Premiere til Microsoft, Windows 8 leveres med forudinstalleret antivirus - video tutorial

Hej venner, i denne video tutorial vil vi tale om antivirus software, der er forudinstalleret på Windows 8, ja du hørte rigtigt, første gang Microsoft lægger Windows antivirus.
Antivirus software kaldes Windows Defender 8 og alle vil synes virker bekendt, er det dig at det ikke er den gamle Defender, som var rent faktisk en spyware. Dette er et realtime antivirus beskyttelse og antispyware beskyttelse, er faktisk en forenklet version af Microsoft Security Essentials, som vi gjorde en tutorial.
Grænsefladen er enkel, måske for enkel for nogle, men dette er en god ting, vi bør ikke spilde vores tid med indstillinger og forstå grænsefladen. Defender i Windows 8 er en antivirus, som du lærer med det samme, selv mest. uerfaren bruger vil vide, hvad de skal gøre. Vi vil gerne have, at mere software skal have en så ren og intuitiv grænseflade.
Da jeg kiggede gennem indstillinger bemærkede jeg, at der mangler noget, mangler den vigtigste indstilling for folk med entry level pc'er, det handler om at begrænse adgangen til CPU'en under scanninger. Samt i den endelige version af Windows 8 at have denne indstilling.
Alt i alt kan jeg sige, at det var en behagelig overraskelse at se, at vi endelig har en antivirus på Windows 8 siden installationen, Microsoft Security Essentials, som Defender blev gjort "omlæst" på, er en god antivirus med realtidsbeskyttelse, nej Jeg kan se, hvorfor Defender ville være bedre.
For brugere, der strejfer de farlige områder, der bør give tilstrækkelig beskyttelse antivirus, men dem browse gennem farlige områder og hente alt, hvad der passerer foran øjnene bør bevæbne sig bedre.

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 800 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian Cismaru

 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. sailorriver sagde han

  Tak for vejledningen, men min tvetydighed er relateret til startknappen, hvor kom den fra? Det ligner ikke det, jeg så i en tidligere tutorial.

 2. Cata sagde han

  Jeg forsøgte at køre vejledningen, og pluginet ser ud til at være revnet ... hvorfor?

  • CAIT har en meget god tutorial, har du sandsynligvis revnet på grund af flash hardware svagere.
   Prøv at gøre en opdatering til den nyeste version af browseren og flash.

 3. BGD sagde han

  God vejledning, men fortalte du os ikke, hvad du synes om opdagelsen af ​​denne nye Defender ...? Du har sandsynligvis testet det, før du udførte denne tutorial ... så hvad synes du om dets realtidsregistrerings- og desinfektionseffekt ...? Jeg ville være taknemmelig, hvis du ville svare mig, jeg har ikke besvaret et spørgsmål i meget lang tid ... ..

  • Bruger den samme motor som Microsoft Security Essentials. Det er ok til normal brug. Hvis du er flere Strider torrents, xxx og kram sucks, så skal du væbne dig selv bedre.
   For mig er dette antivirus alt, hvad jeg har brug for, men ikke alle mennesker er ens….

   • Nelu Gherghisan sagde han

    Xxx sites, men ikke får den daglige downloade filelist. Jeg har installeret Norton Internet Security. Jeg ville gerne forblive med Windows Defender i Windows 8. Tak for den lærer.

 4. Cristi sagde han

  Jeg ved ikke, hvilken premiere du ser i denne antivirus, der følger med Windows 8. Det er meget svagt at indtaste vira som ost ...

 5. Ionut sagde han

  Cristis tutorial er meget god. Jeg kan ikke vente på, at du laver en tutorial om "Magic Button", Windows, der dukkede op på din knogle. Jeg håber, det kommer så hurtigt som muligt. Flere tutorials!

 6. Cristi sagde han

  Microsoft Security Essentials var ved hjælp af den første version, der aparut.si snak ikke jeg udtrykte en mening af mine om denne virus, men det betyder ikke, at hvis jeg sagde, det er ikke at verden vil bruge svage, alle er gratis at bruge nogen antivirus der. :)

 7. Mihai sagde han

  Hej, jeg bruger Windows 7 Ultimate, og jeg har allerede denne antivirus "Windows Defender", så jeg ved ikke, hvad de tilføjede til Windows 8 ... sandsynligvis nogle opdateringer til Windows Defender 😛 ... så Windows 7 forbliver nej. 1 😀

 8. Vlad sagde han

  Videotutorial Hej, mange tak for, hvad du gør
  Hvordan kunne jeg have fokus på 2 vinduer i Windows Stifinder i Windows XP (at have aktivitet 2 vinduer samtidigt) kan det være? Hvordan? Du kan gøre en masse Videotutorial noget tak.

  Held og lykke alle!

 9. Vlad sagde han

  Hej Cristi og jeg vil gerne spørge dig noget

 10. ASUS sagde han

  Cristi, endelig satte Microsoft forudinstalleret antivirus på win8, det var også normalt, hvis det ville komme i fremtiden 2010 eller 2012, hvis det dukkede op, ville det være et operativsystem ("for brands"), så jeg fortæller dem. Nå, det vil betyde, at det vil være et "forudinstalleret Windows 8" at have antivirus og noget at skrive, hvilket betyder Office, det ville være OK for mig. (Som det er med Fujitsu-Siemens alu med Twinload Windows XP Pro Sp3 har sådan: Office 2007 OEM, Adobe Reader 7.0, Norton Internet Security 2007, Nero 7 essentials, NET.Framework 2.0 og drivere [ATI, Nvidia, Realtek netværk, lyd)] osv.

 11. Andu sagde han

  Faktisk, hvis det var ærlig, bør Microsoft oprette en funktion, der, imediar efter installation for brugeren at have et bord eller noget, hvorfra man kan vælge, hvad antivirus at installere (mindst være forsynet med alle versioner freeware) .
  Så med et enkelt klik for at være sikker.
  Jeg tror ikke, det er raketvidenskab ting, bør kun beskæftige sig med producenter af sikkerhedsløsninger, der en universel link at tilvejebringe de nyeste version af antivirus.
  Og det ville være tilfældet for browsere :).
  Ellers er dette antivirus er ikke noget som Windows Defender Cristi interface. Jeg kan ikke se hvad du så fælles for dem er Microsoft Security Essentials 100%.

 12. ADY31 sagde han

  Hej Cristi, jeg har et lille problem, det tillader mig ikke at gå ind i Windows Defender, det siger noget om "Windows Defender er blevet slukket og overvåger ikke din computer"
  og har en anmodning, hvis du kan selvfølgelig med hvilket program kan konvertere DVD til avi divx jeg prøvede tutorials din fortid om konvertering, men jeg ud at skyde uklar og filme originalen på DVD er det klart, vil jeg følge 2008 oprigtig og jeg lærte en masse ting i tutorials

 13. ADY31 sagde han

  Jeg glemte at nævne, at jeg har vinduer genvalgt 8 Tjenestemænd downloades fra deres hjemmeside som jeg Avast antivirus fri være det fra ham til ikke at tillade mig at få Windows Defender
  Jeg kender to antivirus ulige tilrådeligt at sætte en god aften

 14. AdrianGudus sagde han

  ADY31:
  Jeg glemte at nævne, at jeg har vinduer genvalgt 8 Tjenestemænd downloades fra deres hjemmeside som jeg Avast antivirus fri være det fra ham til ikke at tillade mig at få Windows Defender
  Jeg kender to antivirus ulige tilrådeligt at sætte en god aften

  Med hensyn til svaret på spørgsmålet om antivirus, gav du dig selv svaret! Windows Deender forbliver kun aktiv, indtil der er installeret et antivirusprogram. Når du installerer en sikkerhedsløsning, har Windows Defender "sund fornuft" til at tage sin egen fod og gå i dvale ...

 15. yonut sagde han

  dejlig tutorial !! du laver en tutorial om forfatteren på tysk, hvis du kan !! al respekt for stedet videotutoriale.ro

 16. ADY31 sagde han

  Hej tak for svaret
  Jeg indså, at jeg var ikke sikker på om det, men jeg bad dig ønsker dig en god og bedste zii

 17. florin sagde han

  Men hvis vi ønsker total beskyttelse, skal vi overveje at installere en firewall-beskyttelsespakke, og dette af to grunde: 1. Microsoft er bagud med hensyn til realtidsbeskyttelse bør kun bruges til devirus (min personlige mening), 2. At være et antivirus udviklet specielt til det nye Windows 8-operativsystem, der er bestemt problemer med dette, indtil Microsoft lærer at lave sikker software som Apple, vi er stadig ikke 100% sikre på, at Microsoft har avanceret lektionen i sit to-pengesystem "Windows Vista "

 18. Cristi sagde han

  Hej! Jeg installerede win 8 64, og det fungerer perfekt, det eneste problem er, når man ser fotos i fotoviseren ... det vil sige, det ser dem slet ikke, jeg får et lilla billede, og det er det… Eventuelle ideer?

 19. Csabaxb sagde han

  Hej alle, jeg har denne Windows 8 2 uger næsten, går meget godt, er meget hurtigere som 7, kan næsten alt gøre med det, hvad jeg gjorde med 7. Tied forsvar er Microsoft Security Essentials opdaterer, men er tynd, jeg bruger og anbefaler: Comodo Internet Security gratis. Af firewall er nej. 1. Jeg testede EICAR og leaktest, og min pc er ren. Jeg kan sige, at (næsten !!!) og www. på Månen! Jeg gik (smilende ansigt), men jeg er ikke blevet smittet, selv om vi blev angrebet! God tutorial til flere fyre.

 20. spighy sagde han

  min pc slukker ikke længere! hverken fra startknappen eller fra windows <hvis du har nogen idé, skriv til mig via e-mail. respekt for alle tutorials er OK!

 21. likeastar20 sagde han

  Windows-forsvarer eller Microsoft Security Essentials denne ting. Kan ikke kaldes antivirus ...

 22. Fanatic sagde han

  da jeg installerede betaversionen af ​​Windows 8, brændte min harddisk (jeg ved ikke hvorfor ...). Nu fandt jeg den "fulde" version på filelisten (selvom jeg hørte, at den fulde version blev vist den 15. august), og jeg prøvede igen installere, og det er ok
  alligevel ved jeg ikke, om min harddisk med betaversionen brændte ... simpelthen under installationen, da den genstartede, blev den fast i det billede, der annoncerer på pc'en (og jeg kunne ikke gå ind i bios ... jeg kunne ikke gøre noget) , Jeg fjernede hver komponent fra pc'en, og jeg så, at jeg kun kan gå ind i bios, hvis jeg fjerner harddisken (så problemet var harddisken) Jeg ved stadig ikke, hvad den har, den er i drift (heldigvis har jeg en garanti :)), mine dele går altid i stykker efter et par dage efter, at garantien udløber….
  Fasen er, at jeg på denne harddisk havde en bachelorafhandling, og jeg ved ikke, om jeg kan gendanne det længere (da jeg gik til dem, satte de den fase ind: vi gør alt for at gendanne dine data ... ja, han sagde det i kraft, som om det var registreret og baga caseta….)

Sig din mening

*