Encore Spunky Buds Review - ægte trådløse hovedtelefoner

Encore Spunky Buds Review - ægte trådløse hovedtelefoner
Encore Spunky Buds Review - ægte trådløse hovedtelefoner

Hvad er Sande trådløse headset?

I modsætning til de halv trådløse hovedtelefoner har de ægte trådløse hovedtelefoner slet ikke nogen ledninger. Disse hovedtelefoner kommunikerer med telefonen og med hinanden, udelukkende trådløs. I modellen med sådanne hovedtelefoner præsenterer jeg i dag i Encore Spunky Buds Review.

Fordele med ægte trådløse hovedtelefoner

 1. Komforten, fordi der ikke er kabler
 2. Bærbarhed, der er ingen ledninger til at blive sammenfiltret

Ulemper hovedtelefoner

 1. Mindre autonomi
 2. Hvis du mister en, er den anden ubrugelig

Anmeld Encore Spunky Buds

Disse hovedtelefoner imponerede mig virkelig, men de gjorde mig lidt vred. Jeg kan dog nemt gå over næseborene, fordi de lyder godt.

Der er ingen professionelle studiohovedtelefoner, heller ikke til lydfiler, men de lyder godt, især for deres ret lave pris.

Hvad kunne jeg lide ved Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Godt afstemt lyd for de fleste mennesker (let forbedret bas)
 2. Bær komfort - efter 1 minut glemmer du, at du har dem i dine ører
 3. Tryk på kontrollerne
 4. PRIS

Hvad kan jeg ikke lide på Tronsmart Encore Spunky Buds?

 1. Irriterende blå lys, når du lytter til musik i mørke
 2. Lille autonomi, hvis du glemmer din kasse derhjemme
 3. Mærkelig form i øret (det kommer let ud).
 4. Isolering for god, du hører praktisk talt intet udefra

Min anbefaling!

Hvis du lytter til klubbmusik og hits, så glæder disse hovedtelefoner dig. Hvis du lytter til hip-hop, vil disse hovedtelefoner glæde dig. Hvis du lytter til rock, vil hovedtelefonerne glæde dig, men ikke for alle numrene.

I mere instrumental stykker, hvor der er fine akkorder, er disse hovedtelefoner ikke egnede.

Hvis du lytter til klassisk musik, er disse hovedtelefoner ikke egnede.

Hvis du lytter til podcasts - talkshows, er disse hovedtelefoner ikke særlig velegnede, men de kan bruges lejlighedsvis.

Hvis du er en person, så moderigtig, så vil disse hovedtelefoner gøre dig mindre populær i din cirkel på grund af den måde, de ser ud, når de er slidt.

Hvis du ikke er interesseret i, hvad verden siger, har et beskedent budget, lytter til hits, elektronik og vil brænde det trådløst, er Tronsmart Encore Spunky Buds det perfekte valg.

...

Pris Tronsmart Encore Spunky Buds

...

Video tutorial - Encore Spunky Buds Review - ægte trådløse hovedtelefoner

Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. florin sagde han

  Tilfældigvis eller ej, jeg har haft disse hovedtelefoner i 3 dage. Jeg købte dem også fra geekbuying.
  Jeg bestilte dem mandag 26.08, og onsdag kom 28.08 også via UPS fra Polen.
  Jeg er ærligt meget tilfreds med dem. Hvad angår artiklen, følger mine respekt videotutorial.ro i 3-4 år, og jeg har kun lært nyttige og nyttige ting. Tillykke og mange år fra nu 🙂 Mine hilsener fra det vestlige land 🙂

 2. florin sagde han

  Jeg har et problem med den tronsmart element kraft 40w højttaler, som du har. Jeg lagde højttaleren på bordet, lyttede til musikken og pludselig faldt af bordet. Nu høres en bas, bas fungerer faktisk ikke i parametre. Jeg åbnede kassen, og den har intet inde, der er intet brudt eller noget. Måske hvor kan jeg ordne det. Jeg købte en fra geekbuying i Frankrig, jeg fik kun bruge den i 2 dage. Hvis jeg ikke kan ordne det, kan jeg tilbyde det gratis til en der har en kasse som mig

 3. Adrian Guduş sagde han

  Florin, hvorfor sender du det ikke som en garanti? Log ind på din GeekBuying-konto og se efter garantisektionen der, jeg tror, ​​du kan også finde den i GeekBuying-applikationen på din mobil. Hvis ikke, gå til deres hjemmeside og se efter kontaktsektionen, giv dem en e-mail, se hvad jeg fortæller dig ...

 4. Adrian Guduş sagde han

  Florin, mere præcist, inden for mobilapplikationen i sektionen Kundeservice kan du komme i kontakt med dem i realtid via chat, telefon eller reservation ...

 5. Daniel sagde han

  Hvis det ikke sælges fra en butik i Rumænien, har de ingen garanti, så er spjældet ikke værd at købe uden garanti ærlighed, hvilken fyrværker du får

 6. luciangl sagde han

  Intet kan sammenlignes med Samsung Galaxy knopper, lyden og autonomi er klart overlegne, men prisen er også rimelig. Deres komfort er som "se, du har dem i dine ører"
  Jeg ville ikke videregive andre hovedtelefoner som knopper

 7. Radu sagde han

  Prøv wavefan3 billigere, de har aptx .. de lyder godt

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.