Om Cristian Cismaru

Jeg elsker alt relateret til IT & C, jeg gerne dele erfaringer og oplysninger, vi akkumulerer hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. IONAS Hun sagde:

  God, meget god tutorial, jeg håber, jeg kan fortsætte med denne serie af tutorials

  Vis Kommentar
 2. Cristi Hun sagde:

  Ja, virkelig interessant ville det være bedre at fortsætte med tutorials om dette emne. Tillykke til hele webstedet, tutorials osv

  Vis Kommentar
 3. manole76 Hun sagde:

  Meget interessant, jeg lx.ro konto, alle gratis, men ingen steder sammenlignes med iLink.Sa ikke sige, de er uger, hvor man ikke kan få adgang til serveren. Tak Cristi og jeg personligt virkelig ønsker en efterfølger til denne serie af tutorials!

  Vis Kommentar
 4. Brabus Hun sagde:

  En fremragende tutorial, mens en præsentation til Adobe?

  Vis Kommentar
 5. sklipy Hun sagde:

  hej, ja det ville være ok at fortsætte med den tutorial, vil jeg være interesseret, hvis du kan gå videre blogspot blog til min server fra iLive, og muligvis på vej til og komme til pro version.

  Vis Kommentar
 6. alinfdd Hun sagde:

  merchandise!

  Vis Kommentar
 7. Gaby Hun sagde:

  Hej, Cristi samt så spørge, om vi ønsker at fortsætte med dette emne skal jeg fortælle dig: Det er super hårdt efter gmail Selvfølgelig, jeg virkelig ønsker at vide, hvordan jeg kan gøre indstillingerne i FTP og selv nu se tutorial gør du databaser i MSQL jeg håber ikke fange ørerne da nybegynder på dette område er HTML, CSS, Apache, etc.
  Jeg ønsker dig held og lykke og have flere besøgende et site som Youtube!

  Vis Kommentar
 8. Costel Hun sagde:

  Interessant. Tak og ønsker dig yderligere.

  Vis Kommentar
 9. daniel Hun sagde:

  fa god tutorial site med hosting og desbre cofigurare dette pls

  Vis Kommentar
 10. Tony Hun sagde:

  Meget interessant dette emne. Selvfølgelig ønsker vi at fortsætte rækken af ​​tutorials om emnet.

  Vis Kommentar
 11. Dragos Hun sagde:

  TINO TUTORIALU MISTO So Kristus FORTSÆT TUTORIALU

  Vis Kommentar
 12. Filu Hun sagde:
 13. BGD Hun sagde:

  Ja, fortsæt med dette emne! Som du sagde "komme til at arbejde propriuzis". Jeg vil virkelig gerne lave en hjemmeside hostet af iLink! Jeg venter på tutorials på dette emne!

  Vis Kommentar
 14. Sandu Hun sagde:

  Meget interessant tutorial om webstedet på iLink.
  Fortsæt med resten til at skabe stedet.
  Tak!

  Vis Kommentar
 15. Mihai Ionescu Hun sagde:

  Tak !!!! det er OK

  Vis Kommentar
 16. Viorel Caesar Hun sagde:

  Ja, jeg er meget interesseret i dette emne, og jeg ville være glad, hvis du fortsætter med Tutorial mail, database etc.

  Vis Kommentar
 17. thisko Hun sagde:

  + Gratis Hosting (ingen reklamer fra udbyderen):

  - 50webs.com (plads: Mb 500, 5 trafik Gb / måned)
  - Byethost.com (plads: Gb 5,5, 200 trafik Gb / måned, Databaser: 50)
  - 000webhost.com (Gb plads 1,5, 100 trafik Gb / måned, MySQL: 2, e-mail: 5 +++ [Fantastio (autoinstaler: Joomla, wordpress, drupal..etc) noget meget sjælden i hosting Gratis]

  + Underdomæner kort (naturligvis gratis)

  - cz.cc [nic.cz.cc] ( "ex Popescuion.cz.cc") {støtte "URL Forwarding", men har et problem med DNS'ul}
  - eu.tc, net.tc osv ... [smartdots.com] (. Ex "Ww.popescuion.eu.tc") {støtte "URL Forwarding" og DNS}

  Le recumand dem, der ønsker en gratis hjemmeside og samtidig temmelig god / god, jeg personligt søgte og på samme tid, vi testede varianter nok indtil jeg fundet, hvad jeg havde brug for.

  + Kapitel fremme ..exista her nok gratis versioner.

  Vis Kommentar
 18. PopIon Hun sagde:

  meget højt

  Vis Kommentar
 19. Cata Hun sagde:

  Cristi Hello!
  Interessant tutorial, vil jeg gerne fortsætte rækken af ​​tutorials på iLink.

  Vis Kommentar
 20. Emy Hun sagde:

  En værdifuld tutorial nyttig. Fortsæt tutorials om iLink .. jeg nu vil jeg lave hjemmesider, og jeg vil se på de følgende tutorials om iLink lungiar dog være (hvis jeg ikke rulle forstår noget: D)

  Vis Kommentar
 21. Videotutorial-bruger Hun sagde:

  Jeg ser frem til disse tutorials i denne serie

  Vis Kommentar
 22. mat Hun sagde:

  Tutorialu hosting meget god leder og vidste ikke, hvad du skal vælge er mange tilbud,

  Vis Kommentar
 23. RafaelRafito Hun sagde:

  Meget højt, normalt, at vi ønsker at beholde, hvad de skal sige i note er et team 10 Bravo !!!

  Vis Kommentar
 24. marian Hun sagde:

  Meget interesant.Astept fortsættelse og især hvordan de kan skabe en hjemmeside.

  Vis Kommentar
 25. ASUS Hun sagde:

  Ja service fra iLink ok :))

  Vis Kommentar
 26. Xantes Hun sagde:

  Abonner og jeg både dem, der søger en række episoder med ovennævnte emne, men neparat og du sagde "sklipy - Marts 31 2011 fra 22: 31" til overførsel af blogspotOn iLink!

  Vis Kommentar
 27. george Hun sagde:

  Det ville være meget nyttigt, hvis du fortsætter med tutorials om dette emne. Sådan oprettes en hjemmeside, og hvordan vi forvalter ftp, osv ...

  Vis Kommentar
 28. SideBySide Hun sagde:

  Cristi du hjælpe mig, jeg gjorde mit sind, når jeg forsøger at oprette forbindelse via ftp ftp-konto, som e-mail er ikke tilslutning. Du er nødt til at foretage andre indstillinger ud over værten, bruger og pass?

  Vis Kommentar
 29. SideBySide Hun sagde:

  Fejlen er
  "Kunne ikke forbinde til server"

  Vis Kommentar
 30. Edd Hun sagde:

  Hej Cristi,

  Meget interessant tuorialul og alt, hvad du gør. Fortsæt med vejledere om iLink.

  Vis Kommentar
 31. Brabus Hun sagde:

  Jeg tror ikke, det er nødvendigvis en fortsættelse af denne tutorial, indstillinger er ikke meget forskellig fra tidligere tutorials. udsigt [url=http://www.google.ro/cse?cx=partner-pub-9228335808488785%3Apk093u-pfrd&ie=ISO-8859-2&q=cum+fac+un+site&sa=C%C4%83utare&siteurl=www.videotutorial.ro%2F]Seria tutorials hvordan man laver en hjemmeside [/ url] Der du har alle vist.

  Adobe suite, som jeg har indført, som et PDF-dokument og ændre andre.

  Vis Kommentar
 32. cossmyn Hun sagde:

  Selvfølgelig ønsker vi at fortsætte med de tutorial nyttige tutorials Super Cristi !!! ... især for studerende, der har gjort projekter og ønsker at overraske via et websted.

  Bravo!

  Vis Kommentar
 33. pc1990 Hun sagde:

  En dejlig tutorial, men skam dem fra iLink jab og bannere med reklamer, men det er det.

  Cristi hvordan du indstiller som frereastra præcis, hvordan du indstiller for effekten aero aero effekt har skygger og din er helt blå.

  Vis Kommentar
 34. Cristi Hun sagde:

  Ja sir! Meget god tutorial og kom lige i rette tid, er jeg meget interesseret, især oprettelsen af ​​hjemmesiden (dvs. den måde, hvordan til at forcere en flash site med alle sider og mapper her) MS

  Vis Kommentar
 35. Alex Baies Hun sagde:
 36. WAF Hun sagde:

  superbun. fa tutorial og desbre cofigurare websted

  Vis Kommentar
 37. Mihai Hun sagde:

  meget interessant emne ville være bedre, hvis du fortsætter ...

  Vis Kommentar
 38. Darius Hun sagde:

  meget god tutorial, jeg savner dig fortsætte med serien af ​​tutorials til at skabe webstedet på denne platform

  Vis Kommentar
 39. myname Hun sagde:

  Tak, og jeg kunne godt lide tusinde nerebdare næste tutorial dedikeret til dette tema.

  Vis Kommentar
 40. Razvan Hun sagde:

  meget god tutorial, bare logge på, og du er bedre med ftp, lavede du et felt, hvilket platform kan du explicit.spuneaai etc ...
  resten er ok.

  Vis Kommentar
 41. aurel Hun sagde:

  salut.foarte god tutorial ... .vi kan oprette din konto ... ved ikke, hvorfor jeg ikke tillader ,,, ..

  Vis Kommentar
 42. aurel Hun sagde:

  sende mig på yahoo ... PFF

  Vis Kommentar
 43. summer19 Hun sagde:

  Cristi sal jeg gjorde noget dumt. Jeg har ændret adgangskoden til databasen, jeg faktisk gav den genererede adgangskode. og memorato nam. og nu ikke kan få adgang til databasen. Jeg giver konto for at få panelet spørger mig en adgangskode og ikke kender. hvad kan jeg gøre?

  Vis Kommentar
  • summer19 Hun sagde:

   summer19:
   Cristi sal jeg gjorde noget dumt. Jeg har ændret adgangskoden til databasen, jeg faktisk gav parola.si genereret nam memorato.si nu ikke kan få adgang til databasen. Jeg giver konto for at få panelet spørger mig en adgangskode og ikke kender. hvad kan jeg gøre?

   Er der nogen vide?

   Vis Kommentar
 44. cristian vandmelon Hun sagde:

  du kan gøre en videotuorial om dybfryser

  Vis Kommentar
 45. marinescu77 Hun sagde:

  Cristi're højt bravo, Tineo så videre.

  Vis Kommentar
 46. Bogdan Hun sagde:

  Meget interessant ... Tak for sådanne retningslinjer
  Jeg ser frem til flere tutorials på iLive

  Vis Kommentar
 47. SurvivorX Hun sagde:

  Jeg siger meget svært at fortsætte

  Vis Kommentar
 48. Valentin Hun sagde:

  Ja fortsætte

  Vis Kommentar
 49. ionut Hun sagde:

  Hej dejlig tutorial, jeg gav penge over en lidt bedre, men folk på iLink store, at du har en gratis, virkelig ønsker at holde, hvis du har tid denne serie af tutorial og creeareaaa et websted og hvad gør u lære os .

  Vis Kommentar
 50. Oroles Hun sagde:

  "Men der er kun ét område", så udtrykket var korrekt. Maj skal gå i skole

  Vis Kommentar
 51. Andrei robert Hun sagde:

  Jeg vil gerne fortsætte denne serie, og du ved, det er xhost.ro men tilbyder gratis end 400mb.

  Vis Kommentar
 52. KosmynMDC Hun sagde:

  Adrian Cristea eller nogen eller en anden. Please hjælp mig. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am cirka en gang Windows starter ved 3,4 jeg ændre skærmopløsningen og skal 800 600 × hver gang til modific.Cum kan jeg løse dette problem. Jeg kan ikke gå den ekstra opløsning 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 opdateres dagligt.

  Vis Kommentar
  • Toma Hun sagde:

   KosmynMDC:
   Adrian Cristea eller nogen eller en anden. Please hjælp mig. Jeg har et problem med WinXP og rezolutia.Am cirka en gang Windows starter ved 3,4 jeg ændre skærmopløsningen og skal 800 600 × hver gang til modific.Cum kan jeg løse dette problem. Jeg kan ikke gå den ekstra opløsning 1024 768 × .precizez jeg gegorce driver nvidia fx 5200 opdateres dagligt.

   Du må ikke installere video card driver, eller du ikke har installeret korrekt, Oria downloadet den forkerte version
   Prøv at hente den nyeste driver på dine brædder på deres hjemmeside og se om det virker
   En anden mulighed er at have en lille virus ....
   Og en tredje kunne skyldes din skærm (ja!, Ikke blive overrasket min fætter havde en lcd ældre ved 2000 og kunne ikke ændre opløsningen højere end 1024 745 *
   Held og lykke med at løse problemet

   Vis Kommentar
 53. Adrian Hun sagde:

  Jeg håber, at jeg synes ikke dum eller naiv, men det lader til, at vi kun er lidt mærkeligt problem med kontooprettelse, noget jeg ikke har oplevet nogensinde før. Captcha kode, hver gang jeg forsøger at indføre de numre, der er set, der modtager en fejlmeddelelse, og jeg aner ikke hvorfor, selvom tallene sat korrekt, eller i det mindste jeg tror det. Jeg forstår ikke, at logik eller kode, du lego Måske er det en måde, som jeg ikke kender. Jeg sluttede hundredvis af websteder, at problemet, men jeg gav ikke op nu.
  Se linket det Hvorfor vise mig (har kun 5,77 mb fil)

  Vis Kommentar
  • stefan Hun sagde:

   Adrian:
   Jeg håber, at jeg synes ikke dum eller naiv, men det lader til, at vi kun er lidt mærkeligt problem med kontooprettelse, noget jeg ikke har oplevet nogensinde før. Captcha kode, hver gang jeg forsøger at indføre de numre, der er set, der modtager en fejlmeddelelse, og jeg aner ikke hvorfor, selvom tallene sat korrekt, eller i det mindste jeg tror det. Jeg forstår ikke, at logik eller kode, du lego Måske er det en måde, som jeg ikke kender. Jeg sluttede hundredvis af websteder, at problemet, men jeg gav ikke op nu.
   Se linket det Hvorfor vise mig (har kun 5,77 mb fil)

   Hvis en eller anden måde har du ikke løst indtil nu ... Jeg tror fejlen er helt klart ... Øverst i vinduet skrive klart: FEJL: Du skal kun bruge bogstaver og tal !!! Og henviser til den kontonavn valg ... Check venligst, hvad kontonavn du har valgt

   Vis Kommentar
  • Adrian:
   Jeg håber, at jeg synes ikke dum eller naiv, men det lader til, at vi kun er lidt mærkeligt problem med kontooprettelse, noget jeg ikke har oplevet nogensinde før. Captcha kode, hver gang jeg forsøger at indføre de numre, der er set, der modtager en fejlmeddelelse, og jeg aner ikke hvorfor, selvom tallene sat korrekt, eller i det mindste jeg tror det. Jeg forstår ikke, at logik eller kode, du lego Måske er det en måde, som jeg ikke kender. Jeg sluttede hundredvis af websteder, at problemet, men jeg gav ikke op nu.
   Se linket det Hvorfor vise mig (har kun 5,77 mb fil)

   Må ikke haste dig selv, se nøje på de tegn, du forkerte ethvert forsøg.

   Vis Kommentar
  • & 4dY Hun sagde:

   Adrian:
   Jeg håber, at jeg synes ikke dum eller naiv, men det lader til, at vi kun er lidt mærkeligt problem med kontooprettelse, noget jeg ikke har oplevet nogensinde før. Captcha kode, hver gang jeg forsøger at indføre de numre, der er set, der modtager en fejlmeddelelse, og jeg aner ikke hvorfor, selvom tallene sat korrekt, eller i det mindste jeg tror det. Jeg forstår ikke, at logik eller kode, du lego Måske er det en måde, som jeg ikke kender. Jeg sluttede hundredvis af websteder, at problemet, men jeg gav ikke op nu.
   Se linket det Hvorfor vise mig (har kun 5,77 mb fil)

   Problemet er ikke captcha til brugeren, men for dem, der ikke har, og du giver dem automatisk .ilive.ro

   Vis Kommentar
   • Adrian Mihai Hun sagde:

    & 4DY: Problemet er ikke den captcha til brugeren, men for dem, der ikke har, og du giver dem automatisk .ilive.ro

    Ja, jeg endelig oprettet min konto, jeg ikke et øjeblik havde passeret gennem hans sind, at der var problemet, selv om jeg spekulerede respons efter så lang tid i stort set opgivet tanken. Tak så meget og samtidig overraskede mig så meget, at jeg ikke klar over det dengang. Jeg håber, at jeg ikke har problemer med hosting, generelt fyre gratis har store problemer med oppetid, vi tegner med enhver 3-4 hostinguri, nogle gratis, en anden med et lille gebyr (1 $) - der, men en nedetid for stor, når dit barns verden falder server i djævle! Og jeg har ikke engang brug for meget plads, så 100 mb først. Endnu en gang tak, og jeg håber resten gå okay

    Vis Kommentar
 54. John Mudura Hun sagde:

  Kære Cristi,
  For mere, mens du ser den ene ende af broen. Jeg bliver novice havde tjent mig nogle tutorials for at tak og forblive forgældede.
  Her lykkedes vi med succes at åbne konto i "iLink", ligesom jeg var på, så jeg vil gerne om muligt at fortsætte med følgende trin.
  En dag Minuit
  Regards
  John Mudura

  Vis Kommentar
 55. Cristi Hun sagde:

  Tillykke, du er den bedste, fortsætter den tutorial, hvis du kan venligst.

  Vis Kommentar
 56. yosorin Hun sagde:

  hårdt tutorial, jeg har allerede lært en masse fra dine tutorials, så kom med forslaget og mener, at de er mange, der følger denne tutorial samtykke, der bør fortsætte vært for serien for denne kunde.
  succes og en god dag.

  Vis Kommentar
 57. liviuhouse Hun sagde:

  velkommen

  Meget interessant, hvis du kan du fortsætte med denne type tutorials (hvordan man klatre et websted på en vært sait vedligeholdelse, database skabelse, populære database, osv ..) generelt tilhører websteder.

  Tak

  BAFTA yderligere.

  Vis Kommentar
 58. yosorin Hun sagde:

  og vende tilbage til det, jeg skrev tidligere, i betragtning af at jeg underskrev op til dig at få tutorials på gmail, jeg ønsker at modtage e-mail meddelelser, når udstationering tutorials nye til dette emne

  Vis Kommentar
 59. cataunforgiven Hun sagde:
 60. marius Hun sagde:

  Jeg ved, at jeg hilse og host navn, som jeg ind på min konto ftp at vinde scp.eu så mam lærte at klatre siteul.ms frm

  Vis Kommentar
 61. Adrian Hun sagde:

  Jeg hilser og lykønsker kvalitet oplysninger, du giver, og klæbe mig til listen over dem, der diresc fortsætte denne tutorial, fordi de er (for nogle, og desværre mange!) Hvem har lidt kendskab til ftp, bazade data, kontrolpanel og andre. Og selv om den første skriftlige information rumænsk, ligesom "Upload du filer i `www`, som findes på din konto, så snart FTP login til at være tilgængelige på internettet"Lignede hieroglyffer! (Ligesom mig ellers!)

  Vis Kommentar
 62. Cata Hun sagde:

  Jeg ønsker at fortsætte

  Vis Kommentar
 63. befunnyordie3 Hun sagde:

  Jeg vil ikke gå til phpMyAdmin .... Jeg skriver #2002 Kan ikke logge ind på MySQL-serveren

  Vis Kommentar
 64. Giacomo Hun sagde:

  Jeg har lige lavet en konto hos dem. Der anvendte matrix til at have en web-server tilgængelig endnu bedre der. Så du fortsætte serien, hvordan kan forcere en hjemmeside, hvordan man laver et underdomæne, og han er en blog (hvis muligt). Én bit af hver. Hvordan kan det fungere med databasen, selv afgørende.
  Tak for den lærer.

  Vis Kommentar
 65. supermdmario Hun sagde:

  En anden service, der giver plads 1 gb (og kan øge-alle gratis) er WUALA.Te tog cieaza mig

  Vis Kommentar
 66. Emil Hun sagde:

  Fparte god og interessant tutorial. Videotutorial.ro Tillykke og tak for dit hårde arbejde! Jeg har lært en masse fra dig og jeg har anbefalet dit websted til mine venner. Jeg har kun rosende ord til dig og fortælle dig, at jeg så hver tutorial med stor glæde, tillykke endnu en gang for, hvad du gør. Jeg ønsker at fortsætte rækken af ​​tutorials på iLink.

  Vis Kommentar
 67. Andrei Alexandru Dragomir Hun sagde:

  Hej, det ville være interessant en række tutorials på denne platform ... Og jeg ville være interesseret, hvis jeg kunne bruge databasen oprettet på denne platform, eller hvordan at kalde det, for min wordpress blog ????
  Jeg har allerede en blog på wordpress..si interesserede mig, hvis jeg kunne bruge en peasta for ham.

  Vis Kommentar
 68. Toma Hun sagde:

  Fortsæt venligst denne tutorial, jeg ønsker at lære hvordan man laver en hjemmeside på denne platform fra iLink
  Tak og jeg gladeligt nye tutorials

  Vis Kommentar
 69. stefan Hun sagde:

  Meget interessant tutorial ... virkelig, venligst, fortsætte denne slags tutorials ... Jeg troede, det var mere tydeligt forklaret end mange andre, jeg læste en hel del ... I mailen, oprette mapper (brugerdefineret) for hans spørgsmål Cristi: "hvem ville bruge det?" mig! For eksempel, jeg ønsker, at alle e-mails, de modtager fra Videotutorial grupperes som ikke at blande sig med de andre, opretter jeg en Videotutorial mappe, tilføje en regel (alle videotutorial.ro indeholder titel, bevæge mig der) i mail-klienten (eller Yahoo), og her, hvad de kan bruge brugerdefinerede mapper. Nu et spørgsmål, god ville være: hvis vi skabt brugerdefinerede mapper på Yahoo, og jeg ønsker at hente en e-mail-klient, hvad skal jeg gøre? Jeg kender ikke svaret på dette spørgsmål, bare spørg alle, der kender mig besvare ... Jeg fandt en måde ikke meget ortodoks, men det virker: Brug en Forward
  Jeg vil foreslå, at i tutorial kan ses, faktisk alle trin, fordi det lader til, at nogle brugere er stødt på vanskeligheder ... Eksempel: konto oprettelse, database. Det ville være interessant, hvis du kan oprette en forbindelse mellem denne konto og site opbevaring (stor). Fx email-konto er 1GB ... Men jeg har også en konto, der giver mulighed for lagring af op til 10GB. Når hensyn til iLink er næsten fuld at oprette en regel (script) for omdirigeringen e-mails til denne anden konto ...
  Anyway, meget interessant, god service ...
  Det ville også være lærerigt stadig om at skabe en webside, skaber / populære database administration konto, der er mange ... og jeg tror, ​​der var interesse

  Vis Kommentar
 70. Iacob Hun sagde:

  Fortsæt med tutorial

  Vis Kommentar
 71. Marian Alexandru Hun sagde:

  Meget god tutorial. Jeg brugte XBiz, xhost, men jeg også tak. Hidtil tjenesten giver den mest iLive, da det er en gratis service (som service og kommercielle). Jeg vil bede dig om at fortsætte serien med totorialele med at bruge FTP, og skabe site-ru-trummerum.

  Vis Kommentar
 72. marius Hun sagde:

  Jeg anbefaler bytehost som en meget god service, men med flere avantaje.ms og meget intuitiv tutorial for dette problem, men jeg kan ikke installere Joomla på denne server

  Vis Kommentar
 73. Gabriel Hun sagde:

  meget interessant ... Jeg håber, at jeg ser, er villig til at fortsætte

  Vis Kommentar
 74. Ady Hun sagde:

  Meget cool og nyttig tutorial !!! håber at fylde den med en komplet tutorial, dvs. om, hvordan du opretter et hoved-hale websted Ilive.Pe mig interesseret mig meget, hvis man kan klatre WordPress, men jeg håber, at vi lære at gøre og så mange ting, jeg har lært en masse fra dig =))

  Vis Kommentar
 75. MIKE07 Hun sagde:

  Hej alle! Jeg har oprettet en konto, men kan få adgang til iLive giver dobbeltklik på banen og jeg har oprettet siden vises på en hvid baggrund; INDEX OF / og under skrive NAVN, senest ændret, STØRRELSE, BESKRIVELSE, rodbiblioteket, bør APACHE 1.3.42 server på iLive ikke forsvare en hjemmeside, skal det give tilføje et skabeloner eller skal jeg setet I alle nødvendige muligheder, der kan fortælle mig jeg udeladt at jeg prøvede og ikke virker.

  Vis Kommentar
 76. dan Hun sagde:

  bunaziua vil følge lang og tutorials din mam anvendt med succes. den iLive jeg gjorde jeg selv installerede Wordpres konto, men problemet er det virker ikke ordentligt, og kan ikke se at skrive næsten hele året administrationssiden er blokeret, mam efterladt tabere og lavet en hjemmeside, hvor alle Wordpres gik på 000webhost.com jeg vil gerne have nogle indikationer det rigtigt, hvis du kan

  Vis Kommentar
 77. vali Hun sagde:

  Hej. I gæld til selvstudier. Fortsæt med denne type af tutorials (hjemmeside skabelse, indstilling databaser, e-mail klient indstillinger, DNS-indstillinger)
  ....................................... Owe og jeg holder mit ord!

  Vis Kommentar
 78. Toma Hun sagde:

  efter 10 dage jeg ikke har modtaget bekræftelse via email på kontooprettelse nusht hvad de skal gøre

  Vis Kommentar
 79. Letai Hun sagde:

  Hej Jeg var allerede registreret på dette websted og jeg IAM lavet to hjemmesider, og jeg forventede mere for bekræftelsesmail.
  Tak for denne tutorial.

  Vis Kommentar
 80. Elijah Paunica Hun sagde:

  Cristi Hej, jeg vil gerne vide, hvis jeg køber en Premiun konto og overføre min hjemmeside vil der være websted navn som "www.exemplu.ro" eller "www.exemplu.ilive.ro"? At hvis du allerede ejer et domæne købt hos ROTLD.
  Konkret jeg udviklet en hjemmeside (med ajutoru videotutorial.ro) crowdsourcing platform på en gratis server og allerede lader meget tilbage at ønske hastighed. Jeg ønsker at købe et domæne for livet og derefter overdragelsessteder dette websted efter at købe domænet og du indsætter alt indhold fra den gamle server iLINK sigte. Jeg vil gerne vide hvordan vil være navnet på webstedet, om det vil blive efterfulgt af ilive.ro eller vil kun være domeniu.ro navn?
  Tak.

  Vis Kommentar
 81. Edd Hun sagde:

  Da.Continuatii tutorials med iLink. Tak for alt, hvad du gør.

  Vis Kommentar
 82. valyman Hun sagde:

  Jeg vil gerne fortsætte med oprettelsen af ​​hjemmesiden ilive.ro med login detaljer, brug, e-mail etc.Felicitari meget gode og interessante tutorials dig !!!!!!!!!!!!!

  Vis Kommentar
 83. cstyle Hun sagde:

  Jeg er meget interesseret tutorial. Jeg vil gerne fortsætte med at oprette webstedet ilive.ro med login detaljer, brug, e-mail osv Lav en lækker Traba. Tak!

  Vis Kommentar
 84. robert Hun sagde:

  ja fortsætte

  Vis Kommentar
 85. & 4dY Hun sagde:

  Du kan gøre det, og jeg vil gerne gøre det gratis plss gøre

  Vis Kommentar
 86. & 4dY Hun sagde:

  Har jeg rog.Mi vil gerne se.

  Vis Kommentar
 87. Cosmin Hun sagde:

  Hej Cristi. Tak for tildelte tmpul tutorialui.As blive glade, hvis du kunne udgive en tutorial stadig gør et websted.

  Vis Kommentar
 88. Cristi_Crymek Hun sagde:

  Hej, Cristi hvor du sagde, du lægger ns1.ilive.ro
  ns2.ilive.ro? Fra marker.

  Venligst Ajutama.

  Vis Kommentar
  • Cristi_Crymek:
   Hej, Cristi hvor du sagde, du lægger ns1.ilive.ro
   ns2.ilive.ro? Fra marker.

   Venligst Ajutama.

   Bagi DNS navneservere i dit domæne kontrolpanel, hvorfra du tog det felt, du har givet en konto, skal denne konto være DNS-indstillinger.

   Vis Kommentar
   • Cristi_Crymek Hun sagde:

    Cristi-admin: Bagi DNS navneservere i dit domæne kontrolpanel, hvorfra du tog det felt, du har givet en konto, at der må være DNS-indstillinger.

    Tak meget, så vidt jeg felt, men jeg vil købe.

    Jeg har aldrig købt NAMA nu, fordi vi ikke har brug for,

    Vis Kommentar
 89. tony Hun sagde:

  Me tog mig alle nerverne 2 dag jeg holder ser de samme tutorials og stadig ikke kan lykkes i noget, du ønsker at gøre en FTP via WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og blev fundet i databasen, men det har ikke den korrekte dato Associated blive løst for.
  Tilslutning mislykkedes, og gjorde indstillinger præcis som du har gjort tutorials, og jeg sætter: For startere blev skabt FTP bruger med følgende indstillinger:

  hostname: itzone000000.ilive.ro
  bruger: "[email protected]"
  password: *******

  Jeg satte fil og FTP-protokollen, og intet, jeg stadig holde fast i, at fejl, blot for at sige, at jeg ikke kan få nogen ... I ipanel.

  Kan du løse VRO.

  tak

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sagde:

   tony:
   Me tog mig alle nerverne 2 dag jeg holder ser de samme tutorials og stadig ikke kan lykkes i noget, du ønsker at gøre en FTP via WinSCP jeg skriver følgende: Den anmodede navn er gyldig og blev fundet i databasen, men det har ikke den korrekte dato Associated blive løst for.
   Tilslutning mislykkedes, og gjorde indstillinger præcis som du har gjort tutorials, og jeg sætter: For startere blev skabt FTP bruger med følgende indstillinger:

   hostname: itzone000000.ilive.ro bruger: "[email protected]" password: *******

   Jeg satte fil og FTP-protokollen, og intet, jeg stadig holde fast i, at fejl, blot for at sige, at jeg ikke kan få nogen ... I ipanel.

   Kan du løse VRO.

   tak

   Port forwarding du hørt? Firewall du hørt? Hvis du har brug for at åbne router port bruges af ansøgning WinSCP til at oprette forbindelse til FTP-serveren. Se også firewall i Windows (eller en anden, hvis du har installeret) ikke blokerer havnen i WinSCP.
   Medmindre du ved hvordan man gør port forwarding, du skriver i søgefeltet til højre på den sorte kant: port forwarding, du indtaster og du vil finde tutorial. Hvis du router, deaktivere firewall'en

   Vis Kommentar
   • tony Hun sagde:

    Vi forsøger at deaktivere firewall og antivirus og vinduer og vi gav off, jeg så godt blochiaza ikke noget, jeg ikke nævne rooter end ét kabel fra rds.
    Jeg ved ikke, hvad der kunne blokere selv nu kunne jeg ikke gøre det WinSCP FTP-forbindelse, jeg tror, ​​jeg giver op til at mislykkes, her til morgen forsøger at 10, herunder i går ... .asta det er.
    Tak for hjælpen.

    Vis Kommentar
 90. Anonymous Hun sagde:

  Jeg ønsker at se, hvordan man laver et websted med denne serviciu..pentru jeg aldrig forstået, hvordan man behandler webhosting hjemmeside ..

  Vis Kommentar
 91. Dany Hun sagde:

  en meget interessant ....http://www.youtube.com/watch?v=eqcmPJ-oVL0&feature=related en tutorial ville være meget velkommen

  Vis Kommentar
 92. antonio Hun sagde:

  Hej Cristi

  Når du tager en tutorial om google og addsense ??
  Mit spørgsmål er, hvordan kan vi tjene penge fra en PayPal-konto?

  Jeg gjorde mig et sted, men ingen dag ikke give mig denne fejl Fejl oprette en database forbindelse, men Gendannelse I et par timer, kan du slippe af med denne fejl?

  Tak.

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sagde:

   antonio:
   Hej Cristi

   Når du tager en tutorial om google og addsense ??
   Mit spørgsmål er, hvordan kan vi tjene penge fra en PayPal-konto?

   Jeg gjorde mig et sted, men ingen dag ikke give mig denne fejl Fejl oprette en database forbindelse, men Gendannelse I et par timer, kan du slippe af med denne fejl?

   Tak.

   Skriv op i søgefeltet til højre på den sorte kant: Hvordan til at tjene penge fra en hjemmeside med Google AdSense annoncer fra 1 skabe, indtaste ja og du vil finde tutorial.

   Vis Kommentar
 93. Adrian-Antonio Hun sagde:

  Hej Cristi.

  Jeg har et stort problem, gjorde jeg mig et websted iLive efter din tutorial og jeg skriver stadig
  Fejl oprette en database forbindelse

  Og kun jeg kan gøre, og det sker hver dag til arbejde og VRO 4,5 timer derefter, efter et par timer og synes
  Fejl oprette en database forbindelse

  Hvad kan jeg gøre for at slippe af med denne fejl ??

  Mange tak.

  Vis Kommentar
 94. Andrew Hun sagde:

  Jeg har en hjemmeside jeg oprettet i Macromedia og upload via ftp iLive. Jeg havde 2 år sitet til et andet site hosting betalt og nu jeg har gjort iLive konto. Jeg vil gerne vide, hvordan du uploader på hjemmesiden (som at skrive HTTP adresse til Host mappe og login og password).

  Vis Kommentar
 95. covimarius Hun sagde:

  Godt! Jeg er i klasse-12 profilen handel. Nu igen vi har fået en klasse projekt, nemlig at gøre vores tøj selskab. Jeg er nødt til at lave en hjemmeside, hvor man kan præsentere produkter, og jeg ønsker at forsvare muligheden for "indkøbskurv" osv Hvor har jeg kunne gøre en gratis hjemmeside med disse muligheder? Jeg forsøgte at uCoz men skulle betale for "Packet handel" Jeg tror, ​​det blev kaldt, at for at bruge indkøbskurven og alt. Temmelig venligst nogen hjælpe mig. Tak.

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sagde:

   covimarius:
   Godt! Jeg er i lønklasse-12 profilen handel. Nu igen fik vi en klasse projekt, nemlig at gøre vores tøj selskab. Jeg er nødt til at lave en hjemmeside, hvor man kan præsentere produkter, og jeg ønsker at forsvare muligheden for "indkøbskurv" osv Hvor ville jeg kunne gøre en gratis hjemmeside med disse muligheder? Jeg forsøgte at uCoz men skulle betale for den "Packet handel", så jeg tror, ​​det blev kaldt, at for at bruge indkøbskurven og alt. Temmelig venligst nogen hjælpe mig. Tak.

   Skriv smuk i søgefeltet øverst til højre på den sorte kant: hvordan man laver en online butik tryk enter og du vil finde tutorial.

   Vis Kommentar
 96. AnaAna Hun sagde:

  God aften!
  Og jeg forsøger at oprette et websted, men problemet er, at de ikke forstår hvordan.

  En ven gjorde mig vært for RNT. (Webhosting.rnt.ro.) Og mig og sammenlignende felt det ønskede.
  Jeg modtog fra ham bare login og password for at komme her: http://webhosting.rnt.ro . Jeg ind og domænenavn liste forekommer mig: zztfoto.ro (for eksempel)
  Jeg ønsker at oprette hjemmeside-adresse http://www.zztfoto.ro men jeg ved ikke hvordan ...

  Jeg så, at det første skridt er at komme på internettet hjemmeside med FTP support. Jeg prøvede WinSCP, FileZilla og SmartFTP Client og ikke gå.
  I WinSCP fortæller han mig: "Den ønskede navn er gyldigt, men ingen data i den anmodede typen blev fundet. Tilslutning mislykkedes. "
  I FilleZilla: "Forsøg Forbindelse mislykkedes med" EAI_NONAME - Hverken nodename eller servname forudsat, eller ikke kendt. Kunne ikke forbinde til server "
  I SmarFTP: "Kan ikke løse værtsnavn. Tilslut mislykkedes. Error = 0x80072af9 "

  Jeg læste et sted det samme problem, og har foreslået, at en port forwarding skal gøres, men forstår ikke, hvordan man kan gøre det vises kun på Google for at root tutorials, men jeg har kabel ..
  Kan du hjælpe mig please ?? Tak!

  Vis Kommentar
 97. AdrianGudus Hun sagde:

  For AnaMaria: Vi har allerede en række episoder 6 om at skabe et websted fra bunden! Skriv op i søgefeltet øverst til højre: design af hjemmesider i 3 eller du kan søge efter "hvordan man laver en hjemmeside, den 3, WordPress, eller hvordan du gør din hjemmeside i 5 minutter?" Du indtaster og du vil finde tutorial .
  Læs og lignende artikler under overskriften tutorial, der har titler til andre tutorials, som du kan nå ved at klikke på en af ​​titlerne i rødt.
  I tutorial, jeg sagde ovenfor ledte efter blev diskuteret dit problem.

  Vis Kommentar
 98. AnaAna Hun sagde:

  Jeg takker for din interesse, men jeg kiggede nøje på video og jeg fandt ikke noget svar. Og i kommentarer eller begge.

  Det er meget simpelt, havde jeg ikke zztfoto.ro costel.ro værtsnavnet, brugernavn og password vi sætter dem, der tilbydes af RNT og jeg gik til fil FTP-protokollen, selvfølgelig. Jeg snublede spare (jeg memortat adgangskode). Okay, giv mig underskrive og det næste sekund fejl opstår: "Den ønskede navn er gyldigt og blev fundet i databasen, men det har ikke den korrekte dato Associated blive løst for"

  Jeg er nødt til at en eller anden måde at oprette et underdomæne, som du har oprettet din x.videotutorial.ro på det? Må ikke gå med de vigtigste?

  Hvis du søger helgen fejl på google, vil du bemærke, at svaret på dette problem er meget populære, især på steder, i udlandet, så hvis du kunne give et bredere svar, vi alle er meget taknemmelige.

  Vis Kommentar
 99. AnaAna Hun sagde:

  og relateret port forwarding, har du foreslog dig lidt over har anført i den første kommentar jeg så, men det "ikke forstår at gøre det for at Google (og dit websted) vises kun tutorials rod, men jeg I kabel .. "

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sagde:

   AnaAna:
   og relateret port forwarding, har du foreslog dig lidt over jeg i første kommentar jeg så, men at "ikke forstår at gøre det for at google (og dit websted) kun vises tutorials rod, men jeg jeg har kabel .. "

   Portforwarding er kun nødvendigt, hvis du har en router eller modem. Mest sandsynligt, du er blokeret af firewallen i Windows. Gå til Kontrolpanel og fra. Jeg ville have sagt præcis, hvilke skridt, men vi har givet oplysninger om Windows du bruger dig ....

   Vis Kommentar
 100. AdrianGudus Hun sagde:

  For AnaAna: portforwarding site er kun nødvendigt, hvis du har en router eller modem. Mest sandsynligt, du er blokeret af firewallen i Windows. Gå til Kontrolpanel og fra. Jeg ville have sagt præcis, hvilke skridt, men vi har givet oplysninger om Windows du bruger dig ...

  Vis Kommentar
 101. AnaAna Hun sagde:

  Jeg så, at du har angivet til at være deaktiveret firewall, så jeg deaktiveres, før at give først comentariu.Daca vil hjælpe dig: Jeg har Microsoft Windows XP Professional Service Pack Version 2002 3.

  Vis Kommentar
 102. mihay Hun sagde:

  hello ... .Lad har registreret til den gratis version E-mail & web-hosting standard FTP-adgang, og sendte mig en aktiveringskode og et link til at aktivere redictionare pt., jeg klikkede. Jeg sætter kode og siger, at " '' koden er ugyldig eller du har endnu ikke modtaget godkendelse. Prøv igen senere! Men godkendelsen af ​​linket og aktiveringskode vi modtaget! Hvad sker ????????? ikke gå fremad svar.

  Vis Kommentar
 103. mihay Hun sagde:

  Kan du svare på mig i år? Please ... hvad skal jeg gøre? hvis du sender en anden kode, der er ikke gyldig !!

  Vis Kommentar
  • AdrianGudus Hun sagde:

   mihay:
   Kan du svare på mig i år? Please ... hvad skal jeg gøre? hvis du sender en anden kode, der er ikke gyldig !!

   Vi er ikke ansvarlige for det gode eller dårlige fnctionare de tjenester, de præsenterer. Vi viser dig noget, vi bringer, før du, vise dig, hvad den gør, hvad det er for og hvad er resten af ​​jer vil og dem, der tilbyder denne service på ingen måde afhænger af os, og det er vores pligt at du løse problemet selv.
   Som du kan se, min kollega gik perfekt. Hvis du har problemer, gå godt på deres hjemmeside og kontakt sektion til at give enten email eller ringe til dem (hvis de på en måde et telefonnummer)
   Vi tilbyder ikke tjenesten, men jeg tutorial præsenteret på tidspunktet for udstationering tutorial (marts 31 2011) Alt arbejde ordentligt!
   God dag og tak for forståelse

   Vis Kommentar
 104. Jeg vil gerne gøre en tutorial til hvordan du opretter en hjemmeside hosting

  Vis Kommentar
 105. Helgiu Hun sagde:

  JA og er en del interesseret i at se 2 SELV MEGET MAR AZUTA

  Vis Kommentar
 106. Homorodean Hun sagde:

  Sia gjort en konto? Jeg venter på dagen for at modtage en bekræftelse 5
  kode modtaget fra afhente post

  Vis Kommentar
 107. Vovo Hun sagde:

  Hej.

  Og jeg hilser det samme problem, når jeg kommer ind i mailen. Jeg siger det er forkert kode. Enhver ved, hvad er problemet?

  Tak.

  Vis Kommentar
 108. Homorodean Hun sagde:

  Jeg ringede til selskabet, at de 2 tider engang sagde, er sandt kun for dem, der har kontrakter med tage direkte eller indirekte gennem repræsentanter (virksomheder kvarter osv) og 2 tid, der vil løse problemet i 24 timer og modtage en men jeg modtog ingen svar efter 48 timer :))

  Vis Kommentar
 109. Når jeg gør mit sind fortæller mig: iLive Gratis registrering af nye konti blev midlertidigt suspenderet. Vi undskylder ulejligheden.
  Det vil åbne?

  Vis Kommentar
 110. sevv Hun sagde:

  UDFØRELSE

  Vis Kommentar
 111. Du gjorde et godt stykke arbejde, og jeg kan lide ff meget, og jeg forventer en efterfølger til ccest gratuit.Cum gennemføre en site hosting osv mrs mere

  Vis Kommentar
 112. Rose Hun sagde:

  Ja, vi ønsker at foretage yderligere tutorials til dette firma iLink, tak på forhånd ...

  Vis Kommentar
 113. redox9 Hun sagde:

  Desværre er virksomheden ikke længere iLink

  Vis Kommentar
 114. iLINK RDS..DECI PÅ STANDARD OG TILBUD WEBSITE er ikke længere gyldigt

  Vis Kommentar
 115. Cristian Hun sagde:

  Ærligt Jeg er meget interesseret, at jeg virkelig ønsker at skabe en god arbejdsplads, jeg kæmpede for et stykke tid, skal du totul.Cred er det en god idé at gå dig på ..
  Tak ..

  Vis Kommentar
 116. Alex Hun sagde:

  Ja men en dedikeret IP er sikrere, så den svarer til gratis primære behov, når du har brug sikkerhed og berygtet i Google, det interessante er ikke gratis.

  Vis Kommentar
 117. metin2 Hun sagde:

  Der er ingen making

  Vis Kommentar
 118. Tudorel Hun sagde:

  Jeg vil gerne takke dig, fordi med din hjælp lykkedes det mig at blogge gratis, gør fange skrivebordet og videotutoriale blogindlæg og skabe et forum og funktionel på min pc, som jeg knyttet til bloggen.
  Andre er overbevist om, at for disse vellykket mine med din hjælp betyder noget, men jeg tror, ​​der er folk, der ønsker at lære noget i deres fritid gennem igen og tak for hvad du gør.
  Min anmodning er, hvis du kan gøre en Videotutorial med, hvordan de nu kan sætte mit forum på pc en gratis hosting, hvis der er sådan en ting, fordi jeg ikke og jeg er ikke interesserede besøgende på min blog, men gør det af hensyn til at vide hvordan man gør, og for at få mig selv.
  Det ville være det sidste skridt, som jeg har gjort i bloghingului og jeg ønsker ham og gå igennem det trin for trin kursus med dig, hvis og når du har tid.
  Hvis du er interesseret i at se folk, så du svare ja til foretaget en kommentar, fordi det ikke ønsker at miste disse vidunderlige mennesker deres tid til mig selv.
  Tak.

  Vis Kommentar
 119. Jeg vil gerne vide, hvordan du udfylder sitet.

  Vis Kommentar
 120. Christianne Hun sagde:

  Hej,
  For det første vil jeg lykønske dig for. det arbejde, de indsender her, fortsæt det gode arbejde! Det andet problem for dem, der arbejder på virksomheder, hvor de har streaming video / audio klip, er der en måde at downloade videoer fra dig? og i så fald ville være en idé insert klip download-knappen lige nedenfor.

  Vis Kommentar
 121. Catalin Hun sagde:

  Jeg tror, ​​du har træt af lykønskninger anyway'll få mere ... og mig! Jeg håber og tror det er bedst at gøre resten af ​​tutorials i serien, og det er fordi der er mange børn, der vil kan bruge dem og vil give dem den impuls til at fortsætte med at studere og måske senere selv at praktisere i området ... hvad er mere nyttigt, at du vil være i stand til at give dem!

  Vis Kommentar

andre referencer

 1. [...] Eller et andet du ikke kunne lade gå på arbejde. For dem, der ikke har set den første tutorial "1 GB Hosting, domæne, email, alle gratis og i én konto", anbefaler jeg at gøre det, før du starter denne tutorial, så vi vil spare [...]

  Vis Kommentar

udsigtspunkt

*

banner