Baggrund sløret billedet ser pro med Google Kamera

Google Kamera er et program, indtil for nylig blev set kun på Nexus-telefoner og tabletter og GPE (Google Play Experience). Google Kamera er tilgængelig nu gratis for alle og tilbyder nye funktioner Android brugere.
Photo Sphere - funktion, der hjælper os med at skabe en kugle omkring os i 360 grader vandret og lodret.
Vis - gør det muligt for os at indsætte flere billeder for at inkludere et generøst landskab, som normalt ikke ville være kommet ind i et enkelt billede.
blur - er efter min mening det mest interessante, fordi det er let at gøre, og resultatet kan ses på alle enheder. Den uskarpe baggrundsfunktion gør netop det, den slører baggrunden for et professionelt look. Motivet er isoleret, og billedet ser ud som om det blev lavet med en meget dyrere enhed.
Opmærksomhed.
Ved første øjekast lulti skulle tro, at Google ikke har nogen kameraindstillinger, esta for det team, der arbejdede på ansøgningen besluttede at begrave knap temmelig dyb indstillinger. Se tutorial hvordan du kommer til indstillinger.
Google Kamera er gratis og kan installeres på enhver Android-enhed.
Opdatering
Den app arbejder med Android enheder tote 4.4 eller mere.
Download Google Kamera - Google Play StoreRelaterede TutorialsOm Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Razvan Stanescu sagde han

  Hej Cristi, jeg ved, at der ikke er underlagt sucze og jeg beder om det.

  Men du har en fejl i plugin og Capcha .. jeg kun gå om natten .. og jeg kan lide at lytte til dine tutorials.

  Men i går ex 3: 10 til 3: 40 utut ikke ind på siden ..

  .Multumesc.

  • Du kunne ikke få adgang til webstedet videotutorial.ro på alle, eller du kan sende din kommentar.
   Giv mig nogle detaljer.

   • Razvan Stanescu sagde han

    Nej, du ikke kunne få adgang til webstedet .. og det sker et par dage, og dua bedres ..

    Kommentarer ikke lade for generelt.

    For eksempel, når du indtaster normale .. https://videotutorial.ro/ en fejl vises ... fra “og capcha” Jeg kan ikke huske det nøjagtigt .. næste gang vil jeg kopiere fejlen, hvis den sker igen, og jeg vil sende den her 🙂

    • Razvan Stanescu sagde han

     Samme problem Cristi ... Jeg ved ikke, prøv et andet captcha-plugin ... Dette er simpelt og godt .. men det giver en fejl fra det, jeg ser ...
     Advarsel: session_start (): Sessions-id'et er for langt eller indeholder ulovlige tegn, gyldige tegn er az, AZ, 0-9 og '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på linje 913

 2. paul sagde han

  Jeg tillader ikke at komme ind i PlayStore Vi tablet allwiew

 3. Daniel sagde han

  Og jeg får at erroare dybest er den tomme side og skriv dette:

  Advarsel: session_start (): Sessions-id'et er for langt eller indeholder ulovlige tegn, gyldige tegn er az, AZ, 0-9 og '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php på linje 913

  Efter mange refreshuri knap nok gå.

 4. Rais sagde han

  Ubegrænset Chichi ville installere en telefon billeder hele værre er, så jeg kan ikke se, hvad der kæmper producenterne i stigende grad lægge mange tricks på din telefon? Den eneste plausible grund ville adfærd gennem vildlede køberen naive som ikke har nogen idé om, at telefonen kan ikke og hverken kan gøre anstændigt fotos.

  • En berømt fotograf sagde engang "Det bedste kamera er det, du har med dig!".
   Ikke alle har et kamera udfører og ikke alle føler sådan DSLR overalt.
   Ikke dårligt til at lave nogle billeder med en telefon. Godt var ikke nogle minder, som du kan genopleve glæden bagefter.

 5. manaila Catalin sagde han

  Allview p4 ikke arbejde på duo

 6. Calin sagde han

  Cristi glemte at nævne, at ansøgningen ikke er kompatibel til alle Android-telefoner og tablet-modeller.
  og oftopic: ons videtutorial jeg gå når du åbner webstedet fra nettet jeg bruger Google Chrome og Romtelecom

  • 1. Jeg nævnte i en opdatering til den tekst, der kun går 4.4 og over, jeg har testet på to forskellige telefoner (Nexus og Galaxy Note 4 3) og jeg overtog det ville arbejde på en Android.
   2. Tak for oplysningerne.

 7. florin sagde han

  Desværre galaksen s2 i9100 er ikke kompatibel :(

 8. Valentin sagde han

  På plus Samsung Galaxy s2 ikke.

 9. Mihai sagde han

  Det virker ikke på HTC One S ... Du glemte at nævne, at kun dem uden Sense og TouchWiz fungerer.

  • Før vi tester ansøgning tutorial præstation og arbejdede på Nexus 4 (naturligvis), men Samsung Galaxy Note 3.
   Desværre indså jeg kun efter udstationering tutorial som Google Kamera app på nogen Android-telefon gå hvis du har Android 4.4 eller mere. Jeg specificeret denne tekst og i en opdatering opslået på 5 minutter efter udstationering tutorial.

 10. Costelina sagde han

  når jeg får på dette websted IE8 simpelthen fryser hvorfor?

 11. florin sagde han

  Cristi, andet kamera program, der virker for telefoner, der har Android 4.4 vide?

 12. george george sagde han

  Cristi men du begynder foretaget en række tutorial om Windows Phone ?????????????????? de er stadig mere tilbøjelige til at have Windows Phone hvorfor gøre næsten android ??? vi, der har andre telefoner vi ikke kan drage fordel af tutorials ???????

 13. GEORGE sagde han

  Cristi KAN starte en serie af ttitoriale for dem med Windows-telefon og i Rumænien er der masser der

 14. FaqyaK sagde han

  Jeg synes, at denne "boke" -mulighed mange mennesker skal bruge.
  Eksempel: Lad os sige, at nogen tager en "selfie" (selvfølgelig), som på billederne ofte vises andre ubehagelige elementer osv. Osv.

 15. Emil sagde han

  Super god ansøgning, men har ingen idé vil være kompatibel på Jelly Bean? Det ville være meget rart at være kompatibel med andre versioner af Android. I øjeblikket kun 1 eller 2% af alle Android-enheder er installeret KitKat. Jeg downloadede APK på Android 4.2.2 og giver mig en fejl, når jeg forsøger at åbne.

  • Adrian Gudus sagde han

   Kilde dig informeret om den procentdel af brugere, der bruger Android 4.4 du fejlinformeret!

 16. Cristi sagde han

  "Kristus er opstået" og godt helbred for "Videotutorial.ro" holdet og deres tilhængere.

 17. Cæsar sagde han

  Tog hvis du kan gøre en tutorial om dette program http://www.youtube.com/watch?v=pW9-myaVhLA

  og om programmet. http://www.youtube.com/watch?v=a2AGRYwyUqU

 18. Robert Jumbo sagde han

  En tredje kamera app og snap kamera er, at du kan downloade her:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608625.
  Lenevo er gjort, og er ganske prisværdigt, værd at prøve.
  Glædelig jul.

 19. Octavian sagde han

  Cristi hvordan kunne jeg setup Android nexus 4 4.3 ikke at registrere, hvad tid jeg kaldte ingen spørgsmål plus ikke vises på listen over ofte brugte nej. telefon ??? fordi de er tvunget til manuelt at slette dem så efter jeg ringe til nogen.

 20. mørk sagde han

  Jeg prøvede AfterFocus applikationen ... Det ser ret godt ud for mig end intet ...

 21. florin sagde han

  ved ikke, om du gør det samme, men mine nexus 4 når du bruger kameraet, pludselig genstarter telefonen

 22. gherghisan.nelu sagde han

  Vær venlig Cristi.Fii god. Jeg har en nexus med CyanogenMod 5 11, elementalx kerne og kostume opsving. Jeg forsøgte at fleshiuesc en boot animation, når telefonens batteri havde kun 8 procent, men blev sat på opladning. Da jeg måtte opgive genstarte telefonen systemet blev lukket og aldrig åbnet overhovedet. Jeg forlod de travle timer, jeg prøvede forskellige kombinationer af taster med volumen op, volumen ned og powe Botton og intet. Giv mig en løsning. Tak.

  • poldac sagde han

   hej, kan du ikke gøre noget, du skal gå til en tjeneste, så jeg lokket en samsung s forhånd

   • gherghisan.nelu sagde han

    Tak for svaret og rådgivning. Jeg forstår, at du løst? Hvad der er i drift, har? Tak igen.

    • poldac sagde han

     Ja, telefonen er funktionel igen, omskrev boot partition og jeg har installeret en firmware Cosmote.

     • gherghisan.nelu sagde han

      Tak for afklaring og håb. Nu går jeg til service.Tine mine næver.

  • poldac sagde han

   Jeg tror, ​​du allerede kender fix er et gebyr, selvom telefonen er under garanti, fordi du har en custom firmware på el.succes

   • gherghisan.nelu sagde han

    Tak for informationen og opmuntring. Personerne fra tjenesten har allerede fortalt mig, at de forsøgte at omskrive bootpartitionen, og at telefonen ikke samarbejder. De vil prøve igen i dag. De fortalte mig også om en ekstrem, men meget mere kompliceret løsning. Omskrivning j ... Jeg ved ikke, hvad jeg ikke forstod udtrykket brugt af dem. Hvis jeg stadig ikke løser noget i dag, opfordrede de mig til at sende det til USA til den ven, der købte det til mig og drage fordel af, at det stadig er under garanti. Personerne fra tjenesten fortalte mig, at det faktum, at jeg installerede CM11 på det, ikke påvirker noget, fordi det ikke åbner alligevel. Tak igen.

    • poldac sagde han

     Jeg vil råde dig til at søge efter en autoriseret LG sikkert ville lykkes ham min telefon repare.Si holdt en uge på et gadehjørne service uden det virkelig repare.Intr koste lidt mere, men du løse

     • gherghisan.nelu sagde han

      Tak så meget for den rådgivning. Jeg ser i dag, der siger det kontor, hvortil jeg tog og derefter forsøge at servicere LG Galati. Ved du, hvor meget jeg sætter pris på den hjælp, du har givet.

  • Anderson sagde han

   Jeg ved ikke, hvorfor du blinkede CyanogenMod 11, hvilken officiel firmware var ikke god? hvorfor startede du uofficiel firmware på den telefon. Jeg ANBEFALER IKKE uofficiel firmware fra producenten !!!!! Nu er du nødt til at gå gennem de tjenester, du går efter alle de smarte på forummet ("indsæt Mr. cyanogenmod firmware, rod det, der fungerer bedre end den originale" pff fanden ser du hvad de siger) dette sker, når du har ikke noget at gøre, og du er ikke sikker på ROM'en.
   Hvordan har du nu har iPhone og erstatte iOS til at sætte Android, så du gjorde. Du sætter din oprindelige rom cyanogen over alle android var også ala men under anderledes udseende.

 23. Octavian sagde han

  Jeg ejer en ny nexus 4, jeg køber fra butikken, og den leveres med den grundlæggende Android 4.3 installeret, og jeg opdaterede den ikke, og jeg vil ikke rodfæste den eller andet vrøvl, fordi det fungerer meget godt, og så med den Android, det har, bruger jeg kameraet foto og genstarter ikke og generer mig slet ikke, batteriet skal være strengt opladet 2:45 min og være 99% og holde mit batteri 7-10 dage, hvis jeg bare taler, og jeg er tilfreds, det er smukt, solidt, i det mindste har jeg store miner alligevel, nogle gange føler jeg mig ubehagelig ved at røre i øverste venstre hjørne, så hvis du har små miner, bliver du nødt til at bruge begge miner til at bruge det….

 24. Viorel sagde han

  Hej og tak for de tusindvis af tutorials, du foretager!
  Jeg ved, at jeg er helt uden for emnet, men jeg er nødt til at fortælle dig, at i omkring en uge hver gang jeg forsøger at få adgang til videotutorial.ro-webstedet (Mozilla & Chrome), får jeg følgende oplysninger "Ikke fundet, fejl 404
  Den side, du leder efter, findes ikke længere. Måske kan du vende tilbage til webstedets startside og se om du kan finde det, du leder efter. Eller du kan prøve at finde den med nedenstående oplysninger. ” Jeg forsøger at få adgang til webstedet i Storbritannien, hvis det betyder noget på nogen måde, er det det eneste sted, jeg har problemer med.
  Jeg vil gerne vide, om det er fra dig eller fra min laptop, jeg vil gerne nævne, at min netto hastighed er virkelig god, og jeg har overhovedet ingen problemer på forskellige steder.

  • Octavian sagde han

   Viorel forsøger at dezinzstalezi firefox og google chrome helt og geninstallere igen og installere Adobe Flash Player og tilføje nye, du kan gøre en rengøring med CCleaner.

 25. Rares sagde han

  Sådan ser det ud, når jeg vil være med mig nu: Advarsel: session_start (): Sessions-id'et er for langt eller indeholder ulovlige tegn, gyldige tegn er az, AZ, 0-9 og '-,' i / home / videotutorial / public_html /wp-content/plugins/si-captcha-for-wordpress/si-captcha.php på linje 913
  Hvis jeg skriver på google "videotutorial" og indtaster det første resultat, fungerer det uden problemer, men hvis jeg skriver i adresselinjen "videotutorial.ro" viser det den besked, netto fra romtelecom og Windows 7 Home Premium SP1 32-bit

 26. alex sagde han

  Cristi Adrian ur til kommentarer er en time bagud. Mindst det jeg så.

 27. paul sagde han

  Samsung GT _S 7710. Android 4.1.2. Google kammer er ikke kompatibel. Han siger, at butikken

  • Adrian Gudus sagde han

   læs næste gang teksten over selvstudiet! Skriv der hvad og hvordan eller hvorfor ...

  • Alex sagde han

   Google kammer kører på enheder, der har Android Kitkat 4.4. Det oplyser i teksten ovenfor, og i tidligere kommentarer tutorial.

 28. Gica sagde han

  Allview går quad p5 siger ikke kompatibel enhed.

  • Marius sagde han

   "Hvis du er ……, kan du blive sat på dit sted med den rigtige medicin!" Er det virkelig så svært at læse mindst den sidste kommentar, hvis du ikke læser hele vejledningen?

 29. Ciprian sagde han

  Hej . Jeg er nybegynder inden for fotografering, og jeg har læst mere om fotografering ... Jeg forstår nogle ting ikke så godt, ... denne bokeh-effekt "stil" fangede mit øje. bortset fra hvad du præsenterede os for ... hvis jeg ikke har en dslr, kunne jeg få denne effekt med et Fujifilm Finepix S8600, 16 MP kamera?

 30. Hvorfor downloader jeg ikke s7edge?

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.