Remote Desktop til Android får adgang til din pc fra din telefon

Remote Desktop til Android får adgang til din pc fra din telefon
4.6 (64) 92.81%

Hej venner, jeg i dag vil præsentere og vil vise dig, hvordan det fungerer klienten Fjernskrivebord ansøgning fra Microsoft til Android. Jeg ved, det virker mærkeligt, men så er Microsoft indgivet en ansøgning, hvorigennem vi kan få adgang til Tjenesten Remote Desktop i Windows. Det betyder at du ikke behøver at installere noget, så vi kan få adgang til din pc via fjernadgang.
Første gang jeg læste nyheden om Remote Desktop til Android jeg følte jeg en ansøgning bitter overraskelse var stor nok, da jeg opdagede, at det er et program ekstremt godt gået, kun folk hos Microsoft kender, og det er noget om software ...
Hvis du vil være tung trafik på netværket, du har indtryk af, at Windows er installeret på telefonen endda høre lyden fra din PC til din telefon.
Ligesom tastaturet vi har to muligheder, eller brug på skærmtastaturet i Windows, eller du kan bruge den officielle Android tastatur, denne fleksibilitet altid gør brugeren føler sig godt.
I applikationer såsom Team Viewer du tror al den tid, du er i en usikker miljø, er der ingen ansøgning klienten Fjernskrivebord, der giver sikkerhed suficint opdrift engang at trykke på nogle få "knapper" i Windows, før den kan oprette forbindelse i tutorial jeg ligner du skal gøre.
Hvad skal du gøre på dit skrivebord?
1. Du skal tillade remote desktop sessioner.
2. Du skal proced en adgangskode til brugerkonto i Windows.
3. Du skal tillade remote desktop forbindelser i Windows Firewall, eller stoppe firewall endelig.
4. Du er nødt til at gøre port forwarding og router, hvis du vil have adgang fjern-pc i det lokale netværk er ikke påkrævet.
Det, vi skal gøre på din telefon?
1. Download / installere programmet RD Client.
2. For at foretage indstillinger for Client RD Connection, du har brug for IP, brugernavn og password.
Hvad jeg sagde i tutorial er den port, du behøver at gøre port forwarding, hvis du adgang til din pc fra en afstand og dette er router, den port, det bruger Windows Remote Desktop service er 3389, IP Selvfølgelig er du nødt til at finde hver skrive "ipconfig" i CMD.
Alt i alt føler, at dette program kan gøre mere end det, jeg ved ikke hvad jeg skal sige, hvilke tanker var dem fra Microsoft, men jeg kan fortælle han føler noget i luften ...
Hvis du er interesseret i at få adgang til fjern-pc, kan du se og andre tutorials relateret til Fjernskrivebord-forbindelser:
Hvordan kan vi styre uTorrent eksternt via WebUI
Program fjernbetjening og fjernbetjening assistance fra LogMeIn
Som vi starter computeren på afstand med en Android-telefon
En mus og et tastatur på flere computere uden KVM
Android Device Manager kan du slette data og telefon placeringRelaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. valentin Hun sagde:

  Hej, du kan gøre en tutorial hvordan kunne flytte Survey site på sider desccarcare? Tak.

 2. Costelina Hun sagde:

  Jeg kunne godt lide meget flot
  og for den sidste tutorial lavet af Adrian, en bruger ved navn Anderson sagde noget om Ubuntu Linux
  Adrian este.stiu at vide, at så meget du kan lide Ubuntu og jeg kan lide, men ikke hvad det var før
  Adriane tie anterioare.Asa versioner dvs hvordan du ikke kan lide KDE grænseflade jeg mener nej
  Jeg kan ikke lide den nye grænseflade, hvis du siger det sammenhold, praktisk taget ingen støtte forlod baren
  ethvert tema du ikke kan ændre .Ingen ved, det er sjovt og bevægende og lidt skøre som siger Anderson

  • Jeg føler, at denne tutorial ikke er relateret til Ubuntu og KDE. Men måske er jeg forkert ...

  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Jeg håber bare du sjov når du siger noget, ikke? (Jeg henviser til Mr. Costelina)
   Kaldte mig en distro, som du ikke kan ændre emnet!
   Folkens, hvis du ikke ved hvordan man gør tingene ikke engang bekræfter, at man ikke kan, men kender ikke hvordan.
   Bar, der efterlod kaldes Dock eller Launcher, svarende til proceslinjen i Windows eller Dock i Mac OS X Dock, der kan flyttes hvor du vil, som du kan gøre i Windows (proceslinjen kan indstilles til skjule eller du kan placere op, ned, til venstre eller højre)
   Informer din bedre read i rumænske fora dedikeret til Ubuntu og derefter bekræfte, at noget kan eller ikke kan. Rush for hurtigt at kaste sten!

 3. Madalin Hun sagde:

  Efter markedsføringen alle data forekommer mig at acceptere et certifikat, acceptere den, der aktuelt, og efter mig er der en boks, hvor du indtaster adgangskoden hver data.Nu forbinder, NLA logon, e caseta.Ce nødt til at gøre?

  • 1. Sørg for at have admin rettigheder.
   2. Sørg for at du ikke har antivirus eller firewall tredjepart (Kaspersky, BitDefender, Avast, etc.), hvis du stoppe dem eller sætte Remote Desktop undtagelser.
   3. Sørg for at dit useul kan bruge remote desktop til at gøre dette:
   Denne computer / højreklik / Egenskaber / Avancerede systemindstillinger / fjernbetjening fane / Vælg brugere / Tilføj / tilføje din fil her under "Skriv objektnavnet, der ...." Selvfølgelig du OK i alle vinduer.

   • Ionel Barbieru Hun sagde:

    Hvis du hjælpe mig med at få min conectify og mig og gå ... du er et geni ... Jeg kæmper for at 1 måneder. Jeg har en iPad mini, som jeg ønsker at forbinde det går. Faktisk ikke kommer til at forbinde en anden enhed ... siger "ingen adgang til internettet". Jeg kan ikke rigtig sige, at dette område; og når jeg siger "ikke rigtig" ... det er venlig mod alle.
    På forhånd tak.

   • Madalin Hun sagde:

    Tak for den rådgivning. Nu det fungerer perfekt.

 4. Alin Hun sagde:

  Cristi laver tutorials Andorid mk908?

 5. Vlad Hun sagde:

  Det virker ikke for mig, desværre. Jeg fulgte alle de skridt, præcis og når jeg går på nexus 4 fjernbetjening giver mig besked; forbindelse afvist. laptop har Windows XP.

 6. david Mihai Hun sagde:

  måske er jeg forkert

  • Remote Desktop er sikrere for begge parter. Microsoft er en testet system, der kan garantere sikkerheden.
   Du ser, Team Viewer gennem firewallen som osten tvivlsomt for den, der spiller rollen som serveren.
   Team Viewer tillid til at forlade åbne baggrunden, når du forlod hjemmet?

   • david Mihai Hun sagde:

    Jeg har ikke tillid til alt fra en dåse, der passerer og firewall NASA, men hvad jeg kan stjæle? Film? Billeder?

  • Costel Hun sagde:

   Android-telefoner kan tilslutte en ekstern mus, der virker ved remote desktop pc direkte, så fjernt, er telefonen kun skærm. Musen fungerer ikke teamview til at handle på den stationære pc.

 7. Vladutz Hun sagde:

  Hvordan man kan kalde i tutorial, at jeg kunne se alt hvad der sker i et netværk, dvs. steder, hvor adgangskoder indtastede IIA osv .. jeg ikke fandt også ...

 8. Dorin Hun sagde:

  Note3.Avantajul gå meget godt, er, at det var en pen og det kan udøve større kontrol over bine.Thanks!

 9. Marian Hun sagde:

  Ved minutter 1: 58 det ser ikke ud i bunden med Remote Desktop, kun toppen med Fjernsupport. Det være problemet? Jeg nævne, at Windows 8.1 originale, der fulgte med din bærbare computer, at 8, plus opgradere til 8.1 18 foretaget i oktober.

  • Måske du startede remote desktop service. Start den fra de "tjenester".
   Eller måske har du en version af Windows uden remote desktop.

   • floryan63 Hun sagde:

    Jeg har aldrig i min version af Windows 8.1 fjernbetjening kan monteres et eller andet sted, eller har en anden version af Windows?

    • Alex Hun sagde:

     Kun Pro og Enterprise-versioner af Windows 8.1 har Remote Desktop funktion (vært). Mens Windows RT og Windows har kun 8.1 Core Fjernskrivebord (klient). Dette er en af ​​forskellene mellem versioner af Windows 8.1 så jeg gætte, du ikke rigtig installere denne funktion. I stedet, hvis du virkelig har brug for denne funktion kan bruge Enterprise version af Windows 8.1, der sidder på Technet.

 10. NEONET Hun sagde:

  Ja, meget god tutorial, men det bør præciseres, at kræver dataforbindelse permanent (med wirless s sværere, når fjernadgang.) Dvs. netto-kort eller abonnement mulighed for internet og bruger og pasord for logon til mig det virker en smule mærkeligt, hvorfor Microsoft ønsker dette ???? ... vil forlade dig til at kommentere .... Men tutorial fremragende, fremragende program.
  Ms typen givet. Esteem.

 11. Ady Hun sagde:

  UltraVNC (ikke RealVNC) ikke stjerneklar noget pc.toti tutorial om realVNC.EU BRUG ULTRA VNC (udpakket, anvendt jeg. Server i pc-startproceduren, sætte password, password starter med win.pun etc.). Hente app til Android . androidvnc markedet. Ulemper har filoverførsel mellem PC. og android men kan også bruges mellem 2 samme uvnc pc'er og har filoverførsel (du kan sige, det er bærbar, fordi ikke installere noget) .Hvis du ønsker at desktop filoverførsel og fjernbetjening teamview.Face du har lavet en tutorial om filoverførsel mellem PC og Android (smartphone).

  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Vi har flere tutorials om emnet foreslået af dig. Brug søgefeltet øverst til højre for at finde tutorials! Find følgende vilkår: AnySend, BitTorrent Sync, Bump, AirDroid

 12. Hej, hvis du kunne lave en tutorial om spil server hosting server, fordi jeg LFS (Live for Speed) og jeg vil sal Hostal eget domæne gratis. Og en anden ting, hvis du kunne gøre en tutorial
  Compilation i C # Thanks

 13. Ady Moraru Hun sagde:

  Jeg havde selv en intrebare.de at når jeg ønsker at hente app fortæller mig, at det ikke er foreneligt med min telefon ??? nævne, at jeg har en Samsung Galaxy Mini GT-s5570 med Android på Google Play 2.3.6 skriver !!!! du har brug for installation eller nyere version 2.2 kan belyse mig !!!!!!!!!! takke nogen ????? !!!!!

 14. Andrew Hun sagde:

  Ansøgningen er tilgængelig for Windows-telefon i over 1 år

 15. ADRIAN Hun sagde:

  Smp. dem, der undlader at forbinde via tjenesten kan også være fjernt, fordi den version af Windows, der har alle ex. Jeg kan ikke, fordi jeg har Windows Home Premium 7 denne version er ikke kun accepteret windows7 professionelle, Enterprise og Ultimate. W8 til virksomheden og pro Windows XP Professional eneste version. GODT hvis de specifikke ERA OG I denne tutorial, MEN drenge OMISO

 16. gherghisan.nelu Hun sagde:

  Tak for den lærer. Der er mere tilbøjelige til at købe LG Nexus 4. Venter på andre tutorials lovede telefonen. Information om udholdenhed batteri og hvordan man opfører sig efter lang tids brug er af stor interesse. Tak.

 17. Alin Hun sagde:

  Hvis jeg bruger internettet fra mobiloperatøren (orange) og ingen Wi-Fi, når du ip til tasken? Jeg har et modem fra Huawei Romtelecom.

 18. Mike Hun sagde:

  Jeg forsøgte at oprette forbindelse til en pc ved hjælp af Windows Client RD ultimative 7 og jeg reusti. Pote nogen hjælpe mig?

 19. Gheorghe Liviu Angelus Hun sagde:

  Salut!
  Jeg har et problem, dvs. når du bruger programmet rd klient på det trådløse netværk fungerer, kan have kontrol over din PC, men jeg ønsker at gøre dette fra en afstand, og jeg forsøger at gøre port forwarding og mislykkes! Nævn, at min router fra Huawei HG655b Romtelecom.
  Jeg søgte på nettet alle mulige tutorials og det gjorde vi!
  Jeg håber at få et svar.

 20. Hej!

  Jeg respekterede dine instruktioner og alt er bare ok. Desktop kan styre det fra din smartphone ..men hvis de er forbundet via wi-fi ... hvis i stedet passere digi mobilt internet card Jeg kan ikke oprette forbindelse til skrivebordet. Når jeg forsøger at oprette forbindelse til skrivebordet via din smartphone, men det er på internettet på DIGI-kortet fungerer ikke, og følgende meddelelse vises: Kan ikke forbinde til fjern PC..si fortæller mig at kontrollere, om pc'en er tilsluttet internettet, etc. Men det næste sekund du går trådløs smartphone kan forbinde uden problemer.
  Pls hjælp mig i denne forbindelse
  Tak

 21. Ionut N. Hun sagde:

  Hej! Det første problem jeg mødte er følgende: til Avancerede systemindstillinger REMOTE fane, jeg ikke Optionerne vises nederst på fanen, hvor det ikke skal se ud afkrydsningsfeltet "Tillad ekstern conection til denne computer". 7 Jeg bruger Windows Home Premium, og du har lavet en præsentation på Windows 8.1, men jeg tror, ​​at denne forskel ville være et problem. PLEASE hjælp mig.

 22. alex Hun sagde:

  Salut! Hvordan kan jeg flytte lyden på din computer? Jeg fandt ingen indstilling af denne art.

 23. Oliver Hun sagde:

  Samme problem som Ionut, hvordan man kan løse problemet?

  • Adrian Gudus Hun sagde:

   Windows Home og Starter ikke har denne funktion, der hedder Remote Desktop. Nogle versioner af Windows er mere begrænsede end for en privat bruger. For eksempel Starter-versionen mangler evnen til at ændre baggrunden / tapet på skrivebordet, evnen til at ændre temaet eller indebærer Aero (gennemsigtige vinduer)

 24. gnist Hun sagde:

  Det virker ikke, jeg forstod ikke, ja jeg router bruger IP-ulrouterului (192 186 .........) eller adgangskode på routeren på mig

 25. Adria Hun sagde:

  Howdy!
  Desværre jeg 7 vinduer, og det samme gælder.
  Jeg ringer vises følgende meddelelse: Kan ikke conenct Fordi Remote Desktop Gateway server i unavaliable midlertidigt til den eksterne PC.
  Kan nogen hjælpe?

 26. emil Hun sagde:

  hej, kan ikke slås til at styre dit skrivebord med denne ansøgning? dvs jeg gøre på telefonen til at blive vist på skrivebordet? Amdo arbejde

  • Alex Hun sagde:

   Vent ikke forstår. Det er, hvad der gør denne app. Det hjælper dig med at kontrollere dit skrivebord fra din telefon. Du iagttog tutorial? Eller hvad mener du?

 27. George Hun sagde:

  du kan også gøre denne tutorial på blæsende 10 fordi jeg har forskellige indstillinger og ikke ved hvad jeg skal gøre

udsigtspunkt

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.