Operativsystem installation video tutorial VirtualBox

Dette er den seneste tutorial video serie af tre tutorials VirtualBox.

Nu viser vi, hvordan du installerer et operativsystem i et virtuelt miljø, blot ved hjælp af et ISO image af operativsystemet.

Vi valgte Linux, fordi det er gratis, men mange mennesker ikke bruger det, hvorfor? Fordi denne OS bruger en anden filtype end dem, der kendes fra Windows (fedt, fedt 32, NTFS).

Denne ulempe kan elimineres ved hjælp af VirtualBox som anvender en virtuel harddisk.

Men for at se videoen tutorial.

by Cristian Cismaru

ATTENTION

For din visuelle komfort i denne tutorial video kan ses i fuld skærm (fuldskærm)Relaterede TutorialsKommentarer

 1. Adrian sagde han

  OK jeg kom tilbage ... Jeg sendte en anden video. Jeg så med stor interesse denne serie af videoer med virtualbox, fordi jeg er træt af at lave fejl på mit system og have en svagere, kan jeg næppe rette fejlene, jeg besluttede at Jeg tager denne lille "marsvin" virtuelle kasse, så jeg kan prøve mine programmer stille. Nu lykkedes det mig at installere det, og jeg satte et operativsystem på det, nemlig windows xp SP2 clean! men mit spørgsmål er: hvordan har jeg et net i virtuel boks? Jeg har net via RCS ... Jeg fulgte trinene i den virtuelle boks med ... ny forbindelsesguide, jeg indstillede brugeren og trinnet, og når jeg tilslutter, forbinder det ikke, så hvordan har jeg et net på virtualbox? Jeg ville være taknemmelig, hvis du endda kunne lave en tutorial eller give mig en kommentar her med de trin, jeg skal følge, hvis dette er lettere for dig. Hav en god aften og ved, at du laver et godt stykke arbejde !!! Med venlig hilsen Adrian

 2. admin sagde han

  Jeg har ikke netto RDS, men vil spørge at se, hvem der har og se, hvad jeg kan gøre.
  Indtil en anden ser du, at du i indstillingerne har en ting kaldet "installer gæstetilføjelser", og måske opnår du noget med det.
  CITE PCS så mange problemer.
  Tak for jeres besøg og kommentarer.

 3. Hvis du har en computer, der ikke er helt så stærk til Vista til at køre temmelig godt på det, kan jeg stadig prøve en sist.de op. vista på min computer ved hjælp af VirtualBox site? Der er installeret jeg XP på min computer en bevægende ganske godt. Ærligt fortælle dem, jeg har downloadet en vista torrents, og jeg vil prøve at se, om det er godt, og det er derfor spørger jeg.

 4. admin sagde han

  Du kan prøve på virtualbox ethvert operativsystem ikke kun vinduer.
  Du kan prøve: Windows Vista, Windows XP, Windows 2000, 7 Windows, Linux, FreeBSD, Solaris og mere.
  Udover operativsystemer kan du installere ny software til at teste dem i et sikkert miljø uden at det påvirker dit operativsystem.

 5. tak

 6. Marius sagde han

  Jeg hilser dig, gør et fantastisk stykke arbejde med video-tutorials, fandt jeg mange programmer, som jeg havde ingen anelse om der som denne VirtualBox.
  Det er utroligt, hvad der kan gøres med dette program, men jeg havde problemer med at forbinde til internettet, USB-stick eller lyd.
  I går fandt jeg et program langt mere avanceret og så enkel at sætte op;
  VMware Workstation hedder 6.5, jeg installerede det, og jeg har aldrig haft problemer
  forbindelse til internettet (RDS), automatisk stick ser, og VMware Tools kan bruge kopiere, indsætte eller trække og slippe fra vært til gæst.
  Cristi du kunne gøre en tutorial og om VMware?
  Tak og fortsæt det arbejde!

 7. Og med virtuel boks kan du have disse muligheder, men du skal installere noget ekstra efter installation af det virtuelle operativsystem "INSTALLER GÆSTTILSÆTNINGER"
  I hvad der vedrører WMware, vi gør tutorials og om WMware spiller, men WMware server.

 8. Marius sagde han

  Jeg installerede gæstetilføjelserne men jeg kunne ikke oprette forbindelse til internettet, sandsynligvis fordi PPPoE-forbindelse, og USB ønskede ikke at se ham nogen mort.Bine, ikke langt fra en ekspert, men VMware gik næsten barbermaskine med standardindstillinger .
  Tillykke tutorials, jeg gav dig om eventuelle 2 dag og bare se dem !!

 9. Jeg ved ikke, hvad der er op med RDS er, fordi jeg ikke har, men jeg vil spørge nogen, der har, i modsætning til USB fastsætte de virtuelle maskinindstillinger når den er stoppet.

 10. MCD sagde han

  úniu hvis jeg har et billede af styresystemer til pc'er kan teste det med virtualbox, hvis det er godt og har ingen fejl senere skulle brænde på en cd og faktisk snyder, at systemet kan virtualbox gøre det?

 11. Razvan sagde han

  Jeg fulgte denne tutorial fra begyndelsen jeg gjorde alt, hvad du gør, men hvor du nødt til at sætte et billede, hvor jeg ikke taske, og hvis jeg ikke gå ???
  Jeg forsøger at downloade ubuntu men er ganske stor, og jeg har en svag internet og varer meget ??

 12. @Razvan:
  Tag det fra starten og gøre det igen så mange gange som nødvendigt, indtil du lærer.
  Jeg lærte computer om natten, når jeg faldt i søvn med hovedet på tastaturet, og jeg tror da jeg kom ind i hans hoved.
  Jeg generelt bedre at holde op end ødelægge din computer!
  Giv ikke op, se tutorial igen, og du omhyggeligt se, at de er mere om VirtualBox.
  Succes og forventer selv.

 13. Razvan sagde han

  Jeg vil prøve igen, som du siger eller måske flere gange, indtil det kommer ud ...

 14. Romica sagde han

  hilse og for mig det samme problem som Razvan hvor du tog billedet iso unbutu-of jeg hentede det, men det kommer arkiveret sjældent dezahivez er en mappe, og ingen iso image nimik jeg så 3 gange 3 tutorial afinstalleret og geninstalleret virtualbox hvor er tapet. ISO ??????

 15. boby_admin sagde han

  @Romica:
  Men du har et hjælpeprogram for at se iso-format?
  Nero, magt iso, ultra iso, iso magi, osv

 16. Adrian sagde han

  @Romica: hvis når du downloader, står det, at det er linux.iso, så behøver du ikke at pakke ud! det ser ud til dig som winrar-arkivet, fordi når du installerede winrar, kontrollerede du også muligheden for, at winrar kunne knytte iso-typefiler! du vælger blot det arkiv, når du lægger det i den virtuelle boks! uden at pakke den ud! Det er iso, men det ser det med winrar-ikonet, fordi jeg fortalte dig ... når du installerede winrar, kontrollerede du, at winrar-programmet også er knyttet til ISO-filerne

 17. Romica sagde han

  aha jeg vil gøre og se tak !!!

 18. alex sagde han

  dejlig tutorial jeg har intet at sige det lykkedes os at gøre virtuelle Windows XP nLite modificeret til 100 mb

 19. Jeg inst xp modificeret nLite jeg var for UlTma

 20. Når du har installeret xp virtualbox Jeg kan ikke se nogen hardware, som du kan installere driverne eller Addicted Jeg kan ikke gøre ham gå han så ikke noget net, så det skete på vista og linux zicetimi til mig, hvis der er nogen løsning vil jeg pose vista pc giver ikke finde de nødvendige drivere, jeg søgte at have nvidia drivere til vista jeg har hentet ja nej eller højre, og det er derfor, jeg ønsker at genkende hardware maskine til at kigge UNGASS bevise mere og mere noget lignende jeg kan kopiere fra din hårdt, som vi gjorde på VirtualBox billede end med monteret VirtualDrive

 21. Adrian sagde han

  @je: Se k der er 3 tutorials om virtuel boksning, se på dem alle, hvis du vil forstå noget! Du har ikke brug for nogen driver til at installere operativsystemet i den virtuelle boks !!! Du er bare nødt til at lave en virtuel harddisk, hvorpå du kan placere vinduerne, for at gøre den virtuelle harddisk skal du følge guiden / trinene i den virtuelle boks ... for at give den et stykke ... et par G af din rigtige partition ... forgæves forklarer jeg her , se efter de andre 2 tutorials om det for at forstå, hvordan du bruger det! Se nøje på dem!

 22. ikke så jeg installerede xp VirtualBox giver harwarele jeg ikke se, at jeg kan installere driverne

 23. Adrian sagde han

  @je: Du har ikke brug for chauffører i virtuel boks ... testprogrammer gør hvad du vil, du behøver ikke bruge drivere, du har ikke brug for dem i virtuel boks!

 24. Så jeg kan ikke gøre Addicted at gå ok ms

 25. Laurentius sagde han

  geninstallere computersystem, når fast, vil jeg forsvinde virtuel maskine? vil køre eller blive oprettet igen og implicit systemet af bilen?

 26. boby_admin sagde han

  @Laurentius:
  Det er normalt at forsvinde, så længe dit operativsystem bruger
  Jeg mener det går væk og forsvinder systemet
  Større installere igen

 27. Andrew sagde han

  Cristi Jeg har et andragende af jer. Hvordan kan jeg ændre menuen boot indstillinger? For mig Jeg åbner min computer boot menu frem, hvor du skal vælge mellem 2 både Windows XP-operativsystemer, jeg 2 mangler operativsystemer. Hvis du har valgt først giver mig retshjælp ved en fejltagelse, og hvis jeg vælger den anden, når jeg indtaster min virkelige vinduer. Men det er ret irriterende ala dialog, fordi hvis jeg ikke vælger de normale vinduer i 3 sekunder, det automatisk ind på euarea giver mig. HJÆLP !!!

 28. griner sagde han

  I forbindelse med denne tutorial disse trin er de samme som dem, for Windows XP-operativsystemet sp2? og en anden ting; Jeg kan hente denne Videotutorial at sætte i leptop når jeg installerer Windows på pc'en til at følge trin på leptop.

 29. @griner:
  Desværre har vi ikke enige i, at vores besøgende til at downloade video tutorials Eze og hvis nogen på dette websted var en Banat det var den eneste grund
  Hvis nogen hente video tutorials indtaste det, når de spiser en masse tape og fakturere du skal betale er højere
  Men jeg har en løsning på dit problem og det er at bruge en blød form for fangst (cam studie eller camtasia)

 30. Irinel sagde han

  Tillykke med alle dine tutorials og især til 3-episode-serien "VirtualBox" .. Super. Med dette program "installerede" jeg Windows 7 uden at slette xp !!!!! :) DU ER DEN STÆRKSTE !!!! !!

 31. juk sagde han

  MULTMESCC !!!!. Tinetio så videre.

 32. haosss sagde han

  hård video tutorial ... .. i fin tinetzio tot asha ……

 33. Wolfyz sagde han

  Jeg prøvede at sætte på en Mojopac og returnerede fejl: ((

 34. Zsolti sagde han

  Sal,

  Jeg har installeret Windows Vista, barbermaskine alt går godt, men jeg har en misforståelse.
  Jeg satte nogle mapper i delte mapper, men jeg ved ikke, hvordan jeg får adgang til dem ...

 35. @Zsolti: For disse data til at Installer yderligere Gæst se ovenfor den virtuelle maskine på sidelinjen på værktøjer på der klikker på ekstra gæst, skal du genstarte den virtuelle maskine og derefter gå ind i min computer i Windows® virtuelle og at have monteret iso billede i driveul virtuelle Windows Virtual
  og installere!

 36. Zsolti sagde han

  Jeg tror ikke, jeg var klar nok, jeg installerede Aditional Guest, jeg gjorde alle trinene (alt går godt), nush hvorfra at få adgang til den mappe, som jeg satte for at dele (derfra i Enheder-> del mapper) , (USB MERGE det var det, jeg klarede).

 37. paul sagde han

  godt, du ønsker, hvis du kan lave en video tutorial til hvordan man laver spil, og hvordan modellen i 3d.
  miam måde jeg gjorde, og jeg har en blog med video-tutorials, hvis du ønsker Sal million deltagere, der ser fileextra09.wordpress.com

 38. Ady sagde han

  Hej, jeg fulgte alle trin i vejledningen med virtuel boks for at prøve at teste et andet vindue .. alt går ok, indtil jeg går ind for at installere vinduer på den oprettede partition .. Jeg får "Fejl ved installation af operativsystem" . Jeg søgte efter detaljer, og der står, at der er et problem med hostinghukommelsen. Hvad skal man gøre?

 39. Adrian sagde han

  @Ady: Afsætte mere RAM du mere RAM, viste tutorial hvordan og hvor de fleste glemt, når uden at rulle!

 40. Adrian sagde han

  @Adrian: Se hvor meget RAM du tildele virtuel maskine, jeg ved, du ikke kan, og heller ikke kan afsætte mere end halvdelen af ​​den samlede hukommelse og virkeligt, at du har på systemet! hvis du 1G RAM på virkelige 400 eller 400 give ham noget, men ikke at overskride 500M, Hai simpelt som dem !!

 41. TomyStaR sagde han

  Jeg har et problem, når jeg installere Windows på en virtuel boks kommer ikke til at skabe min partition eller format giver mig fejl, hvad skal jeg gøre (har en enkelt placering) og jeg går vejen til vinduerne 7 dc Nush

 42. Nicusor sagde han

  Fysisk computersystem opearre KiwiLinux køre.
  Men jeg har gjort et VirtualBox med et andet operativsystem.
  VirtualBox begyndte at spørge mig til personoplysninger, sætter jeg dem, men hver gang siges at være ugyldig. Jeg blev vred, jeg lukkede vinduet og gik videre og installeret OS (operativsystem).
  Jeg løb et stykke så jeg normalt lukket og det samme virtuelle maskine. Så åbnede jeg den virtuelle maskine igen. Men operativsystemet ikke vil være åben som normalt. SÅ ste i VirtualBox vindue (afskrive). Hvis jeg klikker på det må spørge ham igen startbar cd til at installere OS igen
  vises SO i den virtuelle maskine fil, men ikke finde nogen fil gemt i KiwiLinux.
  Hvad mere skal gøres for at sætte en SO i VirtualBox og køre hver gang du starter det?

 43. Istid sagde han

  God tutorial ændring, som jeg ikke vil anerkende periferiudstyr som USB wifi-kort, selvom du lægger bortfiltrere websteder for usb mus og tastatur hvile eller være for ingenting. Det er en af ​​ulemperne til både VMware VirtualBox samt.
  spor

 44. laurbær sagde han

  Jeg installerede ubuntu på VirtualBox tutorial, at når jeg giver mit hjem vises
  "Intet bootbart medium fundet! System stoppet." og indlæses ikke. Hvad skal man gøre?

 45. victorstoicescu sagde han

  velkommen
  det fungerer ok, men jeg spørger dig, om det efter "installation" af en knogle (ex.win7 med andre prg.) er muligt at "flytte" til en fysisk harddisk ???
  Det ville være til stor gavn
  tak

 46. Paulzazbest sagde han

  Hej !! Se dette site er mere tilfredse !!! men denne video lagt Lati VirtualBox kan ikke kun se videoklippet 11 sekunder og dupaceia og skal give spille og starte forfra igen !!!!!

 47. ionutz sagde han

  Jeg kender nogen svare på det?

  en Windows XP kan fange en virus, hvis den er installeret i VirtualBox?
  hvis ja, er der mulighed virus til mit virkelige computer?

  • Adrian sagde han

   ionutz: Jeg kender nogen besvare dette? en Windows XP kan fange en virus, hvis den er installeret i VirtualBox? hvis ja, er der mulighed for virus til at indtaste mit rigtige computer?  

   Ja, det kan inficeres og nej, dit rigtige system inficeres ikke, hvis den virtuelle er inficeret. Derfor er de fleste begyndt at bruge flere og flere "virtuelle maskiner" for at undgå risiciene ved at installere og teste den rigtige. Ellers hvad ville være formålet med virtuelle systemer?

 48. daniel sagde han

  Jeg har en probleba med VirtualBox installerer alt ret, og jeg er nede Windows XP installerer operativsystemet efter lam installeret sp2 ultimative æble efter æble, hvordan disse er også pause det for nogen til at fortælle mig, om han ved plizzzzzz

 49. Razvan sagde han

  En lille og kort spørgsmål: hvordan man gør copy paste fra Windows på den virtuelle vært? værtens virtuelle e Windows Vista og 7. Tak!

  • Adrian sagde han

   Razvan: En lille og kort spørgsmål: hvordan man gør copy paste fra Windows på den virtuelle vært? værtens virtuelle e Windows Vista og 7. Tak!  

   Ja, du kan kopiere pasta fra den ene til den anden, men kun kopiere den til teksten og ikke til mapper og filer! Og for at kopiere teksten skal du installere Guest Additions, når du starter det virtuelle system, skal du klikke på Device og derefter vælge Install Guest Additions, og det vil automatisk montere et ISO-billede i det virtuelle drev, vent på, at autorun vises og installerer ...

   Ligesom du kan gøre sher (du kan overføre filer eller mapper fra det virkelige virtuelle og vice versa) mellem den virkelige og den virtuelle system, skal du installere gæstetilføjelserne at. Vi vil gøre en tutorial i fremtiden, og hvordan kan vi i gang med at sher mellem den virkelige og den virtuelle.

 50. Razvan sagde han

  @Adrian Vent tutorial

 51. neomorphy sagde han

  Hej ... Jeg har et spørgsmål: Hvordan kan jeg se den virtuelle maskine data til at dele mapper fra din computer? (I 7 Windows virtuel maskine på Windows XP)

 52. Lucy sagde han

  Cristi Hello!
  Jeg har en pc med 500 Gb hårdt. På denne hårde, forskellige partitioner naturligvis 2 vi installerede operativsystemer, nemlig Windows XP 7.
  Mit spørgsmål til dig er: hvad er fordelene ved at bruge et operativsystem på en virtuel harddisk (undtagen naturligvis brug af mere end ét operativsystem på værten systemet)?
  Og jeg ville være interesseret i at vide, hvis du bruger Windows XP 7 værten systemet, og det virtuelle system, vil harddisken være lettet så at sige.
  Jeg 2000 forgrening PC hukommelse og jeg vil gerne vide
  hvor meget hukommelse skal jeg bruge, hvis et virtuelt XP operativsystem. Hvordan laver, når man bygger virtuel maskine og derefter partition. Giv mig så meget respons. Her eller hvis måske [e-mail beskyttet]
  Mercy så meget!

  • Adrian sagde han

   LucyHej Cristi!
   Jeg har en pc med 500 Gb hårdt. På denne hårde, forskellige partitioner naturligvis 2 vi installerede operativsystemer, nemlig Windows XP 7.
   Mit spørgsmål til dig er: hvad er fordelene ved at bruge et operativsystem på en virtuel harddisk (undtagen naturligvis brug af mere end ét operativsystem på værten systemet)?
   Og jeg ville være interesseret i at vide, hvis du bruger Windows XP 7 værten systemet, og det virtuelle system, vil harddisken være lettet så at sige.
   Jeg 2000 forgrening PC hukommelse og jeg vil gerne vide
   hvor meget hukommelse skal jeg bruge, hvis et virtuelt XP operativsystem. Hvordan laver, når man bygger virtuel maskine og derefter partition. Giv mig så meget respons. Her eller hvis måske [e-mail beskyttet]
   Mercy så meget!  

   Du specificerede ikke, hvordan eller med hvad du virtualiserer Windows XP ... Jeg spørger dig, fordi Windows 7 har "evnen" til at fremstille VHD'er (virtuel harddisk) eller brugte du Virtual PC, Virtual Box? I princippet påvirker virtuelle systemer slet ikke det virkelige system, hvis de bliver inficeret, påvirker virussen ikke værtssystemet (medmindre du har åbnet forbindelsen mellem gæsten og værtssystemet ved at rippe filer fra hinanden)

  • alex sagde han

   LucyHej Cristi! Jeg har en pc med 500 Gb hårdt. På denne hårde, forskellige partitioner naturligvis 2 jeg installerede operativsystemer, nemlig Windows XP min 7.Intrebarea til dig er: hvad er fordelene ved at bruge et operativsystem på en virtuel harddisk (undtagen selvfølgelig at bruge så mange operativsystemer på værten systemet)? og jeg ville være interesseret i at vide, hvis du bruger Windows XP 7 værten systemet og det virtuelle system, vil harddisken blive lettet over at sige, at jeg 2000 forgrening asa.Eu PC hukommelse og jeg hukommelse gedde gerne have til at bruge i tilfælde af et virtuelt XP operativsystem. Hvordan laver, når man bygger virtuel maskine og derefter partition. Giv mig så meget respons. Her eller hvis måske [e-mail beskyttet]Mercy så meget!  Cite mig

   den virtuelle harddisk, du kan installere Windows på den 7 eller noget, men behøver kun at efterligne operativsystemet fra XP eller hvad ai.sunt og ulemper: Du skal installere hver gang operativsystemet starter

 53. Lucy sagde han

  Folks, Kan jeg få et svar på, hvad jeg indsendt ovenstående?
  Tak!

 54. Lucy sagde han

  Adrian,

  Om virtuel boksning handler om, selvfølgelig. Jeg ønsker at sætte XP som et virtuelt HDD-baseret system, da Windows 7, fordi det vil blive brugt oftere.
  Som sagt ovenfor, nu 7 vi og XP og Windows på den samme disk. Jeg vil gerne vide, om det er bedre at bruge XP som et virtuelt, hvis vi får mere ved at gøre dette arbejde eller lad ham så også med XP direkte HÅRDT.
  Og hvis virtualiseret XP, om hvor mange rami at bede ham om at installere virtuelle kasse ..
  Mercy!

  • Adrian sagde han

   LucyAdrian, Om virtuel boksning handler om, selvfølgelig. Jeg ønsker at sætte XP som et virtuelt HDD-baseret system, da Windows 7, fordi det vil blive brugt oftere.
   Som sagt ovenfor, nu 7 vi og XP og Windows på den samme disk. Jeg vil gerne vide, om det er bedre at bruge XP som et virtuelt, hvis vi får mere ved at gøre dette arbejde eller lad ham så også med XP direkte HÅRDT.
   Og hvis virtualiseret XP, om hvor mange rami at bede ham om at installere virtuelle kasse ..
   Mercy!  

   Det er en masse snak, kan fordelene være mere eller mindre afhængigt af hvad du ønsker at gøre på det virtuelle system. Hvis du bruger software forenklet, når det er OK at bruge Virtual, hvis du bruger software tung som Photoshop, Adobe Premier, eller hvad ikke anden software, der kræver store ressourcer så der vil være nogen fordel ... især hvis du har en processor, der understøtter native virtualisering . Samlet giver jeg ham en virtuel maskine 1G eller mindre ... Jeg 2G RAM. Hvad du ønsker at bruge den software, du tror, ​​du ikke gå til Windows 7 nødvendigvis at ty til XP?

   • Lucy sagde han

    Adrian:
    Det er en masse snak, kan fordelene være mere eller mindre afhængigt af hvad du ønsker at gøre på det virtuelle system. Hvis du bruger software forenklet, når det er OK at bruge Virtual, hvis du bruger software tung som Photoshop, Adobe Premier, eller hvad ikke anden software, der kræver store ressourcer så der vil være nogen fordel ... især hvis du har en processor, der understøtter native virtualisering . Samlet giver jeg ham en virtuel maskine 1G eller mindre ... Jeg 2G RAM. Hvad du ønsker at bruge den software, du tror, ​​du ikke gå til Windows 7 nødvendigvis at ty til XP?  

    Mercy svar!
    Jeg bruger det, du sagde ovenfor, hele Adobe-pakken, som heldigvis fungerer perfekt på Windows 7, men jeg har stadig en Quark Xpress 6.5-software - en ældre version, som desværre ikke fungerer på Windows 7. Jeg ved, du siger måske men hvorfor lægger du ikke den nyere version ... For af en eller anden grund er jeg nødt til at bruge denne ældre version af kvarken.
    Plus k indtil i går, Windows 7 fortsatte med at give mig fejl, da jeg kom ud af visse spil (som fifa osv.), Og den berømte blå skærm dukkede op ...
    Sandsynligvis nogle spørgsmål forbliver bundet til Windows 7. Da nogle programmer selv på 32 lidt ligesom XP virker ikke.
    Desværre må stadig holde XP på den samme harddisk og hvad der ikke er OK på alle.

 55. Bulgac sagde han

  Du kan have flere operativsystemer på VirtualBox?

  • Adrian sagde han

   Bulgac: Du kan have flere operativsystemer på VirtualBox?  

   Du kan have så mange virtuelle systemer som din muschiu (begrænset ledig plads du har på ægte hardware) kan du ikke køre flere virtuelle systemer på én gang, medmindre du har en meget kraftig PC.

 56. Bulgac sagde han

  Hvorfor jeg skriver: Fatal: Ingen startbar medium fundet System standset.
  Men musen forbliver der?
  Venligst raspundetimi spørgsmål.

 57. madutz sagde han

  salutare.am installeret med Windows XP virtuel kasse, og jeg begynder at arbejde med programmer som opera, messenger, opdagelsesrejsende og mange andre jeg 100% CPU-belastning, og jeg går hårdt, fordi Windows urma.din hvad der sker med mig asta.am Intel core duo-processor 2 2.40.multumesc

  • Adrian sagde han

   madutz: Salutare.am installeret med Windows XP virtuel kasse, og jeg begynder at arbejde med programmer som opera, messenger, opdagelsesrejsende og mange andre jeg 100% CPU-belastning, og jeg går hårdt, fordi min Windows urma.din hvorfor dette sker. jeg har en Intel core duo 2 2.40.multumesc  

   Dette er normalt, hvordan gik du gerne flytte din pc med Windows kører på de virkelige og virtuelle, kørende programmer i virtuelle og den virkelige, du synes, det er titanium din pc? Du tror, ​​at alt er en PC-processor? uanset hvor meget RAM du har, og hvad alle arbejde hårdt som en helhed, ikke CPU er det vigtigste!

   • webdan sagde han

    madutz:
    salutare.am installeret med Windows XP virtuel kasse, og jeg begynder at arbejde med programmer som opera, messenger, opdagelsesrejsende og mange andre jeg 100% CPU-belastning, og jeg går hårdt, fordi Windows urma.din hvad der sker med mig asta.am Intel core duo-processor 2 2.40.multumesc

    Adrian: Dette er normalt, hvordan gik du gerne flytte din pc med Windows kører på de virkelige og virtuelle, kørende programmer i virtuelle og den virkelige, du synes, det er titanium din pc? Du tror, ​​at alt er en PC-processor? uanset hvor meget RAM du har, og hvad alle arbejde hårdt som en helhed, ikke CPU er det vigtigste!

    Det er for underligt for mikroprocessoren at køre 100% og gøre vinduerne vanskelige. Ærligt talt tror jeg 80% er en "wwwpos32.exe" -virus eller en eller anden "bror" til den. Denne virus kræver CPU ved 1005, og windows arbejder hårdt. Jeg løste problemet ved at afvirke, så installerede jeg en ccleaner, og jeg slettede muligheden for denne eksekverbare start fra start ved start af windows.

 58. madutz sagde han

  Windows halm virkelige løb ethvert program ikke bare rod dit ophold åben. Jeg 2 gb ram jeg siger det er nok 500 Western Digital harddisk, så længe du ikke bruger Windows real Hvorfor sker det?

  • Adrian sagde han

   madutz: Nå den virkelige Windows kører ikke noget program din messenger bare holde åbent. Jeg 2 gb ram jeg sige, at nok hardware 500 vestlige digitalatata længe ingen reel brug Windows Hvorfor sker det?  

   Ven ... og den virtuelle, hvorfra Gud tilgiver mig, tager hans ressourcer? fra æteren? Det virtuelle system tager ressourcer fra ægte Windows. Hvis du har 2G RAM på den rigtige, og du gav 1G på den virtuelle, forbliver den rigtige kun med 1G, så længe den virtuelle fungerer. Processoren skal opdeles i 2 for at tænke for både det virtuelle system og det rigtige. Den virtuelle pc bruger ressourcerne fra den rigtige, er det ikke logisk ?? Jeg tror ikke, du har en virus, tager dig ikke efter webdan. Han læste ikke engang din kommentar til slut for at se, hvad det handler om, og at du har dette problem, når du bruger det virtuelle, det virtuelle system. Dette er hvad webdan er vant til at gøre ...

 59. madutz sagde han

  Jeg er nødt til at ændre Windows ul.multumesc til orientering.

 60. Albert sagde han

  jer rocke !! tak så meget for disse vidunderlige tutorials, og han var min stor hjælp for at meget jeg ville have, og jeg 7 vinduer og se, takket være du kan !!!!! Mange tak

 61. guitarist sagde han

  Hi guys!

  tillykke til hans arbejde
  Jeg har et problem
  Jeg kører Ubuntu på en virtuel boks installeret på en XP
  Mit spørgsmål er: Hvorfor ikke se fuld skærm operativsystem i virtal kasse, selv når du giver det til at forsvare min fulde skærm?
  du kunne hjælpe mig?
  Vi multumsc
  Svar forventer af dig

  • Adrian sagde han

   guitarist:! Hi guys Tillykke til hans arbejde
   Jeg har et problem
   Jeg kører Ubuntu på en virtuel boks installeret på en XP
   Mit spørgsmål er: Hvorfor ikke se fuld skærm operativsystem i virtal kasse, selv når du giver det til at forsvare min fulde skærm?
   du kunne hjælpe mig?
   Vi multumsc
   Svar forventer af dig  

   Du skal installere gæstetilføjelser, men på Linux er det lidt mere kompliceret, jeg vil også snart lave en tutorial om det. For Windows er der allerede en tutorial om, hvordan man installerer de gæstetilføjelser, faktisk refererer tutorial til "hvordan man deler mellem den virtuelle maskine og det rigtige system, som du kan se ved at klikke HER. Som sagt en tutorial og hvordan vi deler mellem Linux (den virtuelle) og Windows (real) tutorial som vil omfatte installation af gæstetilføjelserne så bo tæt!

 62. adrian sagde han

  du sagde derinde tutorial virtuelle applikationer kompatibelt grafikkort for at forbedre ydeevnen eller andet componente.Ai kunne du give mig et eksempel på et sådant program ???

 63. raul sagde han

  Jeg vil installere mac. virtula vil få brug for kassen eller en anden virtuel maskine

  • Albert sagde han

   Jeg vil installere mac. virtula vil få brug for kassen eller en anden virtuel maskine  

   Hvis du vil installere mac i VirtualBox at vide, at ikke vil arbejde.

 64. Vladut sagde han

  Er du fyre sind.

 65. Vladut sagde han

  Hvorfor jeg skriver: Fatal: Ingen startbar medium fundet System standset.
  Men musen forbliver der?
  Venligst raspundetimi pågældende

 66. madutz sagde han

  valgte du imeginea hvorfra at starte?

 67. Dragos sagde han

  Det er første gang, jeg lod mig kommentarer og gøre det primært af respekt og beundring for det arbejde, de gør alle de mennesker udstationering disse videoer af note 10 at mindst mig var med til at øge min viden om IT. Sandheden er, at jeg elsker dette site !!!! For det andet vis-a-vis denne tutorial jeg har to spørgsmål:
  1. hvorfor systemet installeret ubuntu på VirtualBox kiwilinux-9.04 ikke høre lyd?
  2. Bør ikke indstillingen "Installer Ubuntu" bruges, når du installerer videoundervisningen i stedet for "Prøv Ubuntu uden nogen ændring af din computer"? Jeg spørger dette, fordi det efter at have fulgt trinene i videoundervisningen efter nedlukning af Ubuntu-systemet fra virtualbox ved genåbning fortalte mig, at det var en systemfejl eller noget lignende (jeg kan ikke huske den nøjagtige meddelelse) og efter brug af "Installer Ubuntu" var alt OKAY.
  Ellers endnu engang alt det bedste til dig og tak i det mindste delvist med så mange tutorials !!!!

 68. ADILOIU sagde han

  Spunetimi for mig, at du, afinstallere VirtualBox er normalt for ethvert program? ... .banuiesc At sletningen vil blive slettet automatisk af operativsystemet i VirtualBox, og jeg håber, at du har forstået, hvad jeg mener.

  • Ylye sagde han

   Spunetimi for mig, at du, afinstallere VirtualBox er normalt for ethvert program? ... .banuiesc At sletningen vil blive slettet automatisk af operativsystemet i VirtualBox, og jeg håber, at du har forstået, hvad jeg mener.  

   Adiloiu, afinstallerer virtual box som et program, har afinstallationstilstand som ethvert andet program, det afhænger kun af, hvor du indstiller din virtuelle harddisk ... der skal slettes, før du afinstallerer maskinen, selvfølgelig med det installerede operativsystem i det ... Jeg håber du forstod!

 69. usynlig sagde han

  Sal La alle Handsome hvad du gør
  Jeg kiggede på webstedet, men hvis jeg ikke tager fejl, jeg fazut en installation tutorial sistemultui Mac OS X Leopard på din PC / laptop. (Hvis jeg er forkert, lad mig få en web links, jeg ønsker at opleve flere operativsystemer på VirtualBox) hilse dig.

 70. usynlig sagde han

  Sal La alle Handsome hvad du gør
  Jeg kiggede på webstedet, men hvis jeg ikke tager fejl, så jeg en tutorial sistemultui installerer Mac OS X Leopard på din PC / laptop. (Hvis jeg tager fejl, så lad mig nogle links, jeg ønsker at opleve flere operativsystemer på VirtualBox)

  • Ciprian sagde han

   kan installere Mac OS X Leopard, men ikke på virtuelle boks (mindst Wed jeg ikke gå), og kun Intel på AMD går MAC OS! hvis du raspundemi og hjælpe dig med linket til download BRT system, men at have Intel.

 71. usynlig sagde han

  Eller hvis du vil, kan jeg gøre en tutorial om OS X Leopard på PC / laptop .. dette site.

 72. cristina sagde han

  god
  Jeg løber og jeg 10.4 ubuntu klar på virtuel kasse som live-cd, men kan ikke lide den skrifttype, der bruger mozilla inkluderet i denne ubuntu. Det er en fed skrift en lille smule, og jeg ønskede at være ligesom Mozillas vinduer, men vidste ikke, hvordan du indstiller.
  Jeg havde modet til at installere ubuntu på virtuelle boks for alvor, fordi jeg ikke har fundet en tutorial, der trin viser mig re.
  Også jeg ved ikke, hvordan du installerer XP på virtuelle boks ved ikke præcis hvordan man laver en iso til xp

  Efter instalex xp, hvordan jeg installerer andre programmer? Der er tutorial?
  Venter på svar, tak!

  • Adrian sagde han

   god
   Jeg rulatsi jeg 10.4 ubuntu klar på virtuel kasse som live-cd, men kan ikke lide den skrifttype, der bruger mozilla inkluderet i denne ubuntu. Det er en fed skrift en lille smule, og jeg ønskede at være ligesom Mozillas vinduer, men vidste ikke, hvordan du indstiller.
   Jeg havde modet til at installere ubuntu på virtuelle boks for alvor, fordi jeg ikke har fundet en tutorial, der trin viser mig re.
   Også jeg ved ikke, hvordan du installerer XP på virtuelle boks ved ikke præcis hvordan man laver en iso for xpDupa hvad instalex xp, hvordan jeg installerer andre programmer? Der er tutorial?
   Venter på svar, tak!  

   alt, hvad du spurgte denne kommentar han har reageret tutorials, vi har, du spurgte tutorial om alt det, du bare nødt til at se. sort øverst til højre for søgefeltet, der du er interesseret i at skrive eller hvad du laver, du indtaster og du vil finde tutorials.

  • vali sagde han

   god
   Jeg rulatsi jeg 10.4 ubuntu klar på virtuel kasse som live-cd, men kan ikke lide den skrifttype, der bruger mozilla inkluderet i denne ubuntu. Det er en fed skrift en lille smule, og jeg ønskede at være ligesom Mozillas vinduer, men vidste ikke, hvordan du indstiller.
   Jeg havde modet til at installere ubuntu på virtuelle boks for alvor, fordi jeg ikke har fundet en tutorial, der trin viser mig re.
   Også jeg ved ikke, hvordan du installerer XP på virtuelle boks ved ikke præcis hvordan man laver en iso for xpDupa hvad instalex xp, hvordan jeg installerer andre programmer? Der er tutorial?
   Venter på svar, tak!  

   Det er upassende at sige "Jeg er bange for at installere et operativsystem på en virtuel maskine." Hvad er du bange for ? Uanset hvad du gør inde i en "virtuel computer", påvirker det ikke dit rigtige system på nogen måde. Derfor blev disse virtuelle maskiner oprettet ... til forskellige tests. De skal være nyttige for både begyndere og mere avancerede mennesker i marken. Hvad angår tutorials ... kan du finde meget på dette websted, men også på youtube og ikke kun.

 73. dan sagde han

  Jeg kan ikke installere XP virtuel maskine kit, som jeg indsat, bruger nLite, for S-ATA drivere. PC'en kan installere fysisk, virtuel maskine kører perfekt, men det giver mig fejl under installationen.
  Den normalt VitualBox ikke understøtter S-ATA?

 74. vasea sagde han

  Jeg har et spørgsmål ... Jeg undlader at starte billede af windows.am downloades fra nettet, men ikke placeret på dvd reusesc.am mislykkes og når de undlader at give import apparat åben mappe billede [sige det er ikke noget i mappen] jeg går ..masina startet op fra cd vista originale værker jeg forsøgte at installere Winrar og ikke ønsker æblet ... men også et system image ... ..multumesc

  • Adrian sagde han

   Jeg har et spørgsmål ... Jeg undlader at starte billede af windows.am downloades fra nettet, men ikke placeret på dvd reusesc.am mislykkes og når de undlader at give import apparat åben mappe billede [sige det er ikke noget i mappen] jeg går ..masina startet op fra cd vista originale værker jeg forsøgte at installere Winrar og ikke ønsker æblet ... men også et system image ... ..multumesc  

   Jeg forstod ikke noget fra din kommentar ... Billedet med Windows brænder ikke sådan alligevel på CD eller DVD, hvis du ikke ved, hvordan man brænder en CD med Windows, skriv op i søgefeltet på den sorte højre kant: hvordan man laver en bootbar cd eller bootbar cd, indtast, og du finder vejledningen, det samme gøres for DVD som for CD. Forklar mere tydeligt problemet med, hvad du nøjagtigt vil gøre, og hvad der ikke fungerer, fordi jeg ikke forstod noget. Jeg ved ikke, hvad du mener med Importer apparat

 75. Bogdan sagde han

  Hej Jeg har installeret XP i virutal boksning og jeg ønsker, hvis jeg kan taske hardware virtuelle maskine filer eller filer derude at vide

  • Adrian sagde han

   Hvis du bruger dine øjne til at læse, at du kan se i tutorial, der skriver artikler som: sort fed skrift titler under ham har nogle tutorials i rødt. Hvis du klikker på en af ​​titlerne, der går lige til tutorial og disse titler, så:

   Hvordan andel mellem OS i VirtualBox virkelige og det virtuelle - video tutorial

   Hvordan er andelen mellem den virkelige og den virtuelle boks, virtuel maskine er Ubuntu Linux - video tutorial

   Bare klik på en titel og nå tutorial. Jeg kan ikke forstå nogen nohow hvorfor Gud ikke vil bruge øjnene til at læse?

 76. nicubanditu sagde han

  spørgsmål som put drivere og den virtuelle XP
  Jeg downloade cd'en i pc'en eller som

 77. nicubanditu sagde han

  Jeg spørgsmålstegn ved, hvorfor går ned når du har installeret virtuelle partition og gøre mig synes gul tape fortæller mig jeg har nok hukommelse
  at være Shakin

  • Adrian sagde han

   nicubanditu: Spørgsmål hvorfor når jeg går i stå, efter at jeg har installeret virtuelle partition og gul tape forekommer mig fortæller mig, at jeg har ikke nok hukommelse
   at være Shakin  

   Du skal installere gæstetilføjelserne i virtuelt system pack. Vi har en tutorial om dette emne. Skriv i søgefeltet øverst til højre kant af sort: Sådan deles mellem OS i VirtualBox virkelige og det virtuelle, du indtaster og du vil finde den tutorial!

 78. mostwanted sagde han

  interessant, men hvordan jeg kan køre kun programmer? Jeg har virkelig brug for at først installere et operativsystem?

  • Adrian admin sagde han

   mostwanted: Interessant, men hvordan kan køre kun programmer? Jeg har virkelig brug for at først installere et operativsystem?  

   Ja, du virkelig har brug for at installere operativsystemet. Som et program har behov for at køre dette operativsystem. De er software, der kan virtualisere eller kan kun køre software i et virtuelt miljø. Måske i fremtiden vil vi gøre en tutorial om noget, men indtil da vil jeg anbefale dig se tutorial med Sandboxie, du finder søgefeltet øverst til højre, du skriver: Sandboxie, du indtaster og du vil finde tutorial.

 79. marcel Bartha sagde han

  Respekt for hvad du gør her.For Mig er nogle zei.În hav af middelmådighed, der omgiver os, er en af ​​de få insule.Dar poezia.Urmăresc lidt tid til at lade din turorialele og sige, at jeg begynde at gøre i dag progrese.Am lykkedes det første operativsystem til at installere ubuntu i 10.10 virtuală.Merge bil perfect.Mii tak for det arbejde, du gør her.

 80. Ovidiu sagde han

  Jeg har et andragende af dig, kan du hjælpe med en Videotutorial for en virtuel maskine til gaming?

 81. Burnescu sagde han

  Jeg siger call me støvler coul ikke læse fra boot medie!

 82. Cornel sagde han

  bror ønskede at installere Windows Home Premium 7 år VirtualBox skal cia loop ændre farven år 32 bit: D mam lignede matza kalenderår som helhed nam fundet hvor at modific..deci, nogle hjælp plyyys / ms

 83. marius sagde han

  hvordan kunne jeg få mapperne i "VirtualBox VM'er", der er i C, installeret i D, for da jeg installerede windosusl på den rigtige pc, lavede jeg kun C-partitionen på 40 GB, og den fyldes meget hurtigt op.

  Tak !!

 84. Dani sagde han

  kan installere Linux på virtuelle boks

 85. Andrew sagde han

  Hej ... Jeg installerede WindowsXp med VirtualBox og på harddiskens kapacitet lagde jeg maksimalt 2 TB og min harddisk er kun 500 GB. Jeg vil gerne vide, om dette påvirker min rigtige harddisk og selve pc'en, dvs. de andre dele. .lomme ... grafikkort .... Og en ting mere vil jeg gerne vide, om det at spille spil i virtualbox ikke påvirker min pc..Tak

 86. Radu sagde han

  Hej,
  super tutorial (denne del), men stadig ikke noget intzeleg:
  Når du siger du udstopning ISO disk billede, hvad gør du refereres Xact, det, som jeg gjorde, da jeg var nødt til at lave en ny virtuel mashina?
  Eller tage et billede på nettet operativsystem, som jeg ønsker at installere det?
  PLS hjælpe mig !!!!!

 87. Basilikum sagde han

  Tak for al den indsats, der er gjort med at lave tutorials, for den klare og objektive præsentation. Her finder jeg svar på næsten alle aktuelle softwareproblemer. Jeg har et spørgsmål om Virtualbox: kan jeg bruge / installere OS-billeder lavet med Acronis? Associeret med muligheden for at bruge eksterne harddiske, kan der opstå mistænkte muligheder ...
  Tak igen!

 88. Abel sagde han

  Jeg vil installere Windows XP på VirtualBox, men jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Lad Frygt Få mig Numi hukommelse fra partitionen C:. Hvad jeg gør til Mia hukommelse fra en partition Greatest ??

 89. Floryn sagde han

  god
  Hvordan kan jeg tilføje en fysisk disk til virtuel Masia. mange tak

 90. Floryn sagde han

  god
  Hvordan kan jeg tilføje en fysisk disk til virtuel maskine. mange tak

 91. Floryn sagde han

  Abel:
  Jeg vil installere Windows XP på VirtualBox, men jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Lad Frygt Få mig Numi hukommelse fra partitionen C: .Hvad jeg gøre for at Mia hukommelse fra en partition Greatest ??

  strå vælge en anden partition, du opretter bil. vidioclipul se forrige e mura i munden

 92. Floryn sagde han

  Floryn:
  god
  Hvordan kan jeg tilføje en fysisk disk til virtuel maskine. mange tak

  Jeg løste klar

 93. Floryn sagde han

  Abel:
  Jeg vil installere Windows XP på VirtualBox, men jeg ved ikke, hvad de skal gøre. Lad Frygt Få mig Numi hukommelse fra partitionen C: .Hvad jeg gøre for at Mia hukommelse fra en partition Greatest ??

  du mener ikke plads på harddisken? Er RAM hukommelse.

 94. Marian sagde han

  Jeg vil gerne vide, hvordan kunne klone harddiske helt med to programmer og operativsystemer (Windows 95 en med og en med W98 er forskellige computere) og derefter køre dem på en virtuel maskine. Eller hvis ikke, hvordan kan jeg overføre softwaren på to computere på to virtuelle maskiner med to forudinstallerede operativsystemer.

 95. Iulian sagde han

  Tak så meget for videotutoriale.Numai ønsker dig godt!

 96. hobyt sagde han

  Howdy!
  hvorfor kan ikke køre på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg har installeret Windows-computer på 7 64 4.1.18 bit og du VirtualBox installeret som virtuel maskine. alt går ok med den virtuelle maskine skabelse, valg og ISO billede efter Windows starter og load bar giver mig fejl og kan ikke komme videre med installation i virtuelle maskine.
  Tak.

 97. AdrianGudus sagde han

  hobyt:
  Howdy!
  hvorfor kan ikke køre på Windows 7 64bit i VirtualBox. ?
  Jeg har installeret Windows-computer på 7 64 4.1.18 bit og du VirtualBox installeret som virtuel maskine. alt går ok med den virtuelle maskine skabelse, valg og ISO billede efter Windows starter og load bar giver mig fejl og kan ikke komme videre med installation i virtuelle maskine.
  Tak.

  For at kunne bruge Windows 64 bit processor i din VirtualBox skal have hardware virtualiseringsteknologi. Du kan finde det med denne app http://www.grc.com/securable.htm

 98. florin sagde han

  Jeg har et problem, når jeg installerer Ubuntu desktop 10.04 forberedelse går godt indtil der nam partitioner og hvad jeg laver. ses på billedet.

  http://imageshack.us/a/img22/2139/ubuntu1004.jpg

 99. hvor man kan finde Ubuntu LiveCD? Jeg ville støtte et link. Tak.

 100. Ovidio sagde han

  Jeg kan ikke se nogen TV-station online spiller kan wuin.media jeg installeret af sig selv, eller hvis ikke, hvordan kan jeg se live tv-stationer tak

 101. Hej ubunt hvor man kan finde mig i dette? Og hvis det fungerer i dette program størrelser mindre spil
  dvs at for mig virker ikke, og de er mange, men princippet usikkerhed: Fifa 11 derinde alle serier, ville Call of Duty 4, nfs most wanted 2 om dette være.

 102. Maian sagde han

  Hej kan du hjælpe mig beder dig!
  I windows8 og spil ,,, mit navn gå gå, men med en enorm forsinkelse, selv ekstremistiske.
  Jeg vil også prøve et virtualiseringsprogram .... og hvis det hjælper mig med at finde en god i spillet som du sagde i vejledningen ... Varog meget !!
  Yahoo Messenger: [e-mail beskyttet]

 103. mirceacluj sagde han

  Jeg skriver i 2016 ikke længere aktuel eller VirtualBox x64 ikke eksistere på linux distributioner November ..Nu Kan vizionati..am prøvet, men jeg har brug for at komme tilbage i tiden OS sites gå på Wind vechi.Pierdeti tid, selv om de er en anti Win

 104. luckynrSlevin sagde han

  forsøger at sætte haler i den virtuelle boks, fortæller det mig "noget gik galt", efter at jeg fulgte trin for trin og gjorde nøjagtigt det, der blev gjort i vejledningen, hvad skal jeg gøre?

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.