Video tutorial om hvordan man bruger: kopiere, indsætte, klippe og slette

Jeg er sikker på, at mange af jer vil se på denne titel skelende video tutorial, men tænker, at du har alle været begyndere og vidste ikke, hvordan man bruger kommandoer kopiere, indsætte, klippe eller slette.

Denne tutorial er en del af en serie af tutorials for begyndere, der for nylig tog computeren og ikke bruger en computer i deres liv.

Hvad, de ikke har ret til at spore tutorials?

af Cristian Cismaru

ATTENTION

Vodeo tutorial kan ses i fuld skærm (fuldskærm)

 


Relaterede TutorialsKommentarer

 1. daniel sagde han

  Jeg vil gerne hilse og lykønske dig først for, hvad du gør.
  Jeg forslag:
  1. Hvis du sender en tutorial om hvordan man åbner en IP-forbindelse med telnet.
  Fortsæt det gode arbejde!
  Venter mail fra dig.

 2. Costel sagde han

  Jeg fik en brugt computer fra butikken speciel og er forseglet til garanti for, at behage at lave en tutorial videoer, hvor vi lære at finde drivere til installation af calculatorului.Cei butikken giver os ikke installations-cd'en

 3. Costel sagde han

  lav flere tutorials for begyndere og med tastekombinationer eksempel ctrl + ...

 4. Adrian sagde han

  Installer Everest eller WIS (windows informationssoftware) og se hvilken processor du har hvilket bundkort du har hvilket grafikkort, lydkort og så videre ... eller du kan gå til adressen til producenten af ​​dit bundkort der, du kan finde driverne ... find ud af hvilket bundkort du har basen (bundkort), og du går på nettet og tager driverne derfra, for eksempel har jeg Aopen og jeg skrev http://www.aopen.com Asus og så dig, hvis du skriver http://www.asus.com eller skriv google Asus enter og det søger efter alt relateret til ASUS, eller hvis du ved, hvilket bundkort du har, kan du skrive i google for eksempel: asus-drivere eller asus-bundkortdrivere, kombiner ordene ...

 5. Costel sagde han

  Tusind undskyldninger vil plage med det samme problem med driverne, men venligst stadig nødt til at gøre en video tutorial for begyndere med Everest og vi forklare mere eller mindre, hvad alle vi ser der og vise os præcis, hvad navnet til at tage der, og vi forsøger at gøre vores egne cd drivere selv. Er mange, der har lært med din hjælp installere Windows og andre avancerede programmer, men jeg tror, ​​trin to efter Windows var at lære at lave din egen cd drivere fordi ikke alle har råd til en ny computer. Den rookie ur som bestikkelse EVEREST program, der har en masse navne, selv når de giver montheboard og ikke vide, hvilke af dem til at søge. Derfor skal du lave en video tutorial Everest for mange af os, der er lige nu indtaste mysterier computer. Jeg ved mange vil gerne lære noget. Mange tak for alt hvad du gør.

 6. Costel sagde han

  Med henvisning til, hvad jeg skrev ovenfor, hvis du laver video tutorial vil jeg vise os dette, og at programmet SKAL søger at gøre cd'en. tak og undskyld mig.

 7. boby_admin sagde han

  Costel
  Cristi denne uge og har til formål at lave en tutorial om Everest og begynde en række video tutorials relateret til overclocke

 8. Costel sagde han

  Mange tak.

 9. Adrian sagde han

  costel er ikke nøjagtigt som du siger ... du er egoistisk i dette tilfælde! og jeg vil fortælle dig hvorfor ... vi kan ikke fortælle dig i vejledningen. Indtast her, tag dette navn, og dette! fordi ikke alle har eller ikke alle har din konfiguration! Jeg har et andet bundkort, du har et andet bundkort! mit grafikkort er ATI dit, måske er det nVidia ... og så videre ... dybest set er det, du skal gøre! Det har! og gør som jeg forklarede ovenfor, hvis det er asus, skal du indtaste asus, hvis det er aopen, indtast aopen i downloadafsnittet, du har drivere, og hvis du har det originale bundkort, og du ikke har ændret komponenterne på det i tide, og du har som var, da du tog pc'en, går du til download / bundkort / drivere sektionen. At lave en speciel tutorial til dit bundkort er ikke retfærdig over for andre, og måske vil nogle blive forstyrrede og vil sige: "aaa Lu Costel lavede en tutorial til sit bundkort, jeg vil også have en til mit bundkort ”og hvor ender det? Jeg tror du forstår hvad ideen er!

 10. Costel sagde han

  Jeg ønskede ikke min computer, men især når du laver video tutorial jeg vil fortælle os, hvad navne, som vi ser EVEREST, skal han gøre video tutorial for dem, der ville gøre drivers-cd for sin computer .og efter at vi vejlede os.

 11. pompeymarinaru sagde han

  Min kære, kan jeg kun sige: du fyre rock! og dem, der ligesom mig, kan kun tilbede foran dine evner og dygtighed, mange tak.

 12. danezu sagde han

  Bravo Cristi er god tænkning og selve begyndere

 13. Stefanhellzone sagde han

  Jeg finder det mest smertefulde tutorial.Cred alle ved at gøre det.

 14. @Stefanhellzone:
  Måske du kender disse kommandoer, men der er også brugere, der har lidt computer tid, og du kan huske de tider, hvor man ikke vidste noget, så spørg dem til venstre og højre i verden.
  Og du har forståelse med begyndere.
  Udover når du tror arve genstand for tutorials du bør ikke se på det selv.
  Folk, der organiserer en klynge og cloud computing kan være smertefuldt for andre dette kan synes umuligt.
  Stop kigge på alt gennem dine øjne, måske du er mere erfarne, men ved, at andre ikke engang ved, hvordan man starter en pc.
  Enhver har ret til uddannelse IT.

 15. SpawN sagde han

  Jeg er enig med dig Cristi-admin har alle ret til at lære, og jeg bringer min Vemuri huske dem, da jeg havde ingen anelse om, da jeg så en bug panik tænker, at jeg ødelagde noget :)) pænt af dig at tænke og andre

 16. marian sagde han

  Jeg forsøgte at gøre et diasshow med baggrundsmusik, men gange under visning af billeder er f.scurt (2 sek) eller sang udløber maj repede.Cum kan holde (uni) for to eller flere sange. ikke længere har dette problem ?? MS MERE!

 17. Gabi sagde han

  hej der nogen antivirus spørger, om at slette virus fundet (at jeg ikke længere at slette vinduerne) forventer et svar please?

 18. Adrian sagde han

  @Gabi: Næsten alle antivirus gøre dette !!! afhængigt af hvordan du sætter det op !! Avira er en af ​​dem, når den finder en virus spørger hvad du skal gøre, vi tutorial om Avira, skrive søgningen i højre Avira, du indtaster og du finder ham

 19. Daniell sagde han

  Mor lærte hahahahha giver en copy paste :)) wa vågne op i dag alle ved, at ting

 20. Mitica sagde han

  Jeg købte, decurand en Intel PC HDD typen SATA.Nu har end at (40 GB) .Jeg han added've IDE HDD slot på 80 Gb. (Borgmester-slave og en master -The DVD-ROM).
  Da jeg købte den, havde den kun en CDROM som et logisk drev, som jeg udskiftede med en DVD-RW, der ikke læser - men hvis jeg udskifter den med en CD-RW, fungerer den, det vil sige læse den anden, den beder mig altid om at "indsætte disken". Hvad er forklaringen?

  • Adrian sagde han

   Jeg købte, decurand en Intel PC HDD typen SATA.Nu har end at (40 GB) .Jeg han added've IDE HDD slot på 80 Gb. (Borgmester-slave og en master DVD-ROM -Den) .Når jeg købte det som en CD-ROM-drev var kun logisk, at jeg erstattet det med en DVD-RW, som, men ikke læse - men hvis du udskifter CD-RW læse hvilket betyder at det går den anden altid spørger mig "indsæt disk" .Hvad forklaring være?  

   Se efter en ven eller en ven, der kan hjælpe dig, fortæl dem at komme til enheden med dig, eller gå til ham med DVD-Rom og læg den på sin pc, hvis han gør det samme mod ham, betyder det, at DVD-Rom- har et problem, er det defekt, eller hvem ved

 21. Adrian sagde han

  Jeg kan lide mig selv en måde probram eller kan samle to eller flere sange eller oprette et remix.

  • mostwanted sagde han

   Jeg anbefaler Audacity er et gratis program har en masse funktioner og selvfølgelig, ved, hvordan man gør, og hvad du bad.

 22. mostwanted sagde han

  meget nyttig denne tutorial!

 23. marian sagde han

  Du har ret, du kedeligt !!! Boooooring !!!

 24. iuli sagde han

  Tillykke !!!

 25. bv Cristi, jeg kan lide hvordan forklarer!

 26. mario Sorin sagde han

  Ja ptr.incepatori e fff. god, bravo og tillykke.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.