Skift server for at forbedre tjenester - dette er ikke en tutorial

I dag er vores kære videotutorial.ro gik på en anden server, vi håber, at denne server for at tilbyde en højere komfort brug og flydende i at se tutorials, hvis nogen har problemer med at bruge det så fortæl os i kommentarfeltet eller de hurtige kommentarer.

Det eneste problem vi har bemærket, er med browseren Internet Explorer version 6 der ikke kan vise hele tiden sidepanelet i højre ende af webstedet, dette problem er ikke os, er det fordi den browser, det er helt gamle.

For brugere af Internet Explorer eller Internet Explorer 7 8 vil der være problemer.

Vi vil fortsætte med at udvikle sig og vil give mere og bedre.

Vores tjenester vil stadig forblive fri, vil ikke blive opkrævet noget gebyr for at se tutorials.

Som sædvanlig forventer vi dine meninger og forslag på kommentar sektion eller på vores mail-adresser.

[e-mail beskyttet]

[e-mail beskyttet]

respektfuldt videotutorial.ro


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. geoker sagde han

  Gode ​​job guys. hver dag jeg ser at se, hvis du har tilføjet nogen tutorial. Gør et fremragende stykke arbejde. Jeg ville foretrække at gøre et sæt af tutorials på Microsoft Office.

 2. Fare sagde han

  Meget god. Jeg er fan brugervenligt pt. du og din tutoarialele meget nyttig. Fortsat succes!

 3. DAN sagde han

  Du er super tari.Indiferent tutorial, hvis jeg er nyttigt eller ej, du notere 10 + .SUCCES PROCEED

 4. Dragos sagde han

  BRAVO ... den stærkeste

 5. Viorel sagde han

  Tillykke !!!

 6. Sergiu sagde han


  Oleeee !!! Jeg humørikoner her-de skrigende, I fora, chat

 7. Armeanu sagde han

  Når du ser en væsentlig udveksling med en anden marmelade vises dette:
  Et script på denne side forårsager Internet Explorer til at køre Steady. Hvis det fortsætter med at køre, apr din computer bliver ikke reagerer.
  Ønsker du at afbryde scriptet?
  Hvordan at fastsætte det?

 8. @Armeanu:
  Sata sker, fordi du internet explorer 6, 7 dascarca nyere version eller beta 8 og ikke længere har til at ske.
  Du kan også bruge og en anden browser, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome eller andre udover Internet Explorer 6 er en ældre browser.

 9. Irinel sagde han

  Siger du om super ..boby..ce højre side af sitet (op en eller anden måde?) ..nu Set eller Opera (v.9.64-sidste eller Mozilla Firefox (v.3.08-sidste), ingen Internet Explorer (v.8.beta) [i det mindste er jeg ikke set]

 10. Irinel sagde han

  stati..acum begyndte vada..deci set mig, men efter flere minutters ventetid for det dobbelte indlæg ..sry

 11. Ghita sagde han

  Gør et meget interessant og godt stykke arbejde. Arbejd ikke her - Bare rolig her, vi har brug for disse tutorials. Og selvfølgelig dig. En venlig hilsen til alle.

 12. Hai Jeg løste det med Internet Explorer script fejl nu ville ikke skulle være noget problem.
  Hvis nogen har nogen problemer eller fejl i relation til stedet navigation så lad os det vide.
  Med hensyn videotutorial.ro

 13. Cosmin sagde han

  Bravo guys! Har et stort stykke arbejde, og vi sætter pris på det faktum, at din video tutorials været fri, selv om de er på et langt højere kvalitet. mange tak på den indsats, du indsender.

 14. Corleone sagde han

  Cristi I IExplorer 6 siden du ændrede server ikke ud til, at advarsler, såsom hvorvidt at renuntz eller nogle scripts, der vil blive indlæst hårdere, og tilføjet det til at indlæse og direktør med en bestemt tutorial meget hurtigere (denne bemærkning jeg constatato jeg) ellers mange hilsner og godt helbred! held og lykke og holde den vindende!

 15. DAN sagde han

  Jeg slettede ved et uheld cookies fra YAHOO ... hvordan kan jeg løse det problem, at Mail on MESSENGER ikke længere åbnes (et vindue vises, hvor det står, at WINDOWS ikke længere finder vej ...) ??? !!!! MERCI !!!!!

 16. Andrew sagde han

  Meget godt, at det lykkedes dig at skifte server ... nu er kvaliteten af ​​sitet højere ... dette er meget godt ... Og små ændringer i udseende er velkomne ... i stedet for med det script til højre kunne jeg sige, at det er et lille problem ... Det ses kun med jævne mellemrum ... det er ikke synligt hele tiden og det ses kun med mozilla, med en anden browser ses det ikke ... og med det fra kommentarerne, der er med svaret reCaptcha, tror jeg ikke, det er så induceret, fordi der ikke er mange trusler spam på et websted som en video tutorial til nogle kommentarer .... webstedets kvalitet er dog forbedret betydeligt ... Højere ...

 17. andrei sagde han

  Jeg kan se du formået at gøre overførslen, tillykke

 18. Nicu sagde han

  Du må forstå, at selvom dit websted ikke har de tema grammatik romaner, du har en moralsk pligt til at tale og skrive korrekt i rumænsk, i din egenskab af kandidater kan nogle af jer, nogle fakulteter samt andre personer, behandler en site.Din dette synspunkt uden tvivl have ansvaret for dem, der vil læse eller lytte til.
  Til slut håber jeg, at ikke forstyrre nogen (ærligt, det var ikke min hensigt) Jeg vil gerne lykønske du indser tutorials, mere held og mere opmærksomhed i fremtiden.

 19. Flytter bedre site, Bemærk forskellen, at tillykke ændre.
  I dag ville jeg se del I af vejledningen ”Tutorial om, hvordan man downloader torrents (torrent-bitfiler) og i minut 9 og noget stoppede, det vil sige som om det var nået slutningen af ​​tutorialet.

 20. George sagde han

  Tillykke med din gratis rådgivning! Jeg vil gerne have en tutorial om bærbare computere. Jeg vil købe en større end 17 ″, og jeg har virkelig brug for nogle råd. Jeg fandt lige ud af, at Asus er et pålideligt mærke og vær opmærksom på chauffører.

 21. @George:
  Jeg kan personligt ikke sige jeg er vild med selskab Asus
  Hvem har fortalt dig, at de er meget pålidelige bærbare computere kan asus fortalt, og hvor mange komponenter, du vil finde i denne asus laptop
  Jeg fortæller dig i bedste fald vil du finde kun én, nemlig cd-rom og pause
  Jeg tror måske din opmærksomhed bedre til at bevæge sig i retning af, hvad der har at konfigurationen en bærbar computer og mindre brand
  For mig Brenda er intet andet end en boks, der siger Asus, Dell Toshiba, Sony Vaio etc.
  De mener, at alle har den samme compnente kun afviger færdig
  Beslutningen er din
  "Der er ASUS"

 22. Dany sagde han

  Bravo fyre er de hotteste tak hjulpet på alle, og jeg har været nyttige tutorials, jeg bruger IE 6 og det viser op CEAC, der siger du for eksempel er billeder af pc-komponenter jeg går ff b side har jeg ingen problemer Bravo drenge respekterer hvad du gør, og hvad gør næste c !! Bravo fortsætter;)

 23. marius512 sagde han

  Da du ændrede serveren bevæger lidt bedre, men ønsker ikke at vise min playlist selv efter min.Am forsøgte 30 3 browsere.

 24. @marius512:
  Jeg har aldrig hørt om problemer med den normale afspilningsliste, det skal fungere, hvis du går til alle, installerer browser plugin "flash player" nyeste version.

 25. Tjek venligst RSS, brug FeedReader, men et par dage vil ikke bringe mig site.La kommentarer på andre hjemmesider er ikke probleme.Mersi

 26. marius512 sagde han

  Jeg løst problemet. Jeg geninstalleret Windows og nu går playlistul.Se forekommer mig det var et problem.

 27. Adrian sagde han

  @Nicu: Jeg er analfabeter. Jeg ved ikke, hvordan jeg skriver. Jeg har grammatiske udeladelser ... tak og alt hvad du vil ... hvis du vil, er jeg også farveblind ... nu spørger jeg dig ... Hvad mere vil du have? Hvad har det at gøre med, at jeg ikke ved, hvordan man skriver korrekt, men du er støv og støv i computere, selvom du ved, hvordan man skriver meget korrekt ... hvem er mere succesrig? Hvad, her er ambassaden, skal det være diplomati og en bestemt protokol, der skal opfyldes? DET ER ET BRODER-SITE ET SIDE, DER TILKNYTTER DET, DER DU LÆRER OM PC'er, IKKE OM DEN RUMANSKE SPROG! DET PASSER IKKE DIG, OG DU FORSTÅR ​​IKKE VORES GRAMMAR, SÅ DU BARE SKAL GÅ TIL DIN RUMÆNISKE LÆRER OG SPØRGE HEM, HVORDAN DU SKABER DIN NETVÆRKSFORBINDELSE, INSTALLER EN DRIVER, WINDOWS, SÅDAN BRÆNDER DU EN CD, EN FILM, BILLEDER OG ETC

 28. Andrew sagde han

  Det er godt, at du har ændret på serveren. Jeg har et spørgsmål: hvor er serveren nu? Der er en online hosting service ret? Du har sat dig i en mistænkt pc. Anyway nu videotutorial.ro bevæger sig meget godt.

 29. Don Pedro sagde han

  Ja bevæger nu bedre, men stadig har du ikke svare på det simple spørgsmål, som jeg udtrykte det: hvordan udveksling, eller hvordan, når de klikker på noget i retning af pilen fra musen for at gøre røde cirkler Som vi har set fra dig. incepator.Inca en tavs på forhånd tak!

 30. Adrian sagde han

  @Don Pedro: Du kan ikke sætte det cirkel, det er en effekt af software opsamling, som blev gjort tutorial at fremhæve mauseul og kan seeren ikke undslippe mauseul markøren mauseului øjne ... at effekten forbliver aktiv og aktiveres kun, når når du fange ... det er ikke en permanent virkning !!!

 31. petrepaul sagde han

  Hej herrer! efter hvad jeg ønsker at prøve at finde ud af, hvad sårer mig jeg ville være meget taknemmelig .Using linux kiwi .Hvad jeg ønsker, er at være i stand konfigurere en rooter i denne linux som jeg har internet på forbindelsen rds godt nok, og jeg PPOE lave en lille netværk derhjemme og nogle naboer (ptr så jeg har en hal desctop af 800mhz SDRAM 512 og en hdd 10 giga) og 2 NIC'er har alle lært, og ser på alle de tutorials din begyndt at forstå linux, men hårdt nok

 32. @petrepaul: Du kan gøre nettet router, bør du ikke bruge operativsystem, selvfølgelig hvis du kan lide båndbredde styring, skal QoS etc bruge operativsystem til et enkelt netværk, men ikke har andet end en router og en switch.

 33. Alex sagde han

  MI har været nyttig denne tutorial, men jeg har et spørgsmål, som vi ikke indser jeg, at mit spørgsmål er, hvad program gør disse tutorials

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.