Sæt Windows XP - video tutorial

I denne video tuorial nuværende tricks og indstillinger, der kan forbedre ydelsen på din computer, og der kan bringe os ekstra energi til en mindre kraftig computer.

Hvis du har en computer med en grafik-chip eller en svagere grafikkort kan du give nogle aspekter grafik til bedre drift af operativsystemet.

Du kan også spore, hvordan kan deaktivere automatiske opdateringer, systemgendannelse eller hvis RAM er ikke nok, som vi kan, for at tildele Windows virtuel hukommelse.

af Bogdan Pelu

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)


Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsKommentarer

 1. Nichi sagde han

  bravo tillykke bedste Bobi sait idé hvor mange skibe gøre sit ting at være en computer

 2. Mihai sagde han

  SAL; DU ER SUPER STRONG

 3. Mihai sagde han

  Jeg fik et spørgsmål ... efter jeg SKULLE WINDOWS IMAGE trækker HELT ELLER NORMAL CD LAS IMAGE NERO

 4. admin sagde han

  Billedet skal brændes til cd i "Burn Image" se, at vi har på stedet et par tutorials på jobbet, og gøre en søgning i søgemaskinen af ​​hjemmesiden med søgeord "iso billede, hvordan du brænder et billede og andre .

 5. Neacsu alexandru sagde han

  bobi're super hårdt ... ..more sparet mange ting og ved denne lejlighed jeg lære noget ... og jeg .ai en cola fra mig

 6. Daniel sagde han

  Brødrene ønsker at være enkel og ligetil betydning i et ord er alle så stærke tinetio

 7. Baravo fyre virkelig ønskede at lære nye ting, og dit websted er virkelig, hvad vi leder efter
  Jeg trådte de steder video tutorials, men vi havde ikke hvad de skal lære tillykke og fortsæt det gode arbejde

 8. Sergiu sagde han

  Hej Bogdan..sal Cristi ..
  Jeg kommer med et forslag om at installere denne .. "pakke" operare..care system kaldes Windows XP Ilusion V2 SP3 = [spansk] [www.divxatope.com] =
  Jeg har downloadet det med uTorrent og venligst, hvis du kan få det studiati..si fortælle mig, hvad mener du om el..si hvis det er værd at gøre en videotutorial..despre det ..
  Tak.

 9. Sergiu.
  Generelt kan jeg ikke lide operativsystemer modificeret, hvis ændringerne gør jeg ønsker at nLite, som vi har vist i tutorial dedikeret til skiftende XP s nLite.
  Jeg råde dig til at holde sig væk fra modificerede operativsystemer, prøve at bruge en ren operativsystemet uden nogen ændringer.
  Disse systemer er ændret på visse computere, der kan arbejde meget godt sammen med dem, men du kan forekomme, når du installerer mange fejl.

 10. Sergiu.
  Af alle se, at kun du du sætte din avatar på Gravatar, tillykke.

 11. Sergiu sagde han

  Ok..multzam for information ..

 12. Cristi eller bobby PRV på ID

 13. laurbær sagde han

  Dette websted giver video tutorials
  Hvor du holdt skjult, indtil nu bror?
  Al respekt for det, du gør, og glædelig jul

 14. beb3_mykk sagde han

  En SAND SITE AF TUTORIALS ~~~

 15. Adrian sagde han

  @beb3_mykk: lest du komme med kommentarer ligesom skyld kunst? for at få dig i top 10 besøgende med kommentarer? videotutorialele har lagt positivt på alle ... Jeg er sikker på du bare lagt så og at mange ikke engang har prøvet, så det ikke nå de øverste 10 besøgende med kommentarer !! men at hjælpe ved at udgive noget nyttigt 3 ingen ord !! være fair over for andre, og ikke skrive andre steder, medmindre du har en probelma eller ikke forstår noget! Kan let fjernes fra de øverste besøgende, som er sket med hendes kommentar, at en bruger, der bare Dragu dig at nå toppen 10 !! Så pas på og stoppe!

 16. Andrew sagde han

  Det ville være en god idé at forsøge at lave en tutorial som dette, men til Windows Vista.

 17. Andrew sagde han

  Jeg har en problemutza .... Der er noget meget alvorligt, men det er noget, der irriterer mig lidt. Jeg lavede disse indstillinger og de grupper jeg forsvundet fra min computer: filer gemt på denne computer; Harddiske; og Enheder til flytbare medier. Hvis du kunne hjælpe mig venligst.

 18. Adrian sagde han

  @Andrew: Hvilke vinduer har du? En eller anden måde Vista? Hvis ja ... jeg ved ikke, hvordan man kan hjælpe dig ... Jeg havde ingen at have, og jeg ønsker ikke at have Vista ikke kan lide også betyder, for restriktiv ... Skriv klart titlen på tutorial indstillinger Windows XP hvorfor du gøre, hvis du vista? Refa glemt i tutorial indstillinger ... ... og i stedet fjerne markeringen dem kryds ...

 19. boby_admin sagde han

  @Andrew:
  Højreklik på Denne computer> Egenskaber> avanced> Ydelse> setings> og tick Brug comon opgaver i mapper og klar det 3 bunden

 20. Andrew sagde han

  @Adrian: Jeg har Vista. Vi XP men vi løst boby hjalp mig, og jeg løst til sidst.

 21. Adrian sagde han

  @Andrew: Alas ... tillykke ... var "tung" kig på tutorial og ikke omvendt? Boby adik hvis du fjerner markeringen en skovflåt ... godt ... Jeg kan ikke tro, hvor begrænset du tænker, og hvordan vil det svært at tage tingene i logisk tænkning ...

 22. Jeg 1G hukommelse hvordan om den virtuelle hukommelse for at ændre? 1344 mb viser i øjeblikket den indledende størrelse og maksimale størrelse viser mig 2688 mb.

 23. Andrew sagde han

  Jeg har et stort problem ikke perfekt, men stadig irriterende. Jeg kan ikke svare asset manager. Jeg forsøgte med sin kommando (ctrl + alt + delete) Jeg prøvede at højreklikke på start bar .... men intet. Det er irriterende for mig for evigt, før du starter et spil jeg deaktivere nogle processer fungerer bedre som spillet (jeg har et svagt system), men nu kan jeg. Please hjælp mig.

 24. Zavaidoc sagde han

  Jeg gerne vide, hvad der foregår backstage Windows. Jeg har venner, der for to år siden lærte mig forskellen mellem tæt og åben! Og nu giver jeg lektioner! når jeg fortalte dem af dette websted var overrasket over, at jeg opdagede mig selv. Hvad moralsk mor modtaget! Jeg har et ordsprog: grselile lære af andre, så du ikke har tid til jer alle! Succes og en god dag! Lv

 25. Adrian sagde han

  @Andrew: Du har sikkert gik i services.msc og har deaktiveret nogle processer, herunder tasck leder, der ville være en konklusion ...

 26. Cosminn sagde han

  For dem forvirret over hvordan man laver en cd. Her er hvordan jeg gør: D.

  Indtast .iso Windows daemon værktøjer.
  Nero du går i, giver din kopi disk.
  Vælg partitionen forbeholdt dæmonen (hvor sætte .iso)
  Forvent at gøre CD og du er færdig.

  Om tutorial, som jeg altid gør, når jeg geninstallere Windows :).
  Jeg har lært alle disse ting, men ikke alle :).

  Succes og flere tutorials.

 27. mario27 sagde han

  Hej, jeg har et spørgsmål om alle OS XP nemlig jeg ville være interesseret, hvis jeg kunne lave en kopi af OS allerede er installeret på din pc med alle mine redigeringer, hvad skal jeg gøre, hvordan man gør, og hvis vi kan gøre ISO ville senere de kan brænde den til en disk og derefter til mig det instalez.Multumesc

 28. dumitru32 sagde han

  mario27: Hej, jeg har et spørgsmål om alle OS XP nemlig ville jeg være interesseret, hvis jeg kunne lave en kopi af OS allerede er installeret på din pc med alle mine redigeringer, hvad skal jeg gøre, hvordan man gør, og hvis du kan ISO vil senere får jeg kan brænde den til en disk og derefter til mig det instalez.Multumesc

  Jeg tror ikke, du kan endda gøre som du ønsker. Er en måde at holde OS disk som du ønsker det, er denne metode kaldes backup, se her, her eller herMen fra hvad jeg ved, kan du ikke installere denne OS end alt på din pc.

 29. Adrian sagde han

  mario27: Hej, jeg har et spørgsmål om alle OS XP nemlig ville jeg være interesseret, hvis jeg kunne lave en kopi af OS allerede er installeret på din pc med alle mine redigeringer, hvad skal jeg gøre, hvordan man gør, og hvis du kan ISO vil senere får jeg kan brænde den til en disk og derefter til mig det instalez.Multumesc

  Skriv op i boksen "søgning på videotutorial.ro ..." fra øverst til højre: Acronis True Image 2 tryk enter og du vil finde tutorials om det, eller du kan skrive forbillede er et gratis software ...

 30. meget gode tutorials så på tineti'o

 31. jabiilord sagde han

  Adrian: @Andrew: Du har sikkert gik i services.msc og har deaktiveret nogle processer, herunder tasck leder, der ville være en konklusion ...

  Adrian Hvordan kan du sige sådan noget, aldrig går ud TaskManager ikke ligegyldigt hvad service fra services.msc du lukker (det er et simpelt program exe), det deaktiverer et resultat af utilsigtet eller ondsindet disable hvis du giver din registreringsdatabasen ... jeg tror virkelig, du kender alle disse små, men har tendens til at tro, at læse om dem online og gøre video tutorials så alligevel det er en god ide at forsøge at gennemføre på min hjemmeside, og jeg tutorialepc.ro (no pun link tror ikke, at hun annoncører).
  Svaret skal nok være noget lignende:
  Hive: HKEY_CURRENT_USER
  Nøgle: SoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem
  Navn: DisableTaskMgr
  Type: REG_DWORD
  Værdi: 1 = Enablethis nøgle, politica DISABLE TaskManager
  Værdi: 0 = Disablethis nøgle, Politica Må ikke Deaktiver, Aktiver TaskManager

 32. MComy sagde han

  meget gode tutorials

 33. Jeg købte en hdd 80 gb pt som 40 gb kan ikke sikkerhedskopiere systemet og narre dig 3 dag vi installeret, da vi havde en dag xp enten gamle eller nye hdd ikke starte der: Windows kunne ikke startt Fordi filen mangler eller er beskadiget fololouing: system32 / drivers / isapnp.sys
  Du kan attemt at reparere denne fil ved at starte Windows setup Brug af originale setup cd-rom vælge, r 'den første til at starte reparation scren

  skriver

  Nødvendige belastning DLL'er fra kernen.

  Jeg løber med xp cdrom, ikke begynde at skrive nu kører linux, selvom jeg prøvede at installere det, vi gjorde. Du bedes svare please help 3 dag vi installerede programmer, og når at gøre backup til at give mig noget.

  Hvad sker der, endnu en gang takke dig smuk?

 34. Ma hjælpe mig nogen? hvorfor ikke installere linux hdd hvis det ikke er, at vi har og hvad der kan ændres? Jeg udslettet fra 40 xp gb og stadig ikke inst. linux. det er meget tvivlsomt, sker ikke at forstyrre Adrian men nogle gange jeg troede, at jeg kom ind i pc'en og de ugudelige for mig som jeg bragte nogle kritik.

  • Adi: Ma hjælpe mig nogen? hvorfor ikke installere linux hdd hvis det ikke er, at vi har og hvad der kan ændres? Jeg udslettet fra 40 xp gb og stadig ikke inst. linux. det er meget tvivlsomt, sker ikke at forstyrre Adrian men nogle gange jeg troede, at jeg kom ind i pc'en og de ugudelige for mig som jeg bragte nogle kritik.

   Afslut med bemærkninger som, at hvis du fortsætter med anklager dumme bemærkninger som det, og vi bliver nødt til at forbyde din adgang til webstedet.
   Hvis jeg ikke besvaret, du skal ikke gøre dit hoved.
   Enten du slukke eller kvæle os.
   Hvis du ønsker at blive medlem af klubben af ​​dem, der ikke længere kommer på maj videotutorial.ro skrive en kommentar i denne dumme.

 35. ikke gå op installeret Linux cd og når systemet drives med det Videotutorial numerge Dr. klik og copy / paste ... skrive denne handling er ikke tilladt på Videotutorial.

 36. RAM fejl fra ingen vidste selv, hvad der dårligt uddannet.,.

 37. -Ja, jeg undskylder, men jeg sagde, at jeg troede, jeg anklagede.

  Det ville være ok, hvis du laver en side om dig selv, din mission ... en forordning af post, første SACT er advertism. umatoarea er at forbyde en måned og derefter ikke definitiv, men kun post og se et eksempel.

  Hvad sker der, de kan ikke korrekt tekst efter du skriver markøren kan ikke tage ham til rette, Dr. klikke går, jeg kan ikke komme ind kun den første og sidste række ...?

  Succes.

 38. tillykke at holde alt, så jeg har et spørgsmål har jeg en computer, nul bruge et stykke tid vil jeg gerne sal genåbne men kalder genkende adgangskoden til Windows hvad de skal gøre for at geninstallere Windows fra cd installation tak. (glem ikke at grøft basics ((

  • Adrian sagde han

   Vlad: Tillykke at holde alt, så jeg har et spørgsmål, jeg har en computer, nul bruge et stykke tid vil jeg gerne sal genåbne men kalder genkende adgangskoden til Windows hvad de skal gøre for at geninstallere Windows fra cd installation Mange tak (Glem ikke, at grøften. Begynder: ((

   Hvis du ikke kan geninstallere Windows, skrive op i "søgning på videotutorial.ro ..." boksen dn højre hjørne: Windows XP sp3, du indtaster og du vil finde tutorial.

 39. Please hjælp mig, hvis du kan med råd ... Jeg har en Toshiba bærbar mikrofon A300-17N incorporat..problema er, at når man taler på Skype eller Messenger høres meget svag simpelthen nødt til at skrive. I stedet jeg f jeg hører andre godt .. Jeg tog nogle hovedtelefoner med mikrofon rigtig billig, men hvis de bruger høres fremragende. Hvad skal jeg gøre for ikke at afhænge af disse hovedtelefoner med mikrofon ... ??

  • dag:

   Please hjælp mig, hvis du kan med råd ... Jeg har en Toshiba bærbar mikrofon A300-17N incorporat..problema er, at når man taler på Skype eller Messenger høres meget svag simpelthen nødt til at skrive. I stedet jeg f jeg hører andre godt .. Jeg tog nogle hovedtelefoner med mikrofon rigtig billig, men hvis de bruger høres fremragende. Hvad skal jeg gøre for ikke at afhænge af disse hovedtelefoner med mikrofon ... ??

   (Cite mig)

   Desværre meget du kan ikke blot øge digitalt (kunstig) volumen med indstillingen "Mikrofon Boost" denne mulighed, du finder i: Kontrolpanel / Lyd / Optagelse / højreklikke på mikrofon / Egenskaber / Niveauer / her skal have Mikrofonforstærkning, vil dette kunstigt hæve lydstyrken øges og støj ikke kun din stemme.
   Jeg antager, at du har Windows Vista eller Windows 7 på XP tror ikke du sådanne muligheder (jeg har XP ved hånden), der har xp kan hjælpe med lyd indstilling i Windows XP.
   Held og lykke.

 40. Desværre har jeg Windows XP ... Tak alligevel.

  • dag:

   Desværre har jeg Windows XP ... Tak alligevel.

   (Cite mig)

   Jeg anbefaler en lille mikrofon, jeg købte jeg en General Electric, og er meget meget lille, ikke engang ved, ligesom fra SELGROS jeg tog nogle 10 ron jeg gav ham, er lidt større end en donkraft mikrofon, mikrofoner på notebooks er grim dårlige.

 41. Jeg køber mig en ... selv i morgen, hvis fundet. Takket være en masse.

 42. men jeg kunne ikke åbne sal i foreløbig måde, og jeg ændre min adgangskode?

 43. Jeg troede, jeg lære nye ting fra denne tutorial, men du har præsenteret her, er de væsentlige indstillinger udvidelsen XP præstation også .Ingen hjælpe mig med denne tutorial.

 44. Simon sagde han

  Jeg har et problem xp.cand give dig lukke computeren ikke lukker ned, men restartaza.care er problemet? S så få dage

 45. ikke gik indstillinger ved en fejl, du scanner for virus, hvis det er ok, du backup ...

 46. Simon sagde han

  Jeg umbalt eller vira har ikke ......

 47. Hvordan indstiller jeg at redde fotos, dokumenter ... på skrivebordet og ikke i Dokumenter i XP. tanke

  • Adrian sagde han

   AEAHvordan indstiller jeg at redde fotos, dokumenter ... på skrivebordet og ikke i Dokumenter i XP. tanke

   Okay, godt spørgsmål ... ja, og hvis du nævne du downloade softwaren, og du ønsker at indstille den til at gemme dit skrivebord ville være dejligt synes du ikke? eller du tror du gætte i stjernerne?

 48. - Det er en tegning udført i maling eller et skriftligt dokument i WordPad ... gemmer dem automatisk i MyDocuments. merci

 49. Andrey sagde han

  Jeg har et problem med Windows dvs. ændrede alt min skrivning og det ubevidste skrivebordet al skrivning hælder mod højre stu hvorfor. Det kan slukke Windows? Svar forventer plss

  • Ioneltaiefrunze sagde han

   AndreyJeg har et problem med Windows dvs. ændrede alt min skrivning og det ubevidste skrivebordet al skrivning hælder mod højre stu hvorfor. Det kan slukke Windows? Svar forventer plss

   Standard skrifttype der bruges af operativsystemet er blevet slettet eller er corupt.Automat upload vinduer på urmatorul.De eksempel, hvis dit system bruger font`ul skrifttypen Arial, og det er slettet, vinduer flytte til den næste liste, der Arial din Italic.Problema kan løses ved at erhverve skrifttype fravær og placering af skrifttyper mappen C: / windows / fonts (helst denne operation kører i "fejlsikret tilstand")
   Det ville naturligvis være meget bedre, hvis vi sagde, og bag hvis handlinger s`a skete.

  • Tudor sagde han

   Andrey:
   Jeg har et problem med Windows dvs. ændrede alt min skrivning og det ubevidste skrivebordet al skrivning hælder mod højre stu hvorfor. Det kan slukke Windows? Svar forventer plss

   Jeg tror fra dit tema

 50. Andrey sagde han

  Her ses et billede http://tinypic.com/r/fwlr2u/6

 51. der er så mange billeder xp det er svært at regne ud, hvilke af dine

 52. Andrey sagde han

  Først vil jeg hans Thankyou Ionel for hjælp til skrifttype og for det andet skal du lave en tutorial, hvordan du opretter Addons til nLite fordi jeg fandt et program som der Make Addon nLite URL her for at downloade .... IKKE poste links! ... Tak på forhånd !: D

 53. Marius sagde han

  Mange tak!

 54. ellpooty sagde han

  Indstillingerne er ogroaza

 55. Delia sagde han

  Kan du fortælle mig venligst, hvad jeg kan gøre, når din computer går ned, og kan ikke bruge en vilkårlig nøgle? Jeg forsøgte Ctr Alt Del men ikke gå ...

 56. Costel sagde han

  Jeg har et problem.
  Når du åbner et dokument med et link eller mere, lyder et bip, som kører CCleaner.
  Please hjælp mig. Jeg deaktiveret indberetningerne.
  Tak!

 57. Costel sagde han

  Jeg fandt problemet:
  Total Commander / ordrer / overvågning af ændringer i instruktør (bip)
  Jeg markeret, men ikke gemt indstilling.
  Hvordan kan jeg spare mulighed?
  Tak!

 58. Sixteenman sagde han

  Mange tak.

 59. marius sagde han

  Jeg har et problem, når jeg ønsker at se, om det er en video afspilles hurtigt skubbet år begynder normal sokkel og bagefter tage mig hurtigt kan nogen hjælpe mig tak

 60. Cristi sagde han

  Meget tutorialul.Multumesc meget god.

 61. Rares sagde han

  godt, meget nyttig ting, især rami (virtuelt), og hvorfor ikke bede mig om at slette ikoner, og bevæge sig, når vinduessystem Ristic og stopper abdeiturile

 62. Rares sagde han

  Det ville være noget, hvis jeg bruger en memory stik til en anden hårdt job, dvs. at holde ham altid i PC (til at køre film og musik på det, jeg har mange GB?

  • Nej, nej, lige det modsatte. Det vil være super. Du kan bruge det som en hardware virtuel hukommelse, vil bringe en + præstation.

 63. leroiv1 sagde han

  XP gik med gennemsigtigt vindue, så kun vises chenaru mappen, men jeg har installeret en Windows 7 ultimative og ikke ved, hvordan man gør det samme, og her jeg flytter folderul.MS.

 64. leroiv1 sagde han

  MS, jeg løst problemet.

 65. andrei sagde han

  Hej. Jeg har selv metin2 et spil kaldes, og mit problem er, at jeg ikke ved, hvilke indstillinger til pc'en online spil at bo mens min pc sidder i standby.
  Jeg forsøgte forgæves ... Proprietes strømstyring mislykkes du kan hjælpe mig ..

 66. nadanecostel sagde han

  Ikonerne på skrivebordet er omgivet af en blå ramme. Hvordan indstiller jeg at være uden grænser.

 67. adrian76 sagde han

  Jeg har et spørgsmål om en licens til Windows XP. licens er kun 1 år? eller du køber en original CD (licens) er liv ???

 68. jiuliano sagde han

  Sal. Jeg 1gb rami, og når jeg ikke vise indstillinger for virtuel hukommelse. server alle 1gb ram
  dc?

 69. Basilikum sagde han

  Salut! Jeg har en computer processor pentium4, 3000 mhz / 1,5gb ram / nvidia video 1gb / hdd 320gb / Windows XP sp3.
  Mit spørgsmål ville være næste. Hvorfor bruger 50% 70% processor ram og nogle gange 40% og stadig gøre noget?! 7 vinde, fordi jeg ikke bruger mindre RAM og indbygget audio er fordi soudcardul ikke kompatibel med win 7 eller 8.
  Men så ville forvente mere kapacitet computer. Fordi at bruge photoshop, sony vegas, og mere ... men ofte næppe flytte ...

  • raducu85 sagde han

   Jeg kan se i winows 7 simple kontrolpanel du går til en bestemt tjeneste proces, men opdager, at opløsningen og xp men ikke længere huske så gå til services.msc og se om du ikke har tændt og sætter på manuelle opdateringer desable

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.