Windows nedgradering til Windows 10 7, 8 eller 8.1

Hej venner, dagens tutorial vil vi se, hvordan vi kan nedgradere tilbage til Windows 10 7 Windows, Windows eller Windows 8 8.1. Dette er nyttigt, hvis jeg har opgraderet til Windows 10 og vi ikke kan lide.

Windows nedgradering til Windows 10 7, 8 eller 8.1

Windows nedgradering til Windows 10 7, 8 eller 8.1

Windows nedgradering til Windows 10 7, 8 eller 8.1

Hvad gør nedjustering?

Dowgrade er den proces, hvorved en bruger kan vende tilbage til en højere (nyere) operativsystem, en version lavere (ældre) operativsystem.
Heldigvis Windows 8, 8.1 og 10 blev implementeret en funktion, der giver os mulighed for at nedgradere i en meget nem måde.

Betingelser for nedjustering

Desværre kan der nedgradere brugeren skal opfylde to betingelser:
- I Partition C er der stadig den mappe, der hedder "Windows.old"
- Der er ikke gået mere end 10 dage siden opgraderingen til den højere version af Windows

tutorial Hjælp

I denne tutorial havde jeg installerede Windows 7. Jeg gjorde opdatering til Windows 10 gennem værktøj Windows Media Creation Tool Jeg spillede lidt med Windows 10 og besluttede at vende tilbage til Windows 7. Selvom Windows 7 havde installeret noget software og et tekstdokument på skrivebordet, de forblev i Windows 10

Hvad at vide, før vi nedgradere?

Det er meget vigtigt at vide, at hvis du har installeret ny software i Windows 10 eller oprettet dokumenter, og du har tilbage på dit skrivebord, når du vender tilbage til Windows 7, software installeret i Windows 10 og dokumenter, du vil ikke finde efter tilbagevenden Windows 7.

Windows Media Creation Tool

Når opgraderingen, Windows Media Creation Tool gør en sikkerhedskopi af Windows 7 (i mit tilfælde), et billede af det operativsystem, der indeholder al software og dokumenter var i operativsystemet og vil port Windows 10. Tja, hvis nedgradere dette ikke sker igen.

efter nedjustering

Ændringer i Windows 10, vil software installeret eller nyoprettede dokumenter ikke porteret tilbage til Windows 7 fordi når du opgraderer.
Windows 7 ikke indeholde disse ændringer, software eller dokumenter. Dybest set nedjusteringen operativsystem bare vender tilbage til den stat, hvor det var før opgraderingen.
Selv den lærer jeg vendte tilbage fra Windows til Windows 10 7 samme metode bruges, hvis du ønsker at skifte fra Windows til Windows 10 8 eller 10 Windows Windows 8.1


Videovejledning - Nedgrader Windows 10 til Windows 7, 8 eller 8.1


Relaterede Tutorials


om Adrian

Flamske information og viden, jeg kan lide alt om kunst og dele min viden med stor fornøjelse. De, der giver sig til andre vil miste sig selv, men med fordel, efterlader noget nyttigt stipendiater. Jeg nyder denne rettighed, vil jeg aldrig sige "ved ikke", men "endnu ikke"!

Kommentarer

 1. Darius sagde han

  Jeg har nogle Windows-programmer, der kører på Windows 10 7. Spørgsmålet er, om disse ansøgninger tilbage efter nedjustering (der stadig køre på Windows 7)

  • Adrian Gudus sagde han

   Jeg forklarede i videoen (hvis du har glemt halen hoved og du har udviklet) i teksten ovenfor tutorial, om jeg blive eller ikke

 2. George sagde han

  Jeg w10 opgraderingen og stadig venter på at modne drivere video.În spil w10x64 gyldig licens er catastrofă.Menţionez I, hvor jeg kunne finde det gamle kørekort w7?

  • Michael P. sagde han

   Søg og brug ShowKeyPlus ... viser dig linket: "http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/ShowKeyPlus.shtml"

 3. Cristian sagde han

  jeg hilser
  Kom med et mere banale spørgsmål som, jeg håber at kunne hjælpe mig lidt.
  Jeg vil købe et windows 7/64, der kan installeres på en bærbar computer, men jeg kan også installere det på den samme DVD og på en deckstop. Kan jeg finde noget lignende ...? Hvor kan jeg købe med en licens.
  Tak.

Sig din mening

*