Hvordan vi tester en harddisk eller USB-stick

Denne video tutorial vil præsentere to gratis programmer, der vil hjælpe os med at træffe en beslutning, når man ser at købe enten en ekstern harddisk, harddisk eller USB-stick.
Ofte når vi ønsker at købe en USB-nøgle eller harddisk produktoplysninger en kan være vage eller ikke fuldt takke os og så er vi nødt til at teste komponenter selv og tage den bedste beslutning.
Hvad skulle interessere os i det øjeblik, hvor vi ønsker at købe en harddisk eller USB stick?

-Buffer HDD
-Interfata Connection
speed Rotation
Adgang Mean Time
• støjniveau (tomgang)
• støjniveau (søge)
Ser denne video tutorial du kan lære mere om en bestemt komponent i computeren, såsom harddisk.

af Bogdan Pelu

ATTENTION

For din bekvemmelighed denne tutorial video er rumænsk og kan ses i fuld skærm (fuldskærm)


Hent Flash Player for at se videoen.


Relaterede TutorialsKommentarer

 1. DOOMZOR sagde han

  Tillykke til dine tutorials meget succesfulde, fortsæt det gode arbejde!
  Totorialului om emnet ovenfor, jeg brugte HD Tach for mig at tjekke min hardisckului ydeevne. Loven er ret gamle væsen blandt brikkerne Kre Leam ikke ændret for en god tid

  CPU-forbruget er 20%
  Gennemsnitlig read 45Mb / s

  Jeg formoder k gennemsnitlige læse kan ikke ændres som karakteristisk for hardware, men forsøger at lave en sammenligning med tutorial bekymrer mig lidt forskel mellem 2% (i video) og 20% (i mit tilfælde), og jeg tænkte på om der er nogen måde at nedsætte procentsatsen ved en metode, der udelukker køb af nye sange. Jeg tror det er CPU forbrug statistik kun afhænger hardware ydeevne og ikke bundkortet Kre er en forholdsvis ny dual core processorer Gygabyte 3Ghz.

 2. boby_admin sagde han

  for DOOMZOR
  Ingen grund til at bekymre sig, fordi jeg har en temmelig kraftig processor og det er derfor, jeg spiser kun 2% af proc.si stof og harddisk.
  Det er normalt, hvis nogle af komponenterne i din lille gamle til at spise flere ressourcer.
  Der er flere måder at dine spise færre ressourcer
  -at købe dine ingredienser nyeste og mest avancerede kursus
  -For At gøre din BIOS-opdatering
  -kan konfiguration harddisken ikke er indstillet korrekt i BIOS
  -kan have en mindre kraftig processor

 3. beb3_mykk sagde han

  HMZ ... .trbuie at teste mig selv ... Dear program og god tutorialu !!

 4. radu77 sagde han

  God tutorial.

 5. boby_admin sagde han

  @radu77:
  Radu sætte pris på vores tutorials, som du vil, men hvis du mener, at kommentarerne fra 3 ord kan du komme til toppen du tager fejl
  Jeg havde en, der var ligesom dig og til sidst besluttede jeg at slette dem alle anmeldelser
  Adrian har over 1000 hvis kommentarerne på webstedet for at vide, at det ikke har gjort i denne stil
  Jeg håber du forstår, hvad jeg ønsker at tage fat

 6. radu77 sagde han

  Desværre, det er ikke min hensigt, men jeg simpelthen set tutorial og hvad jeg gjorde med .Crede mig ikke selv ønsker at få top året alt interesserer mig, er at lære af voi.Daca du vil slette kommentarerne ikke gider mig alle mine tak fordi tutorials, der kan spore og jeg håber, du vil lade mig gøre det i continuare.Va tak, og jeg vil ikke kede jer med kommentarerne min vilje.

 7. Adrian sagde han

  @radu77: Vi efterlade kommentarer ondt, men efterlader et forslag ikke et problem 2-3 ord ... fylde overskrift ubrugelig !!! betyder, at "god tutorial" ???? Vi ved, at god ikke må erkende os! Videotutorial.ro alt er godt ... behøver ikke at bekræfte, og du ... altid velkommen spørgsmål, problemer men 2 ord!

 8. Cosmin sagde han

  Jeg så, at tutorial ii hard.Mie temperatur forekommer mig ikke forekomme dc ??? Er der nogen hjælp plss

 9. Cosmin: Jeg så, at tutorial ii hard.Mie temperatur forekommer mig ikke forekomme dc ??? Er der nogen hjælp plss :(

  Betyder ikke, du nødvendigvis et problem på din harddisk, kan du ikke temperaturføler på din model.
  Bare rolig, vises ikke på alle harddiske temperatur.

 10. alexxx_steaua sagde han

  Jeg installerede hd tach men jeg går ikke at åbne programmet Windows Vista jeg kan det ikke virker?

 11. alexxx_steaua sagde han

  hd mine gb har 320 og 41 grad temperaturen er ikke så setpunkter for tutorial 21 41 grad er en grad høj temperatur er godt at ???????????????

 12. Jeg ville frut og jeg kunne sige noget om denne tutorial, men desværre selv efter ca. 30 min. Jeg kunne ikke se noget. længere arbejde? eller kan være skyldig i at min computer. Alle bune.celelalte le`am iagttog tutorials, der er fremragende.

 13. ok. sorry, begyndte tutorial

 14. cipanu332 sagde han

  Jeg har en ekstern harddisk gb 640 fra Packard Bell kan TV.DAR at parre og jeg har et problem, når jeg ser en film jeg får ikke subtitrarea.ce kan der gøres?

  • Adrian sagde han

   cipanu332: Jeg har en ekstern harddisk gb 640 fra Packard Bell kan TV.DAR at parre og jeg har et problem, når jeg ser en film jeg får ikke subtitrarea.ce kan der gøres?

   Få manuel undertekster og smide i en afspiller med træk og slip (hold venstre klik og du giver Subtitle slip på afspilleren)

   Venligst i fremtiden ikke at skrive det samme spørgsmål flere gange, du ser overalt du sender, udstationering det samme spørgsmål, vil ikke blive besvaret hurtigere!

 15. Ciupa sagde han

  sal.am og jeg Maxell 4gb en USB-stick, der grøften 2 partitioner (en de2mb og resten af ​​Stick) .vi kan ikke tørre partition som for 2mb.daca du kunne hjælpe mig på en måde.

 16. valentin sagde han

  Jeg kan lide denne tutorial og finder det ganske nyttigt. Ja esser havde brug for hjælp. Everest har ikke en WD1001FALS og fortæller mig, hvor mange plader har mange tonehoveder ............. Hvad gør jeg?

 17. Jean sagde han

  Salut!
  HD Tune Pro 4.50 jeg installerede prøveversion, jeg tog et stykke. 16 GB USB stick, jeg formateret, vi startede programmet, jeg kom fra Benchmark Skriv kommando og mit budskab syntes: ". Skrivning er deaktiveret for at aktivere skrivning du fjerne alle partitioner."
  Jeg var forkert et eller andet sted eller ikke teste på Write retssag?

 18. sasha-097 sagde han

  Jeg har et spørgsmål, hvis vi har en anden hårdt, som du kun tilslutter kabel, der har en udgang cela, som du opretter forbindelse til SATA OG GRUNDLÆGGENDE OG HÅRDT plcA ELLER ANDET OG MUST MA

 19. ghitza sagde han

  kan ikke være en egnet kasse, eller måske ikke nok jeg søgte webstedet dvstra ... men jeg har et stort problem ... ..vreau at opdele en memory stick 8G ... .Jeg var der en NES til at gøre det ?. Vent på de nerabdare..raspuns ... tak ..

 20. Marius sagde han

  Interessant ... og meget nyttig tutorial. Godt stykke arbejde :)

 21. Herodes anidorin sagde han

  Salve .. Jeg er enig med, hvad jeg har set hidtil her, defragmentering osv, men jeg iagttog alle tutorials. i mange jeg vidste hvad jeg skulle sige, og jeg har lært mere her. Det er godt !!

  tak for alle de oplysninger og det er godt, at der er fyre som dig ..

  god dag godt år !!!

 22. Jeg har en ekstern harddisk Transcend butik jet25 kapacitet 160 gb.am lavet en fejl og jeg vendte i maj functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kunne det ske? Jeg 7 vinduer på en computer, og ser i Diskhåndtering, men skriver, ikke initialize.in min computer kan ikke vi vede.nu formatez.ce det er mere smertefuldt, er, at vi har en masse data, som du ikke ønsker at pierd.nici Windows XP kan vi ikke vede.ma nogen hjælpe? Mange tak

  • AdrianGudus sagde han

   adi: Jeg har en ekstern harddisk Transcend butik jet25 kapacitet 160 gb.am lavet en fejl og jeg vendte i maj functioneaza.ce USB laptop-ului.nu kunne det ske jeg 7 vinduer på en computer, og du? men ledelsen ser disk skriv ikke initialize.in min computer kan ikke vi vede.nu formatez.ce det er mere smertefuldt er, at vi har en masse data, som du ikke ønsker at pierd.nici Windows XP ham ikke vede.ma kan nogen hjælpe? Mange tak

   Du kan ikke indtaste en USB omvendt ... kommer ikke, end hvis du eventuelt slå med en hammer ... du det?

 23. Cojocariu sagde han

  Samt alle tekster i rumænsk, at bruge diakritiske tegn, kan læse mere nemt.

 24. Liviu sagde han

  godt jeg har en pc med Windows 8.1 og AMD Athlon x4 og når jeg ønsker at overføre til stick film jeg kopiere med 3-5mb / s på en bærbar computer processor mindre vi overfører speed 15-20 mb / s, der kan jeg gøre for at øge min hastighed overførsel

 25. Rusoiu Virgil sagde han

  Jeg købte en stik fra 1T efter ebay, og jeg kan ikke få ham til at gå. Jeg formaterer det i ntfs og vil ikke kopiere alt jeg prøver eller ikke vil åbne efter kopiering. Jeg kopierede filmen Pearl Harbor og ønskede ikke at åbne den, men computerkopien gik glat, jeg åbnede med alle filmene. Nu vil han ikke kopiere mere, han laver en kopi fejl. Jeg forsøgte at udforme det i orden, og jeg gik kun op til 78% og ønskede det slet ikke. Hvad kan jeg gøre i denne situation?
  Kan jeg genvinde det eller er det defekt på fabrikken?

 26. David Laurentiu sagde han

  Jeg har det samme problem med en Kingston of 256 GB, købt fra Aliexpress. Skriv bare hvad han ønsker. Og læs endnu mindre. Så ser det hele, Disk Manager siger det er godt, Paragon siger det er godt, ATTO Disk Benchmark det samme. Nogle mapper kan ikke åbnes og kan kun slettes ved omformatering. Jeg formaterer det på alle sædvanlige måder. Et tip ville fange mig godt. Tak på forhånd!

Sig din mening

*

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.