Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris

4K for alle! Vi 4K tv'er, men vi kan ikke se dem, filmede dine øjeblikke med Panasonic Lumix 4K G7, som er en type mirrorless kamera, hælder kraftigt mod video, med optagelseskvalitet 4K god pris. Og hvis vi ikke har tv 4K hvad? Vi vil have, og så er vi glade for, vi filmede 4K.
Indtil videre 4K kvalitet filme, var forbeholdt maskiner end 1000 euro. Panasonic Lumix G7 indfører demokrati videokvalitet og funktioner til en meget overkommelig pris. Dybest set G7 er billigere end entry level DSLR, og byder på meget mere.
Når det kommer til billeder, Lumix G7 gøre et godt stykke arbejde, men kan ikke sammenligne med de bedste DSLR. Opløsning og JPEG algoritmer hjælper ikke for meget. Anyway, billederne er genereret af G7 er temmelig godt, og kun en ekspert øje kan se forskel. Det er forståeligt, da den noget mindre sensor (APS-C end eller Full Frame).
Men det gør ikke noget, hvis de billeder, når vi 4K drøm, og jeg mener ikke bare opløsning. Jeg mener farven, detalje, dynamikområde osv
Ironisk nok G7 sensoren er bedre end den på GH4 (hans ældre bror), koster dobbelt så meget. I svagt lys har Lumix G7 1 stop over GH4.
Jeg gjorde nogle optagelserne med Panasonic Lumix G7. De første skud var jeg lidt kastet tilbage, og jeg har ikke overvåge eller TV 4K; Detaljerne er utroligt, perfekt farve og dynamiske område ....
Når jeg sammenlignet Nikon D5200, havde jeg ikke tro det, ligesom Nikons 1990 blev gjort; Det virker som at se et bryllup filmet på VHS, jeg troede, at disse er centrale DSLR ...
DSC_6303

Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris

En par udtalelser ...
Autofokus:
DSLR er ligesom dobbelt krydstype fasedetektering, alle inden for på, hvor hurtigt farten. Ved første virkede det, at hverken fokuserer, som gør det sjovt ...
Panasonics patenterede teknologi kaldes DFD, at "dybde fra Defocus". Dybest set er det et sæt af formler, at kameraet finder anvendelse afhængigt af brændvidden, linsen egenskaber og den Defocus foran og bag motivet. Hvem ved, hvordan det fungerer, det er sikkert, at gå, og går meget godt selv i mørke.
manuel styring
I et ord, fremragende. Alt er lige ved hånden, og du kan som regel ombooke Knap på næsten enhver enhed.
Foto kvalitet
Nikon D5200 hvis jeg ville give ham noten 9, ville Panasonic Lumix G7 Jeg giver 8-8.5 fordi JPEG filer kunne være bedre. Ikke har problemer med RAW, JPEG websted, men kunne være bedre.
Ergonomi
Et kamera kan lave de hotteste billeder eller film i verden, hvis du ikke føler dig godt om det, intet "hvor kærlighed er ikke ...". Heldigvis Panasonic G7 er en behagelig og nem at bruge enheden. Måske hvis nogle knapper var lidt højere, det var perfekt.
Batteri
Store, næsten 2 timers video 4k. Hvad kan du ønsker mere?
filme 4K
De penge ... I alle normale budget, at kvalitet er utroligt. Youtube finde sammenligninger mellem GH4 / G7 og professionel biograf værelse, Red Epic, Arri Alexa osv Selvfølgelig, nu kan du ikke sige, det er et professionelt kamera, men billedkvaliteten er uovertruffen i forbrugernes segment.
Full HD 24 / 50 / 60 fps
Jeg har næsten glemt, dette rum skydning og fuld HD. Måske mest interessant er HFR i 50 fps for os i Europa, hvis du bremse, slowmotion du kan få en meget god kvalitet. For at glem ikke, har du 1 / 100 Shuter hastighed.
Jeg lægge mange funktioner til hurtigt at minde dig:
4K foto med pre brast, start / stop og brast 30 4K billeder per sekund, som du vælger en.
Snap video, video 8 sekunder til rack fokus.
Facial anerkendelse, til 6 sider (gå godt)
Indlæg Focus, Focus tage billedet og efter.
Autofokus på nærmeste øje
Time lapse flere på hinanden følgende billeder monteret i en video
Stop animation, laugets Gopo
HDR-billeder uvirkeligt
Multiple eksponering for billeder med spøgelser.
Profilbillede kompleks (CinelikeD og CinelikeV)
Zebra for advarsel om de i udsatte områder
Fokus toppet, manuel fokusering bistand
Hvis du ønsker at vide detaljer i forbindelse med dette kamera, kan du kontakte mig kommentarerne, jeg ønsker ikke at bore folk.
Panasonic Lumix G7 14-42mm kit linse (den f64)


Video Review - Panasonic G7, 4K kvalitet til god pris


Relaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Liviu sagde han

  Panasonic Lumix GH3 bruge et foto kamera. Kan jeg skyde omkring to timer med et batteri belastning. Det mishager mig, at jeg ikke kan skyde mere end 30 minutter kontinuerligt. Er der nogen måde at slippe af med denne begrænsning? Den model, du har indsendt Cristian, også har grænser sat? Tak og god dag.

  • Næsten alle kameraer der sælges i Europa har denne begrænsning på grund af skatter kameraer. Hvis du optager i løbet 30 minutter, betyder det, at det er kameraet og er opkrævet ekstra.
   Jeg tror 30 minutter er tilstrækkelig.
   Hvis man vænner sig til kameraet, vil du vide, hvordan at undvige problemet.

 2. Hvor har du køber med 2000 løver? Jeg finder ham ... kun omkring 4000.

  • Adrian Gudus sagde han

   Du linke direkte til produktet fast ovenstående video! Skrevet i rød, hvad tror du er skrevet i rødt?

 3. Andi`s sagde han

  Hej, Jeg har en anmodning til dig, give mig nogle råd. Er at organisere en dåb og tale med fotografen havde foreslået, at alle optagelserne til at gå på en hdd (for kvalitet) og ikke bruger dvd'er.
  Kursus dvd'er er ridset og give dem lidt ... .. Hvad skal jeg gøre? tak

  • Liviu sagde han

   Jeg tror, ​​at anbefalingen er god fotograf. Men hvis harddisken pauser ville være nyttigt at have en backup DVD'er. De dvd'er, du kan derefter kopiere den nye HDD filme dåb. Det er stadig uvist filme størrelse og muligheden for fragmentering på DVD'er.

 4. Hej, har fokus ikke sige noget ... du gjorde -Automatisk manuel fokus?

 5. Catalin sagde han

  Panasonic g7 kan bruges på video begivenheder?

 6. Bogdan Bezi sagde han

  Tænk Panasonic G7 med en steadycam er et godt valg? Jeg mener, at det har intet billede stabilisering, billedstabilisering og den næste model fra Panasonic synes at slutningen af ​​august i Romania.Voi 80% af tiden ved hjælp af kameraet på et stativ i huset og udenfor vil bruge en stabil cam.Ce tror du? Jeg kunne gøre et bedre valg?

 7. Roxana sagde han

  Hey! Jeg har brug for nogle råd ... Jeg vil have et kompakt kamera til at tage nogle billeder og videoer af høj kvalitet og bruge den til ferier, vigtige begivenheder. Jeg ved ikke, hvad jeg skal vælge mellem Canon G7X Mark 2 og det kamera, du præsenterede. Hvilket valg skal jeg lave? Jeg ville genkende dig, hvis du hjælper mig.

 8. Tinel sagde han

  Jeg har G7 i 2 år, Canon ved det ikke, men det er en kompakt en, en anden klasse - end G7, der ikke er kompakt, den er spejlfri (den har en meget større sensor - blandt andre)
  Min mening: hvis du kan lide at lære og ikke gider at trykke vandet for at få perfekte billeder / videoer, tag G7; hvis du vil have noget at tage billeder / videoer af god kvalitet uden hovedpine, tag canonen.

 9. NORRIS CHIRILIANU sagde han

  Hilsner! Jeg vil købe dette kamera… Jeg fandt to sæt tilbud… g7 med 14-42 for 2000 lei eller 12-60 for 2300 lei. Hvilket synes du er bedre?

  • 12-60mm-kittet er bedre, det er forskellen værd. På G7 såvel som på andre mikro 4/3-enheder, i den video, du beskærer, og ved 14 mm med afgrøden har du ikke så vidvinkel, så 12-60 mm får dit hår til at se bedre ud.

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.