Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Costel Hun sagde:

  Tak! Meget nyttig!
  For XP, er der en lille program, der ville gøre det?
  Jeg forstod godt, bare mellem computere tilsluttet samme router?
  For computere i forskellige steder, hvilken metode der er lettere at Shera?
  Tak!

  • AdrianGudus Hun sagde:

   For svaret på spørgsmålet om 3 at læse teksten ovenfor tutorial (klik på de ord, skrevet i rød tekst over tutorial). Du svarer der. Eller du kan bruge fjernbetjeningen software som TeamViewer eller FTP. Men vi allerede tutorials på sitet.

  • Junin O. Hun sagde:

   Costel:
   Tak! Meget nyttig!
   For XP, er der en lille program, der ville gøre det?
   Jeg forstod godt, bare mellem computere tilsluttet samme router?
   For computere i forskellige steder, hvilken metode der er lettere at Shera?
   Tak!

   Den nemmeste måde at overføre filer er HFS (min mening)
   "HTTP filserver, hurtig udveksling af filer har aldrig været nemmere" for HER

 2. psaddict Hun sagde:

  Hvem er den nye kollega?

 3. ion Hun sagde:

  Meget cool nye coleg.Este Alexandru Serban?
  Functie.Ea interessant ser det ud, når du installerer Windows.

 4. Alexandru Serban Hun sagde:

  Læs beskrivelsen af ​​tutorial.

  • psaddict Hun sagde:

   Alexandru Serban:
   Læs beskrivelsen af ​​tutorial.

   Jeg kan ikke rigtig hjælpe, da jeg kender navnet, bede om at se mig selv som er en tidligere ven af ​​holdet, en ny ven, eller bare nogen, der ønsker at hjælpe holdet

 5. sklipy Hun sagde:

  Tillykke tutorial, så jeg med interesse .Imi ligesom dig ordentligt forklaret og forstået, så ja jeg kan lide bravoo !!!

 6. Nelutu Hun sagde:

  Ja alt er ok i w7, men at skabe netværk mellem vista eller xp w7 og handler om at ændre tingene, kan du lave en tutorial om det.
  Tillykke til denne tutorial og meget fortsatte succes.

 7. Pady Hun sagde:

  Alex Serban laver tutorials og ................

  • Alexandru Serban Hun sagde:

   Pady:
   Alex Serban og tutorials gøre .................. ..

   Jeg gav det op.

  • daniela balance Hun sagde:

   PadyAlex Serban laver tutorials og ...... ..

   Og du holdt udtrykkeligt lade os vide? Eller en eller anden måde tror et barn dem forsøger at sabotere hjemmeside 15 år? Jeg tvivler, så længe Mr. Cristian og Mr. ADRIAN er acolo..Alex ikke have noget, men at arbejde med de to professionelle i det-mens lære af dem -og gør videotutoriale for incepatori.Imi undskylder, hvis jeg fornærmet ..

 8. daniela balance Hun sagde:

  Alex glad for at reusit-Bravo.Ai du har gjort en flot og godt explicat.Sa Videotutorial ikke skuffe på Mr. Cristian og Mr. Adrian du fik en chance for-chance for, at de ønskede ..- multi overhale dem, men du har givet til dig ... held og lykke ..

  • daniela balance:
   Alex glad for at reusit-Bravo.Ai du har gjort en flot og godt explicat.Sa Videotutorial ikke skuffe på Mr. Cristian og Mr. Adrian du fik en chance for-chance for, at de ønskede ..- multi overhale dem, men du har givet til dig ... held og lykke ..

   Vi må ikke "mødes", hvis de besøgende finde interessante og nyttige tutorials lavet af Alex er ok.
   Jeg har sagt mange gange, betyder ikke noget meget meget experianta vigtigste er begejstring, hvis du gør det for fornøjelsens skyld vil føle alt dette, og du vil sætte pris på.

   Alex succes.

 9. M3t3or52 Hun sagde:

  Du kan lave en tutorial om Google siter?

 10. Vigtig meddelelse:
  .
  .
  .
  .
  Hvis du har noget at sige om den lærer, du er fri til at efterlade kommentarer.
  Enhver kommentar, der ikke har nogen forbindelse med genstanden eller Maca tæt vil blive fjernet eller sat i spam.

 11. sklipy Hun sagde:

  Jeg har ikke set (måske jeg tager fejl) på ethvert websted af sin art i Rumænien site administratorer til at give andre personer ret til tutorials, det er en meget ny ting og mel tror Bravooo

 12. daniela balance Hun sagde:

  Pady-konkurrencen er hård en god leder skal altid være godt informeret især gør concurenta.Deci kaste 'kun det ene øje eller doi'in deres have .. som gør hendes deasemenea.Important er at bo et skridt videre og være fuld af originalitate.Putini er dem, der spiller rimelig ALEX play.Mizez på det, og vil lære, hvad fair play vil invadere at skitsere mere onestitatea.Mai satsning på at hvis de vil bedrage tillid Mr. Cristian og Mr. Adrian vil flyve i den anden doi..ca slynge ... og selv da vil det ikke få nogen til at arbejde for ei.Sa stadig forsøger at give ham den nødvendige tillid ... Pady det demoralizam.Zi ikke godt ..

 13. Adrian Hun sagde:

  hej, jeg har et spørgsmål, jeg ved, det har intet at gøre med emnet ... hvordan man laver videoer på youtube jeg indstille opløsningen til 240p, og forbliver gemt der for at give mig selv hver gang ... forbliver gemt.

  • psaddict Hun sagde:

   Adrian:
   hej, jeg har et spørgsmål, jeg ved, det har intet at gøre med emnet ... hvordan man laver videoer på youtube jeg indstille opløsningen til 240p, og forbliver gemt der for at give mig selv hver gang ... forbliver gemt.

   Indstillingerne kan ikke Youtube. Jeg vidste, at han var en lille program gøre det, måske nogen ved, hvordan kaldes, at jeg ikke kan huske.

 14. sklipy Hun sagde:

  Jeg vidt jeg ved, er det automatisk indstiller afhængigt af din pc kan være forkert, men jeg er ikke sikker på, om du har en svagere comp sikker på at du uploade video til ex 720pHD

 15. Calin Hun sagde:

  alex lykønskningskort en god tutorial forklares

 16. Silviu Hun sagde:

  - - - Tillykke tutorial - - -
  (Du startede i kraft)

  Jeg tror, ​​det ville være nyttigt at prøve en tutorial og om crossover variant overførsel.
  http://www.google.ro/search?q=cablu+crossover&hl=ro&biw=1024&bih=621&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mx0AToGbA8TQsgaLnaiLDQ&ved=0CBoQsAQ

  PS - hvis du kommer på markedet .8 Windows 100 ...... selv da vil der være mange, der bruger gamle XP.

 17. Ciprian Hun sagde:

  Godmorgen! Du vil gerne vide, hvis du videotutoriale og om CorelDRAW X4. og hvis du ikke ..pute sådan en tutorial? tak!

 18. Mirel Hun sagde:

  Det kan hjælpe mig selv og nogen råd?
  Hvad betyder en computerskærm: "Mål (B x H x D mm):" præcis bogstaverne W, H, D.
  Si
  Jeg ønsker at købe en skærm Sami og jeg vil rådgivning om, hvad beslutning til vælge mam tænkte 1920 1080 er godt? Jeg er ny i verden af ​​computere

  • AdrianGudus Hun sagde:

   Mirel:
   Det kan hjælpe mig selv og nogen råd?
   Hvad betyder en computerskærm: "Mål (B x H x D mm):" præcis bogstaverne W, H, D.
   Si
   Jeg ønsker at købe en skærm Sami og jeg vil rådgivning om, hvad beslutning til vælge mam tænkte 1920 1080 er godt? Jeg er ny i verden af ​​computere

   W står for bred bredde, hvilket betyder på engelsk
   H står for højden på engelsk, der betyder høj
   D kommer fra dybden på engelsk fra dybde eller tykkelse

 19. pc1990 Hun sagde:

  Jeg tænkte lidt om løsningen af ​​tutorial, det var bedre, hvis det var en anstændig opløsning som havde Cristi og Ady.

 20. decebal12345 Hun sagde:

  Meget nyttig tutorial. Jeg tænkte på, hvordan jeg kunne gøre mit trådløse bærbare computer til at oprette forbindelse.
  Tak.

 21. musiker Hun sagde:

  hvis 2 pc'er (eller mere) relateret, forbundet med en switch jeg tror, ​​det virker på samme. ?

  Det skal forklares og for win xp og vista.

 22. Razvan Hun sagde:

  Hej alle,

  Jeg fulgte disse trin, vi kontrolleres på forhånd, hvis netværket er indstillet til hjemmenetværk, jeg tilføjet en mappe til at dele, men når jeg får på den bærbare computer ikke vise mig din hjemmegruppe. Det kan være, fordi routeren? (Ved hjælp af en D-Link DIR-615). Tak!

 23. Dorin Hun sagde:

  Howdy!

  Jeg ville ønske, jeg vidste mig selv som make sharuiesc en HP LaserJet 1200 tilsluttet via USB til skrivebordet, der kører windows7 64bit ultimative og kan udskrive på en bærbar computer, som jeg har Windows XP 32 bit, som er forbundet trådløst til en router TRENDNET Tew-452 .. hvor er logget og desktop!

  Jeg nævne, at jeg forsøgte at gøre den lærer, men virker ikke på alle!
  Kan du hjælpe mig please!

  • AdrianGudus Hun sagde:

   Dorin:
   Howdy!

   Jeg ville ønske, jeg vidste mig selv som make sharuiesc en HP LaserJet 1200 tilsluttet via USB til skrivebordet, der kører windows7 64bit ultimative og kan udskrive på en bærbar computer, som jeg har Windows XP 32 bit, som er forbundet trådløst til en router TRENDNET Tew-452 .. hvor er logget og desktop!

   Jeg nævne, at jeg forsøgte at gøre den lærer, men virker ikke på alle!
   Kan du hjælpe mig please!

   Aktiver et øjeblik i DMZ router og firewall stopper både på desktop og laptop med XP og se om det virker. Hvis det virker, så er du nødt til at se i hvilken port router og printer bruger til at gøre port-forwarding for havnen.
   Om hvordan man gør port forwarding allerede eksisterede tutorial.
   Skrivning i søgefeltet i øverste højre hjørne af den sorte kant: hvordan man gør port forwarding, du indtaster og du vil finde tutorial.

 24. Dorin Hun sagde:

  Jeg ser på den bærbare computer til at dele printeren, når du slår UAC fra win 7 problem er, at jeg kan forbinde til det og giver mig en besked på chaufføren, fordi det ikke er korrekt. Jeg nævner, at føreren xp laptop på 32 bit hk og desktop PTR PTR win7 bit 64 installeret! Printeren er netværksport kun tilsluttet USB-skrivebordet, som jeg ønsker at gøre det PTR printserver og laptop! Dine tutorials er store lande hjalp meget! Nu jeg søgte over din hjemmeside og jeg fandt hjalp mig til at udskrive fra din bærbare computer! Ved første jeg ikke se nogen printer til at dele, men vi alle gennemset gennem webstedet og fundet hvordan du kan deaktivere UAC på 7 vinde og skabe hjemmegruppe etc.

  Tak for dit svar!

 25. Costel Hun sagde:

  Fart god tutorial, men kan du fortælle mig, hvordan jeg kan udskrive fra din bærbare computer uden den anden computer, jeg startede. Jeg har en stationær og en bærbar multifunktionel router [ikke Blutooth eller andet end en usb] Tak.

 26. Liviu Hun sagde:

  I 2 IP.Nu computere og en router, men vil bruge til at shareuiesc mellem 2 med et netværkskabel.
  Hvordan?

  • Erin Hun sagde:

   Liviu:
   I 2 IP.Nu computere og en router, men vil bruge til at shareuiesc mellem 2 med et netværkskabel.
   Hvordan?

   Først lære at være høflig, når beder om noget og så på forhånd tak for et muligt svar (forsøger at fange betydningen af ​​ordsprog: "sød snak, bringe mere")

   • Liviu Hun sagde:

    Erin: Lær først at være høflig, når du beder om noget, og så på forhånd tak for en eventuel svar (prøv at fange betydningen af ​​ordsprog: "sweet talk, bringe mere")

    Ja, du har ret, jeg undskylder, så, please, kan du fortælle mig hvordan man gør?

    Med venlig hilsen

    Liviu

 27. Barna Hun sagde:

  Jeg har et problem, når jeg ønsker at dele mellem Windows XP og 7 der behage dig lave en video tutorial om dette emne ... tak ... nice.

 28. petto38 Hun sagde:

  Hej, meget nyttig tutorial, men jeg vil gerne spørge, om det er muligt at udskrive filer trådløst tilslutte printeren direkte til din router i huset, fordi jeg ikke kan concectez til en hjemmegruppe?

 29. velkommen
  Yo bror og jeg har et spørgsmål, hvis du kan Ajua mig med et svar eller råd
  Jeg gjorde andel på XP og jeg delte på en harddisk på 150 hele GB og der har mange dokumenter og spil
  Mig påvirke mig, hvis jeg lade noget sharat og bruge bestemte spil, som jeg allerede har installeret der?
  takket være en masse
  Jeg forventer et svar fra dig eller eventuelt give et tilføjelsesprogram i din liste over rod [Email protected]
  Jeg kan forstå og tale mindst yo jeg skal gøre for at være bedre tak igen

 30. Octavian Hun sagde:

  Hej! Jeg har et spørgsmål, hvis vi har et netværk af computere, alle med xp 3 forbundet til en Internet router, der modtager stort set alle computere får 3 internettet. Men hvis du har en printer tilsluttet en computer og giver aktie, skal jeg have installeret printeren på andre computere 2?

 31. Vlad Hun sagde:

  Hej Jeg håber at få et svar, jeg gjorde, men på den anden pw adgang et filnavn og Marguerite dc pc kræver?

 32. Laurentiu Hun sagde:

  Jeg kunne bruge printeren på en bærbar computer tilsluttet til det trådløse netværk? Sharu printeren er på netværket, men når de søger en bærbar computer kan jeg ikke finde. Noget må gøres fra en router til at se mig selv tilsluttet via trådløs?

udsigtspunkt

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.