To gratis DynDNS-adresser med dynamisk IP-indstilling til .tk eller andre - video tutorial

Hej venner, i den video tutorial i dag, vil vise dig, hvordan du får et underdomæne fra DynDNS at bruge det med dynamiske IP-adresser fra RDS, UPC og Romtelecom, alt i denne tutorial vil du se, hvordan vi kan løse problemet med sammenslutning af dynamisk IP med en .tk domæne, .com, .dk eller hvad.
In sidste tutorial Jeg lovede at hjælpe med dynamiske IP-adresser ikke kun holde mit ord, men jeg vil vise og kram nyttige.
Som nok alle ved et stykke tid på din DynDNS kan du ikke lave en gratis underdomæne. Jeg gjorde nogle grave og fundet en metode, der hjælper os med ikke én, men to gratis underdomæner på DynDNS. Tricket er, at selskabet D-Link har et samarbejde med DynDNS, dette samarbejde giver kunder, der har D-Link til at modtage en gratis underdomæne (ikke obligatorisk at have produkter DLINK til at gøre din konto), interessant når du logger på dlinkddns.com, dette er sandt for DynDNS, hvor du kan logge ind med de samme data, der anvendes dlinkddns.com, plus gratis tjenester låser op og gamle, så kan du stadig gøre et underdomæne . Hårdt ikke?
Sådan gør du:

1. Lav en konto på dlinkddns.com
2. verifikation konto er obligatorisk (klik på linket i e-mailen, du modtager det).
3. Logti til dlinkddns.com og tilføje et værtsnavn (subdomæne).
4. Log på DynDNS.com foretaget på grund dlinkddns.com
5. Tilføjelsen af ​​den anden frie subdomæne (bonus for dig)
6. Indstilling kræves i routeren for dem med dynamisk eller statisk IP.
7. DynDNS klient desktop indstilling for dem, der ikke har nogen router.

Spore til at arbejde!

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 1.000 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

 

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian Cismaru


 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. edy 13ani sagde han

  Hej, Cristi, jeg har en router, som folk fra romtelecom gav mig, da jeg tilsluttede dig, og du spekulerer på, hvad problemet er, problemet er følgende:
  når jeg skriver routerens ip, jeg går ind, logger jeg ind MEN jeg har ikke de samme muligheder som din ... for eksempel har jeg ikke "Videresendelse" som din ... spørg mig ikke, hvilket firma routeren er, fordi jeg ikke ved.

 2. edy 13ani sagde han

  Jeg har følgende muligheder:
  1.Status:
  -Deva
  -xTM
  -WAN
  -LAN
  -VOiP
  2.Basic
  -ATM
  -PTM
  -WAN
  -LAN
  -WLAN
  3.Advanced
  -Routing
  -Firewall
  -NAT
  -IGMP
  -QoS
  -USB Port
  -SNTP
  -UPnP
  -VoIP
  -Voice
  4.Maintenance
  -Account
  -Deva
  -Diagnose
  -log

 3. edy 13ani sagde han

  aaa ... og routeren er en huawei hg655b

 4. edy 13ani sagde han

  og disse muligheder tror ikke, jeg kan gøre port forwarding

 5. Adrian sømand sagde han

  Tusindvis af tak.

 6. valentin sagde han

  Jeg fulgte præcis alle trin i tutorial. Mit problem er, at den forbinder routeren selv om jeg DNS-indstillinger. Dlink router jeg 501. Venter på råd og meninger.
  Tak!

 7. edy 13ani sagde han

  Hvad skete der med Adrian for ikke udstationering tutorials ???

 8. alexandrus sagde han

  Hej videotutorial.ro. Tabletten vil følge, men videoen ikke virker, siger, at have flash player, jeg klikker på linket og sige, at jeg ikke støtter. Hvad ville der være løse?

 9. FlorinP. sagde han

  edy 13ani: Huawei hg655b

  For at gøre portvideresendelse på huawei hg655b-routeren skal du gå til Avanceret -> NAT.

 10. alexandrus:
  Hej videotutorial.ro. Tabletten vil følge, men videoen ikke virker, siger, at have flash player, jeg klikker på linket og sige, at jeg ikke støtter. Hvad ville der være løse?

  Løsning ville være at installere din flash desværre ikke længere til stede på markedet.
  Heldigvis har vi en tutorial præcis installere Flash på Android Jelly Bean, ICS eller andre versioner.
  Søg tutorial på sitet er udstationeret for nylig.

 11. Andrew sagde han

  Jeg har et problem. Når posen i adresselinjen er tomt. Jeg forsøgte at gøre port forwding men ved ikke, om jeg sat godt. Jeg har en Linksys router WRT54GL. Jeg søgte på google, hvordan man gør, men har ikke rigtig fundet noget. Hvis du kan hjælpe mig med noget så cool.

 12. alex sagde han

  Cristi, hvor vi kan kontakte dig på, at e-mail-adresse eller rod noget?

 13. dan sagde han

  Adrian er ikke tutorials?

 14. Anderson sagde han

  Cristi, hvis du laver en localhost websted, og hvis du lægger mig DlinkDDNS DynDNS og indekseret i google, da jeg stadig generer mig, men jeg gør et websted indekseret i google alt, jeg gjorde, som jeg havde tidligere konto hi2.ro og ala i 10 min indekser mig på stedet, til hvad jeg er uvillig hostinger.ro ikke højde 1 uger og intet. Daia gør du spekulerer på, om localhost site på min pc og sætte mig DynDNS alle at Google indekserer?

 15. Anderson sagde han

  Og en anden ting, hvis dot.tk er gratis for alle, at vi har set, at der har 3 måneder 6-12 måneder efter at jeg betaler .tk ikke forstår?

 16. Anderson:
  Cristi, hvis du laver en localhost websted, og hvis du lægger DynDNS og DlinkDDNSma indekseret i google, da jeg generer mig stadig, men jeg gør et websted indekseret i google alt, jeg gjorde, som jeg havde tidligere konto hi2.ro og ala i 10 min indekser mig på stedet, til hvad jeg er uvillig hostinger.ro ikke højde 1 uger og intet. Daia gør du spekulerer på, om localhost site på min pc og sætte mig DynDNS alle at Google indekserer?

  Hvis du konfigurerer netværket godt, og hvis din udbyder er afgjort jobsøgning motorer indeks vil du selvfølgelig nødt til at have noget værdifuldt indhold at have grund til at give videre til dig. Hvis du kopierer indhold fra andre dele vil du ikke få for meget kærlighed fra Google, Yahoo, Bing osv

 17. Anderson:
  Og en anden ting, hvis dot.tk er gratis for alle, at vi har set, at der har 3 måneder 6-12 måneder efter at jeg betaler .tk ikke forstår?

  Hvis du tager feltet uden at skulle gøre din konto, vil du ikke være i stand til at forny den. Hvis du tilmelder dig vil få besked, hver gang du har brug for at forny området. tæller også og aktivitet, hvis du ikke arbejde, du vil tage på området.
  Jeg læse ordene, der har du alle detaljer.

 18. dan:
  Adrian er ikke tutorials?

  Det er lidt syg sidst, hvis han kan holde hans næver, og jeg vil blive bedre hurtigere.

  • Corleone sagde han

   Cristi, fortæl ham, at jeg ønsker ham god bedring og forventer, så snart en tutorial. Jeg elsker hans stemme og dit, Cristi kursus, selv om du aldrig har set ham ansigt til ansigt. Ville du sige, at det bifalder og Corleone Cristi du siger goddag og vente på Adrian, så snart en tutorial på dette websted.

 19. alex:
  Cristi, hvor vi kan kontakte dig på, at e-mail-adresse eller rod noget?

  På kontakt siden.

 20. KodeJust sagde han

  Så hvis jeg gør to adresser DynDNS og to .tk domæner af dette resultat har vi to helt gyldige sites?

 21. Petre sagde han

  Hej, jeg straks købte lam router præcis, hvad du gjorde iel tutorial. Mit problem er, at undlade at nå den endelige med at skabe en hjemmeside er i orden fra min pc, men hvis du går til en anden pc går. Jeg fulgte trin for trin ba chører jeg gjorde, mens du ser tutorial og mislykkes. Undskyld jeg bruger ikke grammatik. Endnu en gang tak for det arbejde, som depositum

 22. florin sagde han

  Undskyld mig, jeg forstår, at det stadig var på plads ip kan passere et felt?
  Jeg læste tilfældigt til denne gratis service DynDNS suspenderet og at retssagen optrådte på 15 dage
  Venligst luminatima som jeg gerne vil gøre mit et websted ved denne metode

 23. george blabariu sagde han

  Cristi hej ønsker at vide, hvis du har installeret enhver tid Windows XP SP3 v2 Fantastic Edition (2011), og i så fald hvordan tilslutning til internet.multumesc

 24. Maria ugle sagde han

  Hej,
  tak for dagens svar..Jeg er en del af kategorien begyndere og især i udgivelsesdelen af ​​webstedet er hosting og domæner udvendigt ...
  Jeg downloadede xampplite og testede siden på localhost (den har også en lille database), men ..Hvis jeg sidder fast i udgivelseskapitlet….
  Jeg vil gerne udgive webstedet og finde et gratis domæne ... Jeg har dynamisk ip, forbindelse til RDS og jeg har ikke en router ... ..
  Jeg fulgte succesfuldt trinene fra 1-5, jeg downloadede programmet til dynamisk IP, men jeg sidder fast ved .tk….
  Når jeg kopierer den oprettede adresse, fortæller det mig, at webadressen ikke er gyldig ... Jeg ved ikke, hvad jeg gjorde forkert ...

  Maria

 25. Robi sagde han

  Jeg har ikke penrtu router fra D-link jeg ser denne besked.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png%5B/IMG%5D
  GÅR IKKE NOGEN ROUTER som du sagde i tutorial.

 26. Robi:
  Jeg har ikke penrtu router fra D-link jeg ser denne besked.
  http://i44.tinypic.com/34evpj5.png/IMG
  GÅR IKKE NOGEN ROUTER som du sagde i tutorial.

  Tag højde, i dette budskab fortæller dig, at det ikke er registreret i nederste højre under login-formular, du et link til at oprette en konto.

 27. ktalin sagde han

  hej !! udnævne til at forstå, at metoden ikke længere er funktionelt?

 28. Marius sagde han

  Salut! Jeg gjorde præcis det tutorial og alt går. Jeg har den samme router. Akta og browsing værktøjer er første gang, jeg troede det var på grund af dem (PPPoE-forbindelse). Jeg sætter netul gik uden router og router, men ikke arbejder. XAMPP bruge og da jeg klikkede på netstats forekom mig på denne måde: http://imageshack.us/f/694/wlx.png/ .
  Skulle det ikke være 80 ip port på computeren (192.168.0.100)? Der kan være defekt router?

 29. Iulian Zaharia sagde han

  Tak dejlig tutorial. Bemærk 10 +, MS!

 30. Salut! Cristian har en router TRENDNET merge.Sunt ikke abonnerer på UPC.
  Der er en anden mulighed for dem med router tak TRENDNET

 31. Det fungerer perfekt. Tak for din indsats

 32. Julian sagde han

  hej kan nogen hjælpe mig, jeg ønsker at gøre en webserver derhjemme, men min dynamiske ip Jeg forstår, at jeg kan gøre med DDNS kan? fordi folk nu er nødt til rds for abonnenter tilvalgssystem at give ex ddns myurl.go.ro
  hvordan kan jeg indstille serveren til at gå med DDNS fra rds, hvad skal jeg gøre? skal du konfigurere serveren?
  Jeg søgte overalt, og vi fandt nimc tak

 33. Ciprian sagde han

  Hej. Jeg har internet fra et kvarternetværk. Min IP er som 192.168.111 ……. .Jeg prøvede denne metode, og det omdirigerer mig stadig til en mikrotik-routerside. Min eksterne ip er som 109.103.219 ... .. Jeg forsøgte at skabe et forum med shampoo, og jeg lykkes ikke på nogen måde, jeg gjorde også port fremad, og det fungerer stadig ikke. Venligst hvis du kan hjælpe mig. Tak skal du have.

 34. Cristi sagde han

  Jeg beder mig om at udfylde,
  Brugernavn
  Adgangskode
  bekræft password
  E-mail
  Hjælp Find Mit serienummer serienummer
  MAC Address..De hvad?

 35. Dany sagde han

  Hej! Separer, at arbejdet med "dlink" ikke fungerer længere, fordi den nyere også beder om MAC- OG SERIENUMMER-adressen? ELLER MISSER jeg noget ??
  MERSI!
  Dany

 36. danny sagde han

  Hej til dem med upc router .. vi har ikke i routermøllen og dns eller noget lignende..Jeg har et ip-kamera, og jeg vil gerne se det fra arbejde ... Jeg har portvideresendelse til det .... men jeg har ip dynamiske ting eller en tutorial?

Sig din mening

*