Tenda AC10 Router Review - Behagelige overraskelser

Gennemgå router Tenda AC10

Gennemgå router Tenda AC10

Hvordan kom denne router til mig?

Først og fremmest skal jeg fortælle dig, at det ikke er en sponsoreret vejledning. Tenda AC10 Router Jeg købte det personligt.

Min bror bad mig for et par dage siden at finde en router, der kan stoppes om natten, trådløs på knappen.

På mange routere er det muligt at programmere trådløs slukning og tænding, men han (min bror) ønskede en router at slukke for det trådløse signal fra knappen.

Jeg har kigget på markedet, men har fundet en sådan funktion (wifi-switch på knappen) kun på dyre routere.

Da jeg blev slået, fandt jeg i en Altex denne router, og jeg sagde at prøve. Jeg vidste fra boksen, at han havde denne knap (wifi-knappen på knappen), ellers ville vi ikke tage det. Routeren hedder AC10 Tenda og har også en bror ved navn AC10U, som også har en USB-port (AC10 har ikke en USB-port).

Nu hvor god er AC10 Tenda

Jeg kom hjem med "sucker" og satte ham til prøverne uden meget håb. Jeg testede først knappen, der slukker for wifi, og den fungerer, men du skal trykke mere fast, i det mindste de første par gange, indtil den slipper knappen.

Efter at jeg er overbevist om, at den trådløse afbrydningsknap er fint og endda går, til denne pris, kunne jeg bare ikke tro det, jeg bestod testene.

Konfigurationsrutinen er et børns leg, og det bedste er, at routeren på bagsiden har en unik adgangskode til hver enhed. Det er ikke som "i min tid", da alle routere på planeten havde brugeren og adgangskoden admin / admin.

Wi-Fi signal på 4 antenner, som faktisk fungerer

Da jeg så den første router jeg følte Asus er nu omkring 2-3 år, design ala fighter med stealth antenner 4.

Jeg havde indtryk af, at mindst 2-antenner er butaforous, men de er ikke.

Alle antenner arbejder, plus Beamforming + teknologi (kigger på 160 ved lei?)

Wifi dækning er fremragende på 5Ghz, endnu bedre end min router, og dækning på 2,4Ghz er meget god, ligesom mine routere.

Det føles tilstedeværelsen af ​​Beamforming + teknologi, der leder wi-fi-signalet i den retning det har brug for ved hjælp af antennerne.

VPN server bonus og planlagt stop af lysene

Hvis det ikke var en god forretning, har Tenda AC10 en VPN-server (PPTP) og muligheden for at stoppe lysene.

Mange kan sidde nær router og forstyrres af roulette lysene, især når lysene er ude.

VPN-serveren er yderst nyttig, når du vil have adgang til dit interne netværk, overvågningskameraer, ftp-server eller hjemmeprinter uden at udsætte dit netværk med port videresendelse

Konklusion!

Lad mig fortælle dig, at denne router endog overgik mine forventninger, og jeg taler ikke dårligt.

Nu skal det være et trick, det er så billigt.

Tricket er, at Tenda er et relativt nyt kinesisk mærke og ikke har marketingomkostninger som andre virksomheder. Præcis på Oneplus, Xiaomi, Oppo, etc., som har billige og gode produkter.

Måske hvis vi sætter denne router til et sæt belastningsprøver og tusindvis af forbindelser pr sekund, vil det ikke overleve som en Mikrotik, men for almindelige mennesker denne router er mere end nok.

Manden forbinder normalt ikke mere end 10-enheder til routeren, og derfor siger jeg, at denne router svarer til brugernes behov for 99%.

Relaterede Tutorials:

.

Den perfekte position til et trådløst hjemmekort til Wi-Fi-router

.

Overlevelse i junglen WI-FI - WLAN-kanaler

.

SyncMate Wireless, personlige sky i min pc

.

Sådan laver du en åben VPN-server på Raspberry PI-løsning anti hack

.

Wireshark, stjæle adgangskoder på gratis wi-fi-netværk

.

TX AC10 og AC10U

.

Trådløs router Tenda AC10, Gigabit 1200Mbps, Dual-Band

.

Trådløs router TDA AC10U, Gigabit, AC1200, Dual-Band (USB)

.

 

AC10 Store Router Review - Video Tutorial

 

Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Hej, Cristi
  Tillykke med tutorials du laver.
  På 10 skriver jeg til dig og kigger stadig på dine tutorials og lærer meget af dig.
  Med venlig hilsen og tillykke med alt det arbejde, der gøres hele tiden.
  Med venlig hilsen Rathoiu

 2. Xantes sagde han

  Jeg fortæller dig dette er ikke routeren, der som bekendt baseret på din Asus routeren u der: WOL (Wake on LAN)

  • Det er ikke afgørende. WOL du kan gøre med port forwarding eller via VPN serveren, som giver dig adgang til det private netværk.

   • Xantes sagde han

    Jeg sagde ikke det ... Jeg besvarede dit spørgsmål fra videoen, "hvad mere kan du ønske dig fra denne router" ... og jeg, jeg svarede dig strengt, på spørgsmålet, det handler også om hvad Jeg ønsker (og) jeg fra enhver router: WOL. Desværre er WOL på routeren ikke nok, hvis computeren ikke har de nødvendige indstillinger, en gang i BIOS og i det andet Windows-netværkskortet.

 3. PYNKY sagde han

  velkommen
  Sådan bruger du IPTV?

 4. silvi62 sagde han

  Hej jeg har et spørgsmål, hvilken hastighed har du på 2,4 ghz band
  Jeg har en TX AC15 og 2,4 ghz 90 af Mbps på 1 m af routeren.
  Og et andet spørgsmål, at tape har en bedre dækning af 2,4 eller 5ghz fordi for mig 5 GHz-båndet, der dækker næsten hele lejligheden, og 2,4 ghz ikke.
  Tak på forhånd'.

  • Hastigheden på 2,4Ghz afhænger af kanalbredden 20Mhz eller 40Mhz, og enhedens netværkskort.
   Jeg 72Mbps på min telefon og bærbare 150Mbps på 20Mhz og 40Mhz jeg 150Mbps 300Mbps telefon og laptop.
   Jeg har bemærket, at dækningen er bedre på 5Ghz, at på grund stråleformning teknologi +, men i det åbne er bedre dækning 2,4Ghz. En fordel ved 5Ghz er den enorme mængde data, som kan transporteres. På min telefon har jeg 433Mpbs på 5Ghz vs. 72Mbps på 2,4Ghz.

 5. Adrian sagde han

  Tak for tutorialen, selv i går anbefalede jeg denne router til en viden. Jeg har en god bøn, hvordan kan jeg forbinde denne router til en ONT fra RDS? Tak!

 6. Cristi .. ..Jeg har Tenda AC9, hvad jeg ville gøre ...… .. en VPN-server ... men forbindelsen er ustabil, du kan ikke oprette en forbindelse af nogen art..prøv og fortæl mig, hvis på det samme kan ske for dig
  Jeg har den nyeste firmware installeret Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre næste gang.
  vi har indtastet alle de korrekte data.
  Problemet er følgende: Hvis PPTP-klienten opretter forbindelse til PPTP-serveren, oprettes 2 sec.dupa-forbindelsen, og PPTPserveren tildeler en anden IP, og den holder den uendelig

 7. Nicu Bordânc sagde han

  Hej Cristi, jeg har også en Tenda AC18, og jeg ved ikke (hvis det tillader det), hvordan jeg kan aktivere IPv6 på denne router. Kun den normale IP vises i grænsefladen, dvs. i formen "255.255.255.255".

 8. Niku sagde han

  hej Cristi Jeg har et dilemma, jeg ved, du gjorde en tutorial om IP-TV jeg købte en enhed jeg kan installere intelligente IP-TV (alfawise android 8.0) Jeg installerede derefter bedt om at provaider kanalliste op her hele og smukke, bare når jeg får på et tv-program vises stribe lys mønster, og når du starter programmet jeg ændre lysstyrken på TV nævne, at på samme liste i og film, og de giver filmen fungerer perfekt problemet er kun til TV, hvis du kunne tak give mig nogle råd, og flere tutorials.

 9. Sandu sagde han

  Hej, Cristi
  Hvordan kan jeg bruge vpn på denne router med en android-telefon?
  På windows fungerer det perfekt!

  • Gå til routeren til: vpn / server vpn og aktiver serveren, og aktiver derefter MPPE-kryptering og ned, lav en bruger.
   Gå på telefonen til trådløse og VPN-netværk, og opret en ny VPN-forbindelse ved at trykke på "+" øverst til højre. Tilføj den offentlige ip-adresse, brugernavn og adgangskode, og du er færdig, fra nu af kan du oprette forbindelse fra hvor som helst.

 10. Sandu sagde han

  Mange tak!

 11. toderica sagde han

  Kan du få adgang til filerne fra ftp / stick eller hard server via ftp og ændre dem også? Tak!
  Hvad er pptp-sikkerhed på vpn?

 12. Basilikum sagde han

  Hej alle sammen! Jeg har også købt denne router, venligst nogen, hvis du kan hjælpe mig med at forbinde den. Jeg mener, at forbinde den som den vigtigste router, for mig er en Netis-router som den vigtigste, men jeg vil have, at denne Tender AC10-router skal være min vigtigste kan nogen hjælpe med, hvordan og hvad skal jeg gøre for at undgå problemer mellem dem? Mange tak.

Sig din mening

*