Problemer med kontakt-site Lenovo Miix2 8 løst

tablet Lenovo Miix2 8 er et teknisk vidunderEn tynd tablet med en skærm 8 tommer kan køre godt Windows 8.1.
Denne tablet Jeg anbefalede det, og jeg i den dedikerede tutorial. Desværre mødte jeg ganske generende problem, som heldigvis lykkedes mig at løse ganske let, selv om det tog nogen tid, indtil jeg fandt løsningen i sidste ende løst.
Problemet er relateret til berøringsskærmen, den vigtigste inputsti, dette manifesteres af den manglende reaktion på berøring eller ved indførelsen af ​​ugyldige berøringer. På rumænsk "fungerer det ikke, når du rører skærmen med din finger".
Ved første øjekast troede jeg det var en fejl af føreren, men antagelsen blev knust, da jeg kom ind i bios og så, at der enten ikke reagerer at røre, mens vi bruger kun musen og tastaturet (akavet på en tablet 8 tommer).
Til sidst fandt jeg løsningen på nogle fora i Korea (levende translate).
Problemet med den defekte kontakt kommer fra nogle slanger, der ikke er godt placeret i stikkontakter, hvilket betyder at det er en hardware problem, nemlig fabrikken ikke betale nok opmærksomhed stik. Denne ting kunne løses ved at modificere udformningen og tilsætning af små svampe til at holde kabler på plads.
Efter fastsættelse af problemet, jeg faldt i kærlighed igen fremragende tablet, der bevæger sig, og nu, efter flere måneders brug. Jeg var kommet til at hade hende, og jeg følte sig skyldig mod dem, der købte det på min anbefaling.
Lenovo Miix2 8 pris
PS
Jeg har aldrig anbefalet noget, som jeg ikke ville købe!Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Andrew sagde han

  Hej,
  Interessant tutorial. Jeg har hidtil ikke haft nogen problemer med min. Jeg håber ikke, men hvis det stadig sker, ved jeg, hvor jeg skal "komme" for en løsning. Hvorfor rammer jeg mig selv i stedet for, at der er problemer med Bluetooth, i den forstand at min trådløse fejl mislykkes, hvis jeg vil forbinde to perifere enheder på én gang via bluetooth. Jeg bruger musen og Bluetooth-tastaturet til det, men det virker ikke, medmindre jeg parrer dem med de deaktiverede trådløse, og alligevel mister jeg Bluetooth-forbindelsen med tastaturet uden nogen grund efter ca. 5-10 minutter. Har du nogensinde oplevet noget lignende med din tablet?

 2. Mihai sagde han

  Cristi, denne tutorial er efoarte god og godt forklaret. Du har ret.
  Jeg har et spørgsmål til dig, og jeg håber, jeg kan hjælpe med at belyse samme tid.
  Jeg må sige et problem med min telefon Samsung Galaxy S5. Problemet vedrørende batteriet.
  Jeg spekulerer på, er det normalt, at batteriet procentvise 1 4,5 minutter til at falde til -5 lysstyrke og WiFi tændt automatisk og facebook? Dybest set vækket maksimale procentsats batteri falder 1 2 men maksimum. Jeg skal ringe til garanti eller hvor jeg fik det eller returnere det wsa cumapr et nyt batteri?
  Hvis du ser ved at sætte en procentsats falder til 4,5 minutter på batteri lysstyrke har te som jeg sagde ovenfor.

  • Alex sagde han

   Jeg synes, det er meget normalt. Ved normal brug batteriet holder dig fra morgen til aften?

  • Ionut sagde han

   Enten har du dem slet ikke, ja overhovedet, eller du er sej faci Det er ultra mega normalt, især da det var muligt at have holdt det uden energibesparende tilstand og med wifi og på Facebook, og om natten kunne det falde med 5% og alt normal var ..

 3. Cristi R. sagde han
 4. Mihai1307 sagde han

  Hej Cristi, interessant tutorial, du påpegede korrekt, at det FLEX-kabel forringes ekstremt let. Kontakter kan rengøres derhjemme med isopropylalkohol eller kontaktspray (jeg anbefaler, at jeg arbejdede i marken, servicerer det & c: D)

 5. Calin sagde han

  Cristi velkommen. Jeg tror i fremtiden du anbefale til en person mere tid til at teste mindst en måned til to så anbefale det er ikke din skyld nah nah alligevel mange mennesker 'direkte efter dine anbefalinger. ellers felicatari for denne tutorial

 6. Costelina sagde han

  Cristi velkommen
  behøver du ikke holde op, før du har åbnet den og på det
  tutorial er interessant, når jeg har set det ligner en tablet udfoldet (men vær og funktionelle)
  Jeg havde en, men jeg har ikke åbnet det, så jeg kan give det væk
  se det betyder at elske
  selvom du stadig risikere stick
  den eneste måde, vi lærer
  tak

  • Costelina sagde han

   nu, og jeg lidt at prale
   Jeg åbnede mig en bærbar computer (Samsung) en mærkelig mønster, men vi har aldrig set andre modeller
   Jeg ønskede at gøre:
   Jeg ønskede at komme til den fan, der køler processoren
   der var problemet: dusty halm normal, og ikke længere køling ordentligt og genstarte maskinen forsamling
   hvorfor siger jeg "en underlig model"? For at komme til fanen måtte jeg løsne den fra alle håndled
   (Operation ubehageligt og meget svært ikke at nævne risikabelt for vi ved godt, hvad er skrøbelige og stablet
   komponenter)
   advarede alle brugere, der ønsker at købe deres bærbare computere til at se og bagside ==== skal være stor og nyttige, når de nødt til at rense blæseren
   uanset hvordan du kramme det hele er støv før eller senere, og når der opstår problemer
   endnu noget stor omhu i rengøring af ventilatoren er skrøbelig og værre ikke findes i handelen
   for en eventuel udskiftning

  • Jeg fortryder alt, hvad der fanger. Jeg gør da jeg var barn. På det tidspunkt heller ikke interesse mig for meget udenfor, jeg ønskede at se, hvad der er indeni, og hvordan det fungerer elektronik.

   • Anthony sagde han

    Cristi tillykke til alt dit arbejde arkiveres dette site, Tak dele med os og udsætte din viden skriftligt og gøre tutorials vide hjemmeside, en masse tid, og selv om arbejdet i IT som elektronikingeniør, lærte jeg meget mange af jer er meget god og den hardware og software er vist som lille den verden, som udkommer nye ting, og vi har altid noget at lære på dette område, fordi teknologien udvikler igen tillykke.

 7. Ionel sagde han

  Hej Cristi,
  Tak for tutorial og tablet fordi min (samme model) gør nogle gange disse problemer.
  Men jeg vil gerne spørge dig, hvis du kender: Hvorfor tager du ikke gå spille butik?
  For to uger arbejder ikke længere, og jeg ved ikke, om problemet er software eller ej.

 8. Mihai sagde han

  [e-mail beskyttet] Normal brug holder mig batteriet, men hvis jeg forlader skærmen tændt + wifi på 4,5 minutter, falder det en procentdel på batteriet. For eksempel brugte jeg den normale skærm, jeg talte 1: 15 minutter Jeg lavede nogle billeder i går og kortfilm, og nu har jeg 63% batteriet, telefonen jeg læste frokostmosen. Hvem har S5 eller S4, er det så meget for dig at 5 minutter vil falde en procent?
  [e-mail beskyttet] Jeg gør det slet ikke coolt, min 2-procent batteri falder på den første. Anyway de siger de står til dig indtil 390 i timer. Jeg ved ikke, hvor sandt det er.
  Måske Cristi ville sige, at det ikke er normalt, og at Treu jeg skifte batteriet, eller gå til tjenesten.

  • Adrian Gudus sagde han

   Du forstår, at du har en smartphone, en rigtig lommeregner og ikke en simpel monokrom skærm telefon som Nokia 3310.
   Telefonen gør mange ting i baggrunden, som du ikke engang se dem. den største forbruger batteri er displayet. Prøv at holde lysstyrken så lavt som muligt, når du er hjemme eller på mørke steder, huset jeg holdt på nul (deaktivere automatisk tilstand og give skyderen lysstyrken til det maksimale for at venstre)
   Hvis du har en AMOLED skærm bruger en fuld sort baggrund som baggrund, fordi smartphones ved hjælp af en sådan skærm ikke er tændt på alle pixels til at vise sort (dermed spare energi) Undgå wallpapers bor (at flytte og har alle former for animationer røre)
   Galaxy S4 mig med sparefunktion aktiveret og sat til minimum lysstyrke ikke holder mig 1 dag, knap samle sig på 3 timers skærmen tid (kumulativ tid displayet blev tændt), som er grunden til, jeg solgte. Før du sælger det jeg købte et nyt batteri og fik det samme resultat utilfredsstillende.
   Når producenterne siger på sstand af bekymringer, der deaktiverer 3G (mobildata), WiFi, Bluetooth, ikke kalde og ikke give sms. Under sådanne forhold vil enhver smartphone holde dig meget, men forgæves smartphone, hvis du har Wifi, Bluetooth, GPS, stoppede 3G

   • Mihai sagde han

    Hej Adrian, Tak for svaret og forklaringer. Så du siger er det naturligt at falde med en hastighed 5 minutter. Jeg må ikke skræmme mig og gik til at tage drastiske foranstaltninger for at købe ab tjeneste eller nye Terios.
    Anyway min telefon er produceret i Vietnam, jeg troede, jeg ville være problemer som dette, da det ikke er produceret i Vietnam og sin mor i Sydkorea. Og ja, er Samsung Galaxy S5 G900F batteri fremstillet i Korea og samlet i Vietnam. Jeg bemærker, at der opstår telefoner pause i Vietnam. Jeg sætte problemet på denne måde. Jeg tænkte, at batteriet kan produceres på fabrikken til at blive svært beskadiget fabrik

 9. Anderson sagde han

  Hej Cristi, du kan lave en vejledning, hvor du kan fortælle os, hvordan vi kan slippe af med disse annoncer fra google, fra IKEA, fra Jeg ved ikke hvor osv. fordi det på ældre systemer indlæser WEB-sider.
  Selv den mest vi stadig nogle gange hæmmer især YouTube. God dag!

  • Internet-annoncer holde opdateret. Ingen reklamer, du aldrig finde indhold på internettet, fordi udgiverne ville have noget at spise.
   Hvis du ønsker et rigt internetindhold, skal du acceptere og reklamer.
   Hvad jeg ville have til at skære en hel skov, fordi jeg kan ikke solen i huset.
   Prøv at forstå, hvordan det virker, der bare ikke vil dø.
   Jeg synes det er bedre end at betale ud af lommen sites (som blade).

   • Adrian Gudus sagde han

    Så er vores rumænere. Uvidende, det er kun interesseret ofre deres egen interesse eller ej, og hvor mange ofre er andre som ham har fri adgang til information, i rumænsk, i et videoformat let fordøjes.
    Han er ligeglad hvor oplysningerne kommer, som er den, der giver det. Det gør ondt albue ønsker blot det problem, der skal repareres. Ærgerligt at vi har udviklet sig til sådanne skadelige vaner!

    • Anderson sagde han

     Jeg kan ikke længere, for der er annoncer overalt, se, jeg er ANTI-ANNONCERINGER, når du leder efter nogle annoncer, er jeg træt af dem, jeg vil indlæse indholdet rent uden andet vrøvl. Hvad der interesserer mig ved annoncer "Jeg leder efter bilfjedre" eller "Jeg leder efter en VPN-server", der må være noget.
     PS: Adriane, min far efterlader ubrugelige kommentarer, du ved hvordan man kritiserer hele dagen, Cristi sagde hvad han havde at sige, du løber også ind i diskussionen. Venligst, når du holder op med at svare på de kommentarer, jeg skriver en gang hver 5. måned, og jeg ved ikke, hvornår du hedder Cristi, tak ... du er en mindre administrator, men dit navn er ikke Cristi. Evet!

    • VasileTrying sagde han

     Husk, at og du var kun begyndelsen, ikke kun os romerne så, verdensomspændende
     hvis muligheden opstår alle forsøger at udnytte så meget

   • VasileTrying sagde han

    For at undgå at se g annoncer play adaway ansøgning og så skal du måske blive ramt med reklamer.
    Jeg ved ikke, hvorfor du reagerede så sarkastisk, fordi selv forfatteren til denne video tutorial præsenterede den følgende dag en tilgang til, hvordan man kan slippe af annoncer på internettet innavigare Android og endda Windows.
    Det kan ignorere eller give dig et konkret svar.
    Problemet er, at han spiser fra disse annoncer, mere eller mindre!

    I aftes så godt som muligt og "NO ADS"

    • Jeg var ikke sarkastisk, jeg forsøgte at forklare, hvordan tingene er.
     Jeg er heller ikke enig i aggressiv reklame, som "pop-up" "mus over" "rul over" "i indholdslink" eller andre djævle. Som bevis for, at vi her på videotutorial.ro kun har rene annoncer uden fælder.
     Du bør forstå, at vi ikke kan levere kvalitetsindhold uden finansiering.
     Vi har tilbage medier trusts, selskaber ikke sponsoreret, vi har ingen skjulte dagsordener, er uafhængige og ønsker at forblive.
     Vi elsker det, når vi får produkter til revision og foreslå, hvordan vi skal lyde revisionen. Der er masser af sites som dette og ikke ønsker at slutte sig til dem. Vi foretrækker at købe produktet med vores penge end at lave en løgner gennemgang.
     Mellem dig og os skal være en sammenhæng med forståelse. Der er behov for reklame, der sikrer uafhængighed.
     ATTENTION
     Når du finder et websted uden annoncer, skal du sætte et stort spørgsmålstegn.

 10. Mihai Ionescu sagde han

  Jeg købte også en sådan tablet, indtil videre har den ikke gjort mig til nogen "figur".
  Jeg har et andet spørgsmål ikke, hvordan man installerer GPS på ea.Poate nogen hjælpe mig? Tak!
  Videotutorialul er perfekt, god, tak pt.care. Kære alle.

  • Måske du betyde en navigation app. GPS er installeret og fungerer.
   Når jeg finder en blød god nok til at anbefale det, vil jeg lave en tutorial med ham.

   • Greuceanu sagde han

    Måske noget om et Her Maps at indtaste officiel tidligere Nokias navigationssoftware, nu partner Samsung Google Play snart,.

   • Ionescu m sagde han

    vente ,, mange tak, med agtelse og respekt m.ionescu

   • Ionescu m sagde han

    bare vent, tak på forhånd

    • Ionescu m sagde han

     Dl.Cristi. Han ønskede at hjælpe en ven til mig installere en navigation sof (IGO til pc), og programmet siger, at det kan ikke finde GPS. Mere please, hjælp mig med rådgivning, hvad de skal gøre.
     Jeg glemte at skrive, at jeg er ejer af en Lenovo-tabletter Miix 2.8
     Med venlig hilsen, m.ionescu

 11. Salut! nogen kan fortælle mig, om det er værd at tage en tablet Allview Wi7?
  PS: Jeg agter at tage, især for web browsing og Windows-grænseflade

 12. alex sagde han

  Jeg går ikke på en tablet vonino Shut Orin hd. hvad kan jeg gøre?

  • Hvis du ikke rører værker, det er godt at gå tablet service. Et hyppigt problem er at bryde tabletterne flex stik. Hvis det ikke er løsne garantere dig hjem, gå med hende til tjenesten.

 13. Cosmin sagde han

  God aften og mig nogen hjælpe mig? Jeg har et problem med en smartphone nemlig lenovoa328 problem ligger på følgende måde, hvis du starter tlf functoineaza normal og lige nu er det ømme når jeg sætter på standby og ringe til mig eller ønsker at komme ind i telefonen ikke kan jeg ikke opererer touch uld bare simpel batteri forbliver låst op af han genindført tilbage og arbejde er fair og optimalt, men når du trykker står ved det samme problem gentager
  tak

 14. Miha sagde han

  Salut.Am mig en problemer med lenovo tabletter .. For eksempel, se en video, og når halvdelen af ​​skærmen, den lange, sorte enhed enhed i sort og den anden halvdel er åben for mørkegrå. Jeg hører lyd, men kan ikke gøre noget til skærmen, ikke tæt og genåbne magt tableta.uneori skælve dårligt image. Kan nogen hjælpe?

 15. Sandu Teofil sagde han

  Ecranu ikke gå til en lenovo

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.