Intel samling AC 7265 bedste wi-fi-netværk card

Intel samling AC 7265 det bedste board wi-fi-netværk

Hvem ønsker ikke et Wi-Fi hurtigere og mere stabil? Det var tanken, da jeg begyndte at ændre mit netværkskort i din bærbare computer; Det er uacceptabelt at have bedre forbindelse til telefonen som den bærbare computer.
Min bærbare computer, Acer Aspire V Nitro (VN7) kom med et netværkskort Atheros. Som det er kendt, Atheros kort er ikke det bedste; Og hvordan jeg ønsker at have en stabil forbindelse, sætte vognen et netværkskort Intel AC 7265, som uden tvivl er den bedste trådløse kort i øjeblikket på 5 Ghz, og næsten lige så god på 2,4 Ghz som bord Killer wifi 1525, som ironisk nok, er også lavet af Qualcomm (Atheros).
Blandt andre bestyrelser Wi-Fi, AC 7265 Intel netkort er et meget økonomisk og derudover Wake On LAN acceptere, Cam sjældent et trådløst netværkskort.
Udover det gamle kort QCNFA222 Atheros, som nåede maksimum 300 Mbps netværkskort Intel AC 7265 867 nå Mbps faktiske download-hastigheder højt. I tests i stand til at trække AC 7265 560 520 Mbps download og upload med Speedtest Mbps. Disse resultater er meget godt for et trådløst netværkskort.
Intel samling AC 7265 det bedste wi-fi-netværkskort
7265 AC-forbindelsen er meget stabil og holdes stabilt på tværs af alle programmer, der kører på PC.
Vender tilbage fra standby er hurtig, mens forbindelsen er lavet lige før billedet vises på skærmen.
Intel AC 7265 er et netværkskort, der vil gøre dig glemme, at du bruger en trådløs forbindelse. Ligesom du kabel net, så længe du opholder dig inden for rækkevidde.
Brug af Intel sortiment er omkring 7265 40 AC-60% højere end med Atheros, men er mere stabil. Frakobling er knap nok selv, hvor du ikke forventer at have dækning.
For første gang siden jeg tog den bærbare computer, jeg bedre dækning end telefonen, utroligt!
Uden tvivl, Intel AC eller AC 7265 7260 er den bedste wifi netkort på dette punkt.
Anbefal!
Hvis du ønsker at opgradere, omhyggeligt studere din bærbare computer og se, hvad du har netkort slot. Du er nødt til at skrue og at glemme, eller at søge de supportfora.
Er to plader af wi-fi-netværk: M2 og mini PCI.
Pris Intel AC 7265 (trådløse kort)Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. ønsker sagde han

  For pc-netværk kort, som du anbefale? Tak!

 2. caisindonici sagde han

  Thankyou igen

 3. Cristi hvorfor det er så vigtigt at installere de nyeste drivere til dit grafikkort, lydkort, og andre.

  • Adrian Gudus sagde han

   Det kan bruges af operativsystemet til deres maksimale potentiale, operativsystemet til bedre at forstå din hardware (grafikkort, chipset, processor, WiFi) til at styre og bruge det effektivt

 4. Ioana sagde han

  wifi netværkskort køre der, og det er, hvad du kan lide?

 5. Anderson sagde han

  Hej Cristi og jeg er på min laptop i 2008, alle wi-fi-netværk card Intel® Wireless WiFi Link 4965AGN og dengang de satte 5GHz N, meget hårdt dengang at se noget 5GHz netværk. Flertal af bærbare computere nu, hvis du ikke giver mere end ham, du har kun 2.4GHz N. netværk på den tid jeg har givet en masse penge på din bærbare computer, så er det for dyrt og blev brugt Daia.
  PS: Jeg kan sige ikke altid arbejde for at sætte de nyeste drivere, fordi jeg har mødt hidtil 2 spørgsmål, nemlig:
  1. Bestyrelse Wi-Fi fra din bærbare computer, når du indtaster World of Tanks at hente den nyeste version. Spil Connection Limited opstå efter et stykke tid blot døende for at se andre IP-netværk 168.254.658.1 bla bla. Wi-Fi var stoppet efter at gå 10-20 sek stoppet, og indtil jeg fjernet alle Wi-Fi-drivere, og indtil jeg forlod vinduer lager gik ikke nogen farve.
  2. På et HD5770-grafikkort med den nyeste AMD-driver på W7 havde jeg ikke HDMI-lyd i kontrolpanelet ved lyd, det fortalte mig Enhed i brug: problem …… bla bla Og indtil jeg satte en ældre driver fra 15.7.1 til 13.10, fungerede det ikke, nu efter at jeg satte 13.10 i Kontrolpanel på Sound, skriver det ikke Devicein Use længere, og det lyder.

 6. Det har en af ​​NIC chipsets præsenteret af Cristi over bord forbindelse til PCI Express x1, så tjek at dit bundkort understøtter det.

  http://www.pcgarage.ro/placi-de-retea-wireless/gigabyte/gc-wb867d-i-rev-20/

 7. Milov Florin sagde han

  Hej Cristi,
  Jeg vil ikke have dig børste, men tillykke PTR. dine kolleger og dine tutorials. Jeg 53 år og virkelig hjalp
  tutorials til at komme sammen bedre din bærbare computer. Jeg har en TP-Link router og Archer C9 alle ser en dual-kanal plade ptr. min bærbare computer. Overalt Ebey hvad jeg fandt jeg fik at vide, der ikke er kompatibel bord befandt mig med min laptop model. Aum spørge dig, om du går på LENOVO G560? Jeg har ændret noget i laptop SSD 120G, mem. 8G DDR3 1066, i5 M560 gen1 processor.
  Tak og måske du har tid til at svare mig og mig.
  Regards
  Florin Milovic

 8. Florinov sagde han

  Kære Cristi,

  Jeg kiggede udgave Mini PCI Express slot til dette netkort, men jeg fandt intet!
  Måske du betød at AC 7260?

 9. Milov Florin sagde han

  Dette er i øjeblikket mit bord netværk. Jeg tror, ​​jeg gav de korrekte data, hvis den bærbare computer data længere vil have noget du kan give bare, at jeg kan hjælpe korrekt ptr købe en dual channel boards nål.
  Tak.
  Microsoft Virtual WiFi Adapter miniport
  Qualcomm Atheros Wireless Network Adapter AR9285

 10. Silviu sagde han

  Hej,
  Jeg har en Samsung Galaxy S4 SGH-M919 T-Mobile USA 4.4.4 Android-software, men det rumænske sprog ikke er installeret, jeg ser for bøger i Play Store ikke kan finde i rumænsk kun engelsk. Kan du hjælpe mig venligst fortælle mig, hvordan du installerer sprog rumænske eller bløde dragter mig for ovenstående model, der indeholder og rumænsk sprog?
  Tak, alt det bedste!

  • Daniel Radu sagde han

   Jeg tror, ​​du skal sætte CyanogenMod, der er en tutorial kaldet "Sådan installeres CyanogenMod, det bedste rom til Android-telefoner og tablets"

 11. Cypern sagde han

  Jeg har en asus leptop X550LC model med Qualcomm Atheros netkort værd AR9485 udveksling variant Præsenter dig selv tutorial Jeg er interesseret i din mening.

  Tillykke med tutorials ……… ..

 12. LucianGL sagde han

  Jeg med: Qualcomm Atheros Network Adapter Wireless Network Adapter AR5BWB222
  (Killer Wireless-N netværkskort 1202), nåede download hastigheder (uTorrent, IDM) på ~ 12MB / s via trådløs forbindelse.
  Dybest set er der er en stor forskel fra kabeltilslutning.
  Routeren går gennem 2.4 GHz udbyder UPC Irland.

  En vis forslag ville være at tage i betragtning som en trådløs adapter, der er kompatibel med Mac OS X drivere fra. Ikke meget længere, og vi vil have det meste af OS X i dual boot med Windows eller nogen af ​​den ønskede OS

 13. LucianGL sagde han

  Cristi langs netkort du bare forbedret det, kan du gøre en forbedring majora.Uite hvad jeg mener, forstår du ideen:
  https://www.youtube.com/results?search_query=external+graphics+card+for+laptop

 14. Cypern sagde han

  Hej, efter hvad jeg ser, er der ikke meget online i rumænske butikker, hvad jeg fandt er denne model Intel Dual Band Wireless Network Card-AC 7260 2 × 2 AC + BT, hvad synes du Cristian er den store forskel?

 15. Cypern, lave en narre os eller har problemer med at se, sidens link til netkortet vist i videoen.

  • Cypern sagde han

   For min bærbare model asus x550LC er ikke det samme kort præsenteret af cristian er umpic anderledes med en anden montering de samme specifikationer, på emag præsenteres, men er ikke på lager, så vi spurgte om modellen AC-7260 (findes andetsteds) eller hvad er forskellen AC-7265, for dette er kommentarfeltet, der skal informeres om ikke at være ærlig ………………… ..

 16. Sorin d sagde han

  Salut! Jeg vil også gerne ændre min netværkskort på en Toshiba Satellite l50-b-2c8. I øjeblikket 3160 jeg AC Adapter Intel® Wireless Dual-Band, 1x1AC, M.2 Card + Bluetooth, som jeg forstår ville have den samme slot. Hvad tror du? http://www.emag.ro/adaptor-wireless-intelr-ac-3160-dual-band-1x1ac-m-2-card-bluetooth-3160-ngwwb-r/pd/DZSPDYBBM/

 17. Sorin d sagde han

  Cristian flere spørgsmål, hvor hurtigt torrent download på dit nye kort?

 18. Hej Cristi, jeg skiftede det Intel AC 7265 M2-formatkort med et Intel AC 7260 mPCI-E, jeg sendte det første kort tilbage, refusionen af ​​det betalte beløb fandt sted uden at jeg anmodede om det, jeg vil nævne det på dagen der modtog kortet tilbage og returnerede pengene. Jeg bestilte fra amazon Germany. Jeg testede tavlen hele denne tid, og jeg vil give dig retfærdighed med hensyn til signalstabilitet, responstid, når windows er i log-on-sekvensen , har du allerede en internetforbindelse. Jeg havde slet ikke det gamle problem med "begrænset forbindelse". Den maksimale hastighed, jeg nåede, er 433 Mbps (jeg har en dual-band-router, der ikke kan overstige 450 Mbps i 5 Ghz-båndet ); på udenlandsk torrent (ekstern) downloadede jeg med 10-11 MB (jeg har et 100 Mbps abonnement). Forbedringen af ​​den trådløse ydeevne er indlysende (den originale kort på den bærbare computer havde maksimalt 72 Mpbs, afbryder ofte, begrænset forbindelse osv. )
  Jeg skrev en revision og selvstudie Lenovo laptop, straks efter vi løst problemet, men måske har du ikke skrevet vazut.Am her igen jeg hørte erklæring fra slutningen af ​​tutorial, jeg gerne takke dig og jeg følte taknemmelig for, at du gav mig meget gode råd.
  Jeg anbefaler alle Intel trådløse kort AC 7260, 7265 AC! Tjek det format, du har brug for, gå til Ark Intel og konsultere tekniske data plade cumparati.Aveti du agter at være den samme format, men omsorg og opmærksomhed til at være så skruer placeret med hullerne på bundkortet af den bærbare computer hårdt uluiNu ændre!
  En anden ting: de forskellige steder jeg læste nogle kommentarer fra folk, der ændrede deres oprindelige bærbare antenner, ønsker en mere stabil signal, derefter havde en række problemer: afbrydelser, etc.Nu ændre antenner ! kun trådløse kort!
  Cristi Tak igen! Thumbs up!

 19. Howdy!
  Jeg har et spørgsmål til en bekendt brudt bundkort, opfordrede BIOS-opdatering diskette efter diskette ikke har læst ordentligt og korrupte BIOS. Hvordan kan gendanne BIOS til livet, sætter jeg tester og synes FF. Må jeg sige kan gøre eller smide det i skraldespanden?

 20. Hvad model bundkort er det? Det er en bestyrelse PTR desktop, laptop?
  I princippet kan det genoplive, jeg synes, vi skal se igen blinke, men jeg tror efter en pind usb.Descarci BIOS producentens originale side, og derefter foretage en bootbar flash stick.
  Se disse videoer på youtube og måske noget hjælp:https://www.youtube.com/results?search_query=restore+broken+motherboard+bios+after+unsuccessful+update

  • Bundkortet er MSI MS-6788 848p NEO, BIOS er AMI og tester bundkort og antændes kode vises FF + 5v, + 12v, + 3.3v, -12v, CLOCK og PCI FRAME, IRDY , og reset blive på meget lidt, og det landede RESET blinker lidt mindre og ophold på.

   Jeg har en ASUS P4P800-E Deluxe og der ligner, hvor det er blevet ændret ansigt BIOS, fordi jeg sætte mig en Celeron 2.0Ghz og gå glat, det låser i POST, men hvis du sætter en Prescott 2.8Ghz starter, når han ønsker, fejlkode vises D4 og ophold på PCI Ramme og IRDY og lyser ikke noget på skærmen. Hvis du stopper og genstart sker Bad BIOS Checksum og jeg beder Floppy eller CD-ROM, jeg gav Floppy med bios 1008 og gør det selv efter en nedlukning og genstart D4 eller undertiden begynder og gå ind BIOS giver Gem indstillinger og genstarter, når POST vises d0, d1, d4. Nogle gange, når jeg stadig flash udseende bios vises artefakter på skærm, men det var grafikkortet jeg sætte videoen på PCI Maxtor Graphics 2MB (1990-1991) efter jeg genstartet og så D4 efter Iara gå ind i BIOS, genstart D4 blok og vises nu og da Bad BIOS Checksum Recovery og synes -Jeg gav i ét.

   D0 opstå, når du går, d1, d5, d6,38,84,85 bip-bip i BIOS Setup dato og tid show 00,07 efter genstart FF, d1, d4, d6 og vises Bios Checksum Bad E9, F3 FC. Jeg tror, ​​det er BIOS chip defekt.

 21. Roxana sagde han

  Det kan installeres, selvom den bærbare computer wifi kortet kom med et bundkort med standard b / g / n?

 22. Dan Dorobantu sagde han

  Efter denne vejledning besluttede jeg at ændre mit trådløse kort. Jeg købte intel ac7265, og da jeg tilsluttede den til min bærbare lenovo g50-serie, er overraskelsen “uautoriseret trådløst netværkskort tilsluttet. sluk og fjern det ”. Det er værd at nævne, at jeg er opdateret med bios-opdateringen, jeg ved, at lenovo / ibm er med "fru accept", men ikke sådan. spørgsmålet er, om der er en løsning, kan jeg til sidst bruge dette kort. Tak på forhånd!

 23. Fra hvad fortælle så det ser ud, kan du prøve at afbryde med en: skærmkortet, Ram, CD, Floppy, etcDescarca Bios original og prøv en flash ren længere og metode til at fjerne batteriet fra bundkortet og jumper..

 24. Roxana, kan montere et trådløst kort AC, selv om bestyrelsens oprindelige notebook er standard B / G / N, og jeg havde en plade alle B / G / N, vi erstattet den med en Intel AC 7260 M-PCI og gå perfect.Ai brug for en dual-band router AC ptr opnå specificerede hastigheder på producator.Ai pleje kortformat: M2 eller M-PCI

 25. Gabriel sagde han

  Hej, jeg installerede også Intel Dual Band Wireless-AC 7260 2 × 2 AC + BT trådløst netværkskort, Retail på Samsung 300E4A / 300E5A / 300E7A / 3430EA / 3530EA windows10 64-bit operativsystem startede uden problemer
  Speed ​​Hent 5 test 379.64Ghz Mb / s Upload 208.89 Mb / s per bane 2,4Ghz Hent 219.35 Mb / s Upload 173.40 Mb / s
  Jeg testede Netgear router med RDS 7000 R1000
  ulemper:
  Bluetooth virker ikke, og jeg har en forundret, hvorfor det kun fungerer i nonstandard 802.11 a / b / g
  De standard konfigurationsindstillinger 802.11 I n eller ac
  Venligst, hvis du kan hjælpe mig med en forklaring eller hvad skal jeg gøre setrari
  tak

  • Adrian Gudus sagde han

   Find vores vejledning "Forøgelse af den trådløse hastighed for kanalbåndbredden" i søgefeltet øverst til højre. Det er vigtigt at læse teksten over vejledningen

 26. Lucian sagde han

  Hvor god er denne netværkskort, hvis jeg vil gerne bryde en wi-fi adgangskode?

 27. Hej Cristi, Jeg har en Acer bærbar Nitro VN7, som din mislykkes i Windows 10 med skalering display, vi sat til at tilpasse din skærm 125%, men det generer mig, at nogle programmer ikke kan ses tydeligt ligesom skype , Yahoo! messenger vinduer etc.In 8.1 ingen problemer, fordi vi Acer Hurtig adgang-Optimeret Display Scaling.Intr virkelig AR5BWB222 Atheros trådløst kort er type N 300Mbps jeg fangede hendes pels 239Mbps.Am jeg bestille for Intel bord AC 7265 fremragende tutorial.Multumesc!

 28. Enemy Petrica sagde han

  Hej Cristi Jeg gjorde kommando til AC 7265 Intel bord, jeg montato og jeg mødte et problem og ikke ved, hvordan vi kan løse det, hvis du venligst kan hjælpe mig vises på skærme, Uautoriseret trådløse netværkskort er tilsluttet. strømmen og fjerne det, hvordan man løser problemet tak

  • En god idé ville være at gøre en BIOS-opdatering.
   AC7260 og AC7265 Intel NIC er forholdsvis ny.
   For et par måneder siden, hverken min bærbare computer ikke godt med dette netværkskort.
   Lav en BIOS-opdatering.

 29. Enemy Petrica sagde han

  Hej Cristi Jeg gjorde kommando til AC 7265 Intel bord, jeg montato og jeg mødte et problem og ikke ved, hvordan vi kan løse det, hvis du venligst kan hjælpe mig vises på skærme, Uautoriseret trådløse netværkskort er tilsluttet. strømmen og fjerne det, hvordan man løser problemet tak leptop er en lenovo G50-70

 30. valentin sagde han

  Hej Cristi Jeg har en sony vaio vgn-fw11l og jeg vil gerne ændre wifi-kortet, problemet er, at jeg ikke ved, om det er kompatibelt med Intel 7265 .... (Jeg åbnede den bærbare computer, og wifi-kortet er MODEL 512 AN_HMW INTEL WIFI LINK 5100) ... hvis du kunne Giv mig nogle råd. tak skal du have

 31. Hej,
  I denne model af bærbar: Toshiba Satellite l750-1n0 kan ændre netværkskort Atheros tee AR8152 / 8158 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.20). Jeg vil gerne bytte med en 10 / 100 / 1000.

  Tak,
  En smuk dag!

 32. Michael S sagde han

  Efter denne tutorial, besluttede jeg at ændre mit trådløse kort selv.
  ac7265 intel vi købte og det tidspunkt, hvor jeg tilsluttet det
  min lenovo laptop serie B70-80, overraskelse
  "Uautoriseret trådløse netværkskort er tilsluttet. strømmen og fjerne det. "
  Det er værd at nævne, at er opdateret BIOS-opdatering,
  Spørgsmålet er, om der er en løsning, du kan bruge til at følge dette board.
  På forhånd tak !!!

 33. Kappas sagde han

  Jeg besluttede at ændre mit trådløse kort selv.
  Ac7265 intel vi købte og det tidspunkt, hvor jeg tilsluttet det
  min lenovo laptop serie B70-80, overraskelse
  "Uautoriseret trådløse netværkskort er tilsluttet. strømmen og fjerne det. "
  Det er værd at nævne, at oplysningerne er up-to-date BIOS,
  Spørgsmålet er, om der er en løsning, du kan bruge til at følge dette board.
  På forhånd tak!

 34. Anthony sagde han

  Hej,
  Jeg har et spørgsmål: intel® ac 7265 trådløst kort er kompatibelt med denne notebook: Laptop Acer Aspire E1-572G-54204G50Mnkk ??? den bærbare computer har Qualcomm Atheros AR956x-kort, men jeg ved ikke, hvilken grænseflade M.2 eller Mini PCI har ... Kan du forklare mig også mig??

  Tak på forhånd

 35. Silviu sagde han

  Hej Er der nogen vide, hvor jeg kunne købe 7265 AC model?

 36. Gabi sagde han

  hej, jeg købte mig dette år 7265 intel trådløs adapter, jeg har installeret den nyeste driver fra intel, men jeg kan ikke se .I 5hgz netværksrouter virker meget fin nål trendnet.in 2.5hgz. en gennemgang ville være awesome.

 37. laurbær sagde han

  Hej Cristi,
  Hvis du kunne guide mig, hvorfra du købte dette netværkskort "intel ac 7265" ... Jeg søgte på nettet, og jeg kan ikke finde det. på EMAG udsolgt, fandt jeg det kun på Amazon.
  tak på forhånd

  laurbær

 38. Eugen sagde han

  Jeg købte og jeg kan lide det, men for en desktop bundkort Asrock Z270 PRO4 fordi det har wifi m.2 slubbert.
  Problemet er, at de ikke ved, hvilken type antennekabel til at købe. Jeg forstår, at det tager MHF4, men få sælgere specifikke kabeltype og ikke ved, hvad de skal gøre.
  Hvis du kan hjælpe mig med et svar ville være super.
  På forhånd tak.

 39. ROBERT sagde han

  HELLO!
  Jeg har en Sony Vayo bærbar computer - SVE-1712BCXB - Eget netværkskort - Atheros - AR5B225,
  Jeg købte et andet netværkskort fra Intel - AC-7260, med dette kort fra Intel fungerer min Bluethoot ikke.
  Jeg installerede Intel-driverne forgæves.
  Kan du hjælpe mig?

  Tak!

 40. Claudiu sagde han

  God Cristi! Jeg har set, at der er forskellige kontakter mellem de to brædder. Er det ikke et problem?

Sig din mening

*