Indstilling virtualbox (virtualisering program) video tutorial

Denne artikel er en fortsættelse af den første episode af serien VirtualBox og beskæftiger sig med sin indstilling.

Vi skaber en virtuel harddisk, vi leverer et billede af et operativsystem og vil inspicere mindst forholdsvis let at bruge interface, dette hjælpeprogram.

VirtualBox indstilling er ret enkel som vi skal se i tutorial, men lidt opmærksomhed er påkrævet for at konfigurere virtuelle harddisk, men kommer til at arbejde!

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din visuelle komfort i denne tutorial video kan ses i fuld skærm (fuldskærm)Relaterede TutorialsKommentarer

 1. Marius sagde han

  Programmer som dette er yderst nyttigt, tak igen, og vi 3 delen.

 2. admin sagde han

  Jeg gjorde den tredje, men med en anden titel, og du kan finde artiklen her https://www.videotutorial.ro/?p=538 og henviser til installation af en linux kiwi er på rumænsk og støtter de RDS og Romtelecom netto

 3. Corleone sagde han

  Hej !!! Jeg ved ikke, hvad der skete, fordi når jeg kunne installere XP næsten udslettet alt og nu er jeg ikke tilføje billeder, når jeg spørger dem om bot c tasten cd-udgivelser, start med setap oprette din Windows-partition og genstart igen gøre igen Så i din Windows XP indstillinger setap / enabel s pres sikker på er c tasten til at starte .Han når at starte installationen cv til at starte! først en tur! Det er noget fra bilen? Tak

 4. Adrian sagde han

  Corleone, jeg led også, og jeg forstod ikke hvorfor, selvom jeg undersøgte! men jeg bemærkede, at det kun gør det, hvis du allerede har et system installeret, og du vil installere et andet, men hvis du laver en ny maskine ... vær så venlig den nye bil, jeg tror ikke, du får det problem igen! I det mindste fungerede det for mig, da jeg at sætte systemet på en anden bil, der ikke havde noget operativsystem fungeret!

 5. Edy sagde han

  Hej! Jeg fulgte trin første 2 tutorials på inst. en virtuel maskine
  Jeg har oprettet en virtuel maskine, og du ikke blive vist guiden til installation af OS.

 6. Bogdan sagde han

  TAK MEGET NICE UDDANNELSE

 7. Magda sagde han

  som er den første tutorial på virtuelle boks?

 8. @Magda: Læs omhyggeligt !!!

  Under videoundervisningen har du nogle titelanbefalinger, hvorunder der er links til tutorials, der er knyttet til denne tutorial !!! Så under denne tutorial finder du følgende titel: "Installer virtualbox (virtualiseringsprogram) video tutorial"

  Klik på denne titel og vil kaste den første tutorial på Virtual Box !! Opmærksomhed og læse og teksturering på dette websted, der er grunden til der !! Se ikke kun på video !!

 9. Magda sagde han

  og jeg ved, jeg så disse links kun k ikke vide, hvilken en er først

 10. Magda sagde han

  Jeg har et spørgsmål, der fortæller mig, at DAK installere virtuelle boks vil ikke længere have adgang til internettet et stykke tid?

 11. @Magda: Må ikke Ignorer dette budskab og gå videre med at installere!

 12. Magda sagde han

  Jeg tog 2.2.2-version

 13. Magda sagde han

  Jeg installerede virtuelle boks, men Cristi siger, at der, når maskinen navn ubuntu skal skrive mig også? Han og jeg har linux windows xp

 14. @Magda: Du skal vælge Windows, hvis du installerer Windows, sagde han og forklarede i denne tutorial og give den filnavnet .vdi som du vil rulle og ikke se nice tutorial før du sender hale hoved og drage nogle konklusioner !!!

 15. Magda sagde han

  Jeg installerede bilen, men siger den fejl, jeg gjorde alle de skridt, han sagde Cristi hvad de skal gøre?

 16. @Magda: Erroare når du siger, du ønsker at gøre det? Codu præcis zine eller hvad du skriver i meddelelsen erroare?

 17. Magda sagde han

  diskbilledet med UUID {c4408cef-1faa-4bd2-8d69-eb0f496f472b} eller filsti C: \ Documents and setings \ Magdalena \ .virtualbox \ at \ la.vdi allerede resgistered.
  COD resultat: E_INVALIDARG (0x80070057)
  Komponent: Virtual Box
  Interfata:IVirtualBox {557a07bc-e6ae-4520-a361-4a8493199137}

  Jeg skriver dette

 18. Magda sagde han

  og jeg også skriver, at jeg åbner bilen: ingen startbar medium fundet! systemet standses.

 19. christi sagde han

  ajutooooorrrrrrrrrr ba ønsker med et billede af Windows til at installere og fortæller mig fatal: ingen startbar medium fundet! systemet standset

 20. Adrian sagde han

  @christi: Venligst næste gang at bede om hjælp på en smukkere måde og ikke med "ja", vi er ikke her i landet, vi er på et sted, og jeg ved, at når du beder om noget, står der "vær venlig at hjælpe mig" ellers springer jeg du bliver muligvis ikke taget i betragtning næste gang, fordi vi ikke er forpligtet til at svare dig, og det er derfor, det ville være rart af dig at bede pænt om at hjælpe dig !!! prøv at bruge et andet billede, sandsynligvis er det billede, du bruger, ikke godt !!! kig efter et andet iso-billede og prøv et andet, skal du have nok ramme (minimum 1G ramme) til at kunne køre en virtuel maskine og en noget god processor!

 21. Nicusor sagde han

  Computeren system KiwiLinux, og jeg sætte en OS i VirtualBox. Jeg kørte et stykke tid så jeg lukkede. Når jeg genstartet VirtualBox til at køre operativsystemet igen søgte Virtual Box CD til at starte operativsystemet. Jeg søgte og mappenavne operativsystemet, men der.
  Og jeg har bemærket, at jeg savnede du installerer OS.
  Når du lægger en OS på VirtualBox hvilke indstillinger skal gøre for at forblive stabilt operativsystem. Så jeg lukke og derefter når jeg åbner VirtualBox kan køre permanent installerede operativsystem.
  Efter jeg gav mit løb på forespørgsel VirtualBox personlige oplysninger, vi har sat i kasse ny rekord, men altid sagt, at Virtual Box er ugyldige. Så jeg lukkede vinduet. Og så sætter jeg OS i Virtual Box.
  tak

 22. Adrian sagde han

  Jeg ved ikke, hvorfor du og magda har dette problem, men for mig har man ikke dette problem ... mit råd ville være at afinstallere den virtuelle boks ved hjælp af Revo, som vi også har en tutorial om, du kan finde den med søgningen øverst til højre og derefter geninstaller den virtuelle boks og læg vdi-billedet på en anden partition end C, et eller andet sted i en mappe.

 23. istid sagde han

  God tutorial program kål.
  Hvorfor? for at:
  1 - både virtual box og vmware har stadig en stor fejl, dvs. det genkender ikke perifere enheder, der er tilsluttet usb, så hvis du har et usb wifi-kort, så tænk på, at det fungerer under det virtuelle system, selvom du indstiller det korrekte filter.
  2 - hvem er nysgerrig efter at have installeret virtualbox på pc og talt om den, der er taget fra det officielle websted, for at se hvordan dens processor fungerer.

  liceenta test vind xp, intel core duo 2. 4 g ram
  spor

 24. - der er andre virtuelle maskiner, da vbox overhovedet er fuld af fejl, ikke kun ser jeg, det går bare ned ...

 25. misu183 sagde han

  Cristian,
  Ved indstillingerne hdd wizzard for at skabe virtuelle verden var sikkert at sige være forsigtig med, hvad du RAM vælger ikke at påvirke den nødvendige RAM på det operativsystem Tracing henholdsvis. Mindst Vista er problemer. 2Gb om RAM du har brug for ikke at hindre eller blokere sporing operation.

 26. Jeg har et problem. Efter at jeg installerede virtuel maskine image og montere jeg beder ikke primært Gass finde ingen .iso hvordan kan du forsvare dit skrivebord som en zii pine mig rundt og mislykkes,

  • Adrian sagde han

   dan: Jeg har et problem. Efter at jeg installerede virtuel maskine image og montere jeg beder ikke primært Gass finde ingen .iso hvordan kan du forsvare dit skrivebord som en zii pine mig rundt og mislykkes,  

   ISO image vises ikke og har ingen sammenhæng med VirtualBox eller du skal have en cd med Windows, som du kan bruge i stedet for at gøre ISO image, efter at CD ISO image, som du har med Windows.

   Hvis du ikke ved, efter en CD ISO image med Windows se DENNE tutorial (klik på ordet “DETTE”)

   Hvis du ikke har nogen cd så er du nødt til at downloade torrents ved hjælp af en, hvis du ikke ved hvordan man bruger torrents bekymringer DISSE derefter tutorial DENNE tutorial eller hvis du ikke kan lide at bruge torrents bekymringer DENNE tutorial, disse er nogle måder at få ISO-billedet af Windows

 27. neomorphy sagde han

  Hej ... Jeg har et spørgsmål: Hvordan kan jeg se den virtuelle maskine data til at dele mapper fra din computer? (I 7 Windows virtuel maskine på Windows XP)

 28. Oktav sagde han

  Sami Andrian hvis du kan forklare, jeg har installeret Windows XP i ISO-format med VirtualBox, men en tidsplan for at teste i en virtuel boks, hvordan man gør ???

 29. OvidiuZeicu sagde han

  @neomorphy

  indstillingerne for hver virtuel maskine operativsystem du har, i bunden, delte mapper, Hvor du vælger de mapper fra den computer, du ønsker at se i den virtuelle maskine. Så hvis du deler en mappe på pc'en vil ikke se det i den virtuelle maskine, bare ved at vælge dem som Delte mapper.

  @Oktav

  Et program kan installeres i et operativsystem, hvis din Windows XP. Processen er den samme, som når du installerer software i et virkeligt system, bare så installation kit og installation skal ske i den virtuelle maskine.

  • neomorphy sagde han

   OvidiuZeicu: @neomorphyindstillingerne for hver virtuel maskine operativsystem du har, i bunden, delte mapper, Hvor du vælger de mapper fra den computer, du ønsker at se i den virtuelle maskine. Så hvis du deler en mappe på pc'en vil ikke se det i den virtuelle maskine, bare ved at vælge dem som Delte mapper.@OktavEt program kan installeres i et operativsystem, hvis din Windows XP. Processen er den samme, som når du installerer software i et virkeligt system, bare så installation kit og installation skal ske i den virtuelle maskine.  

   Jeg oprettede 3 delte mapper i den virtuelle maskine ... men jeg ved ikke, hvordan jeg kan se dem på den virtuelle maskine ... det var mit problem ... Tak.

 30. laurbær sagde han

  Jeg installerede windows 7 i det virtuelle felt for at se, hvordan det ser ud ... nu hvis jeg vil "afinstallere" de virtuelle windows, skal jeg følge nogle indstillinger eller bare slette det fra det virtuelle felt, hvor jeg sletter .vdi-filen, som var "harddisken"? tak skal du have.

  • Adrian sagde han

   laurbær: Jeg har installeret Windows 7 i virtuelle boks for at se, hvad det ser ud ... nu, hvis jeg ønsker at "afinstallere" Windows virtuelle, der skal følges nogle indstillinger eller blot slette det fra den virtuelle boks og slette filen .vdi som var "harddisk"? Tak.  

   Ja blot slette den virtuelle harddisk boksen og derefter fjerne .vdi og det er det.

 31. axelluny sagde han

  Det er ikke første gang, jeg arbejder med virtual box, og jeg fandt ud af, at de ældre versioner var bedre. Og jeg kan ikke huske det installerede operativsystem og give de samme fejl som dem, der sendte ovenstående. Hvis du vil teste i VirtualBox og du skifter MILJØ fra IDE til SATA, selvom det ikke fungerer, uanset hvilke indstillinger du foretager. Jeg har hård sata på normal beregning, jeg er interesseret i at se, om et bestemt system fungerer på min beregning eller ej. Jeg har nogle gange fundet ud af, at det ikke fungerer på denne mulighed. De er stadig nødt til at arbejde på det eller… hvorfor ikke, måske er jeg problemet?

 32. leonard sagde han

  Hej gutter! Jeg har virtuel boksning, og det er dejligt. Første gang jeg ikke klarede det. Ja, nu har jeg "3 computere". Store, BRAVO DRENGE !!!

 33. bruser forhæng sagde han

  når jeg forsøger at installere Windows, der vises med min virtualbox

  [URL = http: //fisierulmeu.ro/34ORG6PFMGQ7/untitled-JPG.html] untitled.JPG - 24.5 Kb [/ URL]

  jtie nogen, der har?

 34. Marius sagde han

  Tak fyrene for tutorials, gør et fremragende stykke arbejde, havde jeg ingen idé om, at der ikke findes sådanne programmer, holde op det gode arbejde, du er mest buni.10x

 35. Hej. Tillykke med at gøre undervisningen meget flot. Jeg har et problem, og jeg beder om din hjælp tak ... Jeg har et rigtigt Windows 7-system og i VirtualBox Windows XP ... Jeg ændrede ikke de indstillinger, der fulgte med installationen af ​​"Gæstetilføjelser". det fungerede fint, men jeg kunne ikke downloade noget med det..Jeg prøvede også Mozilla Firefox (jeg overførte installationsprogrammet fra det rigtige system) og jeg kunne heller ikke downloade det ... downloadvinduet dukkede op og jeg gemte det, men efter det blev der ikke noget statuslinjen, og filerne i Mozilla indstilles til at blive gemt på dekstop, så du antager ikke, at vi har indstillet til at gemme i filen, at data kan overføres i det virkelige og virtuelle system. Tak på forhånd !!!

 36. Kan nogen hjælpe mig please ??

  • Adrian sagde han

   edy: Kan nogen hjælpe mig please ??  

   Den virtuelle firewall, der følger med Windows dig ud? Deaktiver og give en genstart, så se, om det

  • edy: Kan nogen hjælpe mig please ??  

   Hvis du gør du ikke gå få på VMware. Måske at have nogle behagelig overraskelse. (VMware Player gratis) (VMware workstation- have en seriel).

 37. Jeg stoppede al firewall og ønsker ikke at downloade noget messenger instaleaza..am ikke tidligere installeret en Windows (Ubuntu), og det samme problem alle i VirtualBox .. ..l ikke downloade noget fra internettet RDS.

 38. smenulsmenilor sagde han

  Jeg er nybegynder. Jeg har et problem, jeg har allerede lavet en ny bil, men problemet er, når jeg åbner Start og giver f12 ... og det stopper her! Han viser mig noget at starte med alle disse ting, hvad skal jeg gøre?

  • Adrian admin sagde han

   smenulsmenilor: Jeg er en nybegynder. Jeg har et problem, jeg gjorde dejao ny bil, men problemet er, når deschidStart, og giver f12 ... og det stopper her! Boot viser mig noget med alle slags ting, hvad man skal gøre?  

   Hvad du F12? Til hvad? hvis hardware, som du oprettede ikke er blevet brugt og har ingen operativsystem på det, behøver du ikke at gøre noget, end at montere ISO image af operativsystemet og vil starte single fra cd'en, selvom hardware han havde også på et operativsystem, hvis du har en ISO-billede installeret i denne virtuelle maskine vil kun starte til at klikke på det uden F12. Ja, du ønsker at gøre, og hvad du har klikket F12?

   • smenulsmenilor sagde han

    Så lidt lavere, når jeg åbner det, viser det at jeg er nødt til at give f12 så hurtigt som muligt, som om det er forsinket, det giver mig en fejl på (sort skærm), og jeg kommer ikke ud af det…. alligevel løser du problemet (jeg ved ikke hvordan) men noget ser ud til mig med en lilla farve, og det viser mig hvilket sprog jeg skal vælge, når jeg vælger det, det viser mig nogle muligheder, herunder unbutu installation, og jeg klikker på det, og det sker igen noget! Jeg kommer ind i mange fejl, som om det er en smal sti

 39. rizeacgm sagde han

  Hvordan installerer jeg Win XP på en pind bootbar VirtualBox?

 40. Eusebius sagde han

  Hej! Hvordan kaldes den første af en serie virtuel kasse betyder det finde?

  • AdrianGudus sagde han

   Eusebius: Installer VirtualBox (virtualisering program) video tutorial

   Ikke engang gider at læse, hvad der står under ingen tutorial?
   Hvis man ser under tutorial så med sort skrift:
   "Lignende artikler"
   Og under denne titel, har du andre titler i røde tutorials, hvis du klikker, at du vil gå direkte til tutorial
   Du er nødt til at klikke på titlen skrevet i rødt, der siger "Installer virtualbox (virtualiseringsprogram) video-tutorial" Næste gang gør en indsats og tag et par minutter på at læse, det er derfor, vi kæmpede for at skrive tekst på disse sider.

 41. bogdangelu sagde han

  Hej.
  Jeg har også et lille problem med VirtualBox. Jeg kan ikke spille bestemte spil, og det giver mig fejl. Operativsystemet er Windows 7 Home Premium, og det viser mig skærmopløsningen på 1920 × 985 sammenlignet med 1920 × 1080 i systemet (Windows 7 Ultimate med kort video nVidia GForce 250GTS) ægte. På grund af dette kan jeg ikke køre bestemte spil og ja ja, hvordan kan jeg løse dette problem? Tak på forhånd

 42. smenulsmenilor sagde han

  Hjælp mig, jeg får “intet bootbart medium fundet! Systemet stoppet. " når jeg åbner

 43. Oana sagde han

  godt, det installeret et kamera, der ikke virker på XP kun 7 og jeg vinder, hvis jeg sætter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til at installere?

 44. Oana sagde han

  Godt, har jeg et kamera, der ikke virker, end på XP installeret, og jeg vinder 7 hvis jeg sætter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til at installere?

  • AdrianGudus sagde han

   Oana:
   Godt, har jeg et kamera, der ikke virker, end på XP installeret, og jeg vinder 7 hvis jeg sætter min XP installere VirtualBox og jeg vil være i stand til at installere?

   Ja, vi har en videovejledning om dette. Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte margen: "Sådan bruges USB-enheder som webcam, TV-tuner, bluetooth osv. I Virtualbox", og du finder vejledningen.

 45. & 4dY sagde han

  hvor kan jeg få en iso billede?

 46. Cosmin sagde han

  Jeg hylder er Cosmin et spørgsmål, hvor får jeg iso-fil?
  Tak !!!!!!!!!!!

 47. Tak!
  en meget god, godt forklaret !!!

 48. Costi sagde han

  stick kan installere et OS med virtuel boksning?

 49. Jeg gjorde, hvad du sagde, men jeg iso billede, kan du fortælle mig, hvor man kan hente iso image.

 50. hobyt sagde han

  hvorfor kan ikke køre på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg har installeret Windows-computer på 7 64 4.1.18 bit og du VirtualBox installeret som virtuel maskine. alt går ok med den virtuelle maskine skabelse, valg og ISO billede efter Windows starter og load bar giver mig fejl og kan ikke komme videre med installation i virtuelle maskine.

 51. Jeg kan sige, at jeg arbejder i internet markedsføring i årevis, nu installeret jeg Virtual Box og alle første gang nu så jeg den første video tutorial nyttig! mc mere

 52. Emilia sagde han

  Hej, hvor får jeg det billede?

 53. Alexandru sagde han

  Ofte tutorial hvor VirtualBox? Hvem slettes herfra?

 54. Mihai sagde han

  Hej,
  Jeg installerede virtualbox. Jeg forsøgte at sætte et iso-billede af xp-systemet. Installationen startede, indtil du får følgende meddelelse: "Indsæt disken mærket Windows XP professional Service Pack 3 CD i drev A: * Tryk på Enter, når du er klar".
  Indtast og giver pa, går ikke. Hvis de giver for at afslutte F3 værker. Når jeg har installeret virtuelle boks jeg valgt billedet på computeren.
  Grundlæggende computer kører Windows 7.
  Hvor jeg gør forkert?
  Tak for den endelige svar.

 55. stefan sagde han

  Kan du venligst hjælpe mig…. Jeg får “intet startbart medium fundet! systemet stoppet ”og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre

 56. mitruboss sagde han

  og jeg vil gerne vide, hvad der bringer anbunatatiri vinduer 10

  • Adrian Gudus sagde han

   Vi har flere tutorials om dette emne! Du kan finde dem ved hjælp af søgefeltet øverst til højre med udtrykkene "Windows 10"

 57. luckynrSlevin sagde han

  Hej, jeg forsøgte også at sætte et operativsystem (haler) i den virtuelle boks, men desværre et sekund inden grænsefladen lyser op, ændres skærmen fuldstændigt og siger "Noget gik galt, kontakt en administrator" Jeg vil gerne Jeg ved, hvad jeg gjorde forkert, så jeg snesevis af tutorials på youtube og fulgte trin for trin hver gang, jeg prøvede på windows 7 og 10.

 58. George sagde han

  Jeg forstår ikke, hvorfor du ikke satte virtuel boksning på rumænsk fra indstillingerne, så alle lettere kan forstå, hvad du laver? Hvad har den virtuelle boks "hvordan man tænkte" at gøre med grænsefladesproget? Vi kender ikke alle engelsk, og vi behøver ikke engang at kende det, du lavede en tutorial til rumænere, så opret en virtualbox på rumænsk, hvis du alligevel forklarer på rumænsk! Ellers skulle du have forklaret på engelsk, hvis dette var applikationen "tanke", ville det have været "altomfattende"!

  • Adrian Gudus sagde han

   Tja, hvis det var i rumænsk menu, hvad de skal forklare? Rumænsk oversætter? I din logik er en revne!
   Og hvis det er på rumænsk og alligevel du har brug for en tutorial, hvorfor har du sat mig i rumænsk?

 59. DOREX sagde han

  Da vinduerne for at redde VirtualBox i ISO-format (mit projekt)

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.