Vedvarende USB stick pc pc uden tab af data ved genstart

Vedvarende USB stick pc pc uden tab af data ved genstart
Vedvarende USB stick pc pc uden tab af data ved genstart
Android x86 er en Android-version til pc, der kan køres fra en USB-stick uden at skulle installere Android på din pc. Problemet med disse USB-livesticks er, at de ikke opbevarer deres data efter genstart.

USB-stik med Android til pc, der ikke mister dataene ved genstart!


Vi fandt den bedste måde at køre Android på computeren uden at installere den permanent, men samtidig holde data mellem anvendelser.

Hvilken metode har jeg brugt til den vedholdende Android stick?


fremgangsmåde skabe en pind med udholdenhed der er mange. Fra at skabe stavebilleder til klæbende pinde.
Men jeg valgte en anden metode.

Installation af Android x86 på USB-stikket.


For ikke at forstyrre alle de komplicerede indstillinger valgte jeg efter en hel testdag at installere Android x86 på USB-stikket, ligesom jeg installerede Android på min pc's harddisk.

Opret en vedvarende Android x86 stick?

 • Vi har brug for to USB-pinde eller en pind og en levende x86 Android CD
 • Eventuelt har vi brug for det SDFormatter værktøj, for korrekt formatering af staven
 • Den første pind (eller cd) vil have den på Android x86 (som jeg viste dig i Denne vejledning)
 • På den anden pind installerer vi Android x86 fra den første pind

  trin:

 • 1. Format den stav, som vi vil installere Android x86
 • 2. Indsæt begge sticks i din pc (en tom og en med Android x86)
 • 3. Indtast bios og skift legacy i stedet for UEFI
 • 4. Genstart og indtast startmenuen, hvor du vælger Android x86-stiften
 • 5. Fra startmenuen til Android x86 skal du vælge den sidste mulighed, installationsindstillingen
 • 6. Vælg den tomme, nyformaterede USB-stick fra disklisten
 • 7. Vælg at formatere NTFS-filsystemet
 • 8. Fortsæt installationsguiden præcis som i vejledningen ...... men ADVARSEL!

Advarsel:

 • Under installationen har du en indstilling, som du skal være forsigtig med. Jeg henviser til indstillingen for startskift i Windows. Du skal vælge IKKE, som i billedet nedenfor.
 • Vedholdende USB stick pc pc uden tab af data ved genstart - tutorial video

  Relaterede Tutorials  Om Cristian Cismaru

  Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
  Lær som du lærer!

  Kommentarer

  1. Marcel sagde han

   Super ... ..for at se og installere på en netbook

  2. Alexandru sagde han

   Cristian god nice tutorial, jeg sætter pris på dit arbejde, skal jeg være glad, hvis du laver bærbar harddisk, fordi jeg tror, ​​at mange bruger Windows XP skal kunne installere Android saksere plus og jeg tror Android er ikke så sårbare som Windows XP. Succesen fortsætter.

  3. Hej Cristi,
   Tak for disse tutorials. Jeg er virkelig interesseret i at installere android på en ældre pc. Hvis du beslutter dig for at gøre en sådan tutorial, så fortæl os hvilke ressourcer denne knogle har brug for.

  4. Ivancu aurel sagde han

   Kære hr. Cristian Cismaru,
   For det første undskylder jeg for mit indlæg om dette emne. (Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg ellers kunne diskutere med dig)
   Min kommentar er faktisk en anmodning om at besvare et spørgsmål, jeg ikke har fundet i mit svar.
   spørgsmål:
   Cum de poate traduce audio ( nu text ) – in limba romana – un videotutorial de pe YouTube ?
   PS
   Der er flere design programmer, der ønsker at lære at bruge denne løsning - billigere - end at deltage forskellige kurser, især i de tidlige stadier.

   • Adrian Guduş sagde han

    Desværre er der ingen software eller metode, der automatisk kan gøre det. En oversætter, der foretager dobbeltværelser i rumænsk, skal også ringe og omkostningerne, ved et simpelt og logisk fradrag, vil ligge over prisen for at deltage i noget træning.

    • Ivancu aurel sagde han

     Tak for din tilbagemelding.
     Måske var jeg forkert - ikke nødvendigvis automatisk -
     Måske gennem sekventiel behandling efter download af filen til din pc, men jeg ved ikke, hvad jeg skal bruge.
     Kan det være en "skype oversætter" mellem to computere?

  5. Samson Vasile sagde han

   Godt. Jeg kunne godt lide tutorialul.Eu jn ældre computer med Windows XP, og jeg ønsker at gøre for min datter android computersystem, men der skal installeres på din PC. Nu et spørgsmål: kan stikul køre på enhver computer? De installerede programmer installeres på stik eller i computer?

  6. Costel sagde han

   Hej. Cristi, jeg har en pind med winsetupfromusb med flere operativsystemer på den. Kan jeg sætte denne android med vedholdenhed ved siden af ​​andre systemer uden at bryde noget?

  7. Cristi du kan hjælpe mig med at vælge, hvad arv eller UEFI BIOS, og om arv eller UEFI grevinde, hvis de vælger, og hvordan det ville være bedre at formatere en pind om arv eller UEFI Jeg vil gerne sætte Windows 10 stick?

  8. danyel sagde han

   Jeg venter på at se, hvordan du installerer den på din pc

  9. Hej Cristi, hvad synes du om remix os og phoenix os?

  10. Baravo, tak for tutorial. Intet ændres i min bios. Jeg har al energi og har en simpel bios, der aldrig giver hovedpine.

  11. Victor sagde han

   Installation af det installeres, men hvad der gør dig, drivere ikke opretter forbindelse til internettet. Jeg prøvede at arbejde på en netbook, som HP forsøgt at ændre Windows Ultimate på det "knækket" godt forstået, at så jeg købte det fra en person normalt starter kom med Windows forudinstalleret .I udveksling virker fint med Linux (jeg brugte ubuntu ).

  12. Iustin sagde han

   Jeg har et spørgsmål om samsung s7 demo live enhed. Er der mulighed for at bruge en 4G pind til at kunne ringe?

  13. Constantin sagde han

   Hej Cristi, men en tutorial hvordan du installerer Android på Raspberry Pi 3 Jeg forsøgte flere versioner, men fungerer ikke godt, tak, farvel.

  14. george sagde han

   Hey, jeg gjorde præcis, hvad du sagde, men jeg arbejder ikke på PC kører Android og ingen laptop.
   Android x86 stopper x64: # _ og her ingenting ...... ..
   Hvad er der galt? tak

   • patrick sagde han

    Hej, jeg har det samme problem. Jeg forsøgte skrivebordet og 2 2 LAPT anderledes og ikke gå på nogen, hvis jeg bare køre efter pinden, hvis jeg spiller live jeg går ... ..cred, der ikke understøttes alle processorer, grafikkort osv til mig

    • Stefan sagde han

     velkommen
     Nøjagtig det samme jeg gjorde. Jeg brugte forskellige kasser, og jeg forsøgte at starte fra en bærbar computer og et skrivebord. Begge de samme resultater som ovenfor. Det går ikke live eller den ene på den anden pind

  15. Narcis Sandu sagde han

   kan du lave en Android-installeringsvejledning i dualboot med windows xnumx?

  16. Milian sagde han

   hej jeg har følgende problem: i bios kan jeg ikke ændre Legacy i stedet for UEFI,
   Jeg har to Acer notesbøger med intel atom og vind. 7 og vind 10, en toshiba laptop og en Sony Vaio og kan stadig ikke ændre Legacy i stedet for UEFI. tak

  17. Cornel sagde han

   Hej,
   Fain tutorial. Jeg fulgte de trin, du beskrev på flere bærbare computere og med forskellige pinde. Android Run-opsætningen går kun en gang i slutningen af ​​installationen. Når den bærbare computer er genstartet, fungerer den ikke længere, den starter ikke bare i android. Har du nogen ide om det er forkert? er det sket? Jeg laver noget galt.
   Tillykke med dit arbejde, ved at jeg har dit gemte websted - med stifter på alle bærbare computere /

  18. Poenaru Mihai sagde han

   Hvordan kan jeg kontakte dig for at løse problemet? Jeg kan ikke åbne stokken. Der vises en annonce, der siger, at forbindelsen ikke kan oprettes.

  Sig din mening

  *

  Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.