Sådan installeres en webserver eller http (WAMP server)?

Vi vil blive vidne til en video tutorial, der lærer dig, hvordan du installerer en webserver eller http.

Dette job er ikke svært, som kun kræver lidt opmærksomhed og koncentration film som beskriver operationen.

Den software henvises til tutorial er faktisk en mini suite af programmer: mSQL, PHP, phpMyAdmin, SQLite Manager for programmer sat sammen af ​​nogle meget dygtige softwareudviklere takke dem på denne måde.

Den tutorial er en del af en serie af video-tutorials længere og opførelse og vedligeholdelse af hjemmesider, enkle og inden for rækkevidde af alle.

WAMP server er også en nem at bruge program, der ikke engang kan give anledning til særlige problemer nødder begyndere.

Flere detaljer kan fås på følgende tutorial, men også dem, der vil følge dette emne meget interessant.

Den tutorial er lavet i rumænsk.

af Cristian Cismaru

ATTENTION

For din visuelle komfort i denne tutorial video kan ses i fuld skærm (fuldskærm)Relaterede Tutorials


Kommentarer

 1. Laurentiu Chirnogeanu sagde han

  Jeg kan lide!

 2. Mihai sagde han

  Jeg kan lide, men venligst gøre tutorials om grafikkort og spil

 3. Fortsæt det gode kræfter bravo sal
  men venligst gøre lavet en tutorial, hvordan du opretter en hjemmeside.

 4. Min respekt Gentlemen!
  Jeg tror ikke længe, ​​og jeg slog alle med dit site!
  Den første skole jeg gjorde det ved at lære at skrive og tælle!
  En anden skole er det websted, der er din fremtid!
  Respekt!

 5. admin sagde han

  Tusind tak for vurdering.
  Din kommentar motiverer os ... ..

 6. meget god side ... .: D
  er meget informativ… ..
  Han hjalp mig meget
  meget sejt sted

 7. mine respekterer herrer hjulpet mig meget til dit websted
  Hvad jeg ønsker at vide, hvis du ikke kan finde en stærk dc installation eller bedst af dowload
  tak så meget for præsentationer

 8. admin sagde han

  Vi har noget endnu bedre end stærke DC eller DC ++ nemlig spids.
  https://www.videotutorial.ro/?p=393

 9. IIS annoncere stupor, at hvis du laver en stor prostie.dc installationer? Jeg lave et hul i 1. 2% 98.in vinduer firewall og du løber tør let mål til PC

  • Junkee sagde han

   kp: IIS annoncere forbløffelse, som hvis du laver en stor prostie.dc installationer? Jeg lave et hul i 1. 2% 98.in vinduer firewall og er let mål at løbe ud af vinduerne pc 3.anumite programmer gå amok   

   1. enhver server laver et "hul" i firewallen. 2. Jeg ved ikke, hvad "løber tør for pc" betyder, men ingen sagde, at det var den mest sikre webserver. 3. altid bliver visse programmer i windows vanvittige ... det er en slags microsoft-lov.

 10. admin sagde han

  Ret, vi har ikke anbefalet nødder IIS (Internet Information Services) salt er en integreret http-server i Windows XP eller mere præcist på installations-cd'en.
  Tak for din kommentar og rådgivning.

 11. admin sagde han

  Hvis vi taler om sikkerhed, bør vi også advare verden om: internet explorer, medieafspiller, msn messenger, outlook express og den "supereffektive" windows firewall, som ikke ligefrem er sikre og fortrolige applikationer, men vi lover, at vi vil angribe genstand for datasikkerhed og fortrolighed med en række tutorials.

 12. Sary ikke anbefale vb mand, som jeg gav mig selv et tip

 13. admin sagde han

  Ok jeg får det.
  Men ved du hvad server du kan lide (af nysgerrighed)?

 14. https

 15. Jeg kan lide mange typer af servere

 16. admin sagde han

  Jeg ønskede at gøre en undersøgelse mellem foretrækker at se verden i form af http-server.
  Nu udgjorde hårdt lighttpd og jeg vil gerne vide, hvis nogen har brugt det i en længere periode, og om at bruge det er styrker og svagheder i forhold til Apache.

 17. mmmmm fra hvad jeg hører det er temmelig god lighttpd-u og vant til at bruge en af ​​mine venner, og jeg spørger ham, hvad det er ligesom apache give min mening er bedre 100%

 18. Alberto sagde han

  Ok, jeg har installeret WAMP site, jeg har oprettet siden, jeg ønsker at se lucrarea.Dar venner ikke ønsker at give en adresse, der består af tal, men jeg ønsker at give en adresse med navnet sitet lige har oprettet. Hvad skal jeg gøre?

 19. Alberto sagde han

  Beklager, vi fandt tutorial om spørgsmålet over .Hvis du bogført og tutorial for dem med dynamiske IP-adresser give mig et link tak!

 20. Adrian sagde han

  @Alberto: Hvis du var at skrive op ret til at søge jobopslag og tutorial DynDNS dynamisk ip !!! Brug venligst søgemaskinen på sitet eller filtre i blåt på den side, der har en + foran Click over at pakke den pågældende kategori og søg efter hvad du vil, vi har andre ting at gøre, ikke bo for at se i dit sted ! Plus som du havde statisk ip tutorial umiddelbart efter tutorial ender og andre tutorials, som blev anbefalet i den dynamiske IP og Gud forbyde du giver trætte øjne til at læse skriften på webstedet !!! Her er en tutorial til dynamisk IP https://www.videotutorial.ro/?p=729

 21. Adrian sagde han

  @Alberto: Eller du kunne give en god top til afspilningslisten, og du havde alle vejledningerne tilgængelige på dette websted, du fandt det meget let, men for dig er det "svært at skrive" noget på tastaturet, hvis du ikke havde en mus til at dø med din computer foran har du ingen idé om, hvordan du bruger tastaturet!

 22. @Alberto:
  Må ikke bliver dovne, og du søge på webstedet, som der er masser af tutorials om det.
  Vi gør video-tutorials, men vi kan og bringe dem til dig på en plade, bruge søgemaskinen på vores hjemmeside, for hvad jeg har lagt i der?
  Du leder også efter "dynamisk ip, domæne, dynamisk ip-domæne", er du klar over, at hvis alle ville bede om links, hvor ville vi ende?
  Næsten 3000 unikke besøgende per dag, vi kan ikke tjene links til besøgende, der ikke har humør til at kigge efter.
  No offense, men gøre en lille indsats, og du!
  Hvis vi mister et par timer for at opnå, redigering og optimering af video-tutorials, og du tror, ​​du kan tabe et par sekunder til at bruge søgemaskinen.
  Her er vi ikke i rodet med "Giv mig linket" her er vi på videotutorial.ro hvor vi ikke har ubegrænset tid.
  Se i går jeg indsendt en tutorial købe et domæne, hvis du ønsker noget og har nogle gratis tutorials tilbyde fra DynDNS for statisk IP og dynamisk IP.
  Læg det i søgemaskinen "Dyndns", så finder du det.
  Jeg skriver her, hvordan det var lettere at give dig et link, men jeg ønsker ikke fanden gør jeg alt arbejdet og du bare se.
  Giver rygraden til det job, du ikke bør gøre store engineering!

 23. Alberto sagde han

  @Cristi, jeg påtager mig min kritik. Du har ret, men jeg ved ikke, hvor hadet i Mr. Adrian's svar kommer fra. Da han henviser til ordene fra cocalar "det er svært at skrive" ser det ud til, at der efter hans mening er mere uforberedt eller lidt stink Jeg går direkte ind i kategorien "cocalar" eller "pitipoanca". Jeg fulgte adskillige tutorials, jeg tog anbefalingerne til efterretning og følgelig vil jeg gøre det.

 24. Adrian sagde han

  @Alberto: Jeg sagde ikke noget om kakerlakker og dværge, men du skal vide, at dette er deres træk, at sidde og falde for dem, du sætter dig selv i den kategori, det handler ikke om had, det handler om mig, jeg er ked af at du er doven, beruset ... Jeg ved ikke engang, hvad jeg skal ringe til dig, da du ankom til siden, tror jeg ikke, det handler om inkompetence, eller at du ikke ved, hvordan man søger! men temmelig doven !!! Jeg er ked af, at nogle mennesker arbejder for dig, du har alt her, men for dig er intet nogensinde nok, hvis du ikke vandrer i lommen! du vil have alt på bakken, på næsen, under næsen ... hvorfor har du tastaturet? ikke at bruge det? hvad ville du gøre, hvis din mus gik i stykker og du ikke havde penge til at købe en i øjeblikket? ikke længere bruge din pc? Lær at bruge tastaturet, det er mere kraftfuldt og har flere funktioner end en mus.I stedet for at fortsætte med at lave tutorials, skal han stoppe med at give dig links, fordi du er doven? Hvor fair synes du det er? Lav dig selv et sted med tusindvis af filtre lavet bare for at hjælpe søgningen og dagligt at komme ind fra disse af jer for at bede dig høre, hvor artiklen X, Y ... selvom den skriver stor knap Søgning, filtre og andre vidundere ?

 25. bogdan sagde han

  profesionisti.sa du er reelle sundhed og tutorials, der er ffff bune.multumesc for alle

 26. alex sagde han

  i phpMyAdmin modtage følgende meddelelser:

  Configuration indeholder indstillinger (root uden password). MySQL-serveren kan være så sårbare. Nødvendigvis rette denne fejl.
  PHP MySQL bibliotek udgave 5.0.51 du ejer adskiller sig fra din MySQL-server-version 5.1.30. Denne forskel kan forårsage uforudsigelige adfærd.

  hvad man skal gøre?

 27. sebix sagde han

  men hvor er episode 2

 28. Adrian sagde han

  @sebix: du er blind? under den tutorial, du skrev med fed skrift i sort "Lignende artikler" og under den sorte skrivning, skrev du i blåt. Titlerne på andre tutorials ... klik på den første "Installer og indstil xampp indeholdende apache php mysql server og ftp server - video tutorial" og du vil smid ”til den respektive vejledning ... eller brug søgningen øverst til højre, skriv http server, så finder du alt relateret til det ... eller brug filtrene til højre på siden i blåt ... klik på plus foran kategorien“ web ”eller“ www ” og du finder vejledningen ... hvor svært det er at søge på dette sted ... hvordan kom du her?

 29. Adrian sagde han

  Cristi laver en tutorial dedikeret til dette emne .. "SÅDAN SØGER DU PÅ VIDEOTUTORIAL.RO-SIDEN" at folk "bliver slået i hovedet og kan ikke læse !!"

 30. florin sagde han

  Jeg har et andragende af jer som min radio jeg sætte mig på min personlige hjemmeside færdig med din [Apache] et site for incepatorii.Va bede så meget, at jeg ved meget multe.Sunteti kender alle de hotteste tinetio så

 31. Mihai sagde han

  og gå, hvis de bruger WAMP forum ikke XAMPP?

 32. Radu sagde han

  Jeg har et spørgsmål, hvordan kender ikke nogen med cunostintze informatik Kan amanuntzite, Jeg er interesseret, hvis du kender binentzeles server apache har en web og foretaget en subdominiu Han installeret et script (en anden side) internettet, men når du giver en subdominiu vises på min primære side dominiului B main.
  Så det, der interesserer mig, er, hvor jeg kan schimp adresse eller directzionez WebUI A i subdominio at løse subdominio En kylling .Når adresse i din browser for at WebUI ikke vises subdominioa B main.

  IKKE Atiu hvis du intzeles men jeg forsøgte at forklare intzeles,
  afslutningsvis spørgsmålet er hvem der er i overensstemmelse hermed i en web-adresse (hvilken mappe eller script eller kontrollere Panell)

  ms

 33. Andrew sagde han

  Du er den bedste Cristi. Jeg kan virkelig godt lide det her med netul, men du kan gøre en tutorial om programmering?

 34. gabozz sagde han

  flot arbejde, hvis alt går ikke så få på youtube,
  direkte her leder jeg for første gang, "at være sund, når vi tager os af resten"
  :))

 35. Bion sagde han

  Det virker sjældent fullscreen ting.

 36. Mihay sagde han

  og hvis jeg gør går jeg ip dynamik?

 37. Adrian sagde han

  @Mihay: Du tilmelder på DynDNS vi tutorial om det, skrive Search højre op: DynDNS giver ebter og finde en tutorial !!! Vi tutorial DynDNS for dynamisk IP og statisk ip for!

 38. Elena Hlusneac sagde han

  Hej! Jeg har læst din tutorial meget omhyggeligt flere gange. Alt går meget godt, indtil du klikker på locahost, når jeg modtager beskeden "Siden kan ikke findes". Hjælp mig venligst med nogle råd, fordi jeg ikke ved, hvordan jeg skal tid!
  Tak for du eksisterer, og jeg ønsker dig alt det bedste!

 39. Elena Hlusneac sagde han

  Hej! Jeg er meget glad for at informere dig om, at det lykkedes mig at installere "wamp-serveren" ved at gå trin for trin gennem instruktionerne i din vejledning, men først efter at jeg afbrudte forbindelsen fra messenger og skype! Tak skal du have! Tillykke med disse tutorials, især nyttige for interesserede! Med al respekt!

 40. Cipri sagde han

  Hej

 41. unbray sagde han

  hej! .. Jeg gjorde alt trin for trin, og når jeg giver "http: // localhost /", fortæller det mig, at siden ikke findes i timevis?

 42. Meget gode tutorials på apache, hvordan man laver en web-adresse, hvordan man laver en server, hvordan man laver en hjemmeside, database, mSQL, PHP, phpMyAdmin, FTP-server, http-server, webserver.
  Alle dem, der ønsker at lære om dem alle kan findes her på hjemmesiden, alt hvad du skal gøre, som jeg siger, og administratorer Sitel er søgning, bruge denne søgemaskine, og du vil finde alt hvad du er interesseret.

  Fortsæt det gode arbejde!
  Lad os bare høre godt!
  GPA

 43. Se alle zii til dine tutorials, hvis jeg gør min anden grad dvs informatica.Multumesc til dig for den hjælp, du giver.
  Men stadig ved jeg ikke, at en broblema at rezolv.Am som antivirus Kasperski der blokerede Mysql hvis du kan hjælpe mig i denne sag, for at låse op?

 44. Adrian sagde han

  levi: Jeg ser på hver zii dine tutorials, hvis jeg gør min anden grad dvs informatica.Multumesc til dig for den hjælp, du giver. Men stadig ved jeg ikke, at en broblema at rezolv.Am som antivirus Kasperski der blokerede Mysql hvis du kan hjælpe mig i denne sag, for at låse op?

  Hvorfor sætte antivirus, som du ikke ved, hvordan du bruger? Se, at vi har en tutorial om kaspersky, skriv op i feltet "søg på videotutorial.ro ..." Kaspersky indtast, så finder du selvstudiet! Det skal tilføjes som en undtagelse! Stop med at bruge sikkerhedssoftware eller suiter, som du ikke ved, hvordan du konfigurerer! Forgæves har du det bedste antivirusprogram, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre med det, hvordan du skal gøre det, og hvordan du konfigurerer det!

 45. marius sagde han

  Cristi
  Jeg har et problem :(
  Fejl

  MySQL siger: Dokumentation
  # 1045 - Adgang nægtet for bruger 'root' @ 'localhost' (ved hjælp af adgangskode: NEJ)
  phpMyAdmin forsøgte at forbinde til MySQL-serveren, men det afviste forbindelsen. Det skal kontrollere, at din config.inc.php er korrekte.
  Hvad der gør mig? ((

 46. Remus sagde han

  hej cristi..mit navn er remus ... Jeg installerede wampserver og et webstedsfremstillingsprogram kaldet web page maker. Jeg oprettede hele siden, og når jeg giver det til at offentliggøre i wamp server, kan jeg ikke se den hvide side med alt, hvad jeg har i "WWW.cum" kan jeg se hjemmesiden for webstedet direkte?

 47. Remus sagde han

  hej .... Jeg vil gerne vide, hvordan man får den hvide side med sort skrift til at forsvinde, hver gang jeg åbner den tidligere lokale… Jeg vil gerne gå direkte ind på siden

 48. Sorin sagde han

  Jeg har et problem, jeg gjorde det, og det virker ikke på IP tutorial, du skriver lokale vært går godt, men hvis du lægger ip ikke virker, det dynamiske ip router er et problem?

 49. Catalin sagde han

  Jeg købte et domæne og hosting. Jeg kopierede Joomla i public_html men ved ikke, hvordan du installerer. Joomla administrere computerens konfiguration med WAMPServer. Hvad skal jeg gøre? Så jeg kan gøre hjemmesiden arbejde

 50. Doru sagde han

  Jeg hilser jer alle! Jeg er glad for, jeg gav dig, du er virkelig god til figurat.Va bogstaveligt og lykønske og ønsker dig fortsat held og lykke !!!

 51. Sal u .pot at opdatere og tutorials. Ptr dig at gøre, og en eller flere for nyere versioner

 52. Vasile sagde han

  Hej,

  Jeg lykønsker jer for jeres initiativ til at sætte tutorials i rumænsk. Jeg er glad for, at du eksisterer.
  held og lykke….

 53. Adrian sagde han

  Howdy!
  I og jeg har brug for din hjælp! Jeg har en Sun Fire server v210 og ikke ved, hvordan du installerer Windows på den. kan du give mig flere detaljer om, hvordan kan jeg sætte det i drift? Tak.

 54. Cohn adrian sagde han

  bravo 're god, men venligst sætte billeder til at kende verden, ikke bare stemme. Cristii ??? , Adyy ???

  • AdrianGudus sagde han

   Cohn adrian:
   bravo 're god, men venligst sætte billeder til at kende verden, ikke bare stemme. Cristii ??? , Adyy ???

   Find billeder af os på den officielle Google Plus Sider Videotutorial

   • iulian1976 sagde han

    Hej Jeg undskylder, at dette indlæg måske ikke her, men jeg har tålmodighed til at kigge efter et must.

    Først og fremmest vil jeg fortælle dig, at du er de stærkeste brødre bv, og hvem siger, at du ikke ved, hvordan man taler engelsk, lad dem gå og tale engelsk, hvor de vil, det er det, vi sidder med, hvad lærer du os. Så asa med lidt engelsk. som vi kender.

    Hvilket problem har jeg?

    Jeg har installeret WAMP opsætninger etc..merge alt fra min pc til prornes lokale vært websted og kommando og http://ip men når jeg giver en anden kan komme til at få adgang til webstedet.

    Netul kinda tynd men det er på den trådløse, men jeg trækker fra mine curand.Situl rds er små endnu kun har 3 disse sider og at gøre det meget nøgne vreaus film online og hente og m-skabte Web Builder 8 .
    V venlig at fortælle mig, og mig, hvis du kan, hvad forretning eller krystaller og andre admins, hvis du kan for at gøre en tutorila det problem, fordi mange hilser dette problem.

    Mange tak og respekt for alle og alle administratorer, vær venlig at gøre et godt stykke arbejde ... sjældnere folk kan lide dig

 55. Andrew sagde han

  Jeg installerede, men jeg vil ikke have det med localhost, men jeg vil gøre dette med "www.xxxxx.org"?

 56. bogdan sagde han

  Salu og jeg vil gerne et telefonnummer til kontaktoplysninger jeg har brug for noget særligt, hvis du kan

 57. bogdan sagde han

  Jeg ville ønske, jeg hylder og et kontaktnummer til en bestemt information

 58. Alexandru sagde han

  hvordan sletter jeg wamp-serveren fra min computer som en ja?

Sig din mening

*