Skift IP-telefon OTA opdatering hurtigere

Skift IP-telefon OTA opdatering hurtigere

Hvordan kan vi modtage opdateringen OTA (over the air) telefonen hurtigere ved at ændre IP-adresse?

I min situation, efter at telefonproducenten har offentliggjort OTA-opdateringen, kan jeg ændre IP og dermed modtage Android-opdateringen blandt de første. Normalt må jeg vente i 2 uger, for nej, de første i linjen er dem fra de mest “vigtige” lande som Tyskland, USA, Frankrig osv.

Jeg plejede at ændre IP?

VPN-klienten bruges i tutorial Opera VPNHvilket er gratis. Ved denne lejlighed, og har lært at ændre IP-telefon, hvis en eller anden måde du er forbudt på nogle forum ..ceva.

Hvad er en VPN-server?

En VPN-serveren er et knudepunkt i netværket, hvilket kan være overalt (USA, Frankrig, Kina, etc.). faktisk en VPN-server opretter et privat netværk, såsom netværk specielt skabt til din router. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, du bliver medlem af netværket, der skabte VPN-serveren. De fleste gange trafikken mellem dig og VPN er sikker, og du legitimerede Internet IP VPN-server, ikke din IP.

Hvordan vi forbindelse til en VPN-server?

Ved hjælp af en VPN-klient, kan vi oprette forbindelse til serveren og kan ændre IP. I denne tutorial brugte jeg Opera VPN-klient, der forbinder os med VPN-servere drives af Opera i forskellige dele af verden. Kunden kan nemt ændre VPN-serveren region.
Videotutorial.ro talte flere gange om VPN. Hvis du er interesseret i emnet serv / VPN-klient, vi Flere tutorials VPN du kan se som du bliver rig bagage af viden.

Hvad kan der gøres med VPN?

Bortset fra at ændre IP-forbindelser VPN tilbud og sikkerhed. For nogen tid siden viste jeg hvordan at stjæle netværksdata med Wireshark, Hvor du kan se, hvor slemt offentlige Wi-Fi / fri.
Skift IP-telefon til hurtigere OTA-opdatering - Videovejledning

Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. marius sagde han

  sal Cristian Jeg har et spørgsmål med laptop jeg stadig jerky og sætte tv med hdmi og indtastet indstillingerne på TV og ikke problemet fra tv tv er nyt panasonic er driverne jeg tror og ikke ved, hvad de skal do've udvekslet apparat
  Windows 7 sige hvad de skal gøre
  tak

  • Mulige årsager.
   1. skærmdriver
   2. HDMI-kabel sucks
   3. gamle laptop
   4. Operativsystem Problem
   5. Dårlig grafikkort på bærbare
   6. 60Hz laptop og tv-frekvens 50Hz eller 100Hz (dårlig video driver)

 2. Opera ikke forbindelse til VPN via Wi Fi.

 3. Dvs. ønsker at oprette forbindelse til VPN eller Wi Fi på, Notes eller 3G.Incercat 4 og A5.

 4. Costin sagde han

  Hej, ingen la.mine ikke ønsker Opera at oprette forbindelse til VPN eller via WiFi eller via 4g. OnePlus One

 5. Tak. Med der forbinder.

 6. florin sagde han

  Jeg har en samsung galaxy s7 ikke sidst opdateret softwareopdatering

 7. Nelu Encea sagde han

  Hej Cristi,
  Jeg har en Samsung dual sim android A500F 5.02. Jeg har installeret VPN arbejde, og jeg fulgte trinene beskrevet i Videotutorial. Jeg ændrede og intet flere regioner. Jeg var forkert et eller andet sted? Kan du hjælpe mig?
  Tak på forhånd
  Nelu

 8. velkommen
  En god vpn ip Rumænien kender nogen?
  Jeg bruger vpnbook der bruger PPTP, men desværre ikke kompatibel med ios 10
  ms

 9. Ovidiu sagde han

  s7 for ikke at gå med noget land, fratemiu bo i England og han allerede ikke har mulighed england

Sig din mening

*