Hvor kan vi få et gratis domæne? - video tutorial

Hej venner, i dag vil jeg lære dig, hvordan du får et gratis domæne i bogen, og du vil "linke" det til din offentlige IP, som din internetudbyder har tildelt dig.
De fleste gratis tjenester på internettet kan kun leveres af undereksemplerne "eksempel.example.com", vi får et "eksempel.tk" DOMÆN. For dette behøver vi ikke betale noget, vi behøver ikke engang at registrere (hvis vi ikke ønsker at forny domænet).
Der er allerede masser af websteder, der bruger TLD .tk generelt er små steder, der er lavet uhøjtidelig for højt, med få ressourcer, kan kun forsøg. Jeg råde dig til ikke at bruge en .tk domniu hvis du har en virksomhed, du ikke kan upålidelige, hvis du har et .dk eller .com domæne for offentligheden udenfor.
En .tk domæne er perfekt til brug i hjemmet, for et lille site for NAS til at konfigurere en VPN etc. For en stor websted vil råde dig til at bruge et .dk eller .com domæne
Først og fremmest skal vi sikre dig et par ting:
1. Vi har brug for at vide, hvad IP vi tildelt ISP
2. Vi må gøre port forwarding, Større havne er: http 80, 443 for https, ftp 21, 25 for e-mail.
3. Vi skal have en kørende server for at se om det virker, hvis du har en server kan du se dette Apache tutorial, Eller tutorial med Nginx at lære, hvad og hvordan du bruger en HTTP-server.
For dem, der har dynamisk IP, næste gang laver jeg en tutorial, hvor jeg viser dig et trick, hvorigennem vi kan overvinde "handicap" med dynamisk IP. Dem med dynamisk IP bør dog følge denne tutorial, næste gang jeg kun afslutter denne tutorial, vil jeg ikke genoptage den fra bunden.
I begyndelsen af ​​vejledningen kede jeg dig lidt med nogle tekniske ting, jeg ved, at mange af jer har travlt og ønsker oplysningerne "i går", hvis det er muligt. Desværre kan du ikke springe det grundlæggende over. Dernæst vil jeg ved en anden lejlighed forsøge at "kede dig", så du bliver valgt med information, der sandsynligvis vil hjælpe dig i fremtiden.
Nyd

Husk, hvis du har forslag, klager eller tilføjelser tøv ikke med at skrive i kommentarfeltet, de-også hvis du mødte kommentarfeltet en bruger har et problem, og du kan hjælpe ham, ikke tøve med at gøre det, den eneste måde vi kan gøre dette sted bedre, se kommentarfeltet!
På kommentarfeltet forsøger at få noget om emnet, så andre besøgende kan tilbyde en tutorial + kommentarer kan relevante kommentarer være ekstra støtte til brugerfejl, eller lyst til at lære.
Før stiller et spørgsmål prøv at kigge gennem kommentarerne ældste, de fleste gange der allerede besvaret dit spørgsmål.
Brug flere kategorier i toppen af ​​hjemmesiden og søgemaskinen fra højre hjørne til hurtigt at komme til, hvad du er interesseret, har vi over 1.000 tutorials, der dækker næsten alle genre af software, har vi indset, jeg du bare nødt til at søge efter dem og se dem.

Brugsanvisning videotutorial.ro

 

Search Engine.
Hvis du for eksempel har et problem med Yahoo Messenger, kan du indtaste i vores søgemaskine vilkår som Yahoo, Mess, Messenger, id rod, multimess problem messenger, messenger fejl, osv, vil du se, at du vil have et valg.

Kategorier.
Hvis du bruger kategori drop-down, de finder bar under Hjem kategorier: Office, Grafisk Design, Hardware, Internet, Multimedie, Sikkerhed, System, Opbevaring, Backup, under disse kategorier er organiseret underkategorier og sub-sub -categorii, det er en mere præcis filtrering. For at finde noget relateret til Yahoo Messenger ved hjælp af de kategorier, du kan lede kategorien:InternetDer vil åbne andre underkategorier, hvor du vælger Voice-chatDerfra kan du gå på underkategorien YahooEndelig med disse filtre vil ankomme på en side, hvor de eneste elementer relateret til Yahoo Messenger eller Yahoo Mail.

Arkiver.
arkiver Du kan finde alle vores tutorials organiserede smukke dage saptameni, måneder og år.
Alt er logisk, blot følge logikken.

God fornøjelse!
af Cristian Cismaru


 


Relaterede Tutorials


Om Cristian Cismaru

Jeg kan godt lide alt, hvad der vedrører IT&C, jeg kan godt lide at dele den erfaring og information, jeg indsamler hver dag.
Lær som du lærer!

Kommentarer

 1. Anderson sagde han

  Cristi, gennemse og du træder alle de XAMPP + localhost + wordpress, når du ønsker at se fra en anden pc ser kun skrive, eller hvis du sender en artikel klikke på det og siger localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktisk ikke har PC, men har 1. Cristi ikke ved, hvor er problemet, kan du hjælpe mig med noget tutorial

 2. valentin sagde han

  Bravo Cristi, afventer med stor interesse den næste tutorial!

 3. Anderson:
  Cristi, gennemse og du træder alle de XAMPP + localhost + wordpress, når du ønsker at se fra en anden pc ser kun skrive, eller hvis du sender en artikel klikke på det og siger localhost ingen server det som ii PC 2 har localhost men han faktisk ikke har PC, men har 1. Cristi ikke ved, hvor er problemet, kan du hjælpe mig med noget tutorial

  Prøv og forklare, hvordan du skal dø, hvis jeg forstår noget.
  Siger fra begyndelsen, hvad du gjorde, og hvor problemet er.
  Forklar mig, hvordan du gjorde, hvilke indstillinger du har wordpress, du skriver adressen, hvis det går lokalt. Hvad du skriver i browseren på den offentlige ip.
  Hvad fanden, jeg er nødt til at sætte spørgsmålstegn ved dig?

 4. Anderson sagde han

  Cristi, se, du forstår bedre, så ……
  Jeg vil oprette et sted på min hjemme-pc, det er det, jeg vil have. Jeg gør det, jeg installerer XAMPP, så indstiller jeg MySQL, så sætter jeg wordpress, men det virker ikke første gang, når jeg lægger min routbare IP 192.168.0.109, jeg sætter det sådan, og det fortæller mig / xampp, og igen får det mig til at oprette forbindelse, og jeg ændrer indekset. php ser ud til at skrive der / xampp, og i stedet sætter / wordpress bunn, efter at det virker. Trin 2 Jeg oprettede den WordPress-administratorkonto, og jeg får også adgang fra min hjemme-pc, hvor jeg holder localhost for at se, hvordan webstedet ser godt ud indtil videre. Trin 3 Jeg vil gerne se fra en anden pc på arbejde for eksempel at se mit websted få adgang til IP-adressen fra internettet ikke fra routeren 188.27.00.00, og webstedet vises, men uden at vise temaet korrekt og smukt, mig Jeg ser kun tekst, og som om det ligner et digt på tekster under hinanden, forstår du, hvad jeg mener, godt. Herfra støder jeg på den artikel, der er indsendt af mig, jeg ved ikke TEST at sige, og jeg får localhost-server ikke fundet hvorfor ?? :( :( :( fordi jeg ikke kan fortsætte med dette trin, gjorde jeg også portforwording, men forgæves hvilke indstillinger der skal foretages fra trin 3 så pc 1 - mit hjem fungerer, webstedet ser korrekt og smukt ud og pc 2 fra arbejde kan du ikke se kun tekst vises, jeg vil gerne sige, at den ikke har nogen brugerbegrænsninger eller noget pc 2. Grundlæggende kan jeg ikke få adgang til artikler fra min pc 1 hjemmefra, den hvide side vises på pc 2 og kun tekst kastet forgæves websted, og når jeg klikker på artiklen, står der localhost-server ikke fundet. Hvad siger du, jeg kan ikke videregive hvorfor på min pc 1 hjemmefra, hvor den er localhost, alt fungerer barbermaskine, og når jeg lægger det på pc 2, vil det overhovedet ikke indlæses webstedet korrekt, og dak give på en artikel vises lokalhostserver ikke fundet: (((((((((((((

 5. SLUT sagde han

  Cristi er den bedste spiller til film, jeg mener det køre klart billede

 6. edy 13ani sagde han

  Hej, Cristi! Hvor er den adresse eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller noget ... Jeg ved ikke,

 7. edy 13ani:
  Hej, Cristi! Hvor er den adresse eller DNS ... som du skrev 89.46.92.12 eller noget ... Jeg ved ikke,

  Skriv "go" i google, og få adgang til det første resultat.

  • edy 13ani sagde han

   Tja ... .copiez skrive ip ip i adresselinjen og komme ind i mit modem jeg ind, hvor du ikke ud som dig "går, det er OK."

 8. Mirel sagde han

  Hej Cristi. Beklager, jeg er ikke på emnet, men jeg har også brug for et lille rådgivningssted, hvor jeg kan lide at lege med pc-komponenter, og det ser ud til, at jeg nu har en Pentium 4 640 og en E2160 ved hånden. Jeg vil gerne vide, hvad der er bedst af dem? at jeg vil bruge det på min gamle pc. Tak på forhånd. Pixy

 9. alex sagde han

  Foretag tutorials DVR IP-kameraer mv

 10. sylber sagde han

  at vide, at vi står tæt, kommer med IPdinamic tutorial

 11. edy 13ani:
  Tja ... .copiez skrive ip ip i adresselinjen og komme ind i mit modem jeg ind, hvor du ikke ud som dig "går, det er OK."

  Se vejledningen omhyggeligt, læs teksten, udfør portvideresendelse, og installer en http-server, hvis du vil have noget, der skal vises i din browser.
  Det syntes mig "går, det er OK", fordi jeg har en http-server rod og jeg sætter et html-dokument "går, det er ok."
  Fra hvad jeg ser, at du ikke rigtig ved noget, du ønsker at gøre mere med mindre information, du ikke kan. Først og fremmest nødt til at lære, kan du lære af vores tutorials, men det har til og forstå.

  • panda sagde han

   Cristi-admin: Kig nøje på tutorial, læse teksten, gør port forwarding og installere - hvis du ønsker en http-server 't vist i en browser.
   Det syntes mig "går, det er OK", fordi jeg har en http-server rod og jeg sætter et html-dokument "går, det er ok."
   Fra hvad jeg ser, at du ikke rigtig ved noget, du ønsker at gøre mere med mindre information, du ikke kan. Først og fremmest nødt til at lære, kan du lære af vores tutorials, men det har til og forstå.

   cristi, skriv, skriv ... dette, så du ved, hvordan du skriver korrekt. 🙂

 12. navn :)) sagde han

  :)) ja ... Stor er haven (chill cristi, de vil også forstå ... tror jeg :)))

 13. Må ikke falde i .tk domæner .. de pludselig løber tør. Jeg ved, vi havde.
  bedre købe dit .me domæne med 3 euro at despregazduire (også betale sms) eller enhver anden ..

 14. panda sagde han

  pandaCristi, sønner ... skrive denne at kende, og du til at skrive korrekt.

  undskyld, du holder skriftligt.

 15. panda: Ups, du holder skriftligt.

  Og selv om jeg malplacerede der var problemet? Hvilken forbindelse havde med tutorial eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

 16. Laurn sagde han

  Ikke at det ville være meget vigtigt, men jeg bemærkede en uoverensstemmelse mellem at sende kommentaren i realtid og den tid, der faktisk blev vist på webstedet. Eksempel "cristi-admin siger: 29. marts 2013 kl. 15:47", da det faktisk var lidt tidligere. Jeg så kommentaren og tidspunktet for udstationering, og et øjeblik troede jeg, at mit ur var efterladt, men mit ur fungerede fint. Så det er bare en bemærkning, noget jeg har bemærket, jeg ved ikke engang, om det altid er sådan, men nu har jeg set det.

 17. Silviu sagde han

  Jeg anbefaler at købe et domænenavn, såsom .com alvorligt; .com .org eller .net, når du vil have et minimum af succes site.Nu anbefale dig Incept såkaldt virksomhed som en .tk domæne, navnet kommer fra Tokelau (nogle øer i Stillehavet) for i rumænien, er dette ikke sandsynligt fordøje og har ekstremt lavt, næsten umuligt med et .tk site.

  • edy 13ani sagde han

   Præcis !!! I de gratis domæner behøver du ikke stole meget, for den, der fik dem til at få dem til at se godt ud ... du køber hellere et .ro- eller .net- eller .net-domæne som Silviu sagde

 18. hej jeg har et problem, hvis indsat ip logez spørger mig mit brugernavn og password, men ikke de nødvendige data router til router kender som administrator og adgangskode og udover, at hvis du kan vise os, hvordan du gør port forording

  • edy 13ani sagde han

   nøjagtigt cristi ... du fortæller mig at gøre portvideresendelse, da jeg første gang hørte om det ... og du siger også, at jeg ikke ved noget ... hvis du ikke viser os, hvordan vi gør det, hvordan ved vi det

 19. Claudiu sagde han

  Cristi-adminOg selv om jeg malplacerede der var problemet? Hvilken forbindelse havde med tutorial eller IT.
  JEEESSUS ......!
  Troliiiii

  Jeg foreslår at diskutere spørgsmålet i parlamentet og beslutte endeligt og uigenkaldeligt ved at stemme, som det er korrekt, som de gjorde i fasen med "î" og "â". Disse problemer gør os mest ondt.
  PS: Cristi er stavet korrekt "forkert", men ikke "forkert". Det er for at drive Panda. :))

 20. Jeg venter på dig med en tutorial til dynamisk / vital ip ... Fordi langt størstedelen af ​​os har noget som dette

 21. edy 13ani sagde han

  Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige ... .En være denne gode site, men kun for dem, der forstår HTML (eller japansk for nogle), men jeg er ikke rigtig tilfreds med hans præstation sidste Cristi tutorials ... eller ikke længere er vred eller Gud ved pleje
  Adrian noget mere som om et plus, hvis forklare hellere have noget mere: at forklare verden ved, har tålmodighed med fans endelig tror, ​​at du har givet, og vil tegne

 22. skruestik sagde han

  Kom nu broder, bare sådan, hvad fanden? Vær seriøs, selvstudierne er gode. Hvis du virkelig vil lære at arbejde med et websted, lære engelsk, søge på google html e-bøger, downloade, læse, eksperimentere, se hvorfor det ikke virker, prøv at ændre en farve, en tekst, et billede…. vent ikke og vent! Der er så mange bøger, interaktive websteder (som codecademy) og mere og mere. Fra hvad jeg forstår, holder Cristi en video tutorial på sin egen server. Har du nogen idé om, hvor mange problemer en konfiguration giver dig? Hvor mange nætter skal du bo og sværge på Linux for ikke at have en dårlig mailserver? Hvor mange nulstillinger skal du give, og hvor mange filer, adgangskoder, porte, nonsens har du i dit hoved? Men også hvor glad du er, når det endelig fungerer. Det er normalt. Plus, du får en masse erfaring.

 23. Laurn:
  Ikke at det var meget vigtigt, men vi bemærket en uoverensstemmelse mellem den faktiske dele din kommentar igen og faktisk vises på sitet. F.eks "admin Cristi siger: 29 2013 marts kl 15: 47", når det i virkeligheden var tidligere. Jeg så udstationering og kommentar og tid for et øjeblik troede jeg, at jeg har forladt mit ur tid siden, men var fint. Så det er bare en bemærkning, noget set mig ved ikke, om det er altid så, men nu ser jeg det.

  Så meget den annoncerede mig, jeg aldrig bemærket uret blev stedet en time før, nu løst jeg sagen.
  Thanks!

 24. edy 13ani:
  Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige ... .En være denne gode site, men kun for dem, der forstår HTML (eller japansk for nogle), men jeg er ikke rigtig tilfreds med hans præstation sidste Cristi tutorials ... eller ikke længere er vred eller Gud ved pleje
  Adrian noget mere som om et plus, hvis forklare hellere have noget mere: at forklare verden ved, har tålmodighed med fans endelig tror, ​​at du har givet, og vil tegne

  Vi forsøger at gøre alt for alle, og Adrian og jeg forsøger at være tålmodig som muligt, men vi er nødt til at finde en balance, der ville behage alle.
  Jeg er overbevist om, at vores venner, som følger os har forstået denne tutorial tutorials ofte.
  Du er nødt til at indse, at vi kan ikke kun tutorials for begyndere, men vi har noget i deres visning din opgave falder.
  Fra et enkelt tutorial du kan ikke lære alt, hvad du inarmeaza- tålmodigt og se vores tutorials, selvstudier har over 1000 hvoraf snesevis er relateret til internettet, html, php, blogger, wordpress, CSS og andre.

 25. ieuieu sagde han

  og hvad med det, jeg spurgte hvad er de ovenstående data spørger mig, når jeg skriver ip og hvordan man gør port forwarding site?

  • Cristi sagde han

   Søg på dette websted, hvordan du gør port forwarding. Det er en tutorial om dette. held og lykke

 26. Cristi sagde han

  Cristi-admin gjorde tutorial til praksis, at lære at arbejde markerne. Øve med den gratis (som er mokka, så vi gerne romerne, og kalder gratis tutorials og alle sten, der giver forkerte komma) ikke forstår, hvad du spørger. Google er stor. Mange er du i stand til at kalde ham til at komme til dit hus Cristi-admin at vise. Kontakt din hvad du er givet og komplette andre kilder.
  ikke vågne op, at jeg ikke skriver grammatisk korrekt vil sværge. held og lykke

 27. Port forwarding kan kun gøres gennem kæden og ikke gennem wi-fi?

 28. CyOS sagde han

  Hej Cristinel =) Venter videou`l med dynamisk ip

 29. Dan sagde han

  Hej,

  Hvordan kan en router port forwarding på en indbygget kabelmodem UPC, model
  Cisco EuroDOCSIS EPC3925 3.0 2-PORT Voice Gateway?
  Tak for dit svar.

 30. Brad Gore sagde han

  En tutorial (en 2-3 serie) med Desing an IP-kameraer overvågningssystem ville være nyttigt. Software, der bruges til design, NVR, linser, ledninger, teknologiske grænser (det bedste og det grundlæggende) ... Jeg har kun rosende ord om siden ... fortsæt!

 31. valentin sagde han

  Stor er Herrens have
  Cristi Adrian tutorials er meget god og meget godt struktureret. Hvem ønsker romerske grammatik tutorials på at søge på nettet. Her til disse to vidunderlige mennesker kæmper gøre tutorials til dem, der er interesseret i IT. De, der ikke kan lide disse tutorials er gratis at komme ind andre steder. Vi alle mener, vi bør være taknemmelige for disse tutorials, som jeg lærte en masse om IT.
  Bravo guys!

 32. Cristi sagde han

  astep Tutorial Dynamisk IP, interesserer mig meget.
  Jeg lavede en NAS fra en ældre computer, åbne den og kun adgang til den fra det interne netværk fra ekstern mislykkes. Jeg prøvede nogle løsninger, men ikke giver dem hovedpine (dynamisk IP problem), problemet er TP-Link TP-WR740N (problemet er mig, jeg kender ham ikke, fordi jeg indstille min IP). Jeg spørger statisk ip omkostninger og ikke værd at investeringen. tak for indsatsen for dette websted og se kommaer :))

 33. edy 13ani sagde han

  Hvem er boby_admin? Jeg kiggede på en videoundervisning, og kommentarerne var en kommentar skrevet af boby_admin ... tutorialen blev lavet af cristi, men det lignede slet ikke cristis stemme ... var der flere admins på dette site?

 34. edy 13ani sagde han

  tutorial var ældre

 35. edy 13ani sagde han

  edy 13ani:
  tutorial var ældre

  stadig har Windows XP

 36. valentin sagde han

  Dlink router og jeg kan ikke sætte min DNS.
  Venter tutorial dynamiske IP-indstillinger.

 37. Florentine sagde han

  Hej Cristi. Jeg kan lide statisk ip 86.105.XX.XX og en TP-LINK router til at tildele ip n 740 192.1681.100. Jeg portforwarding på PC og laptop.Am forsøgte på PC og bærbar, men kan ikke oprette meddelelsen vises på min dot.tk

  Den URL du har givet er ikke gyldig.
  Hvad kan jeg gøre?

 38. Corleone sagde han

  panda: Ups, du holder skriftligt.

  Hvor du ser, at Cristi skrev "dig" med et enkelt "jeg", tror jeg, du ikke ser godt ud.

 39. paul sagde han

  Cristi godt!
  Jeg spørger, om du kunne gøre en tutorial om, hvordan vi kan lave vores egen DNS-server (grundlæggende principper), hvor vi købte et domæne fra ROTLD.
  For eksempel kan Synology DiskStation hjemmeside bliver en server til dit domæne.
  Tak.

 40. MARCEL sagde han

  Jeg kan ikke gøre felt
  Fejl: Den URL du har givet er ikke gyldig.
  Jeg har statisk IP.
  Tak.

 41. Corneliu Luchian sagde han

  GOD MORGEN, JEG VIL BLIVE FRIELANCER ... HVAD VIL VÆRE TRINNE, DER FØLGER FOR EN BEGYNDER? ... TAK.

 42. Hej Jeg vil gerne gøre mit domæne (site) kan du hjælpe mig du er nybegynder (email; raul.helean98)

  • Adrian Gudus sagde han

   Vi har allerede en tutorial om dette emne, se efter tutorial "hvordan man køber et domæne", som du kan finde med søgefeltet øverst til højre. Læs i fremtiden afsnittet Lignende artikler under hver video tutorial, der vil du finde direkte links skrevet i rødt til andre tutorials om det samme emne

 43. andrei sagde han

  Hej. Først tak for tutorials. Jeg gjorde mig et sted i et program, jeg ved ikke, om jeg lov til at give hende navn her. Jeg sætter det op på IP med TK. Alt er ok, er op, det virker, men jeg gør ikke opererer musik, der afspilles automatisk på webstedet. Når du tjekker med localhost vises, hvor du kan sætte højttaleren dæmpet spor på stedet, men når jeg indtaster feltet tk højttaler vises ikke. Kan du hjælpe mig med et svar? Jeg flyttede alt indhold efter jeg offentliggjort i apache htdocs, Apache ved hjælp af simple 2.065. Hans udveksling med XAMP eller WAMP Apache? Vil have bedre støtte? Det er den eneste måde, jeg tænker nu.
  Af den måde, operaen browseren følgende fejlmeddelelse, når de forsøger at komme på Videotutorial:
  Advarsel: session_start (): Sessions-id'et er for langt eller indeholder ulovlige tegn, gyldige tegn er az, AZ, 0-9 og '-,' i / home / videotutorial / public_html / wp-content / plugins / si-captcha- for-wordpress / si-captcha.php on line 913. Denne version 12.16 Byg 1860 Platform Win32 System Windows 7

 44. andrei sagde han

  Godt. Jeg formåede at klatre og jeg på sitet, men jeg tk belastning uden musik. Jeg er localhost i højttaler til musik på tk vises ikke. 2.0.65 bruge apache og flyttede hele webstedet offentliggjorde programmet i htdocs. Icnerc til XAMP eller WAMP? Tror du så?
  Af den måde, er arbejdet ikke indlæse videotutorial.ro websted hele tiden.
  Spor.

 45. kærlighedsdigte sagde han

  Efter en .tk domæne skal betale prisen er som en Com domæne per år

Trackbacks

 1. […] Vi kan løse problemet med at knytte en dynamisk IP til et .tk, .ro, .com domæne eller noget andet. I den sidste tutorial lovede jeg dig, at jeg vil hjælpe dig med dynamiske IP'er, ikke kun holder jeg mit ord, men jeg vil vise dig andre [...]

Sig din mening

*