andet!

 40. George ChicuHej Cristi Jeg har et lille problem rindende vand opsamling og give mig logge på en konto på mobilen, men ikke registrere adgangskode Mobile på WiFi kun computer! det ville være problemet kunne liste alle netværk EEU eneste der jeg skal stadig have og noget andet!

  Jeg har vist, hvor du nødt til at forstå de farer, de kan ikke vise mere.
  Kan jeg bare sige, at et par små ændringer kan opfange nogen. Ikke kun behøver at vide lidt networking.
  Du skal også forstå, at vi ikke kan gøre dette sted til en "hvordan man hacker" platform. Det er hverken retfærdigt eller sundt.

 41. Du kan se Wireshark bruger / pass, indtastet med et virtuelt tastatur i Windows eller kaspesky?

 42. UP!

 43. Sikkerhed er noget meget vigtigt for mig, jeg insisterer
  UP

 44. UP

 45. Roxana sagde han

  Godt. Jeg fandt det meget interessant film. Nu arbejder jeg i college alle med Wireshark og jeg ville elske at se en film som denne med simple kommandoer som trinvis trafik capturaraea eksisterende PC-tilslutning, routerens MAC-adresse bestemme etc.

 46. Cristian sagde han

  Hej, kan gøre dig en tutorial om commeview ville være meget godt, hvis du kan asta..Va ser med glæde ..
  Tak ..

 47. Jeg wifi adaptere 2: 1 er D-Link DWA 140 og 2 er en antenne med Ralink chipset 3070
  Problemet er, at når gå med d-link, Wireshark ligner kun mine pakker og ikke andre brugere
  Men når man kører med Ralink ami siger: Tilfangetagelsen session Kunne ikke påbegyndes (hardware undladt at sætte filter på promiskuøs tilstand).
  Kontroller, at “\ Device \ NPF_ {F2401757-0787-4FB5-BC3C-B2F7C33CB03E}” er den rigtige grænseflade.
  Hjælp KAN findes på:
  http://wiki.wireshark.org/WinPcap
  http://wiki.wireshark.org/CaptureSetup

 48. Cristi`NEL sagde han

  Snap denne video. Venligst gøre noget!

  • ion sagde han

   @ Cristi`NEL, video go. Problemet er, at du i Barnyard. Før giver en dom i sidste ende, undersøger.

 49. Dumitrescu sagde han

  Kan du hjælpe mig en eller anden måde finde ud af hvad der er skrevet i indholdet af en e-mail sendt til netværket?
  tak

 50. Marius sagde han

  Hej, jeg har et spørgsmål, og jeg ved, at jeg kan e-maile detaljer køre på https hvorfor har jeg brug for? Dato og i stigende grad kører på http've formået at finde. Jeg har brug for Linux eller https nødvendigvis at gå forsigtigt på Windows? Nævn at bruge Windows, når det

 51. Mihai sagde han

  Hvad kan vi gøre for at beskytte os selv?

 52. Mihai-daniel sagde han

  Et spørgsmål! Ved at downloade programmet på Android er muligt at få adgang til alle eller en del af wifi-netværk? Fordi selv når en download er en meddelelse, der siger, at ansøgningen kan få adgang til WiFi eller applikationer konti. Der er risiko her, selvom netværket er sikkert?

 53. phyzzo sagde han

  Cristi, hvad skal jeg se efter på facebook? Jeg vil teste for at se, hvor meget jeg udsætter mig selv, når jeg går til PUB'er ...

 54. Omkostninger sagde han

  Jeg har altid det sjovt med dine "tutorials". Hvis du virkelig forstår, hvad du præsenterer (selvom det ikke ser ud til det efter det ikke-tekniske udtryk), skal du ikke narre uinformerede mennesker mere. Hvis du stadig vil trafik på siden og tjene nogle penge på det, skal du i det mindste præsentere en komplet ting til slutningen uden at narre verden. Selvom det kræver mere arbejde.
  Hvad du gjorde her, gjorde jeg på college i 2005. Ikke trådløst, men kablet ... men jeg kom der stadig.
  Det syntes mig rimeligt at fortælle den lille "hacker-wannabe", at du så dit brugernavn og din adgangskode, fordi du loggede ind på et websted, der ikke tilbyder en sikker godkendelsesmetode (login). Den samme ting sker ikke, når du logger på en mailserver, i en internetbank osv. . Fortæl dem desuden, hvad der er forskellen mellem http og https, log på softpedia og derefter på facebook ... for at se forskellen mellem drengene.

 55. jeg er sagde han

  Og jeg troede det var kun sket i amerikanske film 🙂 Godt at vide, ikke at jeg har noget at skjule, men ikke at få mig enten facebook eller e-mail og begynde at true eller fornærme nogen

Trackbacks

 1. [...] Krypteret trafik, når vi bruger et offentligt trådløst netværk. Hvis i gårsdagens tutorial om Wireshark, opsnapper adgangskoder på gratis wi-fi-netværk, vil min kollega Cristi vise dig, hvor let det er for nogen at opfange de data, vi [[]]

 2. […] Sikkerhedssoftwareprodukter lidt mere sektionelle. For længe siden viste jeg dig selv i tutorial "Wireshark, opsnapping af adgangskoder på gratis wi-fi-netværk", hvor let det er for vores internettrafik at blive opfanget. Til os […]

 3. [...] Wireshark, opsnapper adgangskoder på gratis wi-fi-netværk […]

 4. [...] Wireshark, opsnapper adgangskoder på gratis wi-fi-netværk […]

 5. […] Nogle gange af forskellige årsager, ofte komfort eller økonomi, vælger vi den enkle måde, dvs. vi opretter forbindelse til gratis wifi-netværk, der leveres gennem caféer eller indkøbscentre. For en tid siden forklarede jeg, hvor farligt det er at oprette forbindelse til gratis wifi-netværk, da jeg viste dig, hvordan du opfanger trafik med WireShark. […]

Sig din mening

*